52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28934 A 2D kabiban kell a lefel nyilat nyomkodni és akkor eljutsz oda.
A joyom viszont szar, hogy szakadna rájuk az ég. Az y tengely tesztjén teljesen hátrahúzva nem megy ki szélső értékig a csík a control panelban. Most akkor mi a szart csináljak? -
#28933 Köszi a képet tetszik!! :)
A pilóta és a navigátor ülése között hogyan lehet váltani?
Emlékszem, még nagyon régen láttam a híradóban, hogy Urbán János nyilatkozott arról, milyen gépek jöhetnek szóba a típusváltást illetően.
Ezeket mondta:
Mig-29
F-16
Tornado
Azért durva lett volna, a Tornado magyar felségjellel... :) -
#28932 Ez is felrak egy profilt, de kék körre kattintva nem történik semmi. Nem lehet akíválni a profilt. Inkább megnézem, hogy a régi az működik -e. Kezd agyamra menni a Saitek... -
#28931 Igen. -
#28930 -
#28929 Még abban tudnátok segíteni, hogy, jól értem a Tornado-t a FreeFalcon 5.0 alapból tartalmazza?
Üdv:
Papa01 -
#28928 Reméljük nem túl soká kijön az 5.1, az komoly cucc lesz, sok újdonsággal. -
#28927 Köszönöm szépen a válaszokat! :) Leszedem a cuccokat!!! :) -
#28926 Természetesen egy csodaszép Tornado modell dukál a szép kabinhoz és más a repmodell is. -
#28925 1.igen tornadot
2.repmodel erosen tulozva van Balazs majd elpaholja Hustlerrel a databaset valszeg az 5.1ben jobban lesz modellezve
3.Freefalcon5 ingyenes kabinok vannak hozza azok fizetosek
4.www.freefalcon.com / cockpits.nl / stopworks.us -
#28924 A Raktár 2-ból letöltöd a - FreeFalcon5.0.exe-t és a FreeFalcon5_hotfix-et.
A Falcon4 szekcióban van legfelül.Amiket Destroy belinkelt azok mind benne vannak. -
#28923 Ezek csodaszépek!
Pár kérdésem lenne, lehet butaság.. :)
1. A Tornado mod-nál, külső nézetben is Tornado-t látunk?
2. A rep. modell is különböző?
3. Ezek ingyenes vagy fizetős kiegészítők?
4. Honnan érhetőek el?
Köszönöm a válaszokat!
Papa01 -
#28922 Így néz ki.
[IMG][/IMG] -
#28921 Az új angol sst software-t.
A letöltöttből nem települ, de ez abból van kinyerve. -
Razor18 #28920 Ez melyik változatot telepíti? -
#28919 Ezt rakd fel.. Működik. -
#28918 Mert a régi profile editort használod. Szedd le az újat a saitektől. -
#28917 Jujjj de fini! -
#28916 Nem látja a profile editor. Dat file kell neki. -
#28915 Nézd meg magad. :) (22" 1680x1050)
A 3D-s fülkék nem befolyásolódnak, mivel abból annyi van leképezve, ami látszik. A 2D-s fülkék egy része wide eleve, ami nem az meg minimálisan torzul. A TracIRtyű mellett meg max ramp starthoz kell már csak a 2D-s kabin. (a jelleggörbéken a középpontnál nem árt visszavenni, így lazábban tartható hogy a HUD "jól célozzon")
-
#28914 Ez. -
#28913 Csak időm nincs megnézni. A ODS-est megnéztem.
Ezt is jó. -
#28912 Gyakorlatilag a teljes sorozat le van szedve.
-
#28911 Kössz Balázs, a 3D a lényeg ;) -
#28910 A 2D-s kabinok azok torzak leszenk. WS 2D-s kabinok vannak a játékoz, csak fájlokat kell átnevezni és másolgatni. A kézikönyvben benne van, hogy hogyan. (Angolban). A 3D-s kabinok nem torzak. -hires kell az exe után a parancsikonban és akkor több felbontásból lehet választani. -
#28909 EZ nagyon ottvan a szeren!Láttátok már? -
#28908 Srácok.Az FF5 mennyire komálja a wide képarányt?Jövő héten ( vagy azután ) lesz meg a 22"-es monitorom ( 16:10 ) és remélem nem lesz torz a kép. -
#28907 ez mekkora játok volt már annó...
billenytűvel soha nem tudtam leszállni vele normálisan:)
ikon -
#28906 Én is nagy tornádó rajongó vagyok! :)
Annak idején nagy kedvencem volt a Digital Integration által 1992-ben készített Tornado szimulátor.
Egy kis ismertető róla:
Tornado -
#28905 Kösszencs. Este leszedem. -
#28904 X-52 profil Falconhoz -
Pzolika #28903 Mától én is X52 tulajdonos lettem :):) -
#28902 Én is szeretném. Mert nem találok rendeset és nincs kedvem nagyon újraprogramozni az egészet :) -
#28901 Ha hazaérek küldök egy profilt, azt átszabhatod.
DFG MRM NAV módok a módválasztóra téve. stb.
Az új profilkezelővel készült (loc9.msi)
-
#28900 Bár én Freetrack-et használok,( már amikor :-)) de az tény, hogy ami szimeket próbáltam eddig nekem a Falconban és az EECH-ban volt magasan legjobb a használhatósága, ill a használat megoldása, minősége. -
#28899 Nekem mindig fentvan a Falcon és hangulattól függ, hogy DCS-t, Loncit vagy Falcont használom éppen.Most, hogy kb. 1 hete megjött a trackir5 megint intenzívebben játszogatok.Kipróbáltam egy csomó mindent ( WoI,WoI,CFS2-3 ) de a Falcon nagyon ott van még mindig a szeren.Ráadásul ha valamelyik nagy nevű ( vagy kicsi, ez lényegtelen ) csinálna egy pöpec 3D-s Tornado Gr4 és / vagy Harrier Gr.9 kabint azért még fizetnék is!! Nem tehetek róla de belevagyok esve ebbe a két gépbe -
Razor18 #28898 Megoldható könnyen, sávokat kell rendelni a mini joyhoz, nem analógként kell kezelni. Sztem arrow19 általé leírt mód nem műkszik.
Mini joy-nál X és Y tengelyhez egyenként JOBB klikk, Bands, 3 db sávot csinálsz, a középső semmi, a két szélsőhöz hozzárendeled a kurzorvezérlő billentyűket normál parancsként, nem makróként. Priviben ment a számom, híjjá, ha gond van. Melyik verzió az SST-d? -
#28897 Megint tolod a Falcont ? -
#28896 Azért beszarás, hogy egy alapvetően 10 éves játékkal még milyen faszán ellehet szórakozni. -
#28895 Én meg a POV Hat 1-es motyóval.