Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
Ez attól lehet hogy ott voltál Te is 😊
Mert lecserélted azt a szép elõzõ logót! 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
Most nézem, milyen szinkronban vannak a "hidas" beszámolóddal a #22431-es hozzászólásban belinkelt képeim.
:-)
Scottt
Merthogy?😄
Ja-ja jónagy kép volt😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mindegy mi az, én levetetm a kezem rólad!!!! 😄 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
Bazzeg, emlékszem :-D
Szép nagy kép volt...
Scottt
Amikor 2hónapja minden hétvégén apám megnézi a Keresztapa összes részét,én meg Mafiával játszok,muszáj volt.És se nem fejvadász se nem spanglis hippi hanem egy Maffiózó<#vigyor>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Buren
Nézd meg itt a 21 337 -es hozzászólást!

Az a Venator De Serius. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Földim, mi ez az új logó azzal a spanglit szívogató bácsival ?
<#vigyor1>
L Viper
Nem akarom én sem elkiabálni, de:
JEEEEEEEEEEEE ! :-)
Molnibalage
Na, hírek. Eddig nem sokat repültam az alfával (pár teszt és egy bevetés). Kezd összeálni a dolog, úgy tûnik. Remélem, hogy nem kiabáltam el a dolgot...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kremmer
Már megvan!😉 Köszi a segítséget!!!

Kremmer
Átnéztem a raktárt!Nem találtam meg,a raktáron belül hol,és milyen néven keressem??? Köszi

L Viper
Adtam egy linket, ahol elég olcsón letöltheted...
Molnibalage
Ha figyelmesen átnézed a raktárt akkor megtalálod.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Nem elbasztam valahogy:@ Nem mûködnek a fegyverek
Nem tom mi baja lehet-.-"

Kremmer
Sziasztok!Kéne nekem Falcon 4.0 AF hez a Hitiles!Tudnátok segíteni?mert csak fizetõs letöltést találtam!
Köszi

Nincs meg a lemezed,vagy mi?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Csak a Global texture rez. opciót kell: Very High-ra állítanod és gyönyörû részletes lesz a 3D-s kabin.
Privátban átküldöm, mit hogy érdemes állítani, hogy szép és gyors legyen.
Az hogy lehet hogy neked szép a mûszerfal?😊
Nekem meg ronda volt a szarrá tuningolt 9600 ossal?
Vagy külön kell beállitanai a 3d-set?
Mindegy,most már nincs még egy fél napom hogy feltegyem😊)
Nem téged gyõzködlek,csak hozzád fûztem....😊
<#law><#wave>

Molnibalage
Az lehet. Sok dolgom volt azóta. A tesztelés baromi idõiégnyes dolog.

Egyébként jelentem, hogy új FF5.0 érkezett 5 perce. FF5 Alpha v1.0. Ne keressetek a megnevezéssel és a megjelenéssel kapcsolatban semmiféle összefüggést. Nem követik a srcáok a bevett terminológiát.

Scottt
Ma visszaolvastam a privát üzeneteimet.Még augusztusi megjelensérõl diskuráltunk😊

JoeDestroy
Frankó volt az biztos 😊)))

Közben meglett a tegnapi probléma oka. Nem jönnétek rá! Az alaplap fûtõbordáinak a tetejére a drága gyártó vékony alulapon rájaragasztotta a címerét. (kapja be) No a ragasztó engedett ez leesett és a videókártya hátulján landolt. Elég rossz helyen, mert tegnap este szívatott mindaddig míg rá nem vertem az asztalra mérgemben. Ekkor arrébb mehetett mert videófagyás nélkül ment utána a játék. Ma vettem észre mikor ki akartam a gépet portalanítani. Még jó hogy nem csinált zárlatot vagy komolyabb bajt.
Csak okulásul írtam le, mert ami nincs lecsavarozva, az az álló házban elszabadulhat.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A Modhoz volt itt link. Az még csak nagyrészt a vörös gépek felfüggesztési pontjait variálja. A többi része késõbb jön.

A hadjárat meg a legvégén jön, ha már van hozzá adatbázis. Ahhoz nagyon kemény változtatások kellenek, hogy tényleg reális legyen. Az FF5.0 elég sok idõmet elviszi. És akkor még nem csináltam meg a kézikönyvet sem hozzá és az új oktatófilmeket sem..

Nekem is ilyen van... 😊 A gyári szoftverben tudod állítani. Játékvezérlõk, tulajdonságok, deadzones, és a megfelelõ csúszkát összehúzod... annyi a hátránya, hogy így hasra húzásnál is rövidebb lesz az út! 😊

Esetleg vágd ki az asztallapot! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Scottt
A profile editorban gondoltam.Loncival rég nem játszok,elbasztam:/
Pápa igértél valami új modot meg hadjáratot.Hol vannak már?<#szomoru1><#buck>

Molnibalage
Falconban tudtommal nem. A Lock On konfigját lehet úgy állítani.

Gundark 1 1
A II. Vh-s könnyû. Ott a Zilen kivül más nem maradt 😊 Amiben a falcon verhetetlen az a fiiling.

Mondok egy tegnapi példát. Az utolsó küldetésen már végeztünk a munkával és lassan indultunk volna haza. (Vipera hídját kerestük 😊 Elkezdtem emelkedni mikor a RWR bizseregni kezdett hogy 21esek sugároznak. Odafordultam, mert ugyan tudtuk hogy "baráti" 21esek tevékenykednek a körzetben, de hátha. És lõn. A közeli reptérrõl két 21est emeltek fel. Közepes távolság, két AMRAAM. Mind a kettõ telibe. De közben nézegettem a repteret és látom hogy egy harmadik gurulni kezd. Gondoltam megvárom mig emelkedni kezd. Meg is lett, azonnal rám fordult. De a radaron nem jelent meg. (doppler rulez😊(egy pillanatra megvolt, de el is ment a jel a harmadik amraam irányitás nélkül eltûnt az éjszakában) Már igen közel voltam mikor ismét elkaptam a jelet. Befog indit és éppen hogy de megfogta. Közben Joe is emelkedni kezdett és befogta. Jó lehetõség lett volna ha az enyém mellé megy, ugyanis gépágyúm már nem volt mivel ki kellett csinálnom Vipera hídja mellett két krazt 😊 Aztán Destroy úgy döntött hogy meggépágyúzza a népségeket (valamilyen épületet, de azt nem tudom melyiket) odalenn. Én olyan 2 kmre voltam tõle enyhe emelkedésben. És néztem erõsen 😊 Lõni kezdett, és a reptérrõl egy SA-7est inditottak rá (onnan tudom hogy a kiértékelésnél végigolvastam az egész missziót 😊 Szóltunk neki, mire õ egy brilliáns manõverrel lerázta. De a manõver közepén egy SA-14est lõttek ki a reptér melletti hegyrõl.(sumákban, addig nem is tudtuk hogy van a hegyen valaki) Ismét forduló, de a 14es felrobbant. Az már csak pech volt hogy a repeszek eltalálták, mert a robbanás meglehetõsen messze volt. Egy hajszálon múlt. Egyébként két küldetéssel ezelõtt engem lõttek le 14essel miközben T-72eseket szórtam kazettással. Ezt a feelinget nem tudta még modern szimben visszaadni semmi.
L Viper
Az biztos, hogy az Allied Force és a RedViper mai szemmel nézve röhejesen közepes gépeken is döccenésmentesen fut, még egy zsúfolt hadjáratban is.

Wampa tesó, engem ne gyõzködj, nekem sincs semmi bajom a Falcon grafikájával, pedig tolom az FSX-et is, szép mûszerfallal :-D
Scottt
Pápa de biztosan de szerintem nem csak 2en használunk Cyborg Evo-t.Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e szoftveresen megbuherálni, hogy a játékok ha kevésbé tolom elõre a botot akkor is úgy reagáljanak mintha csontig tolnám?

Mert most volt egy nagytakarítás és Falconosra csináltam meg a joysticket(csuklóval,jobboldalt kezelem)
Itt a szentély😊
Viszont így 1-2miliméter hiányzik, hogy belekoccoljam az asztalba ha elõre tolom a botot.^^

L Viper
Pár kép: Falcon 4 Allied Force + HiTiles:

Netes repülésekre ez a Falcon verzió a legjobb jelenleg, de az FF5 majd ( reméljük nemsoká ) leváltja. Az grafikailag is jobban fog kinézni.
Üdv
Nem kell mentegetõznie a Falconnak a grafika miatt......
Nekem nagyon bejön.
Grafikáról meg annyit,hogy mikor meglett a FSX,feltettem a Gforce4 re...
(Jó,tudom vakmerõ vagyok,de a kaland az életem)
Beindult,kapcsolgatam a fülkéket,kint meg táj semmi.Levettem.
Aztán jött a Sapphire 1600pro,meg 1.5 GB RAM.
És elindult szép grafikával,csak kb olyan 1-2 FPS-el.
Levettem.Most ujitottam megint,5000x2,2GB/800 RAM,meg végül lett egy GF 9600gt(Elõsször egy 4670-es volt,de azt elpukkantottam😊
Tegnap feltettem az FSX-et,fülke,gép felhuzva csurig,táj kb medium......
semmivel nem tünt szebbnek mint a FS2004.
A mûszereken kivül elnagyolt volt a mûszerfal,ami a halálom.Le is lõttem egybõl.
Azonkivül kiváncsi lennék a gépre amin fullon fut,pedig van vagy két éves szimo,meg a processzorra ami kiszámolj a full környezetet meg forgalmat.Ja,a Frar Cry2 full fullon meg se billent ugy futott.És ez a Microsoft😞
Nekem igen jó a Falcon.Az IL2 meg perfect.Ha amugy az SFP sorozat fülkéi olyanok lennének mint a falconé,vagy a Lockoné,a kampány szintén Falcon,
a repmodel lockon,avionika Falcon(BS),nekem az a grafika lenne a tökély.
Nem is értem még mindig,miért nem ugy csinálták,nekem az a véleményem,hogy az arcadosoknak túl szimós,a szimósoknak meg tul árkádos.......lazán be lehetett volna skálázni.Ráadásul rengeteg mod készül hozzá.

L Viper
Ezt nem lehet megmondani, kinek mi a kedvence.

II. Vil. Háborús - IL-2 széria.

Mai szimek:
Lock On ( Keleti gépek, de van benne A-10 és F15 C is )
Falcon 4 széria ( F16 és modifikációi )
Enemy Engaged - Comanche Hokum ( Helikopteres )
DCS - Black Shark ( KA-50 orosz harci helikopter )

Csak a legismertebbek.

Ha a grafika és a részletes modellek érdekelnek, ill. a könnyebb kezelhetõség, akkor Lock Ont próbáld.
Ha dinamikus hadjárat, komoly szintû avionika, akkor Falcon. Viszont ennek "Vérpistike" szemmel nem szép a grafikája.

Molnibalage
Attól függ milyen tekintetben.

Avionika terén a Falcon 4.0 utódai a királyok, de azok között is az OpenFalcon. Kissé lemaradva követi az FF4 és utána az AF. Mindegyik Falcon verzióban a dinamikus hadjárat adja meg a játék sava borsát. A repmodell bizonyos tekintetben rosszabb a Lock On repmodelljénél, de a környezet és avionika szerinteb bõven kárpótol ezért. Na meg az, hogy az FF4 töredék erõforrással mozgat 10-szer annyi dolgot. Persze a kettõ grafikáját össze sem lehet hasonlítani.

A Falcon további elõnye a nyíltság, nagyon jól bõvíthetõ, persze bizonyos korlátokkal. Olvasd el a magyar honlap kézikönyvének elejét elsõ körben.

ez a legjobb hely,ahol csak megkérdezhetted.szerintem a Lock On!szerintetek?<#buck><#vigyor3><#vigyor2><#wow3><#nyes><#nevetes1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Melyik a legjobb modern légi harc szimulátor? Nem találtam más helyet ahol megkérdezzem.
L Viper
Köszi, mindenkinek, szépen összejött a csapat:

Már megint este van:

Gundi a hátam mögött:

Ellenünk emelték:

Ott a hidam :-)

Destroy megy:

Fogadják kellõképpen:

Gundark 1 1
Vipera elöl.

Vipera híd.

A misszió kiértékelése

JoeDestroy
15 min.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Error-írt, de most meg engedett:

tss.thomi.hu
simulator szoba, jelszó : falcon

Gyertek...
Gundark 1 1
Miért nem enged?
L Viper
Már akartam, de nem enged. Várok egy kicsit, háta ír Netmester. Ha nem csinálok saját TS szervert.
Gundark 1 1
Csinálj egyet a thomin, oszt menjünk 😊
L Viper
Adj elérhetõséget, mert nem tudok belépni.
L Viper
Na hazaértem, jövök.
mingyárt 10 és még sehol senki

Gundark 1 1
Most jöttem haza, 10 tájban kezdhetünk.
akkor gyertek én ts-emre, aki tud már msot jöhet

L Viper
Nekem is a 10 körüli kezdés az ideális, akkor már biztos gépközelben leszek én is. ( Otthon. )
Molnibalage
Fél tíz fele vagyok hazavárható sörözésból. Max. hajanli egyik vagyok hajlandó repkedni. Hétfõre vissza kell szokni a reggel 6-ra keléshez úgy, hogy az elmúlt három napban fél három elõtt nem feküdtem le..