Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
MedEvac? Azt meg hogyan?

Gripen kabin van. Full 2D/3D. Egész kellemes lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Broncora visszatérve,imádom milyen sokoldalú...a CAS-tól a MedEvac-ig,a szállitástól a Recon kidobásáig mindent tud😊)
AZ utóbbi a kedvencem,a parák lényegében a felemelt orrú gépbõl seggen csúsznak ki😊)Jó móka lehet......
Bronco

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Na,na.....a Bronco az egy Musztáng😊)
Én nem találom,de mindjárt megnézem az RV ben.....nekem szivügyeim a régi ,nagy tipusok:Tornádo,Jaguár,a svéd gépek.......szeretnék egy szép Grippen kabint is.
Az igazi öregek közül imádtam azt a gépet ami 57-69 ig egy egész tengerész kocsma repült😛 Mai szemmel nézve,nem a legszebb gép........

Molnibalage
A honlapom egy ideig lehet, hogy szét lesz kapva. Fejlesztés alatt áll.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Eh.. <#zavart1><#vigyor1>

Molnibalage
FF4-ben is van tudtommal. Egyébként lesz. Egész pofás és sivatagi skinje van. Most néztem meg. De, pszt! Csak azért mondtam el, mert ez huszadrangú szerintem.

L Viper
Európa ez egyértelmû.
Európa jó,legalább odacsaphatunk ha nincsen gáz😊

Balage,kérdeztem már ,hogy Bronco lesz az 5-ben?
Az RV-ben nincs,pedig imádom........

Scott,nézted a hétvégén a Karate kölköt?😊
Nem tudom elhinni,hogy itt az SG-n,egy topikban klasszikusnak irják......
Mindig azon gondolkodtam ,hogy a gedvába találták meg egész amerika legnagyobb karate antitalentumát,ráadásul a legrosszabb szinész,meg a legnyálasabb b.zi az egész WC-on.....Õszinte leszek,nem vagyok nagy tehetség,de az elsõ edzésen is jobb voltam Miyagi sannál is😊

Molnibalage
Na mi legyen?

Nálam Európa magasan az elsõ helyen van. Gyakorlatilag minden gép és SAM elképzelhetõ a hadjáratokban. A második már fogas kérdés...

Molnibalage
Youtube-on valóban szar. Az eredetit is láttad?

Scottt
Hát annak az egy videónak tényleg nem nagy a képminõsége,de majd a következõ😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Megnéztem. Jó sok videót csináltál már és az az egy nem Falconos.
<#vigyor>
Molnibalage
Nézd meg youtubos videók között mi az ami nem Falconos. Csak a képminõség sokkal ütõsebb lesz. Olyan képeket raktam be eddig is, hogy majd magam alá piszkítottam. Lesz megint sok-sok naplemente, hegyek, REPCSIK! és egyéb nyalánkságok.

Ma végre elvileg ráér Rougeblade is, megpróbáljuk az új felszínt ráhúzni a honlapra.

L Viper
Nekem nem jó a memóriám. :-)
Mi lesz ez ?
Molnibalage
Dolgozom egy új kippen, de nem Falcon. A jó memóriájúak még emlékezhetnek arra, hogy akkor mi lesz ez. 😊

A legutóbbi klippem talán hamarosan nyilvános lehet.

L Viper
Igen-igen, jó kis kézikönyvek azok. A gyûjteményem kincsei <#vigyor3><#eljen>
Molnibalage

Buren
Ugyanannak az arcnak ott vannak a valódi MLU/blk50-52 kézikönyvek. (annak aki még nem látta, bár azt kétlem, hogy innen ne látta volna már mindenki)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Ez szerintem ismert. Õsrégi és teli van pontatlansággal. Nekem is megvan. Innen letölthetõ pár régebbi kézikönnyvel.

Egyszer majd feltöltöm az összes kézikönyvet a honlapra egy csomagban, ha végre lesz új felület. Ma beszéltem volna MSN-en a sráccal, de valamiért nem válszolt a megbeszélt idõpontban. Majd 3 órát vártam rá...

DANIELE
Érdekes leírás, Falconos.
http://www.scribd.com/doc/2326278/Falcon-4-TacRef

L Viper
Na köszi mindenkinek, jó volt. Balázs miután elmenél még egyet reppentünk. Egy erõmû volt a célpont 4-en szétkaptuk :-)

Ott a reptér, fogadnak is:

Fogadtatás 2!

Túnés innen, a háttérben a munkálkodásunk eredménye:

Valaki még dolgozgat:

Itt már jártunk nemrég:

Kaptam egy ilyet is:
L Viper
Már 5-en bent vagyunk, sajnálom :-(
Gundark 1 1
Bocs srácok de nem leszek ma. Ma 13.47 kor megálltak az SQl szervereink, az Exchange szervereink, a boltok és a file szerverek java. No meg a munkaállomások kétharmada ezért vörös riadó lépett életbe. Most értem haza, és 3 kor kelek és megyek vissza. Szorri bolysz, legközelebb.
Molnibalage

L Viper
Ja, már megint a régi cím él, nem kellenek a 8-asok :-D
L Viper
tss.thomi.hu

szoba : Falcon 4 Allied Force
Molnibalage
Ez tényleg kevés. A thomi-val meg valami gond van. Csak trollkodó embereket hallok, de szobák nincsenek.

L Viper
Valami pontosabbat írjál.
én már fent vagyok tss-en, van alapól egy password nélküli falcon af szoba ott vagyok bent

L Viper
Még dolgozom, legkésõbb 10-re azért megpróbálok TS szobát csinálni.
Molnibalage
Ma esete mikor lesz a gyülekezõ? Aki ott megejelenik az hallhat valami jót és rosszat is egyszerre.

L Viper
Sokszor nem értem ezeket a nyugati figurákat. Ezeknek semmi nem tûnik fel?
Molnibalage
Egyszer az lesz legkésõbb az FF5.0 release után vagy akkor amikor tisztázódik, hogy mi is kerül bele a kiadott exe-be. Szerintem ez teljesen felesleges szarrágás a múltbéli tettek után. Az általam beírt dolgokat sem hiányolta senki, hogy miért nincs azóta sem egyik sem sehol. Sem screenshoton sem videón.

L Viper
Kár lenne, ha nem lenne publikus a videód.

Lámpaoszlopokat pedig akarok !!! :-) Rakjátok már beeeee :-)
Molnibalage
Komoly férfinak való gép az F-15E szerintem. 😊

Molnibalage
De. Egy Hornet lelövés van benne. 😊

Viszont Hustler valamiért nem akarja kitenni, mert egyes feature-ök lehet, hogy nem lesznek benne FF5-be. Aha. Akkor meg mi a túrónak kellett a preview thread-be betenni? Eddig is volt olyan kép ami nem volt egyetlen betában sem benne, csak a készítõ gépén volt. A földi személyzet és szebb kifutók és lámpaoszlopok még mindig nincsenek benne és talán nem is lesznek. Lee csinálta õket, de õ meg kilépett. Ennek ellenére tavaly márciusban (!!) benne volt mindkettõ a previewban. Nyitok is majd akkor ennek a posztnak kapcsán egy kicsit provokatív topikot, hogy "eltûnt hõseink" címmel.

Gundark 1 1
Én még nem néztem meg, mert dógozok 😊 Majd otthon. Remélem van benne komoly repülõ, férfinak való, és nem lövik szét benne az ellenségek 😊 (baráti tûzrõl meg nem is beszélve😊 Este akkor mise. 10 elõtt valamivel már leszek. Destroy, a régi-új harcostársat is hozd. Tudod mindenki még egy embert 😊 Remélem Netmester Zaccos Wampa meg Zolika is olvasgatta az esti multit, Zsoltiról nem is beszélve. Hadd gyûljön a nép. 😊
L Viper
Ez ütõs lett <#eljen> A zene is jó hozzá.
Molnibalage
Esetleg a vmh59 Falcon fórumára is berakhatja valaki, mert én most nem tudom.

Red1 szerint talán ez az egyik legjobb klippem. Egyet kell értsek vele. Persze, ha human vs. human harcot vehetnék fel, ha még ennél is látványosabb lehetne.

Molnibalage
Meg a Raider kabin textúrával. 😊

L Viper
Tõtöm :-)

Destroy látom elõkerült Robi haverod
AF és RV a Sindel féle kabinmodda :-)<#eljen>
Molnibalage
Uraim, hajrá! 😊

http://www.mediafire.com/download.php?2wmjznyyj22
http://www.mediafire.com/download.php?y4zyummjjtw

Persze ezt se adjátok tovább szokás szerint. Ti elõbb láthatjátok, mint a kintiek.

JoeDestroy
Kis telepin, gépbeállítás és gyakorlás egy régi cimbivel 😊)
AF

RV start 😊 A kötelezõ viharban 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Összeollóztak a készítõk egy rakat free modot és azt gyürták tovább, az a benyomásom.
A légiharcos videó végén a robbanás effekt elég szép. Olyan, minha az OF és RV lenne összegyúrva egy kis plusz efekttel. Érdekes.
Ha a kötelékeket multiban vették fel nem akkor a multikód sem rossz.
Kik ezek egyáltalán, mármint akik pénzért árulják ezt?
Gondolom lepucérították rendesen a Falcont.
Molnibalage
Csak belenéztem. A kifutó textúrájának végét láttam csak. 1:1-ban Falcon szertem. Igazából nem nagyon érdekel.

Az LP is elég köcsög. Waveydave több modellje is benne van a játékban és gyanítom, hogy másé is. Más cuccát árulod? Eh...

L Viper
L Viper
Balázs, megnézted amit a #22561-ben linkeltem ?
Nagyon úgy tûnik a képek és a videók alapján, hogy ennek is Falcon 4 az alapja. Vajon ha az akkor az LP erre is fúj ?
Molnibalage
Kész a videó. Töltöm felfele. A nagy felbontás és jó minõség miatt nagy lett. Alig több, mint 3 perc, de még csomagolva is cikra 140 mega.