52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28452 Nem gyengén :-) Köszi, remélem nálam is jó lesz. -
#28451 VIPER Remélem megleptelek -
Wampa #28450 A bodzaszedőket ezzel kell irtani:))
Bodzairtás -
Wampa #28449 Megnézem.....nem tudom mi lehetne letiltva,most cseréltem rendszert,de most hogy mondod,megnézem a w7 alól is.
Van egy szép repülös könyv,fel akarom tölteni egy fél éve,de sose jön össze:( -
#28448 An-2 irtja a bozdaszedőket. Akarom mondani a szúnyogokat. :) -
Wampa #28447 Mi a szent lóf.sz ez Balage?:)
-
#28446 badongo, easyshare? -
#28445 Pedig az jó. Valami akkor le van tiltva nálad. A cégnél is olyan bent, hogy feltölti az állmányt, de a verifikációnál elszáll a dolog. Nálam abszolút a best. Korlátan tárhely ingyen is, nem igazán törlik azt sem amit 1 éve nem töltött le senki, kulturált felület stb. -
Wampa #28444 Nem tud valaki egy jó filemegosztót?Valamiért egy kummát se tudok a médiafire-ra feltenni. -
#28443 Ezt már régóta ígértem. -
Wampa #28442 Mi lett volna ha tengeralattjárónak készül? -
#28441 Ezis egy a kiragadott félinfokbol.A legutolso mondat ugy hangzik mintha senkivel sem tudna komunikálni a gép, pedig erröl szó sincs csak ép az adatokat nem tudja cserélgetni más tipusok között és ez nagy különbség.
Az meg hogy hány percenként jelez hibát az is benne van a pakliba, ahol ennyi számitogép és elektronika van.A gripen meg a eurofigter is produkálja még lehet hogy gyakrabban ,de mégsem irja senki hogy beszüntetnék a gyártását.
-
#28440 Ezt olvastátok? -
#28439 Bazz, ma egy srác adminnak hitt a posztjaim száma alapján az FF fórumon. :) -
#28438 Drágaszág...
Ha valaki tud mutatni nekem egy *próbaverziót* annak ezer csókkal borítanám orcáját. -
#28437 Mostanában szinte csak az FS-t nyomom és egyáltalán nem uncsi.
Van ám tennivaló bőven egy polgári gépen is.
-
#28436 magyarán kiegészítők nélkül próbáltad ki:) hát az úgy tényleg egy 0..
majd hozzá öregszel.. -
#28435 Játszottam az egyik demójával. Repkedtem, de nem éreztem semmit. Időm sincs rá. Most tényleg igyekszem nagyon megrántani a kézikönyvet. :) -
#28434 Ebből is látszik hogy egy percet sem szántál rá:)
Tény hogy nem lövöldöznek rád, viszont itt a gépek működtetésének elsajátítása a nehézkes, valmint a komoly IFR repkedés elsajátítása.
Most itt speciell nem arra gondlok hogy katonai gépek reptetése, hanem kisebb jet-ek, vagy gázpropok irányítása, SID/STAR-ok lerepülése, és egy kis gyönyörködés az aktuális addon reptér szépségeiben..
hidd el annó én sem értettem mi a buli benne, aztán rájöttem hogy igen is tud izgalmas lenni a polgári repkedés. Vagy Captainsim C-130al szállítmányozási reppenést végrehajtani...
A VRS F-18E superbug példuk úgy van lemodellezve hogy képes vagy fegyvert oldani, (LGB, dumbbomb) csak robbanást nem látsz, vagy vannak triggerek amikkel SAM zónákat tudsz létrehozni FS világon belül.
járőrözni lehet..
és valóban hatalmas tábora van, mert forog a mani benne a sok kiegészítő miatt, valamint az idősebb korosztály nem akaródzik már lövöldözni csak biztonságosan repkedni, és 6xor újrakezdeni egy "pályát"..
-
#28433 Na ennek is van bőr a képén. Direkt az újak miatt csinálom a training videókat azt még ő pofázik, hogy ő nem akarja letölteni. Hát akkor kapja be... -
#28432 Ja, még valami. A MiG-21bisz készítőjével sikerült megállapodni és megkaptuk a 3D modellt! Ha lesz kabin akkor azt is megkapjuk. Sokat kell ügyködni rajta majd, de legalább lesz. Már csak egy normális FM kellene nekik. -
#28431 Gyerekek, olyan fasza A-7E skinek lesznek az új modellen, hogy beszartok!
Ma ráér valaki pár perc multira? A kézikönyvhöz le kellene tesztelnem valamit és csak multiban megy. -
#28430 Egyrészt lehet bele tenni akciót az időjárás variálásától ( és jelen esteben ez tényleg időjárás ) a különféle meghibásodásokig sok - sok mindent.
Aztán meg ugye ízlések és pofonok.Van akinek a szőke jön be másnak a vörös.Van aki a dogfightért van oda van aki messziről ellő egy rakettát oszt jónapot.Van egy öreg haverom, semmi mással nem "játszik" csak is FS.Virtuális pilóta, rendesen kapja az utvonalakat amiket lekell repülnie menetrend szerint.Szóval azért nem egy unalmas sz*r az FS sem ;) -
#28429 Ez a sztori kész... :) -
#28428 Számomra az FS nagy tábora a meglepő. Lehet, hogy sok gép és sok szép táj van benne, de akkor is "csak" repkedsz. Nem történik semmi különleges. Multis fun repülésekre kiváló. -
#28427 hAkEllvÉgiGjÁcCás íRlyálPriVit nEkeM !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#28426 Jó játék, csak a végén a főgonosz eléggé erős és sokáig kell kockulni mire kinyúvad a rohadék. Ráadásul a hülye műszerek is zavarnak a kilátásban! Mindezt tetézi, hogy magyarítás sincs hozzá, de azért jó gamma -
Wampa #28425 Üdv Viper
Már rég akartam kérdezni,az a Falcon amit mindig emlegettek az valami játék,vagy micsoda? -
#28424 Élni akarnak valamiből, ezért próbálkoznak, de a cég ebbe bele is bukhat. Orosz fejlesztők, bár ezt csak úgy minden hátsó gondolat nélkül mondom. Legalább van aki csinál még szimet.
Sajnos én ennyi pénzt nem fogok kiadni a kér repülhető gépért, az biztos. Régen komlex csinálták meg a szimeket, normális történettel és rengeteg géppel, jó keretsztorival.
A mai fejlesztések szinte csak a grafikára mennek rá, de az előbb említett dolgok hiányoznak, ezért szépek ugyan, de hamar megunhatók is.
A másik ág az FS széria, ami örökéletű a moddolhatósága miatt. Az még megunhatatlan, bár polgári szim. Hogy annak mekkora tábora van világszerte, az félelmetes. -
#28423 Vagy csak élni akarnak valamiből. Ma minőségi cuccot fejleszteni komoly pénz. Ez van. -
#28422 Az biztos, hogy van benne. Összetett, moddolható és dinamikus a hadjárat is. Nekem ennél több nem is kell. Vagyis kéne a tájgrafika javítás ( Riptiles ).
Nem nyafogásnak szánom, de a mai szimekhez képest igen.
Itt van ugye a Rise Of Fliht példának, vagy akár a DCS.
Van egy két repülhető gép, akkor utána valamikor majd vehetsz még hozzá gépeket külön.
A ROF esetében ez azért is gáz, mert a DR1-ről már kb 1,5 éve voltak harci, kabin nézetes dogos videók, tehát kész van a gép, csak jól húzzuk már le a vevőket. Ráadásul a következő repülhető gépek közt nem is említik a legnagyobb legendát.
Majd ha lezajlott az első és másodlagos értékesítés akkor fog jönni szerintem. Kár, hogy hülyének nézik a játékosokat.
Szerintem ezzel az üzletpolitikával mégjobban leszűkítik a vevőkörüket. -
#28421 Iszonyatos potenciál van még a mostai állapotban is a Falconban.
Nagyon nagyon hosszú idő után tegnap repültem egy komoly hadjárat bevetést. Az eredmény?
:) -
#28420 Örüjjé neki :-D
Nekünk csak jó, hogy Fánátik.
Azért ha kijön az 5.1 és jó is lesz multiban is, szerintem fogok sokat Falconozni.
Vagy majd BMS 4, esetleg az OF 4.8. Nem állt le a Falcon élet szerencsére. -
#28419 úgyértem hogy ennyi éven át... -
#28418 Ha fanatikus lennék, régen készen lenne. :)
Tavaly szeptember óta csigatemóban készül. Az első oktatófilm március elején készült el. Most júlis van. Ennyi idő alatt mindössze 5 db készült el. -
#28417 eszement hogy a mai napig nem untad meg:) fálkonfánátikus vagyol
habár max lonci ami hasonló, bizonyos értelemben meg totál más -
#28416 Na ja. Aztán még vagy hátravan vagy 8-10 oktatófilm. 1 két bonyolultabb TE-t is lerepülök labels-szel, hogy a puszta alkalmazásokon túl éles helyzetben is látszódjon, hogy miről is van szó. -
#28415 Nagyon jó -
#28414 Az légiharc fejezet elvileg majdnem készen van, az IR légiharc rakétákkal kell még foglalkozni egy kicsit. Az A-G fejezetet csak ki kell egszíteni egy kicsit. A régi légiharc fejezet egyes részét átemelem a taktika és védekezeséi módok új fejezetbe. Ha ezek megvannak, akkor kész. -
#28413 Mennyire áll közel a végleges stádiumhoz?