Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lásd az F-15-öst. Na az nem lehetett gyenge...
Szevasz Zaccos! Rég láttunk<#integet2>#integet2><#nyes>#nyes>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
újra kéne egy kis help nékem... RV1 fönt van, belekukkantottam, fut egész szépen. Repülni sajnos nem nagyon tudtam, mert a régi joyom még gameportos, az meg már nincs a gépen, de majd kérek egy usb-set kölcsön. Azt szeretném kérdezni, hogy most, hogy fent van egy "szûz" RV, mit kell/lehet még feltenni a kinézet javítása, stb. érdekében?
Egyébként az lenne még nagy feeling amikor OCA küldetésbe az AWACS megmondaná, hogy melyik városba melyik házat kell lebonbázni és keresgethetnénk az utcák között hogy melyik az.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egész jó.
Majd kapunk ezért ... 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Akkor AF 1.013 és RV a két gyári peccsel ? Szerintem sem kéne mással próbálkozni, nehogy valami inkompatibilitási marhaság miatt ne legyen jó.
Ha minden kötél szakad AF-el biztos könnyû lesz megcsinálni.
Még egyszer berakom. Szedjétek le ami kell, mert január végén bezár! Beszéltem Fafa-val.
Gyakorlatilag képtelenség már a kettõt egybegyúrni. Az lényeges különbségek nem modulszerûek és áthatják az egész játékot. Az nem úgy van, hogy kiveszem az egyikbõl átteszem azt megy. Nagyon nem...
Mellesleg az FF csapat elõtt a fõ szempont az élvezhetõ FPS volt mindig is. A beta I állapot másfélszeres (egyes repcsiknél kétszeres!) bubble méret mellett is úgy ment a régi gépemen, mint az FF4 3-as bubble slideren. Hol van ettõl az OF? Fényévekre? Mondjuk most már az FF5.0 beta IV is, mert ez a része szétesett...
Yoni (i_hawk) csinálta a nagyobb bubble részt és mivel õ elhagyta a csapatot ez most nincs benne az exe-ben. Azért meg fogom kéri, hogy ezt a módosítást csinálja meg már FF5.0-höz is majd. FF4-hez csinált egyet még nekem régen.
A bubble-vel komoly gondok vannak és az FPS nagyon szar különbözõ okoból kifolyólag. A játék hadjáratban most játszhatatlan, mert a 2D-s világban semmi sem mozog (így elvileg TE-ben semi ami a bubble-n kívül van). A radar DBS módja végre mûködik megint (beta I alatt jó volt, II alatt megint szétcseszõdött...), a terep radarképe végre megint jó (az is szar volt régen), viszont a radar egyes estekben fogja magát és nem pásztázik.
És van még pár ilyen bug. A Maverick után wingman unable bug is fixálva volt már beta I alatt. Aztán beta II alatt AI használt minden fegyver. Most megint lehet, hogy szétment. Vágod? Még a saját kóddal is ennyit kell szenvedni? É ennél több bug volt. Az AI szarul használta az SARH rakétákat, az ARH raketták radarja néha nem kapcsolt be, az HMS szar volt, stb.
El tudod képzelni mit kéne az OF-fel szopni mikor amúgy is olyan insabil, hogy sírvafakadok. Mondjuk a beta is az volt eddig a beta I-et leszámítva. Stabilitás terén végre kezdünk magnukra találni. Már kb. 98% eséllyel végig tudsz repülni egy bevetést...
MÉg sehol nem olvastam hogy miért utálja egymást a két csapat, hiszen magunknak fejlesztjuk és hasznuk sincs belöle (a tapasztalaton kivul).Hatékonyabb is lenne a fejlesztés mivel nem kell 2x kitalálni hogy 1 dolgot hogyan lehet megvalositani.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Xp, 1 giga ram, 2,6 celeron proci, ati 9600pro videokari. Elég régi már a lelkem.
Nekem kicsivel jobb a gépem, de 1680x1050-s felbontásban a 30-40 FPS gond nélkül megvan...
www.smart-bus.hu
Milyen géped van? Az én mostani gépemen is pár füst és gép mellett 10-12 az FPS OF alatt... Az én szememben sajnos egy vicc az OF.
Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Régen, amikor megjelent a Falcon 4.0 rá is repültem és megvettem. Játszottam vele úgy 4 évet, utána eltettem pihenni. Most eszembe jutott, hogy van nekem ilyenem is és elõ is tört belõlem az érzés, hogy jaj de jó lenne, ha megint viszketne az ujjam a joy-on... Csakhogy az van, hogy olvasgatom a fórumokat, és nem tudom eldönteni, hogy mit válasszak a modifikációk közül. Openfalcon vagy FF?
Tudna nekem valaki segíteni, hogy melyik a jobb, vagy rosszabb? Ja és az Allied Force-ra kell õket tenni, vagy elég az õsrégi Falcon 4.0-is?
Na bocs a wall of text-ért, elõre is kössz a válaszokat.
Privit olvastad már?
Nálunk az évvége mindig ilyen *zar sajnos.
The boys at LP have had the code for 7 years. There were at 1 time about 10 guys working on the code. They were very focused, they did not work on Air Mobile, Naval Ops, adding 100 new aircraft, every weapon imaginable, and so on. They concentrated on the F-16, MP stability, campaigns, AI, ATC and so on. Their coder for MP is William Mulvilhill, who used to manage the code and servers for JetNET, an on-line MP server. They know their stuff.
If we had 10 coders, and focused on the same issues, we could do the same. BMS is doing their work in the same manner, and when they release it this Spring, it will be awesome."
Mivel nem FF-fel kapcsolatos ezért posztolom a beta fórumról. Most akkó mi is van? Mégis lesz újabb BMS (OF) release?