52965
  • Molnibalage
    A következő videóm készítése alatt beigazolódott a gyanúm. Egyetlen bomba sem dobható le pontosan egyik célzási módban sem aminek van fékernyője, vagy féklapjai. BLU-107B, BSU-50, Mk-82SE. Mindig kicsivel túlmegy a bomba a célon.
  • L Viper #28091
    Nálam igazán soha nem a grafika az elsődleges szempont. Felőlem lehet koszolt, vagy makulátlan is. A DOS korszakban még a 640x400-nak is örültem, mikor kijött az EF 2000. Valószínűleg ezért.
    Ha a hangulat nem jó akkor lehet felőlem fotóreális is a grafika, nem fog lekötni.
    A DOS-os Overlordot mai napig szívesen előveszem :-)
    Persze halaunk a korral is. A Falcon táj felett is elnézőek vagyunk, mert a feeling mindent visz.
  • Molnibalage
    Új oktatófilm került feltöltésre. Most már tényleg jönnek lassan a harci alkalmazások sorban. :)
  • polluxware
    do-27 hawaii
  • Molnibalage
    Nem repülök FS-sel, mert nincs is meg és másra sincs időm. Screeneket tudsz mutatni. Az ember szeret gyönyörködni a szépben. :)
  • polluxware
    javarészére igaz amit mondassz, habár egy két business jet meg hasonlók csak szép tisztán mutatósak. Ellenben próbálj ki egy Do-27et vagy beaver-t.. na azok szanaszét vannak koszolva, és valóságosnak is hatnak
  • Molnibalage
    Ez soha nem értettem, mert szerintem meg a Falcon rajzfilmszerű. Ránézek egy hires Lonci gépre távolról és egy pillanatig valóságosnak tűnik.

Azzal egyetértek, hogy az FS modellek és skinek nagy része olyan gépeket ábrázol amit a valóságban nem látsz. Mind csinos gép, felpolírozott felülettel, makulátlan külsővel. A 0 órás gép az tényleg ilyen... Ez az F-16 is olyan, mintha fényes műanyag és polírozott fém lenne az egész gép. A 3D modell atombrutál, de az összhatás picit fura.
  • polluxware
    pedig aerosoft-os fö16..

eddig a OF 4.7es Janhas féle viszi a pálmát
  • L Viper #28084
    Ja. A gép egy picit olyan "rajzfilmes".
    De azért oda*asz.
  • repvez
    ezeken a képeken ont a forditotja fordul elö mint a legtöbb szimben.Az hogy a táj jobban néz ki mint a a gép.Az valahogy nem hasonlit az igazira és a szine sem valami realisztikus.Ennél még a falconba is élethűbben néz ki a falcon.
  • Solt
    Atyaég... nagyon szép...
  • L Viper #28081
    Ez baromi jól néz ki !
  • Scottt
    Neem most nem, majd jövőre(maybe dupla vizsga)de ez még odébb van.
  • Solt
    :D Pedig egyetértek! ;) A képhibádat viszont nem vágom... arra találunk majd valami megoldást...
  • Wampa
    Üdv Scott
    Vizsgáztál is?
  • zsoltfireman
    Nagyon a szíveden viseled,drága vagy!
  • Scottt
    Tuszok hát, elég ha csúnyán nézek attól eltörik:)

Hát eléggé kiábrándultam belőle mert képhibákat csinál a városokban/repülésnél(Pedig micsoda fíling blekhókdónosat játszani a fővárosban:))De csak ez a hiba ami kurva zavaró.Illetve a magyarítás ami zavar mert aztmondják elég szar

Viszont a kampány baszott jóra sikerült^.^Hihetlenül jó játék lesz ha lesz hozzá ACE2 meg vagy 5-6patch:)

Ha van valami kérdés válaszolok(Solt te hallgass te elfogult vagy én viszont objektíven értékelem a játékot:))
  • Molnibalage
    Reméljük ez nem érint titeket. Hasonló helyzetben törölték nemrég törölték az egyik angol repnapot.
  • Molnibalage
    Nem nagyon. 2-3 hónap múlva majd. Akkor lesz 5.1. Az Arma 2 beszámolót várom már, mert nagyon ráizgulnék egy földhözragadtabb szimhez. :)
  • polluxware
    te is tusz cserepet törni? vagy csak csúnyán nézni /a cserépre/
  • Scottt
    Elég volt kibogarász a 6-700 új HSZ-t az Arma2 topikban(Holnap megyek megveszem:)Szóval itt csak az utolsó oldalt futottam át,történt valami izgi Falcon témában?:)

De azért szerintem megérte kihagyni egy hét SG-zést egy hét karatetábor ért:)
  • polluxware
    ekkora távra csak fánátikusok mennek, ábroszfedővel a fejükön
  • polluxware
    az egyébként saját lábán megy ki vagy, nájlon szatyorban viszik oda darabokban?

komcsin kérdem..
  • zsoltfireman
    Na mind 1....

Akit érdekel elmegy így vagy úgy!
    Én csípem a Forgóékat!
    Amúgy a Sógorék meg itt vannak a közelbe,de gondoljatok Hollandiába 19óra volt,vagy nem is említem Angliát......
  • Molnibalage
    Azért az vicces, hogy kiviszik a magyar MiG-et statikra. Csak meg ne kérzessék azt, hogy "és ugye sokat repülnek vele"? Elég kínos lenne válaszolni...
  • L Viper #28067
    Hát az biztos, hogy ez már messze nem csak Falcon fórum. Jóval több annál.
    Egy jó kis közösség ez, bármit megbeszélünk. Ezért is szeretem.
  • polluxware
    há te meg mérmondasszaszol ilyet?

Ha mérnök úr repnapra megy ottan akkor senki ne vegyen ám levegőt!

most képzeld el.. ahogy a busz lassul a sok balfék nézelődő miatt
  • Molnibalage
    Nem ellenkapmányt csinálok. Csak leírtam, hogy én miért nem megyek velük. Iszonyatosan megterhelő volt még nekem is. Vagy a véleménnyílvánítás szabadsága az smafu? Ezentúl töröljek ki minden FS, Wow, stb. posztot inenne? Mert ez a topik lassan már mindenrő szól, csak nem a Falconról. Nem vicc, az utóbbi X hónapban csak FS screen vagy kétszer annyi volt, mint Falcon...

Nyugi, ezt nem kell komolyan venni. Csak azért érdekes. :)
  • zsoltfireman
    Miért csinálsz ellen kampányt a Forgó Travelnek????
    Azért mert 1szer utaztál velük,és volt egy rossz élményed még nem biztos,hogy a többi is olyan volt vagy lesz!
    Most 10 éve utazom velük!
    Pl: Hollandiába reggel 05:30-kor kopogtattunk a bázisnál!
    Pedig ott nem egyszer áltunk meg pihenni!

Repveznek üzenem,mindenképp hívd vel a Forgó Travelt és egyeztesd velük a szándékaidat!
  • Molnibalage
    Nem emlékszem tisztán, de 9 óra felé értünk oda Zeltwegbe. Már felszállt az első kötelék (kiképzőgépek, osztrákok) mikor kanyarodtunk a parkoló felé.
  • polluxware
    felső hangon mennyi idő?
  • Molnibalage
    2005-ben így ment ki a busz, 2-3 ember miatt. Emiatt tartott vagy 2-3 órával tovább az út, mert a határig véigbarangolt fél nyugat Mo-n a busz és vagy 1,5-2 óránként megállt. Ejfél körül indult a busz és a határ már fényes nappal értük el. Ez alsó hangon 5 (!!) óra volt. Ha Pestról végig autópályán menne a busz 2,5 óránként 15 perc pihivel akkor cirka 5 óra alatt kint lehetne a busz...
  • repvez
    Ember vezette gép lesz , ha jol tudom akkor a 29-es kabinját kapja meg.A modellezéseket nem tudom hogy oldják meg ,de ha az XML programozás nem gond akkor azzal megoldhato pár paraméter.
  • repvez
    Az nem lehet tudni hogy máshol is fel lehet-e szállni a járatra? mert én itt a nyugati országrészböl nem szeretnék azért pestre felmenni hogy aztán visszabuszozzak ide.
    Sajna minden ismerösöm visszamondta az utot igy egyedül nem indulok neki az utnak, pedig 2005 ota készülök rá hogy kimegyek, de már látom hogy nem lesz belöle semmi, pedig ezért is vettem többek között uj fényképezögépet.
  • Wampa
    Te Balage
    Ez mi ez ?Mibe kóstál,ki csinálta,mi fut rajta és mikor lesz nekem ilyen?
  • zsoltfireman
    Bocsánat:

• zsoltfireman
    Zeltweg ! Még nem késő!
  • polluxware
    Köszi a pdf-ket!
  • Molnibalage
    Zeltweg tényleg gyönyörű. F-15 repülést 2003-ban és talán még 1991-ben láttam. Ennyi, passz. A-10 repülést is 1991-ben láttam utoljára. Akkor, ha jól emlékszem volt F-111-is. Ma a fél kezemet odaadnám, hogy lássam repülni. Örök szívfájdalmam, hogy F-14-et nem láttam és jelen állás szerint nem is fogok...
  • zsoltfireman
    Hát igen!
    Én pl. már sokszor láttam az F-15-öst földön,levegőben Demót mind két verzióval...Nem ezért megyek Zeltweg-be!
    Aki járt már ott annak nem kell ecsetelni,hogy milyen a helyszín!
    Európa "talán" egyik legszebb mil.reptere!
    Igen! P-38....még én sem láttam!
    Hollandiába többek között a Vulcan miatt is mentünk ki!

Nekem már jó lesz Zeltweg,mert lesz Görög F-16!