Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag a Children of Dune minisorozat is jó, csak azt ugye nem adta semmilyen csatorna tudtommal és még a torrentezéshez nem jutottam el. <#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
<#alien>#alien>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nem a Sting féle régire gondolok, mert az nagyon kiherélt verziója Frank Herbert rememûvének.
De a 3 filmes eposz ( Jessica Lang ) az nagyon visszaadja a regényt. Az nagyon frankón sikerült <#eljen>#eljen>
Bár anno szerintem páran lecsavartunk néhány kört azzal is. Szerintem.
Majd ha figyel, megadja a visszanemvonható vörösutitervezés kissebbnagyobb csínjátbínját. Megilyesmit. 😄
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha esetleg valaki nem ismerné eme Roppant Hatalom eredetét kattintson ide, hogy felvilágosodjék halandó elméje.
<#alien>#alien>
Meg tudná valaki mondani, hogy hogy tudok a kampányban útvonalat megadni a földi egységeknek? Rákattintok, a karikát elviszem oda ahova szeretném küldeni õket de egy idõ után meggondolják magukat és visszamennek... Olvastam a kézikönyvben, hogy valamelyik videóban benne van, gondoltam a TE-sben, de nem találom....

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Elõször is tudd meg hogy számtalan lény van a zunuverzumban akik kicsit, közepesen illetve nagyon genyók. Vannak jók is de azokat kussoltatják. A közepesen genyók a lantlények, a nagyongenyók a sárkányok és a hi tech hüllõk. (akik uralják a földet most, de el lettek üldözve a fõd alá, mert valamit pofáztak)
Erõsorrend :
Mindegyik egy hatvánnyal erõsebb mint a következõ :
Az elsõ a sárkányhajtású ef16--Ufó---Lantlényufó---Sziriuszi ufó---Náciufó---Komcsináciufó. Ezek az ismertek, de lehet hogy létezik a sárkányoknak is ufója, akkor az a komcsinácisárkányufó. Az mindent visz. Persze ezek kis hajók. A nagy hajók a hold és a mars. Mert azok is kivülrõl jöttek. A kutatás jelenleg is tart. Fõleg a hold topicban 😊 Az elv és párt barátaim, inkább a társadalomtudományi részével foglalkoznak, én inkább a technikaival. Természetesen tagja vagyok a KGB-nek. Az igazi jelentése : Köcsöglantlény Güldözõ Bizottság. De ez titkos.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Windows Registry Editor Version 5.00
"baseDir"="d:\\game\\falcon4"
"objectDir"="d:\\game\\falcon4\\terrdata\\objects"
"misctexDir"="d:\\game\\falcon4\\terrdata\\misctex"
"theaterDir"="d:\\game\\falcon4\\terrdata\\korea"
"movieDir"="d:\\game\\falcon4"
"MPRDetect3Dx"=dword:00000001
"MPRDetectCPU"=dword:00000001
"MPRDetectMMX"=dword:00000001
"MPRDetectXMM"=dword:00000001
A könyvtárszerkezetet aktualizálni a sajátra, mentés, duplakatt, hozzáadás a registryhez, RV.exe futtat, játszik. MONDOM játszik!
😊
Ott állandóan csak kötözködnek....Most meg csak les...<#wow2>#wow2>
1. SP42_OCI.zip
2. F4-BMS1.03.zip
3. Sp4.2_BMS_DATA.zip
Ennyi kell, sorban mehet a szûz Falcon4-re.
A Telepítés végén ne kérd a Free Hitilest, mert eléggé öszvér és mûködik a jó Hitiles is a BMS.
A graphics/setup/advancedben a Z-Buffering ne legyen bekapcsolva ! ( akkor nem bugos a guruló és a kifutó melletti jelzõfények )
Ha 1024x768-ban tolod, akkor a rendered 2D pit opció is maradjon kikapcsolva, mert olvashatóbbak a kabinban az apró feliratok.
DDS textúrák akkor lesznek, ha ugyanitt kiválasztod a dds compressedet és kivárod míg újra aktív lesz a menü. Joe ezt hívja kávészünetnek :-)
Ekkor lesznek felhõárnyékok és moddolhatóság egyebek.
De csak a mappanév egyezéssel fog mûködni.
Abba mehet a fullosra rakott cucc, amit elõzõleg elraktál, akárhová. A lényeg a mappanév egyezés. Mennie kell.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Zsolti este oda fog sz...ni az üzlet ajtaja elé,ahol a monitort vette,Balázs meg új gépet kapott St.Nickt-õl.😊)<#papakacsint>#papakacsint>
Vipera
Lement a RV installom,nem irnád le nekem ,hogy hogyan tegyem fel azt a szuperstabil szépet, amivel mosanában nyomod?Tudod ,a a régebbit.....
<#worship>#worship>
"Miután a tenger mélyén élõ hüllõpolipembereket (akik teokratikus államformában éltek -tehát nem komcsik/szocik) is megpróbálták holokausztizálni, a sértettek megidézték a hatalmas nagy Cthulhu-t aki magával rántotta az óceán legsötétebb bugyrába a városállamot és az idõk végezetéig fog rajtuk csámcsogni a kismillió csápjával, ameddig újra meg nem idézik vagy nem kap hollywoodi moziszerepet."
Balázs nem tudod milyen hardwerek vannak benne?Kihozta a mikulás?😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Késõbb atlantisz (az ókori Árja fõváros) bukásával eltûnt eme nagy sikerû népcsoport de egyes helyeken (Pl.: Egyiptomban, Húsvét szigeteken és Móriában) fenn-fenn maradt kultúrájuk egy csipetnyi része, ezért gondolhattad, hogy a Komcsitörpék találták fel a halhatatlanság mûvészetét (amit Lenin elvtárs kivételével nem alkalmaztak semmilyen személyen)
<#alien>#alien>
Na, akkor system install után átnevezem a régi Falcon könyvtárat másra és felteszek egy újat az átnevezett eredeti nevére. Abból törlök minden fájlt és átrakom az egész régit. Akkor mûködni fog nem? Mert ez tök ugyanaz szerintem, mintha többet raknál fel. Viper? Vélemény? Ebben te vagy bajnok.
Gundark a zelftársaink feloldották Mória titkos levéltárát és biza mindent az elftársak találtak fel azért halhatalnok,szal minden a komcsikbóljön.
Elõszõr nézzél Gyûrûk Urát😊
Pápa mit tud az új gép?😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az egyik jelölt.
A másik a Remény rabjai film végén elhangzó zene.
Annak a számnak a címe "Damnum et Triumphus" ha mégiscsak...
Dec 17 nyíltedzés jössz?:d
Politikázzunk
Kecseg veres csinnyag😄 Amiatt nem adják ki a FF5-t a komcsiufókok meghamisitották a zexét oszt nemjó bugzik-.-"