Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Képt arról a F-15ösrõl^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
Van mûködõ ODS kampány OF 4.7 alá? valmi díszent stabil cuccra gondolok..

egyébként az OF 4.7-ben az F-15C msipII-nek rettentõen szép modellje van, csak aeyes kabin kell alá és szakasztott F-15 szim a gém😊

+ F-15E

L Viper
Soha nem felejtjük !

A történelmet a gyõztesek írják...
zsoltfireman
Igen az ODS végén a Hooters század F-16C-i vittek amram-ot!

Gundark 1 1
Mindenféle politikai és egyéb felhang nélkül, flame nélkül, emlékezzünk meg egy pillanatra :
1945 Február 14. Drezda.
Molnibalage
A legeslegvégén pár gép kísérletileg hordozta.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
ne érts félre.. totál egyetértek hogy a Mig-29A 2db R-27el nem ellenfél..

csakhogy itt kökemény közelharc volt ellene és az iraki pilóta tudása jelentõsen alulmaradt..

az más kérdés hogy abban a szituban egymaga volt két gép ellen, amitõl gondlom õ is beparázott egy pillanat alatt.

tehát nem vitatom, csak hülye szitu volt a javában

de ez alapján megitélni egy mig-29et közelharcban... na ezt vitatom

érdekes hogy F-15C-k Aim-7et vittek csak, 90ben még nem volt amram?

Molnibalage
Nem megvárta. Olyan helyzetbe hozta, hogy egy kockázatos manõvert vállalt. Elnézte a magasságot. Veled hányszor fordult már elõ Falconban ez?

Mellesleg minden maszkírozás ellenére BVR-ban max. papíron volt ellenfél egy MiG-29. Az F-15C akkor verhetetlenül bajnok volt. Pont. Akinek ezt fáj beismerni, az az õ baja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
radar része tisztasor

de ez a hurrá amcsik vagyunk része, meg éljen az f-15

splash fulcrum2....

basszus megvárta az ürge hogy a mig29 lezuhanjon magától...
képzett iraki pilóták😊

Molnibalage
Ebben van a vége fele pontosan amirõl beszéltem a radar kapcsán.

Az F-15 radarja sem csodafegyver. 4 gép, line abreast formation és mindegyik más magasságon pásztáz.

Molnibalage

Üdv Gundi
De tényleg a falat tesztelték....jó régen olvastam egy cikket,ott azt irták(80 as évek)hogy az uj bunkerek stb falát épitették ilyebbõl és igy tesztelték le,mekkora erõnek áll ellen....<#wave>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Érdekes topik. Ajánlom végigolvasi.

JoeDestroy
<#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
nos igen... így másodszori nézésre..

hááát igen..

szóval <#miaz>

ezt benéztem<#wave>

Gundark 1 1
A falat tesztelték nem a repülõt 😊
polluxware
rossz a link tuom!

link

polluxware
dx10 under winxp

tegnap találtam, állítólag mûkszik...

akinek dx10es kártyája van és irtózik a visnyától😊

próbát megér

polluxware
szerintetek ez a teszt mennyibe volt annó??

mégis mi a francot vártak a mérnökök?

-leppattan a falról?<#nemtudom>

<#csodalk><#bdead>

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A SAM-ek néha még a megsemmisült gépek helyére indítanak még egy rakétát.

Az ATO nem tesz bombát a SEAD bevetéseket hajtó gépre, ha lehet ARM-ot tenni még, ha közel van a cél is. Neked kell kézileg rátenni a gépekre, ha ezt szükségesnek érzed. Viszont az ellenfél oldalán levõ gépekre nem tehetd meg.

Mivel a DB még a régei ezt azt jelenti, hogy pl. a Su-30 pl ilyen esetben 6 db Kh-31P-vel megy bevetésre. "Kissé irreális".

Asszem az FF4-ben is van egy bug. A mozgásban levõ zászlóaljakban hiába van SA-13/15 vay SA-8 azok nem tüzelnek vagy csak nagyon nagyon ritkán. Álló helyzetben osztják az észt.

A MANPADs is iszonyatos sortüzeket ad le mostanában a régebbi veziókkal összevetve néha. A plusz magassággal kombinálva elég durva.

De nem kell izgulni. A kiadás egyben azt is jelenti, hogy iszonyatos mennyiségû input lesz rövid idõ alatt. Hotfixek is lesznek.

polluxware
köszi az infót<#eljen>

de mégis milyen bugokról beszélsz? csak úgy nagyjából..

Gundark 1 1
Janes F/A-18. Örök kedvenc 😊
Molnibalage
FF5.0-ben nem. Valamiért nem szeretem azt a gépet. Az alap Hornet tetszik, de a Superren nem szeretek repkedni. Nem volt a '80-as években. 😊

Gundark 1 1
Na végre egy férfiaknak való tipus 😊 A Super Hornethez lesz kabin? Vagy van csak lemaradtam?
Molnibalage
Ami külön érdekes, hogy vagy az i_hawk és társai féle verzióval csinálta a felvételt, vagy FF5.0 valamelyik tesztverziójával. Az új utánégetõ greafikán látszik. Ez nem csak kabin lesz. A gépnek új skinje van és a 3D modell is változott egy kicsit.

Molnibalage

Molnibalage
Most mondok valamit, de kéretik nem továbbadni kint. Március elsejét emlegetett Hustler. Meglátjuk.

Ez olyan közel van, hogy túlságosan is. Tegnap jött egy új exe. 4 bvetés alatt eddig 0 CTD.

Továbbra is vannak olyan bugok amik súlyosak a szememben, de ti észre sem fogjátok venni. Az FPS olyan amilyen, majd meglátjuk, hogy kinek milyen. Vannak egyéb változások is. A legszembetûnõbb a MANPADS-ek lesznek. A modern változatok tényleg veszélyesek lettek. Máe vígen lövöldöznek velük 8-9 ezer lábig is fel! Ez reális. A gond az, hogy túl sok van belõlük. Ez meg nem az. Ez igaz délen a Mistralos egységekre is.

Molnibalage
Arty egy kicsit idegesítõ az aláírásával. Ezerszer lett lett írva, hogy miért nem lesz egyesülés. Még, ha akarnának is, az egyes verziók túl messze vannak már egymástól. 0-ról meg nem kezdünk neki felépíteni az egészet.

Igazság szerint jó, hogy több Falcon van. Multiban azt repüljük ami a legjobb a többségnek szólóban meg mindenki azt használ amit akar.

Molnibalage
Aztarohadt. Elszabadultak az indulatok. Mindenki az FF5.0 várja. 😊

L Viper
Ezt még olvasgattam, itt is írja hogyan járt a Frugalson.

Ááá elég, leesik a fejem és holnap korán kelek <#circling>
L Viper
Van ott is :-)

Múltkor Balázs linkelte, az osztrák német barátságról Repkednek a bannolások ott is, Derstef kapott egyet pl.

polluxware
köszi a linket Vip

amúgy lehet láttad az FSWC.info bemondta az unalmast (pirátos gáncsoskodás miatt gondlom)

itt az új: http://fs2004.info/forum
regisztrálni kell

aztán tök úgy mûkszik mint régen a másik oldal

polluxware
hát nemtom lusta vagyok végig olvasni, de ha ott is ilyen magasröptû brekegés van... 😊

aztat mondjad már meg légyszi hogy hol van az a "vörös" vonal

Cross the magic line<#nyes>

egyébként köszönjük az infót <#eljen>

prisiáted very k-ra<#szeret>

Molnibalage

Molnibalage
Nagyon érdekes híreket olvastam ma az FF fróumon. Röviden.

A kiadás elvileg úgy néz ki, hogy közel van. Nagyon. Gyakorlatilag van már egy vörös vonal, hogy itt és most tényleg ki kell adni, amolyan lesz ami lesz alapon. Ennek okai összetettek, majd Hustler leírja. Legalábbis remélem...

Igen, messze lesz attól ami lehetne, de ki kell adni. Aztán utána lesz egy kis csapatfejlesztés. Jelenleg 1 azaz egy kóder van. FF5.0 kiadás után jön még 4 elvileg és pár új teszter is. Az FF5.0 egy magy lépés elõre így is, csak kicsit megroggyantunk lépés közben. Segítség kell a talpraállásohz, meg egy kis idõ.

L Viper
Az elõbb találtam a Frugalson:

AF-hez szép linkgyûjtemény.
L Viper
Érdekel, de most nagyon nincs rá idõm <#szomoru1>
polluxware
mit bánom én😊)

Az veresegyházi asszonykórus, nem énekkórus! 😄 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
Igen Balázs a légierõnek.

vagy esetleg a Veresegyházi énekkórusnak

<#csodalk>

😄

Köszi az infókat... mögint bõvült a látóköröm! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
A hadseregnek biztos nem. Max. a légierõnek.

polluxware
a slusszpojén az hogy az AC-130 Spectre-hez is csináltak szimet a hadseregnek............ <#miaz>

polluxware
hadseregnek fejlesztettek A-10A és C szimulátort..

õk engedték hogy egy finomítotabb C avionikát játék szinten kiadjanak

ezért is csúszott annyit a Kamov project😊 több lábon állnak ám õk is, maga játék fejlesztés számukra inkább csak hobby szinten megy.

ahogy olvastam még õk sem számítottak arra hogy ennyien érdeklõdnek majd a Black Shark iránt, mármint a hivatalos eladási listára értem

Molnibalage
Az, hogy a Litening és másegyéb jobban származtatható a Kamov rendszereibõl szerintem. Vagy 1:1-ben azt használja modellezõ egyenleteivel és csak máshogy paraméterezik vagy csak kicsit írják át és kap kicsit más grafikát.

Egy Szuhoj vagy F-15 teljesen mást kívánt. Pl. Az F-15C-n van JTIDS és most már AIM-9X kéne, hogy rápakolható legyen.

Más lesz a fizika, pontosabban lesz fizika, klikkelhetõ lesz a kabin, lesz normális 6DOF...

Ha úgy lemodellezik mint a Kamovot, akkor ég és föld lesz a különbség... össze sem lesz hasonlítható az FC-s A10-l...

Én szeressem ezeket szörnyetegeket, de tény, más kütyüt is elbírtam volna viselni... kíváncsi lennék mivel indokolják a választást...

Ui.: Egyébként ezért mondtam, hogy "rossz" topik... elkezdjük kitárgyalni, és már a sokadik hsz után offolunk! 😄 Mingyááá kapunk a kobakunkra... 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
szíved joga😊

de az új avionika ellenére akkor is csak egy nehézkes laccsú göbzit látsz külsõ nézetben.

polluxware
na jó megfogtál..

ezt felírhatod<#wow3>