Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
ja megvan 😊
Gundark 1 1
Mennék. De nem emlékszem a thomi nevére igy nem tudok bejelentkezni
Molnibalage
Na skacok, 4-en már vagyunk. Egy ember kéne csak. Gundi, gyere! Veled már elegen vagyunk! Szûz RV, két pacth és no hitiles kell!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Zaccos gyere ha tudsz, mert már 4-en vagyunk.
Molnibalage
Ok. Most még a windóz formatálja az új vinyót. Nem tudom, hogy mennyi idõ alatt fejezi be. Elvileg mehete vele a repkedés párhuzamosan csak nem merem egyelõre. Szreintem fél óra alatt csak befejezi. Addig dumálhatnuk. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Lehet gyûlni.
TS thomi
Szoba : Falcon
Pass: falcon

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Jó.

Viszont kibaszottul ideges vagyok. Úgy tûnik, hogy szar vinyót adtak el nekem. Az utolsó 300 GB-os szelettel nem tud semmit kezdeni a Partition Magic. Hogy szakadna rá az a jó...

JoeDestroy
kb 7-körül nekem is jó.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mikor kezdünk. Kb. 1 óra múlva készenállok.

Molnibalage
Miért is? Én már 10 hónapja az új FF5.0 UI-t látom és egyáltalán nem ronda. Csak más. Mi olyan szép és jó az FF3-ban? Szerintem semmi.

zsoltfireman
PM ment!!!!!

L Viper
Brutális <#eljen>
L Viper
Az. A FreeFalcon 3 menüje ehhez képest esztétikai remekmû. Nagy hülyeség volt lecserélni, meg így összekeverni. Azért valahogy eligazodok ebben is 😊
Gundark 1 1
Tegnap én is feltettem az RV-t. Nekem legalább 1 éve nem volt fenn. Most újra megdöbbentem hogy mennyire ocsmány a menüje. Botrányos.
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Mindenképp jönni akarok. Tegnap beállítgattam az RV-t is. Bevallom, jó rég volt fent nálam.
Rátettem a két gyári peccset, a szokásos fa, felhõ és ég dolgaimat. Realism patch egyelõre nincs rajta.
Molnibalage
Akkor küld már el némi instrukcióval, hogy hogyan kell még 5-10 percet rászámok, de aztán install... Még formatálgat...

JoeDestroy
Szerintem Zsoltival estefelé összefutunk, ha csináltunk szobát, beírom.
A ghostal kb 5 perc a rendszer áthelyezés.

Molnibalage
A PM8 végre rendesen formáz elvileg. Nem dobott ki hibaüzenetet és tényleg sokáig csinálja. Aztán jön egy system telepítés. Az eltart vagy 3 órát addig el fogok tûnni.

Este akkor mikor legyen gyülekezõ. Ha Gundark késõbb jön az sem. Baj. Csak az "O" betûhöz kell hat ember. Addig a többit meg tudjuk csinálni.

JoeDestroy
Balázsnak ment, csak elnyomtam.

JoeDestroy
A Paragorn partition managger 9-est használd vistán (is). A partition magic 8 sem megy jól 64 biten XP alatt még jó volt, de talán 32 bit vistán sem volt az igazi.

Molnibalage
Repülés közben esélytelen. Földön is jó lesz. Azt meg lehet csinálni, hogy egyes betûek más gépekkel rakunk ki. F-15E is szóba jöhet, mert sötétebb színével jól látszik a betonon.

Molnibalage
Jelenleg még ott tartok, hogy valamiért tmég a PM7 partíciót sem akar léterhozni rendesen, hogy telepítsek...

Gundark 1 1
Na akkor este parti? Én 10nél elõbb nem tudok jönni, de lehet hogy fél 11 is lesz belõle, mire hazajövök meg lemálházok. Durva lenne repülés közben kirakni a falcont? 😊 Természetesen formációra gondolok. Ha nem csak AFben csináljuk meg akkor mehetek tizennyócassa? (a férfiak azzal repülnek 😊 Vagy egységes képet kell nyújtanunk?
JoeDestroy
A régi ghostal egyszerûbb. A ghost 6 vagy egy dos bootcd-t csinál, rajta a progival. arról bebootolsz, és asszem local particióról partícióra opció is van. Oprendszertõl független, még a linux ext3 filerendszerét is tudja menteni, a ghost6-ot keresd meg.
Az újak meg települnek az oprendszerbe, onnan bentrõl lehet a mentést megcsinálni, visszaállítást pedig a telepítõcdrõl bootolva teheted meg. A ghost 9-tõl egy mini windows felületû a cd oprendszere.

Molnibalage
Egyéblént másnál is hasonló vagy még durvább az arány. Pár emberrõl akkor egy kis statisztikai adat.

Aragorn 13159
T Rex 9871
Ripsaw 5588
DewDog_2 4461
i_hawk 4213
JimG 4130 (õ már régen nem tag...)
Hustler 4016
Hailstorm 3517 (õ sem, talán még FF3-as idõkben volt)
qawa 3322

Akkor nézzétek meg, hogy publicba mennyi van nekik. Csomó olyan tag van akik régen Falcon fejlesztõk voltak, de még én sem láttam tõlük soha poszot. Egyszer végignézem a beta fórum régi topikjait. Olyan nevek voltak ott... Talán egy két név nektek is beugirk még innen-onnan.

bird, Doc, Triton, Peled, Earthling, PSYCO, Ender Wiggin, Quake, BenBen, RogueSqdn és még sonak mások. Szerintem tisztelebõl és érdekességképpen olvassátol el a régi Falcon verziókhoz adott kézikönyveket. Szép történelmi dokumentumok.. 😊

L Viper
Ghostolásról csak annyit tudok, hogyan kell lementeni a szépen beállítgatott rendszeremet, azután abból a mentett fájlból pedig késõbb visszaállítani, vagy másik vinyóra rakni. Kb 5 perc alatt kész is a visszaállítás. Klónozással még nem próbálkoztam.
Lehet, hogy az én verzióm nem jó a Te 64 bites XP-dhez <#nemtudom>

Megyek holnap este multizni, remélem menni fog minden a tervek szerint.
Molnibalage
Tehát azzal megy a 64 bit klónozás? Ha holnap reggelig nem jön válasz akkor telepítek és kész. Jobb, mint szenvedni.

Holnap felvételre akkor jön a 4-5 ember aki kell? Már tûkön ülök..

Molnibalage
Hustler nagyon öreg fejltesztõ tag, csak a public fórumra nem posztol sokat. Ez a legtöbb fejlesztõre igaz. Rám is asszem 700 post van a publicon (pedig ott régen be vagyok regelve..) és a beta és dev fórumon 2455 tavaly noveber eleje óta... Mindezt úgy, hogy június és szeptember között szinte semmi mozgás nem volt...

Régen (amennyire vágom a posztokból) volt õ "kisfõnök" amikor Aragorn "nyaralni" ment. Az FF4 kiadása után asszem cirka 3 hónapra tûnt el Aragorn. A beta fórumon már újra megjelent. 2 hétig volt távol pihenni. Heti 70 (!) órát foglalkozott a weboldallal és a játékkal az elmúlt 3 hónapban.

Az Intruder skin meg az én mûvem 95%-ban (a századjelzést hagytam meg a régi nagyon basic skirõl összesen). Egyszer majd lesz Prowler skin is is. 😊

Molnibalage
Küld már át légyszíves instrukciókkal. Bár akkor gondolom ez sem fog menni 64 bites oprendszerrel. 1,5 órát pazaroltam a pórbálkozásokra. 3 óra alatt feltelepítek mindent..

JoeDestroy
A Ghost 6-al véget ért a paradicsomnak. sajna 😞
De csak félig. Ha archiválsz, és a ghost cd-t is megírod, akkor a cd boot-ból vissza lehet állítani (elvileg) a partíciót.
Röhej lehet, de a ghost 3!!!!!!! ismerte már az ext3 filerendszert😊 2002 hajnalán,mikor szabvány lett az Unix-on.

repvez
mi lett Aragornnal, hogy minden zárt topicba is a Hustler irogat és tesz be képeket?Amugy ki ö mert pár honapja még szinte a nevét se lehetett látni a forumon.
Amugy jok az uj képek, föleg az intuderek támadása
L Viper
Akkor ezek szerint sikerült az át és visszanevezgetõsdi <#eljen>
L Viper
Ki fogsz nevetni, én egy õskori Ghostot használok.

Dos Bootdiskrõl indítok, másik kislemezen van a ghost progim, azt indítom a ghosst2k3 -noide paranccsal és onnantól to image, vagy from image, attól függ mit akarok. Menteni, vagy mentésbõl visszaállítani.
Az újabb CD-s verziókról nem tudok nyilatkozni, nekem ez bõven jó ez az õsi :-)
<#worship><#worship><#worship>
Molnibalage
Viper? A Ghost az hogyan megy? Mert leszedtem a 14-est, de semmit sem lehetet csinálni vele. Ezt értsd szó szerint.

Molnibalage
Nekem meg segítség kéne. Az XP 64 oprendszeremete akarom ráklónozni az új vinyóra. Partition Magic 7-tel nem megy úgyhogy valszeg a 8-cal sem fog. Ötlet?

Molnibalage
FF fórumon van elvileg egy ilyen topik.

Molnibalage
Nevezd át bármire az a könyvtárat amilyen néven fel van rakva az BMS. Az Új Falcon-t ugyenrre rakd fel. Ha váltani akarsz a kettõ között akkor nevezd át az amit nem kívánsz használni másra és ami meg akarsz az az eredeti nevére amit felkraktál.

Scottt
Mivan emberek totál kihaltatok? Totál kihalt a fórum.
Mivan a lantlények elhallgatattak titeket?

Uff engem meg az érdekelne, hogy lehet a RV alá felrakni a balkánt^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Mivan emberek totál kihaltatok? Totál kihalt a fórum.
Mivan a lantlények elhallgatattak titeket?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dícsértessék!<#wave>Tudom hogy volt már százszor,de szeretnék valakitõl priviben segítséget kérni,ugyanis fent van a BMS és ez mellé szeretném az RV-t felrakni.Na ebben kellene a segítség...
L Viper
Nem tudtam kimenni, rohanós volt a délutánunk.
Tesómék voltak, az ifjú harcmûvésszel :-), mi meg a "zasszonnyal" bevásárlás, ügyintézés, a gyerekek leadva a nagyszülõknél. Ez is ritka, hogy vele lehetek kettesben, pedig õ is jött volna, ha nincs ennyi dolog.

Scottt
Földim voltál a nyíltedzésen?😊

L Viper
Nézd meg a a galériámat, az összes Falcon 4 mappában lévõ kép ( 10db ) RV-vel készült.
Ha érdekel felhõ és fa meg jó égmod, a képeken szemrevételezheted. Ha tetszik átküldöm.
Molnibalage
Alig várom már, hogy kiadhassam a moviet. A OF guyok huszonakárhányan repültek valamit, de a videónak se híre se hamva. A felvétel után cirka 1,5 órával szerintem már fent is lesz a cucc. Az új gép gyoran kódol és a net is gyorsabb.

Ventura82
Köszöntem uraim! 😊

L Viper
Ami mindenképp kell az az 1.0.0.3-as és 1.0.0.4-es javítások, így sorban mindkettõ.
Én a felhõket és az eget szoktam még variálni.

Ha 1024x768-as felbontásnál nem használsz nagyobbatt, akkor érdemes átnevezni a \Falcon4\art\ckptart\ -ban az F-16CG és F-16CJ mappákat is. Ekkor egy szerintem az alapnál sokkal jobb kabint kapsz.

HiTilest is lehet használni a tájhoz, bár nekem az alap táj jobban tetszik. Alacsonyabbról picit rosszabb a felbontása csak.

Kezdésnek ne bonyolódj jobban bele a moddolásba, arra még van sok idõ. ( Nehogy szétcseszd és újra kelljen rakni <#vigyor3> )
Molnibalage
Kézikönyvben minden le van írva a telepítési résznél.

L Viper
Ha Te is leszel, akkor megoldva a bötükirakás <#eplus2>