52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28492 Kellen inkább egy olyan fórum felület, mint a VMH59-nek, lehetne tematikus topikokat nyitni.
a nagyon pofátlan lennék, akkor lehetne egy gyűjtőfórum az FF-en és ott minden nemzetiség maga szájíze szerint élhetné életét. A felület adott. -
Wampa #28491 Ja ,ott nem kap senki innen felkiálltójelet:)) -
Wampa #28490 Mondanám hogy menjünk Josic fórumára,de ott pont a magyar gárda miatt volt egy oszolj egyszer,azóta politikamentes a dolog,de beszélgetni ott is lehet,ha éppen van kedvetek....van jópár katona is,ugyhogy tán Leon
ilyen értelemben is találhatna dumapartnert.Repülős ne sok van(egy se:) -
Wampa #28489 Üdv
Éppen (aki tud) nyithat egy dumcsis topikot ,itt a szimulátoros társadalomban engem érdekel, sok dologban, pár ember véleménye.
-
#28488 Ez sajnos több okból sem megoldható.Egyrészt szanaszét lakunk az országban.
A másik meg az, hogy én nem iszok alkoholt :P ;)
Én valami olyan fórumra gondoltam ahova nem regisztrál minden Vér István, és ha beszélgetünk akkor az nem off és nem jön valami nagytudású ******* felkiáltójeleket osztogatni.
-
#28487 Jófajta magyar száraz vörösbor mellett -
#28486 Jó lenne egy olyan, külön kis kuckó ahol ezeket a dolgokat is megbeszélhetnénk együtt.Nem? -
#28485 Krekk még nincs hozzá tudtommal de itt már tesztelte Sanyo és van akinek már meg is jött a dvd. -
#28484 mielőtt töltenétek! még nincs hozzá olyan izéé... tudjátok..
sztem egy kis idő -
#28483 psszt!!! -
Wampa #28482 Zsolti
De tényleg,na nehogymá,warez?Fúúúj....azért ha találsz linket küld már el,csak hogy elkerüljem:)
Gárdához még annyit,akkor most melyik a demokrácia?Ahol Louisiana államban az afro-amerikai zsaruk védik a Klán tagjait az éves felvonulásukon és ez szerintük igy Ok,mert ez a dolguk,vagy ahol politikai okok miatt oszlatnak fel egy ilyesmi dolgot mint a gárda?
Hozzátéve,hogy én sok dologban inkább Polluxal értek egyet.
Magyarországon a demokrácia definiciója:Nekem mindent lehet de semmit nem kell. Bocs a nagy offért.
-
#28481 Hadjuk -
#28480 Hasznos. Van benne már tartalomjegyzék is. Így könnyebb megtalálni benne dolgokat. -
#28479 érzékelteti az érdeklődés komolyságát..
Szerintem senki ne adjon linket neki ,mert tele lesz a fórum régi gázkarnélküli pöntyögös fatelepi roncsok screenshotjaival!
-
#28478 Az mi is? Az írásjeleket meg kérlek ne halmozd, értjük a kérdést anélkül is. -
#28477 Van akinek fent van már a R.O.F.??????????
Működő!!!!!! -
#28476 Veszélyes-nem veszélyes amíg nem tesznek semmi rosszat, és segítenek korra,nemre,szemszínre,bőrszínre,hajra való tekintet nélkül addig nem kell félni tőlük(Szerintem).A bodzaszedőkön is segített a gárda ne feledd! -
#28475 Ha rend lenne, nem lenne gárda sem. Az lenne jó, ha nem kéne illyesminek szerveződni.
Múltkor "hülyegyerek" sárga sportkocsival megy mint az állat, rendőrök arréb "lemeszelik", röhögök magamban, hogy ezt megszívtad majom millerpalánta! Erre kimászik a kocsiból, nagy örömködés, kezelés ölelkezés a rendőrökkel, motorháztető felnyit, a rendőr meg majd kinyalta a seggét. Na ez a gond.
Engem meg csesztetnek az égőkészlettel, meg a háromszöggel. -
#28474 ez is igaz.. nem vonom kétségbe amit mondassz
én is szívom a fogam amikor a vizen minden szarért megvágják az embert, ahelyett hogy a 5000-20000e kategóriás lopások után ténferegnének.
iszonyat nagy az elégedetlenség és a kiszolgáltatottság ami jó táptalajt ad a bodzaszedőknek.
gyakorlatilag az van hogy egyetértek veled, meg sóhajtok egy nagyot, és az van hogy a történelem megismétli önmagát. Tenni ellene meg senki nem tud, vagy ha szeretne az is rájön hogy olyan önös érdekek vannak, amiknek (hallkan jegyzem meg) külön jól jön a mostani szitu.
én csak azt próbálom néha kifejezni hogy nem szabad a ló túloldalára átesni. Aki ma segítő kezet nyújt, az fene tudja hogy holnapután milyen szándékkal közeledik.
veszélyes dolgok ezek ám... mégha perpill nem is látni
megintcsak! SZERINTEM -
#28473 Hát igen, nézőpont kérdése. Tudod itt, mifelénk, a falvakban, ahol sok a bodzaszedő és félnek a fiatalok, az öregek ott bizony örömmel látták a gárda egyenruhát. A kis kertekben, ne is soroljam.
Megint kezdődhet a szüretelés, szabad rablás.
A gárda kétéves működése alatt nem tett törvénytelenséget.
Szomorú, hogy nem az tartja fenn a rendet, akinek ez lenne a dolga.
Abban egyetértek, hogy bizonyos szinten félelmet és erőt sugároz az egyenruha. Van akinek ez nem tetszik. -
#28472 tudom itten a "fajtámnak" ilyenkor csendben kéne maradni, de nem azért fasisztáznak ilyenkor mert kokárdát raksz, vagy felállsz a himnusz alatt...
ez is ferdítés (ahogy néha én is szoktam, elismerem)
fasisztázni az érzékenyebbek akkor kezdenek el amikor meglátják a gárda egyenruhát és azonosítják azzal amit néhány vezetőjük mond, vagy elkottyant
bocsásson meg a világ igen is vannak ünnepek a magyar történelemben amire én azt mondom szépen csöndben, hogy köszi nekem ebből elég, és csendben mást nem zavarva hitében elvonulok.
Tudom kigyót békát dobáltok rám ,de sztem néha nem gondoltok bele abba hogy néhány öregemberkében aki !valóban! átélte a 2.vh-t abban mit vált ki a gárda egyenruhája most 2009ben.
csak arra kérek mindenkit hogy mielőtt jönne az ellenpéldákkal amikkel én tökéletesen egyet fogok érteni, akkor is ezt előtte egy picit gondoljátok át. csak 2-3mp-ig
a mi nemzedékünk "fiatalabbak" olyan könnyen tudnak azonosulni minden "félig" ismert történelmi vonzatú ideológiával, anélkül hogy tudnánk mit is képviselnek azok a dolgok valójában.
igen Árpádsávos zászló.. sajnos ennek a megítélése is teljesen elferdült, igazat adok nektek ebben de akkor szolidalitásból miért nem lehetne balosnak jobbosnak egy zászlaja, sakkor nem bántanánk feleslegesen egymás érzését.
egy másik dolog:
ezt már csak halkan említem
odakint messzi nyugaton MO-t fasisztoid országként emlegetik egy két helyen, Orbán Viktornak voltak olyan kijelentései hogy az unión kívül is van élet.
Szlovákok európát egy Magyar háború kirobbantási kisérlettel fenyegetik
mindezt 2009ben
ezzel nem azt akarom mondani hogy hiszek ezekben a kijelentésekben..
Nem kell imádni az uniót, csak okosan kéne lavírózni hözöngés meg ungarise vircsaft nélkül.
-
#28471 Lőttem én is ott két képet gyorsan :-)
-
#28470 Híres kukucska hely a repcsi fotózóknak. Annyira közel talán sehol nem lehet a kerítés. Irgalmatlan amikor egy nagy behemót elzúg az ember feje felett.
Nem lehet semmi így strandolni :-) -
#28469 Vazz, jobban ismered, mint Magyarország térképét. :)
Mondjuk én is ilyen vagyok. Azt nem tudom, hogy merre van Lajosmizse, de Kadenong mellett megyek Phenjaba és Tegeu mellett jövök haza, ha repkedek. -
#28468 Szép ez a Princess Julianna reptér -
#28467 Ez tényleg röhej.
Ha valaki kitesz egy magyar zászlót, vagy feltűz egy kokárdát azt lazán lefasisztázzák.
-
#28466 2.
Megmondom én Neked!
Ez többek között azok miatt van akik ha Te felmersz tenni egy kibaszott Kossuth címeres kitűzőt, vagy esetleg felállsz a Himnusz alatt akkor azzal jönnek, hogy mit magyarkodsz ( ez egyébként számomra teljesen értelmezhetetlen, mit kellene csinálnom?Románkodni ? ).Ezek miatt van barátom. -
Wampa #28465 Amugy mindkét oldal szélsőséges kommentjei röhejesek.
Az is amelyik szerint a nagyanyja megállt a fejlődésben,mert azt hitte hogy Oszama őt támadja csillagrombolóval,meg azok a billentyűhuszárok is ,akik ott tartanak,hogy Rambo2 stilusában kioktatnak minden birka civilt.Egyrészről nem lehetett olyan elviselhetetlen,de ne is várjuk el egy magyar embertől ,hogy a stressztűrő képessége a libériaiakéval vetekedjen.Azoktól is ki van a f.szom,akik elküldenek az anyámba,mert nem tudom hogy a glaser lövedékben folyákony teflonban úszik a dunakavics,aztán mikor leütik az entert,sirva fakadnak,mert ráömlött a billentyűre a kakaó.
Az egész ügyben két dolog tűnt el.
1.Ki volt az a barom,aki nem kommunikálta le az egészet az érintettek felé
2.Miért nem rugják seggbe a hülyéjét amiatt,hogy most senki nem azzal foglalkozik amivel kellene,jelesül ,hogy hálásan megemlékezzünk egy katonára,aki a Hazája szolgálatának szentelte az életét.
-
Wampa #28464 Üdv
Kiváncsi lennék én arra a nagyszámú lakossági bejelentésre is....
nem olyasmi volt,mint mikor valamelyik kereskedelmi tv új felfedezettjét(értsd a portás unokahugának a fattya)úgy reklámozták:Megjelent az ifjú sztár első száma.Mi van?Ez a tipikus öngerjesztő f...ság,amit egy hülyer b.zi útnak indit,aztán röhög a markába.
-
#28463 Isten bizony mondom, hogy jobb volt amikor még szar modemmel netezett az ember este 6 után.Fele ennyi idióta nem volt mint most.Elrepül egy város felett két nyomorult gép és van aki háborút vizionál??Megint más osszefossa magát, hogy a többit már ne is említsem.
Megette a fene az egészet. -
#28462 Ollé! -
#28461 Az új kicsi delta. -
#28460 Én ezen röhögök már második napja!Ennyi barámállatot egykupacon még nemláttam pedig sokmindenen túlvagyok már. -
#28459 Ja, egy jó hírt elfelejtettem közölni, már két kóder van elvileg! Demer928 csatlakozott a csapathoz. -
#28458 Inkább a hülye indexes cikk kommentjeit lessed. Mindig is sejtette, hogy sok hülye van, de újabban már néha tényleg megdöbbenek. -
#28457 Akkójovanakkó.........
-
#28456 Úristenkommenteket lessétek meg-.-" -
#28455 Pfujj, átkozott FS ! Már Te is? Nem elég Zsolti, Pollux, én ?
Lassan már többet postolnak a Falconosok az FS topikban, ha így haladunk :D -
#28454 Mostanában SOKAT repkedek az újabbnál újabb gépekkel FSX és FS9 benn próbálgatom őket az új gépemen. De a háttérben mindig figyelek, mint a nagytesó. -
#28453 Hú, de rég jártál erre.