Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Jaja, jól megszórni a reptereket laposküszásban Durandalokkal.

Gudark Lantnagyúr: EF 2000 is nagyon frankó, csak lenne már egy normális 3D-s kabin is az Aeyes féle 2D-s remekmû mellé.

Tényleg Balázs, elkotyoghatnád, lesz -e az EF 2000-hez normálisabb 3D-s kabin?
Gundark 1 1
Tájfun. Német. Valamiért mindig is kedveltem német gépekkel repülni 😊 Persze ez lehet hogy még a Messzer idõkbõl marad itt 😛
polluxware
valami ODS kéne, ottan tevékenykedtek igazán ezek a gépek..

kis légitankós repkedések, aztán kifutó feletti low passok😊

csak ne legyen atombugos :/

polluxware
kábé mennyi idõ mulva lehet ezt töltögetni lefelé??

ha jól olvastam a serveremberkéket már keresgélik..

->> Torrent <<-

L Viper
Na lehet nosztalgiázni, DOS-os D.I. Tornado Gold óta nem volt jó Tornádó szimulátor. Csak kéne egy jó hadjárat is majd hozzá <#eljen>
polluxware
most látom!

oksi, ottan van azis!

polluxware
úúúú úcsíí, úcsííí😊

szép Tornado <#guluszem1><#ijedt>

Ahogy nézem volt szürke festésû is ami talán az ADF verziót jelentené..

vagy csak az IDF van kidolgozva?

Molnibalage
Nem király. A legenda. A kósza. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
A király visszatért? <#vigyor1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Jelentem, Aragorn visszatért!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Igen. Béke poraira...
Molnibalage

L Viper
Gyönyörûek <#eljen>
Molnibalage

<#eljen><#worship><#szeret><#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Na, valóban szép Tornado képek.

14 hónapig volt letölthetõ a régi realism mod. Ha ezalatt nem jött neki össze akkor sorry...

JoeDestroy
Szerintem a trail.txt -et akarja. A sûrû füstöt a videókból.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Ez hülye. Más topikokban is észt fonetikával angolozik. Kibannolták <#vigyor3>
Molnibalage
OFF.

Eszemfaszom megáll. 😊

Ja, OFF = Open Falcon Fanboys

Scottt
1nap alatt lerendezed amit lekell aztán befészkeled magad az egyik futó végébe és 6napon keresztül Spotterkedsz?<#zavart1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Ez a mia faxot kuruttyol itt?Mádzsárisztánbá Mádzsárul kuruttyoljon má a parasztfattyúja

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ja, még valami. Március végén lehet, hogy cégem egy hétre kiküld San Diego-ba! Ott van a US NAVY Csendes-óceáni flottájának a támaszpontja!

Viszek fotómasinát 😊

Molnibalage
Ez kész... Esküszöm a felét sem értem annak amit mondani akar.

Scottt
Akkor HURRÁ😄😄

Molnibalage
Nem kell annyira beszarni. Ha van input akkor gyors a javítás. Az FF4 sem volt túl acélos kezdetben. Még az UI is akadozott. Aztán két kis hotfix mit csinált? Atomstabil FF4-et. És mindkettõ kint volt 1-2 hónap után, ha jól emlékszem. Az FF4 és FF5.0 között elvileg sokkal több van, mint FF3 és FF4 között még, ha nem is lett átírva az GFX kód nagy része.

Ami miatt ilyen morcos vagyok egy kicsit, hogy a data editeim csak a 5.1-ben lesznek benne (az egy hotfixszel egybekötött dolog lesz elvileg).

Scottt
Lehangoltál minket elõzõ HSZeiddel^^De azért várjuk

Molnibalage
Az FF5.0-tel is most pont ez baj. Az elsõ nap közelében a FLOT egyes gépeken jó egyes gépeken meg nem. A betateszterek elég limitált környezetet adnak...

Elsõre biztos szenvedés lesz, de vannak eltérések. Nekem CTD hegyeket produkál a dolog. Az egyik beta teszternek eddig volt egy (bár azt nem írta, hogy hány próbálkozásból...). Egy bizos, volt már atomstabil FF5.0 verzió, tehát nem lehetetlen elérni. Türelem kell hozzá és sok minta.

Hustler két hete márciust emlegetett.

repvez
nem tudjuk hogy sirjunk vagy nevessunk.Ha neked van igazad a stabilitás és a hibákkal kapcsolatban akkor sirnunk kéne ha most adják ki.Ha viszont van valami olyan változat a tarsolyukban amit nem adtak ki a béta tesztelöknek és az meg stabil akkor nagyon is örülünk ennek a hirnek és igy remélhetöleg felgyorsul majd a hiba keresés és javitás, hogy az elsö hotfixnél már lényegesen jobb legyen.Végul is ha azt vesszük az OF-et is kiadták ugy hogy alig müködött és azota is csak bizonyos konfigokon megy ami csak mostanában kezd javulgatni akkor az FF5el is elleszunk addig mig nem lesz megoldás a hibákra.
Én ugy gondolom hogy akár a honap vége elött már kint lehet
Molnibalage
Mi az? Semmi hurráoptimizmus? 😊

Molnibalage
Na akkor tessék kapaszkodi. Eszerint Hustler hamarosan ki akarja adni szerintem.

Nekem erõs fenntartásaim vannak, de látom az elõnyöket. Mostani állapotában gyakorlatilag csak masszív tesztelõket fogunk kapni. Lelke rajta, bár ez ránk is fér szerintem. 10-12 emberrel normálisan betatesztelni elég nehéz...

+ A cashlog thred az jó gépelési hiba. 😊

polluxware
win 2003 workstation

ez a leírás tartalmazza hogy állísd be a win2003-at

ha érdekel, ha nem😊 találtam...

másnak is hasznos lehet

L Viper
Az frankó lenne, mindenképp érdekel, nekem sajnos most még annyi idõm sincs, mint szokott. (Szüleimnek segítettünk, költözködés meg egyéb jó mókák, tennivalók az új helyen stb.)
A BMS-hez készült Balkán is nagyon frankó, szeretnék OF 4.7-hez is egy legalááb olyan jót :-), Úgy teljes a Falcon nálam, minimum két hadszíntérrel.
Scottt
Jogos mármint én úgygondolom, hogy a saját terveikhez képest vanank elcsúszva.

JoeDestroy
A balkánt onnan átrakom majd a 4.7 alá, és azt próbálom ki. Ha jó Összenyomom és felrakom a mediafire-re. Oszt lehet OF balkán multit nyomni <#ravasz1>. Mivel vegyes exékkel is mûködik a multi, így mindenki el tud érni elvileg egy normális játszható FPS értéket, és csatlakozhat.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Próbáld ki, hogy a videókártya menüben az anizotróp szûrést alkalmazás vezéreltre teszed és az OF-ben az advanced beállításban kapcsold be. Nálam javított az fps-en ez is. A füstöknél sokkal jobb lett.
L Viper
Azt nézd meg, akkor is van -e a gyakorlások végén ctd, ha a konfig editorban kikapcsolod a fákat?
A 4.7-nél ez megoldotta, ott a Mavericknél szeretett CTD-zni, de a kikapcs. opció teljesen megoldotta.

Ja, jól elleszek én is ezzel az FF5-ig.
Mióta van ez a 4.7-es OF gyakorlatilag nem játszom a többi Falcon verzióval. Egész pofásan bekonfigoltam, a data cardridge részt is kézreállóra bütyköltem.

Miután állítottunk netsebesség értéket, utána valóban nem volt még minimális ricegés sem. Tökéletes a multikódja <#eljen>
Már csinálják a 4.8-at az OF-esek, tehát nem hal meg ez a project sem.
JoeDestroy
Az OpenMirage kipróbálva. Az alap F4-re kell felrakni, az OF4.5 Mirage-osított verziója lesz belõle. Egyszerûen ráírja magát a Falcon könytárra, és kész a telepítés, minden probléma mentesen. Balkan ITO Mk2 EGE és taiwan területeket tartalmaz telepített állapotban. Gyakorlóküldetésben néhány végén akadt CTD-m, kampányt még nem próbáltam. Gyakorlatilag az OF4.7 Mirage fülkéi vannak benne, meg gondolom pontosították az adatbázist. Bíztató FPS értékeket produkált 130-25 között, füstérzékenyen. Akit érdekelnek a fenti területek, annak érdemes felraknia mert nem kell bíbelõdni mindenféle kuruzslásokkal menet közben. Balkánba belenéztem, jónak tûnik. A területekhez mellékeltek jónéhány minikampányt a TE részen.
Az FF5-ig jól elleszek én ezekkel az OF-ekkel. Már csak a datalink csínját-bínját kell kigyakorolni 😊 Múltkori teszt alapján multira is kíválóan alkalmas, pici kis ricegés sem volt 😊
Referencia helyi FPS:

Molnibalage
A RedViper szökõévenkét CTD-zik az emberek 99%-nál. Az elõzõ install nálam gyakorlatilag az FF5.0 Alpha 2-vel olyan volt. A mostani egy kalap szar. Ma este lesz multi teszt, csak tudnám minek. Szerintem ezt semmi értelme tesztelni.

Buren
A "Waltz with Bashir" egész jó. (csak eztet láttam az új felhozatalból)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Tud valki mondani filmet ami új és érdemes megnézni? kard.... és **szós filmek nem érdekelnek.

valami új igényes dologra gondolok😊

polluxware
nemigazán értem ezt a "csúszás" kifejezést.. egy teljesen non-profit dologról van szó amit kedvtelésbõl heggesztgetnek emberkék😊

kész lesz mikor úgy érzik hogy ez számukra megfelelõ

speciel engem csak a tornado része érdekel, de az nagyon

Scottt
De ez sosem lesz készen.A Red Viper is nyomja a CTD-ket ha olyan kedve van,ezt 2100-ig csinálhatnátok akkor is lenne benne hiba.

Molnibalage
Ez így nem értelmezhetõ. Mindig is az volt az elv, hogy amikor készen lesz. Csak sajnos az exe-vel komoly gondok vannak. Pl. a legutóbbi fejlesztés szeritem visszalépés. Pár dolog bekerült, de teljesen szétcseszõdött az egész.

Az elõzõ verzióval szóló repkedésben nem volt egyetlen CTD-m sem. Az újall még egy hosszú bevetést sem tudtam lerepülni és nem csak CTD-ketz csinál. Teljesen hazavágza a rendszert. Ha az UI lefagy akkor csak egy módszer van feltámasztani a gépet. Start menü és logoff. A taskbar nem megy. Stb.

Scottt
Mondjuk azért lassan féléves csúszásban vagytok de tudom lassan de biztosan😊
Valaki berakott egy karatés videót:Hát igen,nem rossz-nem rossz

L Viper
Üdv újra :-)
Látod a Kézikönyvpápa is beháromszögesedett :-D
Molnibalage
Akkor lesz amikor készen lesz. Bugtalanítás ás FPS növelése van napirenden még mindig. Viszont az elhúzódás miatt a Tornado már benne van az adatbázisban.

Egy aprócska bibi van. Az F4Browse mostantól valamiért nem használható ahogy a Tacedit sem. Fingom nincs, hogy a PMC és én hogy a túróba fog így hadjáratot csinálni. Emiatt kurávra morcos vagyok. Az adatbázis korrekcióim még mindig nincsenek benne. A Tornado-ra bezzeg van idõ mikor igazából huszadrangú gép a játékban csak 1,5 ezt szavazták meg a fórumon. Koreában egy fiktív hadjáratban van benne. Fingom nincs, hogy az Europe helyszín mit tud kezdeni majd vele...

Kézikönyv? Augusztus óta nem írtam hozzá semmit. A data editekre sincs idõm mostanában (de lassan már kedvem sem...). Tesztelek, hogy legalább bugmentes legyen a cucc.

Üdv!
OFF
EZ EGY ELÉGGÉ BETEG cucc.Kennedy elnököt lehet benne lelõni Dallas-ban.semmi más nincs benne,csak fekszel az ablakban,majd a megfelelõ idõben fejbe kell lõni az elnököt,amit aztán több kameraállásból meg is lehet nézni.sõt,még ballisztikai elemzést is kaphatunk,a space gomb megnyomásával.jó szórakozást!

ON

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Scottt
Visszatértem😄
Balage mikor lesz FF5?Illetve a kézikönyv, hogy áll?

Hali.
Viper ha vagy még gyere már msn re 😊
L Viper
Hát ez nem a mi mûfajunk, de sok Vérpistinek pont ez kell, ettõl már pilóták is lesznek <#idiota>.
Ebben van pénz, rengeteget el fognak adni belõle.