Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
:-)
Ja-ja jónagy kép volt😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az a Venator De Serius. <#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem tom mi baja lehet-.-"
Köszi
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Privátban átküldöm, mit hogy érdemes állítani, hogy szép és gyors legyen.
Nekem meg ronda volt a szarrá tuningolt 9600 ossal?
Vagy külön kell beállitanai a 3d-set?
Mindegy,most már nincs még egy fél napom hogy feltegyem😊)
Nem téged gyõzködlek,csak hozzád fûztem....😊
<#law>#law><#wave>#wave>
Egyébként jelentem, hogy új FF5.0 érkezett 5 perce. FF5 Alpha v1.0. Ne keressetek a megnevezéssel és a megjelenéssel kapcsolatban semmiféle összefüggést. Nem követik a srcáok a bevett terminológiát.
Közben meglett a tegnapi probléma oka. Nem jönnétek rá! Az alaplap fûtõbordáinak a tetejére a drága gyártó vékony alulapon rájaragasztotta a címerét. (kapja be) No a ragasztó engedett ez leesett és a videókártya hátulján landolt. Elég rossz helyen, mert tegnap este szívatott mindaddig míg rá nem vertem az asztalra mérgemben. Ekkor arrébb mehetett mert videófagyás nélkül ment utána a játék. Ma vettem észre mikor ki akartam a gépet portalanítani. Még jó hogy nem csinált zárlatot vagy komolyabb bajt.
Csak okulásul írtam le, mert ami nincs lecsavarozva, az az álló házban elszabadulhat.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A hadjárat meg a legvégén jön, ha már van hozzá adatbázis. Ahhoz nagyon kemény változtatások kellenek, hogy tényleg reális legyen. Az FF5.0 elég sok idõmet elviszi. És akkor még nem csináltam meg a kézikönyvet sem hozzá és az új oktatófilmeket sem..
Esetleg vágd ki az asztallapot! <#ravasz1>#ravasz1>
www.smart-bus.hu
Pápa igértél valami új modot meg hadjáratot.Hol vannak már?<#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck>
Mondok egy tegnapi példát. Az utolsó küldetésen már végeztünk a munkával és lassan indultunk volna haza. (Vipera hídját kerestük 😊 Elkezdtem emelkedni mikor a RWR bizseregni kezdett hogy 21esek sugároznak. Odafordultam, mert ugyan tudtuk hogy "baráti" 21esek tevékenykednek a körzetben, de hátha. És lõn. A közeli reptérrõl két 21est emeltek fel. Közepes távolság, két AMRAAM. Mind a kettõ telibe. De közben nézegettem a repteret és látom hogy egy harmadik gurulni kezd. Gondoltam megvárom mig emelkedni kezd. Meg is lett, azonnal rám fordult. De a radaron nem jelent meg. (doppler rulez😊(egy pillanatra megvolt, de el is ment a jel a harmadik amraam irányitás nélkül eltûnt az éjszakában) Már igen közel voltam mikor ismét elkaptam a jelet. Befog indit és éppen hogy de megfogta. Közben Joe is emelkedni kezdett és befogta. Jó lehetõség lett volna ha az enyém mellé megy, ugyanis gépágyúm már nem volt mivel ki kellett csinálnom Vipera hídja mellett két krazt 😊 Aztán Destroy úgy döntött hogy meggépágyúzza a népségeket (valamilyen épületet, de azt nem tudom melyiket) odalenn. Én olyan 2 kmre voltam tõle enyhe emelkedésben. És néztem erõsen 😊 Lõni kezdett, és a reptérrõl egy SA-7est inditottak rá (onnan tudom hogy a kiértékelésnél végigolvastam az egész missziót 😊 Szóltunk neki, mire õ egy brilliáns manõverrel lerázta. De a manõver közepén egy SA-14est lõttek ki a reptér melletti hegyrõl.(sumákban, addig nem is tudtuk hogy van a hegyen valaki) Ismét forduló, de a 14es felrobbant. Az már csak pech volt hogy a repeszek eltalálták, mert a robbanás meglehetõsen messze volt. Egy hajszálon múlt. Egyébként két küldetéssel ezelõtt engem lõttek le 14essel miközben T-72eseket szórtam kazettással. Ezt a feelinget nem tudta még modern szimben visszaadni semmi.
Wampa tesó, engem ne gyõzködj, nekem sincs semmi bajom a Falcon grafikájával, pedig tolom az FSX-et is, szép mûszerfallal :-D
Mert most volt egy nagytakarítás és Falconosra csináltam meg a joysticket(csuklóval,jobboldalt kezelem)
Viszont így 1-2miliméter hiányzik, hogy belekoccoljam az asztalba ha elõre tolom a botot.^^
Netes repülésekre ez a Falcon verzió a legjobb jelenleg, de az FF5 majd ( reméljük nemsoká ) leváltja. Az grafikailag is jobban fog kinézni.
Nem kell mentegetõznie a Falconnak a grafika miatt......
Nekem nagyon bejön.
Grafikáról meg annyit,hogy mikor meglett a FSX,feltettem a Gforce4 re...
(Jó,tudom vakmerõ vagyok,de a kaland az életem)
Beindult,kapcsolgatam a fülkéket,kint meg táj semmi.Levettem.
Aztán jött a Sapphire 1600pro,meg 1.5 GB RAM.
És elindult szép grafikával,csak kb olyan 1-2 FPS-el.
Levettem.Most ujitottam megint,5000x2,2GB/800 RAM,meg végül lett egy GF 9600gt(Elõsször egy 4670-es volt,de azt elpukkantottam😊
Tegnap feltettem az FSX-et,fülke,gép felhuzva csurig,táj kb medium......
semmivel nem tünt szebbnek mint a FS2004.
A mûszereken kivül elnagyolt volt a mûszerfal,ami a halálom.Le is lõttem egybõl.
Azonkivül kiváncsi lennék a gépre amin fullon fut,pedig van vagy két éves szimo,meg a processzorra ami kiszámolj a full környezetet meg forgalmat.Ja,a Frar Cry2 full fullon meg se billent ugy futott.És ez a Microsoft😞
Nekem igen jó a Falcon.Az IL2 meg perfect.Ha amugy az SFP sorozat fülkéi olyanok lennének mint a falconé,vagy a Lockoné,a kampány szintén Falcon,
a repmodel lockon,avionika Falcon(BS),nekem az a grafika lenne a tökély.
Nem is értem még mindig,miért nem ugy csinálták,nekem az a véleményem,hogy az arcadosoknak túl szimós,a szimósoknak meg tul árkádos.......lazán be lehetett volna skálázni.Ráadásul rengeteg mod készül hozzá.
II. Vil. Háborús - IL-2 széria.
Mai szimek:
Lock On ( Keleti gépek, de van benne A-10 és F15 C is )
Falcon 4 széria ( F16 és modifikációi )
Enemy Engaged - Comanche Hokum ( Helikopteres )
DCS - Black Shark ( KA-50 orosz harci helikopter )
Csak a legismertebbek.
Ha a grafika és a részletes modellek érdekelnek, ill. a könnyebb kezelhetõség, akkor Lock Ont próbáld.
Ha dinamikus hadjárat, komoly szintû avionika, akkor Falcon. Viszont ennek "Vérpistike" szemmel nem szép a grafikája.
Avionika terén a Falcon 4.0 utódai a királyok, de azok között is az OpenFalcon. Kissé lemaradva követi az FF4 és utána az AF. Mindegyik Falcon verzióban a dinamikus hadjárat adja meg a játék sava borsát. A repmodell bizonyos tekintetben rosszabb a Lock On repmodelljénél, de a környezet és avionika szerinteb bõven kárpótol ezért. Na meg az, hogy az FF4 töredék erõforrással mozgat 10-szer annyi dolgot. Persze a kettõ grafikáját össze sem lehet hasonlítani.
A Falcon további elõnye a nyíltság, nagyon jól bõvíthetõ, persze bizonyos korlátokkal. Olvasd el a magyar honlap kézikönyvének elejét elsõ körben.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Már megint este van:
Gundi a hátam mögött:
Ellenünk emelték:
Ott a hidam :-)
Destroy megy:
Fogadják kellõképpen:
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"