52965
  • Molnibalage
    A 2D kabiban kell a lefel nyilat nyomkodni és akkor eljutsz oda.

A joyom viszont szar, hogy szakadna rájuk az ég. Az y tengely tesztjén teljesen hátrahúzva nem megy ki szélső értékig a csík a control panelban. Most akkor mi a szart csináljak?
  • Papa01 #28933
    Köszi a képet tetszik!! :)
    A pilóta és a navigátor ülése között hogyan lehet váltani?
    Emlékszem, még nagyon régen láttam a híradóban, hogy Urbán János nyilatkozott arról, milyen gépek jöhetnek szóba a típusváltást illetően.
    Ezeket mondta:

Mig-29
    F-16
    Tornado

Azért durva lett volna, a Tornado magyar felségjellel... :)
  • Molnibalage
    Ez is felrak egy profilt, de kék körre kattintva nem történik semmi. Nem lehet akíválni a profilt. Inkább megnézem, hogy a régi az működik -e. Kezd agyamra menni a Saitek...
  • LeonSilver
    Igen.
  • LeonSilver
  • Papa01 #28929
    Még abban tudnátok segíteni, hogy, jól értem a Tornado-t a FreeFalcon 5.0 alapból tartalmazza?

Üdv:
    Papa01
  • L Viper #28928
    Reméljük nem túl soká kijön az 5.1, az komoly cucc lesz, sok újdonsággal.
  • Papa01 #28927
    Köszönöm szépen a válaszokat! :) Leszedem a cuccokat!!! :)
  • L Viper #28926
    Természetesen egy csodaszép Tornado modell dukál a szép kabinhoz és más a repmodell is.
  • arrow19
    1.igen tornadot
    2.repmodel erosen tulozva van Balazs majd elpaholja Hustlerrel a databaset valszeg az 5.1ben jobban lesz modellezve
    3.Freefalcon5 ingyenes kabinok vannak hozza azok fizetosek
    4.www.freefalcon.com / cockpits.nl / stopworks.us
  • L Viper #28924
    A Raktár 2-ból letöltöd a - FreeFalcon5.0.exe-t és a FreeFalcon5_hotfix-et.
    A Falcon4 szekcióban van legfelül.Amiket Destroy belinkelt azok mind benne vannak.
  • Papa01 #28923
    Ezek csodaszépek!

Pár kérdésem lenne, lehet butaság.. :)

1. A Tornado mod-nál, külső nézetben is Tornado-t látunk?
    2. A rep. modell is különböző?
    3. Ezek ingyenes vagy fizetős kiegészítők?
    4. Honnan érhetőek el?

Köszönöm a válaszokat!

Papa01
  • JoeDestroy
    Így néz ki.
    [IMG][/IMG]
  • JoeDestroy
    Az új angol sst software-t.
    A letöltöttből nem települ, de ez abból van kinyerve.
  • Razor18
    Ez melyik változatot telepíti?
  • JoeDestroy
    Ezt rakd fel.. Működik.
  • Gundark 1 1
    Mert a régi profile editort használod. Szedd le az újat a saitektől.
  • LeonSilver
    Jujjj de fini!
  • Molnibalage
    Nem látja a profile editor. Dat file kell neki.
  • JoeDestroy
    Nézd meg magad. :) (22" 1680x1050)
    A 3D-s fülkék nem befolyásolódnak, mivel abból annyi van leképezve, ami látszik. A 2D-s fülkék egy része wide eleve, ami nem az meg minimálisan torzul. A TracIRtyű mellett meg max ramp starthoz kell már csak a 2D-s kabin. (a jelleggörbéken a középpontnál nem árt visszavenni, így lazábban tartható hogy a HUD "jól célozzon")

• Molnibalage
    Ez.
  • Molnibalage
    Csak időm nincs megnézni. A ODS-est megnéztem.

Ezt is jó.
  • Molnibalage
    Gyakorlatilag a teljes sorozat le van szedve.

• LeonSilver
    Kössz Balázs, a 3D a lényeg ;)
  • Molnibalage
    A 2D-s kabinok azok torzak leszenk. WS 2D-s kabinok vannak a játékoz, csak fájlokat kell átnevezni és másolgatni. A kézikönyvben benne van, hogy hogyan. (Angolban). A 3D-s kabinok nem torzak. -hires kell az exe után a parancsikonban és akkor több felbontásból lehet választani.
  • LeonSilver
    EZ nagyon ottvan a szeren!Láttátok már?
  • LeonSilver
    Srácok.Az FF5 mennyire komálja a wide képarányt?Jövő héten ( vagy azután ) lesz meg a 22"-es monitorom ( 16:10 ) és remélem nem lesz torz a kép.
  • polluxware
    ez mekkora játok volt már annó...

billenytűvel soha nem tudtam leszállni vele normálisan:)

ikon
  • Papa01 #28906
    Én is nagy tornádó rajongó vagyok! :)
    Annak idején nagy kedvencem volt a Digital Integration által 1992-ben készített Tornado szimulátor.

Egy kis ismertető róla:

Tornado
  • Gundark 1 1
    Kösszencs. Este leszedem.
  • JoeDestroy
    X-52 profil Falconhoz
  • Pzolika
    Mától én is X52 tulajdonos lettem :):)
  • Gundark 1 1
    Én is szeretném. Mert nem találok rendeset és nincs kedvem nagyon újraprogramozni az egészet :)
  • JoeDestroy
    Ha hazaérek küldök egy profilt, azt átszabhatod.
    DFG MRM NAV módok a módválasztóra téve. stb.
    Az új profilkezelővel készült (loc9.msi)
  • L Viper #28900
    Bár én Freetrack-et használok,( már amikor :-)) de az tény, hogy ami szimeket próbáltam eddig nekem a Falconban és az EECH-ban volt magasan legjobb a használhatósága, ill a használat megoldása, minősége.
  • LeonSilver
    Nekem mindig fentvan a Falcon és hangulattól függ, hogy DCS-t, Loncit vagy Falcont használom éppen.Most, hogy kb. 1 hete megjött a trackir5 megint intenzívebben játszogatok.Kipróbáltam egy csomó mindent ( WoI,WoI,CFS2-3 ) de a Falcon nagyon ott van még mindig a szeren.Ráadásul ha valamelyik nagy nevű ( vagy kicsi, ez lényegtelen ) csinálna egy pöpec 3D-s Tornado Gr4 és / vagy Harrier Gr.9 kabint azért még fizetnék is!! Nem tehetek róla de belevagyok esve ebbe a két gépbe
  • Razor18
    Megoldható könnyen, sávokat kell rendelni a mini joyhoz, nem analógként kell kezelni. Sztem arrow19 általé leírt mód nem műkszik.

Mini joy-nál X és Y tengelyhez egyenként JOBB klikk, Bands, 3 db sávot csinálsz, a középső semmi, a két szélsőhöz hozzárendeled a kurzorvezérlő billentyűket normál parancsként, nem makróként. Priviben ment a számom, híjjá, ha gond van. Melyik verzió az SST-d?
  • L Viper #28897
    Megint tolod a Falcont ?
  • LeonSilver
    Azért beszarás, hogy egy alapvetően 10 éves játékkal még milyen faszán ellehet szórakozni.
  • LeonSilver
    Én meg a POV Hat 1-es motyóval.