Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Tökéletes a kampányban is.
Ha ráérsz gyere be TS-re. Lentebb elérhetõség.
discovery-n vetített "Great planes" sorozatból válogatás
F-16 !!A!!
F-15A, 18
C-130
Corsair
Mustang
F-111
CorsairII
régi arhív felvételek... megéri mazsolázgatni õket<#eljen>#eljen>
Amúgy az Open Falcon 4.7 az... el sem hiszem hogy Open Falcon.. sztem, a néhai Lead Pursuit bugtalanította, tökgyó
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
tss.thomi.hu - Falcon 4 Allied Force szoba.
Ha nem találsz oda, akkor a klavón üsd gyorsan be: "fal" és odaugrik :-)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ennyit tudok csak mondani😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Baromi jók a vágások Boci, ez egy remek, dinamikus videó !!! ( A világos effekt néhol érzésem szerint picit sok. )
A zene nekem nagyon bejön, jó banada a Bullet For My Valentine <#eljen>#eljen>
Más: este akkor legyen multi ? Destroy jössz ? Vagy ki jönne még ?
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
a teamspeak-et meg mingyá felteszem...
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A tss.thomi.hu-n ( Quick connect-be írni ) a Falcon 4 Allied Force szobában szoktunk kommunikálni.
Ha nincs mikrofonod, akkor hallani tudsz bennünket, illetve szövegesen üzenni is a játékon belül. Van chat ablak és repüléskor is küldhetõ üzenet. Szerezz be egy alap mikrofont, vagy egy mikrofonos fülest, nem kell a legkomolyabb, nekem is egy ilyen, régi 1000 Ft-os cucc van, de jó.
Ezekkel azt hiszem, hogy nincs gond, leginkább a kötelékrepülést próbálnám ki az jó poén lehet.
Mikrofon sajnos nincs az nem kötelezõ ?
Ritkán dogfightozni is szoktunk, csak a kampány multi annyira élvezetesebb, hogy egyszerûen az elõbbi háttérbe szorult.
Kell rá 1 db. hivatalos Patch, az 1.013-as. Ennyi.
Ha akarod még rakhatsz HitiLest és skineket illetve Aeyes vagy Stopworks kabinokat, ez nem okoz gondot multinál.
Alapvetõ fegyverhasználattal legyél tisztában, minden opció természetesen Realisticban. Leszállás se okozzon gondot lehetõleg.
Szoktak "kezdõk" is repülni, eléggé toleráns a csapat velük.
Ha valaki szeretne 1 multihoz csatlakozni, akkor mi legyen feltelepítve, illetve mennyire tudjon repülni ?
Vendégeink lesznek, telepítgetni nem nagyon lesz idõm. Van fent most OF, AF, SP4.2+BMS 1.03, FC, FS2004, FSX, EECH+Allmod.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tegnap elõtt IL-2 lövészetet tartottunk, Zoltival, skype konferencia komm 3 fõ, Zsolti volt a szerver (lobby nélkül direktben) szerényebb sávszéllel, semmi gond nem volt a játékkal, de jobb volt a hangkommunikáció mint a TS-en. visszhang és egyéb anomáliáktól mentesen.
Letölthetõ mp4 formátum 45 perces.
Nekem sem volt vele gond. BSPlayer + FFDShow filter + AC3 hang filter.
Vannak benne nagyon szép felvételek, de egy kicsit unalmas néhol. Géppározás, flare szórás gyakorlatilag végig. Én is pont ezeket a felhõket használom OF-hez ( Lee csinálta, a Lasystone féléknél élethûbb ).
Nekem vitte szépen a KMPlayer.
A géppel semmi baj nincs. A 3D Mark és az új progik is úgy futnak ahogy kell. Atomgyorsan.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elõször VLC -vel néztem meg elkezdett darabosodni mondom ez így nem kerek (nem olvastam a postot csak leszedtem a videót) megnéztem Windows Media Player 11 ben minden flottul ment kivéve a hang elcsúszott egy aprócskát (vagy 1,5) percet... Vissza VLC -be és egy reccenést sem produkált!
Teszem hozzá én is gyakran nézek Game Trailereket ami van h még ennél is méretesebb és még a laptopon sem szokott akadni nemhogy ezen a gépen!
(AMD Opteron 4000+ X2, 2gb ram, 7900GTX 512)
He ez tényleg az akkor elég harmatosra sikerült.Mert akkor csak beraktam volna az egész csapatot kiguruláskor vagy egy kötelékbe a videoban.Ennél még a mi multis repkedésünkkor is nagyobb gépsürüség volt.
Lehet, hogy a texturák nagy felbontásuak,csak zavaro az egyforma ismétlödés és a teljesen sik terep még akkor is ha ez egy sivatag
KM playert tettem föl. Az tartalmazza a kodeket. Ha leírják, hogy nem megy Mediaplayerrel akkor szerited vagyok olyan hülye, hogy megpróbálomés bízok a sikerben?
Az irta is hogy win mediaplayer ne használjunk a lejátszásnál.
Amugy én azt hittem hogy ez az a video lesz amiröl volt kép is ahol 28-an vagy hányan repültek egyszerre, azt igérték abbol is lesz video.
Volt olyan, hogy a birkája alig vette észre, hogy nem AI-val repül, pedig vagy 10x rászóltam, mire észrevett :-)
Az AF-nál is igy megy ha jol tudom lobbyn.Legalábbis amikor még volt élet rajta akkor párszor fel tudtam csatlakozni és ha human bandába akartam játszani akkor végignéztem a reptereket és kiirta hogy hol vannak playerek.
Ha megnyeri valamelyik oldal a kampányt egyszerüen ujat kell inditani és kész.
Egyébként ezekröl a szerver beállitásokrol azok tudnának pontosabb infot mondani akik szervezett formában nyomatják a falcont.
Ugy mint a spanyol, gorog virtuális repszázadok
Amíg nincs add package vagy legalább játékból való kilépés nélkül repszázad váltás addig nagyon sok gebasz lehet.
A Falcont, mint hadjáratot elfuttatja még egy PIII-as gép is. Na de a villanyszámlát ki állja? Khronik a csapatban az szerver felelõs, ha valami gebasz van akkor a szervert újraindítja asszem valahogy automatikusan, de nem vagyok ebben bizos. CTD-re mindig van esély. Atomstabil játék kell egy szerveres dolgohoz vagy support. Ki ér rá erre? Aztán jön az újabb gebasz. Ki állítgathatja a slidereket? Ki módosíthat bevetéseket? Ki melyik oldalon repülhet? Stb.
Nagyon nem egyszerû kérdések ezek. A Falcon hadjárata nagyon összett dolog.
Товарищ Путин
Na nem offolok tovább.