52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29175 A HAD egy pod amit a Lantirn helyere raknak fel 5-os hardpointra,a masik 3 mod az a raketa keresofejevel talalja meg a SAM-eket,a POS eloraprogramozott mod (rakeresel a felderitessel beirod a GPS koordinatakat) a masik ketto pedig olyan mint a HAD nem elore programozott hanem detektalja a lokator jeleit es befogod.Nyalazd at a manualt es gyakorolj sokat :) -
#29174 A HARM -al kapcsolatban még egy kérdés:
Van olyan küldetés mikor probálnék átváltani a HAD módba, akkor kiírja hogy HAD off
Ezt miért van hol lehet bekapcsolni vagy mitől függ ez? -
#29173 -
#29172 Ennyiért én is megvettem volna :) Nem kellene kabint építani.
Csak kicsit szűkös lett volna az erkély.A nejem virágai már biztosan nemfértek volna el -
#29171 oKÉ KÖZBEN RÁJÖTTEM -
#29170 Nem is tévedtem nagyot anno az ebayen vásárolható MIG-31-essel kapcsolatban! :D -
Wampa #29169 Hello
Nekem nincs fennt most a játék de én is szivtam vele az elején.
Na,kiválasztod HARM részt az MFD-n,ott nem emlékszem a röviditésére,melyik almenübe belépsz és ott a kiurzorral kijelölöd a célt.Ami nekem gáz volt,hogy sok fülkében nem volt kurzor,csak ha átváltottam 3d fülkére,ott megmozgattam és vissza 2d be.Onnét egyszerű,kijelölöd a befogás gombbal.AHUD-on megjelenik az ismerős HARM szimbolika,mikor lötávba érsz fire.Voila.Vagy ilyesmi:) -
#29168 A samot be kell fogni vagy ilyesmi?
Piros már a sam de a harm a kilövés után elindul az ég felé???
-
#29167 "AGM-88 HARM és egyéb radargyilkos rakéták használata a FreeFalcon 5.0 verzióban elérnek az
elődtől"
a kézikönyvben csak ennyi van?? -
#29166 Próbálgatom az agm88-at de még nem sikerült kilőnöm egyetlen sam-ot sem.... -
#29165 -
#29164 nem ezt a szmájlit akartam...korán van még. -
#29163 JA! látom már meg is jött privátban. kösszi!!! -
#29162 Oké köszi!
Erre a címre elküldöd: feketetibkukacfreemail.hu -
#29161 Lusta vagyok linket keresni, átküldöm privátban Derstef TE kollekcióját.
Angol readme-t is mellékelt. -
#29160 A navigation TE kivül milyen TE küldetéseket tudok még letölteni? -
#29159 FF5 RTAF F-16 szinek
-
#29158 OF-nél ez nem aktív funkció.
FF5-el nekem sem megy. Marad a régebbi driver, vagy az Omega.
AF fent van és azzal meg jó. Azt meggyógyította. -
#29157 Kimaradáson voltam akkoriban. A Frugalson olvasgattam de nem megyen. -
#29156 Az AF-et még nem próbáltam, de sem az FF5, szem az OF47 nem működött nekem jól. 180 valahányas driver. 8xQ és 16xQ alatt néztem volna. -
#29155 Csak AF-el néztem, azzal hibátlan. Ott ugye első körben csinálni kell egy tök üres BFops.cfg nevű fájlt, majd abba beírni ennyit: set g_bForceSoftwareGUI 1 Jó múltkorában adtam egy részletes leírást, miket lehet még így AF-ben variálni. Szinte olyan,mint egy manuális config editor :-D
XP SP3 - Driver 178.24.
Az sem mindegy, milyen vonalsimítás értéket adsz a külső Setupban.
Majd meglesem FF5-el is. -
#29154 Viper!
Kiprószáltam a set g_bForceSoftwareGUI 1 opciót, de az NV driverrel nem gyüve be.
Te próbáltad már? Megyen?
A fegyverzés képernyő továbbra is szar maradt. -
JohnTerry #29153 Köszi a segítséget skacok, nagy nehezen sikerült -
#29152 "C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe" -hires -window - nointro -g2 -
#29151 ha ez nem jönne be próbáld ezeket meg
"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe"-hires
"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe" -hires
-
#29150 -
#29149 Töröld az idézőjeleket.
-
#29148 vagy nincs vagy tul sok a szokösz a hires elötti kötöjel elött.
én erre tippelek -
JohnTerry #29147 Hali!
Tudom, hogy 1000-szer le volt már írva ez a "hires" dolog, de nálam valamiért nem akar működni. Nem engedi átnevezni az asztali parancsikon "cél" mezőjébe írt elérési utat: "C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe -hires"-re, és ezt írja: A Cél mezőben megadott név érvénytelen. Ellenőrizze az elérési utat vagy a fájlnevet. Az angol manual szerint így kéne csinálni, nem értem mit b***tam el megint.... -
-
#29145 -
#29144 köszönöm, tanulságos videó volt :) -
#29143 Tessék -
#29142 Egyrészt másrészt tengeri felderítő eszköz, és sokat segít a kilátásban. És Kusztókapitány is használta :) -
#29141 tudom, hogy nem értek hozzá, de hátul minek az üveg burkolat a géppuska előtt? hogy lőttek így ki? :D -
#29140 Némi kis pufftápig.Ha már eccer nincs főnök :D
-
#29139 Na mehet a party nincs itt Balu:D -
#29138 Egy ekkora létszámú örömrepkedésbe benne lennék!!
Na majd ha vége a nyárnak.. -
#29137 Végre! Kint van!
-