Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Nos akkor jó házigazdaságot😊

UFF

JoeDestroy
Péntektõl van VFAT.
REAPER holnap 19:45-tõl repül program szerint.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mondjuk, hogy félig házigazda lévén modok egy pár dolgot és azzal tekintsük lezártnak.
----

"de egy ember halálát politikai célokra használni"

A gond, hogy nem egy ember halt bele abba ami most van itthon... Milyen politikai célokra gonodolsz? Az neked politikai, hogy rendet szeretne az ember és nem féltani magát és családtagjait ott ahol egyes (nem mind) hiperpigmentált elemek megjelennek? Aha...
---

"már a jobboldalé ez az ország... ez van"

Meg normális vagy? Nézzed meg a hazai közállapotokat 2002 óta. Olyan mélyrepülés van amit álmaimban sem mertem volna elképzelni. Ma alig van olyan hír ami ne verné ki a bitztosítékot az átlagemberben nap mint nap. Csak a BKV figyelõ és Kötött pálya blog olvasása felébreszti az emberben a gyilkos ösztönt...

Halkan megkérdezem, hogy ki is kormányoz cirka 6,5 éve? Eh...

És akkor innentõl vége. UFF. Elintézem a házigazda jogot hamarosan.
----

Más. OF felvételeket is teszek be a 10 éves videóba, csak tudnám hogyan.. Nem tudom mit csinálhatok rosszul, de 8-szoros full aa és af mellett is olyan trágyán néz ki az egész, hogy az már fáj. A skinek olyan ótvarul néznek i jóformán, mint aa nélkül az RV-ben...

FPS a béka segge alatt.. Nem igaz, hogy még ezen a gépen sem moccan meg rendesen. Az AGM-65 Maverick gyakorlóküldetés megfeketei a gépet a sok füst miatt. Nem vagyok elvakult, de ez egyszerûen játszhatatlan.

Utánégetõ átmegy a 3D modellen, fekete villódzások a gép textúráján, áttetszõ 3D modell (bedöntés közben a függesztmények látszódak a szármy alatt mikor felülrõl néztem a gépet!) egyes esetekben. Stb. fogom, elindítom és ilyen. Elhiszem, hogy sokaknak teszik és riszpekt a kitartásért nekik, de ez valami ûberszar. Az FF4 ehhez képest olyan laza. Felrak, megy, játszik, örül. És nem 20 FPS-sel, hanem ezen a gépen 100-zal...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Bocsánat nem politizálok! tudom fájt amit mondottam egyeseknek itt, csak egyszerûen annyira elvan baszva minden ebben az országban, és ebben az idióta marakodásban elhalnak az értelmes gondolatok, próbálkozások és ez õrjítõ.

akinek esze van az elmegy innen

ennyi, Bocsánat!

polluxware
amúgy meg😊 pojén amikor a sok nem "intézkedõ" rendõr letartóztat egy csomó kirakat romboló hithû honpolgárt, osztán a "jobboldali" érzelmû ügyészség kiengedi, a fidesz meg a rendõröket basztatja mert nem végzik a dolgukat😊

már a jobboldalé ez az ország... ez van

nem vagyok elvakult balos, de ez sem vezet jó irányba amit a másik oldal akar, mert oTT aztán lesz korrupció rendesen

node járunk még ebbe az utcában is hamarosan

polluxware
egyetértek egy részével... tényleg

de egy ember halálát politikai célokra használni

meg aztán nyiltan buzdítani a cigányok ellen... mégha 75% tényleg alja népség

rossz irányba vezet ez is

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Nekem volt Il-2es Századparancsnokom lakik ott.Mesélt ezt-azt^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

Molnibalage
Hát hallott ezt-azt, de azokat szeritem már midenki tudja...

L Viper
Akkor õ gondolom sok olyat tud, amit a média soha nem közöl le.
Molnibalage
Munkatársam ott lakik...

L Viper
Elnézést az OFF-ért, de ezt aki csak teheti nézze meg és döbbenjen.
L Viper
Az összes kép a SuperPak 4.2 + BMS 1.03 -al készült a Balkánon.
HiTiles, és a szokásos ég, illetve felhõmod. DDS textákkal.
Molnibalage
Melyik verzió melyik? Felhasználmá õket a videóban.. Felülrõl a harmadik az SP4.2 a kabin alapján.

Tegnap azért repkedtem is egy kicsit ez eltérõ verziókkal. Hihetetlen, hogy amit ma természetesenk veszünk annak nyoma sincs még korábban. Az eredeti játék (1.08) annyira más, hogy az már felfoghatatlan...

JoeDestroy
<#taps><#taps><#taps>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
zsoltfireman
RESPECT WAMPA & REPVEZ!!!

<#worship><#taps><#taps><#wave>

DonZorro
<#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

zsoltfireman
Isten éltesse!!!!

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#pias><#pias><#pias>

Molnibalage
Megadták a módját. 😊

A Falcon betû kirakásában viszont segítségre lenne szükségem. Ki mikor ér rá?

L Viper
Uraim, 10 éves a Falcon 4! Igyatok :-)

L Viper
Valamelyik csúszkát nem szereti maxon, ha jól emlékszem a special efektet, de nem biztos, hogy ez a neve. Ki is vették azokat a dolgokat már a Superpak szériából.

Arra gondolok, mikor a földi egységek lövik egymást és olyan nyomjelzõk, meg spirális effektek vannak. Na az csak az alap Falcon 4-ben volt. Nem nézett ki rosszul, de bedarálta ( kukázta ) a SuperPak brigád az FPS miatt anno. :-)
Azõta meg már a BMS nem is kezelné, más a motor.
Molnibalage
Elkezdtem a jubileumi klipet csinálni. Jó sok install kell hozzá. 😊

(Érdekes, hogy az eredeti F4.0-ban nem tudok normális FPS-sel felvenni valamiért...)

Molnibalage

Molnibalage
Az igazi csapásmérõ. A többi csak annak akar tûnni. 😊

polluxware
Apám ,miket gépelek....😊
Tehát Zsolti,Repvez és Pace e salute

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Üdv Zsoltih
http://betah.co.il/BooksCatalog.aspx?category=Aviation
Itt nézd meg a B1 könyvet,van esélyed,ha találsz ne nekem köszönd,hanem REpveznek,én is tõle tudom......
Pace et salute

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Nézd meg a könyvforgalmazók oldalait. Azták irány a google és írd be a címet és azt, hogy rapidshare vagy mediafire. Hátha bejön. Én találtam már így egész ütõs dolgokat.

zsoltfireman
B-1B,B-52-rõl keresek letõlthetõ szakirodalmat,ha valaki tud ilyet kérem írja meg! Köszönöttel!

L Viper
Egyedi a stílusa, ez a védjegye <#idiota><#eljen>
Molnibalage

off!
egy újabb,a nagyvilág elõl elrejtõzködve élõ,és gyakorló harcmûvész.hála az ilyen video-megosztó oldalaknak,a nagyvilág azért néha tudomást szerez némelyikrõl!a Mester!

on

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage

Molnibalage
Naná. Szerintem még január végére sem.

Scottt
Jól érzem, hogy 100%ig nemlesz FF5 évfordulóra?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

Molnibalage
A kékes F-16? Mi a fraokkód? Az a tuti azonosító. Egyébként a textúra üresen hagyott részébe írd bele a neved és akkor a dolog egyértelmû lesz.

A sivatagi F-18 is akkor a tied. Ok.

zsoltfireman
Igen,a NAVY AGRS F-16,és Hornet az én színem!!!

Molnibalage
Zsolt, ha minden jó megy, holnap felrakom a skinpacket, de csak te fogod elsõ körben elérni. Kérlek majd, hogy jelöld meg az összes skint ami a tiéd és esetleg mégsem a te neved alatt fut. Legyen korrekt a dolog. A többit majd belepakolom amikor küldöd õket. Csak 24-e elõtt érjenek ide. 😊

polluxware
sivatagos F-16 nagyon ott van az tetszik..<#eljen>

polluxware
hivatalos honlap

eddig is ment 64-bit-es Vistán...

csak azoknak nem akiknek piráte verzió van mert ahhoz nincsen 64bites antisztárforsz

amúgy érdekes... kb 5000ft az orosz verzió

az angol meg annyiban különbözik hogy +4 kampány, meg full english training van hozzá

amúgy tökugyanaz... ja és ez 10rugó

ha valki leszedi legyen már olyan kóser és felrakhatná valhova a az english trk-kat.. 😊

Molnibalage
Skinpackba bekerülõ új skinek (ha véletlenül nem lennének már benne). Meg ami még jön zsoltitól.

Molnibalage
Hol? 64 biten is megy?

polluxware
tölthetõ a DCS english változata!

50dolcsi

Buren
Egyik kedvencem.

Gondolom néhányan már láttátok de azért remélem, hogy valakinek új lesz! 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Atyaég én most láttam még elõször, a szlovák résznél majdnem leestem a székrõl <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Molnibalage

off

ha még valaki nem látta

a chewbacca-ás részt feltétlen nézzétek meg belõle!!!!!!
on

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!