52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28332 Egy link a funny videos-ból. -
Solt #28331 Elképesztő ez a figura! :) -
#28330 Már a HT-n is ott van. a humoros topikba is betttem és az FF fórum hangout részébe is. :) -
Solt #28329 Nem akarok lopni, tedd már be ArmA topikba! :D Link címnek azt írd, hogy Tempi gyakorlatozik! :D:D -
#28328 Szép kis skinek jönnek majd. -
#28327 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Világbajnok! -
#28326 Hát ez kész -
#28325 Úristen meghalok a röhögéstől ekkora fanatikus:D -
#28324 A Föld legértelmesebb állatfaja a civilizált ember.
Borzalmas paraziták vagyunk! -
Wampa #28323 Hey,ne ,hallgasd meg ,tán még a te szociálisan érzékeny füleidet sem taszitja.Ajándék:):
Múzik -
#28322 -
Wampa #28321 Relax Pollux.Ha a dobogó 2.fokán állsz mögöttem,még mindig lealázod John Holmest:) -
Wampa #28320 Üdv
Aha.....jó anyag lehet:)Faggassuk ki,honnan van:) -
#28319 mosmér az én farkam a kisebb???
baszki
-
#28318 Én arra jutottam megfejtésileg, hogy a manus ( muff ) be volt lőve és random ütögette a billentyűzetet.Ez lett belőle .. Más, értelmes magyarázatot nem tudok. -
Wampa #28317 Tiszteletem
Off-On
Olvasója vagyok a Lock on topiknak,de most pörgök mint a búgócsiga.
Valaki értelmezze már nekem is az 15118 Nesu úr(hölgy) Leonsilverhez irt posztját,legyen szíves......általában nagy művelője és valljuk be hive vagyok a logikai bakugrásoknak,de hogy a gyikomba jutott el az illető egy,azaz egy,válasz nélküli hsz-tól(ami a FC lemeze polirozásáról szólt)addig ,hogy aki komcsi,annak kicsi a pöcse?
Pollux?Valaki? -
#28316 Megoldható, csak skin kell hozzá. -
#28315 Amúgy vicces, hogy mindig a legselejtesebb cuccokat kapják és még is megcsinálják vele a majdnem lehetetlent is:) -
#28314 A többiek tezsvírem azért vannak hogy kiszolgálják a tengerészgyalogságot :) Ha meg valamit harcolni kell akkor meg ők mennek :) Ezért szeretnék egy tengerészgyalogsági Hornet századot a falconban is, ami szárazföldi repterekről indul. -
#28313 Hát akkor olvassátok el a többi hózzászólást is. Szerintem elképesztő sötétség uralkodik a fejekben. -
#28312 Rocketer-man.Egyik buggyant háborús mese-kalandfilmben láttam egyszer ilyeneket,a náci katonák repültek ilyesmi cuccokban Amerika egén.Akkoriban jót röhögtem ezen,most meg valami egész hasonló kezd kialakulni:) -
ha vársz még úgy 40 percet az már másnap.. sakkor úgy meglehet említeni
pfff...
Balázs! kokit neki -
#28310 Látta már az új Transformers filmet?Nem mondom, hogy nagy durranás de jó volt az a sok gyalogos csata jelenet meg a NEST csapat akciója az elején na meg az elmaradhatatlan Linkin Park zene:) -
#28309 Denzel Wasinak van új filmje!!! Yupppíííí -
Wampa #28308 Vagy repülőkigyót:) -
#28307 Ugyan már a Tengerészgyalogság tökösebb mint az egész Army minden Deltával meg Rangerrel meg Zöldsapkással együtt.Nekik nincsenek elit alakulataik(Maximum a Force Recon csapatok anno a Raiderek más tészta volt)..Mert nem kellenek -
#28306 Egyszer már asszem próbálgattam FF4 alatt. Annyira nem fontos. -
#28305 Ha van türelmed átolvasni, ebben a topikban a smoke és particle system buherálásáról van szó.
Lehet te is tudod majd moddolni :) -
#28304 Esetleg nézd meg az alap másik félét. A config editorban lehet kiválasztani. -
#28303 A gép robbanásakor kicsit zavaró, hogy késleltetés van a fekete pamacs és a robbanás között. -
#28302 Ebben nem lehet variálni a tod.lst-t, asszem nincs is olyan.
A Sidewinder nálam elég rendesen füstöl, a robbanások, meg a szétrobbant gépek füstje is szép:
ilyen jó fekete :-) -
#28301 Azt használom. Csak földháttérben látszik a füst égháttérel szinte nem is. Az alap tod.lst-t használom. Van más is? Modjuk most már mindegy, mert túl sok felvétel van, nem tudom lecserélni az egészet, fura lenne a vidi. -
#28300 Ami alapban az OF-ben van füst, flare és repcsi robbanás az felejtős!
Ami linket adtam azt használd ( Látom ott van a banner alatt is már )
Ezek a képek is abból vannak ! -
#28299 Ezt vizualizáltam. Belső zsebből csörgőkígyót kihajtogatja, és fox two kiáltás mellett útjára engedi. :) -
Razor18 #28298 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=vpeXUPuZDNU&feature=related]Itt meg egy "gorilla"...[/URL] -
Razor18 #28297 A Wingsuitról: a felvételek csalósak,tolóerő nélkül vízszintes repülést nem tesz lehetővé, de kb. 30 fokos siklószöget igen. Nincs a ruhában gáz, csak ugyanúgy felpúposodik a ruha rétege a lábak között meg a kéz és a csípőd között, mint pl. a sárkányrepülő szárnya.
Aki azt hiszi, nincsenek tolóerővel is próbálkozók, az klikk ide) Már csak egy kicsit gyúrnia kellene, hogy kézben el tudjon vinni egy-egy Sidewindert... -
#28296 Lehet, hogy mégsem volt igazam az AI vizuális észlelési képességével kapcsolatban. -
Wampa #28295 :)) -
#28294 Közben rájöttem, hogy mi zavar az OF-ben, az orosz gépek kidolgozatlansága. A Szu-27, MiG-29 és MiG-31 kivételével gyakorlatilag nincs normális gép benne Falconos szinten. Talán max. a Szu-25. A Sz-27-nek a soha rendszerbe nem állt Szu-27Szk festése van csak, reális kékes árnyalatú nincs.
MiG-21/23 gépek kifejezetten ocsmányak, a J-5 sem túl jó, a J-6 még egész elfogadható.
Az is érdekes, hogy a flare nem füstül. FPS spórolás rulez. A rakéták füstcsíkja is szinte észrevehetetlen... -