52965
  • Molnibalage
    Elvileg igen. A Különleges az, hogy ez egy TE és nem hadjárat. Azt nem vágom, hogy ilykor mit történik, mert ilyenkor az AI nem nagyon mozgatja a csapatokat, azt csinálják amit a szerkesztőben meghatároztál előre. Viszont a TE-ben futás alatt is lehet emlékeim szerint létrehozi flight-ot. (Amit az AI szintén nem csinál...)
  • JoeDestroy
    Az egy igen érdekes dolog! Elvileg egy szerverhez, lanon (fix IP) (hamachi) keresztül ki és be járhatnak az emberkék repkedni? Jól olvastam?
    Akár menet közben is?
    Ezek szerint a Hotfix javította a csatlakozások bugját?
    Rég multiztunk. Ki kellene próbálni a Hotfixes multit is.
    -- Csak hát az idő ugye... --
  • Molnibalage
    Ez is egy érdekes dolog.
  • Molnibalage
    Itt is van.
  • Willenbrock
    Junkersnek láttam olyan terveit is hogy sok száz férőhelyes csupaszárny utasszállítót ábrázolt.Igen kreatívak voltak ezek a német mérnökök az biztos.Ta-152 est is csinálhatnának vagy 1 Haunabu replikát antigravitációs hajtóművel:)
  • zsoltfireman
    BRNO vagy Hradec???? Úgy hallottam idén már Hradec-ben lesz!
    Ha a programról van infód szólj!
  • haflac
    A szívem szakad meg úgy irigyellek benneteket,sebaj én majd lehet a CIAF-el kárpótlok Brno-ban idén.
  • zsoltfireman
    Nekem az OF config mappából valaki küldje már el ezt:
    keystrokes-of.key
  • repvez
    Tudom hogy nagyon OFF, de kéne egy gyors segitség.Gondoltam ti többet mozogtok ilyen témában.

Egy szerzödés féleséget kéne gyártanom angolul, de nem nagyon birom az angolt.
    Annyi kéne nekem hogy hivatalos formában hogyan kéne irni azt, hogy:

"Átadó aláirása nyomtatott betüvel" és " átvevő aláirása nyomtatott betűvel "

probálkoztam a webforditással, de az nem jo eredményt adott csak ezt :with a printed letter
    Vagy az ugy jo hogy transfered by signature with printed letters?
  • L Viper #28163
    Ez az OF 4.7 mappám linkje.

Van ott egy magyar help file is, amiben van egy beilleszthető data cardridge config is, meg pár okosság OF 4.7-hez.
  • Molnibalage
    Holnap kinek jó OF multi? A zene már megvan elvileg a klipphez. :)
  • Molnibalage
    A skinnerek majd kapnak egy kis segítséget hamarosan. Egy lebutított LOD Editor szerűséget, de az pont elég lesz.
  • Molnibalage
    Csak én barom nem mentettem el a linket. Küld el légyszi PM-ben és akkor be is rakom a banner alá.
  • L Viper #28159
    Ami linket adtam a múltkor, azokat rakd rá és a Janhas skin cuccoc, amiben még vannak modell buherák is, pl. a pilóta.
  • Molnibalage
    Elvileg igen. Én az AF-es Demo soundpack elemeit másolgattam be és pár OF hangot. Azért csinálj backupot.
  • zsoltfireman
    Ha az FF5 hangokat egy az egyben átmásolom működik?????
  • Molnibalage
    Másold át a hangokat a sound könyvtárból. Én pl. FF5.0 alatt az OF flare hangot használom, mert az FF5.0-é egy rakás szar.
  • Molnibalage
    Az a robbanás a gépen ingame? Gyerekek segítsetek, hogyan tudom szebbé tenni az OF-et? Flare, füst stb. jöhet mind.
  • polluxware
  • zsoltfireman
    Új JanHas Traning Weapons....

• zsoltfireman
    Urak,mi a véleményetek az OF sound-járól?????? Az a helyzet,hogy nekem nem dübörög az F-16 hajtómű úgy mint pl.az FF5-ben!
    Szinte csak a tipikus sivitó hajtómű hang van,de nincs az a recsegő,dübörgő hajtóműhang!
    Segítsetek kicsi Vukkon!
  • zsoltfireman
    Ez az JanHas gyerek......Imádom!!!!!!
  • JoeDestroy
    F4-BMS.exe -hires -IP xx.xx.xx.xx (a saját ip-je mindenkinek.)

A szerver a Commsban a sajátját írja felülre is (nem a 0.0.0.0-t)
    a cliensek meg a szerverét, valamint osztott netsebességet kell állítani.
  • L Viper #28149
    Minden résztvevő paraméterezve indítja a saját IP-jét odaírva.
  • Molnibalage
    Mindenkinek paraméterezni kell vagy csak a szervernek?
  • L Viper #28147
    Paraméterezve indítod az OF-et -ip(saját IP címed)
    Nálam egy .bat file van csinálva, abba van beírva.
    Utána a multi menüben már látod beolvasva a saját IP-det.
    A szervernél alul felül ez az IP van, aki joinol annál természetesen a szerveré legyen a sajátja mellett.
    Állítani kell valamilyen netsebességet is mindenkinek, ekkor nem lesz csúszkálás a kigurulásnál.
    Így atomstabil lesz minden téren.
  • Molnibalage
    OF-fel kellene felvenni, de abban nem tudom, hogy multit hogyan kell beizzítani. Majd buherált adatbázissal kell csinálni a felvételt, mert anélkül nem fog menni.
  • netmester
    nekem van időm, ha én is tudok segíteni akko megyek
  • polluxware
    "és fűrészpor keverékével preparálták a gép testét"
  • Molnibalage
    Szerintem meg egyszerűen a Mossie gyártástechnológiájának koppintása volt primitív formában. Fát meg azért használtak, mert acélból és egyéb dolgokból akkor már hiány volt.

OF videóklipp készítésre még mindig nem ér rá senki? Durván 2,5 hetem van rá és még el sem kezdtem...
  • polluxware

A két kísérleti AW gép ennek az Armstrong-Whitworth utasgépnek az előfutára

ezen már volt winglet is!
  • polluxware
    "lantlények se nincsenek mi?"

ezekről a fajta beszólásokról mindig Hofi jut eszembe (isten nyugosztalja a nemzet gyöngyszemét:)
  • polluxware
    "A radar ellen Hortenék faszén és fűrészpor keverékével preparálták a gép testét, ami jó hatásfokkal nyeli el a radarhullámokat. A gép váza és a pilótafülke egyébként acélból készült, a gép teste és a szárnyak pedig fából voltak."

hümm
  • Gundark 1 1
    Miért híresült el ez mint Hitler lopakodója? Én nem hallottam még igy a 229est. Bár ez jól hangzik :) Azon kivül hogy cupaszálny és valószínűleg igen nehéz irányitani. És megint előjön a hülyeség hogy másolták az amerikaiak. Ezek tényleg nem hallottak Jackről aki megszállottja volt a hülye formájú repülőknek :)
  • Gundark 1 1
    Maraggyámá baz+, diplomád van asszá okosnak hiszed magad he? Nehogymá megmongyad itten hogy mivanmáPont te aki olyan mély vagy hogy elzárkózol a hollow earth-tól is. Majdmégmajd kiderül hogy a lantlények se nincsenek mi?
  • Molnibalage
    Szegény cikk keveri a szezont a fazonnal. A stealth képességnek semmi köze a géphez. Aerodinamikai megfontolások miatt lett ilyen.

A végeredményre én is kíváncsi leszek.
  • LeonSilver
    Na erre igazán kíváncsifáncsi leszek..

0.o
  • Willenbrock
    Jó képek,a P-38 nagyon szép,tavaly Kecskeméten F4 Corsair volt az is látványos volt.
  • zsoltfireman
    Mert nem láttad a Holland F-16 demot! Otthon nem repült ilyet mint Zeltwegbe!
  • JoeDestroy
    Hát igen!! EF Typhoon :))
    És gondoljatok bele, hogy pont felettünk fordult, olyan közel, hogy a pilonon a kapcsok kivehetőek voltak. :)) Kib..tt jó helyet találtunk pénteken. Egyedül voltunk ott, még sógorék sem telepedtek akkor oda. Szombatra kisebb piknik lett délután :)