52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28372 tünci vagy Balázs:) de végülis jöhetne ide közösbe is a link neme?
vagy te tudod... Köszi, vélemény holnap este -
(néha érdemes ránézni a reutersre) -
#28370 Na megtaláltam az eddigi legjobb kódolási formát. Fele akkora méret, sokkal élesebb és zajosabb kép. Holnap már az lesz fent. Picit lehet, hogy itt-ott beleszerkesztek. -
#28369 Köszi, megkaptam, vélemény holnap... -
#28368 Az OF videó fel van töltve. Akit érdekel PM-ben elküldöm a linket. Egészen apró változás még lehetséges benne. A kódoláson is próbálok majd javítani. -
#28367 semmi érzéketek a művészethez... -
#28366 Kedves Földim, nem akartam közfelháborodást, pedig nem csúnya ez a Versace néni sem :-)
Félretéve a viccet, nem szívesen engedném a gyermekeimet egyikük közvetlen közelébe sem. -
Wampa #28365 Polli
Nyiss egy topikot neki:)Mint hungarikum,megérdemli. -
#28364 Tényleg jó lenne, ha nem tennéd be állandóan... -
#28363 mutyiban... -
#28362 Te legalább linkben nyomtad be kedves Földim;) -
#28361 Igen Balázs, ez rettenetes kép.
Moderáld légyszi és cseréld le erre, légy oly kedves ! -
#28360 Balázs moderáld légyszives-.-" -
#28359 Polli, nagyon bejön neked ez a néni.
Azért ez erős volt -
#28358 egy ujabb eszméletlen project: 1/8-as B-1 RC gép
Eddig 42 video van fenn az épitéséröl és még csak most áltak neki a törzs üvegszállas elkészitésének.Érdemes lesz késöbb is visszatérni rá hogyan alakul a dolog az utolso videot 2 orája tették fel.
Remélem majd azért megérem hogy én is tudok majd ilyen hobbira áldozni a fizetésembol és a szabadidöm is meglesz hozzá. -
#28357 Igen ezt megérdemeltem... máskor jobban fogalmazok -
#28356 -
#28355 Simán, nekem jöhet minden... -
#28354 Az OF video fel nem használt jelenetei érdekelnek majd valakit? -
-
#28352 az szép hely.. fotók jöhetnek ám! -
#28351 :D Hegyalja! Tiszahíd Tokaj.
-
#28350 No, elvileg készen van. :) -
Wampa #28349 A president választás=elnök election? -
#28348 -
#28347 mi? -
#28346 Kiraktak otthonról? Milyen híd alá? -
#28345 Apropó vasárnap költözök a híd alá. Ha valaki járna arra, jelezhet addig. Feltéve ha nem tudja a számom :)) -
#28344 Ha nem is onnan, de PS kép lesz az. Szerintem. Ezt még Obama előtt is láttam már a neten. -
Wampa #28343 Még jó hogy nem irtam,hogy te művésze vagy a finombeállitásnak....amugy az vagy,de én azt hittem a NYC is képre,hogy az FX ből van.
-
#28342 Falcon multira akkor van esély? Az OF klippet ma vagy holnap elvileg befejezem. A gond az, hogy nem láthatjátok július 19 előtt. Privátban szétküldhetem a linket, ha nem adjátok tovább.
Viszont egy új FunFalcon klipp mehetne. Két jelöltem is van a zenére. Az egyik Eagle Eye Cherry és Neneh Cherry közös száma. Itt sok - sok F-15-tel kéne repülni különféle skinekkel. A másik egy hagyományosabb FunFalcon klip, egy Foo Fighter számra.
Vagy komoly bevetés repülés is mehet, mert ez az FF5.0 elvileg már alkalmas rá. -
#28341 Koszos kandúr! :) -
#28340 nem ez miatt a fotó miatt volt balhé mostanság? Amikor Obama kirugta azt az ürgét aki engedélyezte new york feletti kép készítést...
mind1.. tényleg jó kép -
#28339 Rég volt Falcon kép!
Egy OF Égei 4-esből:
Ez meg nagyon jó:
-
#28338 Még ha nem gyerekkel, akkor is!
Sajnos van tapasztalatom. Hülye buszvezető leszorítóst játszott velünk, Miskolc mellett. Aztán mikor be lett neki intve még megállt emberkedni, vesztére. Ketten ugrottunk a torkának, szegény piros fejjel igazgatta utána a ruházatát :-) A sok utas nem tudta mi lesz, mert be akartuk az árokba is hajítani, de páran meggyőztek, hogy inkább ne :-D -
Wampa #28337 Most képzeld ,hogy gyerekkel mégy és ez jön szembe a k..va anyját
Mert nem a motorost fogja elkapni,az élet sose ilyen -
#28336 Szerintem részeg is a hülye baromja ! -
Wampa #28335 Ha off,ki hogyan reagálna,mikor kiderül hogy átb...ták?
átverés -
Wampa #28334 Mi van akkor ha a minapi motoros ezzel jön szembe?
Román sofőr -
#28333 Hasznos.