Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viper, ezt a 3D-s tükrözõdést mondom amin a törésvonal van:
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Rakd fel a Relflectoin lineos dds-t és kivilágosodik a táj 3D-s kabinban.
Zsoltinak elküldtem az Aeyes 2D-s kabinhoz tartozó ddseket, hátha átlátszóbbá lehet tenni. Az eredeti OF-es valamivel jobb, de az is sokat sötétít. Ez lehet az egyik oka a sötétebb tájnak.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az A-10-es sikerült valakinek? Nálam elvileg fent van, de nem használja.
példa:
az összes falcon verzióban 2db natúr mk82 együtt ledobva, nagyobb romboló "pontszámmal" rendelkezik mint egy gebedt MK-84es..
ez hol realisztikus????
írd át nyugodtan
Lehet,hogy a WOI arcade,de ott nagyon jól le van modellezve a romboló erõ!!!
Így már jó.
Pullux, nálam megvan a speed oldalt. Felraktam az Updateket is.
3D-s csak a C lesz fent, vagy valaki elõ tudta szedni az E kabinját OFben?

hát ez kész..
Nekem egyébként az F-15C/E vel annyi bajom van hogy aeyes 2d-s kabinnál a hud keret kitakarja a sebesség indikátort... tud erre valki megoldást?
amúgy jó lenne a kabin
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Köszi!
Urak,kinek van még problémája az F-15E-vel 4.7 alatt???
Alapból el van szúrva a textúrája,de én tudom orvosolni....<#nezze>#nezze>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
konkrétan azon, hogy korábban nem értettem mit akarsz írni angolul, mostmár valamennyire kapisgálom néha😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viper: <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
(Az NV kártya maradt 😄 és én vagyok a server ha Gabesszal repkedünk)
Egyébként a tyíterek is ugyanazt az FPS-t produkálják mint alapban.
(RED Flag Nevada is megy. Pörgõs rövid, de e miatt tanulságos küldetések).
és csak kampány van sok Red Flag szereplõvel.
az csak multiban élvezetes, meg értelmes emberkékkel
emlékszek annó volt egy francia modder srác aki csinált valmi idegenlégiós kiegészítést, úgy vártuk mint a messiást😊
rég vót, azért köszi a tippet
Mindjárt átküldöm privátban.
A rakéták füstjeit, a rep. gépek robbanásait is kicseréli és szerintem fps barát is.
www.smart-bus.hu
(a Sal.xls.exe kb 2 napig volt az egyetlen amivel összefutottam egy pendriveon.)
Apropó az XP install cd-m eleve SP3-ra van moddolva az NLite-al és ez a leghatékonyabb telepítési mód.
Az ATI 3870X2D1G E6600@2400 4GB DDR2-800 a 2009-es évjáratú "új" exe-vel 15-55 FPS-t, míg a "régi bak" exe-vel 25-75 FPS-t produkált, és a két évjáratú exe rokon, mert multiban meg teljes mértékben együtt tudnak mûködni 😊
2.lt "Gabesz"-al így szoktunk "vegyes exe"-vel gyakorolni 😄. (CCIP az aktuális tananyag 😄 )