52965
  • Wampa
    Üdv Scotty
    Akkor te kanyázod Leon Urist.....:P Huááááá!!!!!(Battle cry:)
    Te ...ezt a puhapöcs teóriát azért ne hangoztasd se Ft.Benningben,se Ft.Braggben....elég bikanyakú manusok is vannak ott:P
    Hogy off is legyek,egy kérdés mindenkihez.
    Mi lett ugyan azzal az F16-os szimulátorgéppel,ami le tudta szimulálni
    más gépek repülési tulajdonságait,viszont olcsóbb volt azzal gyakorolni?
  • Scottt
    Szerintem ez még a az EA-t is überelni fogja(nálam tuti mert nagyon 'Corps rajongó vagyok nem olyan puhapöcsűek mint a sereg,többet erővel mint ésszel:)
    Ez a repülő kígyó/mókus/ruha pedig tényleg durva:D
  • Molnibalage
    Pénteken vagy szombaton szóba jöhet egy FF5.0 multi.
  • netmester
    helo emberek
    nem akartok majd valamikor multizni egyet?
  • L Viper #28288
    Hát igen, ez sem semmi házi kedvenc.
    Volt szerencsém az egész műsort látni régebben és nagyon leesett az állam is.
  • Molnibalage
    Lám-lám. Valami készülget.
  • Willenbrock
    Idén már nem lesz wingsuit bajnokság Kaposújlakon?Az elmúlt 2 évben volt-lehet hogy sok a baleset vele.
  • Wampa
    Viper
    Akkor ezt nézd meg:)
    Flying snake
    Képzeld el ,hogy dzsalszindián területen Latinoban,körbe comancherok,
    egy ilyen dög meg a nyakadba ugrik:))
    Azért az zöldsapkás legyen a javából aki nem táraz ki:)
  • Willenbrock
    Hihetetlen micsoda sportágakat találnak ki.Az öltözékben valami gáz is van?Olyan mintha fel lenne fújva,mint egy matrac.A vitorlázó mókus jutott nekem is eszembe egyből:)Egy helyen elég közel került a földhöz,a kocsikbón eléggé leshettek hogy mit is látnak.Elég nehéz lehet megtanulni az irányítást.
  • polluxware
    témába vág:)
  • Molnibalage
    Egyszer régen a tanszéken emberi test siklószámaihoz keresgélem ezt-azt. Sajnos nem találtam semmit.
  • polluxware
    jajaám!! ezt én is tapasztaltam vízben

habár az uszógumi tud ám rádobni...

úgyám
  • polluxware
    Dafke

úgyértem Dafke kötekszik - ez alsó/felső hangon is jobban passzol sztem
  • L Viper #28279
    Ez marha jó videó

Ezen ágazat igazán művészi képviselője :-D
  • repvez
    Ne kezdjük már megint, de neked üldözési mániád van én csak egy egyszerü kijelentést tettem és megállapitottam azt hogy eddig mindenhez hozzá tudtál szolni és egy viszonylag témábavágo és érdekes dologrol meg nem tudod.

Egyébként enélkül is vigan elmennek pár kilométert a test is termel felhajtoeröt enélkül is.
  • Molnibalage
    A felvételen nem látszik. Sejteni sejtettem, de az, hogy valaki megerősítette gyanúmat, az jó. Azt tudtam, hogy a víszintes sikálsi távolságot menöveli, de azt nem tudtam, hogy ekkora felhajtóerőt is tud termelni.

Egyébként dirket kötekedsz? Nem bírod ki enélkül? És akkor csodálkoznak egyesk, hogy eldurran néha az agyam.
  • repvez
    ilyenkor nem értelek teljesen, amikor mindent mindenkinél jobban tudsz és ilyeneken elcsodálkozol:
    wingsuit
  • Molnibalage
    Hogyan csinálta ezt? Mintha helyenként vízszintesen repüle.
  • Molnibalage
    0:56-tól tökéletes zene Falcon videóhoz. A sorozatot is várom már.
  • Wampa
    Mondjuk a pók éppen leesett,de van aki kötél nélkül tolja,életveszélyes,de nem az én életemet meg kölykökét kockáztatja,mint a ....... motorosok
  • Wampa
    Ez marha ügyes meg bátor,a motoros gyiknak meg szivesen adnék egy vasrudat a kerékbe.
    basejumping
    Ez se ügyetlen,ezek előtt meghajlok
    extr climbing
  • Willenbrock
    Marha ügyesek és bátrak is.Én sosem tudnám ezt megcsinálni szerintem bármennyit gyakorolnék,de az igaz hogy jó nagy barmok is egyben főleg azért mert mások életével is játszanak.Szerintem ezeknek ez már olyan lehet mint a drog,kényszert éreznek az eszetlen tépésre hogy magas legyen az adrenalinszint.A mi autópályáinkon ennyire durvát még nem láttam.
  • polluxware
    áhh.. rossz szögben kattintasssz
  • Molnibalage
    Visszavonom. Az ad package opcióval hozzáadott egységek nem látszanak, az add flighttal hozáadottak igen. Senki nem talákozott még ezzel a buggal?
  • Molnibalage
    Na, asszem az OF-es vidóklippnek lőttek. TE-ben hiába csinálok missziót egy gépet sem látok a listában mikor elindítom a TE-t. A térképen mozognak a gépek. Érdekes... A hadjárat működik.
  • LeonSilver
    Ezzel az egésszel csak annyi baj, hogy ha egy ilyen szarkupac megdöglik akkor általában még visz magával mást is.Azt aki így vezet ugyan olyan elbírálás alá venném mint azt aki egy puskával megy rabolni.És még csodálkoznak, hogy sokan utálják a motorosokat.
  • L Viper #28266
    ijedős - JJJJJ - korán keltem.
  • L Viper #28265
    Azt sem engedném, hogy az ilyen ökör újra jogsit kaphasson. Nem engedném újravizsgázni sem.
    Néhány hülyének sajnos tetszik az ilyesmi, hogy húúú de jól tud motorozni. Ja, jól tud egy ideig. Aztán egyszer ne úgy sikerüljön, ahogy szeretné. Akkor sem ő hal meg, hanem a vétlen.
    Azt a lökött kommentelőt is elküldeném a pics*ba, aki az ilyedős sofőrőket hibáztatja ha baleset van.
  • Gundark 1 1
    A felvételek alapján a kisköcsögöt nyilvánosan meghurcolni, lesittelni egy két évre , a többi sötét meg nyugszik. Akkor is jól felszívtam magam mikor az a másik köcsög megölte a szembejövő motorost. És akkor még ő vinnyogott hogy beteg és ne ültessék le. De miért is halt meg a másik? Ja, mert király voltál és eszed nélkül mentél, a felvétel kedvéért? Na meg hogy ő megbánta. Baz+.
  • polluxware
    egyszer valaki fel tudná fogatni a piciny eszükkel hogy senki nem az ő testi épségüket félti, hanem a velük találkozóét.

Az ilyesmi nálam a szándékos emberölés kisérletével ér fel..
  • Molnibalage
    OFF

Nagy az isten állatkertje.

ON
  • polluxware
    Az összes picit modernebb göbbzinél van olyan hogy felszállási csekliszt..

namostan ottan szokott olyan passzus lenni hogy "felszállófokozati trimm állapot" - csak tippelek:)

ha kakaó van akkor az irány már szerintem adott
  • repvez
    Nem biztos hogy nagyobb lett a felhajtöerö attol hogy nincs kabintetö, de csak arra gondoljatok hogy mitol emelkedik a gép.Ha van állásszöge a szárnynak.
    Namármost ha a pilota a katapult ülés +a kabintetö hiányzik az már jelentös suly ami miat megemelkedik a gép orra novekszik az állásszög a gép felemelkedik a robot meg probálná lefelé nyomni de mivel farnehéz a gép igy a max kitéritett stabival is enyhe emelkedést fog tartani a gép.

Ha emlékeztek a broken wings-es videora ahol egy intruder személyzete kattintott mert mentek a viznek a piloták nélkül egyböl emelkedni kezdett a gép, ugyan ez a helyzet volt.
  • Buren
    Ez a legtöbb kommentelős helyen (sajnos) így van. De azért jól lehet rajtuk szórakozni. (nincs is jobb mint hülye embereken röhögni - sírni? Á nem éri meg az a pár csepp könny)
  • LeonSilver
    Az addig rendben van.Na de nem olyan erős az a felhajtóerő ( már ha), hogy ez a levegőben tartson egy gépet.
  • Molnibalage
    Nem emiatt nem zuhant le, de a nagyobb felhajtóerő éppenséggel lehetséges. A nyitott tejeű autóknál is a belső térben kis nyomású leválási zóna van. Itt is ez a helyzet. A nagysága valószínűleg nem sok, a robotnak jobban kellett korrigálni. Ennyi.
  • LeonSilver
    Azért ez --> "a kabintető hiánya erős felhajtó erőt képez a repülő orránál, valószínűleg emiatt nem zuhant le azonnal," mindent visz szerintem.
  • Molnibalage
    A kommentek nagy része. Ilyenkor lepődök meg, hogy mennyi sötét ember van akik természettudományosan semmit nem tudnak, de azért osztják az észt. A legegyszerűbb dolgokat képtelenek felismerni.
  • Buren
    Kommentelő: "... A srácnak sorsa volt." Nem tudom de valamiért ez megmosolyogtatott. :)
  • Molnibalage
    :)