Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
egyébként az OF 4.7-ben az F-15C msipII-nek rettentõen szép modellje van, csak aeyes kabin kell alá és szakasztott F-15 szim a gém😊
+ F-15E
1945 Február 14. Drezda.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
csakhogy itt kökemény közelharc volt ellene és az iraki pilóta tudása jelentõsen alulmaradt..
az más kérdés hogy abban a szituban egymaga volt két gép ellen, amitõl gondlom õ is beparázott egy pillanat alatt.
tehát nem vitatom, csak hülye szitu volt a javában
de ez alapján megitélni egy mig-29et közelharcban... na ezt vitatom
érdekes hogy F-15C-k Aim-7et vittek csak, 90ben még nem volt amram?
Mellesleg minden maszkírozás ellenére BVR-ban max. papíron volt ellenfél egy MiG-29. Az F-15C akkor verhetetlenül bajnok volt. Pont. Akinek ezt fáj beismerni, az az õ baja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de ez a hurrá amcsik vagyunk része, meg éljen az f-15
splash fulcrum2....
basszus megvárta az ürge hogy a mig29 lezuhanjon magától...
képzett iraki pilóták😊
Az F-15 radarja sem csodafegyver. 4 gép, line abreast formation és mindegyik más magasságon pásztáz.
De tényleg a falat tesztelték....jó régen olvastam egy cikket,ott azt irták(80 as évek)hogy az uj bunkerek stb falát épitették ilyebbõl és igy tesztelték le,mekkora erõnek áll ellen....<#wave>#wave>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
hááát igen..
szóval <#miaz>#miaz>
ezt benéztem<#wave>#wave>
tegnap találtam, állítólag mûkszik...
akinek dx10es kártyája van és irtózik a visnyától😊
próbát megér
mégis mi a francot vártak a mérnökök?
-leppattan a falról?<#nemtudom>#nemtudom>
<#csodalk>#csodalk><#bdead>#bdead>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az ATO nem tesz bombát a SEAD bevetéseket hajtó gépre, ha lehet ARM-ot tenni még, ha közel van a cél is. Neked kell kézileg rátenni a gépekre, ha ezt szükségesnek érzed. Viszont az ellenfél oldalán levõ gépekre nem tehetd meg.
Mivel a DB még a régei ezt azt jelenti, hogy pl. a Su-30 pl ilyen esetben 6 db Kh-31P-vel megy bevetésre. "Kissé irreális".
Asszem az FF4-ben is van egy bug. A mozgásban levõ zászlóaljakban hiába van SA-13/15 vay SA-8 azok nem tüzelnek vagy csak nagyon nagyon ritkán. Álló helyzetben osztják az észt.
A MANPADs is iszonyatos sortüzeket ad le mostanában a régebbi veziókkal összevetve néha. A plusz magassággal kombinálva elég durva.
De nem kell izgulni. A kiadás egyben azt is jelenti, hogy iszonyatos mennyiségû input lesz rövid idõ alatt. Hotfixek is lesznek.
Ez olyan közel van, hogy túlságosan is. Tegnap jött egy új exe. 4 bvetés alatt eddig 0 CTD.
Továbbra is vannak olyan bugok amik súlyosak a szememben, de ti észre sem fogjátok venni. Az FPS olyan amilyen, majd meglátjuk, hogy kinek milyen. Vannak egyéb változások is. A legszembetûnõbb a MANPADS-ek lesznek. A modern változatok tényleg veszélyesek lettek. Máe vígen lövöldöznek velük 8-9 ezer lábig is fel! Ez reális. A gond az, hogy túl sok van belõlük. Ez meg nem az. Ez igaz délen a Mistralos egységekre is.
Igazság szerint jó, hogy több Falcon van. Multiban azt repüljük ami a legjobb a többségnek szólóban meg mindenki azt használ amit akar.
Ááá elég, leesik a fejem és holnap korán kelek <#circling>#circling>
Múltkor Balázs linkelte, az osztrák német barátságról Repkednek a bannolások ott is, Derstef kapott egyet pl.
amúgy lehet láttad az FSWC.info bemondta az unalmast (pirátos gáncsoskodás miatt gondlom)
itt az új: http://fs2004.info/forum
regisztrálni kell
aztán tök úgy mûkszik mint régen a másik oldal
aztat mondjad már meg légyszi hogy hol van az a "vörös" vonal
Cross the magic line<#nyes>#nyes>
egyébként köszönjük az infót <#eljen>#eljen>
prisiáted very k-ra<#szeret>#szeret>
A kiadás elvileg úgy néz ki, hogy közel van. Nagyon. Gyakorlatilag van már egy vörös vonal, hogy itt és most tényleg ki kell adni, amolyan lesz ami lesz alapon. Ennek okai összetettek, majd Hustler leírja. Legalábbis remélem...
Igen, messze lesz attól ami lehetne, de ki kell adni. Aztán utána lesz egy kis csapatfejlesztés. Jelenleg 1 azaz egy kóder van. FF5.0 kiadás után jön még 4 elvileg és pár új teszter is. Az FF5.0 egy magy lépés elõre így is, csak kicsit megroggyantunk lépés közben. Segítség kell a talpraállásohz, meg egy kis idõ.
www.smart-bus.hu
Köszi az infókat... mögint bõvült a látóköröm! 😊
www.smart-bus.hu
õk engedték hogy egy finomítotabb C avionikát játék szinten kiadjanak
ezért is csúszott annyit a Kamov project😊 több lábon állnak ám õk is, maga játék fejlesztés számukra inkább csak hobby szinten megy.
ahogy olvastam még õk sem számítottak arra hogy ennyien érdeklõdnek majd a Black Shark iránt, mármint a hivatalos eladási listára értem
Egy Szuhoj vagy F-15 teljesen mást kívánt. Pl. Az F-15C-n van JTIDS és most már AIM-9X kéne, hogy rápakolható legyen.
Ha úgy lemodellezik mint a Kamovot, akkor ég és föld lesz a különbség... össze sem lesz hasonlítható az FC-s A10-l...
Én szeressem ezeket szörnyetegeket, de tény, más kütyüt is elbírtam volna viselni... kíváncsi lennék mivel indokolják a választást...
Ui.: Egyébként ezért mondtam, hogy "rossz" topik... elkezdjük kitárgyalni, és már a sokadik hsz után offolunk! 😄 Mingyááá kapunk a kobakunkra... 😄
www.smart-bus.hu
de az új avionika ellenére akkor is csak egy nehézkes laccsú göbzit látsz külsõ nézetben.