Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Valamelyik hotkey nincs véletlenül engedélyezve a freetracben amit a falconban is használsz? Ez lehet gond. (pause v. stop)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Üdv Urak!
használ valaki Redviperhez freetrack-et?az a bajom,hogy ahogy elindúl a játék,vagyis ahogy ugye megjelenek a fülkében,a freetrack gondol egyet,és nem látja tovább a LED-et.pontosabban a fekete kijelzõjén lehet látni,de nem jelzi egy keresztel a LED fényét.ezt csak a Falcon-ban csinálja.elõtte is,meg utána is a lonciban mûködik.mi lehet a gondja?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Meg van missile mod. Érdekes dolgokat csinált a srác. A aktív radaros légiharc rakéták beam érzékenységét az egekbe felvitte. Viszont egy két helyen mintha azzal sem lenne tisztában, hogy az adott változó mit csinál...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
😊
Mivel a kormány úgy döntött, hogy nem kéne dógozni szombaton, és a bal hüvelykujjam ugyan még megszorításokkal és korlátozásokkal bár de már mûködik, mindezek folyományaként a celebráción igen nagy valószínûséggel megjelenek.
<#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Nézd meg a videókat is, lehet harcolni.
Scottt
Ebben lehet fegyvert is használni vagy csak Sólyom karmok nélkül?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Ezt láttátok már?
Lee linkelte a Frugalson.
L Viper
Ez szépen sikerült nyájhívó beszéd :-)
Molnibalage
Tiszteletemet teszem az eseményen. Esetleg celebrálhatom is. Jó lenne már Korea felett is repkedni. Ott valóban kemény ellenállásra lehet számítani.
Az 1.013.-hoz is megcsinálom majd a MOD-ot, hogy a pár gyakran felbukkanó fegyver modellezési értéke ne legyen nagyon eszement.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Társadalmi célú hirdetés 😊

Pénteken este lesz egy mise a Falcon egyházban <#vigyor4> L_Viper lesz a szerver, (mint fõ S/S, és Kommunikációs Atya, a többi adományozott cimére nem emlékszem, csak arra hogy megkapta a Nagy Híd érdemérmet😊 és mint beosztott inkvizítor leszek magam is. Minden egyházfit, és hivõt és elkötelezettet várunk szeretettel este 10 körül. Aki nem akar jönni azt rendkívüli eljárásban nyilvánítjuk boszorkánynak. <#buck>
A paripa a tanitványom,a neve Kobayashi Ráró,partnerével egy valós önvédelmi szituációt szimulálnak,védekezést az ánuszon át történõ endoszkópos vizsgálat ellen.....Kérem ,otthon ne próbáljátok ki.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Naná. Még mindig nem volt egy CTD-m sem. Elképesztõen stabil a 3D-s világ. Az UI csinál néha ökörségeket. Hétvégén újabb javított verzió. Hustler nagyon belehúzott. 😊

Azért most már erõltetni fogom, hogy az vörös gépek adatbázisát rakját már rendben. Nem igaz, hogy mit gatyáznak már vele ennyit.

L Viper
A legújabb FF5 tesztverzióval csinálod?
Molnibalage
Majdnem készen van az új videóm.

Molnibalage
Van! Valaki régen kérte a soundpack 2-õt. Itt van fent.

Molnibalage

Molnibalage
Egyszerûen nem értem. Hiszen õ írta az új exe rész ehhez tudtommal és le is lett írva, hogy ez új Falcon kód. 6 tengelyen számol minent ahogy kell.

Molnibalage
Egy tag szerint (OF 4.7 topik FF forum) meg semmi új nincs benne. Hát. Egyesek vakok... Az áteneti forduló szögebesség difirõl nem is beszélve.

JoeDestroy
Na ez az oldalkormány hatás hiányzik nagyon a Falconokból mindbõl eddig. Még a BMS-2 HFFM is ejti a gépet késállásban szinte bármilyen sebességen, pedig abban a legerõsebb a hatása. 😊

OFF
DÚRVA
ON

Molnibalage
Nem. Csak nem ismert a link. Meg volt hirdetve Furgalson? Mivel realtíve kevés videót csináltál ezért nem annyira ismert a neved. De ha megnézed az összes videómat akkor láthatod, hogy elég nagy a szórás. A MoFF5-öt többször nézték meg 9-10 hónap alatt, mint a régebbi videókat. Mivel nekem van pár subcriberem, õk is terítik a dolgot. Sokan pl. meg sem nézik a vidóimat. Ha egyik tetszik és leszedi eredetiben akkor a többis is a honlapról szedi le. Ezért van az, hogy napi átlagban azért van 10-30 letöltés az oldaról még akkor is, mikor bõ fél évig nem tettem fel semmit. Mikor a WoFF5.0 felment akkor 8 óra alatt 900 (!) ember szedte le.

Valahogy rá kéne hivatkozi az én videóimró, hogy akkor erre is mutasson. Esetleg küldd el nekem az erdeteit és felrakom majd a te videóidat is majd. Persze ahhoz bõvíteni kell majd az új honlapot. Hogy te terheljük le a srácot aki csinálja az lesz a startégiám, hogy egyszerre töltök fel sok dolgot és akkor csak ahhoz kell linket betennie.

L Viper
Elbújt a sok videó közt.
Frugalson volt linkelve?

Ritkán látlak, van neted? Honnan tudsz netezni?
Boconadi
ez ilyen szar lett, hogy ilyen kevesen nézték meg? Vagy mi? valamit mondjatok már róla
Molnibalage

L Viper
Nagyon jó lesz, csak az Other résznél a háttérben picit eltûnnek a narancssárga karakterek, de a többinél kiválóan olvasható.
<#eljen>
Molnibalage
Kb. így fog kinézni az új honlap. 😊 Nem én csináltam, úgyhogy emiatt a frissítések kicsit lassabban futnak át majd, mert nem én tartom majd karban az oldalt elvileg.

L Viper
A modellek nagyon szépek, meg ahogyan csillognak.
Nagyon sok gépet lehet hozzá moddolni, de a séma sajnos ugyanaz marad. Egy idõ után nagyon unalmas. Nem köt le, pedig nekem is megvan jónéhány része.
JoeDestroy
WOE van meg, de nem gyüve be...

L Viper
Egy ideig el lehet vele szórakozni, de sajnos a hadjáratban is kb 6 féle sablon küldetésbõl dob fel missziókat.
Egy idõ után nagyon unalmas emiatt.
A legrealisztikusabb beállításokkal is úgy odavághatod a betonhoz, hogy még defekted sem lesz.
A sorozat öszes részére igaz ez. Grafika egész jó.
Buren
A legújabb patchel szerintem egész jó.

Ha másért nem akkor a rengeteg leszedhetõ gépért érdemes beszerezni.

Itt van egy szép katalógus a jobbik fajtából.

Itt meg a vegyesbõl.
<#eljen>

@#22519
Remek kiszolgálás, azt a Tornadot megcsodálnám a pilóta szemszögébõl is egy szép nagy képen. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

én játszottam az izraelben játszódó változattal.felejtõs.ha valaki nem szereti a Falcon,vagy lonci kaliberû szimulátorokat,annak jó.

Gundark 1 1
Egy sorozat része. Félig árkád. Lövöldözni jó, de komoly dolgot ne várj tõle.
ismeritek ezt a simet mert arra voltam kiváncsi, mert ha jó akkor leszedem

Molnibalage
Néhány ezer euró és már tied is az összes. 😊 TizenX USD az nem fogja meg a rendszert?

a video fele a hordozón való állásról szól.viszont a zene az tényleg jó.

LeonSilver
Hmmmm ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Ahhoz képest, hogy milyen jó zenéket választott ki, nagyon latymatag az én szememben. Egyszerûen az elsõ 1,5 percben nem történik semmi...

errõl mi a véleményetek?

nem falcon

Gundark 1 1
Na várjál csak. Ha ennyien mondják kinek van igaza? Nekem. Én a hold topicban gyakorlok, ott igen sok mester van 😊 Mondhatsz amit akarsz, akkor is nekem van igazam, ez az alapfelállás 😊 Egyébként most komolyan, hogy lehet törölni a reget? Itt a régire gondoltam. Mert az hogy nem használom egy éve nem elég 😊 És köszönöm mindenkinek 😊
Ne vitázz!Ha ennyien ezt mondjuk akkor szerinted kinek van igaza?!Csak már olyan öreg vagy,azt sem tudod mikor van a születésnapod,úgyhogy sok boldogot..<#vigyor>
Scottt
Akkor is HBD Gundark1 1

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Ha jól emlékszem március végén van. :-D
Gundark 1 1
Báz, Te tudhatnád a legjobban, nem is ma van a születésnapom 😊
L Viper
Akkor is Boldog születésnapot, teljes nickneveden: Gundark 1 1!

Gundark 1 1
Kösz Uraim. De. A párt nem nevelt benneteket éberségre 😊 Mi is a nick nevem? Mert az nem sima Gundark bizony 😊 Ez is én voltam régen. igaz Vipera? 😊
Happy B-day Gundi.......
Bár a szülinap kicsit rossz szó,ugy tudom a gundarkok alien tojásból rágják elõ magukat,kezükben só és paprika,a szájuk szélén fityeg a hordozópók fél lába és azt orditják:"Hun az a ..........(cenzurázva).......(cenzurázva) királnõ?Éhezs vagyok(ez egy zsomogyi gundark😊
<#smile>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Boconadi
Boldog Születésnapot Gundark 😊
DonZorro
BOLDOG SZÜLINAPOT GUNDARK!!! <#worship><#taps><#pias>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Molnibalage

JoeDestroy
Szerencsés vagy ha tudod mi vár rád a hét napjain 😊