Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egy csomó más is.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az OF telepítése azért nem 1,5 óra szerintem. Olyan 20 perc.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én is csináltam már régebben ilyen átnevezösdit, de gondolom nem akadály az a pár kilobytos kis fájlt feltenni valahova reg mentéssel 2 perc alatt megvan
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tud valki olyan dds-t ami átírja az helyzetjelzõ fények textúráit?
iszonyat nagyok és csúnyák, többi gépen olyan szolíd és tühti
www.smart-bus.hu
azok ilyen pitbull módon veszekednek mint te<#nyes>#nyes>
aztán meg ne sértõdj, és ha érdekel a win2003 nyugisan kérdezz, én kipróbáltam és ment! csak azért nem maradtam annál mert BS nem használta a 2. magot
32gigát címez és 32bites.. próbát megér sztem
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de rossz világ lenne most ránk
Ha ilyen drága,akkor a csávó aki összetörte Diego Garcián vagy hol,nem nagyon verte örömében a földhöz😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
1. TMS UP
2. designate target: num0
Eleresztés:
1. TMS Down
2. reject target: num del
RWS/TWS mód váltás: TMS Right.
IFF bal MFD radaron: TMS Left
A Target management System a ctr+nyilakra van téve asszem.
Ez a HOTAS stick bal oldali alsó 4 irányú gombja.
Egy Cyborg 3d platinumon szeretném ezt beállitani.
Én szoktam repkedni vele meg a 111 essel is a RV ben.
Most megint elõvettem a BS-t,de vagy én nem vagyok egy forgószárnyas tehetség,
vagy õ utál😊
Még szét se tudok lõni semmit,mert autodidakta módon nem jövök rá hogy lû.
Pedig MAA és mégse lõ a gépálgyú se😞
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
tudom írtam már a linket, de tényleg érdemes megnézni aki még nem látta
F-111-rõl nagyon jó kis anyag van... nemistom ki van ráizgulva<#rolleyes>#rolleyes>
ha már láttátok akkor sorry<#eljen>#eljen>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Na jó, kérdezni lehet.
K! ötletes dolog😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"