Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bent a nagy falúban olyan 1200-1500 kb/s a sebessége...
www.smart-bus.hu
Egy kérdés: Tud valaki infót andi mobiltelefonos internetrõl? Melyik szolgáltatónál érdemes szerzõdést kötni és mik a tapasztalatok?
Böngészéshez kellene leginkább ( nem nekem ).
EGE OF4.7
ITO Mk2 OF4.7
Elõinstallált állapot, instrukciók a zip-ben.
A terület könyvtárát a Falcon root\theaters könyvtárba kell tenni!
A leírásban elfelejtettem átírni.
Teszteljétek, nekem csak a kampány indítására és egy reppenésre volt idõm.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
a v0.6 jól mûködik. Feltelepül és lefut minden ami kell, csak a kampány minimap tünt el.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ezeknél indul a kampány. Aki nem tud v. akar multifalcon installt csinálni, az meg várhat egy kicsit. A Mediafiren van feltöltési korlát?
Utána jöhet a kiszedés és ennyi?
Az OpenMIrage OF-es változatát a sima F4-re kell tenni. Az tulajdonképpen egy bekonfigolt elõtelepített tömöritett komplett OF4.5, ami tartalmaz némi módosítást a mirage típusra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A francia motyóból simán kimásoltad a Theaters mappából, aztán a 4.7-ben csak a "sorát" hozzáadtad a theater.lst file-ban?
Ha csak ennyi akkor ne töltsd fel, kiszedegetjük magunknak. Bár ha sok idõd van felõlem rakhatod is. :-D
1. Gyöhet!
2. A zene tökéletes videóklipphez. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pacific promo
Csavarják benne a Mirageokat rendesen.
**--**
Balázs Te meg vigyázz már basszus.Megrökönyödve látom, hogy 4 izéd van már..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aegean.
Israel.
Balkan.
Taiwan hibát generál.
Forrás a francia OpenMirage cucc.
A '90-es évek közepének környékén ontották a jó szimeket. De jó idõszak volt az.
Sok régi szimben annyira jó volt a feeling, a menük, a történet, hogy ehajj. A puritán grafikát tudták kompenzálni ezekkel a nagyszerû dolgokkal és mindezt pár megabájtban. Nem semmi.
Hát õk sem éppen a tizenéves generáció tagjai. Komolyan mondom szinte sírok, hogy mennyi repszim volt régen. A felével nem játszottam, mert akkor gépem nem volt hozzá és csak képrõl láttam õket.
Bátyussal mind a mai napig mosolygunk, hogy 1996-os 576kbyte-ban mikor láttuk a Civ II gépigényét akkor keseregtünk, hogy nekünk soha nem lesz hozzá gépünk. <#zavart1>#zavart1>
Megérdemelne egyébként egy végleges kitiltást is.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Engem most meg lehet vetni, de valamiért kedvelem ezt az embert. Olyan kis egyszerû, semmi árnyaltság, szürke árnyalatok, mindent irányitanak, de õ, neo, felébredt, és lát. Látja a náciufókat, a sárkányokat, a cionisták és anticionisták (bár abban nem vagyok biztos hogy magát a szó jelentését ismeri) összeesküvéseit, a komcsi szabadkõmûveseket és még sorolhatnám. Kicsit olyan mint egy kutya, jóember rosszember 😊 Számtalanszor bizonyitotta hogy 12 éves, (de cége van, nem hitelbõl és számtekkel foglalkozik, majd ellent mond önmagának 😊 Saját bevallása szerint csak hoax... ööö.. összeesküvés leleplezõ filmeket néz az interneten, mert azok mondják az igazat. Mindenki más hazudik. (fõleg a náza) Néha lát egy egy könyvet valahol és onnantól az a példa. (állatfarm pl) Sokszor lenne kedvem elküldeni a csába, de úgysem értené meg. Mert szerinte én egy vagyok a besugárzottak közül, Bucser még szolgálja is a rendszert, Cifu azontúl hogy szolgálja még éljenzi is, Balázs pedig.. Nos õ egyetemet végzett, mérnök, tehát jobb esetben is elméleti szakember aki elhiszi hogy a világ úgy mûködik ahogy látja 😊 A szót, direkt nem irom le, de igy jellemezték II. Fülöp spanyol királyt is mikor megtervezte az armada misszióját 😊) Szóval szerintem hagyni kéne a fenébe mert egyszerûen korlátozott képességei vannak.
ON
Na mindegy... szerintem jobban jársz, ha nem idegesíted magad, vagy legalábbis nem ilyen mérges hangulatodban válaszolsz! 😊
www.smart-bus.hu
Olvasgattam amiket írogattok, szerintem sok igazság van a mondandójában, de eszem ágában nincs kötekedni, vagy ellenkezni. Mindketten idegesek vagytok... így semmi értelme "beszélgetni"! Ha nem utálnátok ennyire egymást már régebbrõl, akkor talán tudnátok normálisan vitázni is... 😊)
Szerintem ilyen idegállapotban ne írj... másold ki az írását, és amikor lehiggadtál, szedd darabokra ironikusan, káromkodás nélkül...
www.smart-bus.hu
Minden topikban beégette magát Gundar, Cifu, Bucser és mások elõtt és még õ szól be? Élõben laposra vertem volna már a buzi fejét.
www.smart-bus.hu
Ez a marha csak nem akarja abbahagyni. Lehet, hogy büntipontot kapok, de egy ilyen taknyos senkiházi faparaszt nem merjen nekem beszólni. Én leálltam, õ folytatja. Nem értem miért nem baszták ki még innen ezt kis köcsögöt.
Egyébként én még meg sem néztem. A beta fórumon posztolta valaki.