52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29094 Na kipróbáltam mindent, 99,99%-ig biztos vagyok, hogy magától a profil editortól száll el a Falcon. Csak betöltöttem egy dogfightot. Semmit sem csináltam és 5 másodperc után meghalt a rendszer. Még egy billentyűhöz sem értem. A gépet + venti fújja, túlmelegedésről szó sem lehet... -
#29093 Persze hogy nem. A Rapidshare-ra is felraknak mindent már, nem kell nagy utána járás.
Warez már a piramisok korában is volt, most is van és lesz is. -
#29092 Sokkal egyszerűbben, költséghatékonyabban meglehetne szüntetni illetve nagyon kis mértékűre lehetne csökkenteni az illegális letöltéseket.
Így a büdös életbe nem fog menni.
-
#29091 De én nem áldozom fél életemet a Falconra,nem megy nem megy bekaphatja.Nincs kedvem kínlódni vele,inkább megyek Armázni:) -
#29090 Ez olyan mint a repedező gát. Ha egyik helyen ömlik a viz és betapasztod akkor jön máshol. Ha megölik a kalóz öblöt, jön a kalóz öböl 2, ha ellehetetlenítik a torrentet akkor kis a kisbékaletöltő és majd a köré szerveződik át.
Szóval lehet keménykedni :) -
#29089 Most kezdődik Pollux ! -
Razor18 #29088 Stopperelni tudsz vele, meg a kijelzett időzónákat változtatni. Gondolom a nyomógombra gondoltált, és nem a három billenőkapcsolóra... -
Razor18 #29087 Tudtommal a clutch gombot nem tudod felprogramozni, annak két funkciója van: egyik, hogy hardveresen tudsz profilt váltani, programból kilépés nélkül (nem tom, ennek mi értelme, hacsak nem több profilt csinálsz egy játékhoz), másrészt meg tudod nézni, adott gombhoz mit programoztál fel, már ha beírtad a funkciót a gomb mezőjébe, pl. "Gear". Szóval az alá ne akarj tenni semmit. A manualt letöltötted a Saitek honlapról? (SST-é is meg a joy-é is) -
#29086 Mert ezek buhera helyszínek. Balkán a legbuherább. Koreával mi a bajod? Van hangulatos hadjárat benne.
Ha van rá igény, akkor az több hónapos beta 5.1 első eresztését odaadhatom. Az már nyílt adatbáziús. Azt pakolgatsz benne, amit akaesz. -
#29085 Igazából az 5.1-et várom. Addig inkább OF 4.7-el bohóckodom, de van fent FF5 is persze.
A fura az, hogy az én nagyon ócska masinámon annyira jól megy az OF.
1024x768-ban tolom, Fraps-al simán tudok videót is felvenni.
Az a vidi ami a Banner alatti "Viper OF raktára"-ban van, az pl. az orig exevel készült. Azóta a .bakos-t használom és mégjobb az FPS is.
OF-ben annyi bug van csak nálam, hogy néhány gyakorló küldi vacakol, ha a Config Editorban bekapcsolom a fákat. Inkább az interaktív tréningek, de abból is csak egy pár. ( pl. Maverick gyak. )
Az alap hadszínteret át szoktam váltani bármelyikre és az eredeti gyakorlóküldiket bemásolom a többi területekhez és ott minden frankó fákkal is. Kampányban sem kavarnak be a fák.
OF-ben egyedül a csillógó fémeket hiányolom picit.
-
#29084 Egy CTD után feladod? Nekem 2 azaz 2 db CTD-m volt mióta van hofix exe. Ez 3 hónapos időtartam. Az UI fagyás az ami nálam még van.
A clutch beállításoknál mit kell beállítani az X-52-nél, ha igazi tűzgomobot akarok csinálni belőle? -
#29083 Én feltettem a balkánt meg jurópot.Mikor kezdeném a kamányt dc... :(
Pedig annyira rühellem koreát. -
#29082 Úgyérzem, ha letörölöm az FF5-t akkor mást én biztos, hogy nem rakok fel^^ -
#29081 Akkor rakj fel OF 4.7-et, vagy AF-et.
A bannerban lévő cuccokat tedd rá és nem lesz gondod. -
#29080 Már mióta,csak időm nem volt a Falconnal bohóckodni de mostmár kedvem sincs..:( -
Csak nem gépet fejlesztettél "fődim"? -
#29078 Na neee,úgy gondoltam, hogy megnézem, hogy mit bír a vas a Falcon alatt hadjáratot kezdtem,beállítgatatm magát a játékot,editor stb.Elkezdek kigurulni a hangárból erre CTD.K..va édesanyukáját.. -
#29077 Hadjárat nincs hozzá tudtommal. TE-hez szép, de azon túl semmi. Az adatbázisa asszem annak már jó, benne van az új Tornado. -
#29076 Valaki kuldjon nekem egy sima CJ CG cocpitot FF5hoz mert elfelejtettem atmasolni.Mostmeg a stopworksel osszekeveredett. -
#29075 Aegean az egyetlen hivatalos en ugy tudom. -
#29074 Kis OFF mára is :-)
Destroynak és Sindelnek ajánlom :-) -
#29073 Nézz itt körül. Balkán utoljára az SP3-hoz készült talán, azóta is azt hackelgetik.
FF5 alá alapvetően még mindig nincs egy helyszín sem! Majd az ITO2, Tajvan lesz ilyen. Meg, majd ha egyszer dolgozni kezdek az koreai hadjáratokon, de ahhoz kellene legalább egy kiadott 5.1. -
#29072 Srácok.
FF5 alá nincs valami balkáni hadjárat? -
#29071 Mem fogok, mert ahhoz 6 induló kellett volna. Szerintem jövőre nem lesz filmfest. Alapvető gond, hogy csak OF verziót lehetett használni. A másik két versenyzőnél a képminőség nagyon gáz szeritem. Akinen nincs atombrutál gépe, az nem tud OF videót csinálni. Nekem még a Track IR4 is előny volt, mert nagyon sima kameramozgást lehetett vele elérni. -
#29070 :) megvolt...
Nyerj egy Cougart és válts bérletet az üvegesnél!!!!
Grat!! -
#29069 Nem nem!Ha olyan a gém ( pölö LockOn ) akkor ezt is gombank érzékeli és lehet hozzá funkciót rendelni.Nálam lonciban a hook, chute és a drop tank van hozzájuk rendelve.Egyébként is ha a control panelban megnézed akkor a 27 - 28 - 29 -es számok vannak a gombokhoz rendelve. -
#29068 Itt lehet szavazni. :) -
#29067 Kérdésed magában hordozza a választ.. -
#29066 Azt tudom, de nem tudtam igazából semmik érdemi változást elérni vele. Alig várom, hogy hazaérjek és újra próbálkozzak. A clutch gombra vetül most erős gyanú. Lehet, hogy el kellett volna olvasni a manualt? -
#29065 semmire..
Az csak a PRo változatban programozható. Itt csak a kijelzőt basztassa. -
#29064 Ja, hogy az alapból nem gomb? Akkor attól szállhatott el. Viszont az még mindig nem magyarátta meg, hogy miért vágja haza a rendszert.
A gázkaron levő 3 LCD kijelző alatt gombok mire jók? -
#29063 A vicc az, hogy ezért verem a fejem a falba. Vagy 7 éve én rakom össze a gépet és, ha gáz van, én találom meg a hibát is benne. Komplett gépet összerakok és beüzemelek, de egy nyavajás X52 kifog rajtam?
Tegnap repkedtem X52-vel profillal és profil nélkül 5-10 perceket. Profil használatával mindig elszállt egy idő után, profil használta nélkül sohasem. A profil mielőtt elszállt 2-szer másopercekre kiakasztotta a Falcon-t. Utána meg már semmire sem reagált a rendszer. -
#29062 Az i bötűs clutch gomb a driverben (vezérlőpultból) állítható h. gomb legyen, vagy a joy menet közbeni profilválogatóját ill deaktiválóját kezelje. Nem lehet hogy nyomkodtad menet közben és azért ment el a profil?
i gomb meg a pov HAT1 kezeli a profilokat a joyon. aktiválás, deaktiválás, tallózás. -
#29061 Úgy látom lassan valamelyikőnknek innen vidékről le kell menni Pestre egy kis hardwer beállításra
... jóvanna csak montam ... -
#29060 De ehhez is profiler kell nem? Az meg nem megy... -
#29059 Bár ezt is csak az SST-vel lehet.
Bakker! Ha megnyerted volna a Cugart, már nem lenne ablakod a lakásban...
Mind a 8 kilónyi joyt kivágtad volna már rajta.. vitte volna keretestől.. -
#29058 A ministick tengelyeit tedd sima axis-ra, ne mouse axis legyen.
a DX 8 önálló tengelyt kezel egy eszközön, elvileg a drivernek azt támogatni kellene. Akkor kiválasztható a falcon alatt a két minitengely radarkurzor mozgatónak. -
#29057 Az komplikált?
Ez a komplikált!!! :))
Ebben profilozz fel egy joyt :D
-
#29056 A POV hatekkel nem tud mit kezdeni. Csak a gázkaron levő tekergetős dolgokkal lehet a radarkurzort mozgatni. A kis joyt sem látja a tengelyek beállításánál. Majd megnézem, hogy a gázkap POV-hatje vagy bármelyik más gombként programozható e-, mint nyíl gomb egy iránya.
Jó komplikált... :) -
#29055 Véletlenül nem ilyen szétbarmolt 64-es xp az Balázs?Balde edition meg mittomén milyenek vannak.Azokkal szokott gond lenni.
Nekem is volt fent 64-es xp ( erről akkor beszéltünk is ) de semmi gondom nem volt vele.