52965
  • LeonSilver
    Azért ez nem ilyen egyszerű, ezt Te is tudod Balázs szerintem.De politizálnunk nem itt kellene, igazán folytathatnánk ezt a flyonline-on.
    Ott csak mi lennénk és azért az ember nyugodtabban beszélgetne egy olyan helyen a barátaival.Nem?

**--**

Sikerült szert tennem a Wings over Israel és a Wings over Europe-ra, nem egy falconok de egész szórakoztató mind a kettő.
  • Molnibalage
    A videó leírása enyén nevetséges. Trianon reviíziójáról beszélni még elvi szinten is értelmetlen.

Az itthoni jóléthez meg csak sziplán annyi kéne, hogy a nagyberiházások ne a lopást jelentség és négyszeres fajlagos költséget, fele vagy negyadakkora műszaki feladatnál, mint Európa értelmesebb felén. Meg nem 4-es metró, értelmetlen völgyhíd, alagút egy dombba kell, stb.
  • Molnibalage
    3.0. Installkor automatikusan el kezdett frissíteni, de 5 perc tétlenség után lelőttem...
  • polluxware
    Egy családos apától ez egy elég 'merész' kijelentés...

sőt..

jóhiszemű?

csak azt látom hogy egy csomó elkeseredett könnyen irányítható buta ember nem tud róla hogy 37es srácoknak innen nyugatabbra ez nem jött be.

és most a fasizmus alatt nem a zsidók üldüzését értem.. hanem hogy ott is eleinte a kezdet kezdetén azon filóztak a fiúk hogy kit szvazzanak ki a csapatból.

veszedelmes játékot játszunk ami sehova nem vezet

lgyen váltás! okés

bánja a fene

de ne ilyen
  • L Viper #28648
    Jók az érveid és a meglátásaid, ill. félelmeid is. Jóindulatú és jóhiszemű vagy.
    Most alakul még minden, jó és rossz. Lehet az egész EU-nak befellegzik, lehet elvágjuk egymás torkát is Európában és megint rossz oldalra állunk. Ki tudja. Recseg ropog itt és külföldön is minden. Mi jobban érezzük, mint ők ott.
    Az én személyes véleményem, hogy nagy változás előtt állunk és a jelenlegi világ nem igazán tarható fenn. Nem tudom mi jön, senki nem tudja.
  • polluxware
    csökken az életszínvonal, magasak az adók mert eddig mindegyik kormány elkummantotta hogy hitelállomány mutatót rendbe hozza.. most a nyakunkra nőtt a probléma

természetesen 89től kezdve erről csak az mszp tehet ez tisztasor

most ugye mégrosszabb a helyzet, az elkeseredés (cigánybűnözés is nő mert a szociális segélyek is be vannak fagyasztva)

megoldás:

páli fordulás

adó csökkentések, a közpénzeket sokkkalta okosabban osztják szét, ami ugye mind hitelre megy.. ami meg mégis beruházás az meg uniós pénz és az ugye mint tudjuk !bármire! felhasználható, nem csak arra amit a pályázat megenged, és akkor amikor csak akarjuk, felosztásokban

kevesebb adó nyomán növekedni fog az életszinvonal csökken az államháztartási bevétel, de az majd majd valmikor javul

addig a külföldi karvajorrúak idegesebben kopognak majd hogy hol a jatt..

ejjj továbbra se jó semmi

kezdjünk máshonnan pénzt beszedni (felelősök)

felelősök majd még kiderülnek hogy kik is lesznek pontosan.. ez lehet akár offshore cég nélküli nem politikus is

az uniós bankok ránk szállnak.. utáljuk őket mégjobban, plussz menjen az unió oda ahova akar.

kezd kifelé vándorolni a külföldi tőke a rossz előrejelzések miatt...

persze mindeközben éljen a szabadság! kenyér církusz

kupsz feudalizmus

és lehet jurtában meg a prérin népviseletben feszíteni, mert az olyan mágyáros:)

csak viccelek ám!

tudom hogy fényes diadal áll előttünk
  • polluxware
    Havas-nak speciell ezért zseniális a műsora.. ott az ott ülők mondhatnak véleményt:) műsorvezető csak témát dob fel

Solt most erre azt írná hogy ott meg kézi gombnyomogatók megvannak buherálva hogy balos eredményt dobjanak ki

• L Viper #28645
    Egyébként meg Szaniszló Ferenc elég komoly TV-s múlttal rendelkezik, többek között a Panoráma műsor, kül és belpolitikai műsorok a közszolgálati TV-n, ami mára szintén egy kalap sz*r lett.
  • L Viper #28644
    Lehet háborogni ez ellen is, de mint nézhetted egy pár videóban is, ott a válasz, hogy miért erősödnek a jobboldali eszmék.
    Ha nem ez lenne a mai helyzet, nem lenne erősődő jobboldal, valószínűleg jól érezné mindenki magát. Dolgoznánk, élnénk, szórakoznánk. Most meg döntse el mindenki magában, melyik most a számára igazabb, hitelesebb TV csatorna. Bár az ECHO TV nálunk sincs ha jól tudom. Ugyanis nem igazán tévézek és nem is állítottam be minden adót. Minek is, mikor a mese, meg a rajzfilm megy egész nap :-D
  • L Viper #28643
    A fórumetikára gondoltam kedves barátom: Falcon 4 Generation !

Van itt egy házigazda, aki gyomlálhatja a nem fórumtémával kapcsolatos hsz-okat, mert nem biztos, hogy mmindenki kíváncsi az eszmefuttatásunkra.
  • polluxware
    az általad linkelt echo tv-s dologgal kapcsolatban meg..

most hogy hirtelen 3 mondatot kezdtem el, és törlés lett a vége:)

döbbenet az a csatorna, az eszme, meg ez árpádig visszanyúló tömény hülyítés..

szegény elkeseredett ember tömegnek adjunk eszmét, meg a tudatot hogy a népfelség elve a szondaipszosz adatai alapján bármikor megvalósítható

"szegény ember eszköz"
  • polluxware
    kitől?? van amúgy valmi fórumügyi biztos? az osztogatja a csillagokat is?

bocsi a sg FAQ-ot valhogy "átugrottam" annó...

csak pár kérdést akartam feltenni még hajdanában
  • L Viper #28640
    Köszi. Raktam, mert kikapunk :-D
    Megint rosszalkodunk.
  • L Viper #28639
    Éljen az internet :-D
  • polluxware
    szép képek
  • polluxware
    ezt a csatornát eddig elkerültem..

asszem nem is tudom fogni
  • L Viper #28636
    Már megint elnézést a sok OFF-ért:

• L Viper #28635
    Ha ez a folyamat folytatódik, eltűnünk Európa térképéről, ez a válaszom.
    Globális szinten is szar minden, rothad az egész mocskos pénz és tőkealapú életszemlélet, életfelfogás. Változás érezhető és kell is. Lehet durva lesz a folyamat sajnos. A világ ( nem csak az ország ) fordulóponton van, ez látható.
    Annyit tehetek válaszok helyett, hogy kérdezek és kérdezek, egyre többet! Az 1 db. szavazatomat leadom majd a legközelebbi választáson.

A felelősök, ( mert vannak felelősök ) élnek vígan közöttünk és jól élnek.

Egy két videó, csak bogarászni kell, gyalázkodás nélküli igazságok:

Videó egy.

Videó kettő
  • polluxware
    megteszed azt nekem hogy megválaszolod az általad feltett kérdéseket?

csak kíváncsiságból

• L Viper #28633
    Napi téma az emberek közt az ország sorsa. Ide jutottunk. Eddig letojták sokan, de egyre többen nem tudják fizetni a számláikat, pedig eddig gond nélkül tudták.
    Most ők is megkérdezik, miért van ez? Miért van válság? Miért jutott ide az ország? Miért szegényebbek egyre a dolgozó emberek?
    Mi lesz a földekkel 2011-ben a moratórium lejárta után?
    Miért jut egyre kevesebb a napi megélhetésre, amikor egyre többet dolgouznk?
    Miért kell egy évet várni egy műtétre? Miért mennek csődbe a kórházak? Miért emelik a nyúgdíjkorhatárt, amikor szinte itt a legalacsonyabb az átlagéletkor európában?
    Hová megy el a rengeteg adó és mire költik a hitelt?
    20 év eltelt, ki a jó? Kire szavazzak? Kiben bízzak? Ki nem csap be?
    Eddig letojták sokan...

Valami nagyon nem jó itt, ezt egyre többen érzik a bőrükön.
  • polluxware
    rossz szót nem szóltam:)

viszont ez sötétközépkor meg a csak 20%... amúgy boldogan éltek

most erre mit mondjak?

a hülyéket kár tovább hülyíteni

ja és innentől senki ne fizessen adót, hisz nyugaton sokkalta jobban élnek nálunk és nekik sem kell. Meg ott ingyenes az orvosi ellátás, meg egyébként elherdálják a politikusok a pénzt.
    Már semmi se a miénk..

igazatok van, váltani kell!

• L Viper #28631
    Pont azért készült a videó, mert ő is szeretné tudni, mi lenne a megoldás, a jó megoldás. Nem jobboldali propaganda a videó, inkább döbbenetet akar kelteni az elhülyült emberek fejében. ( szerintem )
  • polluxware
    a megoldást kihagyta:)

bár lenne egy tippem...

• repvez
    sztem csak f16d-hez lehet használni , de ha rákérdezel a fejlesztöknél lehet be lehet tenni a játékba alapbol használhatora is minden 2 üléses gépre
  • L Viper #28628
    Bocs az OFF-ért, aki ráér nézze meg ( bár a videó nélkül is nagyrésze tudott dolog )
  • repvez
    A dotnet3.5 kell neki és lehet hogy nálad csak az 1-es vagy 2-es verzio van fenn frisszitsd a microszoft oldalról.

Nincs sajnos screenshot de a hivatalos oldalon le lehet szedni , nálam jelenleg nincs fenn OF igy nem tudom kiprobálni. a globalfalcon oldalon is fenn a link.
  • Molnibalage
    Van róla screenshot?
  • Molnibalage
    Nekem ott elekad, hogy a 3.5 akármit frissíteni akarja. Ami utána jön az is kicsit zavaros. Ha F-16D-vel megy, akkor talán F-15E-vel is. Király lenne azt ketten repülni.
  • repvez
    LANHAS féle launch viper v.3 megjelent uj lengyel gépekkel
  • repvez
    ezt probálta valaki ha jol értem akkor ezel megoldhato a 2 emberes repülés egy gépben
  • Molnibalage
    Kézikönyv frissült. A légiharc fejezet elvileg készen van. Most jön hozzá 1-2 oktatófilm. Pusztán csak technikailag mutatja be a fegyverek használatát, nem komoly ellenfelek ellen.
  • zsoltfireman
  • L Viper #28620
    Nyugodjanak békében !
  • Molnibalage
    A banner frissült. A raktár 2 meg egy ideje halott sajnos.
  • LeonSilver
    R.I.P.

• polluxware
    haggyad mán... vakrozsda is elintézi őket
  • Molnibalage
    Nagyon régi, de nagyon ütős.. Már 2006-ban HD-ban is kiadták ezt. Nekem megvan, akkor még ingyér lehetett HD-ben leszedni. Érdekel valakit? 1 GB. (Kb. 1 óra hosszú.) Nem tudom, hogyan kódólták le ilyen szépen és ügyesen...
  • L Viper #28615
    Az ellen nem véd :-)
  • Wampa
    Csak saját filmeket nézek,no Warez:P
  • Molnibalage
    És mi ellen harcol az F-22 Afganisztán felett? Brezsnyev szellemével? :)