52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28412 Még valami, a kézikönyv hamarosan frissítve lesz. -
#28411 Na pont erről beszéltem. Hogy torznak nem torz. Picit rázoomolva a (pan scan változtatása) teljesen kitölti a képet, de ekkor a minőség olyan lesz amilyen... -
#28410 miért lennének torzak mindegyik normális lejátszoban be lehet állitani hogy tartsa meg a forrás video oldalarányát.Én KMPLAYER-t használok. ott bárhogyan alakithatom a képet.
Csak igy ha nem változtatok semmit akkor jobbrol és balrol fekete sáv van.
Nem használtam még ilyen video szerkesztöt, de biztos lehet olyan funkcioja hogy a képet cropolva kivágni az eredeti nyers videobol 16:10-es oldalarányut, igaz hogy igy az also és felsö fele elveszik az anyagnak,de ezt bele kell kalkulálni a felvételnél hogy oda ne kerüljön felhasználni kivánt anyag.
-
#28409 Ja, egy kérdés. WS képernyőn nézve akkor torzak a videóim? Vagy kézileg tudjátok ezt korrigálni? BS player tud ilyet. -
#28408 Az, hogy nem olyan felbontásban veszem fel. Nem hiszem, hogy tudok torzításmentesen 5:4 arányú videóbol 16:10-et csinálni tűpontosan. Még nem próbáltam, de ami a videón van azzal biztos, hogy nem kísérletezek, mert agyon van bonyolítva. Nem is értettem. -
#28407 És mi a gond a WS-el, annál jobb mozi feelingje lesz a videonak és legalább jobban lehet full képernyön nézni, kint sztem már mindenki WS monitorral játszik vagy LCD tv-n -
#28406 Asszem van egy kis gond. Ez a cucc csak ws-ben tud kódolni és a pixal aspect rationval kell buherálni. -
#28405 Hát ennek is eljött az ideje. -
#28404 Zene Falcon videóhoz. -
#28403 vagy itt van egy másik magyar oldal -
#28402 Na mondom én, hogy az én gyengébb gépemen jó, akkor nálad is jónak kell lennie.
Sajna ez a Global fórumon is volt tárgyalva, hogy egyes vírusirtókkal szeret vacakolni az OF. -
#28401 itt van egy video hátha segit vagy keress a témával foglalkozo topicocat -
#28400 Na csináltam egy teszkódolást. 90-re levéve a minőséget 26 másodpercnyi anyag hossza volt 41 MB. Ezzel a beállítással is kb. 460 megás lenne lekódolva az egész, de már így is szembeötlő a difi.
A H264-et letöltöttem és valami le is futott telepítéskor, de nincs benne a listában. Érdekes. Ha valaki tud segíteni, akkor tényleg örömmel venném, mert nekem nincs nagyon ötletem. Azért tök jó, hogy lassan 3 év videókészítés után is még mindig a kodekbeállításokkal vackolok. :) -
#28399 kodek keress rá azért máshol is hátha van ujabb kiadás vagy leirás hogy hogyan kell használni soha nem csináltam videot még. -
#28398 H263 van, de az meg soha nem fut le, azt mondja, hogy ezzel a beállítással nem lehet renderelni... -
#28397 Ez a kodek nincs meg nekem perpillanat. Ez ingyenes? -
#28396 Az 1080p az 1920x1080-as fizikai képpontnak felel meg ez a full HD felbontás . ennél nagyobb felbontást nem használ nativban semmelyik tv sem.
és H264-es kodekekkel sikerül nekik szinte tökéletes minoségben a filmeket lekodolni a 25 gb-rol 7-8gb ra csokkenteni egy 2 orás filmet 5.1-es hangzással. -
#28395 Az AVG csak az OF-fel eszi az FPS-est. Ez nem erőforrásfelhasználási kérdés. Egyszerűen ilyen szar a Falcon. Valami összeakad bennük. Az FF széria meg egyes embereknél asszem a Norton Antivírustól száll el, és produkál 10 perces betöltési időket. Mindem más játék simán megy.
A videó kapcsán meg lehetnének konkrétabbak, hogy akkor vmw, de mi és hogyan. Mert a wmv, mint kodek elérhető avi fájnál is a Vegas kódoláskor és wmv formátumnál is. Ugyanaz a kodek, de két különböző beállítássi lehetőségekkel! Na akkor most találd ki, hogy mire gondolnak...
Ha összehasonlítod a két videót akkor láthatod a különbésget. Az 1080p az milyen felbontást jelent? Lehet, hogy 90-es minőségre levéve is szebb lett volna, de én ki akartam próbálni, hogy ezzel mit tud.
Az Beatiful moments csak 90-es beállítással készült és úgy lett 650 mega, pedig az csak képekből áll és nincs 5 perc sem és simán látszik még azon is a tömörítési hiba. A video enyhén szemcsés.
Örök rejtély számomra, hogy mások hogyan kódolnak le borotvaéles képeket kis méretben. Pl. a DVD formátum az valahol 6-8 ezer kbps-es tudtommal. Ennyire felvéve bármelyik bitrátáják soha nem kaptam DVD minőséget, méretet meg végképp. Ahogy már írtam. Az én problémám legyen az, hogy 600 mega feltöltése 4-5 óra. Aki élvezni akarja a minőséget annak ez most megvan kisebben és nagyobban is. És a lowrest meg sem tartottam. (Az B.m. II videóból is van nagyobb verzió, de az csak magamnak készült.) -
#28394 Balage megértem hogy a minöségre törekszel,de sztem valamit máshogy kéne csinálnod a videoid során , mert azért az sem jo hogy egy 5 perces video 600mb mikor egy 1080p full HD felbontásu video sample 100mb-ba belefér 3perc idötartamban DTS-hanggal.
Nem tudom mit és hogyan használsz, de valahogy biztos lehet csökkenteni a méretén.
2. ha egy virusirto ennyire lefogja a gépet akkor én azt lecserélném nagyon gyorsan , Avast vagy nodot használtam eddig ,de az mindegyik csak akkor foglalta le a gép eröforrásait amikor én akartam, soha nem kellett kikapcsolnom csak azért hogy menjen egy játék.
-
#28393 Én voltam a hülye. Az AVG-t lelőve 30-40 FPS volt egy Hyon-ni elleni támadás során. Volt ott 3 SAM, 8-12 saját gép és pár ellenséges is és a földön is állt pár gép. Ez így már játszhatónak tűnik.
Az OF-ben az az érdekes, hogy a MiG-29 R-33 rakétája nem ARH-nak van modellezve, mint az FF-ben, ha nem félaktívnak. -
#28392 Na itt a fullos minőségű videó. :)
-
#28391 50 MB-os limit 5 perces videóra? Normálisak ezek? Komolyan monodam ez már fáj. 2009-et írunk, nem 2000-et, meg betárcsázós 56k-s modemes netet. Nehogy már ne tudjanak 600 MB-ot letölteni több Mbites netekkel, mert menten tökönszúrom magam. Most videoklipkészítő verseny vagy - már elnézést - foskészítő versesny ez? -
#28390 A fene essen bele, hogy nálad vacakol még a régi .bak-os exével is :-(
Nálam annyira szépen fut azzal. -
#28389 Azért nem tettem be több gépet, mert sajnos ennyit bír még ez a gép is. Láthatod, hogy pár helyen még így 24 alatti FPS volt. Kár.
A robbanások szépek, de nagyon sterilek fényhatás nélkül. (Levegőben meg még időkésés is van, a gép mögött jóval van a füst mindig...) A flarenél is nagyon hiányzik, hogy nem füstöl.
Az elején meg azért van rakétakerülgetés, mert hát dogfight előtt BVR harc van. Nem a semmiből lesz birkózás. Történetvezetés szempontjából így korrekt szeritem.
Az új verzió feltöltés alatt, majd azt lességtek meg. Nagyon számít a minőség. Visszanézve a WoFF4 kilpet azért be kell, hogy valljam nagyon nem mindegy a képmiőség. Ha az a mostani technikámmal csinálhattam volna meg... -
#28388 Balázs jó lett a videó. Szerintem rendkívül szép a minősége is, én nem bántanám, jó ez így.
Nos nem olyan nyüzsi valóban, szépek a felvételek és a légiharcok. A videó repteres része a füstökkel ütős lett.
Az első felében érzésem szerint az elején a rakétakerülgetés picit sok és a túlságosan zoomolt nézetek az amúgy is darabos talaj textúranyűgjét még jobban felerősítik. Ezt leszámítva más "hibát" nem találtam.
Talán egy bedöccenés volt még egy repcsi robbanásnál.
Sok sikert!
-
#28387 A mérettel kapcsolatban tévedtem. 650 megás a kész verzió, viszont tényleg minőségromlás nélküli. Tűéles minden kontúr, 1:1-ben a nyers felvétel minőségét adja vissza. -
#28386 köszi -
#28385 Nem iditóa módon mindenfelé repkednek. A koreai hadszíntér meg éppen ezért különleges. Iszonyatosan kis területen sok gép. Ez a Falcon lényege. Az OF-ben kicsit lelombozó, hogy esélye nincs az ellennek lerohanni téged, mert esélye nincs közel kerülni hozzád. Kicsit "we are so cool" hangulata van... -
#28384 Nekem innen a legtöbb cucc amit le akartam szedni az fizetős volt. -
JohnTerry #28383 hali repvez!
Múltkor ezt meg ezt meg ezt linkeltem be, ha jólemlékszem. Még ez is érdekes lehet. Király ez a rapidlibrary, nem kell vacakolni más keresővel. -
#28382 na nekem meg pont ez tetszik! hogy nem röpköd 600gép idióta módon mindenfelé..
ÉS NE GYERE NEKEM MAGYARÁZATTAL! hétvége van, szép idő -
#28381 na ezt megkaptam
nem.. csak ezzel pukkasztom itten a népet -
#28380 Az OF-et egész megkedveltem videóklip készítés alatt, csak a hadjárat FPS-e még mindig 24 alatt van bármit hackelek. És ezek nagyon "híg" hadjáratok. Földi egységek sokan voltak ott az igaz, de ellenséges gép még semmi. Kanagug környékén repkedtem és nem Mandumi környékén... -
Razor18 #28379 Nyugtass meg, hogy csak lefelejtetted a szmájlit, és nem vagy tényleg ekkora tirpák?... -
#28378 Az, hogy pontosan meg hitelesen az tényleg nehéz egyszerűen az információ mennyiésge és hozzáférhetősége miatt. Ha több anyag van akkor összefésüli az ember, hogy mi vág egybe és mi nem.
Az én esetemben ez az emlékezőtehetségemet jelenti, fater évtizedek alatt összegyűjtött adatait és bármi ami a neten van. Az FF tagok közül több pilóta vagy karbantartó volt, ők is tudnak mesélni. Az egyik tag Vietnám felett (!) repült éles bevetéseket F-105-tel, ha jól emlékszem. -
#28377 valaki be tudja ujbol linkelni azt az oldalt amit régeben valaki tett ide a tpoicba és rapidshares gyüjtemény volt PDF-ben gépek tipusleirásai meg hasonlo nyalánkságok.
Átnéztem az utolso 20 ldalt de nem akadtam rá.
akkor nem volt idom leszedni ,de most jo lenne. -
#28376 A-10-röl van itt egy könyv igaz hogy lengyelül vagy valami fura nyelven,de a fegyverkonfig érthetö.A többiért is érdemes végignézni ezt az oldalt, vagy máshol keress tipuskönyveket (4+, lockon, signal , polygon aeroflex stb kiadásban) -
#28375 Balázs ( vagy valaki ).Hol tudnám megnézni pontosan és hitelesen, hogy egy adott géptípuson hova-milyen-menyi fegyvert lehet függeszteni?Létezik valami publikus adatbázis?Az FC-ben szereplő gépeké kellene ezen belül is elsősorban az A-10 és a Su-25T érdekelne.
Dankesün -
#28374 A képei díszítsék a szobád falát -
#28373 a suttyó gyapotszedő nigró szemezi a fehér bige farát..
ejjj, pajtába vele, oszt kötelet a nyakába a rossz csúnya fekete tamás bátyának