52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28532 Még egy kérdésem lenne. Milyen hátteret szeretnétek a kézikönyvnek? A mostani a segíti vagy zavarja az olvasást? A fehér háttrénél és az FF4 kézikönyv hátterénél szerintem jobb, de a ti véleményeteket is jó lenne hallani. -
#28531 Ez a wxyz egy akkor a fasz, hogy baszni lehetne vele... -
#28530 Melyiket? Az MiG + Gripen áthúzás műbalhét vagy a MiG-23 balesetes bejegyzést? Mindkettőben gyűltek a zsenik... -
#28529 Most nyálaztam át a Balázs beszélgetéseit a fórumon a hozzáértőkkel hát szakadtam, a Tornádó tengeralatjárótól a Moszkító hajóelleni rakétán át a melyik a jobb a Gripen vagy az F-16 tipusú fantasztikus témákkal, hát beszartam. -
#28528 Tényleg nem ér rá senki egy nagyon kevés multira sem? -
#28527 Sok jó és szórakoztató film volt már idén is a mozikban. Pl Watchmen, Star Trek. A terminátortól többet vártam. A transzformersz meg kicsit sok volt. -
#28526 Már warezolná lefele a kicsi kezed mi?:) -
#28525 bahhh.. azt hittem lassan kész és vetítik:) -
#28524 2010-11 fele^^ -
#28523 hbo féle mini sorozat az mikor leszen? köbö -
#28522 A lenti filmek közül egyiket sem láttam soha, de éves átlagban 2-nél kevesebbszer vagyok moziban. Ami érdekel azt itthon sokszor be sem mutatják vagy ezer éves film. -
#28521 Na mostmár elég az offból,el hallgat vagy rátok küldöm;) -
Wampa #28520 Én órákig nézegettem csak a könyv elején az öreg indiánfejet,meg találgattam mit jelentenek a tollak:)
Cooper signe -
#28519 A film végén a probléma megoldása valóban intelligens, reális volt. -
#28518 hogyismonjam magának.. én tiszteletből nézem meg a filmjeit, másrészről tény hogy olyan amilyennek mondod, de ő még nem nagyon szerepelt soha ilyen szerepkörben. plussz a film vége is inkább reálisabb mint amolyan piszkos harry féle -
#28517 Szvsz a Pankrátor c. film nagyon jó, az egyik legjobb film ami kijött az elmúlt években.
Amúgy meg a Gran Toreno olyan volt mintha a Hallmarkon néztem volna meg egy B kategóriás családi drámát. Csak annyival volt extrább hogy a 120 éves Clint bácsi ott nyöszörgött az amúgy semmitmondó társaságban. Egyetlen jópofa jelenet amikor elviszi a kis koreait a fodrászához. :D
A transformers 2? Egy okádék mese az egész sztori, jó a főszereplő csaj és tetszik mikor a sárga robot kitépi a hiúzrobot gerincét a film vége fele.
Szvsz a 20 éves rajzfilm sokkal jobb, az egész ezerszer komolyabban vehető mint bay bácsi remekműve. (habár még mindig nem egy nagy, az élet kérdéseit fejtegető eposz) -
#28516 Eastwood filmek alapművek.. amiben szerepel, vagy rendez egyaránt
Denzel Wasinak az új filmje meg.. háááát elmegy, de volt jobb is
habár Travolta adja magát:)
vmelyik nap jót röhögtem amikor Micky Rourke vagy mittomén hogyírja nevét, nagyon magasztalták a pankrátoros filmje miatt
"aszondja tökéletes beleélt alakítás" namost ha jól tudom a lecsúszott, iszákos kripli szerep az neki nagyon megy:) -
#28515 Hát a mai amcsi filmek engem sem igazán érdekelnek. Lehet az felőlem a Transformers akárhány is, meg az X-men sokadik.
Nekem akkora hülyeség az egész. Öregszünk :-) -
#28514 NA jó, tényleg ez az utolsó off ( ma) mert majd kapom a sárgát :)
Szóval én akármikor és akárhányszor képes vagyok megnézni ezeket a filmeket!Nem tehetek róla de engem ilyen taxi28 meg mittomén milyen mai filmek nem nagyon kötnek le.Viszont ezek a klasszikusok számomra nagyon kedvesek.Egyébként szerintem ez a kor miatt is van amiben mi, nem mai csikók felnőttünk.Mert ugye mi Karl Mayt vagy éppen James Fenimore Coopert olvastunk és ha játszottunk akkor vagy Winetou vagy Old Shatterhand akartunk lenni.A mai kölkek meg ilyen songokuk meg pikacsuk.Amikor a fiamnak megemlítettem anno, hogy elolvashatná a Nagy Indiánkönyvet kiröhögött. :( -
#28513 Rám nagyobb hatással volt ez a befejezés. :) -
#28512 ha esetleg mást is érdekel a téma -
#28511 Elnézést kérek.Igérem jó kisfiucka leszek és nem fogok offolni.Többet.
Meg kevesebbet se ..:P
http://www.youtube.com/watch?v=sXldafIl5DQ
( Mellesleg szerintem Morricone egy félisten! ) -
#28510 Óóóóó.Az egyik legkedvesebb színészem!!!! Imádom a filmjeit!! -
Wampa #28509 Láttad Clint Eastwood Gran Torinóját?Nekem tetszett. -
#28508 afrikai sivatagba kiviszik a gépet.. népek gyorsabban szétkapják
Fegyvernepper filmet ha látta valaki, ott egy IL-76os kényszerleszállás után a következő snittig volt egyben -
#28507 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Piréééézek! Neeeeeeeeee :-) -
#28506 A pirézek ennél gyorsabban szedik a bodzát ... -
#28505 Ez nem gyorsított felvétel?
Ilyen gyorsan lehet dolgozni?
-
Wampa #28504 Üdv G.Dark
Szerintem ez lehet hogy trükkfilm..... -
#28503 Megy ez, csak csinyáni kell :) -
#28502 EL KURTAM MINT FERCSIKE -
#28501 valszeg mert lusta az ember :D hát végülis miért gondd sajátban nyitni egyet? :D -
#28500 Szerintem, ha lesz másik fórum, úgyis ezt fogjuk továbbra is rommá offolni :-)
-
#28499 Én inkább a Sanyo félét pártolnám, nem fontos egy külföldi forumon kiteregetni ami esetleg nem rájuk tartozik, föleg ha belekeveredik olyan ami nem éppen legális.
De tényleg jo ötlet több témára széttagolni a topikot igy mindenki részletesebben és nyiltabban kifejthet dolgokat anélkül hogy elveszne az info a sok hesz között. -
sztem pár mondatba ami jött az ezután is fog.. felesleges kacinbálni, ha valaki másról kérdez, valmi offtopity példul falkonnal kapcsolatban arra meg úgy is megy a válasz
sztem -
#28497 én régen pár éve használtam a php bb fórummotort, és azt bárki tudná, nem nagy cucc, és van még 1-2 hasonlóan jó nyílt forráskódú cucc... szóval akár azzal lenne a legegyszerűbb kezdeni... -
Wampa #28496 De egy ilyen beszélgetős,kötetlen dologról volt szó,most meg uj Falcon topiknál tartunk:) -
#28495 Nagyon örülnék, ha hozzám jönnétek. A fórummotor lehetőséget ad a könnyű moderálásra, kijelölt moderátorokkal, egyszerű hozzászólni, szerkeszteni, törölni, csatolást feltölteni. Már van Falcon fórumrészleg, csak nem ír oda senki. :) -
#28494 sztem nem is lesz hozzá mivel egy központi szerverre csatlakozik fel ellenörizni a verzioszámot és a jelszot anélkül a menüt sem adja be.
A seriallal nem mész semmire mert a serveren egyböl kibukik . -
#28493 Megkérdezzem ezt az adminoktól? Tehát lenne egy új rész, mint a Training. És ott lenne olyan, hogy Hungarian, XY nemzet és azon belül amit csak akarsz. Bár ez talán sok lépcső lenne. Itt senki nem ért fórummotor alkalmazásához? Az extra elvileg lehetőséget ad ilyenre...