Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az Europe helyszín 1985-ös fogatókönnyvel az jópofa szerintem. Nem olyan zsúfolt, mint a koreai és azért belefuthatsz olyan ellenbe is ami nagyjából egyszinten van veled. Mivel nagyobbak a távolságok és a térközök más stjlusú repkedés van ott, mint Koreában.

A MOD haladgat. Elször jön a HP rész. Aztán a HPs adatbázison alkalmazom a Realism MOD-ot és aztán talán kiadok egy kicsit módosított 1989-1991 közötti idõtartamot átfogó MOD-ot és hadjáratot.

Egyébként meg tudom csináli úgy a MOD-ot, hogy ne kelljen felülírni az erdeti könyvtárakat és backupot csinálni, hanem az alap hadjáratok helyszínválasztással lennének elérhetõek csak az én független adatbázisommal.

Milyen játékot köszönsz? Elveszettem a fonalat. Postáztam akkor valamit asszem... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köszi akkor passz😊(Ha egyszer lesz rengeteg felesleges idõd csinálhatnál egy hadjárat generálás címû manuált is<#vigyor3>)

Tudtok valami jó kis hadjáratott ajánlani ami jó az RV-hez?
A módod hogy áll?

Egyébként kösz a játékot Balázs utólag is.
Molnibalage
1. Lehet, de kezdõként ezt nagyon nem ajánlom. A Tacedittel lehet, de nagyon könnyû szétbarmolni a dolgokat vele. Más is kell azon kívûl. Még a létezõ hadjáratok módosítása sem rövid feladat.

2. Lehet csak sajnos a minõsége nem olyan jó, mint AF alatt. Nem olyan szép és finom a gépek mozgása.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok

Lenne két kérdésem:
1.hadjáratot lehet készíteni és ha igen hogyan, milyen progival?
2.online lehet játszani az ff4-l?
L Viper
Jól mutat az új fejléc <#vigyor3><#eljen>
Gundark 1 1
Felismerem a szereplõket. Ez a hold topic 😊 Benszülött : okkultist. Bud : Cifu 😊
repvez
Gundark 1 1
Jó lett 😊
JoeDestroy
Fejléc! <#eljen><#vigyor>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
OFF, de jó! 😊

Molnibalage
Cirka 1 hete... Megteszem újra. Moderátor témában is aznap írtam...

L Viper
Balázs az új fejléc végett szóltál már a moderátoroknak ?
Molnibalage
Holnap lehet, hogy kész is lesz. Az orosz gépek majdem mind megvannak már (Su-30/35 és MiG-29SD és MiG-35 nincs még és a nagy bombázók sem, de azok nem lényegesek). Az F-14A, F-4 egyes verziói (D, DSK, E, ESK tutira, mert hadjáratban vannak) lesznek még megbuherálva. A J-6 és J-5-re még kell egy kis info, hogy mit hova kell tenni. Mindig elfelejtem megkérdezni Cifu-t.

Molnibalage
Legyen? A MOD-dal szépen haladok.

Boconadi
Boldog Karácsonyt, és Boldog újévet mindenkinek! 😊 Így utólag is <#szomoru1>
ma este nem lessz multi?

Gundark 1 1
Jó volt Urak, köszi. Tivat már tivat minket tovább 😊
L Viper
Köszönöm a részvételt Balázs, Gundark, Netmester. Joe, együttérzésem, hogy "elvittek" Remélem nem a Lantlények jöttek érted.

L Viper
Változás ! A régi TS cím mögé kell 4db 8-as így:
TS szoba: tss.thomi.hu:8888

Szoba : Falcon - sirius
Molnibalage
Jelszó?

JoeDestroy
Sorry time out!
jöttek értem 😞

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
tesztelni azt nem tudom hogyan kell,de nekem is ilyen routerem van és nálam is hasonloan néz ki csak annyi különbséggel, hogy mindegyik port elött "both" van állitva nem UDP vagy TCP és nálam igy eddig mindig sikerült kapcsolodni.
Molnibalage
Ezt látom a konfigban. Ez így jó lesz? Hol lehet tesztelni a portokat?

L Viper
Gundark is jön ,ahogy hazaér, 10 elõtt valamivel.
Csinálok TS szobát 21:15 körül, ha addig más nem ír be addig elérhetõséget.
Molnibalage
Mikor?

JoeDestroy
Asszem ráérek ma 😊

Molnibalage
Lesz me este multi? Mert most lett az ajándék routerem (DI-604) beszerelve. Hozzá tudok adni elvileg UDP portokat, csak ki kéne próáblni, hogy valóban jó lesz e.

Más. Lehetséges, hogy kiadok a Falconhoz egy modot ami semmi más változást nem tartalmaz egyelõre csak a rack és HP változtatásokat. Erre épülne a realism MOD aminek az értékeit újra be kell vinnem. Ez már nagy MOD lenne. A teljes \objects könyvtár állománya le lenne cserélve ez esetben. Egyszerûen túl messzi van az FF5.0 és még lehet, hogy abba sem kerül bele. Legalább látom, hogy mennyire stabil és mit okoz (mert vannak kétségei Ranger-nek). Szerintem semmit bajt nem fog okozni. Most kezdek éppen neki.

Molnibalage
Azért egyes terülteken igen. Az új exe javított megint pár igen súlyos bugot (a 2D világ végre múködik), de egyes dolgokat megint szétbarmolt. Apró lépésekkel elõre. 😊

Mint minden XPs felhasználó,megkímélem magam ilyen gondoktól...
Repvez,XP alatt OF 4.7 jobban mûködik,mint az elõbbi verziók,de nem fogja túlszárnyalni a "hamarosan" megjelenõ FF5-öt.

repvez
OF 4.7 feature list

Csak az a baj hogy pont az F-16-os modellnél van ez 😞
Molnibalage
Nekem nem vistám van. Egyébként csak egyes modellekkel és skinekkel fordult ez elõ.

Molnibalage
Nem. Még a régi repmodell van benne. OF-rõl szinte semmit sem tudok. Egy hónappal ezelõttig még azt sem tudtam, hogy BMS csapat = OF csapat. Errõl a tavaszi dologról is Hustlertõl tudok... Hol van a felsorolás amirõl írsz? Ha lesz új release akkor abban új JHMCS is lesz talán. Arról is van preview a youtube-on.

repvez
És neked hogyan oldodott meg ,mert az OF forumán azt irták hogy VISTA VGA driver gond, de nekem a legujjabb van fenn.A 2D-s kabin az jo csak a külsö nézet és a 3D-s kabin ilyen.Amugy nem ugy volt hogy a köv OF megjelenésbe belerakját az uj FM-et?Mert a felsorolásban én nem láttam.
Olvastam,de lehet hogy a 4.7-be egybe rakták bele, ez se nagyon volt hirdetve hogy várhato.
Molnibalage
Pár hete írtam, hogy a tervek szerint lesz BSM = OF major release tavasszal.

Molnibalage
Az elsõ kép az nekem is volt mikor a 10 éve jubileumi klippet csináltam. Sõt, még durvábbak is. Azért vicc, hogy 2048x2048-as textúrákat használ az OF.

repvez
csak nem ugy ahogy szeretnék.
Amugy nem is tudtam hogy van már BMS3.0, mert amikor kilépek az instant missionból mindig azzal a hibaüzivel száll el a progi, hogy a BMS3.0+ hibát észlet ezért leáll.
átlátszik?legalább kilátsz rendesen

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
Na érdemes volt kivárnom azt a majd egy orát mire felment az OF.Már 2x tettem ujra, de még a sima 4.5-ös OCI-nál is ilyen lesz a játék:
hiba1
hiba2
Átlátszik a gép és hiányoznak texturák.Valaki találkozott már ilyen hibával vagy tudja hogy milyen beállitás okozhatja.
repvez
Szóval igy:
repvez
OF telepités 😄
Molnibalage

L Viper
Akkor marad az AF kampány. Az sem rossz. Ha lesz érdeklõdés holnap mehet egy multi.
Molnibalage
FunFalcon nem lesz több, csak FF5.0-tel. Nem "pazarlok" zenét arra ami nem tökéletes mozgással jár együtt.

L Viper
Estleg lehetne egy kis kampányrepülés is.
Gundark 1 1
Ha holnap este parti akkor az jó nekem. A funfalcon klipben (krisztmasz edition 😊 benne vagyok 😊 A szokott idõben 10 körül tudok jönni. Na jó lehet hogy fél 10. 😊
L Viper
Holnap este talán. Mit kéne kipróbálni? Funfalcon <#vigyor3>
Molnibalage
Na de miért van az, hogy a mostani gép pont annyit tud mint a régi? Multira valaki esetleg nem ér rá?

L Viper
Sajnos a stabilitását még nem volt idõm tesztelni, mert szokás szerint megyek dolgozni mindjárt <#szomoru1>
L Viper
Hát valami lehet akkor nálad, mert az én gépep fele olyan bika, de a legzsufibb helyeken sem volt 7 FPS-em, bár én csak 1024x768-ban tolom és visszafogottabb a videókártya beállításom is.
Molnibalage
Az 59 az a printscreen miatt volt. Akkor valamiért leesik...