Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nekem Vodafone van a laptophoz... akkor még havi 5000.-Ft volt, ( most asszem 6000.-Ft ) és korlátlan használat. Csak nagyvárosok ( egyelõre ezek környékén vannak adók ) közelében mûködik normálisan, egyébként ilyen betárcsázós szinten van...

Bent a nagy falúban olyan 1200-1500 kb/s a sebessége...

www.smart-bus.hu

L Viper
OFF

Egy kérdés: Tud valaki infót andi mobiltelefonos internetrõl? Melyik szolgáltatónál érdemes szerzõdést kötni és mik a tapasztalatok?
Böngészéshez kellene leginkább ( nem nekem ).
zsoltfireman
Köszi Joe!
OF 4.7 Aegean theatre

<#eljen>

JoeDestroy
Lehet töltögetni.
EGE OF4.7
ITO Mk2 OF4.7
Elõinstallált állapot, instrukciók a zip-ben.
A terület könyvtárát a Falcon root\theaters könyvtárba kell tenni!
A leírásban elfelejtettem átírni.
Teszteljétek, nekem csak a kampány indítására és egy reppenésre volt idõm.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

100MB egyszerre-1GB összesem

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
ODS.
a v0.6 jól mûködik. Feltelepül és lefut minden ami kell, csak a kampány minimap tünt el.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Ennyi.<#eljen>
Ezeknél indul a kampány. Aki nem tud v. akar multifalcon installt csinálni, az meg várhat egy kicsit. A Mediafiren van feltöltési korlát?

L Viper
Raktál egy Falcon 4-et, arra azt a francia cuccot amit még régebben linkeltünk? ( Természetesen nem az AF-est. )
Utána jöhet a kiszedés és ennyi?
JoeDestroy
Szedegethetitek. 😊 Abból van. Az három területnél ami a képeken van nem kellett bûvészkedni. ODS-t birizgálom most.
Az OpenMIrage OF-es változatát a sima F4-re kell tenni. Az tulajdonképpen egy bekonfigolt elõtelepített tömöritett komplett OF4.5, ami tartalmaz némi módosítást a mirage típusra.

zsoltfireman
Az klassz!
Biztos ez is odaasz majd,mint a BOB!
<#violent>

repvez
valamikor az idén 10 részben tálalva.
zsoltfireman
Ne rosszalkodj! Mert beírok a felkiáltójeles ellenörzõ könyvedbe!
<#nyes>

Molnibalage
Az FF5.0 és a DCS addon után, közvetlenül az Fightre Ops elõtt! <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Hoppá-hoppá!!!!!

Megjelenés?????

L Viper
Hogyan szedted ki õket?
A francia motyóból simán kimásoltad a Theaters mappából, aztán a 4.7-ben csak a "sorát" hozzáadtad a theater.lst file-ban?
Ha csak ennyi akkor ne töltsd fel, kiszedegetjük magunknak. Bár ha sok idõd van felõlem rakhatod is. :-D
L Viper
Vérzik a szívem, bár jónéhányat elpusztítottam én is Hollandiában :-)
Molnibalage
Gondolatok.

1. Gyöhet!

2. A zene tökéletes videóklipphez. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Akinek tetszett a Ryan és a band of braders annak kötelezö várolistás sorozat:
pacific promo
repvez
OFF
Megvan kinek fogok szurkolni jövöre a forma1-ben.<#szeret>
USF1 csapat
JoeDestroy
A Vadászpilóták c. filmbõl van. Jó film. kb 2 hónapja láttam 😊
Csavarják benne a Mirageokat rendesen.

Molnibalage
Több nem lesz. Kalkulált veszteség volt.

LeonSilver
Ezt láttátok már??

**--**

Balázs Te meg vigyázz már basszus.Megrökönyödve látom, hogy 4 izéd van már..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage

zsoltfireman
Aegean érdekel!!!!
<#eljen>

JoeDestroy
Ezek elindulnak OF4.7 alatt.
Aegean.

Israel.

Balkan.

Taiwan hibát generál.
Forrás a francia OpenMirage cucc.

L Viper
Igen. :-)
A '90-es évek közepének környékén ontották a jó szimeket. De jó idõszak volt az.
Sok régi szimben annyira jó volt a feeling, a menük, a történet, hogy ehajj. A puritán grafikát tudták kompenzálni ezekkel a nagyszerû dolgokkal és mindezt pár megabájtban. Nem semmi.
Molnibalage
Nosztalgiáznak itt is rendesen.

Hát õk sem éppen a tizenéves generáció tagjai. Komolyan mondom szinte sírok, hogy mennyi repszim volt régen. A felével nem játszottam, mert akkor gépem nem volt hozzá és csak képrõl láttam õket.

Bátyussal mind a mai napig mosolygunk, hogy 1996-os 576kbyte-ban mikor láttuk a Civ II gépigényét akkor keseregtünk, hogy nekünk soha nem lesz hozzá gépünk. <#zavart1>

L Viper
Hihetetlen az az ember, de az is, hogy te is képes vagy a szintjére süllyedni.
Megérdemelne egyébként egy végleges kitiltást is.
Scottt
DCS A-10hez jól jön majd^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ja, ha valakit érdekel az FF5.0 támogatja majd a touchbuddy-t.

Molnibalage
Megérte. Ezentúl szolgáljon ez intõ jelként. Ha bárki anyázva trollkodik legközelebb, akkor repülni fog.

zsoltfireman
<#taps><#eljen><#wave>

Gundark 1 1
Most látom csak Balázst szépen kitáblázták kicsigyereket meg átmenetileg kitiltották 😊 Na ebbõl lesz még balhé 😊 Végül mégiscsak elérték a k... zs... s... n..u..-k hogy elhallgattassák a zigasság prófétáját 😊 De majd az öntudatos tömegek felhördülnek és lesz a forradalom 😊
Gundark 1 1
OFF
Engem most meg lehet vetni, de valamiért kedvelem ezt az embert. Olyan kis egyszerû, semmi árnyaltság, szürke árnyalatok, mindent irányitanak, de õ, neo, felébredt, és lát. Látja a náciufókat, a sárkányokat, a cionisták és anticionisták (bár abban nem vagyok biztos hogy magát a szó jelentését ismeri) összeesküvéseit, a komcsi szabadkõmûveseket és még sorolhatnám. Kicsit olyan mint egy kutya, jóember rosszember 😊 Számtalanszor bizonyitotta hogy 12 éves, (de cége van, nem hitelbõl és számtekkel foglalkozik, majd ellent mond önmagának 😊 Saját bevallása szerint csak hoax... ööö.. összeesküvés leleplezõ filmeket néz az interneten, mert azok mondják az igazat. Mindenki más hazudik. (fõleg a náza) Néha lát egy egy könyvet valahol és onnantól az a példa. (állatfarm pl) Sokszor lenne kedvem elküldeni a csába, de úgysem értené meg. Mert szerinte én egy vagyok a besugárzottak közül, Bucser még szolgálja is a rendszert, Cifu azontúl hogy szolgálja még éljenzi is, Balázs pedig.. Nos õ egyetemet végzett, mérnök, tehát jobb esetben is elméleti szakember aki elhiszi hogy a világ úgy mûködik ahogy látja 😊 A szót, direkt nem irom le, de igy jellemezték II. Fülöp spanyol királyt is mikor megtervezte az armada misszióját 😊) Szóval szerintem hagyni kéne a fenébe mert egyszerûen korlátozott képességei vannak.

ON
L Viper
Off helyett OF <#vigyor>

polluxware
polluxware
Engem a magyar mentalitás topikban akartak felkötni pár hónapja! 😄 Ott jó pergõs történelmi viták szoktak menni, elég széles skálán végig mentünk már történelmi dolgokon, de így még nem beszélt senki a másikkal! Csak szimplán közölte a srác, hogy szíve szerint felkötne, és haragszik rám, amiért ilyen érzéseket váltok ki belõle! 😄 Majd ment, és beárulta a topikot, hogy politizálunk! 😄 Szép kis mintapéldány volt! 😄

Na mindegy... szerintem jobban jársz, ha nem idegesíted magad, vagy legalábbis nem ilyen mérges hangulatodban válaszolsz! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ez ment kb. egy hónapig. És nem csak én írtam le pontról pontra tévedésit. Aztán õ kezdett el anyázni...

Mindegy ki kezdte, én pl még soha nem beszéltem így senkivel, pedig már azt is megkaptam, hogy fel kéne kötni engem! 😄

Olvasgattam amiket írogattok, szerintem sok igazság van a mondandójában, de eszem ágában nincs kötekedni, vagy ellenkezni. Mindketten idegesek vagytok... így semmi értelme "beszélgetni"! Ha nem utálnátok ennyire egymást már régebbrõl, akkor talán tudnátok normálisan vitázni is... 😊)

Szerintem ilyen idegállapotban ne írj... másold ki az írását, és amikor lehiggadtál, szedd darabokra ironikusan, káromkodás nélkül...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Még képek az levált RV teamtõl.

Úgy látszik megoldható a térképen kívüli bevetésgenerálás náluk.

Molnibalage
Cimbora. Õ kezdte. Én leálltam. Én kaptam nagyobb büntit, mikor õ szólt be. Szart sem tud (lásd, szerinte 50m vs. 5000 méterre fúrni ugyanaz...).
Minden topikban beégette magát Gundar, Cifu, Bucser és mások elõtt és még õ szól be? Élõben laposra vertem volna már a buzi fejét.

Pedig sok mindenben igaza van... viszont a stílus, ahogy egymással beszéltek... elég gyászos!

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem bírom megállni.

Ez a marha csak nem akarja abbahagyni. Lehet, hogy büntipontot kapok, de egy ilyen taknyos senkiházi faparaszt nem merjen nekem beszólni. Én leálltam, õ folytatja. Nem értem miért nem baszták ki még innen ezt kis köcsögöt.

repvez
Pedig ez az A10-es nagyon jo igy megérti az ember hogy mi mit csinál ha kapcsolsz a fülkében ill. mi mivel van kapcsolatban.
Molnibalage
F-18-ból van valami anyagom, de fõleg elektronika asszem. Szu-27 és MiG-23 valamelyik típusának fent van a neten ugyenilyen témájú anyaga. Persze oroszul...

Egyébként én még meg sem néztem. A beta fórumon posztolta valaki.

repvez
ilyen jol jönne még több tipusbol is Pl mig-29 vagy f16, f15 stb...
L Viper
Hú ! Szép kis anyag, több mint 100 mega :-)
Molnibalage