Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nem indítottam rá a segédprogit, mert nálam nincs rá szükség szerencsére, pedig 16x-os anizotróp szûrés van bekapcsolva.
Egyébként igazad volt, a 2D-s kabinban valóban több az fps valamivel, de direkt a 3D-sben csináltam ezeket a képeket.
Egyébként az NVidiás Omega driver nagyon jó. Minden szimben jobb az fps-em, mióta ezt használom és szép a megjelenítése is.
Semmi textúratörés nincs a Lonciban rendesen felmoddolgattam pedig. Most az is gyönyörûen néz ki.
Lehet jobban csípí az OF az NVidia karikat, úgy ahogy az FSX is.
JoeDestroy
Azaz kártya meghajtóprogi.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Tényleg úgy néz ki a dolog. A két magos segédprogit futtatod a játék alatt? Azt amit a DCS topikban boncolgattatok.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Hát akkor az az FPS igen kártyafüggõ. Az ATI-ból sûrû helyzetben 17-20-ra esik le. igaz 90-rõl indul. És a fülkék közti FPS arány is maradt. Legyen akár 8xAA és 16xAF beállítva, akár lebutítva, mindegy. Kivettem a vertical sync-et és így sem ment 100 fölé sima repüléskor. Az NVidia drivere egyenletesebben dolgozik ezek szerint régebbi DX verziókkal.

L Viper
Repkedtem sûrû helyen, volt élet rendesen. Légvédelem is lõtt.
Kapcsoltam Labelst, hogy mi vett körül. Voltak gépek a közelben is, meg a légvédelem is dolgozott:

Úgy látszik ,ezek az gépemre fejlesztették az OF-et <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Gundark 1 1
Sok sikert a vizsgához holnap Repvez.
Molnibalage
Hadjáratban nézd meg ezt a FLOT közelében..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Na megnéztem, 3D-ben is jó az FPS:

repvez
Hát most lehet hogy nem uszom meg a <#pias>, pedig nem iszok én alkohol soha.Már elöre érzem nem lesz jo vége neki 😊
Molnibalage
A vizsgákon hajrá!

MiG-21-es kabinnal felesleges idõt pazarolni már most is van. A Falcon korlátai miatt csak örömrepkedésre vagy vidó készítésre jó. Kabint összehozni nagyon nem egyszerû. Beintegrálni meg nem tudod, mert LOD Editor kell hozzá, de a nem publikus fajta. Ha majd a srác aki csinálta tavasszal csinál az összes géprõl amit tud, akkor a csapat majd felhasználja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én meg szökõévenként járok 2D-ben. Az OF és FF4 nagy érdeme, hogy el lehet szakadni a 2D-s kabintól.

L Viper
Akkor neked is átküldöm a "Famodot" OF-hez.
JoeDestroy
Mi szurkolunk! <#eplus2> Hajrrrrááááááááá!!!!!!!!<#nyes>
Vizsga után meg a szokásos <#pias>

repvez
Na majd nemsokára én is tudok tesztelni, már visszatértem az XP-hez, igy talán megoldodik a textura hiba OF alatt.
Már csak 3 hét és vége a sulinak és szabad leszek, holnap lesz az irásbeli vizsga <#help>

Balage régebben irtad hogy Ara ujracsinálja az AN2-es kabint abbol a panoráma képböl amit linkeltél neki, tudnál infot kérni töle hogy ezt hogyan kell csinálni,mert lehet hogy megprobálkoznék egy 21-es kabinnal, most hogy már nagyvonalakban tisztába vagyok hogy melyik kapcsolo mit csinál.
L Viper
Jó tesztelek egyet 3D-ben is, bár amikor a fegyvereket használom mindig 2D-s-ben repülök, kivéve a dogfightot persze.
Hadjárat is jó volt, bár a "Rollingban" néha esett 20 körülire az FPS, de ez RV-ben is volt.
A "Tigerben" jobb volt sokkal, annak nem olyan sûrû az eleje.
JoeDestroy
Az mind 2D-s kabin.
Nézd meg a 3D-s kabinban is. Kíváncsi vagyok mit ad. Meg fejmozgás (num nyilak is megteszik nem kell a TIR) közben a ránézel az MFD-re akkor milyen.? Hadjáratot még nem próbáltam, nálad nézted már?

Molnibalage
Az FF5.0 alfa 2-ben az zavar, hogy nem tudom megmondani, hogy régebbi gépen hogyan teljesít. Látható, hogy Falcon esetén erõs konfigfüggés lehetséges annak ellenére, hogy brutál erõs géped van.

A csapatban nem nagyon van senkinek olyan konfigja, mint ami régen volt nekem. Fontos lenne tudni, hogy egy olyan gépen amin az FF4 jól ment, hogyan teljesít az új...

L Viper
Nálam szerencsére klappol nagyon minden. Szép és játszható. Amíg nincs FF5 addig nagyon elleszek ezzel a 4.7-es OF-el.
Molnibalage
Én próbáltam mindet. Visszavettem 1024x768-ba levettem mindent régire, kikapcsoltam AA-t és AF-et is. Úgy is szar volt és még ótvar kinézete is lett...

L Viper
Próbáltad ezzel a beállítással is, ami a nyíllal van jelölve?

Azt tapasztaltam, ha messzebbrõl nézem a zsufi helyet, picit kisebb az fps, viszont ha közel vagyok a "sûrû" füstös helyhez akkor meg jobb, mint az alapbeállítás.
Meg jobban is néz ki szerintem, mint az a kövér alap füst.

Pár kép ezzel a piros nyilas beállítással:

Bár nálam csak 1024x768 a felbontás.
JoeDestroy
A vertical sync bekapcsolt állapotában. (alkalmazásfüggõen bekapcsolva).

JoeDestroy
Nézegettem az OF 4.7-et. A 2D és 3D kabin között, Maverick gyakorláson, 10-20 FPS különbség is van (Viper által berakott képek alapján 1027x768@32). 2D-s kabinban 55-35 FPS volt, attól függõen, hogy milyen messze voltam a harctértõl, míg 3D-s kabinban 50(45)-20(18) FPS lett ugyanott (1680x1050@32). A stabilitás az tényleg sokat javult.
Valamint (ugyan még nem akarom elkiabálni), a catalyst 8.8-tól 8.11-ig bugos volt a falconra, condorra, és a RealFlight-ra X2-es kártyával. Most a 8.12-re lecseréltem, és az UI-ra visszatérésnél nem fogadott fekete képernyõ, és VPU recoveres hiba sem lépett fel (eddig ezt elkerülendõ le kellett tiltani a második GPU magot! ekkor a recover lõtte ki alkalomadtán), valamint a rádiózásban megszünt az idõnként fellépõ "ismételgetés". Még nyúzom, aztán kiderül jó marad e 😊.

Molnibalage
Bazz, XP64 alatt nem tudom mûködésre bírni a Joystick profilját amit összeraktam. Hogy szakadna rá az égbolt...

Scottt
Azért is írtam nekik még ezek elõtt, hogy szeretnék ilyen "visszaemlékezés" szerû cikkeket,szóval a pilóták beszámolóit olvasni^^
És lássatok csodát😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Hustler itt túlzott. Az 50 nem jön össze nekem sehogy. A 20 az talán igen.

Buren
Nekem a koreai gépbemutatósdi is tetszett, csak kár, hogy a Sabre-vel abbamaradt... Lehetett volna még írni a Skyraiderrõl, az Invaderrõl, a Meteorról, a Tigercatrõl a Starfirerõl a Thunderjetrõl és nem utolsó sorban egy külön kis cikkecskét szánni a MiG-15-nek. (Mondjuk ezek közül amit komolyan eltudtam volna képzelni az az Invader és a Thunderjet). Hagyni kell valamit a 60. évfordulóra is. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Üdv Joe
Mondták is ,hogy az a rész a fõfutók achilles sarka,de zserintem nem annál a leszállásnál hajlott el ,amit mutattak(mintha utaltak is volna rá).ott ki volt durranva a futó.
Amugy nekem csak a hülye magyar forditás ütötte meg a fülem.
Azt a részt nézd meg, mikor a tyuk csalingázik a pályán.....megy egy ausztrál sorozat is,szintén 18 asokkal.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Az A-10 és F-15E cikksorozat az utóbbi idõk messze legjobbja volt szerintem.

Scottt
Ja és Joe õk is emberbõl vannak nem lehet mindig ultrapontos leszállást csinálni^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Az aranysasban pedig most indult egy cikk sorozat a sólyom fiókákról

JoeDestroy
Egy részét láttam én is hétvégén.
A futómûre visszatérve (hátsó!!): A masszív kialakítás ellenére mégis elhajtogatták az alsó lengéscsillapító kart leszálláskor. Ami utána kimerevíti az alsó csukló részt. Kicsit el is csodálkoztam rajta, mert ha a kötél rántja le akkor minden alkalommal cserélik vajon? 😊) De mutatták a kb. 40mm-es átmérõjû teleszkópszár ~30°-os elhajlását (nem is egyet), tehát keményen landolgatnak.

zsoltfireman
<#wow1><#wow1><#wow1>
Ez a film engem is érdekelne! Írjátok meg,ha tudtok valamit!!!!!

A Spektrumon meg megy egy a kanadai F18 piloták képzésérõl.
Van benne egy csaj,agyam eldurran.....nem olyan rokonszenves,olyan bevonulok,ultrafeminim tipus......a multkor leszálláskor rárántotta majdnem a gépet a vele párban leszállóra....
A multkor ilyeneket mondott a narrátor is:
Egy átlaggép futómûvének simán birni kell az ilyen landolást....a Hornet futómûvét azonban repülõgép anyahajóra tervezték😊))))

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

repvez
állitolag itt 19-töl lesz valami sorozat hogy hogyan lesz valakibol f16 pilotaAki jobban érti a hollandot az leirhatná a részleteket, hogy hol lesz ez láthato pontosan
L Viper
A prociról leveszi a terhet a videókártya.
Pl. az FSX-ben sem a sûrûre húzott autogen ( sok generált fa és házikó ) eszi nagyon az fps-t, hanem azok a dolgok amik a procit használják. Lásd pl. Scenery Complexity.
Ha a Falconnál is így lenne megoldva, akkor nem lenne fps esés a mai videókártyák mellett.
Molnibalage
Mitõl változna a város számítása?

Molnibalage
Az FF5.0 FPS egyelõre messze elmarad az FF4-tõl...

repvez
ezt csak az után tudjuk meg ha valaki megcsinálja és leteszteli, amugy még mindig nagyobb fps-t lehet beáldozni arra hogy nagyobb város legyen mint Of-ben és ez FF5 alatt méginkább igaz lesz, föleg ha ezt is ugy lehet megoldani hogy a VGA számolja akkor nem is biztos hogy csokkenne, mivel CPU limites egyenlöre a falcon
Molnibalage
FPS...?

L Viper
Érdemes lenne ilyen szinten feldobni a településeket. Remélem lesz a késõbbiekben ilyesmi is, majd valamikor.
Molnibalage
Le is írta, hogy hogyan kell megcsinálni.

L Viper
Hát igen, ez már város <#eljen>
Molnibalage
Derstef fejlesztése. Érdemes lenne a ezt koreában is megcsinálni Szöulban.

Persze, dec 24.-én jelent meg! 😊 Van update is... magát frissíti... ArmA topikban segítek, ha van kérdésed!

www.smart-bus.hu

Buren
Letölthetõ már az ACE?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Jó gondolat! 😊

Egyébként az ArmA ACE mod egyre durvább... sok tekintetben megközelíti a VBS-t, a hangok meg sokkal jobbak! 😊 És még mindig csak béta... 😉

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mert az FF4 adatbázisa is vicc helyenként...

Scottt
Burenszkij: Aki VBS-t vesz az gondolom sb-t is is vesz😊
Solti: Akkor megalapítjuk a FF4 PMC-t megyünk Irakba konvojt védeni és akkor vehetünk gondolom én😊

Az a pár száz, az 2000 usd, egyébként hétköznapi halandóknak nem árulják! 😊)

www.smart-bus.hu