Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Tipikus mindennapos dolgok ezek kérem 😊)
Lásd az F-15-öst. Na az nem lehetett gyenge...

Szevasz Zaccos! Rég láttunk<#integet2><#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Üdv!ha még nem volt!!
a pilóta!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Tiszteletem!Csak jelezném hogy így karácsony elött rengeteg a meló,de ha tudok mindenképp jönnék szombat este...Már hiányzik egy kis csoportfoglalkozás....
Ventura82
Üdv,
újra kéne egy kis help nékem... RV1 fönt van, belekukkantottam, fut egész szépen. Repülni sajnos nem nagyon tudtam, mert a régi joyom még gameportos, az meg már nincs a gépen, de majd kérek egy usb-set kölcsön. Azt szeretném kérdezni, hogy most, hogy fent van egy "szûz" RV, mit kell/lehet még feltenni a kinézet javítása, stb. érdekében?

Gundark 1 1
Ehh. "ki gépen száll fölébe annak moddolt e táj, s nem tudja hol lakott itt Kim Ir Szen elvtárs" 😊
Gundark 1 1
Ez nem az a klasszikus amit L_Viper irt még anno: Ki gépen száll fölébe annak moddolt e táj s nem tudja hol lakott Kim Ir Szen elvtárs? 😊
repvez
Az összefügg a tájjal ha a táj szép akkor a TGP képe is valosabb képet mutat.
Egyébként az lenne még nagy feeling amikor OCA küldetésbe az AWACS megmondaná, hogy melyik városba melyik házat kell lebonbázni és keresgethetnénk az utcák között hogy melyik az.
Molnibalage
Nekem a szép TGP képen akadt fent a szemem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Hogy egy régi klaszikust idézzek modositva. csak az a szép táj csak az hiányzik nekem 😊
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az én variációmmal még négy is elég. 😊

zsoltfireman

OFF

FSX multi Joe-val

ON

JoeDestroy
Multipróba FS módra 😊
Egész jó.

Majd kapunk ezért ... 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Az O betü lehet egy ötszög forma is, akkor elég 5 ember, vagy beraksz egy AI gépet jó késõi felszállási idõvel és hozzá formálódunk.
Molnibalage
Igen. Így már öten leszünk. Az O betûhöz hat kéne, de akkor ott trükközés lesz. Nem csak F-16-ból lesz. A függõleges részeken hosszú és keskeny gép kell. Az A-5 Vigilant az ilyen.

L Viper
Zaccos és PZolika is remélem ráér szombaton, majd külön is szólok nekik, ha nem olvasnák itt.

Akkor AF 1.013 és RV a két gyári peccsel ? Szerintem sem kéne mással próbálkozni, nehogy valami inkompatibilitási marhaság miatt ne legyen jó.

Ha minden kötél szakad AF-el biztos könnyû lesz megcsinálni.
JoeDestroy
OK!

Molnibalage

L Viper
Akkor szombat este megcsináljuk a bötûket ?
zsoltfireman
Check-old le!
ez is

Szóval,ha ott körülnézel láthatod a munkáimat!

zsoltfireman
OK! Köszi!
18-as,16-os azenyém!!!!

Molnibalage
Zsolt, az A-4 agresszor skin a tem mûved? A sivtagi F/A-18 az igen. Meg melyik F-16 agresszor? Nem a színe kell, a neve annak amit csináltál. Írok Fafának, hogy rossz név alatt fut, mert te csináltad õket.

zsoltfireman
OFF
Most ezt szelidítem,ajánlom mindenkinek!

ON

Molnibalage
Nem utáljuk egymást, csak külön utakon járunk. Gondolj bele, már legalább három éve más az exe mindkét oldalon. A saját exe fejlesztés is olyan bugokat okoz, hogy ha elmondanám sírvafakadnál. L_Viper-nek néha mondok ezt-azt. Õ tudna róla mesélni.

Gyakorlatilag képtelenség már a kettõt egybegyúrni. Az lényeges különbségek nem modulszerûek és áthatják az egész játékot. Az nem úgy van, hogy kiveszem az egyikbõl átteszem azt megy. Nagyon nem...

Mellesleg az FF csapat elõtt a fõ szempont az élvezhetõ FPS volt mindig is. A beta I állapot másfélszeres (egyes repcsiknél kétszeres!) bubble méret mellett is úgy ment a régi gépemen, mint az FF4 3-as bubble slideren. Hol van ettõl az OF? Fényévekre? Mondjuk most már az FF5.0 beta IV is, mert ez a része szétesett...
Yoni (i_hawk) csinálta a nagyobb bubble részt és mivel õ elhagyta a csapatot ez most nincs benne az exe-ben. Azért meg fogom kéri, hogy ezt a módosítást csinálja meg már FF5.0-höz is majd. FF4-hez csinált egyet még nekem régen.

A bubble-vel komoly gondok vannak és az FPS nagyon szar különbözõ okoból kifolyólag. A játék hadjáratban most játszhatatlan, mert a 2D-s világban semmi sem mozog (így elvileg TE-ben semi ami a bubble-n kívül van). A radar DBS módja végre mûködik megint (beta I alatt jó volt, II alatt megint szétcseszõdött...), a terep radarképe végre megint jó (az is szar volt régen), viszont a radar egyes estekben fogja magát és nem pásztázik.

És van még pár ilyen bug. A Maverick után wingman unable bug is fixálva volt már beta I alatt. Aztán beta II alatt AI használt minden fegyver. Most megint lehet, hogy szétment. Vágod? Még a saját kóddal is ennyit kell szenvedni? É ennél több bug volt. Az AI szarul használta az SARH rakétákat, az ARH raketták radarja néha nem kapcsolt be, az HMS szar volt, stb.

El tudod képzelni mit kéne az OF-fel szopni mikor amúgy is olyan insabil, hogy sírvafakadok. Mondjuk a beta is az volt eddig a beta I-et leszámítva. Stabilitás terén végre kezdünk magnukra találni. Már kb. 98% eséllyel végig tudsz repülni egy bevetést...

L Viper
Semmiképp nem írtam le, mert jó cucc, csak ebben a félkész állapotban szenvedõs sajnos.
repvez
akkor csak megint felmerül a kérdés, hogy mi a faxért nem lehet összeállni és egybegyurni azt ami jobb az egyikeben mint a másikban.Ha több a coder akkor gyorsabban haladna az egész és nem kéne szétszakadni a falcon tábornak.Lehetne egy szép grafikáju realisztikus falcon.
MÉg sehol nem olvastam hogy miért utálja egymást a két csapat, hiszen magunknak fejlesztjuk és hasznuk sincs belöle (a tapasztalaton kivul).Hatékonyabb is lenne a fejlesztés mivel nem kell 2x kitalálni hogy 1 dolgot hogyan lehet megvalositani.
Molnibalage
Most írtam. Hustler beszélt velük. Tavasszal lehet valami. Ott több kóder is van, szóval talán várható valami fejlõdés. Ha benne lesz az új FM és JHMCS akkor nem szabad leírni.

L Viper
Régebbi PC-re tudom ajánlani a SuperPak 4.2 + BMS 1.03 kombinációt is. Nálam az is fent van, mert stabil és szép is.
L Viper
Én az OpenFalcont a hadjárati instabilitás miatt tettem a felejtõs kategóriába. Jó meg szép, csak sajnos nincs befejezve. Egyszer talán kész lesz ez is.
Na lesz egy kis idõm kipróbálom....

www.smart-bus.hu

Molnibalage
A konfig tekintetében az a megfelelõ.

Molnibalage
Maverick gyakorló küldetés. 8-10 füstoszlop és taccs. Ennyi. Nem tudom mit kéne OF-efl csinálni, hogy menjen rendesen. A bátyus gépén a Crysys ment szinte csonfullon és a 3D mark 2006-ben 10%-kal kapott több pontot csak nálam...

Ventura82
Oké, már bogarászom. Köszi a segítséget.

Akkor egyértelmûen Red Viper... többi a magyar honlapon! 😉

www.smart-bus.hu

Ventura82
Na igen...a gép. Gyanítom ez lesz a gyenge pontja a mókának.
Xp, 1 giga ram, 2,6 celeron proci, ati 9600pro videokari. Elég régi már a lelkem.

Hogy csinálod azt a 10-12 fps-t?

Nekem kicsivel jobb a gépem, de 1680x1050-s felbontásban a 30-40 FPS gond nélkül megvan...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Magyar honlap --> Kézikönyv elsõ pár oldala és tisztábban fogsz látni.

Milyen géped van? Az én mostani gépemen is pár füst és gép mellett 10-12 az FPS OF alatt... Az én szememben sajnos egy vicc az OF.

Ventura82
Sziasztok!
Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Régen, amikor megjelent a Falcon 4.0 rá is repültem és megvettem. Játszottam vele úgy 4 évet, utána eltettem pihenni. Most eszembe jutott, hogy van nekem ilyenem is és elõ is tört belõlem az érzés, hogy jaj de jó lenne, ha megint viszketne az ujjam a joy-on... Csakhogy az van, hogy olvasgatom a fórumokat, és nem tudom eldönteni, hogy mit válasszak a modifikációk közül. Openfalcon vagy FF?
Tudna nekem valaki segíteni, hogy melyik a jobb, vagy rosszabb? Ja és az Allied Force-ra kell õket tenni, vagy elég az õsrégi Falcon 4.0-is?
Na bocs a wall of text-ért, elõre is kössz a válaszokat.

zsoltfireman
"sólyom karmok nélkül"
Béke idõ van!
Kiképzés,NAV. stb!
"Ha békét akarsz,készûlj a háborúra"

Molnibalage
Szép szép, de mit ér egy sólyom karmok nélkül? Az új F-16 kabin full 3D-s lesz (és az OF kabin asszem már most is az, de legalábbis az ICP az.) Persze ennek magasabb a poligonszáma és a textúrák is gondolom nem 1024x1024 méretûek...

Privit olvastad már?

zsoltfireman
Molnibalage

L Viper
Értem, akkor megpróbálok kardoskodni a szombat estéért odabent.
Nálunk az évvége mindig ilyen *zar sajnos.
Molnibalage
Egy finomhangolt verzió. Már csak egy nyelvtani hiba van benne és a hiány...

Molnibalage
"AF = LP

The boys at LP have had the code for 7 years. There were at 1 time about 10 guys working on the code. They were very focused, they did not work on Air Mobile, Naval Ops, adding 100 new aircraft, every weapon imaginable, and so on. They concentrated on the F-16, MP stability, campaigns, AI, ATC and so on. Their coder for MP is William Mulvilhill, who used to manage the code and servers for JetNET, an on-line MP server. They know their stuff.

If we had 10 coders, and focused on the same issues, we could do the same. BMS is doing their work in the same manner, and when they release it this Spring, it will be awesome."

Mivel nem FF-fel kapcsolatos ezért posztolom a beta fórumról. Most akkó mi is van? Mégis lesz újabb BMS (OF) release?

Molnibalage
Ha most hétvégén nem jön össze akkor megpróbálom a beta teammel is.

Gundark 1 1
Nekem biztos nem jó a péntek Vipcsi, mert meló van másnap 😊
Molnibalage

Viper,küldem privit,ha tudsz segíts....

L Viper
Szerintem, ha szólunk PZolikának és Zaccosnak jönnek õk is, ha az estéjük szabad.