52965
  • Molnibalage
    Ez már nekem is elég lenne. OF szinten elég béne vagyok. Pl. LGB kezelésről finom nincs. Asszem még a MAV sem megy...
  • L Viper #29374
    Nagyjából kész lennék, még pár hivatkozást beírkálok és ennyi.
    Nem kézikönyv, de elég jól, a lehető legtömörebben összefoglaltam pár dolgot:

* Telepítés
    * Hogyan lehet javítani az FPS értékeken?
    * Több képernyő felbontást szeretnék látni a SETUP-ban
    * Két nagyon fontos beállítás a játékon belül
    * Inkább a régebbi Falconokból megszokott Avionikát szeretném
    * Egy kis segítség a DATA CARDRIDGE beállításhoz!
    * Hálózati játék indítása
    * Ismertebb bugok és elhárításuk
    * Mit érdemes még lecserélni?
    * HiTiles telepítés utólag
    * Falcon verziók egyszerre ( Pl. FreeFalcon 5 és OpenFalcon.)
    * Beállításaink mentése
    * Hol találok segítséget, leírásokat a programhoz?
  • Gundark 1 1
    Nekem persze hogy nem küldted el mert rasszista vagy, és kirekesztő. Egyébként megvan már régóta. Már akkor elloptam amikor kiadták dvd-n :)
  • Molnibalage
    A gond az, hogy én sem tudok mindent (ezek általában nem túl lényegesek..) és mivel nagyon időtállót akarok csinálni sokáig tart valamit rendesen megcsinálni, hogy ne legyen benne hiba és tényleg használható legyen.

Már vagy 4-szer futottam neki az AMRAAM videónak, de egyszer sem volt kielégítő a végeremény. Komolyan mondom nehezebb, mint egy zenés videót összerakni. (És akkor még mindig nem volt olyan videó ahol az AI-val törődni kellene...) További gond, hogy nem értem a visszaszámláló metódusát.

Le van írva egy dokisban a négy lehetséges esete, de még akkor sem tiszta... Igazából ezt meg ez annyira jól összefoglalja, hogy nem nagyon tudok mit hozzá tenni. Szinte nincs is értelme talán megcsinálni. Csak azért lenne értelme, hogy lássák is, hogy tényleg hogyan megy.

A második link 14. oldalán van a visszaszámolás magyarázata. Az kintieknek linkelhetem a doksit, de a magyar nyelvűben ki kellene fejteni, hogy mik ezek. Jelenleg ezek hiányoznak az légiharc fejezetből.

További gond, hogy az NWN2 rabja lettem meg mást is csinálnék. Igazság szerint vagy április óta nem foglalkozok komlyabban a Falconnal időhiányban. Kézikönyv, oktatóvideó és egy versenyfilm fért bele. Igazából én is egyfajta szüneten vagyok. A többiek pörögnek a fórumon, de vannak egyes témák, amiket teljesen leszarok. Pl. van egy futó free Hiteles project. El sem olvasom. Mindek. Én nem szeretem a Hitilest. Stb.
  • LeonSilver
    Hálám örökké üldözni fog benneteket !!!
  • Wampa
    Na.elküldtem mindenkinek aki ma itt volt,van akinek kétszer:)magamnak is,amilyen hülye vagyok:))
    Gundark nem volt,de lerágom egy bantha husát ha neki nincs meg....ha nincs meg szóljál Gundi.
  • JoeDestroy
    THX! Mindenki nevében. Asszem ma megint megnézem. (Bár nekem megvan) Egy részlet a filből.
  • Wampa
    Akinek kell a film ,szóljon itt,küldöm a linket.....ide nem teszem ki,mert nem az én feltöltésem-a film cime amugy Az égbolt lovagjai:))
  • JoeDestroy
    Ízelítő :)
    Kicsit hajaz a Top Gun-ra, egésszében szerintem teljesen Európai lett.
  • JoeDestroy
    Ha megvan, told már le aviban 700 MB-re és oszd meg a néppel! Ha teheted persze. Tényleg nagyon szép az egés film :))
  • L Viper #29365
    Gyönyörű felvételek vannak abban a filmben. Már azért megéri megnézni.
  • JoeDestroy
    Az e havi PCWorldben volt cikk erről. Alaplap funkcióinak a függvénye, ha be lehet kapcsolni, akkor stabil. Húzni nem lehet annyira, mintha csak 2 mag lenne. Bár ez inkább a leggyengébb mag függvénye.
  • JoeDestroy
    Balázs! Ez a Vadászpilóták c. francia filmből való.
    Keressétek a neten. Nekem megvan jó minőségű szinkronos aviban, de nem igazán tudnám jól feltölteni. (Viper a neted hétszentségit :D ).
    Jó kis hangulatos film :)
  • Molnibalage
    Zsolti, asszem te kellesz Cougarnak.
  • NikkiSixx69
    Maksz2009
  • L Viper #29360
    Durva
  • Boconadi
    A jetfly.hu azt írja hogy két pilóta túlélte, a harmadik meghalt. Emellett a földön még 5-en sérültek meg, egy nőt kórházba vittek.

Amúgy érdekes hogy az index semmi sajnálatot nem tulajdonít az esetnek, elkezd traktálni a makszról.

na mind1
  • Razor18
    Aránylag friss hír, összeütközött és leperecelt a Russzkije Vityazi két Szu-27-ese...
  • LeonSilver
    Most jutott rá zsetony ;)

Szerencsés esetben belehet kapcsolni a +2 magot de szerencse kérdése, hogy stabil marad e a rencer.Húzni lehet pöpecül, még a szorzót is lehet állítani de egyelőre nem érzem szükségét.
  • Wampa

Előbb volt karácsony:))
    Valamiért én is AMD hivő vagyok....fogod huzni is?Ez a proci elég jól huzhatónak tűnik(jó áron)ellentétben az enyémmel..bár amit nem értek,a Gyga alaplap nekem valamennyit húz magától rajta.Valahol azt olvastam ,be lehet kapcsolni ha szerencséd van a kikapcsolt plussz két magot?
  • L Viper #29355
    Hát Balázs megértelek, hogy nehezen haladsz a kézikönyveddel.
    Csak az OF helpet bővítgetem, de jól el lehet vele szöszölni.
    Csak a beállításra, moddolásra, multira és pár fontos dologra térek ki, de szépen hízik a fájl :-)

Addig néhány képet, hogy ne FS topik legyünk :-)

• haflac
    Mintha ez is IMAX -es video lenne,bár ettől függetlenül valóban látványos.
  • Molnibalage
    Tényleg nem rossz, de a szokásos francia szerénység befigyel. :)
  • Molnibalage
    Fasza, az X52 joya most tényleg elszállt. Y tengely nem működik és ha pöcögtetem a joy felületét akkor a center pozíció meg ugrál. De fasza lesz ügyintézni ezt...
  • LeonSilver
    Hát mit is monnyak?
    Gigabyte lap, 2*2GB RAM,HD4870-es vga,7850-es BlackEdition cpu,22"-es monitor.Ebbe az akcióba tartozik még a TrackIR5,DCS,Rise of Flight és a CFS3 beszerzése is.
  • L Viper #29350
    Elkezdtem írni egy új Help fájlt az OF 4.7-hez.
    Leírom pár tapasztalatom, néhány dolgot ami fontosnak tartok, ill. jobbá, szebbé, gyorsabbá tehető vele az Open Falcon 4.7.

Ha készen lesz, természetesen megtaláljátok a fejléc alatti linken.
  • Wampa
    Az utolsó(Billy)az őrmester srác(tulajdonképpen főtörzsőrm.)....az utánam következő négy agyas,amelyik kiokit hogy nem pompom lányok tolmácsolnak a hadseregben.:)Komolyan,egyszerűen nem hiszem el.
  • Molnibalage
    Jó kis film, jó szinkronokkal.
  • Molnibalage
    Ki az a négy és honnan kezdjem olvasni? :)
  • Wampa
    Tényleg Leon,el is felejtettem,legalább dicsekedj már el,milyen cuccokra cseréltél....most ugyan nem piszkálom az enyémet egy darabig,de az ilyesmi mindig érdekel
  • Wampa
    Jól is teszed.....amugy is sanszos mindenkinek valami "népbetegség",nehogy már egy hülye miatt kapjad
  • Wampa
    Csodálom ,hogy még nincs amerikai remake-je.Fél Hollywood a francia filmekből él......Életem egyik legkeserűbb élménye volt,mikor a Profi
    eredeti Garas Dezső szinkronját lecserélték valakire:(
    Belmondonak mindig Sztankay volt a szinkronhangja,kivéve ezt az egyet,de
    ez a vége miatt nem olyan könnyed,ugyhogy zseniális volt az eredeti.
  • polluxware
    ez az! igényes film, jó zenei körítéssel:)

akár a "volt egyszer egy vadnyugat"

meg az egy marék dinamit "san san"
  • LeonSilver
    Bizony!
  • LeonSilver
    Én ezért nem járok sok topikba illetve nem vitázok a sok gyökérrel.Én hivatásos katona voltam, lövész szakaszparancsnok, elsőlépcsős alakulatnál, stb .. de eszembe sincs olyanokkal vitázni akiknek a katonakönyvében maxximum az "alkalmatlan" bejegyzés lenne.
  • L Viper #29340
    Ez egy óriási film
  • LeonSilver
    Ez az a fil fater ;)
  • polluxware
    odáig nem olvastam... habár az ilyen manusra tényleg érdemes odafigyelni

Belmondo vígjáték? köszi nem:) volt egy filmje annó aminek Moricone zenéje volt, de nemtom a címét... az jó filmje volt

tegnap este a "kémek a sasfészek"-bentetet néztem meg... ezek voltak a jó filmek;)
  • Wampa
    Szia
    Nem ez a lényeg most:)Ezen a fasza fórumon is benézett egy csávó,17 és fél évvel,nyugdijjal,törzsőrmesterként,végig az ejtőernyősökkel,akárhogyis,de érdemkereszttel,azt hiszed basztak rá a sügérek?Csak fujta mind a gyikságot.Mintha idejönne egy F16 os sofőr
    én meg leosztanám_:)Á papi,azért ez a topik magnéziumfáklya az sg sötét egén.Még a haditechnikait olvasom,mert a Cifu nevű srác egy fasza nyugodt erő.
    Nem kell egy Belmondo film(Javithatatlan?
  • polluxware
    bocsánat hogy reagálok:)

én szábádszálláson annó találkoztam egy ürgével aki kiment légióskodni, legendákat nem kifejezetten hallottam tőle

egy rettentően nyugodt, szerény ürgét kell elképzelni, aki nem volt egy hűde testépítő kinézetű... viszont senkinek nem lett volna belekötni az tuti:) volt egyfajta aurája annak az örmi muksónak

olyan túl sokat nem hallani arról hogy hol kolbászolnak, meg mit ügyködnek

asszem most lesz valmi sorozat a dicskoverin, vagy necsönöel vagy a 3ik "még nézhető" csatornán