Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Meglepetés:Új felhõk(50%-al csökkentett sûrûség,új felhõmodellek,
részletes 2048x2048-as felbontás)Ne linkeljétek sehova!
Letöltés:ITT.
B.U.É.K.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Gondoltam jól jöhet a cucc mert lehet rákapok az EECH-zásra ha kijön Arneh mester mûve😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Scott megy is a privát, jó mûvelõdést!
Wampusek neked is átküldöm a saját linkedet. A Lantlények megzavartak vazzeg :-)
Elõsször is,Boldog újévet mindenkinek!
Scott,nincs már fent?Ha valaki megirja milyen fájlmegosztóra tettem ,meg tudom nézni.....ne röhögjetek,elfelejtettem mert azóta egyfolytában gépet cseréltem,az uj konfigom most tart a második alaplapnál meg a második videokarinál😊De fel is tudom tenni ujra,de azért emlékeztess<#wave>#wave>
Remélem jó a lemez amin van,mert 10 lemezem nyirta ki egy ismerõsöm kombója,köztük az eredeti falcont😞
Kellene nekem egy kis segitség srácok.....az van ,hogy feltettem az uj Gforcehoz a drivert,de ha kikapcsolom meg be,nem illeszti fel a hardvert.Nem eredeti ez a windoz,hanem ilyen önmagam illesztem verzió,lehet hogy a régi driver kavar be?Azt csak leinstalláltam.....
Nem tudtok valami jó progit amivel kinyirhatom?
Tippeket is fogadok....😊
Kérdeztem az Indexen a Windóz guruk topikon,asszongya egy majom,ha tudtam lopni 9600 ost,lopjak jogtiszta windózt.A szemembe miért nem mond ilyet senki?😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Indulás:
A Cobrák mennek takarítani:
Elkezdték:
Gundi is takarít:
Pár szép "luk" nem szkályvóker :-)
Végre nappal, de a háttérben dolgoznak:
Landolás után:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
21:30 -után tudok jönni, de lehet, csak 22 óra környékén. Igyekszem, ahogy tudok. Gundarkkal biztos leszünk.
Elérhetõséget , TS-t beírok, ha más addig nem csinálna.
Wampa barátom elég szépen leírta már, amit tudni kell.
Sok Falcon verzió létezik.
A Falcon 4 Allied Force-t használjuk többnyire multis repülésre, hadjáratban. Ebben alapból benne van a Balkán és a Korea helyszín. Egy patch kell hozzá az 1.013-as. Létezik még HiTiles ,ami a táj grafikáját javítja, ez fizetõs kieg. Van Lobby-n is lehetõség repkedni.
Ez a verzió valamivel csúnyább, mint a többi verzió, de a multikódja nagyon jó.
A többi Falcon verzióhoz kell az 1998. évvégén kiadott Falcon 4.0, amire mennek a patch-ek.
A legismertebbek Falcon 4 továbbfejlesztések: OpenFalcon, RedViper ( másnéven Freefalcon 4 ) és a SuPerPak széria a BMS patchekkel.
Az Allied Force mellé bármelyik klón felrakható, mennek egymás mellett, de amik az alap Falcon 4.0-t használják azokhoz kicsit trükközni kell, de könnyen megoldható.
A repmodellrõl: Alapvetõen F16 szimulátor, Fly By Wire vezérlési rendszerrel, eléggé egyszerûnek tûnik maga a repülõgép irányítása, de pl. a leszállás nehezebb, mint a Lock On, vagy FS2004, vagy FSX-ben.
Jómagam mindegyik klónt kipróbáltam, tolom a Lock On FC-t is, meg az FS szériát, helis szimeket stb. A Falcont itt senki nem a grafikája miatt szereti, hanem az egyedülálló hadjárat miatt. Ebben él minden körülötted és részese vagy egy virtuális háborúnak. Ne riasszon el a többszáz oldalas angol manual (az AF-é több, mint 700 :-))
OpenFalcon még nincs teljesen bejezve, de szépen alakul, a FreeFalconnak lesz reméljük nemsoká új kiadása, ezt várjuk sokan.
Köszönöm uraim mindenkinek a jókívánságokat!<#worship>#worship>
Valóban múlik az idõ.. De sebaj.
Mindenkinek a tiszteletére elrendelek egy általános egs-et! Fenékig aki teheti! <#pias>#pias>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Magyar honlap fennt,le van irva a manualban minden(copyright by M.😎
Raktárban modok,attól ügg mivel akarod tolni....(mivel szeretsz repülni,mi?😊)
Én a Red Viperhez használom az 1.0.0.3 és 4 patchet,meg a hozzávaló Hitilest.Minden ott van a raktárban ugy tudom.......
Open falcont Vipera ismeri,én mostanában használtam a BMS modot,az régebbi de stabil és szép.....szintén Vipera a mestere.Vipera rulez😊
Allied force-t érdemes patchelni,aztán Hitiles......de egyeztess (na kivel?)hogy ha multiban is akarod a srácokkal......
Megvenni az eredeti Falcon4 et szerintem nem fogod tudni,letölteni is tippem szerint csak t.-rõl,amit mindenki elitél.Viszont mindenki használja😊
A repmodelrõl azt mondják nem jobb(a lockon pártiak),nekem jó mert még nem repültem se F16-al,se szuhojjal😊
Gundarkban ne bizz,darálthussal eszi a bejglit......
Még új vagyok falcon téren (eddig Lock-On és Il-2 vel repültem)és kérdezni szeretnék:
1. Hol tudom megvenni/letölteni a szimulátort?
2. Milyen modok azok amiket biztos fel kell tenni?
3. A repmodell valósághûbb mint a lock on ban(tudom hogy abban nincs F-16, csak kíváncsi vagyok.)
Ha hülyeséget kérdeztem szóljatok!
Köszi
\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"
Isten éltessen Joe! :-)
A MiG-23 és MiG-27 eddigi tudásom szerint 2x30. Soha senki hozzértõtõl nem halottam másként, fotón és rajzon is így láttam. Két sor volt cakk pakk a törzs felsõ részén a szárnyakkal majdnem egyvonalaban. A MiG-29 érdekes módon stimmel. stb...
Mérlegeléssel fogom alkalmazni õket, mást nem tehetek. Csak egyszer az életben passzolna két adat...
Bomba mértek. A Lonci 1.12 adataival egyezik randomra 5 bomba. Ok. (A FAB-250-bõl az M62-es verzó van benne, de ez csak a skinbõl derül ki!)
Igen ám, de ott a képen meg a FAB-250 M46 van. A két bomba átmérõben alig, de hosszban nagyon eltér! Ez nagyon rendbe kéne tenni. Végre van valami adatbázis és kép is. Vicc, hogy összesen ennyit tudtam összekaparni.
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 384,
CMDS_Incrementation = 24,
ChaffDefault = 192, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 192, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
AN-26B
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 768,
CMDS_Incrementation = 32,
ChaffDefault = 384, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 384, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
AN-30M
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 384,
ChaffDefault = 192, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 192, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
IL-76MD
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffDefault = 96, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 96, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
IL-78M
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MIG-23MD
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 120,
CMDS_Incrementation = 30,
ChaffDefault = 60, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 60, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-25 RBT nincs
MiG-27K
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 120,
ChaffDefault = 60, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 60, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29A
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffDefault = 30, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 30, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29G
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29K
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29S
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-31 nincs
Su-24M
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-24MR
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-25
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 128,
ChaffDefault = 64, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 64, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-25T
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 256,
ChaffDefault = 128, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 128, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-25TM
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 256,
ChaffDefault = 128, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 128, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-27
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-30
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-33
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffDefault = 48, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 48, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-34
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 128,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu22M3
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu-95MS
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu-142
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu-160
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 144,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffDefault = 72, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 72, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Yak-40 nincs 😊
^^^^^^
Egy kis légszennyezés.<#vigyor1>#vigyor1>
Remélem így is jó lesz..
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
"-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 128,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes","
Nem tudom honnan szerzik az infókat.....
Volt 3 légigyõzelmem.
Az FPS jóval felette volt a Rollingénál, mert ugye itt annyira nem sûrû az eleje, de azért volt mozgás bõven. Csak azt mondom, hogy mindenképp sokat fejlõdött az OF, azért van eredmény. Eddig ebben a kampányban is volt CTD-m, most szépen ment.
Légigyõzelmek: MiG 29 és J-8 a 3. képen:

MOD v0.1
A használatról.
A newobjects könyvtár megy a \terrdata könyvtárba.
A theater.lst a játék gyökérkönyvtárába.
A \terrdara\theaterdefinition könyvtárba megy a newdb.tdf fájl.
A játék indítása után lesz egy új helyszín választható. Hosszú címe van. Nem fér ki ezért késobb majd új nevet kap.
Nagyrészt csak az orosz gépekkel foglalkozik. Az alábbi gépek fegyverkonfigjai változtak és egy-két modellezo adatai változtak. A legtöbb géprol szinte teljsen leszedtem a UB és egyéb nem irányítatlan rakétákat. A hadjáratokat nagyon képes elcseszni, mert az AI nem használja rendesen és a rakéta célzókör is szar a HUD-on. Igazából nincs is... A nagyobbaknak a 3D modellje is rossz a kisebbek meg csak egy sorozatban indíthatóak. Gyakorlatilag használhatatlanok szerintem. Játékos amúgy sem használta eddig szerinem.
Szu-9 - R-60 és radar elvátolítva (honnan jöhetett ez a blõdség...). Apróbb korrekciók.
Szu-15TM - Zavarótöltetek (!) és beépített ECM (!!) leszedve. AA-3 IR verziója engedélyezve.
Szu-17M4 - Új rack és fegyverkiosztás. Radar eltávolítva, 64/64 zavarótöltet javított kilövési iránnyal.
Szu-24M. Új rack és fegyverkiosztás. 96/96 zavarótöltet a DCS alapján (egyes adatok szerint 24/24), javított kilövési iránnyal. Az AI és egyéb dolgok miatt és a DCS modellezo adatát választottam. A radarjának hatótávolsága lejebb lett véve. Képes repcsiket észlelni vele, de nem túl messzirol. Ez fejlodött talán a leglátványosabban.
Szu-25 - Pár kisebb változás a fegyverzetben. Zavarótöltet 128/64, de ez csak ideiglenes. Az eredeti érték tudom, hogy rossz, de a DCS-ben levõkre már nem emlékszem.
Szu-27 - Ebbol ami a TE-ben választaható az abban változott, hogy semmiféle levego-föld fegyverzet nincs rajta. A valós Szu-27 gépek nagy része ilyen egy szerzodés miatt (Treaty on Conventional Armed Forces in Europe). Elvileg visszalakíthatók lennének a gépek, de én így szimulálom. Ki az a marha aki ilyen célokra vetné be a gépet? A másik Su-27 az adatbázisban az régen is a '80-as évek gépét képviselte, de az csak hadjárat készítoknek lényeges. A radar NCTR képességét és az AI számára az AG üzemmód le lett kapcsolva. 64/32 zavarótöltet.
Szu-30M - Ilyen gép soha nem állt rendszerbe sehol a valóságban. A Szu-27P kétüléses elfogóvadász erosen modifikált változtata volt. Elvben precíziós csapásméro képességet is kapott fokozatosan az idõk során a protó, de az R-77-et akkoriban még nem, mert a régi NIIP radarja volt csak neki. Új rack és fegyverzetkiosztás, a radar 1:1-ben a Szu-27-é értelemszeruen. 64/32 zavarótöltet.
Su-30MKK és MMK2 - A két gép között csak az AS-17A alaklmazásbeli eltérés van, az MKK2-nek új radar üzemmódja van ehhez a valóságban. Csak az MKK2-on van PL-12. Ezzel azt akartam modellezni, hogy ok kapják meg elsonek valószínuleg a valóságban. A radar egyébként még a Szu-27 radarja 1:1-ben. Ennek lehet, hogy változnia kéne. Természetesen új rack és fegyverzet kiosztás van. 64/32 zavarótöltet.
Szu-33 - R-77 eltávolítva, mert ilyen nincs rajta a valóságban. Új rack és fegyverzetkiosztás. Radar 1:1-ben Szu-27. 3M80 a törzs alá teheto. 64/32 zavarótöltet.
Szu-35 - Ennek a Szu-30 felfüggesztési pontjai vannak ezért ez most szar. Mivel IRL amúgy sincs ilyen gép, perpillanat ez nem érdekel. Majd ebbol csinálok egy olyan orosz gépet aminek van NCTR képessége is és fullos AG fegyverzete. Szerintem ez sem lényeg. 64/32 zavarótöltet.
Szu-39 - Na ez sajnos nagyon rosszul szimulálható. Mivel a radar konténer a 3D modell része ezért úgy kezelem, hogy mindig van radarja. A HP váltoások között van, hogy a külso függesztokön a Sorbtsiya konténer szimulálja a valós ECM konténert, mert más nincs. Régen internal ECM képesség volt ami nem igaz. Viszont a valóságban a törzs alá mehet a Fanazmagoria konténer is. Anélkül önállóan nem képes lézerirányítású KAB bombát használni, csak buddy lasing-gel. Az meg nincs a játékban. Az optikai KAB bombák meg nem mûködnek, mert a játék motorja nem tudja összeegyeztetni a MAV keresõfejet és modellezést a bombák modellezésével. Ezért minden orosz gépen csak lézeres KAB bomba van. Nincs Vikhr sem, mert nincs hozzá rack és kék oldalon repülve akármennyit gépre téve CTD-t okozna indításkor. Van viszont R-73 (HMS nélkül) és R-77 2/8 pontokon. A többi annyira közel van a valósághoz amennyire lehet. 256/64 töltet, de ez is ideiglenes.
MiG-21PF - Két felfüggesztõre limitálva a gép ahogy kéne lennie. Zavarótöltetek eltávolítva. Légiharc fegyverzetet csak két R-3Sz (AA-2A) adja. Gépágyú szintén eltávolítva.
MiG-21MF - Négy fegyvertartó, de csak R-3Sz (AA-2A) légiharcrakéta a fegyverzet.
MiG-21bisz - Dupla R-60 (AA-8) a külsõ felfüggesztõkön. Max. felszállósúly úgy van állítva, hogy csak 490-es pótos és max. 1 tonna bomba mehet rá (az MF-et elfelejtettem belõni). A belsõn lehet R-3R (AA-2C). Külsõn és belsõn is lehet AA-2-2 (R-13M) vagy R-60. Zavarótöltet eltávolítva. Dopper radarja van, de gyengén lát földháttérben.
MiG-23ML - A külsõ tartón lehet dupla R-60. Valóságban is lehet, de ez nem lett volna tipikus, mert ez esetben 0 BVR képesség van. A közésõ felfügesztési pont meg lett szüntetve, mert csak a dupla AA-8-at próbálta szimulálni, de azt is rosszul. A bombaterhelésbe viszont totál bekvar. Zavarótöltetek eltávolítva.
MiG-23BN - A 30-as ágyú helyett 23-as van. A felfüggesztési pontokat elfelejtetem megcsinálni. Lényegtelen, mert nem választható TE-ben, hadjáratban sem szerepel sehol emlékeim szerint. Persze azért meg lesz csinálva a teljesség kedvéért.
MiG-25 - A PD verziót próbáltam szimulálni. Zavarótöltetek eltávolítva. Dupla R-60 mehet a külsõ tartóra. Doppler radarja van, de viszonylag gyengén lát földháttérben.
MiG-27 - Új fegyverzetkonfig. Közel a reálishoz. Ez sem túl lényeges gép a játék szempontjából.
MiG-29A - Egyelõre rajtahagytam az UB blokkokat, mert nem számít. A hadjáratban levõ gépek csak vadász bevetéseket repülnek. NCTR képesség eltávolítva (asszem volt...). Az orosz Mig-29A gépnek állít be ilyet, de ezt asszem ki fogom lõni, hogy a MiG-29G-nél is meg fogom tenni, bár az sem repül hadjáratot sehol.
MiG-29SD - Tolkacsev-féle árulás után átalakított MiG-29 új radarral (1990), pénzhiány miatt csak egy századnyi (ezred?) került átadásra. MiG-29SzD a MiG-29Sz exportváltozata (1995). Képes már R-27ER,T,ET és R-77 használatára. Csapásmérõ képesség csak buta bombákkal. Új fegyverzetkiosztás.
MiG-29SM - Multirole MiG-29. Új fegyverzetkiosztás orosz videóanyag szerint.
MiG-31 - NCTR képesség eltávolítva. R-23 leszedve, mert nem kell, hogy az ATO használja.
F-4E,DSK és ESK - A törzs alatti felfüggesztése az ECM konténernek megszûnt. Ilyen nincs a valóságban. Fura módon az adatbázis is õrzi egy ilyen irányú lépésnek nyomait. Nem értem miért nem tették ilyenné a gépet, mert az F-4G az jól van benne. F-4 táján várható még ez-az késõbb. A legfájóbb, hogy triple Maverick indtón van a két AIM-9. Ezt tudom az F-18 dupla indítójával helyettesíteni, de az sem reális.
F-14A - NCTR kilõve, AIM-9M és AIM-7M engedélyezése.
F-14B - NCTR kilõve és AG fegyverzet is. (Ki a jóisten hagyott benne ilyet...?)
F-22 - AIM-9X leszedve, mert ilyen még nincs.
F-15A - NCTR leszedve. F-15C-n volt 1985-tõl.
Messze még a vége, de szerintem már ez is egy nagy lépés a normálisabb adatbázis felé. Remélhetõleg ezek benne lesznek az FF5.0-ben. Mivel beláthatatlan, hogy mikor lesz kiadva és nem bírok várni a fejlesztéssel. Az exe a gát, azzal én meg nem tudok mit kezdeni.
Akkor ezt most angolul is le kell írnom.. 😊
Na de majd 2 honap mulva ujrarakom a rendszert esetleg nagyobb vinyot is veszek igy rajta lesz minden variácio.
Pár tapasztalat:
Kijavították az éjszakai 2D-s cockpit bugot, már nem virít szép nappali fényben :-) , hanem nagyon tetszetõs lett, a megvilágítások is szépek.
A steerpoint váltásnál érdekes bug: "S" nyomkodásával, ha pl. van 8 nav pont, a 8. után nem elõlrõl kezdi, hanem számol a végtelenségig. Shift S-el kell az utolsó után visszább hozni, nem ugrik az elsõre, ahogy kéne.
Berakták alapból az új fákat, ami dícséretes és szép is, csakhogy kicsit távolabbról elképesztõen elütnek mind színben, mind formában a kisebb méretû modelltõl, amit a Falcon messzebbrõl jelenít meg. Ez ronda nagyon amikor pl. közelítek egy reptér felé és váltja a modelleket.
A konfig editor nagyon felhasználóbarát lett, szépen csoportosították a dolgokat benne.
Az FPS határozottan jobb, mint az eddigi OF verziókban. Repültem Rolling Fire kampányt a DMZ körül, olyan zsúfolt helyzetben, hogy iszonyat, de játszható maradt, de ami a legdurvább:
MÉG MINDIG CTD-zik a hadjáratban ! Így nem lehet belekezdeni egy kampányba, mert az ideg ölne meg, ha emiatt szállna el egy jó bevetés!!!
Máshol nem volt CTD-m eddig. Gyakorlásban és TE-ben sem Dogfightban volt egy, amikor az EF-el repültem és a 2D-s kabinból a 3D-st váltottam.
Utána megint indítva ment jól, de kár volt azt a ronda félig textúrázott EF 2000 3D-s kabint belerakni. Totál lerontja az összképet.
A Mirage kollekció viszont nagyon szép. 2D-s és 3D-s kabinok is.
Sajnos a hadjárat instabilitása miatt továbbra sem fogom, csak max. örömrepkedésre használni.

Kézikönyvben ez is le van írva.