Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a 2 A-10 közt ég és föld lesz a különbség... ha ez az új olyan lesz mint a Kamov, akkor lehet, hogy rárántok a bohócra! 😄

Egyébként a felvetés érthetõ... tudnám sorolni mit próbálnék ki még ilyen szinten, mint ahogy a Kamov meg van csinálva... 😊

www.smart-bus.hu

Joe!!!
Javíts már ki a HUD Bugot!
Egyszer má belinkeltem...<#kacsint>
http://www.f4forums.com/forums/showthread.php?t=3859&highlight=HUD+issue

Molnibalage
Mert az IR légiharcrakétára és mindenféle rakétára is figyelmezetet. Ahol erõs légvédelem van ott a gép is alacsonyabbra mehet. Akkor meg ott van MANPADS.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
értelek! egyetértek SU-25T okés

de az FC-s a-10 után miért kell mégegyszer ugyanaz a gép??

inkább F-111 vagy valmi hasonló..

polluxware
ez tény de szted egy magassági elfogó vadászra a könyökért kell ilyesmi?

amúgy a formára értendõ a dolog, nem az aviónikára

de én most rakok pontot erre 😊 még az elején

JoeDestroy
Én nem tapasztaltam textúrahibákat.
Kinyerem és felrakom. Nem az alap balkán installból nyertem ki.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Szerintem azért mert eseménydús... én pl imádom támadni a földi egységeket, jó érzés ráfordulni egy "konzerv dobozra", és tudni, hogy odabent bizony tele a gatyesz... már, ha egyáltalán tudják, hogy egy repülõ gépágyú suhan feléjük! 😄

Lonciban is fõleg az A-10, Su-25T kütyüket babráltam... jobban leköt mint több 10km-rõl radarképernyõn kergetett szimbólumokra indítani... 😊

Nem degradálás... csak szubjektív vélemény! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mármint gondolom az A-10A-t. Mert az A-10C az minden csak nem az. 4+ és 4++ genercáió közötti avionikát kap. Lintening konténer meg ami kell.

Az A-10A gépeken már most szerelik fel a MANPANDS indításra figyelemeztetõ passzív rendszert ami még sok 4+ generációs gépen sincs...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
nekem hülye textúrákkal voltak tele mindenütt...

értekezhetnél errõl a gyalogbéka telepítésrõl😊

polluxware
"ugyan nem hoz be még infót,"

mostan fordíják cirillrõl lefele😊

egyébként a francért lovagolnak állandóan azon a szutyok a-10-en...

amcsi pilóta nyilatkozta egyszer hogy képességeit leszámítva, az összes ami pilóta utálja ezt a gépet mert egy "lowtech Box" hogy pontosan idézzem az ürgét😊

JoeDestroy
Viper, (meg akit még érint) Sasolj!
Megnéztem az Balkánt OF4.7 alatt. Single mûködik. A TE ami van hozzá 1 db. tesztnek, mûködik. BOP hadjárat igaz csak 2 küldire volt idõm, de mûködik. kb. 2 órát nyúztam ami belefér alapon, és egyetlen CTD sem volt.
FPS jó, A-10 és Tornadó rajok bõszen operáltak a flot fölött.
Nem telepítõbõl tettem fel, hanem gyalogmódon. Úgy hogy össze kellene nyomnom, és felrakni, de azt majd hamarosan. A képeket most hanyagolom, mivel a lényegi képek éjjeliek. Ja és szép a csillagos égbolt.
Multi teszt kell!!!<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Örül és csendbenmarad mielõtt elrontják. 😊

A 3D kabin nem értem miért nem kapta meg a kicsit átméretezett 2D-s tectúrákat. A szemközi panel tényleg ótvar. A 2D-s viszont szép szerintem.

Scottt
A jó tornádó képek címû hszedben lévõ elsõ kabint láttam^^
Baszkig gyerekek nem hiszem el:
Elvileg ez a net 1megás 3800ft ért(UPC)akkor, hogy a bránerbe ilyen gyors?3 testet lenyomtam mind 1600kb/s fölött volt a letöltés^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Hát akkor nem tudom, te milyen kabint látthatál. Valszeg alacsony minõsgégû jpg és élsimítás nélküli lett felrakva. A gép hátsó ülése valami tömör gyönyör Falconos szemmel.

Molnibalage
Én speciel asszem nem láttam. Az angol oldal viszont amit linkelét töküres.

Én neked akartam jót... 😊

Vannak... kell az élet a topikokba! 😉

www.smart-bus.hu

Scottt
Nemtudom, olyan low res olyan 10évvel ezelõtti játékokat idéz fel bennem^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
ne legyé mán Balázs2

hátha valki nem látta még😊

amúgy meg se FS totyikba, se lonciba nem írok mert tele van ilyen fánátikus embörkékkel😊

Molnibalage
Pedig a 2D is pedig nagyon megasz szintû. Egyszerûen az igazi pit is ilyen ótvar elöl. A mûszerek doboz szerû elrendezése annyira avítt, hogy az valami elképesztõ.

Uram ez már régi infó, ráadásul hibás a topik választás! 😊)

www.smart-bus.hu

polluxware
polluxware
jóóó az, csak legyen máán telepíthetõ..

Scottt
Ja SZVSZ a tornádó 3D modellje szebb mint a F-16osé,bár a pitje az nem nagyon tetszik a 2D-s Tornádó pit^^

Molnibalage
Kis történelem.

Akkor kezdte az ipart. Õ csinálta az új Tornadok 3D modelljét. Elképesztõ ilyen távlatból nézni a dolgokat. Hihetetlenek voltak azok az emberek akik összerakták hozzá a toolokat. Az egyikük ccc volt.

JoeDestroy
Még ezzel szemetelek egyet..

JoeDestroy
Le lehet menni egész a vízig, de ott már keményen tekergetni kell a gépet, és úgy hamar eljõ a setét ájulás ha nem ügyel az ember a sebességre 😊

JoeDestroy
Az. +REX +Photoreal Grand canyon.
Zsoltival állítgattuk be meg kergetõztünk egyet 😊

Molnibalage
FSX?

JoeDestroy
F-16 vs. F-18 dogfight a Grand Canyon-ban 😊
FF-5 ?!!<#eplus2>

Molnibalage

polluxware
Molnibalage
Nagyjából. 😊

L Viper
A kabin a lényeg Atyám, az jó a többi Falconhoz is <#vigyor1>
Molnibalage
Eretnek! Ez AF-hez készült! 😊

Ok, majd felmegy. Mostanában más töltök fel és szólnom kell ehhez rougeblade-nek is.

L Viper
<#hehe><#eplus2><#hehe>
L Viper
De kellemes kis programot találtam, kezdõknek nagy segítség:

PitTrainer-Windows-installer-v1.2.exe

Ezt kell letölteni. A kurzor irányítókkal váltod a kabinnézetet és az egérrel lehet "kérdezõsködni"

Balázs, szerintem mehetne fel ez is a magyar honlapra.

Egy kép a progiból:

Üdv Viper
Most már értem miért van a tartályokra festve,hogy Beer......
A haverom Londonban kért egy sör és kihoztak neki egy medvét😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Ez a valóság. Ezért kell AWACS support, data link. A géppár kereshet eltérõ magasságban célt, azt átjátsza a adatokat.

Ezért van az, hogy még kb. 8-10 éve egy gyakorlaton 2 vs. 2 felállásban asszem holland F-16 ellen "lelövést" ért el egy MiG. Az egyiket kiszúrták az F-16 gépek és szimulált AMRAAM indítással elpusztítottnak lett elkönyvelve, de a másik átcsúszott a fent leírtak miatt. Agresszív magasságváltozatásokkal + beaming-el van esély a sikerre még ezen rendszerek estén is. Az AN/APG-66 nem csodafegyver...

L Viper
Ez kurvajóóóóóó <#vigyor1>

Tessék a hibajelzõ panelt figyelni :-)
L Viper
Jó bizony.

A teszteken a kezdeti szokatlanság és bötézések után, elég hamar belejöttünk és sikerült pár Excellent küldetést repülni. Ésszel kell csinálni, túlerõvel nem kekeckedni, a feladatra koncentrálni ( Destroy tudja mirõl beszélek )!

<#hehe>
polluxware
oksi, ez így van ahogy mondod

de mivel exe kódolt akkor nem is filózok tovább rajta

csakhát zavaró amikor 20nm -re próbálok befogni egy felém haladó miget ami változtatgatja a magasságot egy elég gyorsan, is kattogtatom a magasság állító gombokat a radaron, oszt hoppá minnyá ott van elõttem..

kényelmes vgyok ez van😊

Molnibalage
Ennek a mondatnak nincs értelme. A távolságok így nem definiálhatóak.
Az, hogy a nyaláb szélessége milyen, a távolságtól is függ. Az AF-é irreálisan nagy szerintem. Ha ilyen lenne a mechanikus radar, nem kellene AESA radar...

Pontosíts kérlek. Egyébként nem fog változni. Mellesleg ez exe kódolt.

polluxware
egy dolgot változtatnák csak ha lehetne valhogy..

a radar-nál a függõleges pásztázási "intervallumot" 2-rõl 4000láb beláthatóságra növelném..

AF-nél ez így van vagy 6-8-10e láb..

polluxware
tény hogy nem egy AF kampányos cucc..

de az OF 4.7 sztem úgy jó ahogy van

L Viper
Remélem addig megunom az OpenFalcont <#eplus2>, bár sikerül egyre jobban rákattannom.
Scottt
2Hét múlva Elvtársak,2 hét múlva...

polluxware
tehát akkor mégegszer, hogy mindenki tudja (<#eplus2>)

mikor is lehet letölteni?

Molnibalage
JP-233-as konténerekkel ment ODS alatt. Sajnos Falconban szarul van modellezve. A gépek mûszerezettsége is 4++ generációs inkább, tehát a régi idõkhöz nem illik szerintem.

A kiadás a szokásos. Amikor úgy érzik. Pontos dátumot ne várjon senki. Közel van elvileg. Passz. Ennyi. És kérem ne húzzatok fel ezzel a kérdéssel. 1000-szer le lett már írva.

polluxware
Tájfun?? messer idõkbõl????

sztem az angol