Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Ha tovább olvasod a fórumot, amit linkeltem, kifejezetten nem ajánlják 4.7-re a buherációt, mert több CTD-t jelez a készítõ, de leírása szerint sokat nem tesztelték 4.7 alatt és õ is várja az ez irányú tapasztalatokat, mármint azt, hogyan muzsikál 4.7 alatt, stb.

Ahogyan értelmeztem, ha nem az AF-est szeded le, simán csak a szûz Falcon4-re mehet a cucc.
Vádá
Nagyon jók a videók a honlapon Zene minde teljesen jól eltalálva grat!

Voodoo

JoeDestroy
A rapace launcher része. Nekem is szólt egy másik verziónál már a NOD, de nem vírus. Valószínûleg a kódinjektáló, és a hálózatkezelõ része miatt. Óvatos leszek 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Vádá
Köszi épp azt olvasgatom 😄

Voodoo

JoeDestroy
Mármint a fejlécben a FAQ alatti link. Meg a két raktár. A kéziköny eleje után eligazodsz bennük.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Magyar honlap --> kézikönyv

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Vádá
Sziasztok !

Egy kis segítségre lenne szükségem.Kezdetben leszögezném full kezdõ vagyok , de nagyon tetszik ez a dolog. Kérdésem : honnan lehet beszerezni a játékot , melyik verziót érdemes eredetit kell vagy virágboltit érdemes?

Elõre is köszi a help-et.

Voodoo

Nálam az AF változatnál telepítés után,a vírusirtóm törölt vmi of_launcher exét,az Utilities mappából,ami nélkül nem indult.A gugliban utánanéztem,van ilyen néven egy trójai,úgyhogy csak óvatosan...

JoeDestroy
Figyeltem! 😊
A franciát is fejtegettem. Onnan levettem az AF-est.
Azt írja h. OF4.5 re megy , de délután csak ráerõltetem egy 4.7 másolatra.
Oszt majd beszámolok.

repvez
Ennél azért kicsit komolyabb játékra számitottam ettöl 😞
hawx
L Viper
Nemrég Sindelnet linkelt egy érdekes modot OF-hez, csak minden info franciául volt.

Itt van minden angolul, két verzió tölthetõ le, Alap Falconos és Allied Force-hoz való.

Ha hihetek az infonak, egy rakat hadszíntér is bele lett integrálva ( Destroy figyeljél :-))

Itt lehet olvasgatni, mi is ez !
polluxware
kézikönyvet azért elõtte olvasd el, ugyanis könnyen meglehet sütni a motort, és hiába lépsz ki a progiból következõ repülésnél is meglesz a hiba😊

persze csak pro módban, de máshogy nem is érdemes vele repkedni

JoeDestroy
Gyün. 😊

polluxware
polluxware
JoeDestroy
Én is akarom!!! 😄
Meg is keresem mingyá..

polluxware
minden repkedés után nézni kell az olajszintet, utánaönteni..

lemosni az üveget mert bogarak ragadnak rá, idõnként ellenõrizni a motort

áhh, fullos😊

egy negatívum van = nincs autopilóta

Molnibalage
Aztahétszentségit. Ez szép.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware

polluxware
fs totyikba azt nem írom, de ha valki szereti az ósdi realisztikus göbbziket akkor Dornier Do-27..

eszement jó

polluxware
azé..

minnyámás <#nyes>

JoeDestroy
PolLux! <#vigyor5>

polluxware
MiLux?

polluxware
csak 2D kabin-nál van ilyen

3d-t nemnaon használok..

mind1.. lesz ahogy lesz

JoeDestroy
Ha kijön, Lux megmondja hol van.<#vigyor1>

Molnibalage
Minden kép ami a preview threadben van az 0 PS-t tartalmaz. Pont. Ez ott van az elején...

Valakinek régen problémája volt a deafault FOV-val.

Try putting this line in the redviper.cfg file:

set g_fDefaultFOV 85

and to set the 3D cockpit FOV used when reentering it:

set g_f3DPitFOV 85 (or the FOV degrees you prefer)

I don't know if they wil do what you want it to, but give it a try.

Talán segít.

A kék vonalal meg tényleg nem tudom mi problémád van. Az én gépemen minimális, sõt hirtelen nem is emlékszem, hogy láttam -e ilyet FF5.0 alatt. Nagyon ritkán lehet.

polluxware
jóvanmáá le ne harapd a fejem..😊

Tehát azt mondom hogy az OF 4.7 nem az FSX engine-t használ?

<#eplus2>

bánja a fakkom csak éjszakai repkedéseknél olyan zavaró...

amúgy OF 4.7-ben csak akkor van szinezõdõ szegély a belsõ anizót, meg mipmappingot is bekapcsolom.

JoeDestroy
Pollux!
Az FSX-ben még a víz és a part találkozása is kék csíkot húz, nemhogy a kabinnál.

polluxware
Ezt kék csíkos dolgot sikerült valmennyire korigálni, avagy a képernyõ szélén látszó szinezõdõ szegélyt esetleg?

OF 4.7 is van de összehasonlíthatalanul minimálisabban mint RV4 alatt..

Amúgy az RV4-nek mindig is tetszett a gépek modelljén látszódó fény effektet.

Amúgy a flare effekt az tényleg olyan mint a screen-n vagy azért picit retuskodtatok azért rajta?

Tornado képek érdekelnek engem is😊 Annó a asszem a DID csinált DOS-os játékot az IDF, ADF variációkról... etalon volt annó

menû, részletesség, zene, irányítás, áhhh.. utánozhatatlan hangulata volt<#eljen>

L Viper
No az jó lesz <#eljen>
Molnibalage
Hazaértem lövök vagy 50 shotot mindenrõl. Azt vagy beteszik vagy nem...

A Kuznyecovnak is csináltam új skint, de mégsem mutatták még meg azt sem. Nem váletlenül csináltam Szu-33 + Kuz. skint. Legyen már normálisabb az egyetlen vörös hordozó...

Akkor csinálok majd egy carreir ops videót az új AV-8B kabinnal, A-6E EA-6B gépekkel meg az Su-33-mal. 😊

L Viper
Jó lenne, ha nem ilyen észnélküli zoom-mal csinálta volna.
Elképesztõ, hogy nincs egy normális látószögû értelmes kép sem.
Csinálj valami normálisa légyszi 😊
Molnibalage

Molnibalage
Van két új preview thread is. Azt viszont képtelen vagyok megérteni, hogy miért élsimítás néklüli fos képeket raknak be. Az összes jó minõség kép ami van az tõlem van... Hazamegyek és csinálok egy rakat Tornado screent. Azokon tényleg látszik majd, hogy mi is az új Tornado.

polluxware
asszem ez az elsõ pojén amit olvasok tõled😊

Tényleg te vagy az? <#zavart1>

Molnibalage
Eldurrant az agyam okkultiston.

polluxware
miaz a két felkiûltó jel? a bannered után??

Molnibalage
Nem fitymálódás. Csak azért meglep, hogy megtalálsz valamit amit már cirka 1,5 éve ajánlottam. Linketem is anyagot innen.

polluxware
sakkó mivah? asszed olvastam?? <#idiota>

má megin kezdi a fitymálódást, érzem...

<#eplus2><#worship>

Molnibalage
A kézikönyvben benne van ennek az oldalnak a linkje...

Grar repvez!

L Viper
Gratulálok hozzá.
Remélem, ha minden sikerült látunk multin is újra.<#eljen>
polluxware
na ez nagyon jó link!

spacííva<#eljen>

repvez
balage ezeket az adatokat nézted ?
Hátha van benne valami hasznos adat:
raketa adatok

OFF
Megvan a gyakorlatim is már csak a jövö heti szobelit kell sikeresen vennem <#confused>
L Viper
A hang sem kevésbé beteg a videó alatt <#vigyor>
L Viper
Persze, aki ilyet csinál, azért csinálja, mert megoldható, hogy mûködjenek.
Jó videó, 0:44-nél látszik a BMS-nek a menüképe. Azzal tolták :-)
Funny f14
Ez volt már talán,de 1:27 nél beszarás ahogy a csávó fésülködik😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Mondjuk itt mûkszenek......
Itt

Kis akasztós tálcára mint az amcsi autós büfékben😊
Szerintetek minden gomb, meg kapcsoló mûködik amit támogat a szim?Vagy mi?
Vagy csak a kijelzõk,meg a Joyra,gázkarra tett kapcsolók?

L Viper
Magyar ember leleményes, talál helyet neki bárhol. <#vigyor1>
Molnibalage
Igen. Hova teszed a sört? <#idiota>