52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29215 kár kösz! Szerinted hagyjam Az AF-et és inkább a FF5-ön gyakoroljak? -
#29214 Jobb kilikk--Opciók--Beállítások--Mindent Alaphelyzetbe
Legalul lesz balról a második! -
#29213 Nem lehet. -
#29212 egy kérdés esetleg tudtok segiteni.
Milyen védöruházatot kell használni folyékony oxigén töltésekor ?
Illetve a munkaruházatban mit jelentenek ez a besorolás :
III. védelmi kategória, 3., 4., 5., és 6. típus
-
#29211 privibe linket plz :)
ez ráfér egy dual layeres lemezre szinkronos és jo minöségü ?
Probáltad az eredeti forrásanyag képaráyn megtartását is ? -
Wampa #29210 Pedig most töltöttem le a Generation Kill összevágott,cenzurázatlan részeket tartalmazó dvd ripjét,amibe a SE részek is benne vannak:( -
Wampa #29209 Num 5 re is kicsire állitja,az egyébb beállitásokat meg végigzongoráztam....ujra telepiteném,de mi van ha megint belefutok?
Amugy eddig a VLC-t használtam,de ez a KM jobban tetszik,feliratokat is megtalál egyből,de nem olyan tolakodó majom mint a BsPlayer -
Wampa #29208 Ezt mind próbáltam:(
-
#29207 -
#29206 újra kell telepíteni a windózt! -
#29205 probáld meg a jobb gombb és a beálitásoknál az eredeti méretre beállitást alapbol az 5 ös gomb .Ha nem jo akkor ott lehet kisérletezni a képernyö méretezésével -
Wampa #29204 Üdv Vitézek
Valaki aki használ KMPlayert segitsen ,legyen oly szíves.
Néztem egy filmet,felb...tam a lábam az asztalra,rá a klavira,erre lekicsinyitette a képet,azóta minden ugy jön be....mi a háborodott kecskebéka f...ával lehet visszaállitani?Ha a nagyitást nyomom,egy idő után jobbra lefelé viszi a képet.Még sose szivatott meg igy program....egyszerűen nem tudom full screenre állitani.Nincs valakinek a zsebében a megoldás?:) -
#29203 Most nézem hogy az allied force-ban nagyobbak a hud karakterei:)
A rádióüzenetek ki lehet íratni az AF-ban is? -
#29202 Dettó ugyanaz a grafikus felület.
Ahogy nézem a mappastruktúra is ugyanaz. -
#29201 Új raktár van. Az eltűnt raktár új modifikációjának tűnik. -
#29200 Torrenten fent van. Ha nem jön le, akkor majd felrakja neked valaholva L_Viper. -
#29199 De szép összefoglaló a Falcon verziókról !
Moho, priv ment neked! -
moho #29198 A "baj" az, hogy 1680x1050-ben, AF-hez van aeyes kabin amit az istenért nem tudok FF5-re átrakni. OF-hoz az alap Falcon-t honnan lehet beszerezni?
Azt is kipróbálnám. Hátha jobb mint az FF5. -
#29197 Nagy szívfájdalmam, hogy az OF-ben nem ilyen szépek a füstök, de a stabilitás fontosabb nekem:
-
#29196 Milyen felbontásban tolod?
Próbáld meg átnevezni az art/ckptart mappában azt a kabint, amit le akarsz cserélni. Pl a CJ-ét, vagy a CG-ét.
Ez lesz az eredmény, ha 1024x768-ban tolod. A többi felbontásban ha jól tudom a régi FF4-es kabin lesz. Próbáld ki:
Egyébként pont tegnap töröltem le az FF5-öt. Kétszer kivágott az asztalra és berágtam rá! Grrrrrrr. Marad az Open Falcon amíg nem lesz 5.2. -
moho #29195 Én most felraktam mind a kettőt, AF és FF5, nem is tudom. FF5 sztem kicsit instabil, meg azt vettem észre, hogy campaign-ban légtér védelmére küld és mikor felszállok látom, hogy bombákkal van megpakolva a gép. Előfordul ilyen vagy én csinaltam valamit rosszul? :) Amivel nagyon nem vagyok kibékülve FF5-be az a kabin. A stopworks-re kicseréltem de ez is gáz. nem tudtok jobbat? (Ami nem fizetős ....) :) -
#29194 Akkor néhány kép tőlem is :)
-
#29193 Azért a másik oldalon is születtek remekművek :-D
Ennyi Off volt mára :-) -
#29192 Harcművészek figyelmébe :-D -
#29191 Szepek a kepek,en hadjaratban Sweepet vagy DCA-t 5db AMRAAM-al (1B-2C4-2C5) repulok meg 1db 9X-el. -
#29190 Rég volt kép. Pár FF5 Eurowar:
-
#29189 Egész jó OF videó, csak a minőség ratyi :-( -
#29188 Ha az 5.2 már moddolható ,akkor nem félek. Bele lehet buherálni :-) -
#29187 Nem köll félni. Balázs bácsi majd átírja olyanra amire mi akarjuk. :)
OF-ben is az egyik opció az, hogy MINDEN gép look down értéke felezve van. Ez a VTEAF vagy mittomén melyik. Az valóban degradál, de egységsen mindet. Szerintem az nem olyan rossz, nem lesz csodafegyver a radar.
A mostani érékkel is beamingelve és chaff-et szórva ECM nélkül valós esélye van még az AI-nak is túlélni az AIM-7M-et (aminek a kinematikai hatótávolsága meg rossz...). Akkor ezek után kis túlzással célgép lesz az F-15C, mert egy földháttérben beamingelő cél ellen egy viccgép lesz.
Komolan mondom, hogy megáll az eszem... Ezt írtma be válasznak.
This is very strange to me. Pilots during the ODS could detect the MiG-23 in ground clutter (flat terrain) from 130 km! Using the current look down modifier this is not ture in Falcon as I can remember. In the downloadable table I see that you want to change the value from 0.62 to 0.25 (!). I'm very, very confused.
F-15Cs avionics is a very hard stuff. Su-27 currently has 0.66. look down modifier. Uh... I have explained that IRL (the Russian manual told this!) the the NIIP radar is able to detect an F-16 size fighter in ground clutter about noly from 15-20 km (!) if their flight direction is the same.
Ect. if we really want to degradate so strongly these radar in first step we can set all below to 0.4 except for some types.
Everytime you told me that we have to be careful if we cange something. You want to set about 1/3 of the original value of F-15C's radar and you say this is good. Question
I wanted to set AIM-9M's flare chance value to about 0.15-0.2 and I wanted to degrade some others but i_hawk and some other member said that current values were good. Why? I gave you real examples about effectiveness of AIM-9Ms and other missiles but you refused my idea.
I don't understand how can it be that the the first thing is OK but the second is not. You degradate almost the finest radar in the history but other values in DB won't represent the changed modeling aspect of the same tech level. AIM-9M and F-15C's radar mean almost the same era. If the radar of F-15s will de degradated ALL other radars and IR seekers should be degradated using the same or higher modifier multiplier, because the tech level of Soviet Union in eletronics mostly was a 'bit' weaker. It is a bad joke that R-73 (AA-11) has better seeker than AIM-9M. I't gimbal also incorrect. The real value is +/-60 and not +/- 67 degrees.
Legalább odáig eljutottam, hogy az SA-2/3/4 radarjai immúnisak lesznek a beamingre, ahogy a valóságban. (Zord szerint így van és neki el is hiszem.) -
#29186 Hát ha ezt megcsinálják akkor tényleg csak OF-ezni fogok. -
#29185 Na asszem most kapok agyfárszt a Hustlertől. Az F-15C look-down változóját 0.62-ről 0.25-re vinné le.
Az F-16C/D gépekét 0.6-ről 0.3-ra és a beming módosítót 0.7-ről 0.225-re, mert valakire hivatkozi, hogy ezeket tesztelték.
Még a M2k gépeket butítaná egy kicsit.
Na most akkor durva leszek. Normálisak ezek? Az ODS alatt többször is bebizonyosodott, hogy akár 130 km-ről látták mér az F-15C gépek a (sima) táj felett alacsonyan közeledő MiG-23 gépeket. Ez most sem igaz a Falconban. Erre mit csinálnak? Majd 1/3-dal butítáj a radarját? Megáll az eszem?
A Szu-27 radarjának 0.66-os look down és 0.4-es beam modifiere van. Aha, persze... A range értéke kb. csak 15%-kal kisebb az F-15C radarjánál, mikor az eredetei kézikönyve szerint F-16 méetű cél földháttérben szemből kb. 30 km-ről lát, azonos irányban repülve meg 15-20...
Akkor, ha szerintük ez a technológiai szint, akkor az AIM-9M flare szorzójának 3-szoros emelését miért nem fogadták el? Ugyanaz a kategória a fegyver időszakban, mint az F-15C radarja... Akkor a többi gépet is helyből degradálni kéne, de izomból, mert így az F-15C olyan mélységekbe zuhan vissza, hogy sírvafakadok..
Komolyan nem értem őket. Tényleg sok gépet butítani kéne, de nem ennyire durván és eszementen. -
#29184 Az FF4 okatófilmeim megmutatják az alapokat, az FF5.0-höz is használható. -
Mozes #29183 Sziasztok!
Valaki lenne olyan rendes és segítene nekem néhány játékkal kapcsolatos kérdést tisztázni (pl: SAM rakáték elleni védekezés).
Ha igen legyen szíves szóljon és akkor privátban felvenném vele a kapcsolatot vagy ha gondolja priviben küldje már el az MSN vagy Skype címét és akkor ott gyorsan megkérdezném amit nem tudok :)))
Nagyon köszi előre is!
M -
#29182 Érdekes kísérletezgetések. -
#29181 Felmentem a fejlesztői fórumra is. Kibaszott sok dolog történt 1 hét alatt. Már van 5.2 is. -
#29180 A video contesten úgy tűnik, hogy mégis osztanak valami díjat. :) -
#29179 Mert nem minden F-16 gépen van POD hozzá és ahol van, ott sem mindig van HAD oldal bugosság miatt. -
#29178 Egyelőre igen, még nem tartok ott sajnos. Idő, idő, idő. Röviden, hogy a régi módszer elérd, ahol van HAD oldal. Azt az oldalt kell keresni, ahol a TGP-t is be tudod hozni. Ott van a felső sor bal felén a HAD oldal. (Nem minden gépen van ott display.) Ott kb. úgy kell mindent használni, mint FF4-ben, csak a skálázás nem megy F11/F12-vel és szűrni is lehet asszem a megjelenítést. -
#29177 Már vagyok. :) -
#29176 Nyálazom
Megnézem
Gyakorlom
Kösziiiiiii