52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28012 én azért itt megemlíteném a Generation kill-t, meg a bombaszakértőt mit filmet.
Elit alakulat az totális 5pont
ez az új mini series (most látom először), picit aggasztó a szerelmi vonal miatt. Remélem nem valmi pörharbor love story lesz -
#28011 Ez egy 2 napos tura volt a kolégákkal 4-en mentünk.Ö nekik már a 11. turájuk volt nekem a 2.
Mint látod Almádibol indulva reggel 7 körül indultunk.délbe Badacsonynál kaja, 3kor fürdés vonyarcon a szabadstrandon 5re megérkeztünk a gyenesdiási kempingbe ahol kivettünk egy 4 ágyas faházat, majd vonattal át keszthelyre vacsizni+városnézés.(sajna Akkor ért oda a vihar igy nagyon nem tudtunk körülnézni)Majd vissza vonattal és alvás.MÁsnap a helyi közértbe reggeli és irány a délipart 3ra siofokon kaja majd este 7re ismét almádi.
Nem hajtottunk ha volt valami látnivalo akkor megáltunk fotoztunk, kaja+pia amikor kellett vettunk, kizárolag ABC-ben mert az olcsobb.Az elsö nap 37 fokban 87km a második 130 körül 27-ben. -
#28010 Most látom, van mellette még egy ablak, csak az itt nem jön be a melóhelyen, flasht meg nem enged telepíteni, nehogymá' videózgassunk itt :-)
Az érdekelt volna mikor volt az indulás, frissítő, étkezés, ez valami rendezvény volt?
-
#28009 mi lenne az? -
#28008 Engem nagyon is érdekel, pár részletre is kíváncsi volnék. -
#28007 Nemá hogy elrakták 2010-re , ugyvolt hogy összel lesz a bemutatoja -
#28006 Én meg ezt várom már.Szégyen, hogy az Elit Alakulat óta gyakorlatilag normális háborús filmet nem tudtak összerakni szinte egyet sem. -
#28005 sikerült feltenni a Balatoni körtura trackjét .Ha valakit érdekel hogy merre jártunk.
balatoni tura -
#28004 Akkor én is kicsi OFF.
Uluru:
-
#28003 Igen lehet,a combatace oldalán(itt érdemes körülnézni pl az aces north vietnam is innen tölthető le)pedig vannak javítások is a hajókhoz ha jól emlékszem.Ezzel be is fejezem ezt a témát nehogy szétoffoljam a topikot:)
-
Wampa #28002 A vietnamosban fel lehet szállni hordozóról?
Mert a többiben nem. -
Wampa #28001 Mintha más lenne a radar mint a SFP-nél
Szerintem a lehetőség benne volt,hogy az egyik legjobb szimo legyen,"csak" egy komolyabb avionikát meg repmodelt kellet volna rá tenni,aztán megcsinálni olyasmire mint a BS-t,hogy ki lehessen választani az arcade meg a szimo módot.
Amugy unalmas volt benne repülni a célig,meg egysikú küldik voltak,de a CAS feladatokat szerettem:)
De hangulatban nekem az F18C,meg a DI-s SU/hornet viszi a pálmát.
Az előbbinél volt egy küldetés,két terrorista járművet kellett kilőni benne.
Semmi se,de a fíling az jó volt.
A küldetések hangulatosak voltak a Novalogicos játékokban is. -
#28000 Szerintem a sorozat legjobbja a WOV,ebben jobbnak érzem a repmodellt egy kicsit.A korabeli radar és fegyverzet viszonylag egyszerűbb-azt is jól lemodellezték hogy a Phantom AA rakétái messzebbről manőverező célpontot is eltalálhatnak de a Mig R3Sz rakétái csak kisebb távolságból nagyon enyhén forduló célt találhat el.A korai változatokon nincs gépágyú,erre is odafigyeltek.Ehez készült a legtöbb mod és a textúrák is sokat javultak ezektől.Akit ez a korszak érdekel annak érdemes kipróbálnia a modokat is. -
#27999 Jó kis klipp.
Én a Wings Over Israel-el játszottam annóban. Valahol az is megvan... -
#27998 Pár képet beteszek a WOV Aces of North Vietnam modról hátha valaki nem ismeri még:
-
#27997 Videó a WOV Yankee Air Pirates modról. -
#27996 FF5.0 alfába? Ezt nem értem. -
#27995 Kösz Joe!
-
#27994 FF5 Alpha-ba és OF-be!!! -
#27993 De. 3 hete minden héten legalább egyszer beírtam, hogy videóklipphez kellene segítség. Talán most lesz belőle valami. -
#27992 -
#27991 Mibe? Az FF5.0 Agean installba? -
#27990 Végre sikerült!!!!!
Basszus Jan beletette a csomagját!!!!
-
#27989 Most úgy néz ki,hogy nagyon erős lesz Zeltweg!!!! -
#27988 A nap végén amikor már azt hittük,hogy vége.....Jött a Lengyel Mig-29 és oda.aszott!
Akkorát repült.......
De az Avro Vulcan vitte a pálmát! -
netmester #27987 hello
nem akartok valamikor multizni?? -
#27986 várjuk ám a jó képeket:)
hálisten szombaton még jó idő volt baján..
sikerült összehaverkodnom egy english csapattal akik halál normálisak voltak. adni akartak egy szuvenír megragadt dugattyút -
#27985 néztem pár videot a naprol egész jo idönek tunt.Milyen volt amugy a helyszinen mesélj valamit.
A 29-est melyik ország repülte? -
#27984 Na megjöttünk...... -
#27983 Nincs netje egy ideje otthon, még régebben írta. -
#27982 Hogyhogy ilyen ritkán jársz errefelé mostanában?
Más. Az FF5.1 Hustler egy postja szerint olyan 2-3 hónap. Addigra jó sokminden kerül bele. :) -
#27981 :), Köszönöm a dicsérő szavakat. Majd csinálok olyan videót, ami valamilyen fiktív történetet emészt fel.
Amúgy úgy írjátok mindha ez lett volna az első vidim. Van még pár, nézzétek meg.
Na majd jelentkezem legközelebb!
;) ! -
#27980 Szerintem Lock On PC-n.. -
Razor18 #27979 Picit off, de tudja valaki, milyen szimulátor van a Hadtörténeti Múzeumban?
Emiatt kérdezem... -
#27978 Mig-21-el játszanak az amerikaiak. -
#27977 Nem rossz videó. -
#27976 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=4a4QBi6Vvig]Nem "harcore" szimulátor[/URL] de azért nem is annyira árkád a WOI.Elég sok színvonalas kiegészítő van már a Wings Over sorozathoz is. -
#27975 Ezt próbáltad már? -
#27974 postoltam ,remélem lesz rá valami ötletük amugy nem rossz az utvonal mert csináltam neki egy mappát csak nem tudtam hogy a progi is fog magának igy az FF5 mappán belül van még egy FreeFalcon5 mappa -
#27973 Mert a tdf és theater.lst fileba valószínűleg azonnal beírja magát. Nekem a telepítési útvonal gyanús. FF5 könyvtárban még FreeFalcon5? Nem rossz az útvonal?
Szerintem posztold a hibát a PMC és FF fórmuon is, mert ez alapján nekem lövésem sincs.