52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28854 A gazdasági válság előtt volt a terv, hogy 2009-ben kedzik ellátni őket és 2010 végére kapná meg az összes. Most, hogy ebből mi maradt, nem tudom. Ha majd aktuális, akkor kapják meg szerintem. 20 másodperc F4Browse-szal megcsiálni, hogy legyen HMS. -
#28853 Te Balazs most volt egy hir hogy az osszes F-15 kap majd HMS-t csak a postodat olvasgattam ez feltunt. -
#28852 Kíváncsi leszek ki és mit reagál :-) -
#28851 1 perce írtam be, mert úgy tűnik, hogy nem jutott el x hónap alatt a lista oda ahova kellett volna... -
#28850 Az Open Falconosokkal azóta nem értekeztél? Még a végén ott kötsz ki :-) -
#28849 Most nézem, hogy van új driver meg sst a saitekhez.Az sst 224mb ..
Tisztára nero feeling ( az első cd író szofver ami egy 2*-es HP íróhóz volt 2 db floppy lemezen elfért.azon is adták! ). -
#28848 I wanted to let you all know that we looking very closely at the code for the campaigns. I have assembled a team of the best and most experienced campaign creators and we intend to be able to absolutely fix our existing campaigns and offer some level of support to future campaign developers.
At present we do not know when we will have something for you to test or when we will be finished with this work.
Hustlertől. Nagyjóból ezt mondta eddig publicban is.
Volt egy kegyetlen hosszú fórumozás a role scores dolgokról, de sajnos mire elolvastam volna végig Hustler eltüntette a topikot. -
#28847 I was waiting for the last video from Genius. I will post the videos today. Great video btw. I think you will win.
Bár lett volna még egy nevező. Akkor most egy Cougarral gazdagabb lennék. :) -
#28846 Az alsó kettő "szeretett" i_hawk műve :) -
#28845 Ezek még preview thread-ben voltak. :) -
#28844 Nem offolok tovább, inkább nézzétek ezeket:
-
#28843 Remélem nagyon hamar! Nem fog hiányozni...
-
#28842 Mikor kopnak már le, de mindegyik. -
#28841 Jahh, én is elolvastam több oldalon is.
Ezt is elsimítják, fontosabb ennél, hogy nekem legyen az autóban elakadásjelző háromszög. -
#28840 Bővebben
Durva -
#28839 circusz maximusz
-
#28838 -
#28837 Hát ja! Szép kis csapat:
Klikk -
#28836 Na ez az OFF tényleg oda.asz
-
#28835 Meg a játéknak sincs határa :)) Flying Schoolbus -
#28834 Általában nagyobb klubbok közösen építenek egyet egyet.
Nagy gyakorlat kell a pilótának, mert a sebesség igen nagy. -
#28833 Ez már kiakasztó! Meddig hazudnak még a képünkbe? -
#28832 Az FF5 menüje kissé más elrendezésű, elsőre szokatlan AF, FF4, vagy OF után. -
#28831 Jútyúb televan ilyen videókkal.Fasza kis hajtóművük van csak "kissé" drága játékszer.És nem csak a mi fizetésünkhöz.Ha jól emlékszem a legkisebb hajtőmű minden nélkül több mint 5000 $ volt.
Model Jet engine -
#28830 és repül is a makett? elég kockás a kereke, lehet csak nekem tűnik úgy. valamelyik nap láttam f22 rc-t még a tolóerővektor is meg volt csinálva :D igaz aztán odacsapták, de hát érdekes volt, ha valakit érdekel megkeresem. -
#28829 El se hiszem, cirka 1 hét késéssel végre kiteszik az OF videót, amit a versenyre csináltam... :) -
#28828 Meg azért is, mert önvédelmi képességet ad. Szerintam az F-16 a szárnyvégeken levő csörgőkígyókkal az igazán dögös. Olyan, mint a bombanő nyakánban egy kis ékszer. :) -
#28827 Amúgy Sanyo(flyonlie.hu)oldalán is van egy használ X-52 15ropiért :) -
#28826 Na most már minden ok. Bállítottam. -
#28825 Ja kipróáltam. Az allied forcenál ott vannak azok a menük amiket mondtál. Ott jó is
De a FF5 -nél nem érzékeli továbbra sem . Lehet újratelepítem.. -
#28824 A Controls-advancedben kell belőni, szerintem megtalálod.
Külön lehet majd állítani az Afterburnert is, hogy hol kapcsoljon be. Ez majd ott lesz ahol tesztelgeted a Joyt. Nekem olyan 90%-os gázkar álláson van. Set AB-re klikk a megfelelő gázkar állásnál. -
#28823 Én is a win által felismert driverrel állítottam be. De a ff5 egyenlőre nem érzékeli a gázkart mi lehet a gond?? MÁs minden ok. A win kalibrálásnál jó a gázkar. -
#28821 Mondtam én :-)
Bazi nagy, masszív szerkezet.
Egyébként az alap XP-s drivert használom, nem használom úgysem a rezgő funkciót, bár az is hibátlan és nagyon frankón állítható az erősége is. Kipróbáltam anno, de nem szeretem, hogy riceg :-D -
#28820 Na megvettem:black widow flightstick! Fasza. A gázkaron is király a lábkormány...Kösz az infót még1x -
#28819 Jaja. Ez egy igazi winglet :) Nem olyan gagyi mint az utasszállítókon :P -
#28818 Bizony-bizony,és amikor zsizrael lebombázta az Osiraki cuccot,akkor is felpakolták őket a szárnyvégre mert így kevesebbet eszik a gép(Gondolom aerodinamika miatt) -
#28817 Mostanában AMRAAMok vannak ott. Magam jobban szeretem a csörgőkígyókat ott, valahogy jobban mutat :) -
#28816 Jaaa, látom már smokewinder téma -
#28815 teljesen jo az az igazi is olyan -
#28814 A képen az a rakéta?? a szárnyvégeken elég illuzióromboló, de mondjuk ez a legkevesebb