Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FF4-ben is lehetséges két oldalon repülni, csak a multikód gyengébb.
Nekem nincs türelmem 2,5 órát ülni és várni. Egyszerûen tényleg nincs ennyi ideje az embernek. Egy egyetemistának vagy gimisnek talán.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de legalább van esélye
"További gond, hogy a játék nagy része az utvonal repüléssel telne el. Ha azonos oldalon repültök akkor útvonalrepülés közben mehet az idõgyorsítás. Namármost elég durva lenne, hogy 40-60 vagy akár perc útvonalrepülést messzi célok esetén real time-ban lenyomni. És ez csak Korea. Európban vagy az ODS-sen ennél még több van + légitankolás. Ennyire senki sem idõmilliomos szerintem..."
Szerintem meg ez nem akkora gond én toltam olyan "szimet" ahol valós idõben 2,5-3 óra volt egy bevetés ebbõl az akció kb 5 perc amíg ledobtam a bombát😄
"Mini hadjáratot elvileg lehetne csinálni, mert a TE alakalmas rá. Mikor fut a TE akkor is enged flight-ot létrehozni (leaglábbis az FF4-ben enged). De ehhez meg egy "bíró" kell. A játékosok számától függõen letehetsz X századot és Y SAM-et meg egybeket. A célok adottak lennének. A két oldal vezére megadja a bírónak, hogy mit hova pakoljon le a játékmester, hogy ne lássák egymás egységeit a játék kezdetén. Ezután mindenki azt hoz létre amit akar és Z idõben véget ér a játék. A beépített pontozórendszer használható. Nem biztos, hogy ez megy. Ki kell próbálni. Ennek alsó hangon akkor van értelme, ha legalább 3-4 játékos van mindkét oldalon. És akkor kell még egy semleges ember aki nem is fog repülni és elkészíti a játékot. További gond, hogy a mentésbe bárki belenézhet, lehet csalni. Bár igazi szimes ilyenre nem vetemedik. "
Ez azért nem az igazi.
Duplán sértõ, mert feltételezi, hogy még bili van az ágyikód mellett.
:-)
Ezt egyszer elmagyarázhatná valaki, hogy pontosan mit is jelent és honnan jön. Esküszöm, hogy nincs értelme ennek a mondatnak abban a formában amit jelentenie kéne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
További gond, hogy a játék nagy része az utvonal repüléssel telne el. Ha azonos oldalon repültök akkor útvonalrepülés közben mehet az idõgyorsítás. Namármost elég durva lenne, hogy 40-60 vagy akár perc útvonalrepülést messzi célok esetén real time-ban lenyomni. És ez csak Korea. Európban vagy az ODS-sen ennél még több van + légitankolás. Ennyire senki sem idõmilliomos szerintem...
Mini hadjáratot elvileg lehetne csinálni, mert a TE alakalmas rá. Mikor fut a TE akkor is enged flight-ot létrehozni (leaglábbis az FF4-ben enged). De ehhez meg egy "bíró" kell. A játékosok számától függõen letehetsz X századot és Y SAM-et meg egybeket. A célok adottak lennének. A két oldal vezére megadja a bírónak, hogy mit hova pakoljon le a játékmester, hogy ne lássák egymás egységeit a játék kezdetén. Ezután mindenki azt hoz létre amit akar és Z idõben véget ér a játék. A beépített pontozórendszer használható. Nem biztos, hogy ez megy. Ki kell próbálni. Ennek alsó hangon akkor van értelme, ha legalább 3-4 játékos van mindkét oldalon. És akkor kell még egy semleges ember aki nem is fog repülni és elkészíti a játékot. További gond, hogy a mentésbe bárki belenézhet, lehet csalni. Bár igazi szimes ilyenre nem vetemedik.
2.Ez szomorú kár hogy ez a része a játéknak semmit nem fejlõdik😞
Vagy PSD template fájlokra gondolsz?
2. A MiG-29 kabin Simontek-tõl szerintem soha nem lesz kész értelmesen. Az FF3/4-hez van mûködõ 2D-s, de alig van benne kapcsoló. Az FF5.0-ben lesz 3D-s MiG-29. Ezt már láthattátok preview videóban.
3. Sok. Egyes kabinokon apróbb fejlesztések vannak (a Mirage-2000 család és Rafale ilyen, az kap 3D-st is), de sok új is lesz. Ebbõl is láthattál már párat elõzénzetben. Tornado (sok sok altípussal), F-104, F-4E, B-52. Majd meglátod a többit is, ha kint lesz.
4. Amikor kész lesz. Nem rég leírtam már, hogy mi az én meglátásom.
Azért vicc, hogy most meg azon akadtak fent, hogy az F-5E gépeknek rossz a rackja. Csináltak is rögtön neki szépen tectúrázva az új skinehez. Orosz racket meg nem tudnak összerakni 1,5 év alatt mióta ott vagyok. Az agyam elszáll. Nemhogy racket, még az adatbázis editálásból sincs benne jóformán semmi...
Lenne pár kérdésem:
1.Találkozott valaki olyan problémával hogy egy idõ után a 2d-s kabin fölzabálta az fps-t?(F-15E,F-14)Próbáltam mindenféle felbontásban de mindig ha néhányszor kabint váltok ez történik és csak az elõbb említett két kabinal.
2.A Freefalcon fórumon láttam hogy készül kabin Mig29-hez(Simontek), errõl nem tud valaki valamit hogy áll?(Ugyanitt láttam Mig25-höz ezért ölni tudnék)Tudom ezt megkérdezhetném a Freefalcon fórumon is de hát ha tud itt valaki valamit ezekrõl a kabinokról.
3.Az FF5ben milyen újkabin lesz ha ez publikus?
4.Mikor lesz már FF5?<#nyes>#nyes>
A flakon meg ugyebár Free szóval😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
FF5 képeket,politikát,LockonFlakon versenyt vaaalaaamiit😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
F4AF esetében nincs valami megoldás, hogy a 2D-s cocpit wide-ban is széltõl szélig érjen? Illetve a stopworks oldalán a Block 50-hez le lehet tölteni egy cocpitot, tudom fizetõs az oldal de ez egy teljes cocpit? Ugy értem et free lehet használni?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A Forgó Travel-el idén is megyek pár repnapra,köztük van Zeltweg is 8000Ft-ért!
A Flight Deck 5 addon már fent is van! Ma Joe-val kipróbáltuk!
Ezért szoktam vinni rakétablokkokat, pl. Ipari létesítmények támadásánál a "puhább" célok ellen.
Lehet -e az irányítatlan rakétákból nem csak sortüzet leadni RV-ben, vagy ez csak az AF-ben indít nem sorozatot?
Az MFD-n csak single és Pair opció van, de akkor is sorozatot ad le. OF-ben is ilyen.
Egyébként kb 100mhz plusszt sikerült kicsikarni az órajelébõl😊
Abban a kártyában a 9800 magnak a negyedét sem hagyták benne..
Kell vkinek?<#vigyor3>#vigyor3>
Még jó hogy az FF DX7 lett objektumilag! 😊 Jöhetne egy DX9 átírat, mert a végén az is kifut a hardware támogatottságból, vagy külön gépet kell hagyni a falconnak 😊)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Közbe találtam ezt azt a neten:
idén lesz ujra zeltwegnen is repnap
egy uj repszim,bár ugy néz ki mintha a project 1 szériához tartozna
még a végén lehet majd FSX-ben löni is 😊
Mikor lenne jó? Nekem a hétvége elvileg oké, valamelyik nap, este a szokásos idõben, vagy esetleg este 11 körül hétköznap is.
Egy tesztre kíváncsi vagyok.
Teszteljük multiban is! 😊
Az advanced Options bal oldala kikapcsolva, mert azt a videókártya "külsõ" setupjában állítom be, hogy azt használja.
Rolling Fire, elsõ nap. 4 gépes kötelék, célkörzetben õk is támadtak.
Célpont: földi egységek, ( Az 5. waypointnál volt rengeteg harckocsi, légvédelmi egység stb.)
A kazettás bobmákat mikor kidobtam, külsõ nézetben leesett 20-ra az FPS, heves csöves légvédelem mellett ( utolsó kép, látszanak jól a tankok ) 3D-s kabinból valamivel 30 alatt, 2D-s kabinban 30 felett a célkörzetben. Dúlt rendesen a háború. Na ilyen élet nincs más szimben, ez vitathatatlan:
Valamennyi fps-t eszik ha túl sok labels van fent, de a teszt miatt ugye bekapcsoltam imitt-amott.
Amúgy a Rolling elsõ napján az AF-ben sem sokkal jobb az FPS-em egy ilyen szitunál az elsõ napon. Aztán ahogy halad a dolog sokat javul.
Egyébként kampányolok egy ideje, igaz fps-t nem méregettem, de dogfight is volt és ott is ment a dolog.
Olvasgattam a Global fórumot, igazad volt, többen jeleztek fps problémát olyanok, akiknek jó gépe van pedig. Remélem javítják majd, bár ha addig lesz FF5 akkor már úgysem érdekel az OF. Addig jó.