52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28773 Nekem ilyen Joy-om van és bátran ajánlom !
Le nem cserélném, pedig jópár éve nyüstölöm. Nemrég láttam a Corában, kijön 10-ból :-)
Nekem azért tetszik jobban az evonál, mert rendes lábkormánya van a gázkar elején, nem olyan Joy tengely csavargatós, magyarán egy helis szimet is sokkal jobb ezzel vezetni.
Amit Balázs ajánlott, azt is sokan szeretik, a döntés a tiéd.
-
#28772 Ja.Olvastam az 59-esen, hogy készül kabin is.Lehet küldök majd egy láda serbet italt neki ha kész lesz!Megérdemelné. -
#28771 A Falconhoz is lehet, hogy lesz ütős kabin, mert a mester, aki összerakta a MiG-21bisz modelt a Loncihoz csinál kabint is és megosztja velünk. A 3D modellt már megkaptuk! :) -
#28770 Köszi!
Kár, pedig a kabin nagyon ütős.szvsz -
#28769 Saitek Cyborg Evo. Most a repvez által linkelt oldalon tényleg viccáron van X52. Szerintem megéri arra picit többet rászánni.
A TE-k biztos, hogy kompatibilisek az FF5.0-tel, mert mind a kiadás után készült. Ha midhárom helyre bemásolod akkor valahol csak megejelenik. Vigyázz, a TE kiválasztás után a felső fülek között van new, save, training és még valami. Nem a trainingben lesznek a bemásolt TE-k!
Az elmentett régi TE-k is evileg még az SP4/FF3 időkből kompatbilisek, nem tudom, hogy mitől, de működnek elviekben.
A vezéres kérdésed azért jópofa, mert bizony néha érdemes nem vezérként repülni. Akkor bizony a vezér pont úgy parancsolgat neked, mint a többi AI vezette kötelékben másoknak. Jófpofa másnak engedelmeskedni. :)
Egész értelmes dolgokat vár el tőled legtöbbször. Csapásmérő bevetés pl. érdemes néha kicsit "renitensnek" lenni és söprögetni a többi AI vezette gép előtt, mert abban te jobb vagy. A lényeg az, hogy "kössél bele" mindenkibe. Rád tüzeljen a SAM (vagy kapjad szét te mielőtt a többi gép odaér stb), akaszkodj össze vadászokkal. Én nagyobb eséllyel élem túl a fenyegetéseket. Addig ők hasítanak a cél fele. -
#28768 A fixet letöltottem köszi!
De a TE küldetést( pl Navigation 1 TE) bemásoltam az említett könyvtárba de nem jelenik meg a játékban. Lehet hogy a FF5-el nem kompatibilis.
Beléptem kiváncsiságból a Campaign módba. :) Hát elég sok gép mozog.
elég pöcs vagyok még hozzá. Gyakorolnom kell még...
Campaign-ban alapból mindig én vagyok a vezér az 1-es?Mert még a többi gépnek is parancsokat osztogatni...Hát.
Van egy joyom de elég gagyi.
10e forintig milyen joy-t ajánlanátok?
-
#28767 1000 köszönet mégegyszer a jókívánságokért mindenkinek
Leon: ahogy Repvez is mondja, az a MiG 21 az FS9-hez van bezony.
Ami igazán jó kieg az a MiG15 és MiG 17 a Bear Studiótól. Abban elég jó a repmodell is. -
#28766 Ez a captain sim féle mig 21UM FS2004-hez . a kinézete jo de repülni nem mondhatnám hogy jo lenne és csak pár kapcsolo müködik a kabinba az sem azt csinálja mint az eredetin
-
#28765 Boldogot Földim:) -
#28764 Szerintem FS. Mintha Aeyes műve lenne, mert az ő oldalán van kísértetisesen hasonló ezer éves előzéntet MiG-21 kabinról. -
#28763 BSZ Mister Vipera ;)
**--**
Ez vajon mi lehet ?? -
#28762 Alles Gute zum Geburtstag!
Boldog születésnapot Vipera Bácsi ! :)
-
#28761 hirek
Keddre majd lesznek saját fotok is :) -
#28760 Happy Börzday L_Viper -
#28759 Isten Éltessen!! -
#28758 Bódog Szülinapot:)
-
#28757 Köszönöm -
#28756 Boldog születésnapot L_Viper Bácsi -
#28755 Pápai áldásom szálljon Viper főesperesre! :) -
zaccos1 #28754 Üdv az Uraknak!!!
Azt hallottam,hogy egyikőnk megint öregebb lett egy évvel,úgyhogy kívánnék neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! -
#28753 Én is amitt gyanakodtam rá. -
#28752 Ez tutira unreleased kabin. Lehet, hogy ez lett volna a díj a filmfesten, de mivel asszem csak 5-en vagyunk nem lez díjzás. -
#28751 A HT topikban Cifu-val kicsit beszélgettem. Részigazságokra épít fel egy légvárat. -
#28750 mimimi?
ablakban fut -hiresel g2el :) -
#28749 ja és tedd magadévá a mappát -
#28748 futtasd ablakban, és a "futtatás rendszergazdaként" opcióval -
#28747 ez valami open falcon dolog, ugyanis ha megnézed az RWR-nél a jobboldali kis keresztszálat ami állandóan egy milis szegély föl-le ugrál, na abból látszik hogy open falcon.
régesrégen hallottam valmit hogy janhas meg egy 3ds srác akinek neve nem jut eszembe, dolgozik valmin..
AEYES!!! az az
sztem így már rögtön érthető -
#28746 Bazmeg ezen a PDFen már most felhúztam magam.
AIM-7N Anti Radiation missle meg ilyenek...F22es antipropaganda faszság. -
#28745 Felraktam nagynehezen a win7et miután kilőttem az összes IDE-s winyómat beruháztam egy 640es WD raptorra, FLCS is működőképes vele szerencsére egy creative hangkarival,gameporton hiba nélkül működik.Tapasztalat FF5el:
-sokkal stabilabb xpn 10-6x belefagyott campaignbe TE-knél is eléggé sokszor CTDzett
-FPS kb 100-70el több mint volt (100fps-80fps+100-70) igaz még AA és AF nélkül próbáltam de ezis számít. (ATI HD3870)
-Campaign stabil,néha viszont csinálja azt hogy belépek egy küldetésre várom hogy betöltsön az F15C-n megall 5-10percet gondolkodik és debriefhez kidob mintha kiléptem volna.
Röviden ennyi.Először azért óckodtam win7alatt futtatni mert nem gondoltam volna hogy működni fog a HOTASom. -
#28744 \campaign\save. Akkor az alaphelyszínek TE küldetései között találod meg őket. Ha a másik ott levő két könyvtárba akkor a másik helyszíneken. Én az 2012 ajánlom, mert elvileg az stabil helyszín és üres a TE lista, csak a bemásoltak lesznek ott.
A hotfix az FF holnapon elérhető.
Itt van,
Ez FS kabin lenne akkor? -
#28743 Nem is tudtam hogy van javitás az FF5-höz. Eddig még nem találtam.
A Balu oldalán található Te küldetések jók a FF5-höz?
És hová kell őket bemásolni? -
#28742 Ezt úgy érzem muszáj linkelnem.
Szerintem vicces, ha nem veszi komolyan az ember. Ha nem viccnek szánta akkor csak üvöltök. Majdnem kihozza, hogy a P-51 jobb, mint az F-22. Gundi, a Discoverynek igaza volt! :) -
#28741 at 59-esek oldaán olvasottak alapján szaré-hugyé lehetett venni pedál és x52 prot csak az széthordták minta pirézek a bodzát.Sajnos .. Mire olvastam és megnéztem már nem volt pedál pedig szívese lecserélném a mostanit. -
#28740 Remélem az alap FF5-höz megtaláltad a hivatalos javítást is, mert elég sok "gyermekbetegséget" kijavít. Nagyon kell rá orvosságnak :-) -
#28739 Majd ha komolyabban belemélyedsz,( feltéve, hogy lesz elég türelmed és energiád megtanulni ezt a nagyszerű harci szimet ) és kampányban fogod tolni, akkor látod csak meg, hogy mi az igazán szép ebben.
Az igazi élet a Hadjáratban van. Ott tényleg van minden ami csak lehet egy PC-s szimben.
Ha a kissé régies tájgrafika sem zavar, jóideig el lehet játszani a Falconnal. -
#28738 A legjobban kiemelt rész,Balu oldalán fenntvannak a régiek,most gyárt újakat;) -
#28737 Az oktatófilmekhez tartozó TE küldetéseket hol találom meg? -
#28736 Ja beépített training küldetések. Akkor jó csak én azt hittem azért nincs debrief mert nem viszem végig a leszállást.
Egyébként végre van egy normális szimulátor végre. Anno még a Tornado-t nyomtam ott is volt egy -két billentyű komb.
Köszi a választ. Majd még tuti lesz kérdésem... -
Razor18 #28735 Hú basszus, ennyiért tényleg ajándék, viccen kívül. Pedált értékelnének mán le ennyire... -
#28734 A beépített training mission küldetésről van szó? Mert azok közöt tulajdonsága, hogy nincs debriefing, ha kilépsz, akkor alaphelyzetbe áll vissza a küldetés. Ezért csináltam saját TE-t az összes oktatófilmemhez, mert ott van kiértékelés. A logbookba csak a TE és hadjárat eredményeit írja be, de elszeparálva.