Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Viper,küldem privit,ha tudsz segíts....

L Viper
Szerintem, ha szólunk PZolikának és Zaccosnak jönnek õk is, ha az estéjük szabad.
JoeDestroy
Ha csak egy drót megy a netre, akkor nem fog menni a két gép. Ahhoz a szomszéd netje is kellene.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Akkor az már négy. Ha minden kötél szakad akkor bátyus gépét is csatasorba állítom és azt is én irányítom. Az már öt!

L Viper
Sajnos minden este dolgozom, a szombat az a talán kategória valószínûbe hajolva :-) Majd csütörtök körül tudom megmondani. Ha Gundinak is a szombat jó, akkor az lenne a jó nap. A csendes társakat is biztos be lehet agitálni.
Logikus az RV a két patchel és az AF 1.13-al. Azzal nincs szenvedés.
JoeDestroy
Jövök. Úgy csinálom h. jó legyen.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
Rv, szokásos peccsek és kész?
Molnibalage
Az RV-vel kéne elsõ körben. Ha nem megy, akkor AF. A többi verzióval ne szivassuk egymást szerintem. Ezek egymás mellett meférnek gond nélkül. Bár, ha ultrajók akarunk lenni, akkor a 6 betût kirakhajuk X féle verzióval. Csak sokáig tart és a siker esélye csökken.

Gundark 1 1
Nekem a péntek biztos nem jó, mert másnap munkanap 😊 A szombatot még nem tudom. De lehet. De akkor még fel kell pakolni a falconokat. Az AF-et értem (gondolom a 13as pecs kõ) de az FFel mi legyen? FF4, Superpakk béemes és ezt igy hogy? 😊
Molnibalage
Még mindig senki? Régen olyan simán összejöttünk öten-hatan... 😞
Most már tényleg csak ez hiányzik, minden egyéb kisebb-nagyobb változtatást már megcsináltam benne, csak ez hiányzik.

Molnibalage

Molnibalage
Repearnek is volt valami technikai problémája sajnos.

JoeDestroy
Aha marha jó volt 😊
Kár hogy csúszott a program, a kiscsávóm szerette volna megnézni.

Molnibalage
Kurva jól repül Repear. A zene is jó most. A Bourne film zenéje. Nagyon jól passzol a koerográfiához.

JoeDestroy

Buren
Nero burning ROM(E) <#integet2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Oszd meg velemis mert nem értem.
Én eddig azt hittem azért Néró mert az szeretett a tûzzel játszadozni a régiek szerint^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Azért még jó lenne karácsony elõtt összehozni. Skinpack + ez lenne az ajándékom. Most esik le, hogy zsoltinak még nem raktam fel vizsgáltara.

Ja, rougeblade hamarosan új honlapot csinál nekem. Végetérsz a féléve a suliban.

Szóval lesz itt ajándék. 😊

L Viper
Jó lenne, ha összejönne az is. Elvileg péntek este ráérek. Ha a többieknek is jó az jó lenne.
Molnibalage

Molnibalage
Nagyon OFF, de nagyon durva. Csak most esik le, hogy miért Nero a CD/DVD író program neve. Nero Burning ROM. Kicsit máshogy ejtve a végét egészen új értelmet nyer a dolog. 😊

Molnibalage
Most már tényleg csak a repcsis kirakós rész hiányzik belõle és adnám is kifele..

Molnibalage
Ezt a zenét választottam ki már vagy 1,5 éve. Már a tavaly nyári nyaraláson is ezt halgattam és képzeltem el, hogy mi lesz benne. Hustlernek is tetszett, szerinte nem gyors. Valószínûleg akkor marad ez és a másik zenét meg akkor elrakom a 15 éves évfodulóra. 😊

Még kicsit finomhangolom. Ja, és a legjobb rész a beták kirakása még hiányzik, csak pótálst tettem be, hogy a dinamikáját lássam.

Molnibalage
Még nem.

L Viper
No iden. A legfeleslegesebb dolog náluk a híradó.
L Viper
Na most tudtam megnézni. <#eljen>
Ez egyszerûen elképesztõen jó.
Hány percesre tervezed ?
Bucser
Balázs: megjött már a könyv?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Miért te tényleg azt hitted, hogy a mainstream média feladata a tájékoztatás??

Egyébként a Sodika nevû user az egyik leghibbantabb jobbant. (magyar gárda, jobbik, 64 vármegye)

Neki köszönhetõ, hogy nincs politika fórum SG-n. Õ volt az ominózus barom aki egy fasisztákról elítélõen nyilatkozó legfelsõbb bíró arcképére célkeresztet festett és linkelgette összevissza a fórumba. Ez kikerült az indexre, hogy ezen a fórumon ilyen sötétek vannak aztán ST döntött: nincs politika.

HA beleolvasol Sodika dolgaiba kb olyan értelmes mint egy szétlapított szög... Önálló gondolkodásra képtelen szócsõ...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
No, mi ez a csend? 😞

Másik fontos dolog, hogy ideje beruházni egy leglális és újabb Sony termékbe.

Egész emberi ára van az összesnek kivéve a pro-nak. Asszem az meg felesleges nekem. Bár most annak a trialja van fent, mert az kezeli az új szép nagy felbontást is.

Az viszont relytély, hogy a Vegasban a 1024x768-as és az 1280x1024-es anyagot miért nem azonos képarányúnak látja... Az elsõ kitölti a képernyõt ahogy kell, a másik viszont nem. Nagyon kicsit torzítanom kellett rajta.

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Visszavonom. A Frapsz felvette, de a Vegas 6.0 nem tud mit kezdeni vele...

Molnibalage
Nem. Meglátszna és iszonyat sok meló lenne. Annyira és nem értek ps-hez... Ha egyszer összejönne kellõ számú ember 1 óra alatt meg lenne az agész. Nem is tudnék az összes pózba beállni, mert mindig máshol lenne a kamera. Én lennék ez egyetlen fix pont (vagy más földi egység, de azok meg távol vannak. Nem megy máshogy, ember kell hozzá.

Molnibalage
Tudok 1024x768-nál nagyobb felbontásban is felvenni! Egy kedves ember megajándékozott egy újabb Fraps-szel. 😊

Scottt
Azt nem lehet megcsinálni ha nincs elég ember, hogy szépen össze photoshoppolgatod a falcont?
Tehát beállsz minden pózba és összevágod^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

Molnibalage
Ha csak az a felvétel fog hiányozni akkor lesz idõm két verziót is elkészíteni azt meglátjuk, hogy melyik lesz a jobb.

L Viper
Holnap sajnos én nem tudok jönni. Ma nem dolgozom, holnap este már igen.
Jövõ hét pénteken lesz szabad estém, talán szombaton is.
Molnibalage
ODS alá hogyan is kell Hitles-t rakni, hogy szép sivatagi textúrákat lássak?

Ja, le kellett törölnöm minden Falcon verziót, mert nagyon összegabalyodtak a dolgok... Most újraraktam elsõ körben csak az FF4-et. A kiválaszott zene amire csinálom nagyon rövid, (már linkeltem), úgyhogy felmerült az öltet bennem, hogy esetleg mégis a Remény rabjainak a zenéjére kéne csinálni. Az viszont nagyon hosszú. A rövid azért tetszik, mert 2 percben megmutatja, hogy mi is volt 10 év alatt. A végleges verzió elõtt ti is láthatjátok majd a cuccot és lehet véleményezni és az FF csapat is. A többiek meg várnak a sorukra. 😊

zsoltfireman
Én is benne vagyok! Holnap Joe-val már ketten vagyunk....<#nyes>
Mi leszünk a vesszõ.......<#idiota>
Hja,az nincs......<#idiota>

Molnibalage

Ezeken látszik. Persze, hogy azonos méretûek legyenek kb. majd jó kell zoomolgatni.

L Viper
Hány ember kéne?
Molnibalage
Skacok, ezt tényleg össze kéne hozni. Elsõ körben FF4-gyel kéne próbálkozni, ha nem jön össze, akkor AF-fel. Szinte már csak ez hiányzik a kész állapothoz.

L Viper
A Polgármester úr csak elmondott olyan dolgokat amit más nem mer, de attól még sajnos igaz. ( A Parlamentben pont ez történik. )
<#eljen><#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

polluxware
számomra az hllatszott ki a mondandóból hogy teljesen kormány a felelõs (lehet hogy így van..)

ja és jöjjön a magyar gárda védelmezni

én csak azt mondom hogy ez is egy rossz irány

De igazatok Viper

én itt most befejeztem itten egy idõre...

zsoltfireman
A Mónikasót ne hagyd ki! Gyerekek ez a MATRIX!
Nem is nézek TV-t,ja de,a hiradót!

<#gonosz2>

L Viper
Gondolkozz már ember!
Engem nem a politizálás vezérelt, hanem az, hogy ez a rohadt fos média hülyíti az embereket és a youtube-ról kell megtudni mi is történik az országban.
Fontosabb a celebszarság, a táncika, meg a Gyõzike. Kultúra nulla, sok ember meg birkaként megy a hülyeség után. Ha nívós lenne a média, nem lenne ennyi hülye az országban, mint amennyit csinál.

"akinek esze van az elmegy innen" - Ezzel meg végképp nem értek egyet, ennél rosszabb hozzáállást el sem tudok képzelni. Szeretem a hazámat, büszke vagyok az elõdeinkre, az õseimre, menjen el az aki ide vitte ezt a gyönyörû országot.

Vége