Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Zsolti nálam ez még mindig sokat takar. Nem lehet valahogy átlátszóbb?

Viper, ezt a 3D-s tükrözõdést mondom amin a törésvonal van:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Azt a "Relflectoin lineos dds-t" hol találom? Hová rakjam?
zsoltfireman
JoeDestroy
Viper!
Rakd fel a Relflectoin lineos dds-t és kivilágosodik a táj 3D-s kabinban.

Zsoltinak elküldtem az Aeyes 2D-s kabinhoz tartozó ddseket, hátha átlátszóbbá lehet tenni. Az eredeti OF-es valamivel jobb, de az is sokat sötétít. Ez lehet az egyik oka a sötétebb tájnak.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Köszi Zsolti, zseni vagy <#eljen>.
JoeDestroy
1680x1050x32 (16:10)

JoeDestroy
Az F-16 -os kabinokat ne rakd fel. Hibásak 4.7 alatt. (kapcsolók és egyebek nem jól jelennek meg.)
Az A-10-es sikerült valakinek? Nálam elvileg fent van, de nem használja.

zsoltfireman
Milyen patch,milyen update-rõl van szó?????
Nekem is,nekem is!!!!

<#vigyor2>

polluxware
szedem a paccsokat... 😊 ha nem jön be, még zaklatlak

polluxware
milyen felbontásban tolod? milyen képarány?

polluxware
f4browse -> megkeresed a fegyvert amit át akarsz írni -> átírod a terítési értéket meg a romboló hatást

példa:

az összes falcon verzióban 2db natúr mk82 együtt ledobva, nagyobb romboló "pontszámmal" rendelkezik mint egy gebedt MK-84es..

ez hol realisztikus????

írd át nyugodtan

zsoltfireman
Rohadtúl idegesít,hogy az ilyen típusú bombák,mint CBU,Mk-20 kazettás,Mk-82 bombák CCIP módban,még párban kioldva sem okoz megfelelõ romboló hatást,nekem ne mondja senki,hogy,ha nem is pont a T-72-es tornyára esik a bomba,hanem 2méterrel arréb,sem lesz a célpontnak semmi baja....<#schmoll2>
Lehet,hogy a WOI arcade,de ott nagyon jól le van modellezve a romboló erõ!!!

JoeDestroy
THX Zsolti.
Így már jó.
Pullux, nálam megvan a speed oldalt. Felraktam az Updateket is.

3D-s csak a C lesz fent, vagy valaki elõ tudta szedni az E kabinját OFben?

zsoltfireman
Download

<#eljen>

L Viper
A Data,hu szokás szerint f*s :-(
polluxware
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

hát ez kész..

Nekem egyébként az F-15C/E vel annyi bajom van hogy aeyes 2d-s kabinnál a hud keret kitakarja a sebesség indikátort... tud erre valki megoldást?

amúgy jó lenne a kabin

zsoltfireman
L Viper
<#hehe><#eljen>
Scottt
Ne rajoskodgyá me' rádmegyünk Pollival meg a putrival az bajba leszel Fehér Gádzsó😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Van még,vagy mi......<#wow3><#idiota><#nevetes1>
Köszi!

Urak,kinek van még problémája az F-15E-vel 4.7 alatt???
Alapból el van szúrva a textúrája,de én tudom orvosolni....<#nezze>

polluxware
villogjá mán itten a cicás gépeddel<#eplus2>

szép<#eljen>

zsoltfireman

polluxware
OF 4.7-nek a kampány mentéseit milyen tacedit-el lehetne bazirgálni?

2.48 nem olvassa be😞

L Viper
Ritka szép az égbolt <#eljen>
Molnibalage
A tájon semmi újat nem látok. BazT + Hitiles.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
<#wow2><#wow2>
Vajon elérhetõek ezek a csodák????

JoeDestroy
Határozottan erõsebb a rudder. Így már majdnem hajaz a BMS1.03-ra. 😊

repvez
OF clouds wip
terrain of wip
Ezek is elég jol néznek ki
zsoltfireman
Ez pedig a valóság...

zsoltfireman
FSX-ben ilyen az IAF Falcon

zsoltfireman
Joe,

Ezek az új IAF fegyver szinek alapból benne vannak!

zsoltfireman
Én az F4Browse-val kiszedtem az Egypt F-16 fegyverei közül,azokat a nem létezõket,így már mindjárt más......

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
de igen rád vonatkozott😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"Az angolom javulását kokrétan min mérted le? 😊"

konkrétan azon, hogy korábban nem értettem mit akarsz írni angolul, mostmár valamennyire kapisgálom néha😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Na a lányka megútálta a repülést. <#wow3>
Édes Istenem! Szerencsétlen! 😄

Viper: <#eljen>

www.smart-bus.hu

polluxware
L Viper
L Viper
Ok, köszi.
JoeDestroy
De ua. az exe hibának van hirdetve. a Global fórumon is szóltak róla.
(Az NV kártya maradt 😄 és én vagyok a server ha Gabesszal repkedünk)
Egyébként a tyíterek is ugyanazt az FPS-t produkálják mint alapban.
(RED Flag Nevada is megy. Pörgõs rövid, de e miatt tanulságos küldetések).
és csak kampány van sok Red Flag szereplõvel.

Molnibalage
Kicsit elkapott az alkotói válság. Azért remélhetõleg vasárnap készen lesz az új videóklip.

polluxware
háááát... annó sokat nyomtam, aztán rá is untam

az csak multiban élvezetes, meg értelmes emberkékkel

emlékszek annó volt egy francia modder srác aki csinált valmi idegenlégiós kiegészítést, úgy vártuk mint a messiást😊

rég vót, azért köszi a tippet

L Viper
Ja igen, a flare az választható a konfig editorban is. Particle effect. De a modban is ez van.
L Viper
Már linkeltem itt is.
Mindjárt átküldöm privátban.
A rakéták füstjeit, a rep. gépek robbanásait is kicseréli és szerintem fps barát is.
ACE móddal elképesztõ... teljesen más játék... ha érdekel nézz be az ArmA topikba... szívesen segítek! 😉

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Pedig nekem is olyan, csak szebb a táj 😄

L Viper
Nálad sincs a gyakorlásban a .bakos exével idõjárás "buzera"?
JoeDestroy
Nem hinném h. az AVG a ludas, de nekem SOHA nem volt vírusirtó a gépen rezidens állapotban. Csak ha gyanúm támadt akkor futott évente egyszer, de ez eddig vaklármának bizonyult. (vannak stabil vírusmentes xXx oldalak is : D )
(a Sal.xls.exe kb 2 napig volt az egyetlen amivel összefutottam egy pendriveon.)

Apropó az XP install cd-m eleve SP3-ra van moddolva az NLite-al és ez a leghatékonyabb telepítési mód.
Az ATI 3870X2D1G E6600@2400 4GB DDR2-800 a 2009-es évjáratú "új" exe-vel 15-55 FPS-t, míg a "régi bak" exe-vel 25-75 FPS-t produkált, és a két évjáratú exe rokon, mert multiban meg teljes mértékben együtt tudnak mûködni 😊
2.lt "Gabesz"-al így szoktunk "vegyes exe"-vel gyakorolni 😄. (CCIP az aktuális tananyag 😄 )

polluxware
Arma? huhúú, Evo-t sokat nyomtam multiban...

persze szigorúan a vörös oldalon<#vigyor1>