52965
  • Gundark 1 1
    Áj em iksz 52 tulajdonos. Külső profil kell. Én a kurzort a gázkar túloldalán lévő HAT-tal mozgatom. Az amit nyomkodsz az az egér :)
  • polluxware
    reccs
  • Molnibalage
    Akkor egy vicc.

- Hogyan beszélgnek a pilóták Bagdad felett?
    - 4 SAM közt!

• arrow19
    ja azt vágom hogy szívtál vele
  • Molnibalage
    Még a külső profilt nem próbáltam, mert XP64 alatt a Cyborg Evo-é nem működött. z istallnál folyamatosan síplolt. Ha itt sem fog menni, akkor kibaszott mérges leszek...
  • arrow19
    Nekem volt Pro, felrakod az sst-t és hozzárendeled a kurzorokat,abban lehet állítani melyik parancs mit kezeljen. Amúgy Gunny profilom volt abban meg asszem úgy van.
  • Molnibalage
    Van itt valakinek X52-je? Mert tangap még nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne egy dolgokhoz hozzárendelni azt ami akarom. A gázgkaron sajnos csak a két tekerővel tudom mozgatni a kurzort. A kis pöcökkel jobb lenne, de a belső setup nem látja azt, alaból egérként kezeli... :(
  • arrow19
    Openfalcont néztem tegnap win7 alatt szellemrepülőkkel nem igazán működik...
  • L Viper #28886
    Az FPS nem izgat, én a gép körvonalaira gondoltam. Az én ósdi gépemen csak álom.
  • Molnibalage
    Csak ez csalás. Nincs senki más rajta kívűl, 0 object van és mintha a FOV is kisebb lenne. Így 500-as FPS-t is összehozok. :)
  • L Viper #28884
    Tényleg tűéles a 16-os a képen
  • arrow19
    HD3870
  • L Viper #28882
    Milyen videókártyád van?
  • arrow19
    Ezzel a beallitassal mar egesz jol lehet tolatni....Full AA es AF
  • zsoltfireman
    Hja,csak kár,hogy ide-oda billeg repülés közben,jól el.aszták
  • arrow19
    Nem tudja valaki hogy ha elrontom a rampstartban a shift+j-t es visszaporog a hajtomi nem huzom ra alt+i-vel a porgest miert nem lehet utanna ismet felporgetni a gep hajtomuvet?
  • Molnibalage
    Ez ami atomdurva lesz. Csak sajnos nem FF.
  • Molnibalage
    Jet Thunderben lesz Harrier.
  • LeonSilver
    Gondot annyira nem okoz csak sokkal erősebb gép kell hozzá.
    Nézd meg EZT és láthatod magad is.Igaz ez DCS de lonci ugyan ez.

**--**

Nekem FSX alatt vannak ilyen szép gépeim.F-16, F-14, asszem 18 meg ez akis édes ni.És a Nimitz is.

• polluxware
  • polluxware
    soha nem volt vele gondom.. habár nem játszottam vele annyit mint fs2004-el..

ha szép gépet akarsz látni akkor VRS f-18e /Fs2004 alatt
  • LeonSilver
    Pedig ott van az.Még a DCS-ben is.
  • polluxware
    én elég sokat lomocoltam és sosem hullámzott a víz a talaj alatt.. érdekes:)

egyébként talajvíz is ilyesmi ám

lehet hogy egy árvízes időszakban programoztak Vyoszemék
  • LeonSilver
    Mindegy Balázs.Annyira azért az ember nem nézegeti ( bár az tény, hogy nekem ven egy ilyen heppem, hogy szeretem ha szép a gép ).
    Annyira de annyira szeretnék már egy olyan szimet ami szép,fasza a repmodell, nem hullámzik ósön a szárazföld alatt és van jól modellezett Harrier benne.Na meg Tornádó.Meg még sokminden más ...

Bakker, már megint belelógott a kezem a bilibe.

( mondjuk egy ilyen szintű szoftverér mint az FF5, csak a mai igényekhez igazítva én nagyon-nagyon sok pénzmagot lennék hajlandó adni.gondolom ezzel nem vagyok egyedül)
  • Molnibalage
    Mitha más jelzésekkel ellátott Harrier skint láttam volna egyszer valahol, de más festés nem rémlik.
  • LeonSilver
    Biztos igazad van Balázs, ehhez ( meg még jó pár dologhoz ) én nem értek.
    Tehát akkor van vagy nincs ? ;) Mondjuk a válaszodból arra következtetek qrva ügyesen, hogy nincs. :cry:
  • Molnibalage
    A modell az alacsony felbontású, nem a skin.
  • LeonSilver
    Tök véletlenül nincs valakinek egy pöpec Harrier GR.9 skinje?
    Ami az FF5-ben van az olyan, mintha baltával faragták volna
  • wasd77
    sorry, csak érdeklődtem.
  • Molnibalage
    Sehonnan és kérlek ez, mint ötlet se merüljön fel. Örüljünk, hogy Aeyes mester megcsinálja őket és egyáltalán nem drága pénzért adja. 12 euró az kb. két pizza ára, alulról közelítve. Ennyit azért ne sajnáljál már érte...

Annyit még gyorsan hozzáteszek, hogy van FF4 és FF5.0 alá készült verzió is, és asszem mindkettőt megkapod, mert csak az új adatbázis miatt kellett új install. A tartalom ugyanaz.
  • wasd77
    12.00 euro
  • arrow19
    cockpits.nl
  • wasd77
    Helló, nem tudjátok hogy honnan lehet megszerezni AEYES féle F-14A superpit V3.0 nevezetű cockpitet(tök jól néz ki), annélkül, hogy 12.00 euro-t fizetnék érte?
  • Molnibalage
    A másik két videó elég fura szerintem. A hosszabb, de kisebb méretű szerintem nem valami jó. Se akció, se képminőség, se sztori, se semmi.

A másik zenéje nem tetszik, de ettől vannak benne nagyon jó kameraállások és vágások! Van benne olyan is, amire még nem jöttem rá, hogy hogyan csinálta.
  • arrow19
    Szep lett hirtelen a No sacrifice,no victoryra gondoltam hogy az a zeneje de vegul kiirtad hogy masik :) Illik ra.
  • Molnibalage
    Kint van már 3 link.
  • Scottt
    Kép alapján rájöttem:)
  • Molnibalage
    HMS = Helmet Mounted Sight

Valójában ez elég tág fogalom, mert a MiG-29 Sjel sisakcélzója "csak" az R-73 off boresight indításához jó. A mai HMS rendszerek ennél jóval több adatot vetítenek a pilóta elé.

Isten tudja, hogy pontosan mi is ez. Remélhetőleg egyszer látjuk kiadva is. Ilyen ma egy igazi HMS vagy még több is.
  • arrow19

• Scottt
    Az mi?