52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28212 Na most ki*asztad a biztit nálam Balázs!
Ki a fene mondta, hogy Japán tehet róla?
Az eljárással van bajom, ahogy sok természetvédőnek is és sok tévéműsornak.
Kissé uncsi már az állandó okoskodásod minden témában. Olvassál már néha, hogy mit ír a másik és az arroganciából is visszáb vehetsz. -
#28211 Lesz még szó Falconról is? (Megvan az egést show HD minőségben és még egy másik is, ha érdekel. Torrentről simán leszedhető.) -
#28210 halott tenorista -
#28209 OFF
Azért őszintén szólva a faimportról nem tehet Japán. Honnan szedjen fát egy 120 milliós nemzet aminek összetülete 3,7 Magyarország és nagy része magas, sziklás kopár hegy, sziget, vagy a messzi észak havas területe? Szüljön?
Ennyi erővel mi is bukók vagyunk mert importáljuk a gázt és még miegymást, és ezekért máshol túrják fel a környezetet.
A világ nagy része importálja a fát, mert van honnan. Itt nem az eszetelen fairtásokra gondolok Afitkában és egyéb elmaradott helyeken. Skandináviában, USA-ban, Kanadában van fa. Bőven...
Nem szertem az ilyen szintű álszenteskedést.
A bálnavadászat az már más tészta, de ott is van pro és kontra érv is.
ON -
#28208 Na most k*rvára egyetértek veled.
Megemlíthetném a delfin és bálnazabálásukat kutatási céllal, vagy azt, hogy saját honukban milyen frankón védik a környezetet oly módon, hogy importálják a fát és totálisan pusztítják mások erdeit, sz*rva az ott élő szegény népekre.
Műszaki szinjük dícséretes, ez tény. -
#28207 "rutinrepulest ja....az a baj hogy a helyen ahol lezuhant amugy is szoktak alacsonyan repkedni ezesetben lejjebb jottek es meg egy masikkal kergetoztek is...erre mondjak hogy van az oreg meg van a meresz pilota...a meresz nem oregszik meg..."
ottani hozzászólás -
#28206 hát én imádok a japó precizitást (mondat a javábú mi??)
imádom:)
sorry -
#28205 hát én imádok a japó precizitást, meg jó autóikat... de olyan beteg az egész nemzet hogy az valmi hallatlan.
Frei csinált egy riport műsort annó arról, hogy japánban a szex shop-ok minden kenyér bolt mellett vannak, és a reggel 5-6kor bejáró munkás állomány (alsó-közép-felső vezető férfiak) azzal indítja(ják) a napot hogy a sz-shopba betérve vesznek egy "friss zacskó iskoláslány bugyit", és az úton azt szagulgatják.
beteg gyík banda
veszedelmes ám hogy az érzelmileg teljesen elnyomott kis életük mire sarkalja őket. Elég megnézni az összes filmüket, rajzfilműket -
#28204 Sajnos!!!! -
#28203 Ez se rossz:D -
#28202 [URL=http://film.ize.hu/click.php?id=624&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DWo-gGes6qig]Ez is OFF. A japik sem akarnak lemaradni a hülyeségben. "Transformers és X-men" gyurmaklón :D[/URL]
Elég sz..r. -
#28201 SA-2 fejlesztésem első lépései.
A kinematikai hatótávolságot a hajtómű utazó teljesítményével már be tudom állítani, égésidőt is tudom machniálni a startfokozat szimulálásához. Azt nem tudom még megcsinálni, hogy 15 mérföld felett is tüzeljen. Még.
Mondjuk alapvető gond, hogy túl ECM érzékeny a cucc szerintem. 15 mérföldnél is csak belövöd és egyből elveszt téged az SA-2. Az alsó megsemmisítési magasságal is tudok asszem játszani. -
#28200 OFF, de ezt nézzétek meg !
Többször is :-))))))) -
#28199 A lenti kép alapján mégis repült -
#28198 Nem várok a hónap végéig! :-)
-
#28197 Ennyi van meg eddig a videóból... :) -
#28196 HOPPÁ-HOPPÁ!!!!!! Vajon kik vezetik majd (USAF/HuAF)?????
Mikor lesznek itt??? -
#28195 jaa... tudom
enyimé -
#28194 A nagyvas :D -
#28193 -
#28192 FS9 -
#28191 Most már ééééértem....... -
#28190 Az összes fix amit az FF5.0 megkapott nekik is le lett írva. Felsorolni sem tudnám, pedig nem az összes gépen mentem végig. Olyan dolgok vannak az OF-ben, hogy az már druva. AIM-120 F-14-en például... Asszem olyan 5-6 oldalas lista volt, talán még megvan valahol egyben. Chaff/falre javítások, radar korrekciók, melyik doppler melyik nem és kb. milyen erősnek kellene lenni. Stb.
A SAM-ek amik nagyon csípik most a szemem. A kinematikájuknak köze nincs a valóshoz elvileg az alapján amit az indexes "Volt tüzér"-től halottam. Tőle próbálok majd segítséget kérni.
A startfokozat oldása grafikailag nem szimilálható, de a tolóerő változás az megoldható. Jelenleg ez a rész teljesen rossz. A Max. G érék is valszeg túl alacsony.
Két SA-2 bejegyzés van az adatbázisban, ezzel meg lehetne különböztetni a Dvina és Volhov variánst. A gond az, hogy itthon nem mindegyik állt rendszerben és valszeg mindent ő sem tud. -
#28189 Mint PL:??? -
#28188 akkor aztán annyi az open falcon-nak -
#28187 Nagyon remélem, hogy a 4.8-ba beleteszik azt a tonnányi javítást amit küldtem nekik. :) -
#28186 4.8??
arra kíváncsi leszek:)
4.7el az alap kampányokkal soha nem volt ctd-m, ami volt az is csak a főmenüben, és hogy tetézzem az is csak addig amíg ki nem kapcsoltam a facsoportokat a configban.
Hoppá ám! -
#28185 Az OF nekem bizony CTD-zett mikor az első snitteket vettem fel két napja. Semmi mást nem csináltam csak a nézetet váltottam...
Viszont az hatalmas + pont, hogy Track IR-rel is lehet a külső kamerát mozgatni. Egyetlen gond, hogy túl érzékeny. -
#28184 Most nyílt alkalmam kipróbálni az új OF-es Aegean V4 Campaign-t
Qurva sok CTD! Úgyhogy suck!
De a fórumon írták,hogy mindjárt itt a 4.8! -
#28183 Komolyan nem értem Hustlert. Írtam volna azt, hogy hagyda picsába, ugysem fogod megérteni és nincs semmink róla?
Náha tényleg nem értem ezeket a srácokat... -
#28182 az elsőt... viszont ha kettőt lősz ki vagy hídnál állnak akkor biza tanácstalanul várják a halált
semmi kitérőmanőver vagy ilyesmi -
#28181 Itt van a 4.5
A 4.7 leszedhető könnyebben és OCI install. A többit majd TS-en keresztül. Holnap talán jó lesz vagy csütörtök este. -
#28180 Eu komoly? A Lonciban a többi kikerülte. -
#28179 még így is bőven jobb mint BS alatt mint amikor kilövöd a menetoszlop első két járművét a többi meg csak bambán bámulva ácsorog.. vicc
de azért ez az ultrarealisztikus szim:) -
netmester #28178 nincs of-em -
#28177 Támadás estén csak reagálnak a fenyegetésre, de maguktól nem mennek semmere a földi csapatok. Itt lehet kiélni a stratégiai játékokra való hajlamokat. :) -
#28176 Hradec Králové!!!! Jobb mint BRNO...... -
#28175 így van.
viszont a csapatokat támadás esetén akkor is mocorogtatja.. annó csinálta magamnak egy kisebb defenzív mini kampányt. -
haflac #28174 hops! -
haflac #28173 tudok eddig rólaEnnyit tudok eddig róla