Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis akasztós tálcára mint az amcsi autós büfékben😊
Szerintetek minden gomb, meg kapcsoló mûködik amit támogat a szim?Vagy mi?
Vagy csak a kijelzõk,meg a Joyra,gázkarra tett kapcsolók?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Magyar ember leleményes, talál helyet neki bárhol. <#vigyor1>
Molnibalage
Igen. Hova teszed a sört? <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
De *zar lehet így Falconozni 😄

L Viper
Az szivattyú, mármint az exe törlés <#alien2> Lantlény Nod. Brrrrr. Vagy lehet vírusos ?
L Viper
Elszartam a linket :-)

No ez már jó lesz :-)
Az AF-bõl OF-et csinált,kipróbálni nem tudtam,telepítés végén az indító exét a NOD törölte...<#duma>

L Viper
No ez egész jó lesz. Harpoon feltett egy videót. OF 4.8 particle effect elõzetes:

Videó letöltés innen.

Lap alja jobb oldalt a pici:
Save file to your PC: click here - feliratra!

L Viper
Bazz <#nyes>
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Na majd rakj képeket :-D
Sajna most dolgozom és nem tudom megnézni.
Molnibalage
Én moddolt OF-re szavazok. Mi más lenne 1GB? Az új FF5.0 tesztverzió akkora...

Most szedem,arra vagyok kíváncsi,hogy ha az AF-re telepítem
megmarad-e az AF + Mirage2D,3D,vagy egy moddolt
OF néz majd velem farkasszemet....?

L Viper
A másik ami érdekes, hogy AF-hez is? Hmmm, lenne más cockpit is?
L Viper
Nem én. Leszedted?
OF-ben vannak Mirage kabinok alapból, ez vajon mivel másabb? Egy kukkot nem tudok franciául 😄
Molnibalage
Elõfordulat még az is.

Az Of-hez,és az AF-hez megjelent Mirage Addont kipróbálta már vki??
1GB...!

AlliedMirage v2.0

L Viper
Hmmm. Lehet még hamarabb kiadja, mint az FF5 <#eplus2> Durva lenne.
Molnibalage
i_hawk válaszolt. Akkor lesz új RV és nem csak magának fejleszti és bõszít minket. 😊

L Viper
Az a 3D-s kabin nagyon durva.
Ki fogja vajon adni az RV-hez ezt a csomagot i_hawk és vajon mikor. Persze az is érdekes, hogy mi lesz még benne?
Ezekre kíváncsi vagyok.
Molnibalage
Aztakurvahétszentségit!

Ez lassan kezd OF lenni, csak annál jóval több! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbõl...

L Viper
Van egy bug az OF 4.7-ben.
A Maverick gyakorlásnál az UI szeret CTD-zni.
Ha a konfig editorban a fákat kikapcsolom, akkor nincs CTD sosem, más esetben nyugodtan lehetnek fák, csak itt vacakolt.
zsoltfireman
OK! Holnap!

Sziasztok!
Rengeteget melózok.....:-(

Segítsetek! Keresek AV-8B/+ Harrier-rõl anyagot,filmet,minden érdekel!

polluxware
Balkán az felejtõs... legújabb peccsel is szinezõdõ textúrák tömkelege..

uninstall lett a vége

JoeDestroy
Asszem én is ha a héten végzek a szerszámtervvel, az új OF alá megpróbálkozok felrakosgatni a tyítereket. Balkán, OSD, Ege, meglátom milyen problémák vetõdnek fel menet közben.

TûzoltóZsolti!
Nálad hogy megy az új OF? Ha összejönnek a dolgok konzultálunk 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
há ja.. igen

amúgy az a madaras vidijó tanulságos...

egy rohadt félkilós levesbevaló miatt, elfüstölt pár milla dollár.

k.madarak😊

mennyi egy F-16 mostanság? úgyértem valmi használt Block-25,30-as

Megbocsátva....<#law>(De még innen a barátságon😊
Megmondod mennyi vagy ,még meg is követlek (ha nem ,esküdj meg hogy orrba vered magad az egérrel😊)

polluxware
Elõször elnézést!

A Hülézést nem szó szerint szántam..

amúgyan meg nálam tuti nem vagy idõsebb, vesémbe rozsdás kötõtût a kõ gyüjteményem mellé <#eplus2>

Molnibalage
Csak ez nem F-16. Ez Hawk..

Kb annyi amit Viper ir,meg hozzáteszi,hogy egy kinai tanmese szerint ne ecsémezzünk idõsebb embert,de ne is hülyézzük,mert esetleg összefutunk vele valahol és kihuzza a szánkon a seggünk likát........

L Viper
Kérlek!
"Legyõzzük a gonosz imperialistákat, mindent elsöprünk, a békaharcunk nem ismer határokat" Aztán még elmond egy tanulságos helyi népmesét is :-)
polluxware
vagy kínyaiul, inkább<#whatever>

polluxware
hülye ha tudnák koreaiul😊))))))

fordíjad mán le ecsém<#wow3><#eplus2>

Ez is jó....o:25 körül hallgassátok mit nyilatkozik a faszi
Itt

L Viper
Nincs mit mondanom, inkább próbáld ki ezt a Modot, amit linkeltem. Baromi jó, nekem fent is maradt :-)

Molnibalage
Új FF5.0 teszt verzió jött ki. Ha ez beválik akkor egyesek odafent nagyon közeli megjelenést emlegetnek.

JoeDestroy
De elcsendesedett mindenki..

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Találtam egy jó "repcsi" robbanás és "rakettya" füstmodot OpenFalcon 4.7-hez. Nem FPS zabáló

Mod letöltéshez klikk ide !

Csak ezt a két effektet variálja, 2db file, de variálható is, ha csak az egyik filet másoljuk ki a modból.

A rakéták füstje szép erõs lett és a robbanások is sokkal jobbak. Leginkább a BMS-ére emlékeztet, csak feketébbek, mindkét fájlt felülírtam:

Egyébként itt találtam.
L Viper
Jóóó 😄
Biztos megnézte Scott is, de válaszolni majd 6 nap múlva fog <#wink>
Szerintem ez AN-2 es motor 😊😊
JoeDestroy
"Itt van az õsz, itt van újra"
Marha nagy V alakban húznak a 16-osok. 😄

Off

Scottnak😊

karate

On

L Viper
338th VFW - OF Multi kép:

L Viper
Hajszárítónak sem utolsó :-D
JoeDestroy
Egy kérdést megér. Az enyém nem volt olyan drága.

Molnibalage
Azt ne. Az egy vicc. Utoljára kb. 1,5 kérdeztem meg. Évi 12 ezer (!!!) formt. Akkor inkább már dombornyomott kártya. Az évi 3-4 ezer.

JoeDestroy
A Catalyst AI-t nem árt letiltani. Sõt kétmagos kártyánál kötelezõ.

JoeDestroy
Csináltunk a gyerkõccel egy OF-es vegyes exe multi próbát, és minden gond nélküli kommunikáció volt. Laggolást nem tapasztaltam, bár a helyi háló gigabites. A komm protokol IP cím alapú internet protokoll volt, amit egyébként is használunk.
Dogfight alatti képek. Az F-18-as az ATI-s gép.

Kis sebességkülönbségnél és távolságnál sem volt ricegés 😊

A tegnapi kampány én is elmentettem, és ma abba is belenéztünk:
A Gaba gépe az ATI-s.

Az FPS ráta mindkét gépen jó volt:
új exe NVidia 9800GTX+ legfrissebb driver,
"régi" exe HD3870X2 8.12 catalyst.
Így már egész jól lehet vele boldogulni.