52965
  • Molnibalage
    Egy összevágott felvétel. A belső felvétel az egy Hawk. A többi az nem akkor történt.
  • LeonSilver
    Balázs ez neked való cikk.Kár, hogy nem olvastad amikor még friss volt.Azt írta a cikkíró, hogy katapultálás után pilótafrülke nélkül repült tovább a gép.Tahát úgy nézett ki, hogy orrkúp - szünet - röpcsi maradéka .. :D Azóta javította.
  • LeonSilver
    Ezt láttátok már?Ha igen akkor tárgytalan ;)
  • zsoltfireman
  • polluxware
    júú ár ö veri, veri nóti bóój
  • polluxware
  • L Viper #28246
    A pottyantós budi az aerodinamika csodája
  • polluxware
    hát ezt belinkelem az efes totyikba is
  • Molnibalage
    Ez kész. :)
  • L Viper #28243
    Szerintem is azért kevés a kezdő Falconos, mert túl bonyás szim ez ebben a rohanó világban és Vérpistinek izzik az ujja, hogy lőhessen :-)

A másik ok valóban a graf, szerintem is. Vagyis csak a táj. Nekünk nem gond, mert mi tudunk vele játszani, élvezzük a kampányt és élvezzük lerepülni a bevetéseket ebben az élő környezetben. Aki olyan vén, hogy anno rákattant a Falconra és van összehasonlítási alapja más szimekkel, hogy milyen játékélményt adnak az tudja miről beszélek most.
    Multiban meg akárki akármit mond ez a legjobb.
    A dogozás megunható, más szimek szinte csak erről szólnak, vagy alig többről.
    Ami a Falconban a pluszt adja, az egy összehangolt kampány bevetés, ahol menet közben is improvizálunk mert nincs két egyforma bevetés, előre megírt küldetés.
  • Molnibalage
    Megy zavarni a Jereváni rádiót.
  • zsoltfireman
  • Palinko
    személy szerint én olvastam, érdekes volt, gyakorolgattam, valami ment valami kevésbé, missziót nem tudtam megcsinálni még egyet sem, valszeg mert nem értem a lényegét, mostanában nem sokat játszom néha nyomok egy dogfightot és abban ki is merül, de véleményem szerint használható molnibalage által adott anyag, talán még jobb lenne, ha amikor mondja a billkombót meg is mutatná hova kell klikkelni, mert az nekem jobban rögzül és képes vagyok pauset nyomni és lekattolni :D

és még nincs kész a kézikönyv, ezért várok még mert a kész biztos sok anyaggal bővül még, és ha marad hasonló minőségben akkor valszeg sokan hasznát veszik, és megtanúlják a játék csínját bínját.
  • Molnibalage
    A Falconnal sem játszottam vagy fél éve. Fejlesztgetni van időm, bugokat, keresni, dumálni a devekkel, írni a kézikönyvet, csinálni a videókat. Egyszer talán játszok is vele. :)
  • polluxware
    ki kéne próbálnod neked is az FS9-et...

aztán ki tudja? lehet te is beépülni a Borg kollektívába
  • Molnibalage
    Néma tömegek. :)

• polluxware
    a néma tömegek:)
  • Molnibalage
    Néha szoktak a semmiből emberek mailt írni és kérdezgetni. A "láthatatlan" Falconsok táborát még csak megbecsülni sem tudom.
  • polluxware
    szerintem egy kezdőnek nem ez a progi jut eszébe először

1. túl bonyis
    2. amennyire bonyis a grafikája már "öregecske"
    3. nézz át a HAWIX fórumba
    4. amíg nem jön ki az 5.1 addig én se fárasztom magam vele

(hogy őszinte legyek az of 4.7 amit nyúztam utoljára annak is majd 1hónapja vagy több)
  • Molnibalage
    Toonces csinált ezt azt, linkelem, hátha érdekel valakit.

Vietnámi cucc, van benne pár új skin is.

Nevadát felhasználva egy ütközet szimulálása.

Kuril szigetekhez cucc.
  • JoeDestroy
    .. de tényleg. Kezdő kérdését már vagy három (vagy több) hónapja nem láttam a topikban. Két dolog lehet.
    Vagy tényleg olvasgatják a kézikönyvet és a doksikat értelmesen,
    vagy már nem mernek kérdezni..
    Én az utóbbira szavazok :D
  • Wampa
    Üdv Polli:)
    Most függetlenül attól mennyire igaz vagy nem amit irsz(én nem tudom sajnos eldönteni)azért F.Tamást nem a legjobb érv:))
    A légiós riportfilmjéért persona non grata lett a légióban,a francia nyilatkozatok alá végta a szarát,a könyvformátumra azt hitte egy légiós ismerősöm,hogy én cikizem,egy tyuktolvajt bemutatott mint légiós gyilkost+leadta a romániai maffia kivégzéseit,nem is beszélve az utcán fogott moszkvai killerjéről.A legutóbb bemutatott afrikai luxusappartmanjáról a mocsárban,kiderült hogy egy hétre töredéke az ár,mint amit ő bevágott egy éjszakára....hazudós kis pöcs.
    On és Ommmmmm:)

Viper!
    De berágtál!:)
  • polluxware
    hannyáá máán..

főtisztek a világ életükben nem tudtak ilyen helyen 2lábra állni és kiegyenesedni
  • JoeDestroy
    Skacok olyan ez a topik mint valami besörözött század a kantinban.
    A repülésen kívül kis közösségünk szinte mindent megvitat, elhülyéskedik, de vigyázat mer jöhet az altábornagy :))
    ... osztan lesz majd fókázás!! :D
  • Solt
    Jaj... én semmi rosszat nem értettem a pubi alatt!! Nálam ennek semmi pejoratív tartalma nincs. Akkor szoktam ezt használni, amikor valaki ( szerintem ) rosszul értelmez valamit, én pedig normális hangnemben próbálom erre felhívni a figyelmét... ennyi...

A többit meg ne boncolgassuk... elég érzékeny vagy az ilyen témára... hamar ugrasz! ;)
  • polluxware
    amúgy én tereltem a témát, de csak viccbúú na..
  • polluxware
    Olgi fan? Én csak azt szoktam nevetni ahogy kioszt mindenkit...

annyira mások az elképzeléseink ilyen téren:)

én nem skatujázlak be, meg nem is pubizlak le azért amiket gondolsz, mondassz

CSAK NEM ÉRTEM, hogy hogyan meg miért

az idő választ ad arra hogy mi volt a rosszabb

és amíg ez nem jön el addig, légyszíves ne pubizz engem, mert közel sem biztos hogy az új "éhes" horda a kánaánt viszi a házadba kézenfogva masnival átkötve.

Pusszantás

• Solt
    Én nem is Viperához szóltam pubi, hanem hozzád! :D No, de mindegy... látom beskatulyázott engem egy Olgi fan! :D
  • polluxware
    szerintem meg te nem érted mert értem, és mivel te más nézetekett vallasszaszol így eleve nem érted amit én mondok, így azt sem értheted hogy vippi mit akart mondaszni..

vágod?

béke! harc
  • Solt
    Ennyi! :D
  • L Viper #28222
    Apró nézeteltéréseket vitatunk meg :-D
    Diskurzust folytatunk.
  • Solt
    Szerintem Te nem érted! :D Veszekedni? Ugyan... maximum eltérő véleményt publikálni...
  • L Viper #28220
    Nem a, nem vagyok ideges típus, akkor már baj van, ha az leszek :-)

Ja Scott a Tom -os vidi is üt
  • polluxware
    olyan sukár ez a gép.. már úgy várom
  • polluxware
  • polluxware
    el is felejtettem mondani hogy iszonyat jó a kutyarigó, meg számollalóó hohóó vidijó
  • polluxware
    nem érted..

amúgy HA VESZEKEDNI AKARSZ AKKOR CSAK HAJRÁÁÁ!!!

• polluxware
    köszi Balázs, de elég volt ennyi is.. csak mint érdekesség

Fálkon? háááááát... Fs9-re nagyon rábukott egy két emberke

az ottani totyikban most valmi Mig-21 fishbed-et nyúznak a srácok:)
    (Tűzzsoltinak nehogy odaadjátok a linket mert teleaggat mindent screenshot-tal)
  • Solt
    De nem Viper miatt...
  • polluxware

a nyugalom szigete megremeg itten