Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Lényegtelen.
Nem,sztem még meg se jelent.Az eggyel játszadozok.A jó öreg Tommy Angelo😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Hogyne <#hehe><#eljen>
Molnibalage
There is only one rule of metal! Ismerõs? <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
OFF

Na ez készre vágott :-D

2:30-nál a legjobban <#hehe><#hehe><#hehe>
L Viper
Vannak még fanatikusok :-)
Molnibalage
Mert pont ilyen, a radar sem csodafegyver. Az AMRAAM jellemzõi szeritem meg mindkét játékban egyeznek. Én nem nagyon tapasztaltam különbséget. A burn time ugyanakkora és az F4Brwose-szal meg tudod nézni a légellenálást is. Nem tudom, honnan szeded hogy annyira eltérna. Azért elég messzire elmennek az FF4/OF-ben is.

A valóságoban az AF hadmûvelet alatt nemhogy 30 nm-rõl, de 30 km-rõl sem nagyon idítottak AMRAAM-ot.

A radarnyaláb szerintem így korrekt. Az F-16C mechanikus radarja messze nem egy csodafegyver. Gondolod viccbõl másznak rá annyira a radarfejleszétsre és AESA techikára? Gondolod viccbõl repülnek AWACS-szel az oroszok meg GCI segítséggel? Mert az szovjet idõk radarjai meg elég gyengusok a korabeli jenki radarokhoz képest.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Fogalmam sincs. Hol tudom ezt megnézni? Aida32 mutatja?

repvez
Közben Frakk is dolgozgat a saját simjén a fighterops mellett.
alakul a magyar táj is 😊
L Viper
Az imént tesztelgettem az AI-t kicsit. Korrektül dolgoznak a kísérõim.
Szépen ledurrantják azokat a célokat, amiket a radaron kijelölök.
A datalinkkel még most ismerkedem, mert ez is totál más, mint az AF-ben.

4-en rendesen szétkaptuk ezt a repteret:

Viper:
Nyilván igazad van,valami szoftveres dolog is lehet.De Polux poénja attól jó Montis😊

Balázs:
Azért a kártyád ott van,a 4 es sorozata az ATI nak fejlettebb az Nvidiánál....én is elõsször 4670 est vettem,csak az kipukkant....pedig nekem igen OK lett volna,
a 9600gt megveri,de ez kevesebbet fogyaszt, meg ujabb dolgokat támogat.Más kérdés hogy azokra nem nagyon fejlesztenek,mert az Nvidia nem engedi.
Azért a 4850-70 csak az élvonal az egy chippes kártyákban....
A táp csak ugy érdekelt,gondoltam hogy nem egy 300w Codagent nyomtál bele😊
Irtam,ált.12500 köruli pontot irnak a tidére 3d markban.....de biztos húzott procival.Amugy meg igazad van,minek húznád ha nem muszáj?

polluxware
LOST-ot nézi valaki?

elég ütõsen indul az évad.. kiváncsi vagyok hogy akiket az indiánok nyilaztak le azok nem fognak-e hiányozni akkor mikor újra helyre áll a tér/idõ kontíniumuilium-szalííciuumum.

Hörliy lefogyhatna már az 5évadra.. úgyis megy vissza a szigetre fogyózni.

polluxware
nem tudom mirõl beszélsz..

Mafia2-t nyomod már?

polluxware
Rosszul fogalmaztam, ami AF-ben van az olyan kényelmes radar technikát követel meg, viszont tuti hogy nem reális.

Ami OF-ben vagy RV-ben van az meg sztem tompított rendesen...
Néha van úgy hogy 20nm belül lévõ közeledõ célokat is nehéz hirtelen befogni, !Pláne! rá lokkkolni mert mondjuk éppen rossz szögben keres a nyaláb, ezek néha agyon ütik BVR légiharcot sztem.

példa: annó bosznia felett két F-16 úgy szedett le két mig-29-et hogy azok 30nm távolságra a támadóktól mégcsak észre se vették hogy befogták õket, csak max akkor amikor az amraam önállósította magát.

AF-ben a raksik kinetikus energiája sokkal jobb, OF/RV-ben néha pár képkocka megtétele után kialszik a gyújtós, oszt esik lefelé mint egy darab kõ. Holottan úgytom valmi 3mach-ról indulnak a sínrõl és így még szolíd voltam (LOCKON fórumon nagyobb sebességet követelnek az 1.13as patch-ben)

ha ezeket át lehetne valhol írkálni, finomítani rajta mégha nincs is igazam..

vagy másik!!!

egyszer egy Mig29et AGM88as HARM-al szedtek le mert raksi úgy gondolta földi radar... utána lehet nézni😊

szóval... kicsit kõhajigálos ezen része a szimeknek sztem

L Viper
Igen, észrevettem én is, hogy itt nem lát olyan szélesen a radar.

Destroy elõtt repültem, amikor egy pár célt bediktált az AWACS, rájuk fordultam, de egy ideig keresnem kellett a radarral. Amikor befogtam pontosítottam az irányt Joe-nak, arra fordult a radarral és észrevette õket.
Ekkor már eltávolodtunk nagyon a CAP navponttól, mindenfelé SAM-ek, dugig volt a besugárzásjelzõ is, a köcögök meg elhúztak, nem tudtunk indítani rájuk.

Gondolom, ha már az avionikát a valós, gépkönyvekben is leírtakhoz igazítják, akkor a radar paramétereit is igyekeznek.
Scottt
Pollux: Mondtam, hogy egyszerre csak 2G-t csûrj be abba a spangliba,holland a cucc^^<#buck>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Vga limites beállításokkal 13k körül kéne lennie szerintem.Mennyin ketyeg a proci?Szerintem itt processzor limitrõl beszélünk^^

Molnibalage
Ja, ma teszteltem Snail-lel és dersteffel. Mûködük jól az MP kód. Nagyon apró gikszerek vannak. A csatlakozás nem mehet fejetlenül, de utána stabilnak tûnik. Az FPS nem csökken multi alatt semmit, pont annyi mint single repekésben.

3 kandúrral leszálltunk deck-re. Ez volt az elsõ ilyen valszeg a Falcon történelemben. Apró szépséghiba, hogy a szárnybeállítást a kód nem kezeli rendesen MP alatt. Rossz állásban látni a másik huma player esetén. Teljesen hátracsukott helyzetben szállt le derstef. Remélhetõleg azért tesznek ki képet az eseményrõl a preview thread-be. Csináltam sok szép felvételt.

Molnibalage
De. Gondolod viccbõl próbáltam ki az összes verzióját? Azért mert tolnám, és ezt is fejleszteném. Így viszont semmi értelme nincs a szememben.

F-16A kabint elkezdte Qawa csinálni és egy középszintû kidolgozottságig el is jutott. Mióta elhagyta az FF csapatot nem'tom hol tart vele.

Az AF-nél tényleg szélesebb a nyaláb, de én kételkedem annak realiszikusságában. Olyan szélesen lát, hogy gyakorlatilag nincs korlátja neki az én szememben.

polluxware
áhh.. csak savanyú a szõlõ mert hûs permet áztatta..<#zavart1>

amúgy meg úgyis az FF5-be vagy belebukva, tökmind1 hogy fut az OF úgyse játszanál vele, merthát mondjuk meg õszintén az ellen tábor tébojító méteje eme alkotás.. amolyan kommunista csökevénység😊 (ezt nem tudtam kihagyni<#nyes>)

64-bites OS meg annó tetszett.. videó lejátszásoknál a beletekergetés vagy csak elindítás is sokkal olajozottabb volt.. FS9et próbáltam csak rajta amiben a kedvenc kisgépem nem ment mert 32-bites driverei voltak a mûszereknek.. (beech bonanza a36)

prószálgattam mostan a BVR légiharcot AF-el, OF-el és érdekes különbségek vannak.. ez a hiba amit lentebb írtam nem mindig jelentkezik, viszont a radar keresõnyaláb mérete Af-ben átlagban 2x nagyobb területet fed le "stabilan". gondlom ez így reális fõleg APG-66 radarnál.
Az lenne a legtutibb ha F-16A kabinok lennének valmi ósdi koreás kampánnyal, full realisztikus gyerekcipõs-skubizos-radaros gépekkel mindkét oldalon.

aham.. asszem<#idiota>

JoeDestroy
Nálam is szar az OF FPS értéke, mégis játszható. 18-20 FPS-t írt, de a mozgás folyamatos volt, az irányításra meg azonnal reagált. A tegnapi tesztmultin is szépen teljesített. Néha láttam lagot de csak pár objektumnál. Viper gépe repülés közben meg sem zizzent mellettem, még a rárepüléseknél sem. Az OF 4.5 eleve szar, csak a 4.6 kieggel lett jobb. Tele volt idegesítõ bugokkal, és a diavetítés oly mértékû volt, hogy az egérrel nem tudtam a fülkében kapcsolgatni. Márpedig az OF avionika ezt megköveteli. Vagy ismered közvetlenül a kapcsolókhoz rendelt parancsokat.
A 4.7 meg mûködött az alacsony FPS ellenére is. Igaz itt is van pár forcsaság, fõled a HOTAS DMS és TMS rendszerekben.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Miért is? A videókarim azért annyira nem ütõs. A Falconnak ez bõven elég. A bátyus gépe picit többet tud, mert olyan videókarija van, hogy ehaj. Viszont csak 2GB RAM van a gépében és az is lassabb. Semmit nem húztam fel a gépen és nem is konfigolom szarrá. Amihez kell arra jó.

Mennyit kéne szerited. Én nem értek ehhez. Csak azért futtattam le, hogy lássam, hogy a bátyuséhoz képest hol van.

Scottt
Ezekkel a cuccokkal csak 10k? mmmm szvsz tuti többet kéne^^

Molnibalage
Csak ezek a szarul megírt játékok lassúak. Érdekes módon az FF4 és FF5.0 sokkal gyorsabb rajta, mint a régi gépen nagyobb felbontásban és FULL élsimítással. Max. felbontáson veszem fel a videókat.

Nincs húzva a procim és márkás tápom van. Nem sajnáltam rá a lét. Fejbõl nem tudom, de az úgysem okozhat gondot. A 3D Mark 2006-ban 10k körüli pontot értem el.

L Viper
Én nem vagyok annyira PC guru-császáristen, de az nem lehet, hogy a 64 bites XP-jével van valami nyavaja? Valami memóriakezelési gond, ilyesmi?

Az OF-nél vannak gondok másnál is, de nem ekkora, hogy "diavetítés" és a hasonló konfigosoknak a Lock On nagyon szépen fut.

Milyen tápod van Balázs?
Meg van huzva a procid?
Mondjuk ,az azért idegesitõ,mikor ilyen kártyával szaggat valami......
Nekem még tegnapnak tûnik,mikor a 6800 ultra(?)csodájára jártak,hogy 10000 körül tud a 3DMarkban,most meg nézem hogy a 4850 el 12500 körülieket nyomnak.
Én meg felhuztam a kártyát a Zatekes tuning értékekig,akkor se tudtam többet csinálni abban a felbontásban 9500 tól.Pedig mindenki 10000 felett nyomja....igaz ,az AMD visszafog sokat,pedig érdekes módon magasabb órajelen jár mint kellene(2.6 helyett majdnem 2.8 on).
Lehet hogy tényleg lehagyta a hardver a szoftvert nálad😊

"->> akkor bekapcsol a kabfaszFPSdown_to_döunder die béka seggeMOD....."
<#integet2><#worship>
Ez jó....😊)

Molnibalage
Tedd fel és nézd meg. Nem tudom.

L Viper
Nono ! Az AF-et én csak a normális füstök, nap effekt és szép felhõk miatt szapulom. Még hozzáteszem a kabinintegrációt is. Én a SuperPakon nõttem fel, az AF annak a gyermeke <#hehe>, ha nem is a legszebb, de az övé. Hozzátenném az OF is.
polluxware
ja és a szép domborzat😊

akárhogyis szapoljátok az AF-et ez a BVR dolog akkor is elvan cseszve...

Egyébként ez az eredeti Falcon 4.0 maradéka, vagy az új moddingok hibája?

polluxware
Szerintem az OF-ben egy ideje van egy olyan rutin ami megnézi hogy mi a windózban a felhasználói név.. és ha ebben szerepel "Molnar" avagy a "Balage" vagy netalán "Balázs" /kódszó/

->> akkor bekapcsol a kabfaszFPSdown_to_döunder die béka seggeMOD ami miatt akármilyen géped lehet akkor se fut normálisan.

talán az OF-es totyikban megnyilvánultak ihlették még az elsõ csernobili katasztrófa idején, osztán a jó stalkerek akik túlélték az elsõ Lárdzs emissiónt azok szivárogatatták ki ezt az infót.

ez csak egy elmélet <#eplus2>

L Viper
A videó alatt a "watch in high quality"-re kattintva jobb a kép, bár az eredetit én is megnézném.
L Viper
A 4.5 egy instabil vacak. Ott a hadjáratban nekem is 12 az FPS, nem is kínlódam vele sokat, idõpocsékolás.
Molnibalage
FPS = 12. Elsõ nap csak a reptéren álldogálva Szöülban. Bye,bye OF... A beta verziója az FF5-nak a "szar" FPS-s értékkel is 80 feletti. Szintén a szar FPS-sel mikor dersteffel kötelékeztem és csak õrá zoomltam 256 (!) volt az FPS. Az OF-ben ez 30. Vicc.

Molnibalage
Egy dolog még. Ne csak youtube-ra rakja fel. Legyen letölthetõ az eredeti is.

Gundark 1 1
Kiváló munka Boci. A zene tetszik 😊 Szépek a vágások. Vipernek annyiban igaza van hogy itt ott tényleg egy picit sok a világos effekt. De ettõl az apróságtól eltekintve <#eljen>
Molnibalage
Most felrakom a 4.5-öt is. Ha az sem megy, akkor én ejtem az OF-et addig, amíg a BMS csapat ki nem ad valami tisztességes update-et.

L Viper
Ezt kifelejtetted a pozitívumok közül.
Kitûnõ a domborzat ( BaZ SRTM ):

Molnibalage
Az kód hülyesége okozza az OF-nél és RV-nél azt, hogy az AI infót kap arról, hogy rakéta megy felé, mikor a radarja még nem is aktív. Sajnos az FF5.0-ben is elõfordul ez.

A 4.5-höz készült helyszínek szerintem továbbra is jók amik eddig jók voltak OF alatt.

FF5.0? Már sokszor le lett írva. Amíg nem játszható állapotban van addig nem érdemes kiadni. Már közel van ahhoz. Hustler az is írta, hogy máciusban ki akara adni "lesz ami lesz" alapon. (Nem ezt írta, de ez volt a lényege). Ha valakinek nem elég jó akkor használjon FF4-et alapon gondolom. Nem tudom. Ez egy elejtett mondat volt tõle és ne alapozzatok rá semmit. El sem kellett volna mondanom...

Molnibalage
Személyszerint nekem semmivel nem fut lassabban mint az RV, nemértem Balázsnak miért fut úgy ahogy a szupa-dupa gépén.

Mert az OF készítõ is elismerik, hogy olyan szarul van megcsinálva, hogy erõsen hardverfüggõ. Ha ilyen hardvered van mint nekem akkor cumi. Nem fog futni. Kész, passz.

polluxware
3-4napja nyúzom hébe-hóba az új OF-et és rettentõen bíztató..

Személyszerint nekem semmivel nem fut lassabban mint az RV, nemértem Balázsnak miért fut úgy ahogy a szupa-dupa gépén.

A számomra plussz benne:

-telepítés után rögtön használható, (FF4 key settings megy benne) max Janhas skineket másolgatok csak bele
-alap tereptextúra sztem tökéletesen jó az advanced haze miatt, Hitiles felesleges
-az alap kabin szép, NINCS kék csík!!! (legalábbis csak nagyon halovány a HUD két oldalán)
-Eltüntek a képernyõ szélén lévõ szinezõdõ hori, és verti csíkok -> /Texel Bias Fix : ON/
Hajnali és esti küldetéseknél nem szinezõdnek el a fák mint RV-ben
szóval szép és jól is fut
-2d-s kabinnál gyors a képváltás egyik nézetrõl másikra, és eltünt a lassulás, valmint az anomáliák amik az RV-ben jó órás játék után elõszoktak jönni . (eltünik a kabin+belassul)
-F-15C MSIPII modellje nagyon szép -> aeyes kabin-t leszedni hozzá!!!
-stabilabb rádió kommunikáció RV-hez képest, felesleges belepofázások lassulások nélkül !szerintem!

ami hiba:

CTD-t egyedül az UI-nál produkált, azt is akkor amikor nem az eredeti theater volt beállítva hanem valmi "new korea camp" + compact install volt csak felrakva F4.0-bõl... lehet ez is közrejátszott.
Maga a játék (3D) futtatása közben egyszer sem volt CTD.

szokásos hátrányok AF-hez képest:
AF-ben hozzászoktam hogy az Amraam amikor elhagyja az indítósínt utána amíg a HUD-on nem ér el "T.." számlálásig addig a szemberepülõ gép nem kezd el kitérõ manõverbe.. mivel addig nem is használ aktív lock-ot a rakéta TWS módban.. namost itt ez RV-ben, meg OF-ben totál máshogy van, ezáltal hajlamosak seperc alatt lerázni a rakettát az öregebb gépek is ami nemtom mennyire reális, fõleg a szupercsúccs C5 variánsokkal szemben is..
tény hogy inteligensebb az ellen, de akkor hova marad a BVR harcmód szépsége?? 5-6nm belül kell utolérnie állandóan rakettáknak a szutyok mig-19eseket is!

Nem lehet ezen valmit modosítani?? mégha nem reális szerintetek a kívánalmaim akkor is..

Harm-ot már sikerült használni, viszont a litening pod TGP képe még elõcsalogatásra vár😊

Add package opció kampányban!!

alternatív tyiáeterek léteznek OF 4.7-hez?? ODS, vagy hasonlók? esetleg izrael!!

mindent egybe vetve szép! nekem tetszik.. hiányzik a Szufa belõle, meg a DX7es fémes fény a hajtómûkiömlõnél, de ennyi hiányozhat.
érdemes lesz odafigyelni az OF 4.8-ra..

az FF5 !!dúrván!! kábé mennyi idõ még? csak úgy köbö, nem kell morogni..😊

És milyen igaz......<#eljen>

Molnibalage

L Viper
Ez amit beírt szimplán kötekedés. Náluk biztos nem ismert a magyar mondás: Ízlések és pofonok...
Még kérhetsz majd elnézést is, hogy belinkelted 😊
Molnibalage
Nem rossz. Persze én szokás szerint lehalkítottam a zenét. Akkor kövezkezzen egy másik vélemény is, de nem tõlem. A beta fórum egy tagjától.

IMHO, it sucks! The fidelity of the video is so low, I could count the giant pixels in any given frame. He could at least, blend hires with low-res and give something to pleasant look at.

The music is as crude and irritating as the video. I'm surprised you would even post a link to this!

Érdekes. Az eddigi videóid tetszettek nekik. Néha nem értem ezeket a srácokat.

L Viper
Ha valaki kíváncsi rá, a mai multi összes képe:

Letöltés innen !
JoeDestroy
Az FPS a tapasztalataim alapján itt nem egy egzakt mérõszám, mert a kijelzett 18 FPS ellenére sem volt képregényes a játék, és az irányítás folyamatos maradt. (A min FPS pont visszatérésnél volt, leszállás alatt)
Némi adatanomália (elhanyagolható) volt, Viper kerekei kint vannak, az AI kerekei meg a futón sem voltak kint. Érdekes csak egy esetben. De mindenek ellenére jó multi volt 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Jó az OF 4.7 szerver oldalról.
Volt jó kampány, napfelkelte, meg minden jó.
Bírta a szûk kötelékezést is jól. Az egyik kampánybevetésnél volt egy hiba, Joe a kerekemet kint látta, de behúzva volt.

Molnibalage
A shotok kb. felét én követtem el. 😊

Buren
USS Wisconsin <#szeret>
A rengeteg új kép közül.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.