Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
mi van a jet tündér linkel😊
A hiv oldalon tavaly jun. ota nincs frissülés.
köszi Joe

falknos linkeket innen berakom ts-re

zsoltfireman
Tudtok egy JET THUNDER t...t linket????????

JoeDestroy
OTP Webkártya szolgáltatás a lakossági folyószálmádhoz.
PM ment! 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Sima OTP-s kártyával talán itthon, de még ezt sem hiszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ha nem mûködne,próbáld meg a repült gép mappájában is átírni
a 3dckpit.dat-ot.

Joe,ha zavar a képen látható bug(Of-ben 6DOF-nél nem marad a HUD közepén a kivetített kijelzõ)itt a megoldás:

Go to Falcon/art/ckptart/
open the file that is named "3dckpit.dat"
use a regular text editor.
replace the line that starts with hud with this line below:

hud 20.063 -2.750 -0.618 20.063 2.750 -0.618 20.063 -2.750 4.902 5 5 260 260 c;

L Viper
Itt van még pár kép. Nem raktam fel HiTilest, Destroynál volt, de OF-nél nem kavar be.
Egész jók az alaptextúrák:

valaki meg tudja mondani hogy lehet wbwn keresztûl fizetni OTP-s kártyával

bocs hogy ide írtam de nem tudom hogy ki hazsnált már é ki nem, nem akartam mindenkinekegyenként priviket küldeni

L Viper
OF 4.7, de nem volt exe átnevezés, mert Destroy most egy NVidia kártyát tesztel és csak ATI-n megy a régi exe, (pl. Repvez). Ki akarjuk próbálni majd, van -e kapcsolat a vegyes exekkel is.

Most nem volt a multiban anomália, minden jó volt, futõmû kijelzés is. A konfig editorban állítgattunk, meg manuálisan beírtunk net sebességet. Kampányban sem gondolkodott semmit konnektálásnál sem.
Jó 3 és fél óra alatt baromi jó és stabil volt.
Molnibalage
Milyen OF is ez pontosan? 4.7 a visszaállított régi exe-val?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Csak rakok gyorsan 3 képet :-)

Ott mennek a drágák:

Várnak itt is:

Nesze:
L Viper
Multi frankó volt, rakok majd képeket, de most rom vagyok :-)

Még állítgattunk ezt-azt Destroy-al és vígan állítom, hogy AF szintû volt a kapcsolat.
JoeDestroy
Ma Viper az orrom elõl halászta el a miget. Igaz én már mindenbõl kifogytam 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem értem mit kell variálni. A ts.thomi nagyon jó. Még külföldi skacokkal is használtam.

L Viper
Rendben és köszi.
ha többen összegyültök akkor majd azért gyeretek át ha kell reg és akkor már nem lessz probléma ha nincs fönn admin.még kb 1-1.5 órát maradok

L Viper
Szerintem menjünk a másikra, mert ha olyan ember is jönne aki nem reges, nem vesszük észre játék közben.

Mindjárt átmegyek a tss.thomi.hu -ra , Falcon 4 Allied Force szoba.
L Viper
Mindegy hol, Netmester nekem is adott regjogot, már tudok lépkedni.
L Viper
Valóban nem tudok lépkedni, vigyetek be.
JoeDestroy
15 min.
Hol?

L Viper
Na ideértem.
JoeDestroy
Skacok. Kis kultúrált TS ez. Netmester gyorsan végigvezényelt, a regisztrációm megvan. Akár itt is gyûlhetünk este. Nincs agyonterhelve 😊)

a ts-em címe megváltozott:voice.obinet.hu:8809 password:pocika123
regisztáltak tudnak csak lépkedni szobák közt, Falcon szoba password:flakon

JoeDestroy
?
Esti foglalkozás?

repvez
igy már nekem is folyamatos a füstöknél<#eljen>
Már csak a kezelését kell megtanulnom ujra a masinának egy év kihagyás azért meglátszik, meg majd a HOTAS-al legalább nem kell vadásznom a gombokat, hogy mi merre
JoeDestroy
Van az OF4.7 gyökerében egy F4-BMS.exe.bak az a "régi" exe, mert a dátuma 2006-os ami azért furcsa, mert minden ugyanúgy fut benne mint az origi F4-BMS.exe-vel. Az a régi exe elég jó FPS-t hozott a HD3870X2-es kártyán az eredetivel szemben. Lentebb vammak képek a játékból. Sûrû füst közepedte épület az orr elõtt 30+ FPS.

L Viper
Igen, megvannak, csak ott alapból nincs pipa, ezért írtam a mondókám elejére: "Azoknak írom le, akik nem tudnák:"

exe dolog, csak ATI kártyásoknál jó, lentebb Destroy tesztje.
Molnibalage
A 3. és 4. pont FF CE-ben is megvannak.

Mi ez a régi / új exe dolog? Install után alapból ott van valahol? A "régi" az mit jelent? Mert nekem a 4.5 installjával is pont olyan szar volt, mint a 4.7.

L Viper
Pár okosság OF 4.7-hez, ha valaki inkább a régebbi Falconokból megszokott Avionikára vágyik.

Azoknak írom le, akik nem tudnák:
A Config Editor - Avionics részében kell pár dolgot átvariálni.

1. IDM Datalink - pipa ki - rögtön él a Datalink, nem kell elõtte babrálni.

2. Manual Radio Tuning - pipa ki - rádiózás, mint régen

3. Realistick Maverick Time - pipa ki - Nem kell 3 percet várni, hogy a rendszer "feléledjen"

4. Smaller HSD symbols - pipa ki - ha valakit ez zavarna, bár szerintem ez jó az OF-ben.

Figyelem a *** -al jelölt opciók, multi elõtt egyezzenek minden résztvevõnél.

Végül még egy kényelmi dolog : ALT + H - val állítható a HUD színe, de mûködik a régi bonyásabb bill. kombináció is.
( ha nem volt elõtte key. config importálás másik Falcon verzióból)

L Viper
Minden exe kombinációval orrba-szájba, rommáteszteljük. Folytathatjuk a múltkori kampányban. Csináltam mentést.
JoeDestroy
Hát szakadásig van FPS mindkét exe-vel <#eplus2>

L Viper
De jókor "gyütt" az az NVidia kártya. Tudok aludni nyugodtan <#vigyor1>
JoeDestroy
Na megoldódott az OF problemám félig. Az OF új exe-ét NVidia kártyára optimatyizták. A régit meg jól megy ATI-n. Az új és a régi között csak ATI kátyás gépen lehet váltani. Ezt onnan tudom, mert ma kaptam egy 9800GTX+ 1GB-s kártyát nyúzni, és a régi exerõl nem tudtan az NV kártyával visszamenni az újra, az a bizonyos 81 hibakód a device.cpp-moduljában az OF-nek elõjött egybõl. Az ATI-s gépen visszaállítottam az exet és elindítottam, majd átraktam az NV-s gépre és lõn csoda, egybõl elindult. ATI-s driveres gépen felváltva mindkét exe fut ugyanazon könyvtárból, ott a régi dátumú exe adja a jó FPS rátát(bár szerintem nem régebbi az exe mert minden funkcióval kompatibilis), NV-s driveren viszont nem lehet váltogatni az exet ugyanabban a telepítésben. ld. fenti hiba, ami Vipernél is elõjött, és nálam is.

Multi teszt mindkét módon mehet 😊)
Legyünk jó sokan!!

Gundark 1 1
Jövök én is OFolni 😊
L Viper
Péntek este 10 körül ráérek, kipróbálhatjuk a másik exés multit OF-el.
Jó lenne, ha még többen lennénk egy újabb tesztre.
Lehet gyûlni, majd írok elérhetõséget holnap este.
Pedig ez csak a vadász változat,van egy kicsit nagyobb és nehezebb bombázó is.😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gundark 1 1
Na akkor két dolog :

F-18

Ami meg az orosz szörnyet illeti : Imádom 😊 Akarom a falconba vagy az Il2be :
Ez lehet hogy le tudja gyõzni a náciufót
L Viper
Azta! Tényleg ott egy náciufó <#whatever>.
JoeDestroy
Ez ám a nagy orosz izé! 😊
A kép link oldalán lesz még leleplezõfotó a náciufókról is 😊

L Viper
Nem megy, mindig a felbontásra hivatkozik, unable...bla-bla 1024x768 <#nemtudom>.
-Hires opcióval sem jó.
Megpróbálok a jó exevel felbontást állítani és utána átnevezem.
JoeDestroy
Dõlök el mert holnap meló..

JoeDestroy
Nem tudom mit írhattak bele az újba, Lehet az effekteket, de azt a másiknál is kilõttem, Még a Textured TV/IR- tis bekapcsoltam, és ment.

JoeDestroy
Minden funkció megy úgy néz ki. Harm, LGB Maverick, Rockets, stb. TIR, HOTAS profil, keystroke-om 😊) (Config editor indít, semmit nem állítasz csak belenézel, apply exit) bent is újra kell konfigolni. Na így még játszhatóbb lett. Kíváncsi lennék Vegyes exe-k multiban mit mutatnak.

L Viper
Hmm nekem nem indul el úgy : Error 81-el kivág, elõtte meg felbontásra hivatkozott...
Próbálgatom még.
Mit értesz "most" alatt? Dátuma?

JoeDestroy
Majd így vegyesen is kipróbáljuk 😊
Addig is megnézem mi a különbség mûködésileg. 😄

L Viper
Nem lennék meglepve, ha nemsoká kijönne egy új patch.
JoeDestroy
OF 4.7 -ben mellékelték a régebbi exet, bak kiterjesztéssel. Akinél szintén voltak gondok az FPS-el, az megoldhatja ha az újat átnevezi, és a régibõl csinál exe-t. Hogy mit nem használ azt még nem tudom, de megy.
Ez lett az eredmény. (Globalfalcon fórumon is volt errõl szó)

a fanatikus állatja, jó hogy van rá pénze és ideje

köszönöm<#worship>