Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ksözi
Respect a sok munkáért amit beleöltek, csak az én szememben ez így egy nagy semmi. Nem fogok más oprendszert felrakni és RAM-kat ki be pakolni a gépbe, hogy talán mûködjön.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én 32bites XP-t használok SP3-al.
Konfigom:
Asus P5B Alaplap, Geforce 8600 GT (512M😎 kártya, 2GB Memória (800-as)
"Kint" a videókártya setupban 8, vagy 16x-os anizotróp szûrést és 2x-es vonalsimítást használok.
Open Falconon belül így néz ki a Setup és az Advanced Setup:
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként szerintem jobbak a füstök az alap 4.5-ösben.
Képek-Alap 4.5 efekktek:
Képek-Az újabb Bonedust féle:
Balázs, próbáld ki ezt a beállítást, lehet nálad ez kavar be.
Állítsd át a nyíllal jelzettre.

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Meglepetés:Új felhõk(50%-al csökkentett sûrûség,új felhõmodellek,
részletes 2048x2048-as felbontás)Ne linkeljétek sehova!
Letöltés:ITT.
B.U.É.K.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Gondoltam jól jöhet a cucc mert lehet rákapok az EECH-zásra ha kijön Arneh mester mûve😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Scott megy is a privát, jó mûvelõdést!
Wampusek neked is átküldöm a saját linkedet. A Lantlények megzavartak vazzeg :-)
Elõsször is,Boldog újévet mindenkinek!
Scott,nincs már fent?Ha valaki megirja milyen fájlmegosztóra tettem ,meg tudom nézni.....ne röhögjetek,elfelejtettem mert azóta egyfolytában gépet cseréltem,az uj konfigom most tart a második alaplapnál meg a második videokarinál😊De fel is tudom tenni ujra,de azért emlékeztess<#wave>#wave>
Remélem jó a lemez amin van,mert 10 lemezem nyirta ki egy ismerõsöm kombója,köztük az eredeti falcont😞
Kellene nekem egy kis segitség srácok.....az van ,hogy feltettem az uj Gforcehoz a drivert,de ha kikapcsolom meg be,nem illeszti fel a hardvert.Nem eredeti ez a windoz,hanem ilyen önmagam illesztem verzió,lehet hogy a régi driver kavar be?Azt csak leinstalláltam.....
Nem tudtok valami jó progit amivel kinyirhatom?
Tippeket is fogadok....😊
Kérdeztem az Indexen a Windóz guruk topikon,asszongya egy majom,ha tudtam lopni 9600 ost,lopjak jogtiszta windózt.A szemembe miért nem mond ilyet senki?😊
Indulás:
A Cobrák mennek takarítani:
Elkezdték:
Gundi is takarít:
Pár szép "luk" nem szkályvóker :-)
Végre nappal, de a háttérben dolgoznak:
Landolás után:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
21:30 -után tudok jönni, de lehet, csak 22 óra környékén. Igyekszem, ahogy tudok. Gundarkkal biztos leszünk.
Elérhetõséget , TS-t beírok, ha más addig nem csinálna.
Wampa barátom elég szépen leírta már, amit tudni kell.
Sok Falcon verzió létezik.
A Falcon 4 Allied Force-t használjuk többnyire multis repülésre, hadjáratban. Ebben alapból benne van a Balkán és a Korea helyszín. Egy patch kell hozzá az 1.013-as. Létezik még HiTiles ,ami a táj grafikáját javítja, ez fizetõs kieg. Van Lobby-n is lehetõség repkedni.
Ez a verzió valamivel csúnyább, mint a többi verzió, de a multikódja nagyon jó.
A többi Falcon verzióhoz kell az 1998. évvégén kiadott Falcon 4.0, amire mennek a patch-ek.
A legismertebbek Falcon 4 továbbfejlesztések: OpenFalcon, RedViper ( másnéven Freefalcon 4 ) és a SuPerPak széria a BMS patchekkel.
Az Allied Force mellé bármelyik klón felrakható, mennek egymás mellett, de amik az alap Falcon 4.0-t használják azokhoz kicsit trükközni kell, de könnyen megoldható.
A repmodellrõl: Alapvetõen F16 szimulátor, Fly By Wire vezérlési rendszerrel, eléggé egyszerûnek tûnik maga a repülõgép irányítása, de pl. a leszállás nehezebb, mint a Lock On, vagy FS2004, vagy FSX-ben.
Jómagam mindegyik klónt kipróbáltam, tolom a Lock On FC-t is, meg az FS szériát, helis szimeket stb. A Falcont itt senki nem a grafikája miatt szereti, hanem az egyedülálló hadjárat miatt. Ebben él minden körülötted és részese vagy egy virtuális háborúnak. Ne riasszon el a többszáz oldalas angol manual (az AF-é több, mint 700 :-))
OpenFalcon még nincs teljesen bejezve, de szépen alakul, a FreeFalconnak lesz reméljük nemsoká új kiadása, ezt várjuk sokan.
Köszönöm uraim mindenkinek a jókívánságokat!<#worship>#worship>
Valóban múlik az idõ.. De sebaj.
Mindenkinek a tiszteletére elrendelek egy általános egs-et! Fenékig aki teheti! <#pias>#pias>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Magyar honlap fennt,le van irva a manualban minden(copyright by M.😎
Raktárban modok,attól ügg mivel akarod tolni....(mivel szeretsz repülni,mi?😊)
Én a Red Viperhez használom az 1.0.0.3 és 4 patchet,meg a hozzávaló Hitilest.Minden ott van a raktárban ugy tudom.......
Open falcont Vipera ismeri,én mostanában használtam a BMS modot,az régebbi de stabil és szép.....szintén Vipera a mestere.Vipera rulez😊
Allied force-t érdemes patchelni,aztán Hitiles......de egyeztess (na kivel?)hogy ha multiban is akarod a srácokkal......
Megvenni az eredeti Falcon4 et szerintem nem fogod tudni,letölteni is tippem szerint csak t.-rõl,amit mindenki elitél.Viszont mindenki használja😊
A repmodelrõl azt mondják nem jobb(a lockon pártiak),nekem jó mert még nem repültem se F16-al,se szuhojjal😊
Gundarkban ne bizz,darálthussal eszi a bejglit......
Még új vagyok falcon téren (eddig Lock-On és Il-2 vel repültem)és kérdezni szeretnék:
1. Hol tudom megvenni/letölteni a szimulátort?
2. Milyen modok azok amiket biztos fel kell tenni?
3. A repmodell valósághûbb mint a lock on ban(tudom hogy abban nincs F-16, csak kíváncsi vagyok.)
Ha hülyeséget kérdeztem szóljatok!
Köszi
\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"
Isten éltessen Joe! :-)
A MiG-23 és MiG-27 eddigi tudásom szerint 2x30. Soha senki hozzértõtõl nem halottam másként, fotón és rajzon is így láttam. Két sor volt cakk pakk a törzs felsõ részén a szárnyakkal majdnem egyvonalaban. A MiG-29 érdekes módon stimmel. stb...
Mérlegeléssel fogom alkalmazni õket, mást nem tehetek. Csak egyszer az életben passzolna két adat...
Bomba mértek. A Lonci 1.12 adataival egyezik randomra 5 bomba. Ok. (A FAB-250-bõl az M62-es verzó van benne, de ez csak a skinbõl derül ki!)
Igen ám, de ott a képen meg a FAB-250 M46 van. A két bomba átmérõben alig, de hosszban nagyon eltér! Ez nagyon rendbe kéne tenni. Végre van valami adatbázis és kép is. Vicc, hogy összesen ennyit tudtam összekaparni.
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 384,
CMDS_Incrementation = 24,
ChaffDefault = 192, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 192, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
AN-26B
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 768,
CMDS_Incrementation = 32,
ChaffDefault = 384, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 384, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
AN-30M
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 384,
ChaffDefault = 192, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 192, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
IL-76MD
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffDefault = 96, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 96, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
IL-78M
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MIG-23MD
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 120,
CMDS_Incrementation = 30,
ChaffDefault = 60, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 60, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-25 RBT nincs
MiG-27K
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 120,
ChaffDefault = 60, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 60, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29A
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffDefault = 30, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 30, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29G
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29K
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-29S
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 60,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
MiG-31 nincs
Su-24M
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-24MR
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-25
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 128,
ChaffDefault = 64, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 64, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-25T
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 256,
ChaffDefault = 128, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 128, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-25TM
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 256,
ChaffDefault = 128, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 128, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-27
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-30
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 192,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-33
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffDefault = 48, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 48, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Su-34
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 128,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu22M3
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu-95MS
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu-142
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 96,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Tu-160
-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 144,
CMDS_Incrementation = 3,
ChaffDefault = 72, -- PPR-26
ChaffChargeSize = 1,
FlareDefault = 72, -- PPI-26
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes",
Yak-40 nincs 😊
^^^^^^
Egy kis légszennyezés.<#vigyor1>#vigyor1>
Remélem így is jó lesz..
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
"-- Countermeasures
SingleChargeTotal = 128,
ChaffChargeSize = 1,
FlareChargeSize = 1,
CMDS_Edit = "yes","
Nem tudom honnan szerzik az infókat.....
Volt 3 légigyõzelmem.
Az FPS jóval felette volt a Rollingénál, mert ugye itt annyira nem sûrû az eleje, de azért volt mozgás bõven. Csak azt mondom, hogy mindenképp sokat fejlõdött az OF, azért van eredmény. Eddig ebben a kampányban is volt CTD-m, most szépen ment.
Légigyõzelmek: MiG 29 és J-8 a 3. képen: