52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28733 Hali!
Most kezdem 1 hete kb a freefalcon 5-el...
Help kéne:
Ha mondjuk repülök egy traning küldetést mondjuk AA radar modes. Ott lelövök néhány gépek és utána leszállok. De nem parkolok le meg ilyesmi nyomok egy escapet és End mission.
Ekkor miért nem mutat valami debriefing-et vagy hogy mit csináltam. A Pilot book nál sem adja hozzá a lelőtt gépeket?
Ez miért van, teljesen le kell állítani a gépet leszállás után ?
-
#28732 Azért egy Cougar az picit több egy X52-nél nem? A jelek szerint max. 5 nevező van, szóval az halott dolog. Külön öröm, hogy még mindig nem tették ki a videókat... -
#28731 Akkor ha megnyered a video kontextet akkor neked már nem lesz szügséged a Cougarra vagy a TrackIR-re. :)
Tartos tárolásra szivesen átveszem töled öket :D -
#28730 Számoltam vele. -
#28729 Ejjj, ez az elakadásjelző má' megint.. -
#28728 Na, ez meg is vót. :) -
#28727 Nem rossz :) Bár hotasom van, egy mikrószoft egeret lehet hogy veszek, mert a mostani a végét járja. -
#28726 Az X52-re gondolsz? Asszem veszek egyet. Amúgy is vettem volna augusztusban, de ezek után simán most egyet! -
#28725 aki akar HOTAST az szerintem ne halassza el amig fel nem ocsudnak ezekre az árakra -
#28724 mit hagy ki a Balázs.. :) -
#28723 utolsó kenet
-
#28722 igen Balázs ez mindent megmagyaráz -
#28721 Ha az egyszerű közlő stílust nem ismerik fel akkor szerintem nem bennem van a hiba...
Leírja, hogy XY van. Én erre közlöm, hogy szerintem meg nem, mert nem kellene összekerni XY tényt WZ-vel. Ennyi. Az ellenvélemény közlése zavar valakit egy fórumon kulturált és egyszeű hangnemben? Ha ez neki "argumentative posts and attitude" akkor talán neki kellene ezen töprengeni és nem nekem.
Azt is leírtam nem egyszer, hogy nem anyanyelvem az angol és közöltem, ha "trollkodni akarnék", akkor annak nyilvánvaló jele lenne stílusban és másban is. Olyan stílust képzelnek a szövegem mögé, ami nincs ott!
Elolvastad amit a #28710-ben linkeltem?
Vagy esetleg az, hogy legtöbbször én segítek az összes noobnak, hogy mit és merre. Ki is csinálja az oktatófilmeket? Ez is a fenti idézet hatálya alá esik?
Azt persze Hustler nem írhatja le, hogy én vettem észre alsó hangon két olyan bugot ami miatt a játékot ki sem lehetett volna adni és csak azért, mert az adatbázissal én foglalkoztam akkor, meg az modellezési értékek vizsgálatával. Az egyik beta fázis alatt a chaff nem működött az ARH-k ellen. Tökéletesen immúnisak voltak rá! Először Hustler csak kötekedett, hogy nem, meg én tévedek, meg mit birizgálom a változókat, mivel "Frankeinstein installom" volt - átírtam 2 db (!) chaff chance változót - ezért a teszt nem releváns.
Jó. Ekkor megmutattam videón, hogy ugyanazt csinálva az alap változókkal AA-12 ellen FF4 és FF5.0 teszt verzió között mi a difi. FF4-ben 90%-ban lenyomtam tömeges chaff dobással a rakétát, az FF5.0-ben 10-ből 0 siker.
Eztán mikor a kóder és más is ráznézett, hogy miről beszélek akkor szar lehetett beismerni, hogy igazam van. Nem kicsit, nagyon. Persze, ha megtette volna, mert emlékeim szerint nem tette meg. A gondot az okozta, hogy a chaff grafikája akkor változott meg és az bezavart. SENKI nem vette észre csak én! Igen, tudom, "szerény" vagyok...
Itt is az a fene vitatkozó (?) hozzállásom és kitartásom vezetett oda ahova.
A másik bug meg az SARH rakétákkal kapcsolatban volt. Azt már nem fejtem ki.
Most akkor ezek után mit kellene mondanom? Mert az, hogy jogos volt a ban, azt biztos nem. -
#28719 Topac miatt leosztottalak? most olvasgatom:)
szerintem ha volt is ilyen az inkább a zenésznek szólt, mint neked, vagy bárkinek aki felhozza.
tény.. jó számai voltak, hazudnák ha azt mondanám én nem hallgattam egyet se.
Scott-ot sem akartam ám focihuligánként feltüntetni, csak amikor róluk van szó akkor mindig egy picit elvesztem a fejem mert károkat okoznak kint és bent. (plussz miattuk IS verik a magyarokat odakint)
-
#28718 hátha segít..
"Your constant argumentative posts and attitude."
fordíjad mán le szó szerint magyarra ezt a mondatot, és akkor rájössz TALÁN hogy nem azért van mert te okosoabb vagyol náluk -
#28717 Még egy troll. Azt sem tudja, hogy hogyan készült a videó, de azért beszól a hülyegyerek... -
#28716 Nem a betaról bannoltak. A publicról. A két linkelt oldal közül valamelyik tartalmáért. ASG végülis elismerte, hogy igazam van (én úgy látom). Hustler a világért sem ismerte el egyszer sem, ha tévedett. Nem nagyon tűri az ellenvéleményt. Nem tudom miért nem képes belátni az elméleti lehetőség és gyakorlati lehetőségek közti eltérést. -
#28715 Akkor hogy veszel részt a munkában? -
#28714 Persze,hogy van!
Ez nem kérdés
-
#28713 jajjjajajaj...
félre értettél..
ezzel azt akartam mondani hogy aki rettentően USA barát, annak nem fog tetszeni a film mikéntje és hogyanja
én meg nem kategorizálok senkit, mert ábszolúte nincs kedvem viaskodni bárkivel is
(Balázs kivételt jelent, de az sport
) -
Wampa #28712 Üdv
Ha valakit érdekel a jelzett mestermű,Mr.Wright könyve a Generation Kill ékes (angol nyelven ) jelezze..... -
#28711 Tök jó, bannoltak az FF fórumról...
Your constant argumentative posts and attitude.
Azért tök vicces. Azér, mert leírom azt szépen szárazon, hogy én hogyan látom? Na, ilyenkor érzem azt, hogy hagyom a francba az egészet... Mintha képtelenek lennének eltűrni azt, hogy másnak is van véleménye. Legtöbbször Hustler szólógat be. Sőt, inkább csak ő. Érdekes, hogy amíg Aragoron nem ment el szabira addig nem volt semmiféle súrlódás.
Láthatjátok, hogy csapaton belül sem felhőtlen az élet. :) -
#28710 Azért a külföldiek véleményén szerintem erősen torzít itt-ott a nemzeti büszkeség.
Itt és itt is.
Elvi képességekről beszélnek úgy sokszor, mintha általánosan elterjed és begyakorolt dolgoról volna szó.
Kicsit hülyén hangozhat, de a mi pozíciónk elvileg a legjobb, mert nem táplálok egyik fegyverrel szemben sem olyan érzelmeket, hogy "ej, ez bizony a mienk, akkor biztos király". :) -
#28709 Egy nagyon pici OFF mára is :-)
Eszem megáll, ez szégyelli a Szent Koronát is ! -
#28708 Nem semmi odaadással csinálod a dolgokat még ennyi év után is. -
#28707 Kicsit hibás, az egyik sávot elfelejtettem odébb tolni... -
Wampa #28706 Na,akkor ezt megbeszéltük.
Látod,ezt mondom,nem láttad a filmet,rólam lósz..t se tudsz,de egyből bekategorizálsz.
Jelzem,ha szerényen ámde felettébb lekezelően utalsz egy régebbi posztomra,legyél kicsit pontosabb.Úgy emlékszem azt irtam:katonai értelemben az USA nem veszitett Vietnamban.Papi,ez tény.
Látod kicsit zavar az a kocka hozzáállásod,ilyesmi volt akkor is,mikor Tupac kapcsán leosztottál..pedig az ,hogy Tpacot meghallgatom,nem azt jeleniti,hogy most nem Kenny Rogerst hallgatok(pedig de)aztán a Creedence Clearwater jön,aztán ha jól látom a Judas....merthogy nem vagyok kétdimenziós én sem,hiába könnyebb ugy begyűrni valahová.
Bocs B. az offért,majd erőt veszek magamon. -
#28705 Valami ilyesmi lesz. Elszőször elmagyarázom ilyen ábrákkal és aztán megmutatom a játékban.
Az ACM üzemmódoknál ilyen rész nem lesz. Aztán végre jöhetnak a légiharcegyverek alkalmazásai és szépen a többi a sorban. Csak technikailag fogják bemutatni a helyzetet, de részletesen. Aztán lesz pár éles TE labels használattal lerepülve. Ott már semmi műszerjelzés nem lesz magyarázva, csak a taktikai helyzet. :) -
#28704 Készül az radaros oktatófilm. Kurva jó lesz. :) -
#28703 végülis mindkető zoxigénnel megy nem?
csónakmocival csak annyi a különbség hogy az a víízbűl nyeri ki -
#28702 érdekes, pedig ez direkt feltünt még az ff4-ben annó, ugyanis AF-ben ez nem volt lemodellezve.
ez az úgynevezett engine stall állapot ha jól tudom.. valhol olvastam róla
valami olyasmi ez mint amikor egy moci vízütést kap és haldokolni kezd, és utána ha nem sikerül kiéleszteni akkor lehörög.
-
#28701 Mert téged nagyon szeretnek a 16-osok :-D -
#28700 Sajnos ezt sem sikerült reprodukálnom. -
#28699 na jó... db601 meg a roci-roci merlin
aláírom:) de akkor se szebb, és ritkán látni/hallani ilyesmit.
ezeknek a kétütemű halál egyszerű motoroknak más a fíílingje amikor egy kar nyújtásnyira húznak el melletted a stégtől, és a szellő kifújja a partra a tömény égett ricinus illatát:)
+ ha jó helyen rendeznek versenyt, a part akusztikája még megdobja a dolgot.
node... más világ ez, és rettentően off:)
azt viszont garantálom ha valki vonzódik a kétütemű masinákhoz és egyszer hall/lát egy papucsot menni a vizen, az úgy megmarad az emberben. -
#28698 A generation kill az nem kifejezetten dúrr bele akciós háborús film..
ott a valóság másban nyilvánul meg
a szövegek amiket meg nyomnak... érdemes megnézni, habár egyfajta szellemiség is kell hogy meg értsd.
magyarán nem olyannak való aki azt mormogja hogy amerika fölényes gyözelmet aratott vietnámban. aki ezen a húron pendül az inkább ne nézze meg. -
#28697 ha földközelben nagyon lelassulsz és erősen megrántod a gép orrát, ugyanez a jelenség..
bleed air -
Wampa #28696 Ja,ja...add át kisztihandom anyukádnak és egyben gratulálok a kiváló izléséhez......tekintve ,hogy szerintem a Tour odf Duty volt az első igazán kemény,realisztikus elemekben bő háborus sorozat,ami megtörtén dolgokat dolgoz fel és nagyon bátran nyúlt olyan témákhoz,mint a fekete-fehér ellentétek az első vonalban,kábszerek,a rezsim és a kong összefonódásai stb.Amellett lehet hogy sablon karakterei vannak,de kiváló szinészekkel és a látvány is gyakran élethű.Talán a fahid nem robben bezinszármazék módján,de ez egy régi sorozat és nem az ILM csinálta a trükkjeit.Szerintem az Elit alakulat nem jobb,a Generation Killt vagy mit, amit emlegetsz,én n em láttam sajnos,de ha realisztikus akkor ez a sorozat törte az utat neki.
Az itt amugy a gond,hogy te magad mindig tiltakozol a beskatujázás ellen,de sokszor te alkalmazod ezt.Gyakran magaddal szemben is:P -
#28695 Tesztelés közben minap sikerült összehozni valahogy egy hajtóműleállást. 1 Mach felett téptem fel függőlegesen 10k környékéről. 39 k környékén harang és kritikus AOA feletti állapotban leállt a hajtómű. Azóta sem tudtam megismételni, de akkor ott leállt a hajtómű. Érdekes. :) -
#28694 Elvileg igen, de még messza a tökéletestől. -
#28693 Ott a pont;)