52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29135 Engem érdekel minden ilyen progi! -
#29134 Én inkább maradok az x52-nél.
Így max akkor szeretnék játszani ha az IRL pilóták is hadonásznának a fülkében. :P -
#29133 az a sok pihent agyú nyomorék béna lusta amcsi fa**..
jajjjj..
világ túloldalán meg megy a légy hesegetés, kéregetés
bocsánat az kijött -
netmester #29132 jó lenne ígyirányítania gépet játék közbe -
#29131 2-3 korsó?Inkább sört innátok, bár tényleg van aki a korsót jobban szereti Jól rágjátok ám meg nehogy elvágja a nyelveteket. -
#29130 Ezek felulltek a Fold tetejere... -
#29129 Tudod, hogy csak a poén kedvéért mondtam, de azért minden megtörténhet -
#29128 Jaja. A másik figyelemreméltó dolog a 70 ezer lábon a 100 csomó körüli CAS. Nem esik át a gép! Durva. A zene meg valami álom, ami alatta megy. Bűr tudnám, hogy mi az a két szám. Videóklipphez elsőosztályúak. -
#29127 Nem leszünk annyian. Az első 3 napban én, bátyus + haver. Aztán 4. nap jön a haver menyasszonya. Ennyi. Lesz piálás, de nekünk nem erről szól a túrázgatás. Persze a végén azért jól esik 2-3 korsó. :) -
#29126 Durva,elég meredeken emelkedett el a földről^^ -
#29125 Jó pihenést és azért vigyázz a májadra is egy kicsit -
#29124 Politika, FS, humor :-)
Mire visszajön Balázs, fejléc lecserélve egy szép Piper típusra
-
#29123 Kibaszott jó videó!!! -
#29122 Szanaszét fogjuk offolni a totyikot -
#29121 Hev ö nájsz nyaralás -
#29120 Felkerült az új oktatófilm a tárhelyre. Holnap megyek a Mátrába. Vasárnap délután fele érkezem elvileg. Addig is jó multást mindenkinek. -
#29119 mdl fájlt nemhiszem hogy megtudja nyitni, max 3dmax filekoat.. mind1, köszi azért a röplyit:) -
#29118 Hát nem vagyok nagy PS guru, igy sokat em tudok ebben segiteni .De állitolag a PSCS4 verziojában meglehet nyitni a 3d-s modelt és ugy festegetni.Vagy addig javitgatni a texturát mig pontosan nem találkoznak a vonalak .
Az egyik kolégám képben van az ilyen dolgokkal , az FS-hez van is egy progi amivel meg lehet nézni hogyan fest a gép a változtatások után anélkül hogy elinditanád játékot. -
#29117 http://www.airliners.net/photo/Piper-PA-31T1-500-Cheyenne/0281214/L/ -
#29115 nem egészen értem hogy mire gondolsz , mutatnál egy példát -
#29114 Tudol-é? vagy nem-é? olyan oldalcímet ahol a tutorial anyag azt magyarázza el lépésről lépésre hogy hogyan lehet szimmetrikus csikókat felszabdalt textúrákra pontosan ráfesteni. Tehát valmi olyan oldal ami civil gépek díszcsíkjainak festését magyarázza el. -
#29113 skinkészitök figyelmébe szinte az összes alakulatjelzés nose artok és egyebek vannak fenn.Igaz fizetös a nagyobb méret ,de sztem igy is használhatoak,
Esetleg valaki tudna nekem küldeni rescue, no step (vagy ne lépj rá),remove before flight és katapultos figyelmeztetö jelzéseket nagy méretben jó minöségben ? -
#29112 én valamennyire szerbül :D na de viccet félretéve sajna eléggé eltér a 2 nyelv -
#29111 A dev fórumon is alig van mozgás. Volt olyan, hogy 3 vagy 4 napig egy poszt sem volt.
Egy kérdés, tud itt valaki oroszul? -
#29110 forumot is elerte az uborkaszezon iden -
#29109 De. Azóta kaptam némi anyagot és szereztem is innen onnan. A fordítás a gázos meg a minőség... Vagy németül, vagy oroszul van, vagy olvashatatlan és azt sem tudom, hogy mit ábrázolnak a diagramok. Csak a gépek telejesítmény görbéi érdekelnek, a jobb FM-ekhez kellene. -
Wampa #29108 Üdv Minidizájn:P
Nem te kerestél a multkor könyveket ruszki(Mig21,25,31 stb)tipusokról? -
#29107 Nem. Én minimaldizájons és install vagyok. Csak az van fel ami kell. Driverek és pár szoftver. Szerintem is az SP64 verziója lehet a ludas. Nem fárasztom magam tovább. A belső setupban tudom elvileg annyi konfigurálni ami nekem kell. Egyedül az zavaró, hogy eddig bármelyik csúszkára tekerentyűre tettem a FOV állítást remeg a kép egyes helyzetekben. Sajnos akkor ezt Track IR-re kell tenni, de még ennyi év használat után sem tudom igazán jól belőni azt sem. Ha nagyon előre hátra mozatom a fejem, egy idő után elmászik és azt is újra centerbe kell hozni. Ha hátrafele nézek akkor a FOV zoomálshoz HÁTRÁBB kelle húznom a fejem, amit persze nem tudok megcsinálni. Először előredőlök a FOV változtatásához és utána fordulok. Vicc... -
#29106 Szerintem inkább a vindózod a ludasmátyás.
Volt fent 64-es xp és semmi gondom nem volt vele.Ha gondolod a kedvedért megint feldobom és megnézem.
Nem ilyen széjjelbuherált maszek xpd van? -
#29105 Az lehet, de leszarom most már. Ahogy már írtam, semmilyen XP64-es Saitek Driver nem megy ezen a gépen. Magyarán azért a Saitek is sáros, mert sikerült egy olyan HW + oprenszert összerakni ami alatt pusztán a profil futattatása hazavágja a rendszert. Én nem tudok mit elrontani egy OCI installon... -
#29104 Balázs a hiba a készülékedben van.
Felraktam az új drivert, sst-t és elsőre felment és hibátlanul működött Falcon alatt. Most vadásztam migeket vele.
A profilomat ki kell javítsátok, mert más a keystrokeom. -
#29103 Most meg megjavult. A kábelcsatlakozással lehet valami gond. A belső setupben meg úgy néz ki, hogy lehet kalibrálni ezt-azt.
A FOV állítást a sliderra tettem, de kicsit zizeg a beállítás egyes helyzetekben. -
#29102 Ezért volt akciós -
#29101 Tönkrement az X52 x tengelyének érzékelője. Az első mozdulatra kiakad és aztán ott is marad. Hát ez kurva jó... -
#29100 Nehéz ügy.
Nemrég szóba került: Ezt olvasd el.
Előtte csinálj biztonsági mentést. -
#29099 Help!
Hud apró karaktereit hogyan lehetne nagyobbra venni? -
#29098 OFF
Az Endorosat próbáljátok ki. Nagyon jól el lehet vele szórakozni. Pár éve is toltam, de ma újra kedvem szottyant végigtolni.
Nagyon ott a hangulata. :) -
#29097 Ja.Az a probléma, hogy a két tartályból csak a bal oldalit tudom kijelölni mert a jobb nem is látszik.
-
#29096 S-J? Ott azért lehet gond, mert a rendszer F-16 felfüggesztés számra lett készítve. A Tornadon túl sok van. Az F-15E gépen sem tudsz normális S-J-t csinálni... Az E-J mindig megy. (Kivéve, hogy a HARM az FF5.0-ben valamiért fent marad. Szerintem ez egy bug.) -
#29095 Valaki megtenné, hogy egy Tornadora tesz két póttartályt és megpróbálja ledobni őket?
Az istennek nem akar menni.Néha nagy nehezen egyet ledob de a másik ottmarad.
A 16-ost néztem, azzal simán megy a leoldás.