52965
  • arrow19
    Valaki küldje át nekem pmben a stopworks kabinokat a régi raktár 2ből
  • L Viper #28812
    Apró játékszer:

• L Viper #28811
    :-( :-(
  • Molnibalage
    Ja. Vagy 1-2 hónapja halott, ha nem több ideje.
  • NikkiSixx69
    a FLIGHT PLAN nél állítgattam az órát most már sikerült, de kösz
  • L Viper #28808
    A régi Raktár 2 totál meghalt Balázs ?
  • Molnibalage
    Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Mindegyik gépnél legalább 10 perc van a felszállásig. F-16C az utolsó a listában, annak kb. 13 perc van hátra. Mit mutat az óra mikor elindítod a TE-t?
  • NikkiSixx69
    Nálam a visszaszámlálás 1:30 nál kezdődik
  • Molnibalage
    Mert legutoljára szerintem taxi-t repülték. Commit után gyorsan kattintsál rá a rapm start opcióra.

A játékban egy kis bug, hogy bármennyi idő is van felszállásig akkor átválthatsz ramp startra. A gond az, hogy egy full ramp starthoz kb. 13 perc kell. Szóval, ha a visszaszámlálás elhagyta a 13 percet akkor már csak taxi opció választása a kívánatos.
  • NikkiSixx69
    Na jó! Megnéztem a ramp start videot. Belépek TE take off küldetés. Kiválasztom a Ramp start-ot de mégsem ott kezdek hanem a taxi-is résznél ez mér van?
  • L Viper #28803
    Bárhol kilépsz hadjáratból, vagy T.E-ből kapsz kiértékelést. Természetesen ha le is szállssz jobb lesz.
  • Molnibalage
    Igazából asszem sehova. Ha lent vagy és úgy lépsz ki akkor az már landingnek számít. A pontozás és kitüntetések osztogatásánal lehet, hogy számít, ha a többi gépet is megvárod leszállni a kötelékben. Ebben nem vagyok biztos.

Van egy ilyen bejegyzés a logbookban, hogy "consecutive".

Ez arra vonatkozi, hogy hány bevetésről értél haza egyhuzban egyben. Lehet, hogy a köteléktársak hazérkezése is kell, hogy hozzáadjon 1 bevetés után egye. Ha ebből össze jön 100 (!!) akkor is kapsz egy medált. :)
  • NikkiSixx69
    Folytatom a kérdezősködést:
    Ha leszálltam akkor hová kell gurulni, gondolom bebarkolsz leállítod a hajóműveket és kiírja hogy end mission?
    Jól gondolom?
    Most töltöm a ramp start videot...
  • repvez
    nagy valoszinuséggel igen
  • NikkiSixx69
    De itt mi is történt? Tesztelték a katapultálást?
  • NikkiSixx69
    ÁÁÁÁ
  • L Viper #28797
  • L Viper #28796
    Baz*ki Leon, ilyen volt nekem is
    Mennyire imádtam.
    Amikor kamaszodtam a távirányitó szekció miatt szétkaptam és a szobánk ajtaján végezte, mint privát csengő (jó volt a duda benne ). Tudod, a fontos emberekhez csengetni kell :-)
  • repvez
    A mirror wars cimu filmbe is betették az itt készült filmeket.

Tehát valos esemény volt a katapultálás a filmben nem effect mint az amcsi filmekben :D
    képek
  • LeonSilver
    Spectrumon EZ volt a legjobb gém.Imádtam!!!Jobban mint 64-en az ACE meg az ACE2-t.
  • NikkiSixx69
    Ja c64 mikor kicsit asszem a jobb oldalán melegedett. De jó illata volt. Basszus régi szép idők. Meg azért 87' 89' körül azért ha hallottam hogy jön valami orosz vagy magyar gép rohantam kifelé az udvarra.
  • NikkiSixx69
    specrumon volt az Ace nevű játék, Majd 3 pixel volt az ellenséges vadász:)
    én is rugókra vadásztam folyamatosan.
  • Buren
    De jót röhögtem a Bocskoron. Ő akar(t) repülni? :D
  • NikkiSixx69
    Voltam, az amcsi néger pilóták is befeküdtek a gépek alá olyan meleg volt:)
    Nekem a su-22 maradt meg a legjobban.
  • LeonSilver
    De fasza!!
  • Molnibalage
    Még speckó illata is volt a C64-nek! :)
  • LeonSilver
    Nekem még gyerekkoromból maradt egy ilyen vezetékes-irányítos nagyon faszányos Wartburg ( ilyen ni )

Ennek a kormányos izéje bovdennel volt megoldva a bovden pedig egy ilyen rugós izében futott.Na én ebből vágtam le méretre egy darabot, a két végét meghajlítottam, hogy a helyére tudjam akasztani és kész is.Ez soha többet nem tört el!Mert ugye az volt a gáz ennél a rugós-kapcsolós szarnál, hogy valami nagyon ócska anyagból csinálták a rugót.
  • L Viper #28786
    Numerikus Ins. a befogás billentyűvel és Numerikus Del. a dobás, de én is Joyról használom persze :-)
  • L Viper #28785
    A lemezkapcsolós Joyokat össze lehetett forrasztani jó vastagon, mert volt, hogy eltört :-)
    Cimborámét megtákoltuk és bírta utána.
  • L Viper #28784
    Nekem is van pár jó C-64 emulátorom, de amikor nemrég öcsémmel összeraktuk az igazit és kerregett a külső lemezegység, vagy kaziról beolvasta a progit a turbóval, azok a hangok nagyon feelingesek :-)
  • Molnibalage
    A megfelelő joy gomb lenyomásával lehet dobni a célt vagy a ctrl + le kombinációval. A FF5 keyman alatt ott a link. Asszem undesignate tartgetet kell kereni. (Numerikus del?)
  • NikkiSixx69
    Köszi a Joy infokat. Holnap megyek a mediamarktba meg a corába is. Majd meglátom...
    Ja megvan TE küldetés amit letöltöttem. Rossz helyen kerestem. Köszi!
    A befogott célt, ha már nem akarom tovább besugározni akkor mit tegyek?
  • Molnibalage
    Ilyen joy volt nekem is, de C64-em már rég nincs meg. Van C64 emulator. :)

• LeonSilver
    Ja.De én a gagyikat is megreparáltam, saját kútfőből kiindulva.Ha érdekel megosztom a tekknikát.
  • L Viper #28779
    Abban minőségi mikrokapcsolók voltak. Az akkori "gagyibb" Joyokat 100x-osan túlélték.
  • LeonSilver
    Ja.Nekem is c64-hez volt és a mikrokapcsolók miatt ez volt az elnyűhetetlen joy.
  • L Viper #28777

Nekem még megvan a C-64 s hozzá ez a remek Joy ( eredeti '87-ből )
  • arrow19

• L Viper #28775
    Nagyon kézreáll, a bazi nagy gázkar elején, nézd meg a képeken.
  • Molnibalage
    Gázkar elején lábkormány? Fura egy megoldás.

A Cyborg Evo nagy hátránya, hogy ha nem programozod fell fullra a gombokat, akkor nem túl jó, mert a gázkar az alsó pozíciókban nem tartja meg magát, magaráz folyamatosan két kézzel kell fogni a joyt különben leesik a bot mozgatása közben a gázkar a legalsó helyzetbe.

Hétfőn már X52-őm lesz. :)