Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
A szlováknál felsírtan hisz uruk-hai orkul nem hiszem, hogy bárki tanítana a románnál pedig az asztalt vertem hisz szarumán orkjainak nyelvét végképp nem beszélik csak az orkok😄
Japán lazába😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Angol nyelvvizsgafelkészítõ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Nyelvsuli?
Mit fogsz tanulni? Angolt, Németet, Spanyolt, Franciát, Szlovákot, Románt, Ukránt, Japánt vagy netán Oroszt? <#vigyor><#idiota>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Nem tudom. Hustler vagy Aragorn dönt. Én ontom õket a topikba. Most kezdtem el dolgozni egy új videón, de Isten tudja, hogy mikor lesz kész. Jövõ héttõl meló mellett nyelvsuli is indul ami március végéig tart. Hétvégén egy napon szinte sabilan foglalt mindig más elfoglaltásg miatt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Mikor lesznek megint preview képek? <#smile>
A legutolsó kb 3 hete rakták fel...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Eddig tényleg atomstabil a cucc. Még nem volt CTD-m. Régen isteni csoda volt, ha egy bevetést végig lehetett repülni.

Scottt
Tudod mindig két hét múlva😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Szerintem nem. Talán a végén, de inkább nem jósolnék. Mert nem lehet. Amikor kellõképpen bugtalanítva lesz és jó magas lesz az FPS mindenhol és minden konfiggal nagyrészt akkor jöhet. Addigra remélhetõleg az adatbázis cuccokat is végre megcsinálják benne...

repvez
ja igy tiszta csak mostanába nem néztem vissza a sok hszt.
Remélem azért mire végzek februárba már kijön addigra.
Molnibalage
Errõl is írtam már... #22447

repvez
amugy ez az alpha mi a szösz, mert tudtommal az alpha fázis a béta elött van, abbol meg már a 3is volt.A béták után szokott az RC majd a végleges termék kikerülni.
Molnibalage
Mondom, ez csak terv. Most is így kéne lennie az alpha-nak, de mégis kell neki.

repvez
ezt az infot eddig nem tudtuk, akor igy tényleg nem fontos az eredeti beszerzése.
Molnibalage
Na ebben nem vagyok biztos. A jövõben is kell neki registry. Hogy milyen azt még kiderül. Most meg kellett hackelni. Csak a intall összerakójának ment fel berhelés nélkül...

JoeDestroy
Integrált Falcon 4? Az jó! Végre megszûnhetnek a hibrid installok..

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mármint Falcon 4.0 nélkül fog menni.

Molnibalage
Felesleges szerintem. Az FF5.0 jelen állás szerint Falcon 4.0 fog menni! Jelenleg egy kis hiba miatt a registry biztosítása nem ment minden gépen, de a Falcon 4.0 feltelepítése és átnevezésével (multifalcon módszer) ez megoldható volt.

Mellesleg amilyen bugos, az alapot senki nem fogja Vista alá pakolni. Az AF halott, az BMS és FF csapat meg megoldja maga. ASG Vistát használ és megy neki az FF. Akkor hol a gond? Mellesleg a multioprendszer ma már nem luxus.

repvez
Ha a lockon topicban ugyis retroztok akkot itt egy link aminél ha szavaztok a falconra akkor lehet hogy ujra fogják forgalmazni vagy átirni ujabb oprendszerre is müködöképesre (pl vista vagy win7)kivánságlista
Regelni kell és eléggé bele kell huzni mer még csak 100 voks ment rá az elsök meg 2000 körul járnak 😞
Molnibalage
Van egy jó hírem. Az FF5.0-nek van egy alternatív módszere már a screenshot készítéséra. Mindig mindentõl tisza lesz a kép függetlenül attól, hogy mi van bekapcsolva. Sem status bar, sem egyéb felirat nem csúfítja el! Ezentúl azzal csinálok mindent. 😊

Molnibalage
Idén tutira. Annyira nem vagyunk elcsúszva. Igazából ami most van az már szinte a vállalható szint szerintem. Persze nem FF4, de OF 4.7-et lazán agyonveri minden tekintetben. Pedig elég sokimnden nincs még benne az adatábázisban.

Molnibalage
Tegnap jött ki az új exe. Döbbenetesen jó állapotban van. Még egy fagyás sem volt eddig alatta. Az FPS is jó. Alig pár súlyos bug maradt csak. Az is lehet, hogy FF4-ben is benne voltak, de csak nekem tûnt fel. Majd csekkolom ott is.

Scottt
Persze majd 2 hét mulva...

L Viper
Amikor az LP perelgette az OF-eseket ( Bár, ha jól tudom, elvesztették a pert ) ? Gondolom ezért nem említik az FF5-öt sem, meg azért, mert ingyenes project.
idén ki lesz adva?<#vigyor2>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Mondjuk az FF5.0 is benne lehetne, ha már a Seven-G F-18 benne van...

Scottt
epic FAIL

"Weapon?Fuck"😄

elnézést a két linkért!sajna az ilyen kaliberü emberek nálunk "sztárok" lehetnek.

Scottt
Addig rugnám amíg mozog,meg aztán is😄

L Viper
Nagyon igényes és színvonalas, mind zeneileg, mind klip tekintetében mindkét produkció. Értékelem 5 csillaggal <#hehe>
LeonSilver
OFF de marhajó!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Az utóbbi két linketféleségeket mellõzük. 10 pontot esett az IQ-m 10 másodperc alatt.

Molnibalage
Félreértés ne essék, ha valami csoda folytán idén kijön az még csak Texan és T-38 repkedést takar. Az T-38-at láttuk már repülni, de a Texanról talán egy egy-két WIP screenshotot...

Gundark 1 1
A SOW új. Olegék új játéka. Sokszor megjelenthetett volna 😊 Kéthetes projektjük 😊 De szeretni fogjuk. Ez biztos. Sok szép dolog van a listában. A OFP 2 is biztos jó lesz. Az egy király volt.

Jet thunder... Hát én nem hiszem.

Seven G. - Jó lenne. De idén? Lehet de max az év vége felé. És mint ahogy szoktam mondani, igazi férfi 18assal megy 😊

FO- Jó lenne ha jönne de szintén nem hiszem.

PT Boats- Kiru lesz 😊

Rise Of Flight- Ez régen a Knighst of Sky néven futott. De mivel nincs új WWi szim, akarom. Bár, a hirek szerint csak a 17-18 at dolgozza fel. Akkor meg a kedves Eindeckeremet kiröhögik 😊 Persze a vigyorgóknak hamar elmegy a kedve ha beinditom az Alba V-ösömet vagy a DVIIesemet 😊

Secret files 2-- Ha lesz olyan jó mint az 1, ám legyen 😊

Mindenféle ûrkereskedõs jöhet. Szeretem 😊 De a Wing Commandertõl félek kicsit. Amekkora ász volt 15 éve, félek akkorát esek vele most.

Sea Dogs 2- Ez már lassan duke nukem forever 😊 De ha jön én megküzdök vele 😊

Black Sky-- Nem hallottam róla. De ha olyan lesz mint a star controll, ám legyen.

Collapse-- TTp posztapokaliptik.. Jöhet. Fallout rulez 😊

Mafia 2-- dettó jöhet. Élmény lesz. 😊

Colonial Marines : Ezzel tuti nem fogok játszani. Ijesztegesse magát a tököm 😊 Esetleg ha lehetek Aliennel. Mert az jó 😊

Star Trek. Bármi jöhet 😊
repvez
A storm of war az egy teljesen uj motoron alapul, de az il-2 cége fejleszti.Sokkal realisztikusabb repmodel, kapcsolható fülke, dinamikus idöjárás, sérülésmodell.
Az operatin flashponit2: semmi köze az elsöhöz a néven kivül,de igéretesnek tünik.Az ARMA2 lenne az igazi folytatása az OFP-nek.

A fighterOPs tényleg jo lenne ha idén kijönne,de ami a tavalyi elsö videobol lejött még csak most áll össze az egész.Ez csak akkor valoszinu ha minden külön modul már teljesen kész van és csak az együttmuködésüket kell megcsinálni.
Molnibalage
Van pár érdekes dolog benne.

Empire: Total War - Na ez érdekel!

Az kalandjátékoknál van pár érdekes. A Goblins 4 is ott van. Hihetetlen. 😊 Persze idõm egyikre sem lenne de jó látni, hogy nem halt ki a mûfaj. Vannak még igényes játékok és nem csak csihipuhi FPS meg RTS. Az RTS szó a legértelmetlenebb talán a világon szerintem. Egy vicc az a kifejezés.

Storm of War: Battle of Britain - Ez az Il-2 motorján alapul vagy valami teljesen új?

A Jet Thunder idén kijönne? Fél éve nincs semmi hír róla...

Figher Ops idén szintén egy vágyálom szerintem. Talán 2 év múlva.

Seven-G F/A-18. Na ebbõl is mikorra lesz valami... Azért megnézem a legutolsó kiadást.

Operation Flashpoint 2 - Soha nem játszottam az elsõvel komolyan, de látom benne az erõt. Az Arma 2 szintén ez a kategóra. Szép munka elsõ látásra.

Arcania: A Gothic Tale - Ez is jöhet, meg a Risen is.

na ez a lista megint csak a szívemet fájdítja,és arra ösztökél,hogy fejlesszem a gépem.mert ezeknek a fele el sem fog majd indúlni a mostani vasamon.<#rinya><#wow3>

repvez
2009 játékai
A lap közepére érdemes lepörgetni a simulátorokhoz. 😊
Molnibalage
Hát igen. 3,5 éve van AF és azóta csak hallgatnak.

JoeDestroy
<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
Aki B-17 személyzetet akar az ne panaszkodjon 😊
L Viper
Ha tudnád, hogy én mennyi alvással kell, hogy ellegyek és milyen össze-vissza :-)
Molnibalage

Molnibalage
Ma délután lehetséges FF5.0 multiteszt és este meg korán fekszem. Jönnek a dolgos hétköznapok...

Gundark 1 1
Én nem leszek. Nekem ébren kell lennem holnap délelõtt 😊 Teljes biszonsági rencer felülvizsgálat lesz 😊
L Viper
Urak, akkor este belefér egy kis Balkán folytatás ?

Ez meg Földimnek egy kis Lantzene :-)
<#nevetes1><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

L Viper
Errõl is a Lantlények tehetnek, egy köztünk él :-)