Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Olyan szempontból igen, hogy a kedvencei között sokszor benne vannak a videói között az enyimek. Ergo aki õt ismeri annak az ismerõse is megnézi. Konkértan volt már olyan román srác aki a haverja alapján talált meg engem.

Heti átlagban 1 ember kérdezi meg, hogy honnan lehet leszedni az FF5.0-át. Ilyen kicsit elgondolkozom, hogy a preview szó értelmezése olyan nehéz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
A Subscriber nem terít semmit. csak értesítést kap ha feltöltessz valamit...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nyilván kell egy kialakitott rész ahol leszáll,ha azt kérdezed hogy fér be a sebesült,ott van a képen amit linkeltem.
Nyilván nem ugy emelik ki a sebesültet mint a chopperek,kell egy ideiglenes,biztositott leszállópálya.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Ja hogy te ekkora sztár vagy... Úúú öcsém

Most kötekedsz? Én csak leírtam, hogy nagyon eltérõ lehet egyes videók nézettsége. Csak ezt akartam szemléltetni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Jó lett, nekem tetszik.
L Viper
Hmm, de sok jó minden van ott. Köszi <#eljen>
Az a régi Angliai csata tetszett, tv-ben láttam egy párszor.
Boconadi
Ja hogy te ekkora sztár vagy... Úúú öcsém.. <#szomoru1>

Amúgy fennt van frugalson is. A többi videóim mind mind többen is megnézték, ezt meg alig akarják. Mondjuk kevés hivatkozást adtam neki, kíváncsi voltam kicsit így mennyire terjed. De látom nem jön be. Majd a következõ videónál többet írok be. Remélem tetszeni fog, már kész van, csak nem tudom hol feltölteni 😞

Netem meg még mindig nincs. sajnos...
Molnibalage

Molnibalage
Kész van a holnap elvileg. Tessék tesztelni, hogy van -e gond a sebességgel. 😊

Szerintem kötelezõ (a 12071-es hozzászólás)(a 12089-is érdekes)

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Molnibalage
MedEvac? Azt meg hogyan?

Gripen kabin van. Full 2D/3D. Egész kellemes lesz.

A Broncora visszatérve,imádom milyen sokoldalú...a CAS-tól a MedEvac-ig,a szállitástól a Recon kidobásáig mindent tud😊)
AZ utóbbi a kedvencem,a parák lényegében a felemelt orrú gépbõl seggen csúsznak ki😊)Jó móka lehet......
Bronco

Na,na.....a Bronco az egy Musztáng😊)
Én nem találom,de mindjárt megnézem az RV ben.....nekem szivügyeim a régi ,nagy tipusok:Tornádo,Jaguár,a svéd gépek.......szeretnék egy szép Grippen kabint is.
Az igazi öregek közül imádtam azt a gépet ami 57-69 ig egy egész tengerész kocsma repült😛 Mai szemmel nézve,nem a legszebb gép........

Molnibalage
A honlapom egy ideig lehet, hogy szét lesz kapva. Fejlesztés alatt áll.

Molnibalage
Eh.. <#zavart1><#vigyor1>

Molnibalage
FF4-ben is van tudtommal. Egyébként lesz. Egész pofás és sivatagi skinje van. Most néztem meg. De, pszt! Csak azért mondtam el, mert ez huszadrangú szerintem.

L Viper
Európa ez egyértelmû.
Európa jó,legalább odacsaphatunk ha nincsen gáz😊

Balage,kérdeztem már ,hogy Bronco lesz az 5-ben?
Az RV-ben nincs,pedig imádom........

Scott,nézted a hétvégén a Karate kölköt?😊
Nem tudom elhinni,hogy itt az SG-n,egy topikban klasszikusnak irják......
Mindig azon gondolkodtam ,hogy a gedvába találták meg egész amerika legnagyobb karate antitalentumát,ráadásul a legrosszabb szinész,meg a legnyálasabb b.zi az egész WC-on.....Õszinte leszek,nem vagyok nagy tehetség,de az elsõ edzésen is jobb voltam Miyagi sannál is😊

Molnibalage
Na mi legyen?

Nálam Európa magasan az elsõ helyen van. Gyakorlatilag minden gép és SAM elképzelhetõ a hadjáratokban. A második már fogas kérdés...

Molnibalage
Youtube-on valóban szar. Az eredetit is láttad?

Scottt
Hát annak az egy videónak tényleg nem nagy a képminõsége,de majd a következõ😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Megnéztem. Jó sok videót csináltál már és az az egy nem Falconos.
<#vigyor>
Molnibalage
Nézd meg youtubos videók között mi az ami nem Falconos. Csak a képminõség sokkal ütõsebb lesz. Olyan képeket raktam be eddig is, hogy majd magam alá piszkítottam. Lesz megint sok-sok naplemente, hegyek, REPCSIK! és egyéb nyalánkságok.

Ma végre elvileg ráér Rougeblade is, megpróbáljuk az új felszínt ráhúzni a honlapra.

L Viper
Nekem nem jó a memóriám. :-)
Mi lesz ez ?
Molnibalage
Dolgozom egy új kippen, de nem Falcon. A jó memóriájúak még emlékezhetnek arra, hogy akkor mi lesz ez. 😊

A legutóbbi klippem talán hamarosan nyilvános lehet.

L Viper
Igen-igen, jó kis kézikönyvek azok. A gyûjteményem kincsei <#vigyor3><#eljen>
Molnibalage

Buren
Ugyanannak az arcnak ott vannak a valódi MLU/blk50-52 kézikönyvek. (annak aki még nem látta, bár azt kétlem, hogy innen ne látta volna már mindenki)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Ez szerintem ismert. Õsrégi és teli van pontatlansággal. Nekem is megvan. Innen letölthetõ pár régebbi kézikönnyvel.

Egyszer majd feltöltöm az összes kézikönyvet a honlapra egy csomagban, ha végre lesz új felület. Ma beszéltem volna MSN-en a sráccal, de valamiért nem válszolt a megbeszélt idõpontban. Majd 3 órát vártam rá...

DANIELE
Érdekes leírás, Falconos.
http://www.scribd.com/doc/2326278/Falcon-4-TacRef

L Viper
Na köszi mindenkinek, jó volt. Balázs miután elmenél még egyet reppentünk. Egy erõmû volt a célpont 4-en szétkaptuk :-)

Ott a reptér, fogadnak is:

Fogadtatás 2!

Túnés innen, a háttérben a munkálkodásunk eredménye:

Valaki még dolgozgat:

Itt már jártunk nemrég:

Kaptam egy ilyet is:
L Viper
Már 5-en bent vagyunk, sajnálom :-(
Gundark 1 1
Bocs srácok de nem leszek ma. Ma 13.47 kor megálltak az SQl szervereink, az Exchange szervereink, a boltok és a file szerverek java. No meg a munkaállomások kétharmada ezért vörös riadó lépett életbe. Most értem haza, és 3 kor kelek és megyek vissza. Szorri bolysz, legközelebb.
Molnibalage

L Viper
Ja, már megint a régi cím él, nem kellenek a 8-asok :-D
L Viper
tss.thomi.hu

szoba : Falcon 4 Allied Force
Molnibalage
Ez tényleg kevés. A thomi-val meg valami gond van. Csak trollkodó embereket hallok, de szobák nincsenek.

L Viper
Valami pontosabbat írjál.
én már fent vagyok tss-en, van alapól egy password nélküli falcon af szoba ott vagyok bent

L Viper
Még dolgozom, legkésõbb 10-re azért megpróbálok TS szobát csinálni.
Molnibalage
Ma esete mikor lesz a gyülekezõ? Aki ott megejelenik az hallhat valami jót és rosszat is egyszerre.

L Viper
Sokszor nem értem ezeket a nyugati figurákat. Ezeknek semmi nem tûnik fel?
Molnibalage
Egyszer az lesz legkésõbb az FF5.0 release után vagy akkor amikor tisztázódik, hogy mi is kerül bele a kiadott exe-be. Szerintem ez teljesen felesleges szarrágás a múltbéli tettek után. Az általam beírt dolgokat sem hiányolta senki, hogy miért nincs azóta sem egyik sem sehol. Sem screenshoton sem videón.

L Viper
Kár lenne, ha nem lenne publikus a videód.

Lámpaoszlopokat pedig akarok !!! :-) Rakjátok már beeeee :-)
Molnibalage
Komoly férfinak való gép az F-15E szerintem. 😊

Molnibalage
De. Egy Hornet lelövés van benne. 😊

Viszont Hustler valamiért nem akarja kitenni, mert egyes feature-ök lehet, hogy nem lesznek benne FF5-be. Aha. Akkor meg mi a túrónak kellett a preview thread-be betenni? Eddig is volt olyan kép ami nem volt egyetlen betában sem benne, csak a készítõ gépén volt. A földi személyzet és szebb kifutók és lámpaoszlopok még mindig nincsenek benne és talán nem is lesznek. Lee csinálta õket, de õ meg kilépett. Ennek ellenére tavaly márciusban (!!) benne volt mindkettõ a previewban. Nyitok is majd akkor ennek a posztnak kapcsán egy kicsit provokatív topikot, hogy "eltûnt hõseink" címmel.

Gundark 1 1
Én még nem néztem meg, mert dógozok 😊 Majd otthon. Remélem van benne komoly repülõ, férfinak való, és nem lövik szét benne az ellenségek 😊 (baráti tûzrõl meg nem is beszélve😊 Este akkor mise. 10 elõtt valamivel már leszek. Destroy, a régi-új harcostársat is hozd. Tudod mindenki még egy embert 😊 Remélem Netmester Zaccos Wampa meg Zolika is olvasgatta az esti multit, Zsoltiról nem is beszélve. Hadd gyûljön a nép. 😊
L Viper
Ez ütõs lett <#eljen> A zene is jó hozzá.