52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28572 bocsánat az offért.. abbahagytam:) -
#28571 azért mert nem egy a véleményünk még cimbik vágyunk..
Az a baj tudod hogy más más szemszögből látjuk a dolgokat (múltbéli események, szülők, egyebek)
ha azt mondja nekem valki hogy ebben az országban van még olyan aki nem kötődik vmelyik oldalhoz, az vagy tényleg nem foglalkozik a dologgal, vagy külföldi.
Természetesen olyan eszeveszett módon én nem tudnák összeveszni ezen mert olyan komolyan azért nem veszem a dolgot. Max olyankor megy fel bennem a pumpa amikor ha nem a vízállás miatt, hanem "szabadság harcosok" hőzöngései miatt nem mernek eljönni a külföldiek az országunkba versenyezni. na ott duzzogok de keményen... ami megtörpént még asszem 2006ban
hogy mi a járható út?
őszintén bevallom neked én nem hiszek abban hogy a Fidesz valóban jó választás lenne, a jobbik meg főleg nem.
MDF az bukta, egy kígyó tábor, SZDSZ hasonló módon.
MSZP meg... az tuti nem kerül a képbe egy ideig
mi marad?
fidesz nyer.. megtömik a zsebüket, elkummantják amit tenni kéne, összerugják a port az unióval, az ediggi kapcsolatokat felfüggesztik az oroszokkal, mégjobban teret hódítanak a szélsőséges indulatok, továbbra sem lesz kolbászból a kerítés, hogy csendbe maradjon a nép, kellenek az új církuszok, elkezdik keresni a felelősöket, karakat perek, önbíráskodás, aki tud kimenekül, kreálnak valmi műbalhét a Szkovákokkal..
többit már le sem merem írni
mégvalami
(lehet tippelni kik fogják elsőként elhagyni a süllyedő hajót)
mielőtt bárki mondaná hogy ez teljes hülyeség..
egy kérdés:
1998 tájékán elhitte volna bárki is hogy kábé 11év múlva fekete ruhás szélsőjobboldali ideológiájú emberkék masíroznak majd az utcán, akiket a magyar állam hatósága semmilyen törvényes módon képtelen feloszlatni?
lehet hogy számotokra ők a becsületrend lovagjai, még.. csak amikor eljutunk hamarosan odáig hogy már a rendőr se mer rájuk szólni, akkor majd kapálózni.
az ilyen szervezetek addig ilyen jámbor jólelkű polgárok amíg, a főkolompos azt nem mondja hogy lépésváltás, a buta ember meg követi a parancsot mert tömegben van, és elhiszi hogy teljesen jó dolgot művel.
ha pedig a cigányságot hozod fel példának..
jelen pillanatban nem tőlük félek jobban
viszont ha te azt mondod hogy végre felemelkedés következik, rendbe rakják az országot, akkor HÁLISTEN neked legyen igazad!
én csak azt akarom kihozni az egészből hogy oksi váltsák le a kormányt, induljunk el egy új úton, de NE a jobbik legyen az alternatíva.
Ti nem értitek hogy mi a bajom velük, én meg azt nem értem hogy ilyen alakok hogy az istenbe tudtak ekkora árnyékhatóságot felépíteni ebben a hatalmas nagy komcsi elnyomásban.
szavazással kapcsolatban meg, mindenki arra amit az esze, szíve diktál.. viszont szentül hiszek benne hogy utána jó ideig nem lesz gondunk ezen morfondírozni hogy kire
ez egy vélemény
-
#28570 A lista messze nem teljes, de ezek a legsúlyosabb hibák. -
#28569 Ez a lista.
- No one of F-14 version had AIM-9X and AIM-120. I'm 100%-ly sure that NCTR was not available on F-14A/B. Maybe on D but this is not likely. Only F-14D could carry any AG weapon. This can be solved easily, it requires new separated HPs.
- F-15A didn't had NCTR. First AC that ever got is was F-15Cs in 1985. F-15A/C have 8 x 30 decoy. I recommend the 120 chaff / 60 flare qty. On F-15K (and maybe for other F-15 "family member") there are two more catridge in AC body and also got the Sweden BOL system. This means the all catridge in AC body will be filled with flares and BOLs filled with chaff. ---> 300 (!) flares and 2 x 80-160(?) chaff.
- F-15Es in USAF still don't have HMS. They can carry AIM-9X but without HMS.
- F-5E has doppler radar as I know with moderate look down capability.
- F-5A could carry only a pair of AIM-9s on wingtips. It had only target distance meter. This can be modeled as a very short range radar (for all AC type that didn't had radar)
- Where are CBUs for F-111F? Maybe carried not too frequently but if and AC can carry Mk-82 also can carry 500 lbs class CBU. This is true for all AC.
- MiG-21PF/PFM, MF and all older MiG-21s had pulse radar. MiG-21bis had doppler radar with limited look down capability. Only the MiG-21bis could carry the R-60 (AA-8) missile, AA-2C (SARH guided) and R-13M (AA-2-2) Ir guided missiles. No one of MiG-21 had dispensers. I have sent their HP config. Not all of operator used the double rack for R-60. (I have some references about the rack if you need). MiG-21PF/PFM didn't had internal gun. MiG-21bis internal gun ammo capacity is 250 not 200. The MF and PF MiG-21s were not in the same MiG-21 generation. MiG-21MF had gun and 4 missiles. PF/PFM had only two without guns. Only the Indian AF used gun pods to fix the lack of guns. (IRL there was a great mess around MF/PF exported AC, but we don't have to care about this.)
- MiG-23ML. IRL only the MiG-23MLD had 2x30 decoys in dispensers. Not all operators used the dual R-60 rail. Typical config was 2 x R-23R (AA-7R) and 2-4 x R-60 (depends on availability of double R-60 rail). It had doppler radar with moderate look down capabilites.
- MiG-25. As I see the game tries to model the PD and PDS versions. Iraqi MiG-25 had dispensers but I don't know that soviet's had or not. Maybe DCS game can be a reference. It had doppler radar with limited look down capability.
- MiG-27 had two more HPs at tail part of bottom fuselage for 2 x 250 kg bomb. Was not commonly used. Had 2 x 30 decoy as MiG-23MLD.
- MiG-29A. KAB bombs on this AC are insane. It can carry only dumb bombs but this is a theoretical option not a real capability. It is very hard to imagine what idiot use this good fighter for strike missions... MiG-29S can't carry R-77 (AA-12 on outer HPs). Internal jammer is also not available.
- MiG-31(M) doesn't have HMS but can carry R-73 (AA-11). NCTR is not real option.
- Su-15 has totally worng HPs. I guess it is trying simulate Su-15TM. On outer HPs could carry R-98MR/MT (upgraded AA-3A/B), on inne HPs could carry R-60 (AA-8) missiles. Under fuesalge could carry gun pod or two drop tanks. Never had internal ECM and dispenser.
- Su-17/22 is also problematic. It was exported so mixed avionics and engines that today is impossibe to konw the who get what exactly. The Su-22 is more important so I will describe that, the latest Su-22M4 variant. It had 4 x 32 dispenser (2-2 x 32 is recommended by me). I have sent it's loadout. It never had radar. IRL could carry ECM pod but this is not available in Falcon.
- Su-24M. I has too few HPs. I have sent the HP configs. About dispensers. Some sources say that has 2 x 24 some say 2 x 96 = 8 x 24. IRL this soviet AC was the first that get sensors to detecting MANPAD missile launching. This can't be modeled in Falcon so I recommend the 2 x 96 option. With it's radar can search air targets but this capability was (very) limited.
- Su-25. IRL has 8 x 24 decoy. I recommend 128/64. (I'm not 100%-ly sure but this is better as I know).
- Su-27. All AG weapon removed because of the Treaty on Conventional Armed Forces in Europe. Decoy qty. is 3 x 32 IRL. I recommend 64/32. IRL not all of Su-27s can use R-77 (AA-12). The modernization program started in 2002 but it is going slowly... NCTR is not real for ANY russian AC. Thechnically maybe the latest developments can do it but without an electronic library...
- Su-30M - This AC never entered in service on any air force. Su-30M is developed from Su-27P (that also never entered in service, this was designed for PVO). Under development stage go precision strike capability but still had the old NIIP radar without any development, therefore can't use R-77 (AA-12). The laser targeting pod is not simulated in Falcon IRL you need one more to carry it. Decoys qty. is same as on Su-27.
- Su-30MKK & MMK2 - The MMK2 can use the AS-17A anti ship weapon. There is not other difference between them IRL. Decoys qty. is same as on Su-27.
- Su-33 - R-77 have to be removed IRL can't carry it. Has the same radar as Su-27 with some new submodes to using AS-17A and 3M80 Moskit (Kh-41).Can carry 3M80 under the centerline. Decoys qty. 64/32.
Su-35 - This AC type currently are not flying in any air force.
I have to check J-5 and also J-6s. I don't know too much about them but as I can judge they are also not correct.
I forgot to say I can give you the locations of dispensers on many red jets and also give you to release vectors.
- MIM-23 Hawk max. G value is 15 not 25.
There is a typing error in IR version of AA-6 missile (ICD %) It's range 273425 (!!) feet. This is insane. This should be ~27k. You can find also in FF DB.
There is one more very serious thing. The old SAM systems that didn't use doppler radar are almost totally immune to beaming! SA-2/3/4 (I have to check SA-6, SA-5 was SARH guided as I know) This is a very serious issue IMHO. I can't believe that they are wrong this is all Falcon versions..
- F-5E also can carry only a pair of AIM-9. Their subtype is also uncertain. I'm not sure in AIM-9M. Maybe depends on the operator country and the time when used it. Chaff / flare = 30 /15. F-5A didn't had RWR.
- F-16A had 30/30 (2x15 falre and 1x30 chaff)decoys.
- AA-2 missile subvariants are also messed. There were only two (three if you count the nitrogen cooled Advanced Atoll) that can be modeled in Falcon. R-3Sz (AA-2A), R-3R (AA-2C) and AA-2-2 (R-13M). There were training versions but they are not important for Falcon.
- Some words about russian racks. Never existed 3 bomb rack on any russian fighter. Was a four bomb rack for FAB-100. There is a bigger four up to 250kg bombs.
There is a dual rack but not as that is currently used. Bombs are put in line not next to each other.
In FF4 there are four type of 6 bomb MER rack. L/R and with pylon and no no pylon part. I will check with LOD Edtior what has OF. The "packing order" also have to be modified to became a more real. The six bomb MER can simulate the dual rack if the first two bomb put in line formation.
Kicsit bárdolatlan angol, elég régen írtam.
-
Razor18 #28568 Inkább az szóljon, akit nem érdekel, rövidebb lesz a lista... -
#28567 Oks, azért remélem nem sértődtél be.
Egyszer kíváncsi lennék pedig a Te véleményedre is, hogy mit kéne csinálni és kire kéne voksolni, mi a járható út a te szemedben? Remélem nem az, hogy nincs véleményed és nem érdekel. -
#28566 adós maradtam egy véleménnyel: szép vidijó
asszem ezek miatt telepít fel újra az ember egy játékot.. -
#28565 ezen az úton jártunk már egyszer, talán ha megint túl leszünk rajta egyszer (akik maradnak) azok okosabbak lesznek majd
részemről ennyi
-
#28564 Nekem anno mutattad. Szép kis lista :-) -
#28563 A Fradista kemény mag nem normális, sittre való nagy része, meg gáz a csapat is, ebben igazad van.
Személy szerint utálom a focit, nem érdekel mint sport.
Az speciel egy mellény volt, nem egyenruha, de mindegy.
Ez az ország meg lassan már tényleg nem a mienk és ennél mélyebbre már nem is lehet süllyedni. Tudod ezek a dolgok hívják életre azokat a dolgokat, amik most nem tetszenek a fejükig sz*ros rabló politikusoknak.
Az meg nem újdonság, hogy nem nekünk akarnak igazat adni. Megszokhattuk már, hogy a történelem folyamán minket mindig egyedül hagytak vérezni amikor megállítottuk az Európára zúduló hódítókat.
Igazad van, lehet még rosszabb, van még magyar tulajdonú föld és senki ne merje verni a magyar mellét, adjuk el teljesen az országot. Hátha akkor nem lesz luxus két gyermeket tisztességesen felnevelni. Ne is csináljunk semmit, mi már úgyis egy bukott nép vagyunk !? -
#28562 Engem igen. -
#28561 Ezzel most én is tökéletesen egyetértek!Egyébként pedig ahonnan "származik" ez a meccsesbalhés mutatvány ott már nem divat.
Apám engem még simán kivitt foci és kosár meccsre ( akkor is volt qrva anyád meg szemüveget a bírónak.Negyed ennyi.. ) .Én az unokámmal már nemmerek elmenni meccsre.Ez a szomorú! -
#28560 A hirtelen napvégi felindulásomból kifolyójag lehet picit erős volt...
Viszont személyszerint akkor is megtiltanám hogy Fradi mint csapat addig működjön vagy a stadionok szurkolókat, nézőket fogadjanak amíg állandóan verekedés csak a vége.
Ez meg hogy egy barátságos mérkőzés folyamán, amikor nagylelkűségből eljön egy külföldi csapat tréningezni ami kutyaütő suttyó (ócska,béna) csapatunk ellen, és már az elején leverik őket, aztán a lelkes kis szurkolóink ezért megverik a csapattól kezdve a külföldi újságírókig..
igen is szégyen ez az ország ezek miatt..
Nem tudom kinek esik le, hogy ezeken csámcsognak külföldön valójában többet, meg hogy gárda egyenruhában ült be az egyik fasz az európai partlamentbe..
mikor vesszük észre hogy ha lesz ciriburi valmelyik kedves szomszédunkkal, akkor megeshet hogy nem nekünk fognak igazat adni segíteni. Aztán verheti mindenki a nagy magyar mellét amikor a kutya nem akar már hozzánk szólni.
ássuk magunkat egyre mélyebbre -
Razor18 #28559 És akkor most szerinted tényleg ők lesznek az igazán tökös, fasza gyerekek?? -
#28558 Megtaláltam a listát, hogy mit küldtem az OF fejlesztő csapatnak. Érdekel valakit? -
#28557 Ennél azért kicsit több ember megy, és kicsit komolyabban felszerelkeztek(Fa testápoló,Taktikai tükörtartók,Réti pillangó)Szóval lesz min csámcsogni a blikknek meg a retekklubbnak az biztos.. -
Wampa #28556 Vagy ugy járunk mint Szlovákiában:( -
#28555 A románok kapnak a szájuk szélére hétvégén az biztos...Bukarestet szerintem nem két perc összerakni utánnu(n)k
Én nem megyek de hallottam, hogy fegyverkezik a nép:O -
#28554 Ha valaki ez alapján ítéli meg a magyar embereket az neki a szégyene. -
#28553 gyüszmán itten ilyen fars dolgokkal... puding
amúgy itten az előbbi témákkal kapcsolatban.. azon pörögtök hogy ezekben az okosz fórumokon egyik gyilas osztja a másik gyilast
ha jól tudom a nemtzeti érzelmű hithű fradi szurkolók, megint jó pontot szereztek a nemzetközi megítélésünknek.
Hajrá matyarok, előre -
#28552 Jézusom, mekkora film már!! (szvsz) -
Wampa #28551 Annak tiszteletem.Ezt überelni igen nehéz:)
Valamilyen szinten hiányzik a sorkatonaság a társadalomnak,
volt egyfajta nevelőereje a közösségnek,erre példákat tudok,csak nem olyan puha példát mint a Full Metal Jacketben a szappanozás,nálunk az ökölharc dívott:) -
Wampa #28550 A végére ugrottam,kioktatnak szimulátorból?Jó...:)))))
-
#28549 Mindehol ezzel írok. :)
Talán egy oldalon nem, de az lényegtelen oldal. -
#28548 Nekem rengeteg előfelvézelis ( tápos ) katonám volt.
A többség fasza gyerek volt de akadt néhány igazi nagy balfasz is ( volt amelyik átlőtte a combját PKM-el ). -
#28547 molnibalage -
Wampa #28546 Egyébbként sok komment jópofa,képzeljétek el ugyanezt a németekné)vagy a hollandoknál....:)
Balázs milyen nicken ir?:) -
#28545 :-) -
#28544 na hogy egy kicsit vidámabb legyen a hangulat :) -
Wampa #28543 Üdvöm Leon
Ja,azt olvastam:))hogy nem szabad bejelenteni a repülést,mert lelövik a tetőről RPG vel:)De a haveromon nem dobnak tul,aki gyakorlaton az üres RPG-t forditva tartotta,mert a Rumcájsz puskából igy következtette le(pedig közgázt végzett,magasabb az IQ-ja jóval az átlagnál,csak nem egy Rambo:)
Én nagy ST fun vagyok.Bocsánat:vok:)
-
Wampa #28542 Amugy vannak jók is:
"nagy pofáraesés lett volna ha a nyolcadik kerület felett repülve a bodzázó kollégák reptében szétkapták volna a vasanyagért... azt hiszem ez a leghatásosabb fegyvernemünk. Ezek fél óra alatt szétszerelnek egy izraeli Merkava tankot bevetés közben, és utána hangos dikkmá'zás közepette haza húzzák a kézi kocsikon a zsákmányolt fémet -
#28541 Ma kezdődött ( megint de az nem számít ) a TV6-on a Deep Space Nine!! -
#28540 Igazatok van.Csak az a helyzet, hogy ha agyvérzést kapsz a sok vadszamártól attól még semmi sem fog megváltozni.Főleg nem egy olyan színvonalú ( vagy színvonaltalan ? ) fórumon mint a Zindex vagy az sg egyik másik tápigja.
Én annak idején ( többek között ) a zászlóaljunk RPG lőgyakvezetője voltam.Amikor a faszi azt vízionálta, hogy RPG-vel vadássza le a Terror István a röpcsit csak vigyorogtam a bajszom alatt és nagyívben le****tam.Minek idegeljem magam ilyeneken?Vitatkozzak a Vér Istvánokkal akiknek a 90%-a alkalmatlan volt vagy lenne?A francokat.. ;) -
Wampa #28539 Meghajlok a mondatod előtt Viper....J.L Picard kapitány legjobb pillanatait idézi:)Tán még annyi hiányzik a végére:Mr.Riker...energiát! -
#28538 Hát igen,tegnap elött volt a Németh Gabi temetése,46 éves volt.
Itt volt Bp-en a temetése,amiért a vadászok áthúztak.
A média miért nem tud a sarkára álni,és kiadni egy közleményt,hogy a pilóták nem bravúroskodtak,hanem a szertartás része volt!
"Magyarország...Inkább leiszom magam" -
#28537 Ejj de szép hasonlat. :-)
Agyfelnyitás után, túl az eseményhorizonton, bepillantani a szingularitásba -
#28536 Ez a helyzet. Olyan mély sötétség van a fejekben, hogy fekete lyukak tanulmányozásához nem kellene űrtűvcső, csak az agyukat kellene felnyitni... -
#28535 csak az a baj hogy az ilyen faszorruak azok akik itt verik a nyálukat 2 perc repülés miatt , hogy az mennyibe volt az ö adojábol, közbe meg ök szavazzák meg meg bólogatnak mint a kutya a tényleg felesleges és extrém árakon kiszámlázott beruházásokra.
Mert ennyire tájékozatlan banda és bármit be lehet neki magyarázni. -
#28534 Balázs.Szerintem ezeken a faszorrúakon ne idegesítsd fel magad, nem éri meg! -
#28533 nekem az ideiglenessel nem voltak problémáim.