52965
  • Molnibalage
    Egy link a funny videos-ból.
  • Solt
    Elképesztő ez a figura! :)
  • Molnibalage
    Már a HT-n is ott van. a humoros topikba is betttem és az FF fórum hangout részébe is. :)
  • Solt
    Nem akarok lopni, tedd már be ArmA topikba! :D Link címnek azt írd, hogy Tempi gyakorlatozik! :D:D
  • Molnibalage
    Szép kis skinek jönnek majd.
  • Molnibalage
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Világbajnok!
  • L Viper #28326
    Hát ez kész
  • Scottt
    Úristen meghalok a röhögéstől ekkora fanatikus:D
  • L Viper #28324
    A Föld legértelmesebb állatfaja a civilizált ember.
    Borzalmas paraziták vagyunk!
  • Wampa
    Hey,ne ,hallgasd meg ,tán még a te szociálisan érzékeny füleidet sem taszitja.Ajándék:):

Múzik
  • polluxware
  • Wampa
    Relax Pollux.Ha a dobogó 2.fokán állsz mögöttem,még mindig lealázod John Holmest:)
  • Wampa
    Üdv
    Aha.....jó anyag lehet:)Faggassuk ki,honnan van:)
  • polluxware
    mosmér az én farkam a kisebb???

baszki

• LeonSilver
    Én arra jutottam megfejtésileg, hogy a manus ( muff ) be volt lőve és random ütögette a billentyűzetet.Ez lett belőle .. Más, értelmes magyarázatot nem tudok.
  • Wampa
    Tiszteletem
    Off-On
    Olvasója vagyok a Lock on topiknak,de most pörgök mint a búgócsiga.
    Valaki értelmezze már nekem is az 15118 Nesu úr(hölgy) Leonsilverhez irt posztját,legyen szíves......általában nagy művelője és valljuk be hive vagyok a logikai bakugrásoknak,de hogy a gyikomba jutott el az illető egy,azaz egy,válasz nélküli hsz-tól(ami a FC lemeze polirozásáról szólt)addig ,hogy aki komcsi,annak kicsi a pöcse?
    Pollux?Valaki?
  • Molnibalage
    Megoldható, csak skin kell hozzá.
  • Scottt
    Amúgy vicces, hogy mindig a legselejtesebb cuccokat kapják és még is megcsinálják vele a majdnem lehetetlent is:)
  • Gundark 1 1
    A többiek tezsvírem azért vannak hogy kiszolgálják a tengerészgyalogságot :) Ha meg valamit harcolni kell akkor meg ők mennek :) Ezért szeretnék egy tengerészgyalogsági Hornet századot a falconban is, ami szárazföldi repterekről indul.
  • Molnibalage
    Hát akkor olvassátok el a többi hózzászólást is. Szerintem elképesztő sötétség uralkodik a fejekben.
  • Willenbrock
    Rocketer-man.Egyik buggyant háborús mese-kalandfilmben láttam egyszer ilyeneket,a náci katonák repültek ilyesmi cuccokban Amerika egén.Akkoriban jót röhögtem ezen,most meg valami egész hasonló kezd kialakulni:)
  • polluxware

ha vársz még úgy 40 percet az már másnap.. sakkor úgy meglehet említeni

pfff...

Balázs! kokit neki
  • Scottt
    Látta már az új Transformers filmet?Nem mondom, hogy nagy durranás de jó volt az a sok gyalogos csata jelenet meg a NEST csapat akciója az elején na meg az elmaradhatatlan Linkin Park zene:)
  • polluxware
    Denzel Wasinak van új filmje!!! Yupppíííí
  • Wampa
    Vagy repülőkigyót:)
  • Scottt
    Ugyan már a Tengerészgyalogság tökösebb mint az egész Army minden Deltával meg Rangerrel meg Zöldsapkással együtt.Nekik nincsenek elit alakulataik(Maximum a Force Recon csapatok anno a Raiderek más tészta volt)..Mert nem kellenek
  • Molnibalage
    Egyszer már asszem próbálgattam FF4 alatt. Annyira nem fontos.
  • L Viper #28305
    Ha van türelmed átolvasni, ebben a topikban a smoke és particle system buherálásáról van szó.

Lehet te is tudod majd moddolni :)
  • L Viper #28304
    Esetleg nézd meg az alap másik félét. A config editorban lehet kiválasztani.
  • Molnibalage
    A gép robbanásakor kicsit zavaró, hogy késleltetés van a fekete pamacs és a robbanás között.
  • L Viper #28302
    Ebben nem lehet variálni a tod.lst-t, asszem nincs is olyan.

A Sidewinder nálam elég rendesen füstöl, a robbanások, meg a szétrobbant gépek füstje is szép:

ilyen jó fekete :-)
  • Molnibalage
    Azt használom. Csak földháttérben látszik a füst égháttérel szinte nem is. Az alap tod.lst-t használom. Van más is? Modjuk most már mindegy, mert túl sok felvétel van, nem tudom lecserélni az egészet, fura lenne a vidi.
  • L Viper #28300
    Ami alapban az OF-ben van füst, flare és repcsi robbanás az felejtős!
    Ami linket adtam azt használd ( Látom ott van a banner alatt is már )

Ezek a képek is abból vannak !
  • Molnibalage
    Ezt vizualizáltam. Belső zsebből csörgőkígyót kihajtogatja, és fox two kiáltás mellett útjára engedi. :)
  • Razor18
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=vpeXUPuZDNU&feature=related]Itt meg egy "gorilla"...[/URL]
  • Razor18
    A Wingsuitról: a felvételek csalósak,tolóerő nélkül vízszintes repülést nem tesz lehetővé, de kb. 30 fokos siklószöget igen. Nincs a ruhában gáz, csak ugyanúgy felpúposodik a ruha rétege a lábak között meg a kéz és a csípőd között, mint pl. a sárkányrepülő szárnya.

Aki azt hiszi, nincsenek tolóerővel is próbálkozók, az klikk ide) Már csak egy kicsit gyúrnia kellene, hogy kézben el tudjon vinni egy-egy Sidewindert...
  • Molnibalage
    Lehet, hogy mégsem volt igazam az AI vizuális észlelési képességével kapcsolatban.
  • Wampa
    :))
  • Molnibalage
    Közben rájöttem, hogy mi zavar az OF-ben, az orosz gépek kidolgozatlansága. A Szu-27, MiG-29 és MiG-31 kivételével gyakorlatilag nincs normális gép benne Falconos szinten. Talán max. a Szu-25. A Sz-27-nek a soha rendszerbe nem állt Szu-27Szk festése van csak, reális kékes árnyalatú nincs.

MiG-21/23 gépek kifejezetten ocsmányak, a J-5 sem túl jó, a J-6 még egész elfogadható.

Az is érdekes, hogy a flare nem füstül. FPS spórolás rulez. A rakéták füstcsíkja is szinte észrevehetetlen...
  • Molnibalage