52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29255 álbátrost kiprószáltad már? gondoltam egy kis kedvcsinálónak belinkelek pár képet..
rettentően jó kis gép:) az alap cessna172 (G1000) jobban eszi a gépet mint ez a kieg -
#29254 Mocsok Wampusek, mi meg rohadt cinkosok. Azé' vót mer' ceretünk ám -
#29253 -
#29252 Én voltam a hibás, nem figyeltem, mert a tájban gyönyörködtem.
Mocskosul be tud gyorsulni egy ilyen bicaj lejtmenetben. Szerencsére még nem ment túl gyorsan. A nagy fű sokat tompított, szinte karcolás nélkül megúsztam. -
-
#29250 na jó megcopattuk a kis vöröst mi??? -
#29249 na jól van nem írok többet ma... :)
szóval egy nő gurulódott lelefeléle -
#29248 nekem az volt a mázlim hogy az első kerék befutott a sorompó alá, és valmennyire ez tompított, meg meg is fogott egyszerre...
te eseted az veszélyesebb, egy mostanság így halt meg sajnos. neki nem jutott eszébe leugrani a cangláról és fa fogta meg a dombocska alján -
#29247 Én egyszer Szlovákiában néztem meg közelebbről, milyen is legurulni egy füves hegyoldalon. Szerencsére oldalra borultam és csúsztam. S valóban, kezd peregni az a bizonyos film az életedről. -
#29246 shúúú -
#29245 Fúb*zmeg megint csak -
#29244 -2 xtöltés
+ tetején
-
#29243 binyiglizés nálam is megvolt a töltésen... hajnali 3kor nekiidultam lefelé a határfelé a töltésen:)
namostan a Dóm-ot aztán muszály kivilágítani estére, de bezzeg a töltés tetén a sorompót már nem dívik..
csak úgy képzeld magad elé a szitut a korom sötétben -
#29242 Fúb*zmeg -
#29241 Nem tudom volt-e már, de ez sem szívbajos csávó. -
#29240 Az ilyen "szivattyúkból" lesznek az életre szóló élmények :-D
Anno milyen jó is volt, amikor Mátrafüredről országútiztunk haza és a tiszacsegei komp nem járt az áradás miatt.
Legközelebb híd Tiszaújvároson. Plusz ~40 km-es kerülő. Vasárnap lévén bolt sehol, kaja sehol. Megoldás: Polgáron a kocsmában felvásároltuk a csoki készletet :-D
Kishíján szarrá is áztunk, de hogy meglegyen a 210 km még képesek voltunk egy kört menni a városban is :-) Mert ugye az szép kerek szám. -
#29239 háááát... buldars géét, meg a diablo2 úgy beugrik:)
nem nagyon játszottam ilyesmikkel.. ami nem repülős játék, az úgy az Arma, valamint a Stalker, Half-life sorozat mint alternatíva -
#29238 Holnap már meló. :(
Annyi előnye van a kezdésnek, hogy legalább este röpi lesz és utána kis sörözés. -
-
#29236 Ja. Úgy elment az 1 hét, hogy ehaj. Azért a szerdai nap és a többi sem volt az a klasszikus pihi. Majd lesz egy nagyon tömör élménybeszámoló térképpel és fényképekkel.
Szerdán egy cirka 50-52 km-es túrát nyomtunk le. Csak kétszer átztunk el. Egyszer egy picit eltévedtünk, mert este az esőben és a felhőben sétálva elázott szemüveggel nem vettünk észre egy ösvényt. Az nem volt annyira vicces, főleg 42 km után. Akkor még 10 volt hazáig és este 10 simán elmúlt. 9:30-kor indultunk és 2:30-kor értünk haza.
Kedden 3:30-kor keltünk, hogy a napfelkelte egy bizonyos helyen érjen minket. Szinte egész nap tiszta égbolt volt, kivéve napfelkeltekor... -
-
#29234 Nem is kérdeztem: jó volt a Mátrás pihi? -
#29233 Aha. De akkor is jó élőben látni. -
#29232 Neverwinter Nights 2. Nem ismered? Az NWN az egyik legnagyobb RPG széria tagja. -
#29231 Köszi
Nagyon durva ! -
#29230 én innen szedtem le annó, ez ugyanez? -
Wampa #29229 Ez volt már?F16 cockpit -
#29228 Köszi szépen Wampusek már száguld lefele^^ -
Wampa #29227 Neked is ment a link Viper! -
Wampa #29226 Üdv Viper Félisten vagy:))Köszönöm -
#29225 Nekem is jöhet privibe:) -
#29224 NWN2 ?
-
#29223 Nincs FSX-szem. Még a Falconra sincs időm (6 oktatófilm 5 hónap alatt és "minimális" kézikönyv bővítés fért eddig bele ...), főleg most. 3 hete megvettem a NWN2-őt. Valami tömör gyönyör. Pedig összevissza 4-5 napot játszottam vele eddig keményebben. -
#29222 nem prószáltam.. fraps-al szoktak a nagyok felvenni inkább
ha másért nem is, ezért érdemes felrakni az fsx-et... sztem:)
ez nem csak egy szép külsejű screengöbzi, ha jobban érdekel szedd le a honlapjukról a manual pdf-et.. ez egy igazi oktató sim (multi kabinja van) -
#29221 Ez tömör gyönyör.
Ilyen repkedésben én is benne lennék. Van beépített felvelő is?
-
#29220 vidijó -
#29219 Köszi Wampa a linket és a meghivót
remélem gyorsan lejön -
#29218 linket! (habár az alap verzsön is durva verbálisan) -
#29217 Vagy OpenFalcon 4.7 -
#29216 Igen, FF5-ön. Az AF-ben emlékeim szerint vicc a radar modellezése, mert baromi szélesek a sávok pásztázási zónái. Szinte semmi előnye nincs már az AF-nek.