Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Épp OF 4.7-et tesztelünk multiban Joe-val.
Tökéletes a kampányban is.
Ha ráérsz gyere be TS-re. Lentebb elérhetõség.
polluxware
Great Planes

discovery-n vetített "Great planes" sorozatból válogatás

F-16 !!A!!
F-15A, 18
C-130
Corsair
Mustang
F-111
CorsairII

régi arhív felvételek... megéri mazsolázgatni õket<#eljen>

Amúgy az Open Falcon 4.7 az... el sem hiszem hogy Open Falcon.. sztem, a néhai Lead Pursuit bugtalanította, tökgyó

JoeDestroy
5 min

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Megyek akkor ts-re.

tss.thomi.hu - Falcon 4 Allied Force szoba.
Ha nem találsz oda, akkor a klavón üsd gyorsan be: "fal" és odaugrik :-)
JoeDestroy
Tõlem lehet! Szabad az este.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

<#integet2><#worship>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Scottt
(y)
Ennyit tudok csak mondani😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Gratulálok !
Baromi jók a vágások Boci, ez egy remek, dinamikus videó !!! ( A világos effekt néhol érzésem szerint picit sok. )

A zene nekem nagyon bejön, jó banada a Bullet For My Valentine <#eljen>

Más: este akkor legyen multi ? Destroy jössz ? Vagy ki jönne még ?
DonZorro
Szép videó Boci! Grat... Csak a zene nem az igazi repüléshez való! <#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Boconadi
z0ty4
Van mikrofonos fejhallgatóm, de a hugom lenyulta.....és persze nem adja vissza.

a teamspeak-et meg mingyá felteszem...

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

L Viper
TeamSpeek is legyen fent, ezt kihagytam.

A tss.thomi.hu-n ( Quick connect-be írni ) a Falcon 4 Allied Force szobában szoktunk kommunikálni.
Ha nincs mikrofonod, akkor hallani tudsz bennünket, illetve szövegesen üzenni is a játékon belül. Van chat ablak és repüléskor is küldhetõ üzenet. Szerezz be egy alap mikrofont, vagy egy mikrofonos fülest, nem kell a legkomolyabb, nekem is egy ilyen, régi 1000 Ft-os cucc van, de jó.
z0ty4
Köszönöm a gyors választ.

Ezekkel azt hiszem, hogy nincs gond, leginkább a kötelékrepülést próbálnám ki az jó poén lehet.

Mikrofon sajnos nincs az nem kötelezõ ?

L Viper
Jelenleg, ha Falcon multiról beszélünk akkor a Falcon 4 Allied Force-t használjuk online kampány repülésre.
Ritkán dogfightozni is szoktunk, csak a kampány multi annyira élvezetesebb, hogy egyszerûen az elõbbi háttérbe szorult.
Kell rá 1 db. hivatalos Patch, az 1.013-as. Ennyi.
Ha akarod még rakhatsz HitiLest és skineket illetve Aeyes vagy Stopworks kabinokat, ez nem okoz gondot multinál.

Alapvetõ fegyverhasználattal legyél tisztában, minden opció természetesen Realisticban. Leszállás se okozzon gondot lehetõleg.
Szoktak "kezdõk" is repülni, eléggé toleráns a csapat velük.
z0ty4
hi

Ha valaki szeretne 1 multihoz csatlakozni, akkor mi legyen feltelepítve, illetve mennyire tudjon repülni ?

L Viper
Este szerintem 10 körül tudok jönni, talán picit elõbb is.
Vendégeink lesznek, telepítgetni nem nagyon lesz idõm. Van fent most OF, AF, SP4.2+BMS 1.03, FC, FS2004, FSX, EECH+Allmod.
L Viper
A Gusztávok és nem tudom miért, de nekem az F4U Corsair is a mániám. Talán mert a Dos idõkben az 1942 Pacific Air Warban k ikellett érdemelni. Ejj de jó kis szim volt az is. ( Igen Microprose <#nyes> )
Buren
Nekem a Jug a kedvencem. Irtózatosan szarul kanyarodik, de viszont a boom n zoom koronázatlan császára. <#eljen> Ja és ütésállóságban sem utolsó. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark 1 1
Ja szkájp.. Még régen csináltuk. Jó volt az, csak aztán valamiért (kisebb szávszél igény miatt többek között) átmentünk a ts-re. Bár ma mer Vipera Lantlény 20 megájából nem fogna annyit, szóval szerintem az is játszható dolog.
Gundark 1 1
Ja múltkor láttam hogy aktivkodik az Il topicban 😊 Én a kezdet kezdetétõl Ilezek. De már a már csak pár tipus marad amit szeretek, a többivel nem is állok szóba 😊 I-16 (alapmû 😊 Me-109 széria (leginkább a G-6 illetve G-14, a K annyira nem jött be) Corsair (a Sivitó Halál jó gép😊 Me-163 (Ördögtojás rulez😊 P-40 Warhawk. (csak mert szép 😊 A kétmotorosok között egyedül a 410es Hornissét szeretném. A Létra nekem túl tunya.
Molnibalage
Vannak hardverfüggõ dolgok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Este OF 4.7, AF, RV, IL-2, vagy valami?
Tegnap elõtt IL-2 lövészetet tartottunk, Zoltival, skype konferencia komm 3 fõ, Zsolti volt a szerver (lobby nélkül direktben) szerényebb sávszéllel, semmi gond nem volt a játékkal, de jobb volt a hangkommunikáció mint a TS-en. visszhang és egyéb anomáliáktól mentesen.

JoeDestroy
Operation Red Flag full movie!
Letölthetõ mp4 formátum 45 perces.

Nekem sem volt vele gond. BSPlayer + FFDShow filter + AC3 hang filter.

De látod h mégis van valami gyíkja mert nekem sincs semmi konfigolva sõt már igazából azt sem tudom mi tartja egyben szegény rendszert mégsem akad mint nálad... Gondolom driverekbõl legújabb mindenhol.
L Viper
Na megnéztem én is.
Vannak benne nagyon szép felvételek, de egy kicsit unalmas néhol. Géppározás, flare szórás gyakorlatilag végig. Én is pont ezeket a felhõket használom OF-hez ( Lee csinálta, a Lasystone féléknél élethûbb ).
Nekem vitte szépen a KMPlayer.
Molnibalage
Vagy csak konfigolni kéne a videókat is, hogy rendesen lejtásza. Csak nekem erre se kedvem se idõm. Lehet, hogy az én videóm képminõsége nem ennyire penge, de pont elég. Viszont nem kell ilyenekkel szenvedni. Indítod oszt. Megy.

A géppel semmi baj nincs. A 3D Mark és az új progik is úgy futnak ahogy kell. Atomgyorsan.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát a sivatag az már csak ilyen. 0 tájékozódási pont.

Balázs nálad valami el van bökve de nagyon azzal a géppel... Lövésem sincs micsoda de produkál olyan dolgokat amik egy ilyen erõs gépnél nem kellene h megjelenjenek...

Elõször VLC -vel néztem meg elkezdett darabosodni mondom ez így nem kerek (nem olvastam a postot csak leszedtem a videót) megnéztem Windows Media Player 11 ben minden flottul ment kivéve a hang elcsúszott egy aprócskát (vagy 1,5) percet... Vissza VLC -be és egy reccenést sem produkált!

Teszem hozzá én is gyakran nézek Game Trailereket ami van h még ennél is méretesebb és még a laptopon sem szokott akadni nemhogy ezen a gépen!

(AMD Opteron 4000+ X2, 2gb ram, 7900GTX 512)
repvez
Jo csak tájékozodtam,de nem értem, hogy nálad miért akad jobb gépen minden mint a többieknél <#fejvakaras>
He ez tényleg az akkor elég harmatosra sikerült.Mert akkor csak beraktam volna az egész csapatot kiguruláskor vagy egy kötelékbe a videoban.Ennél még a mi multis repkedésünkkor is nagyobb gépsürüség volt.

Lehet, hogy a texturák nagy felbontásuak,csak zavaro az egyforma ismétlödés és a teljesen sik terep még akkor is ha ez egy sivatag
Molnibalage

Molnibalage
Ez elvileg az szerintem...

KM playert tettem föl. Az tartalmazza a kodeket. Ha leírják, hogy nem megy Mediaplayerrel akkor szerited vagyok olyan hülye, hogy megpróbálomés bízok a sikerben?

repvez
milyen lejátszot használsz és milyen kodek van fenn?Mert nálam nem akadta a lejátszás full screenen sem (1680x1050).Nálam csak a KMPlayer van fen és divx és xvid kodek+quiktime és kész.Minden megy rajta még a HD filmek is MKV ban.Pedig nekem gyengébb gépem van.
Az irta is hogy win mediaplayer ne használjunk a lejátszásnál.
Amugy én azt hittem hogy ez az a video lesz amiröl volt kép is ahol 28-an vagy hányan repültek egyszerre, azt igérték abbol is lesz video.
Molnibalage
Vannak benne szép jelenetek. A képminõség tényleg szép, de 800-900 feletti felbontásban még az én gépem viszi. Kicsit nagy az ár...

L Viper
Mekkora egy bazi méret. Jó sokáig tölti le...
Molnibalage
10. évfordulós OF vidi. A kodek amit használ egy rakás szar. Az én gépemen akad full screen-en...

Molnibalage
Holnap elvileg Hustler tesz ki képeket a preview thread-be.

Molnibalage
Igen. Mennyibe fáj ez? Hogyan mûködik? Mik a feltételek?

L Viper
No igen, valamikor a Lobbyn futott több online kampány. Belehuppantam olyan humán kötelékbe, ahol láttam játékosokat, de TS-el nem kommunikáltam, csak szövegesen.
Volt olyan, hogy a birkája alig vette észre, hogy nem AI-val repül, pedig vagy 10x rászóltam, mire észrevett :-)
http://www.bix.hu/

Gerinchálózat.. 100mega fel/le! 😊

Egyéb kérdés?
Molnibalage
Az AF teljesen más kóddal bír felesleges hasonlítani. Asszem ott csak a szerver képes az ATO-t piszkálni, ha jól emlékszem. Csak õ tud játékot indítani. Az FF szériában bárki aki a szerveren fent van az tud indítani, mint tudjuk. Ezért van az, hogy a kezõdk néha nem jelölik ki az aktív szervert és mikor commit-ot nyomnak akkor valójában saját játékot indítanak. Tehát egy szerver több játékot is kiszolgálhat. Az AF ezt nem tudja.

repvez
Én ugy gondoltam, hogy a kampány inditásakor beállitani mindent és ha elindult a kampány onnantol nem lehet beleturkálni csak az oldalt repteret és gépet lehet választani, meg hogy a generált küldik közül melyikre akarsz elmenni ennyi.
Az AF-nál is igy megy ha jol tudom lobbyn.Legalábbis amikor még volt élet rajta akkor párszor fel tudtam csatlakozni és ha human bandába akartam játszani akkor végignéztem a reptereket és kiirta hogy hol vannak playerek.
Ha megnyeri valamelyik oldal a kampányt egyszerüen ujat kell inditani és kész.
Egyébként ezekröl a szerver beállitásokrol azok tudnának pontosabb infot mondani akik szervezett formában nyomatják a falcont.
Ugy mint a spanyol, gorog virtuális repszázadok
Molnibalage
Csak éppen, ha én beülnék a vörös oldalra akkor szépen nekiállnék módosítgati a bevetéseket és 3-4 óra alatt rommá bombáznám a déli reptereket. Egyszerre ráküldenék 40 gépet egy reptérre. Az AI ATO ezzel nem tud mit kezdeni sem 2D-s staiszitkával számolva sem a 3D-s világban.

Amíg nincs add package vagy legalább játékból való kilépés nélkül repszázad váltás addig nagyon sok gebasz lehet.

Molnibalage
Mi az a BIX?

Molnibalage
Felmerült, hogy az FF csapat felállít egyet. A költségvonzat és sávszél az egyedüli kérdés. Mert nem maga a gép a drága. Netkapcsolat kell neki, de atomtám. Magyarországon ez egy kész vagyon egy-két várost leszámítva. Speciel a tagok közl csak Vipernél jöhet szóba. Havi 2-3 ezerért 15-20 Mbit-es upload. Máshol havi 8-ért adnak koszos 512kbit-et. Vicc...

A Falcont, mint hadjáratot elfuttatja még egy PIII-as gép is. Na de a villanyszámlát ki állja? Khronik a csapatban az szerver felelõs, ha valami gebasz van akkor a szervert újraindítja asszem valahogy automatikusan, de nem vagyok ebben bizos. CTD-re mindig van esély. Atomstabil játék kell egy szerveres dolgohoz vagy support. Ki ér rá erre? Aztán jön az újabb gebasz. Ki állítgathatja a slidereket? Ki módosíthat bevetéseket? Ki melyik oldalon repülhet? Stb.

Nagyon nem egyszerû kérdések ezek. A Falcon hadjárata nagyon összett dolog.

L Viper
Az a baj, hogy legtöbbünk max. hétvégéken ér rá, vagy akkor sem sajnos.
bocs, hogy beleugatok, de elég sokan vagytok már, miért nem dobtok össze egy szerverre? mi beraktunk egyet a BIX-be és jóidõ. távolról lehet szervert indítani, stb stb.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

L Viper
Nem Off ez, szokott itt lenni Lantinvázió is, na az az OFF <#nyes>
repvez
Mondjuk hamár itt tarunk én is örülnék ha valami csoda folytán lenne egy 24/7-es publik server vagy hiperlobby támogatás, mert ha mégis van valakinek egy kis szabadideje akkor azon nyugodtan felmehet multizni és nem kell neki napokat várni mire összejön egy csapat aki csinál servert vagy kuncsorogni forumokon IP cimekért.Ahonnan meg kinéznek majd ha nem ugy csinálsz valamit ahogy ök megszokták
Nem vagyok egyetemista és nekem sincs sok idõm(az igazsághoz hozzá tartozik hogy ezeken a bombázó bevetéseken altálaban az ellenséges légierõ gondoskodott arról hogy ne repüljünk haza😄)az átlag életkor ebben a csapatban is 25+ volt de én élvezznék egy ilyen servert.
Na nem offolok tovább.