52965
  • repvez
    nálam eddig eljut ha meg rákattintok a szövegre akkor ezt a hibaüuit kapom és bezárodik az ablak a játékba nem szerepel uj területként, de a telepitö feltelepitve érzékeli.
  • Molnibalage
    Ugyannak sorrenben, minmt amit a normál telepítő csinál, csak a váltást nem csinálja meg automatikusan, meg kell várni amíg egggyel végez és utána jön a következő. Mikor legközelebb felrakom csinálok screent.

1. Rar kicsomgalomás ablak
    2. A terrain L szintek másolása
    3. Texcompress
  • repvez
    nálam annyira friss installra nem megy fel hogy csak az alap játék és a javitott exe van fenn és az AEGAn-t probálom feltenni de nem megy.
    Valaki leirhatná, hogy a kis telepito ablakban milyen folyamatoknak kéne végigmenni?A terrainmesh level5ig elmennek és az utánna valao mozzanatnál akad meg vagy csak ugy telepedik hogy nem mutat semmi csikot, mert 10 percig hagytam de nem váltott semmit.
  • polluxware
    csak morgolódok magamban a hétvége miatt..
  • zsoltfireman
    Ebből látszik,hogy még nem voltál Hollandiában......
  • Molnibalage
    Ott mindig ilyen. :)
  • zsoltfireman
    Hollandiába?????? Ez aranyos......
  • polluxware
    zuhogó eső, szélvihar..

vigyázzá mágádra

pont hétvégére tud elcaródni az idő...

• zsoltfireman
    Holnap indulok Hollandiába.....Open Dagen 2009
  • L Viper #27963
    Rendezgettem a gépemen és találtam egy rakat régebbi AF multis képet. :-)

Ha valakit érdekli, felraktam ide.

Van benne egy jópár emlékezetes "ökörködös".
  • L Viper #27962
    Balázs én kipróbáltam amit nemrég linkeltél NVidia kártyásoknak az utált hibára amit az újabb videókártya driverek okoznak a menü fegyverzős, ill. Tactical Reference képernyőkkel.

AF-nél néztem és tökéletes. Itt a link.

Kipróbáltam a 178.24-es Driverrel 2x-es és 8xQ vonalsimítással is. Eltőntek a krisz-kraszok a menüből.

• polluxware
    10?

játék meg a könyvecske úgytom együtt 23körül van cuzammen

de mind1...

csak osztán nyúzzad is:)

(sztem a Flaming Cliffs mai napig többet ér)
  • L Viper #27960
    Szerintem is egy friss install kéne. Emlékszel, mit kínlódtál az FS9-el is? Könyörögtem, hogy rakd újra és jó is lett :-)
  • Molnibalage
    Mi lenne, ha megírnád a problémát a fórumra? Én sem vagyok mindentudó. Az emberek nagy részének minden gond nélkül felmet. Szerintem irtsál le minden Falcon verziót és próbáld 0-ról feltenni.
  • Buren
    Tényleg.

Jön az önostorozás. :)
  • zsoltfireman
    Ba..hatom,ha nem tudom felrakni........
  • L Viper #27956
    Van egy rossz tulajdonságom: nagyon jó a memóriám.
  • Molnibalage
    A főesperes jól emlékszik. :)
  • Molnibalage
    10.
  • L Viper #27953
    Mindig azt mondta, hogy a warezos nem érdekli, de angol dobozos igen.
  • Buren
    Nem azt mondtad hogy nem érdekel a DCS?

Én megvárom az A-10-est. Ki is jön majd ... valamikor.
  • polluxware
    magyarán megvetted 20kilóért.. gratula
  • repvez
    Aegan-al kapcsolatban nekem nem telepszik fel elindul a telepitö és addig eljut hogy a telepitö ablakba kiirja az objektumok telepitése után hogy installink aegan terrain és van egy ablak hogyha végzett nyomjam meg az ok gombot, de ha ezt megnyomom akkor install error 70 üzenetet kapok ,de amugy látszolag nem csinál semmit.
    De ha még egyszer el akarom nditani rá a telepitöt akkor azt irja hogy már telepitve van ,de a játékban nem választhato a menüben.
  • Molnibalage
    FF5.0 + Agean.

Ja, ma megjött a DCS nyomtatott, fémspirálos kézikönyvvel. A tálalás elsőosztályú!
  • Molnibalage
    Itt vannak a videómhoz felhasznált képek és még több is, ha valakit érdekel.
  • Willenbrock
    Remélem találnak hozzá kiadót,mostanában a TC:Hawk féle gagyiságokat favorizálják azok is.(pedig igény arra van amire ébresztenek-ezt szokták mondani)Az Argentin Mirage-ok miért csak keveset repülhettek szuperszónikusan,a hatótávolság-üzemanyagspórolás miatt?Azt olvastam hogy az angol flotta olyan messze tartózkodott a szigettől hogy az ő gépeik még simán megfordulhattak de az Argentin gépek alig tudták elérni a hajóikat,ezen dőlt el a csata ha jól emlékszem.Ez kicsit olyan helyzet mint az Angliai csata idején volt.Főleg a Mirage-ok miatt várom ezt a szimet.
  • Molnibalage
    Na, végre erről is valami hír.
  • L Viper #27945
    A skyfixeket érdemes variálni, az alap nekem sem tetszik. Jók a régi RV-s skyfixek is.
    A tbonepe, és a panther egész jók.
  • arrow19
    Más is észrevette hogy más a skyfix aeganhoz? Sokkal szebbek az árnyékok,annyira valódi hatást adnak hogy el se hittem először hogy játszom,fps meg gyilokjó a hadjáratban.
  • LeonSilver
    Hát ez marhajó!
  • Molnibalage
    A felvételek nagy része ősrégi. Egyetlen olyan videó van ahol egy M2k tengerbe zuhan, mert túl alacsonyan veszi ki egy leborításból második alkalommal. Szóval nem valószínű. Ahogy mondtam már, ott van ezekhez repült óra. Itthon sajnos az a helyzet, hogy átlagos tevékenység közben is hullottak a gépek rendesen...
  • arrow19
    Torok-Gorog jobaratok

• Willenbrock
    Vagánykodnak a franciák.Szép látványos videó egyébként de addig fognak játszani csak míg valaki lyukat fúr a füldbe/vízbe utána be fogják fejezni.Ez olyan mint az autókkal a driftelés látványos menőzés.
  • moho
    Nagyon szép

http://www.youtube.com/watch?v=ZRnhES1B0BA&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=jVvTSSBfmH8&feature=related
  • zsoltfireman
    Nincs hiba üzenet,csak nem telepít!
  • Molnibalage
    Mit írt ki hibának? Szertinem az lehet a gond egyeseknél, hogy már tényleg túlzába van víve a registryvel való zsonglőrködés. Nekem OF-re is felment anno, csak az FPS a béka segge alatt volt.
  • zsoltfireman
    Nekem fel sem telepítette!
  • arrow19

• Molnibalage
    Asztali gépen ilyen tisztességes repmodellhez közelítő valami akkor lesz majd amikor két nyolcmagos szervert kötsz össze, hogy egyetlen gép repmodelljét számolja...
  • LeonSilver
    Két nappal az FF után ;)