52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28813 Valaki küldje át nekem pmben a stopworks kabinokat a régi raktár 2ből -
#28812 Apró játékszer:
-
#28811 :-( :-( -
#28810 Ja. Vagy 1-2 hónapja halott, ha nem több ideje. -
#28809 a FLIGHT PLAN nél állítgattam az órát most már sikerült, de kösz -
#28808 A régi Raktár 2 totál meghalt Balázs ? -
#28807 Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Mindegyik gépnél legalább 10 perc van a felszállásig. F-16C az utolsó a listában, annak kb. 13 perc van hátra. Mit mutat az óra mikor elindítod a TE-t? -
#28806 Nálam a visszaszámlálás 1:30 nál kezdődik -
#28805 Mert legutoljára szerintem taxi-t repülték. Commit után gyorsan kattintsál rá a rapm start opcióra.
A játékban egy kis bug, hogy bármennyi idő is van felszállásig akkor átválthatsz ramp startra. A gond az, hogy egy full ramp starthoz kb. 13 perc kell. Szóval, ha a visszaszámlálás elhagyta a 13 percet akkor már csak taxi opció választása a kívánatos. -
#28804 Na jó! Megnéztem a ramp start videot. Belépek TE take off küldetés. Kiválasztom a Ramp start-ot de mégsem ott kezdek hanem a taxi-is résznél ez mér van? -
#28803 Bárhol kilépsz hadjáratból, vagy T.E-ből kapsz kiértékelést. Természetesen ha le is szállssz jobb lesz. -
#28802 Igazából asszem sehova. Ha lent vagy és úgy lépsz ki akkor az már landingnek számít. A pontozás és kitüntetések osztogatásánal lehet, hogy számít, ha a többi gépet is megvárod leszállni a kötelékben. Ebben nem vagyok biztos.
Van egy ilyen bejegyzés a logbookban, hogy "consecutive".
Ez arra vonatkozi, hogy hány bevetésről értél haza egyhuzban egyben. Lehet, hogy a köteléktársak hazérkezése is kell, hogy hozzáadjon 1 bevetés után egye. Ha ebből össze jön 100 (!!) akkor is kapsz egy medált. :) -
#28801 Folytatom a kérdezősködést:
Ha leszálltam akkor hová kell gurulni, gondolom bebarkolsz leállítod a hajóműveket és kiírja hogy end mission?
Jól gondolom?
Most töltöm a ramp start videot...
-
#28800 nagy valoszinuséggel igen -
#28799 De itt mi is történt? Tesztelték a katapultálást? -
#28798 ÁÁÁÁ -
#28797 -
#28796 Baz*ki Leon, ilyen volt nekem is
Mennyire imádtam.
Amikor kamaszodtam a távirányitó szekció miatt szétkaptam és a szobánk ajtaján végezte, mint privát csengő (jó volt a duda benne ). Tudod, a fontos emberekhez csengetni kell :-) -
#28795 A mirror wars cimu filmbe is betették az itt készült filmeket.
Tehát valos esemény volt a katapultálás a filmben nem effect mint az amcsi filmekben :D
képek -
#28794 Spectrumon EZ volt a legjobb gém.Imádtam!!!Jobban mint 64-en az ACE meg az ACE2-t. -
#28793 Ja c64 mikor kicsit asszem a jobb oldalán melegedett. De jó illata volt. Basszus régi szép idők. Meg azért 87' 89' körül azért ha hallottam hogy jön valami orosz vagy magyar gép rohantam kifelé az udvarra.
-
#28792 specrumon volt az Ace nevű játék, Majd 3 pixel volt az ellenséges vadász:)
én is rugókra vadásztam folyamatosan. -
#28791 De jót röhögtem a Bocskoron. Ő akar(t) repülni? :D -
#28790 Voltam, az amcsi néger pilóták is befeküdtek a gépek alá olyan meleg volt:)
Nekem a su-22 maradt meg a legjobban. -
#28789 De fasza!! -
#28788 Még speckó illata is volt a C64-nek! :) -
#28787 Nekem még gyerekkoromból maradt egy ilyen vezetékes-irányítos nagyon faszányos Wartburg ( ilyen ni )
Ennek a kormányos izéje bovdennel volt megoldva a bovden pedig egy ilyen rugós izében futott.Na én ebből vágtam le méretre egy darabot, a két végét meghajlítottam, hogy a helyére tudjam akasztani és kész is.Ez soha többet nem tört el!Mert ugye az volt a gáz ennél a rugós-kapcsolós szarnál, hogy valami nagyon ócska anyagból csinálták a rugót. -
#28786 Numerikus Ins. a befogás billentyűvel és Numerikus Del. a dobás, de én is Joyról használom persze :-) -
#28785 A lemezkapcsolós Joyokat össze lehetett forrasztani jó vastagon, mert volt, hogy eltört :-)
Cimborámét megtákoltuk és bírta utána. -
#28784 Nekem is van pár jó C-64 emulátorom, de amikor nemrég öcsémmel összeraktuk az igazit és kerregett a külső lemezegység, vagy kaziról beolvasta a progit a turbóval, azok a hangok nagyon feelingesek :-) -
#28783 A megfelelő joy gomb lenyomásával lehet dobni a célt vagy a ctrl + le kombinációval. A FF5 keyman alatt ott a link. Asszem undesignate tartgetet kell kereni. (Numerikus del?) -
#28782 Köszi a Joy infokat. Holnap megyek a mediamarktba meg a corába is. Majd meglátom...
Ja megvan TE küldetés amit letöltöttem. Rossz helyen kerestem. Köszi!
A befogott célt, ha már nem akarom tovább besugározni akkor mit tegyek?
-
#28781 Ilyen joy volt nekem is, de C64-em már rég nincs meg. Van C64 emulator. :)
-
#28780 Ja.De én a gagyikat is megreparáltam, saját kútfőből kiindulva.Ha érdekel megosztom a tekknikát. -
#28779 Abban minőségi mikrokapcsolók voltak. Az akkori "gagyibb" Joyokat 100x-osan túlélték.
-
#28778 Ja.Nekem is c64-hez volt és a mikrokapcsolók miatt ez volt az elnyűhetetlen joy. -
Nekem még megvan a C-64 s hozzá ez a remek Joy ( eredeti '87-ből ) -
-
#28775 Nagyon kézreáll, a bazi nagy gázkar elején, nézd meg a képeken. -
#28774 Gázkar elején lábkormány? Fura egy megoldás.
A Cyborg Evo nagy hátránya, hogy ha nem programozod fell fullra a gombokat, akkor nem túl jó, mert a gázkar az alsó pozíciókban nem tartja meg magát, magaráz folyamatosan két kézzel kell fogni a joyt különben leesik a bot mozgatása közben a gázkar a legalsó helyzetbe.
Hétfőn már X52-őm lesz. :)