Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
addig csak szürke az egész monitorozó ablak
hátha ez segít😊
De próbáld ki az ATI toolst,nem kell huzni,akkor is mutatja a hõmérsékletet,meg a valós órajeleket.GPU tester
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
simw.com nézd meg egy natúr engine control section árát..
valaki annó kitalálta még régen abban a szuper kapitalista érában hogy bármilyen hobby-t üzöl is, irreális horibilis összegeket kell fizetned minden banális hülyeségért..
elég ha betérsz egy horgász boltba😊
TWR/RWR tudású halradarok vannak külön picipézéé<#zavart1>#zavart1><#beka3>#beka3>
Csak az a 3 db CH-s gombkirakós okosság (MFD-k + ICP 3x25 gombbal) de ott a kép nyomtatott papír, na az kb 3x45eFt
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"If all continues as planed, FF5 will be out by then."
Ez a Tiger Meet eseményen való részvételre vonatkozott. Tehát március végéig van rá némi esély.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Filmek esetében a régi idõkben színész óriásaink adták a hangjukat, ma meg... inkább hagyjuk.
Ez itt Spárta<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Valaki akkor elvakerolná, hogy kell
újra rakni a drivert?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nem kifejezetten a haditechnikáról szól!
Szörnyû mostanság a magyar szinkron, régen olyan profik voltak....
tiltó lista magyar szinkronnal:
Black Hawk Dáwn
Generation kill
meg kábé a most vetített normális filmek 75%-a
2. vidkarin RAM-ot kell nyúzni, de azt is úgy hogy elõtte megnézed hány nanósak
3. hõmérséklet megtévesztõ, ugyanis hamarabb lesznek menetzárlatosak a ram chipek, és elõbb esik szét a kép örökre, minthogy felmelegedne ha éppen hirtelen nagyobbat rántassz rajta
4. cpu-t meg húzni úgy kell hogy elõveszel egy számológépet, aztán papiron kiszámolod hogy ilyen-olyan szorzóval az adott fsb-t aminek állítása kihat a PCI-buszra, milyen órajelet ad, plussz az összhangot prószálod megtalálni CPU/FSB/PCI
de sokkal jobban jársz ha a BIOS nem engedi esetleg a független állítgatást ha utánanézel a CPU-FSB PIN modding-nak
1333fsb-nek hiszi a lap a cpu-t és kábé ennyi is lenne az overclock
sokan csak 10-20-30% adagolnak az fsb-nek amitõl az minden lesz csak szikronban nem, és mondjuk elmegy a hang meg ilyenek😊
Nyugisan le lehet hurrogni, nyitott vagyok rá
<#zavart1>#zavart1>
Nemtudom😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
9600GT(Gigab.)Kösz a linket,most töltöm a cleanert meg a drivert,lecserélem azt hiszem.Én amugy szerettem a régi ATI 1600pro Sapphire-t és én is kerestem a 8600 GT-t illetve GTS-t,pont miattad😊)
Balázs
A Catalyst center mutatja a hõmérsékletet,lehet vele huzni is.
D e szerintem kártyát huzni az ATI Tools a legjobb,az azt csinálja hogy a levitt órajelrõl(nekem 650 az egyik gyári,ugy emlékszem 400 ról indult)folyeamatosan tesztelve emeli az órajeleket addig amég nem hibázik a kártya,akkor vissza vesz és igy jojozva,tesztelv beállt egy optimális értéket.Közben persze figyeli a hõmérsékletet is.Valamennyi biztonsági ráhagyással állitja be,a modderek jobban megszokták huzni,de ez igy biztonságos ....nekem a 650 et 758 ig huzta,pedig 810 körül láttam én a grafikai hibát,onnan állitotta vissza.
Szerintem DDR3as memoria órajelet kb 1GBig lehet huzni.
A Gigabyte nak van olyan progija amivel lehet huzni a proci órajelet,nekem is rajta van a lemezen.Azt nem tudom,hogy a feszültségértéket is állithatod e......
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_List.aspx
A videókártyát meg amíg van képed hozzá😄
Joe:9250,128mb,1.4es Shader.De a megfelelõ drivert szedtem le hozzá
Úgy döntöttem leszedem az én kártyámhoz ajánlott Omega drivert.
Valaki leírja mit, hogy kell?
Sok vackot kiszed, ezt láttam számtalanszor.
Kiválasztod a kártyát ( ATI NVidia, utána oprendszert ) és valamelyik linkrõl leszeded.
169.21 -én leálltak, úgy tudom nem csinálnak több drivert NVidiához, de ez a verzió nálam tökéletes.
Ebben a topicban raktam két képet,
hogy mit, hogyan kell beállítani. A Lock On elképesztõ szép lett vele. Semmi ricegés, végtelenségig sima a kép.
Összegezve? Van tartalék benne, ahogy kell. (Mérnöki szemmel ez fontos nekem.)
Tudsz adni egy linket ehhez a csodadriverhez?
Nekem a legujabb Nvidia van fennt(mármint amit az én kártyámhoz ajánlanak)
Nincs is nagy gond vele,de a Lockonban vannak grafikai hibák(csak az A-10 el ,érdekes módon és nem mindig),pld. kockás a pilótafülke kupolája,meg eltunik a fél gép külsõ nézetbõl....ilyesmi.Azért b....a a csõröm,mert én szinte csak a Disznót hajtom......
Egy próbát megérne......Thx and SBF(Steve Blood Forever😊
Na mármost ha ez a cucc azt érzékeli, hogy a Flakon 2D-s akkor piszok alacsony órajelen fog dolgozni a kari^^
Viszont a 3D-s megjelenítésbõl az adódik, hogy tudná a kártya a speedet rendesen is, csak az XP alá írt driver mintha csak össze lenne dobálva, némi hiányossággal. A Falcon meg nem csípi a Vistát. (Vista 64bit Ultimate SP1). Ez van. Kompatibilis módban is ugyanezek a hibák vannak.
Az UI-t én is User Interface-ként tudom.

Ami OF-ben XP alatti driverrel 13-18, az Vista 64 bit alatti driverrel 26-35 (TGP+sok füst)
meg 55-70 ilyen helyeken.
Szóval lehet írni jobb drivert is mint amit az ATI XP alá produkált. Ez már a Viper féle NVidiás teljesítmény lenne, ha a többi jó lenne...
Viszont minden Falcon verzió grafikus hibákkal van tele, valamint az UI megjelenítése egyiknél sem mûködik rendesen.
az OF a legsúlyosabb: textúra hibák valamint kifordított modellek.
RV kisebb textúrahibák, fõleg talajon, valamint feliratgondok:
AF: Teljesen használhatatlan UI! Kisebb textúrahibák, itt is fõleg talajon (Ezek valószínûleg DX 10 verzióból adódhat szerintem)

a történet meg egyenesen filmbe illõ annyira jó
tökéletes
vagy ha már ilyen, akkor az ellenség AI pilóta is ügyetlenkedhetne azzal a radarkezeléssel😊
az meg hogy az AF hadmûveletnél irták hogy asszem két F-15C "pontosítás" biza azelõtt lõtt raksikat a két mig-re mielõtt azok azt észre vették volna hogy befogták õket az biza igaz, megtörtént eset..
namost úgyebár egy mig azé minimum ellát 30km-re ha jó napja van.
persze a távolság úgy csökkent ahogy azok totál egymás felé kojtoltak, de még ha azt is hozzászmítod hogy amikor a migek RWR-je elkezdett csipogni akkor talán még manõverezni is elkezdted..
ergó kellett ám annak a raksinak ficánkolni eleget ide is oda is
ki nem keresem neked...😊 de nem én találtam ki
amúgy jó hogy mondod az editoros tippet<#eljen>#eljen>
Szerintem Balázs a teszthez a driver 4xAA és 8xAF (v16xAF) beállításait nemigen vette le. Ekkor a 10k körüli érték jó 3Dm06-ban. A fenti beállítások mellett nekem is 98xx pont lett. Alap beállítással, (driver és 3Dm06) 134xx eredmény hozott HD3870, amit szerintem a HD4850 is lazán hoz. A Vantage eredménye az már szerényebb, 84xx lett. Szerintem nincs Balázsnál procival meg egyébbel gond. A 8.11-es catalysttal viszont voltak XP alatt gondjaim, ami a 8.12-vel elmúlt. Sõt a korábbi 8.8-8.10 sem volt az igazi. Régebbi progiknál alkalomszerûen kilõtte a VPU recover a kártyát.