52965
  • polluxware
    álbátrost kiprószáltad már? gondoltam egy kis kedvcsinálónak belinkelek pár képet..

rettentően jó kis gép:) az alap cessna172 (G1000) jobban eszi a gépet mint ez a kieg
  • L Viper #29254
    Mocsok Wampusek, mi meg rohadt cinkosok. Azé' vót mer' ceretünk ám
  • Scottt
  • L Viper #29252
    Én voltam a hibás, nem figyeltem, mert a tájban gyönyörködtem.
    Mocskosul be tud gyorsulni egy ilyen bicaj lejtmenetben. Szerencsére még nem ment túl gyorsan. A nagy fű sokat tompított, szinte karcolás nélkül megúsztam.
  • polluxware

• polluxware
    na jó megcopattuk a kis vöröst mi???
  • polluxware
    na jól van nem írok többet ma... :)

szóval egy nő gurulódott lelefeléle
  • polluxware
    nekem az volt a mázlim hogy az első kerék befutott a sorompó alá, és valmennyire ez tompított, meg meg is fogott egyszerre...

te eseted az veszélyesebb, egy mostanság így halt meg sajnos. neki nem jutott eszébe leugrani a cangláról és fa fogta meg a dombocska alján
  • L Viper #29247
    Én egyszer Szlovákiában néztem meg közelebbről, milyen is legurulni egy füves hegyoldalon. Szerencsére oldalra borultam és csúsztam. S valóban, kezd peregni az a bizonyos film az életedről.
  • polluxware
    shúúú
  • L Viper #29245
    Fúb*zmeg megint csak
  • polluxware
    -2 xtöltés

+ tetején

• polluxware
    binyiglizés nálam is megvolt a töltésen... hajnali 3kor nekiidultam lefelé a határfelé a töltésen:)

namostan a Dóm-ot aztán muszály kivilágítani estére, de bezzeg a töltés tetén a sorompót már nem dívik..

csak úgy képzeld magad elé a szitut a korom sötétben
  • L Viper #29242
    Fúb*zmeg
  • Boconadi
    Nem tudom volt-e már, de ez sem szívbajos csávó.
  • L Viper #29240
    Az ilyen "szivattyúkból" lesznek az életre szóló élmények :-D

Anno milyen jó is volt, amikor Mátrafüredről országútiztunk haza és a tiszacsegei komp nem járt az áradás miatt.
    Legközelebb híd Tiszaújvároson. Plusz ~40 km-es kerülő. Vasárnap lévén bolt sehol, kaja sehol. Megoldás: Polgáron a kocsmában felvásároltuk a csoki készletet :-D

Kishíján szarrá is áztunk, de hogy meglegyen a 210 km még képesek voltunk egy kört menni a városban is :-) Mert ugye az szép kerek szám.
  • polluxware
    háááát... buldars géét, meg a diablo2 úgy beugrik:)

nem nagyon játszottam ilyesmikkel.. ami nem repülős játék, az úgy az Arma, valamint a Stalker, Half-life sorozat mint alternatíva
  • Molnibalage
    Holnap már meló. :(
    Annyi előnye van a kezdésnek, hogy legalább este röpi lesz és utána kis sörözés.
  • polluxware

• Molnibalage
    Ja. Úgy elment az 1 hét, hogy ehaj. Azért a szerdai nap és a többi sem volt az a klasszikus pihi. Majd lesz egy nagyon tömör élménybeszámoló térképpel és fényképekkel.

Szerdán egy cirka 50-52 km-es túrát nyomtunk le. Csak kétszer átztunk el. Egyszer egy picit eltévedtünk, mert este az esőben és a felhőben sétálva elázott szemüveggel nem vettünk észre egy ösvényt. Az nem volt annyira vicces, főleg 42 km után. Akkor még 10 volt hazáig és este 10 simán elmúlt. 9:30-kor indultunk és 2:30-kor értünk haza.

Kedden 3:30-kor keltünk, hogy a napfelkelte egy bizonyos helyen érjen minket. Szinte egész nap tiszta égbolt volt, kivéve napfelkeltekor...
  • polluxware

• L Viper #29234
    Nem is kérdeztem: jó volt a Mátrás pihi?
  • Molnibalage
    Aha. De akkor is jó élőben látni.
  • Molnibalage
    Neverwinter Nights 2. Nem ismered? Az NWN az egyik legnagyobb RPG széria tagja.
  • L Viper #29231
    Köszi
    Nagyon durva !
  • polluxware
    én innen szedtem le annó, ez ugyanez?
  • Wampa
    Ez volt már?F16 cockpit
  • Scottt
    Köszi szépen Wampusek már száguld lefele^^
  • Wampa
    Neked is ment a link Viper!
  • Wampa
    Üdv Viper Félisten vagy:))Köszönöm
  • Scottt
    Nekem is jöhet privibe:)
  • polluxware
    NWN2 ?

• Molnibalage
    Nincs FSX-szem. Még a Falconra sincs időm (6 oktatófilm 5 hónap alatt és "minimális" kézikönyv bővítés fért eddig bele ...), főleg most. 3 hete megvettem a NWN2-őt. Valami tömör gyönyör. Pedig összevissza 4-5 napot játszottam vele eddig keményebben.
  • polluxware
    nem prószáltam.. fraps-al szoktak a nagyok felvenni inkább

ha másért nem is, ezért érdemes felrakni az fsx-et... sztem:)

ez nem csak egy szép külsejű screengöbzi, ha jobban érdekel szedd le a honlapjukról a manual pdf-et.. ez egy igazi oktató sim (multi kabinja van)
  • Molnibalage
    Ez tömör gyönyör.

Ilyen repkedésben én is benne lennék. Van beépített felvelő is?

• polluxware
    vidijó
  • repvez
    Köszi Wampa a linket és a meghivót
    remélem gyorsan lejön
  • polluxware
    linket! (habár az alap verzsön is durva verbálisan)
  • L Viper #29217
    Vagy OpenFalcon 4.7
  • Molnibalage
    Igen, FF5-ön. Az AF-ben emlékeim szerint vicc a radar modellezése, mert baromi szélesek a sávok pásztázási zónái. Szinte semmi előnye nincs már az AF-nek.