Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buren
Azok tényleg jók voltak!
Állítólag a Children of Dune minisorozat is jó, csak azt ugye nem adta semmilyen csatorna tudtommal és még a torrentezéshez nem jutottam el. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
ÁÁÁ! Szóval Gundark az Arrakis bolygó elfoglalásán ügyködött még pár évtizeddel ezelõtt! Biztos az összes Fûszert magának akarta, hogy letudja igázni a náciufókat meg a lantlényeket! De a Fremenek meghíúsították gaz tervét ezért kénytelen az én jövõbeli színészi karrierembõl finanszírozni totalitárius elképzeléseit! A kis gonosz! 😊

<#alien>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Na hogy visszatérjünk a filmesztétika órához, a múltkor méltatlanul kimaradt a felsorolásból a Dune !!!
Nem a Sting féle régire gondolok, mert az nagyon kiherélt verziója Frank Herbert rememûvének.
De a 3 filmes eposz ( Jessica Lang ) az nagyon visszaadja a regényt. Az nagyon frankón sikerült <#eljen>
Gundark 1 1
Ja, most nem lobog a vörös zászló mi? 😊 Megtagadod a munkásmozgalmi múltadat, egy armani öltönyért? 😊 Ennek örülni fog a pártkongresszus 😊
Buren
Ha már azt szeretnéd, hogy velem forgassanak valamilyen filmet akkor inkább legyen már valami maffiózós. (olasz-amerikai nem pedig orosz-orosz 😊 Lehetsz majd a Consigliere-m. 😊

JoeDestroy
Hát Pollux a Dune 2 mestere... 😊
Bár anno szerintem páran lecsavartunk néhány kört azzal is. Szerintem.
Majd ha figyel, megadja a visszanemvonható vörösutitervezés kissebbnagyobb csínjátbínját. Megilyesmit. 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
Veled forgatják majd a Buren a Barbár következõ részét 😊
Gundark 1 1
Ebben soha nem értettünk egyet 😊 Barbár vagy, és vérkultusz hivõ, ami elfogadhatatlan a zuniverzumban.
Buren
Sajnálom de a legújabb néprajzkutatások, telefonos felmérések és szavazótopikok színtisztán rávilágítottak, hogy Cthulhu a legerõsebb, legomnipotensebb élõszimbiózis a zunuverzum eme részén, sajnálom de úgy tûnik nem vagy teljesen naprakész. 😊

Ha esetleg valaki nem ismerné eme Roppant Hatalom eredetét kattintson ide, hogy felvilágosodjék halandó elméje.

<#alien>

Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogy tudok a kampányban útvonalat megadni a földi egységeknek? Rákattintok, a karikát elviszem oda ahova szeretném küldeni õket de egy idõ után meggondolják magukat és visszamennek... Olvastam a kézikönyvben, hogy valamelyik videóban benne van, gondoltam a TE-sben, de nem találom....

JoeDestroy
BMS 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Mire ezt Balázs bemásolja, meg ráérez a fifikájára, addig fent is van neki az alapfalcon. Ahogy én ismerem installálni fog egy Falcont <#nyes>
JoeDestroy
Ez az a registry bejegyzés, amivel a mentett falcon visszaállításánál nem kell install. Ha nincs a switcher használatban.

Gundark 1 1
Mindíg örömmel világositom fel az ufóösszeesküvés kormányok által homályban tartott embertársaimat, elv- és párttársaimmal Luxionnal, és Burennel kart karba öltve. (mindketten igen sok népnevelõ kitüntetéssel jutalmazva)

Elõször is tudd meg hogy számtalan lény van a zunuverzumban akik kicsit, közepesen illetve nagyon genyók. Vannak jók is de azokat kussoltatják. A közepesen genyók a lantlények, a nagyongenyók a sárkányok és a hi tech hüllõk. (akik uralják a földet most, de el lettek üldözve a fõd alá, mert valamit pofáztak)

Erõsorrend :
Mindegyik egy hatvánnyal erõsebb mint a következõ :
Az elsõ a sárkányhajtású ef16--Ufó---Lantlényufó---Sziriuszi ufó---Náciufó---Komcsináciufó. Ezek az ismertek, de lehet hogy létezik a sárkányoknak is ufója, akkor az a komcsinácisárkányufó. Az mindent visz. Persze ezek kis hajók. A nagy hajók a hold és a mars. Mert azok is kivülrõl jöttek. A kutatás jelenleg is tart. Fõleg a hold topicban 😊 Az elv és párt barátaim, inkább a társadalomtudományi részével foglalkoznak, én inkább a technikaival. Természetesen tagja vagyok a KGB-nek. Az igazi jelentése : Köcsöglantlény Güldözõ Bizottság. De ez titkos.
Köszi <#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
Szia Joe,

Mi ez???? <#fejvakaras>

JoeDestroy
Jegyzettömb: falcon4.reg beszúrni az alábbiakat:

Windows Registry Editor Version 5.00

"baseDir"="d:\\game\\falcon4"
"objectDir"="d:\\game\\falcon4\\terrdata\\objects"
"misctexDir"="d:\\game\\falcon4\\terrdata\\misctex"
"theaterDir"="d:\\game\\falcon4\\terrdata\\korea"
"movieDir"="d:\\game\\falcon4"

"MPRDetect3Dx"=dword:00000001
"MPRDetectCPU"=dword:00000001
"MPRDetectMMX"=dword:00000001
"MPRDetectXMM"=dword:00000001

A könyvtárszerkezetet aktualizálni a sajátra, mentés, duplakatt, hozzáadás a registryhez, RV.exe futtat, játszik. MONDOM játszik!
😊

zsoltfireman
Látod....Naldo...miért nem marad az OF-es sz.rfészekbe???
Ott állandóan csak kötözködnek....Most meg csak les...<#wow2>

L Viper
Raktár 2 - PAtch szekcióból kellenek ezek:

1. SP42_OCI.zip
2. F4-BMS1.03.zip
3. Sp4.2_BMS_DATA.zip

Ennyi kell, sorban mehet a szûz Falcon4-re.

A Telepítés végén ne kérd a Free Hitilest, mert eléggé öszvér és mûködik a jó Hitiles is a BMS.

A graphics/setup/advancedben a Z-Buffering ne legyen bekapcsolva ! ( akkor nem bugos a guruló és a kifutó melletti jelzõfények )
Ha 1024x768-ban tolod, akkor a rendered 2D pit opció is maradjon kikapcsolva, mert olvashatóbbak a kabinban az apró feliratok.

DDS textúrák akkor lesznek, ha ugyanitt kiválasztod a dds compressedet és kivárod míg újra aktív lesz a menü. Joe ezt hívja kávészünetnek :-)

Ekkor lesznek felhõárnyékok és moddolhatóság egyebek.
L Viper
Remélem érthetõen fogalmaztam. A lényeg, hogy az újra rakott Falcon berakja a registry bejegyzést és ebbe a friss felinstallált Falconba átmásolod a régidet, amit "feltupíroztál".
De csak a mappanév egyezéssel fog mûködni.
L Viper
Ha elõzõleg nem mentetted ki a registry bejegyzéseket, akkor az új Winre telepíts egy Falcont, de a mappa neve egyezzen meg a régiével, amiben a fontos cuccaid vannak.
Abba mehet a fullosra rakott cucc, amit elõzõleg elraktál, akárhová. A lényeg a mappanév egyezés. Mennie kell.

Molnibalage
Nofene. Csak nem hiányolnak téged zsolti?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én vettem, de nem jegyeztem meg. Majd, ha összeraktam akkor megnézem pontosam mik is azok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Vazze Gundi,ti mirõl beszéltek?Az utolsó 100 hozzászólásból annyit értettem ,hogy
Zsolti este oda fog sz...ni az üzlet ajtaja elé,ahol a monitort vette,Balázs meg új gépet kapott St.Nickt-õl.😊)<#papakacsint>

Vipera
Lement a RV installom,nem irnád le nekem ,hogy hogyan tegyem fel azt a szuperstabil szépet, amivel mosanában nyomod?Tudod ,a a régebbit.....
<#worship>

Buren
Sajnálom de az Encyclopedica Lanticum Historia c. kódexben csak ennyi van:

"Miután a tenger mélyén élõ hüllõpolipembereket (akik teokratikus államformában éltek -tehát nem komcsik/szocik) is megpróbálták holokausztizálni, a sértettek megidézték a hatalmas nagy Cthulhu-t aki magával rántotta az óceán legsötétebb bugyrába a városállamot és az idõk végezetéig fog rajtuk csámcsogni a kismillió csápjával, ameddig újra meg nem idézik vagy nem kap hollywoodi moziszerepet."

Scottt
Szerintem mûködni fog?
Balázs nem tudod milyen hardwerek vannak benne?Kihozta a mikulás?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
hát nem megmondtam hogy nácisárkányufó az elsõ? Dehogynem. Egy 😊 Buren elvtárs az atlantiszt ki buktatta meg? Remélem vannak abban is náciufók.
Buren
Nem mert a halhatatlanság tiltott tudományát a nácik okkult fogásokkal érték el még 2000 évvel Mória alapítása elõtt , miután a balrogok országát annektálták és etnikailag kitisztították. (az utolsó túlélõt egy anarchista banda lökte le a Pavlovics Berija hídról a Gyûrû háborúk idején)

Késõbb atlantisz (az ókori Árja fõváros) bukásával eltûnt eme nagy sikerû népcsoport de egyes helyeken (Pl.: Egyiptomban, Húsvét szigeteken és Móriában) fenn-fenn maradt kultúrájuk egy csipetnyi része, ezért gondolhattad, hogy a Komcsitörpék találták fel a halhatatlanság mûvészetét (amit Lenin elvtárs kivételével nem alkalmaztak semmilyen személyen)

<#alien>

Molnibalage
Skacok, ha van egy Falcon istallom most és felrakok egy új rendszert akkor elvesznek a registry bejegyzések.

Na, akkor system install után átnevezem a régi Falcon könyvtárat másra és felteszek egy újat az átnevezett eredeti nevére. Abból törlök minden fájlt és átrakom az egész régit. Akkor mûködni fog nem? Mert ez tök ugyanaz szerintem, mintha többet raknál fel. Viper? Vélemény? Ebben te vagy bajnok.

Gundark 1 1
Mostan akkor a zelfek komcsik? Akkor a fõnöküket Brezsnyevnek hivták? És a törpök? Kiselvtársak? Mert az hogy a szauron brigád az zimperialista az biztos. Gyárak, orkok, meg környezetszennyezés. Na meg a kiccsávók akik szaladgálnak a hülye gyûrûvel. Megy a parti meg a banzáj , de mikor szarba kerülnek a légierõ húzza ki õket mi? Nem jutnak ezek semmire nélkülünk na. Mi még a hülye kukkervilágítótornyót is ki tudtuk volna kerülni.
Molnibalage
Nem tudom. Darabokban van még. Ma délutáni (esti) program lebontani az régit és beletenni az újat. Aztán jöhet egy XP reinstall és minden mással. Kész öröm lesz újra feltenni a betát, mert manul installos és kell hozzá manuálisan vagy 15 patch...

Scottt
Debrecen ahol a rendes edzéseink szoktak lenni^^ Igen Wampulin Kyo😊

Gundark a zelftársaink feloldották Mória titkos levéltárát és biza mindent az elftársak találtak fel azért halhatalnok,szal minden a komcsikbóljön.
Elõszõr nézzél Gyûrûk Urát😊

Pápa mit tud az új gép?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Remélem egyre jobb lesz. Én is kíváncsian várom.

Wampa -igen.
Gundark 1 1
Várjuk. És ne idegesitsd magad. <#buck> El kell fogadnod Dronk új elméletét. Szerintem a 16osba is egy sárkány van szerelve egy kicsi. És hátrafelé (lehetne keresztben is, de akkor boxersárkány lenne ) Erre az a bizonyiték hogy mikor belerúgnak a sárkányba és a 16os elindul nagy lángnyelv van hátul. S mivel a sárkányban elöl jön a láng... éérted? És milyen különös véletlen hogy a gépszerkezetet is "sárkánynak" hivják. Éérted? 😊 Minden mozaiknak megvan a helye <#vigyor2>
Molnibalage
Na, kijött az új exe! Mivel ma rakom össze az új gépet nyilatkozni max. holnap tudok róla.

Gundark 1 1
Nem is iga, mert a komcsináciufók voltak. Mert az alap a náciufó. Minden más abból jön. Mert a németek találták fel a zufót. Nézzé má utána a repülléstörténetnek mielõtt vádaskodol<#vigyor3>
Kyo?

Molnibalage
Igazából azt akartam írni, hogy aki szerint az mostani a jobb az egy idióta. 30 másodpercig 9G-vel húzni és nincs blackout? Aha. persze.

Molnibalage
Nem'tom ki ez a Kid srác, de sok fogalma nincs a blacoutról. Aki szerint a mostani jó az nincs magánál. Kicsit eldurrant az agyam. Komolyan mondom kicsit dühítõ, hogy sokan csak pattognak és kérdeznek, de oda sem figyelnek arra amit írunk nekik...

Molnibalage
Túl rövid. Már 1,5 éve ki van választva két szám erre.

Az egyik jelölt.

A másik a Remény rabjai film végén elhangzó zene.

L Viper
Hol lesz? Lehet kimegyek.
Buren
Azt azzal a mostanság játszott johnny walker-es reklám sémában kéne megcsinálni. 😊 Falcon 4.0-al felszálltok aztán végigmentek a falcontörténelmen évszámokkal meg minden egyébbel együtt. 😊

Annak a számnak a címe "Damnum et Triumphus" ha mégiscsak...

Scottt
Tudom,hátha felpörög tõle a topik,ha más nem megint kirakom az elakadás jelzõket😊
Dec 17 nyíltedzés jössz?:d

L Viper
Földim nyugszik, erre egyesek itt harapnak <#vigyor>
Scottt
Áll a topik..
Politikázzunk
Kecseg veres csinnyag😄 Amiatt nem adják ki a FF5-t a komcsiufókok meghamisitották a zexét oszt nemjó bugzik-.-"

zsoltfireman
<#eljen><#taps><#wave>

Molnibalage
Monduk úgy, hogy részben. Falcon 4.0-tól kezdve, SP3, SP4+BMS, AF, OF, FF3, FF4 és FF5.0 felvételek is kerülnek bele.

Molnibalage
Igen.

L Viper
Ez nagyon szééééép <#taps><#taps><#taps>.

Zsolti készítette ?
Scottt
Amit FF4-el forgattok?!?!