52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#28974 Nálam azóta megy mióta kijött a 7100-ás build.Teljesen korrektül működik! -
#28973 Balázs Isten látja lelkemet nem akarlak még én is idegesíteni de tuti Te baszol el valamit de ezt így, távgyógyítással nemlehet megoldani.Arra csak a gyurcsók képes ;) Egyébként sem Vistával sem pedig a W7-el nem szívnál harmad ennyit sem.Ebben biztos lehetsz.A vista az SP2 óta egészen barátságos lett de ha visszaemlékszel az xp is egy halom szar volt az sp-k előtt.
( véletlenül nincs egy használaton kívüli, kis vinyód amire feldobhatnál egy ideiglenes oprencert kipróbálni szűz installnál a saiteket ? ) -
#28972 Ha nem megy akkor más a baj. Ezek egyszerű eszközök. A win7 egyébként nálunk vagy egy hónapja megy hiba nélkül. Valószinűleg én is áttérek rá a jövő hét végén. -
#28971 SST_Software_64_6_6_6_9.exe és Saitek_X52_Flight_Controller_SD6_64.exe a két leszedett file. Ha ezekkel sem megy, akkor dőljek a kardomba? Mert nincs Vistám, nem óhajtok szopni vele, a Win7-tel meg még annyira sem akarok kísérletezni. Vagy esetleg vágjam a Saitek fejéhez a joyt? -
#28970 Nem kell sokat izélni Balázs. Saitek honlapra fel, a drivert is meg a softwaret is szedd le. 200 valahány mega. De az már nem olyan mint a régi SD6 hogy ki van irva hogy 98as gomb azt döntsd el melyik az, hanem úgy mint az eredetinél hogy ott a képe a joynak és vagy arra kattintasz és megmutatja vagy rányomsz valamelyikre és villogtatja a képen. Ezzel működik JD profilja. Hibátlanul beolvassa. Még állítok rajta ezt azt :) -
#28969 Nem csak a te profiloddal, MINDEGYIKKEL ezt csinálta. Azzal amit én hoztam létre, azzal is. Sima X52-őm van. -
#28968 Igen, ezeket megtalálta. A legutoljára linkelt installokkal még nem próbálkoztam, de szedtem le más 64 bitest. Az install után nem láttam sem profilert sem semmit, pedig mindent felrakott...
Regedittel kitakarítok majd mindent és a másik kettőt is megpróbálom, de én nem fűzök nagy reményeket hozzá.
Razor, a probléma az alábbiak voltak eddig:
- Felrakom és el is indul a profiler. Az elmentett profilt nem lehet betölteni.
- Ha be lehet tölteni akkor a játék alatt mégsem történik semmi, az alap kiszotás van.
- Be lehet tölteni, de a beporgramzott gomok nem csinálnak SEMMIT. Amit programozot az egy halott gomb lesz.
- A régi cucctól meg gyakorlatilag meghal az XP64.
Komolyan mondom, hogy vicc ez a Saitek. Összeraknak egy jó vasat, de képtelenek egy vacak 64 bites drivert megírni. -
#28967 Az X-52 sima, v. Pro? (nekem a sima van meg, és ahhoz készült a profil).
Vagy nincs minden eszköz települve, vagy nem jól ismeri meg (Driver keveredés régi-új). -
#28966 Az X-52 profilon amit csak lehetett az a Real HOTAS kiosztás figyelembevételével próbáltam configolni. Csak hát kevés a gomb és a POV kapcsoló rajta, de alapnak jó lehet. -
#28965 Tegnap elaludtam, de látom a többiek összefoglalták.
Nekem két eszközt is megfelelően kezelt (X-52, Game commander Pro).
Lehet hogy a hiba nem a készülékben van?!
Az uninstall lényeges. -
#28964 Balázs.Amikor a driver feltetted akkor a boton kívül talált "új" hardvert ?
Ezeknek benne kel lenni az eszközkezelőben.Néha előfordult velem, hogy ezeket valamiért nem tette fel és akkor nem is működött tökéletesen a cucc.
-
Razor18 #28963 Ja, még annyi, hogy a .dat-os profilok nagyon régiek, sőt a .pr0 kiterjesztésűek közül sem mind jó az újabb SST-hez. -
Razor18 #28962 Nekem is durván be volt lassulva.
Egyébként ez az ominózus oldal, de a kiválasztás qrva lassan reagált. -
#28961 Nálam valamiért a Saitek honapja meg sem mukkan bármire nyomtam... -
#28960 Ok, köszi szépen! :) -
Razor18 #28959 Mondd már, mi nem megy, addig nem tudok segíteni... -
#28958 Csinálj egy Tactical Engagementet a típussal, vagy az Eurowar Hadjáratban vannak Tornado századok. Előtte természetesen hadszíntere váltsál Eurowarra.
Ha még hadjáratban nem vagy gyakorlott a Tactical Engagement mellett jó alternatíva a gép kipróbálására egy Dogfight indítása is, ott is lehet Tornadot választani. -
#28957 Bocsika a lámázásért, de a Tornado típust hogyan lehet "kiválasztani"? :)
Balázs, a Vista 64bit nem lehetne számodra alternatíva?
Üdv:
Papa01 -
Razor18 #28956 Bocs, még írtam az előzőt, mire elküldtem, már láttam, hogy XP64-et nyomsz.
Az FF5 kézikönyved 35 oldalán kérdőjel az OFABnál. Talán ez segít.
Saitek XP64 driver, SST XP64 software. -
#28955 A második link is 32 bitesnek tűnik. -
#28954 Persze. Működik a cucc, csak nem tudom konfigurálni ahogy szeretném... -
Razor18 #28953 Állítom, hogy nem a legfrisebb editort használod, mert az enyémen van grafikus ábra.
Driver 32-bites
Legfrisebb SST software
Minden uninstall, driver fel, SST fel. Bocs, ha eddig is ezt csináltad, nekem egy darabig azért nem ment, mert az előzőt nem unistallottam. Azóta minden pöpec. Még egy hülye kérdés: jól dugtad össze a cuccot? Joy PS2-je a gázkarba (!), gázkar USB-je a gépbe. -
#28952 Tényleg. A cucc továbbra sem megy. Mikor aktíválni akarom a profilt ezt írja ki.
Talán írhatna már egy kibaszott drivert a Saitek a termékéhez ami működik XP64 alatt is. -
#28951 :) ... hát ... rá van írva a botra :) -
#28950 80 méter után így felszáll? -
#28949 Katasztrófa ez a grafikus ábrázolás nélküli editor. Nem tudni, hogy melyik tűzgomb melyik. Agyrém. -
Razor18 #28948 A lóerőket semmi nem helyettesíti... -
#28947 Köszi, próbálkozom. A régi mégsem jó. Vagy ő hal be, vagy a rendszert fekteti meg. :( -
#28946 Az új divert szedd le és rakdt fel. Az SST -t nem fogja feltenni, azt a lenti linkről leveheted, és telepíted a driver után.
Új SSThez az új driver :)
Működnie kell!!!
XP64 SST soft Loc9.msi
Ha mégis 32 bit, akkor is az új driver kell.
Az előző verzió uninstall (nem kezeli a módváltó tekerőt és a shiftet úgy mint az új)!!! -
#28945 MIdjárt rakom az X64 es verziót. -
#28944 Most jut eszembe...
XP64 még mindig?
A linkelt cucc 32bitre van.... -
#28943 Tudom, hogy hogyan kell, de hiába aktív a profil, nem történik semmi azt leszámítva, hogy a programozott tűzgomok lenyomására nem történk semmi. A régi profil működik, de mintha instabillá tenné a rendszert... -
#28942 Akad egy kettő...
A game indítás is egy kisebb rampstart :D
TM hotas profil,
Saitek bill profil (kétoldali MFD gombok)
CH pedál,
TrackIR profil
... és maga a GAME!! :)) (valamelyik a -- 9 Falcon variáns, 2 MSFS fajta, Lonci, DCS, IL-2, ... ja és ótóbul a Test Drive) ... időm lenne ennyi..
meg két RC sim :D -
Az igényesség netovábbja. Szépséges lehetett. -
#28940 Ez semmi.Hozzám a boltba egyszer hoztak egy gépet aminek az asztalát teljesen beborították az ikonok.De tényleg tökre.És zömmel a szuper márió különböző variációi voltak.Háttérnek meg vamai merci terepjáró volt berakva.A kép mérete kb 160*170 pixel lehetett de szét volt húzva 1024*768-ra. -
#28939 Betölteni a tálcán a profil nevére kattintva kell, a listából kiválasztva.
Akkor elzöldül a kis ikon, és működik a profil.
deaktiválás a clear profile opció.
Az editor csak szerkeszt!! -
#28938 Basszus Joe, nem semmi ikon-orgia tenyészik azon az asztalon -
#28937 A régi profiljaim is ott vannak. Azok betöltésekor sem történt semmi...
A régi viszont működik! A tengely hibát meg úgy tudtam korrigálni, hogy a control panelban összébhúztam a szél csúszkákat.
Na, akkor elkedthetem kidolgozni a számomra optimális profilt és meg is kellene tanulni használni. Karácsonyra sikerülni fog. :) -
#28936 Ha feltelepült, be is költözik a tálcára.
Ide kell a profilt berakni, és akkor aktiválható
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Saitek SD6 Profiles\
Benne les a képen látható listában.
-
#28935 Köszi! :)