52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
linket ide -
#28611 A 22-esnek nincs esélye -
:D :D :D
-
Wampa #28609 Pollux az agresszor:)
"Mivanmivanmivan?":P
Ha lesz egy virtuális Red Flag,megvan ki lesz az agresszor század(red star one:)
Ehhez a lesz még izéhez.....a háboruk,forradalmak nagyrésze gazdasági vállalkozás.még akkor is ha közvetlen közelről lánglelkű,vagy etnikai.
A legutóbbi legnagyobb genocidium,a ruandai,se jöhetett volna létre,ha nincs az"Always plus"aminek vagy az volt az érdeke hogy legyen,vagy hogy ne legyen idő előtt vége,vagy az volt az érdeke,hogy lesz..ja, mert nincs benne haszon.Érdekek mozgatják a világot,nem elvek.Az elvek csak jönnek,ahogy az érdekek kivánják:P
Ma akarom megnézni a Rwandai háboruról a filmet,ezt a Rázz kezet az ördöggelt,amit a kanadai békefenntartó faszi regényéből irtak.
Kiváncsi vagyok milyen.. -
#28608 sia Daniele -
#28607 egyem a szíved bárki is vagyol.. olvasd el azt a nyomorult pdf-t amit adnak hozzá.
és 3.85ös fsuipc kell hozzá ami regisztrálva van.
ne hari nemtok mást mondani.. -
#28606 Srácok működik e valakinek a VFR-F18, MERT NEKEM NEM SIKERÜL BE ÁLLÍTANI A BOTKORMÁNYT, már az agyvérzés kerülget az ideg től. Az FSUIPC opcióban sem tudom már tisztára felemésztette a türelmemet segítsen valaki, ha tud. -
#28605 Az OF videókészítés közben érdekes dolgokat vettem észre. Egyes gépek repmodellje teljesen más. Pl. az F-111 gépek iszonyatosan gyengék az OF-ben az FF-fel összevetve, szerintem az OF sokkal reálisabb. Ha fullra megvan pakolva kis fegyverekkel utánégető nélkül még a 0.75 Mach elérése is csak álom. A fegyverek légellenállása, mintha globálisan nagyobb lenne.
A CE-ben bekapcsolható radar mod megfelezi az összes radar földháttérben látó képességét. Nagyon kellemes környezetet teremt. :) -
#28604 Én mennék, de "asszem" neked írtam, hogy miért nincs még annyi időm sem.
Talán jövő hónap közepétől. -
#28603 Multira még mindig senki? Emberek, hónapok óta nem röppentünk.
De szép is volt mikor 2 éve még minden 2. hétvégén volt repkedés. -
#28602 :) -
#28601 Még egy kép, ma az utolsó.
Címe: repkedés a Balaton felett:
-
#28600 -
#28599 volt egy véleményem leírtam
de az hogy én ezen veszekedjek bárkivel is:)
-
#28598 Uraim, elnézést a sok OFF-ért.
Joyzsinór önkorbács helyett vezeklésként egy szép Falcon kép estére:
-
#28597 most erre én mint pisssszkos komcsi mit mondjak?
vajon miért utálnak minket.
-
#28596 A mieinket sem kell félteni:
"Közben azért a teljesség kedvéért jegyezzük meg, román sajtóbeszámolók szerint az újpesti drukkerek is "kitettek magukért". Több internetes forrás is közli, hogy a vonattal Bukarestbe tartó magyar szurkolók Nagy-Magyarország térképes zászlót lobogtatva (melyre az volt írva románul, hogy Erdély magyar föld), "cigányok-cigányok" rigmust kiabálva szították a kedélyeket az egyes megállóknál." -
#28595 Ez egy ilyen este pajti:)
Na jah igazad van,de azért ilyeneket még se illik mutogatni..(Halkan jegyzem meg, hogy még mindig Loki drukker vagyok,a fradi távol áll tőlem)
Minket se mutatnak a tvbe, hogy Európa Bajnokságokon ki hanyadik helyezést ér el..
[Mielőtt csúnyán hajba kapnánk gyorsan elfojtottam minden B-közepes hozzállásom] -
#28594 -
#28593 -
#28592 Ki írta le Talmát? Saját erőből és tehetséggel jutott el a király kategóriába és nem úgy, mint Baumgartner az F1-be.
Mi bajod van a kajak / kenuval?
A mai sportok elég komoly részben a pénzről szólnak. A motorcsónak sprotban nincs, hiába az a szíved csükcske. Nekem is van olyan, de le sem szarja senki. Viszont engem ez nem zavar. Ha megnézed az átlagember még az F1-et sem mindig nézi. Akkor ki nézi a többi (szerintem) huszadrangú autósportot? -
#28591 asszed hogy érdekel hogy milyen lelki terrornak vagytok kitéve egy meccs alatt, aztán meg befordult állapototokban hazaindultok és szanaszét veritek a várost, csak mert soha nem nyer az a kutyaütő balfék fradi, meg mittomén milyen nyomorék kacskalábú foci banda van még..
nyomják beléjük a pénzt aztán mint kergült kacsák kóvájognak a pályán...
6x európabajnok motorcsónak versenyzőt meg meg sem említik itthon a tv-ben, két matiné meg maszturbálós műsor között.
De bezzeg a távbaköpést, meg sárkányhajót, meg végbélázós, tennnisszes gazdag taknyokat azt be tudják mondani mekkora hősök.
kajak kenuval is kivan.. a
Talmát is leírták már ha jól veszem észre..
lehet szídni, bocsánat -
#28590 te egy értelmes ember vagy, namostan nem gondolod hogy felpattanok az asztaltól és szanaszét verem a monitort meg kirohanok az utcára és összeverem az első utambaálló egyént ezért...
mit is látunk a képen?
egy tajgyökér paraszt banda üzen a másik hasonlóan művelt banda felé.
addig jó amíg ott vannak helyben és egymást csépelik.
azthiszed hogy izgat?? :) vagy hogy igazat adok nektek "jó lelkű" foci drukkereknek?
az inteligens ember alapból nem foglalkozik ilyesmivel, másrészről azt is linkeld be amit ti mutattatok nekik..
legyünk már felnőttek na...
mint az ovisok, csak nagyobb a transzparens, meg degeneráltabb az üzenet amit egymásnak írtok
-
Polli erre reagálj valamit^^ -
#28588 gimp az sok fájból áll
azért köszi! -
#28587 -
#28586 gimp -
#28585 Priv. ment. -
#28584 nekem is adobe7-em de lusta vagyok csak ezért feldobni..
valmi 1fájlos eccerű kéne -
#28583 És PS-t használok. -
#28582 tudtok nekem ajánlani valmi halál ecccerű paint progit amiben tudom állítani a jpg minőségét mentésnél? (ergó mspaint kiesik)
valmi tök natúr lehetőleg telepíteni se kelljen csak 1fájl, ilyesmi.. -
#28581 huncut vagy buren.. -
#28580 Nem, de azt sem próbáltam még ki. A 10x60-as dogfight módot próbáltam ki. Elég durva az AIM-9M-mel kombinálva. -
#28579 Manual bombing reticle-t? :) (csak azért mert a szükséges kapcsolókhoz ha jól emlékszem azt írtad hogy nem tudod mire valók... meg úgy se használod... meg nincs is rá időd ) -
#28578 Kapaszkodjatok meg, a kézikönyv írása során megint tanultam új dolgot amit eddig nem használtam. Még ennyi év után is. :) -
#28577 Sajnos úgy látom, hogy nem fog puhán történni egy két dolog az országban, bármennyire szeretnénk. Már sok mindent hitegettek velünk. Várható, hogy egyszer betelik a pohár és annak ez a vége.
-
#28576 -
#28575 Róluk beszéltem;) -
#28574 Már pedig valószínű, hogy fordulni fog az érem...48,56 és az új évszám lassan kopogtat Polli. -
#28573 De finiiiiiii :)