52965
  • zsoltfireman
    AZTAQURVA!!!!!!!!!!!
  • Molnibalage
    Gyönyőrű!

Engem a modellezési kérdések izgatnak. Ha ember vezette gép lesz akkor elég meredek lesz, hogy MiG-29, Szu-27 vagy más gép teljesítményével bír. Vagy megoldották, hogy nem csak a grafikát írod felül?

Az R-60 fegyverzet korrekt, de az R-3R és a régebbi R-13M rakétát tudja -e szimulálni valamivel?
  • Willenbrock
    Ha ez kész lesz megint elő kell majd vennem a loncit :)
  • Wampa
  • Willenbrock
    Jó kis old timer gépek is lesznek,P-38,Bf 109,Yak-3,már csak ezek miatt is érdekes lehet a program.Jövőre ilyenkor már a kecskeméti rep.napra fogunk várakozni,biztos kész lesz a magyar MIG-15 UTI is addigra.Erről jut eszembe a péren készülő Bf 109F-ről nem tudja valaki hogy áll?Állítólag magyar festést fog kapni és talán itthon is tart majd bemutató repülést-régebben arról volt szó.Jövőre azért még biztos nem lesz kész.
  • Molnibalage
    Kettőt kérnék! :)
  • Molnibalage
    Mostanában nagyon szar. Hol van hol nincs. Többnyire nincs.
  • repvez
    OFF
    Magyar 21-es Magyar készitö a lockonban
  • JoeDestroy
    Már megint sz..r a frugals másnak is?
  • JohnTerry
    Itt meg itt meg itt található nagyon sok hasznos olvasnivaló! úgyis itt a nyáriszünet
  • repvez
    igen az volt.Én is nekiáltam egy eagle nevü progival fabrikálni valami kapcsolási rajz szerüséget hátha ugy könnyebben meg tudom magyarázni valakinek hogy mit akarok kihozni belöle.
    Gondoltam olyanra is hogy egy külön kis dobozba kéne beledugni a teljesen gyári joyt és a dobozban helyezném el azt az USB átalakitot, csak annak az lenne a baja hogy tudni kéne az eredeti panel tulajdonságát, hogy mikor melyik vezetékre milyen jelet küld és hogy ne balhézzon össze a két panel +a gép és a progi hogy mikor melyik mit akar.Igy jobb a békesség és az egészet ki kéne cserélni
  • JoeDestroy
    A tied gameportos volt?
    Néztem a rajzot amit küldtél, majd ráuszítok egy műszerészt :)
  • repvez
    Régebben néztem én is igaz a pixmanian ott még mielött nem szalad el a forinttal a szekér még olcsobb is volt mint a X52Pro.42k körul mozgott, most nem tudom mennyire ment fel az ára,de nekem még mindig szimpibb mint az X52. mivel fém igy konnyebben lehet alakitani ill tartosabb mint a muanyag, nem árt neki a zsir sem.
    És tényleg oda programozod ahova jol esik.
    Valahol láttam hozzá egy trim kodot is ami azt csinálja mint az igazi helikopternál egy gombot lenyomsz és abban a pozicioban lesz a joynak az uj semleges állása.
    Ezt a képet meg lementem hogy majd az unokáim tudják hogyan programozzák fel azt a joyt amit rájuk hagyományozok átalakitásra, mert ahogy kinéz talán majd ök meg tudják csinálni a HOTAS-om átkábelezését. :)
  • Molnibalage
    Asszem az OF video contest egyik díja egy TM Cougar vagy Track IR5.
  • JoeDestroy
    Képen a funkciók.
  • JoeDestroy
    Hát az egy az egyben egy F-16 HOTAS. Az összes funkcióval, saját procival.
    Annál programozottak a gombok, nem csak bill kombók vannak.
    PL ha NAV DFG MRM mód állástól függően a saját módra jellemző funkciókat adnak vissza a kapcsolók, és ez még nem a gombok shiftelése.
    Egyébként k..va drága, de a Falconban teljes funkciós profilokat alkottak már. Fanoknak jó darab :)
    Én a Jagstang BMS2 profilját alakítottam át kissé, és azt használom minden verzióhoz.
    1 db 8 állású POV HAT, (F-16 TRIMM)
    4 db 4 állású HAT, (F-16 DMS,TMS, CMS és rádió)
    3 állású DFGT (DF NAV MRM)
    3 állású airbrake
    Analóg radat crs, + crs enable
    Nyomógombok
    1st trigger 2ndtrigger
    WPN release
    Pinky FOV
    NWS, MSL step
    AP disc
    Unchage
    XY tengely, gáz, Ant Elev és Radar Range tengelyek
    Mindez 2x4kg vasárú kiszerelésben.
    Hát ennyi a TM HOTAS
    :D
  • Molnibalage
    A gond az, hogy XP 64 alatt nem működik a Satitek Software. Majd megnézem, hogy a Falcon belső setupjában mi megy. Nagyon érlelődik már, hogy vegyek egy ilyet.

Sokan mindig íkálnak valami Cougar-ról. Mi abban olyan nagy szám, hogy istenítik annyira?
  • JoeDestroy
    Szerintem semmi. A simában is HALL szenzoros az XY tengely. A kijelzőre tehető infó meg szerintem használhatatlan repülés közben.
    A sima jobban megéri.
    Programozása ugyanaz mindkettőnek. Sok real HOTAS funkció rátehető, de nem mind. Ahhoz kevés rajtuk a HAT kapcsoló. Anno készítettem egy legjobban megközelítő F-16 profilt az X-52-re.
  • Molnibalage
    Ilyenkor szoktam sajnálkozni, hogy sétarepülgetős játékhoz van ilyen kabin, de harci szimhez meg nincs...
  • zsoltfireman
    Már próbálgatom.......
  • Molnibalage
    A lista szerint nem. 'S' van melette. Az szerintem = statik. A Gripen az repül.
  • zsoltfireman
    Magyar Mig repül......
  • Molnibalage
    Hááát... Számszerűleg nagy, de MiG-29, F-15C és Tornado sem repül. Így örülök, hogy végülis nem megyek. Én csak akkor mentem volna, ha repül a Sas. (Kezdetben még így lett volna.) Ha egyszer láthatnék F-15E demót (CFT nélkül!) :)

Más. Ha mégis új X52-őt veszek akkor mi olyan dolog van ami miatt érdemesebb a Pro-t venni?
  • zsoltfireman
    A hétvégi Zeltweg-i repnapról...............
  • Molnibalage
    Valaki hirdetett egy X-52 gázkart. Áll még az ajánlat?
  • Molnibalage
    Derstef csókos. :)

Már megvan neki az új A-6E és EA-6B skin is.
  • polluxware
    akkor másként fogalmazok

nem kifejezetten népszerű sport

viszont sokkal közvetlenebb mint mondjuk a forma-1 ahol nem kifejezetten járnak át egyik box-ból a másikba hogy segítsenek egymásnak, valamint az egyszerű halandó oda be sem juthat.

sikerült összehavorkodnom egy angol csapattal akiknek gyakorlatilag szanaszét kérdeztem az agyukat, mégis rettentően kedvesek és közvetlenek voltak. Ja és nagyon bejött nekik a magyar felhozatal (nők)
  • Molnibalage
    Húúú. :) Ezt majd az új gépre is meg lehet csinálni. Még 2-3 hónap... :(
  • zsoltfireman
  • Molnibalage
    Az utolsó megjegyzésben a két állítás üti egymást. Ha populáris lenne akkor az örömteli lenne akkor? Abban az esetben meg nem lenne családias.
  • polluxware
    annak a propcsinak pont akkorának kell lennie, túracsigákhoz képest sokkal kisebb ez tény (átmérő), viszont sokkal jobban "bekanalaz"

ez a moci 4hengeres boxer, 500ccm és kábé 160-170le

sajnos nem egy populáris sport, viszont sokkal családiasabb közvetlenebb a légkör a külső szemlélődő szempontjából.

• Molnibalage
    Egy gyors megjegyzés. A HitTiles alkalmazása úgy tűnik, hogy az FF és talán az OF esetén is kicsit megbolondíja a szárazföldi egységek viselkedését, az "út" linkek használta mintha szétcsesződne. Magyarán emiatt van az, hogy egyesek panaszkodnak, hogy a földi egységek nem nyomulnak előre!
  • Willenbrock
    Ez motorcsónak?Az alján ha az ott propeller akkor nagyon kicsinek tűnik a motorhoz képest,ilyet nem láttam még.
  • L Viper #28019
    Szép rezó dobok :-)
  • polluxware
    vízparti csöves légvédelem:)

cefet egy hangja van ám ennek ilyen közelről..
  • L Viper #28017
    Hány találat kell ezzel, egy átlagos rep. hangárnak ?
    :-D
  • polluxware
    ha már sport:)

egy hétvégi kép bajáról
  • zsoltfireman
    Tiszta Call Of Duty 5.......
  • L Viper #28014
    Szép
    Nekem nem túl rég még életformám volt az országúti kerékpár.
    Ha kicsit több időm lesz, megint folytatom. Ez a kábszer nálam :-)
    Nagyon durva mókákat csináltunk. Van a lábaimban pár km.
  • zsoltfireman