Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
bakker nekem nem is ilyen flare! sokkal tompább színú valmi..

L Viper
Komolyan mondom nem értem mi lehet a gond nálad.
Ezt az elõbb vettem fel a Fraps-el, full screenben, még így is játszható maradt a sok füst és a 3D-s kabin ellenére is. Mennie kellene nálad is normálisan.

OF 4.7 tesz. Maverick + füstök !

Konfigom: Asus P5B alaplap, 2x 1GB memória ( 800-asok ) Asus Geforce 8600 GT Silent. Win. XP 32 bites Service Pak 3.
Szerintem ez nem egy fullos masina, de le nem cserélném.
Nem vagy egyedül, én is azt szeretem, ha egy játék minél inkább hajaz a valóságra... ArmA-ban képesek vagyunk fél órákat hason kúszni a fûben, hogy a végén egy lövéssel leszedjük a célpontot... engem nem a lelõtt ellenség száma érdekel, hanem az odavezetõ út, illetve az, hogy ez a teljesítmény a lehetõségekhez mérten, minél inkább összehasonlítható legyen a valósággal... engem valahogy ez mozgat ebben számítógépes kockulásban! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ez az amitõl én is tartok. Szimple TE alatt, ha csak én vagyok, kis FOV értéknél és pár gép a környéknen akkor 200 FPS felett is voltam már.

Az OF valóban nem érdemli meg és nem is úgy alázom, ahogy te érzed. Az viszont mélyütés, hogy sem a bátyus, sem a régi és sem az új gépemen nem képes redesen futni. Lehet, hogy az AVG fogja meg?

Ha megkapom a szükséges segítséget akkor tudok végre két új hadjáratot csinálni majd valamikor. Az 1989-90 környéki lesz. A másik meg '80-es évek legeleje vagy közepe. Nagyon sok DB edittel. Nem lesznek olyan állatságok benne, hogy Mistral 1983-ban, stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
akkor is jó volt

valmi ilyet szeretnék én..

nem 600repteret kifogyhatatlan gépmennyiséggel, csak olyan mérsékelt-et

példul a balkán kampány a valóságban dög unalom lehetett, (kivéve akit lelõttek) de olyan jó lenne valmi totál realisztikus kampány

utántankolós repkedések... tudom egyedül vok mert mindenki eksönt akar meg 800lelõtt ellenséges gépet.

FF4 példát azért hozom fel mert te aztán szanaszét alázod az OF 4.7 néhány beszólással, pedig sztem nem ezt érdemli, mert határozottan fejlõdõképes. OF 4.5ig számomra is egy semmi volt az Open Falcon

ugyanakkor várom az FF5 mert szépek a screenek, és szebbek a modellek, +fényeffektek is.

Tornádóról ne is beszéljek😊

polluxware
Másrészrõl viszont hogy az FF5-öt fényezzem picit plussz, az idejétmúlt DX6-7 engint, nemtom feltünt e valkinek hogy voltak fps értékek is az ominózus screen-ken.

(21-26-30fps)

rémlik? meg az is hogy 1gép volt a képen

képzeld el ezt egy nagyobb hadszintérnél

kábé olyan mintha azt mondanánk a BS engine-je renderelje le magát egy falcon kampány 1napján..

azért oda gép is kelleni fog

node fene tudja😊 sima lonci 1.0 féle mérsékelt grafika bõven jó lesz még évekig ha az alap irányvonalat meg akarjuk õrizni

Molnibalage
Fura. Az FF4-et 1 évig repültem kb. és olyan atomstabil volt, hogy az a mérce nálad. Az általad felsorolt dolgok közül egyetdül a pár villogó textúrával találkoztam.

A hadjárat az egy nagyon pre verzió volt. 1989 körüli erõket lõttem be, a MiG-21bisz-t leszámítva. Azok a valóságban 1991 után érkeztek Kazahsztánóbl asszem. Az 1983-as hadjárat is ilyen, de ott nagyon sok állatság van az egyetlen DB megléte miatt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Minden kampánynál idõzik egy kicsit nálam is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Az érdekes, mert az ITO onnan volt linkelve.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
Tesztelgettem az OF ITOF kampényt😊 egész jó, stabil, ugyan az UI visszalépkedéseknél néha elidõzik (mintha lefagyna), aztán megy szépen

egy bajom van...

Egyiptomi F-16C block42 teletûzdelt Aim-120C-kel meg JDAM bomákkal repked, amíg néhány külsõ szektorban állomásozó izraeli F-16A block15 sima Aim-9P!!-kel indul levadászni a csúnya tenor manónakat

persze beljebb vannak Sufák is...

de.. azé egyiptomi F-16 ne vigyen már JDAM-et basszus

szép a terep meg minden de, nemigaz hogy aki írja ezeket a kampányokat az ennyire mesüge hogy ilyen olyan országnak milyen gépei vannak.

tudom kitalált dolgok ezek, de akkor is!

olyan jó lenne ha valki írna valmi realisztikusat egyszer😊

Egyáltalán nem akarom Balázst fényezni, de õ annó csinált egy ósdi koreai kampányt amiben csonti por mig21-ek, meg su-7-ek voltak és sima natúr F-16A-kal kellett õket kergetni nuku radaros raksikkal.

áhhh..

egyébként számomra több esetben bugosabb az FF4, mint az OF 4.7 sorry

szubjektív de ez van

példa: 2d-s kabinnál a nézetváltás szaggat, egy idõ után el is tünnek a textúrák és totál belassul

UI ctd-k voltak... 3d játékból való kilépés után

villogó textúrájú házak fák, szürkületben

KÉK CSÍKOK!!!!!!!!!!!! MINDENÜTTTTTTTT

K NAGY KÉÉK CSÍKOK

meg szinezõdõ sávok

ÉS HARAPOS KUTYÁK AZ ARCOMBA UGROTTAK!!!!!!

<#violent><#boxer><#rinya><#ijedt>

szóval... <#miaz>

sztem jó az OF 4.7

Molnibalage
Upsz, asszem elnéztem. Az angol az nem rám vonatkozott. 😊

L Viper
Jahh, Balázsnak szóltál...?
:-D
L Viper
Repvez, ez nagyon-nagyon jól néz ki.
Molnibalage
Nekem megvan pár, de jó lenne összeszedni õket.

Miért? Fogalmam sincs. Egyszercsak kiléptek. Nem csak õk, i_hawk vitte magával Riflefighter-t (õérte nem volt kár, mai napig nem értem hogyan került be, 16 éves volt és még az alapokkal sem volt sokszor tisztában..) és egy másik izraeli tagot is. Õk pár hónapit voltak csak tagok és nem is igazán voltak aktívak.

Az angolom javulását kokrétan min mérted le? 😊

Az FW + FF publikus fórum a hsz-eim száma még a 1/3-át sem éri el talán annak amit a dev. fórumon tolok. A mennyiésgben meg végképp. Eddig egyetlen posztom kapcsán sem mondták soha, hogy nem értik. 😊 Azért visszaolvasva 2007-ig szõrnyülködtem én is magamon.

A munkahelyemen konkrétan azt mondták (hogy írásban) szinte semmi baj nincs vele. Én írtam meg egy angol nyelvû mûszaki szöveget olyan témában amirõl soha nem írtam. 6 oldal szövegbe a munkatárs talán, ha 4 helyen javított bele.

Az a helyzet, hogy azok stílusához igazodom akit olvasok. Most akkor nem tudom melyikünk nem tudhat angolul (valszeg én), mert azért ilyen alapvetõ hibákat észrevennék.

L Viper
Nincs, a fene gondolta, hogy törlik ilyen hamar. :-(

Nem nagyon szoktam angolul írkálni, csak ha nagyon muszáj. Pont ezért. Hol írkáltam amúgy?
( Majd ha lesz több idõm, tervben van a fejlõdés ezen a téren.)
Bucser
megvannak a képek?

Balázs: Egyébként i-hawk, Seifer és biker miért léptek ki a csapatból.

u.i.: az angolod sokat fejlõdött, csak elfelejtesz alanyt és állítmányt (létigét sokszor) használni a mondataidban legtöbbször. de kezdenek érthetõ mondatformát alkotni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Nono, azért a 4.7-es OF már koránt sem bughegy.
Nálad sajnos nem fut jól, a többségnek akik felrakták hibátlan, pedig igen sokfélék a hardvereink. Joe-é is erõmû az enyém csak közepes, Zsoltié is bivaly stb.

Más. Ez sem rossz, vajon mikor látom publikus OF-ben?

repvez
Lesz itt mivel játszadozni csak gyözze az ember:
Seven-g 1.03 elviekben március31-én jön ki.
egy kis izelitö dogfight
Molnibalage
De még mindig nem vágod. Ebbõl 6 hónap múlva talán lesz valami, ha a terv tartható. A mi példánkon láthatod, hogy ez mennyire megy... A sok fejlesztés a fejlesztõje gépén külön külön faszán ment. Aztán mikor egybe kell rakni kezdõdnek a gondok. Sok.

A BMS írt egy kódot. Azt most bele kell rakni minden mással együtt az OF-be úgy, hogy stabil legyen és minden gépen fusson. A jelenlegi OF (az én szememben) nem sokat ér. Miért? Mert nem futtatható. Vettem egy bivalyerõs gépet és lassabb, mint a régi gépemen! (Kivéve az UI rész). Azért még próbálkozok vele, de nem fûzõk hozzá sok reményt.

Na akkor képzeld el, hogy egy ekkora bughegyet húzol fel DX5-6-ról 9-re.

A másik az erõforrás. Egy igazi erõs kóder van. Baldeagle. A BMS-ben istentudja mennyi. Így könnyû. Seifer, i_hawk és Biker írtak kisebb dolgokat. Az útóbbi három kilépett az FF csapatból.

Az FF5.0 kiadása után asszem 3-4 kóder jön a csaptaba és több beta teszter is.

Nem, nem spróltnuk volna, mert más irányba indultunk el. Mitha azt mondanád, hogy a MiG mennyit spórolna, ha társul a Lockheeddel...

Az FF5.0 elvileg 1 hónapon belül jön. A DB már le van zárva asszem.

Mellesleg a választása szabadsága megvan. Mindenki azzal repül amivel akar. Ez a legszebb!

Kapsából fel tudok sorolni pár apróságot ami gyaníthatóan nem lesz benne az új BMS-ben, de mégis a játékmenetet alapvetõen befolyásolja. A szép grafika és repmodell sok, de közel sem minden.

L Viper
Valami alakulóban van, innen már ki is törölték a
a tegnap felrakott, kiszivárogtatott képeket.

De jó, hogy láttam :-)
repvez
na látod itt jön a képbe hogy még nem is beszélnek egymással a csapatok.Addig mig ti a DX7-re probáljátok pofozgatni addig mások már DX9-re csinálják a fejlesztést.Mennyi idot megsporoltatok volna hogyha hozzátok társulnak be a BMS-ék.
Ahogy látom semmi sem lehetetlen csak akarni kell.Nem akarásnak nyögés a vége szokták mondani.
Úgy legyen... 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Meglátuk igaz -e vagy sem.

Long live Falcon 4.0.

repvez
és te regisztráltál az oldalon le tudsz tölteni onnan valamit?
A doksik vajon angolul vagy héberül lehetnek?Mert az MFD és ICP manual az érdekelne de nem akar lejönni
L Viper
Igen de elég katyvasz lesz :-)
JoeDestroy
Az oldal linkjét beleteszed, és onnan az összes hivatkozást is fordítja. 😊

L Viper
Szeretem én is, azért is jó, mert nem limitált a beilleszthetõ szöveg.
JoeDestroy
OFF OF
Mi azt?
OF - Open falcon היא תוספת שמרחיבה את FALCON 4 הרגיל במספר רחב של תחומים שעיקרם הוא תחושת ריאליזם מוגברת ואוויניקה משופרת. A - Open sólyom van extra falcon 4 kiterjeszti a tartomány a szokásos több területen elsõsorban fokozott realitásérzékrõl Oawinika javult.

מה מיוחד ושונה מהגירסאות האחרות של פאלקון? Milyen különleges és más, különbözõ változatai פאלקון?
בתחילת הדרך צוות הפיתוח של OF הציב לעצמו מטרה שהיא להגיע למקסימום ריאליזם בתפעול ה F16 על הצד הטוב ביותר ,OF כיום ,הוא הפאטצ' הכי קרוב למציאות מבחינת אוויוניקה , כל הטריקים הקטנים , התוספות הקטנות שהופכות את הרגשת הטיסה להרבה יותר מציאותית קיימות כיום ב OF, כל פרט קטן בתפעול המטוס קיים , בנוסף ,קיימות גם מערכות ה Datalink שמתופעלת בצורה הכי מציאותית וגם מערכת SNIPER שננעלות על כל סוג של מטרה (א-ק וגם א-א😉 בעזרת נעילת IR ,כל פסיק קטן בתפעול המטוס קיים ,מיעפי תקיפה מסובכים ועד תפעול פשוט של רדיו ,תדרשו לעשות הכל בדיוק מושלם כמו כל טייס F16 אמיתי. A korai fejlesztés a csapat egy célt tûzte ki maga elé, hogy a realizmus, hogy maximális mûködési F16 legjobb, ma, azt Hfattz "legtöbb Awionika szoros a valóságot, minden apró trükkök, bõvítmények, amelyek sok értelme a hosszú repülés ma már reálisabb in , minden mûvelet, kivéve egy kis sík létezik, ezen kívül vannak még az Adatkapcsolat rendszer fut, a reális és System Sniper zárva semmilyen típusú célja (a - kilométer és egy - a) zár infra összes comma van egy kis mûködését a gépet, Miafi támadás bonyolult és egyszerû mûvelet, a rádió, Tdrso mindent pontosan tökéletes, mint minden igazi F16 pilóta.

למרות ש OF משתמש ב DX6 ,ל OF יש גראפיקה שנראת מעולה ביחס לזו שב AF וגם לא רחוקה כל כך מזו של RV ,למרות כל הטענות ש OF מאוד כבד, בגרסא הנוכחית , אין את בעיות הכובד וצריכת המשאבים הגבוהה שהייתה פעם , בעתיד דבר זה ימשיך להתשפר. Bár használata DX6, és úgy nézett ki, nagy Grafika kapcsolatban egymással, és az AF nem olyan messze, mint az RV, annak ellenére, hogy az állítások, hogy nagyon nehéz, a jelenlegi változat, nem az a probléma súlyának és a források nagy idõ, hogy a jövõben ezen Lhtsfr folytatódik.

בכלליות OF משפר בצורה מאוד גדולה את תחום האוויוניקה למרות ששיפור גדול זה לא בא בחשבון על דברים אחרים. A javítja általában igen nagy terület a Hawionika Bár ez nem javítja a jó mód arra, hogy más dolgokat.

יוצר: Open Falcon Team Készítõ: Open Sólyom Team
תאימות, סימולטור: פאלקון 4.0 Összeegyeztethetõség, Simoltor: פאלקון 4,0
נוסף בתאריך: 13-12-2007 Felvétel idõpontja: 13-12-2007
גודל הקובץ: 736.65 MB Fájlméret: 736,65 MB
הורדות: 471 Letöltések: 471

Sorry 😊

JoeDestroy
K...va jó ez a gúgli forgató. Héber magyar. ITO eredeti forrása.

E nélkül nehéz lenne letölteni bármit is 😊 Bár ezt még meg kell érteni.

Molnibalage
Buren, légyszíves írj em PM-et nekem. Viggenrõl van szó. Fontos. Te érteni fogod.

L Viper
Vazzeg, a #23430 hsz-ben amit írtál, a display.dsp törlésével, el tudtam indítani hiba nélkül a régi ".bak"-os exével is.
Volt egy sejtésem, hogy fog menni.
Az eredmény, bár nálam a sûrû füstös helyeken eddig is egész jól ment, de ahol kb 30 volt az fps-em, most 45 körül van. Döbbenetes az FPS javulás.
Úgy vettem észre, hogy az a túl árnyékozott sötét talaj is világosabb így, de ezt még meglesem a másik "normál" exevel is.

Még annyi, hogy a ".bak"-os régi exe-t használva az idõjárást nem lehet állítani a gyakorlásban, mindig Fair marad. Az opciója üres lett.
JoeDestroy
Olyé, nálam már 11 GB csak ez. 😊

L Viper
Igen, olyan.

Ejj de szépen hízik az OF, ennyi frankó hadszínteret, mégegyszer köszi Joe !

<#eljen>
JoeDestroy
😊 Az igaz. Tele van szántókkal. Meg a fák.
Olyan európaias.

JoeDestroy
Fotóbótos a kép szerintem. (a gimp egy ingyenes ps alternatíva)

A szigetrõl elõször azt hitem iceland, de nemigen az.
De mit mondtam, ne legyen igazam, bár... <#smile>

L Viper
Kösz a tippet, jegyzem!
L Viper
Az a fura domborzatos kép hamis, az egyértelmû. Nem is az a lényeg, hanem a tájtextúrák amit beraktam és amit Repvez csatolt a fákkal. Balázs SG-s galériájában is van egy textúrás kép, az is olyan, mint amiket linkeltem, csak más évszak. totál olyan, mintha egy csapat munkája lenne.

Joe, köszi a hadjáratot is, Te leszel a Hadszíntérpápa! Újabb titulus az egyházban. <#vigyor1><#eljen>
JoeDestroy
Na ezzel csapathatnánk egy multit. Jó mozgalmas a hadjárat, és tetszik a terep berendezése. Viper próbáld ki. Ha két OF4.7-et tartasz, elõfordulhat megint az a 81-es hiba (1024x768x32 felbontáshiba).
Nos lehet orvosolni. Az eljárás a következõ:
f4/config könyvtárból a display.dsp törlendõ, utána nincs hiba, de újra kell állítani a graphics fül opcióit. (nekem elõjött egyszer, de így elmúlt).

Molnibalage
?? Ez mit jelent?

Na ez mi?

Nekem van egy sanda gyanúm. Ez nem a Crysis van Far Cry térképe Falconban felhasználva?

JoeDestroy
Nem akarok ünneprontó lenni, de...
Az GIMP. (képszerkesztõ)
Egyébként a többi képen vegyesen AF, BMS1.03 kabin, OF-es képek voltak.

(Bár ne legyen igazam...)

polluxware
baksi most mit adjak???

Sirály vagy! Köszi😊 <#eljen>

JoeDestroy
Mai egyéb termés. A múltkori helyett.
Demo jóvoltából bugtalanítva lett az ITO az OF4.7-hez.
Direkt letöltés innen!
Minden régebbi másolatot egyszerûen le kell törölni, és a fileban OCI installer van. A seassonswitcher magától le fog futni.
Mûködik. Pollux, SUFA van és baba. Javított FM-et bekapcsolni.

Pár képpel illusztrálva.

polluxware
Abbahagynád a kinzást????<#ijedt><#guluszem1><#wilting>

L Viper
Nem rossz.
Vajon mikor lesz ebbõl is publikus cucc, kíváncsi lennék.
Molnibalage
Na jó, most asszem felszedem az állam a földrõl. Ha ez sem megy a gépemen, ha esetleg kiadják akkor sírvafakadok.

Le a kalappal elõttük. Egy 10 éves játék alapjain ilyet összehozni? Ez überbrutál...

repvez
repvez
vagy ez:
L Viper
Ezek is ott voltak:

polluxware
valakinek nincs meg véletlenül a alphasim-es Tornado F3? FS9 alá természetesen

L Viper
Ja, vannak ott még képek, lehet váltani. Húúúú.