Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát,XP sp2,5000x2,2x1GB(800MH),9600Gt a legújabb driverrel,az Omegát végül is nem tettem fel.Hangkárya az alaplapi Realtec.
Szereted az Iron Maident?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
akkor jó...

Orosz haditechnika most? én nem írnám le.. Putyin azért lök oda is pár morzsát hogy menjen a gépezet

Kína? na ez már érdekesebb kérdés... ott sajnos párosul a fanatizmus, az újgazdagok kivakarodott feltünési viszketegségével.

Amerika nem sokáig lesz még a világ "ura":)

Ez amit írtál arról a pár fánátikus tálibról meg nagyon is igaz...

köszönik jól vannak és virulnak, olyan ez amerika számára mint a Hidrával való küzdés

L Viper
Biztos olvasta ezt is. Õ a tipikus csendes társ, aki olvas, de nem postol :-)
L Viper
Megint igazad van. :-)
Egy ország fanatizmusa abban is megnyilvánulhat, fõleg, ha az a világ legnagyobb országa, hogy megrázza magát, összefog, a semmibõl csinál a hátországban ipart, mint már erre volt példa ugyebár. Nyersanyag van, nem vagyok oroszpárti, de ott is vannak okos emberek.
Egy komoly konfliktusban ez történne, ha valaki fenyegetné Orosz Anyácskát.
A fanatizmusról meg annyit, hogy nagy erõ ám az is. Afganisztánban megint nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy az USA szeretné.
Minap jelentette ki egyik katonai vezetõjük, hogy akár el is veszíthetik ott a háborút. Szerintem nem véletlenül küldenek még vagy 15 000 amerikai katonát a pár fanatikus tálib ellen.
Molnibalage
A fanatizmus nem pótolja a tisztességes radar, besugárzásjelzõ, data link és légiharc rakéta hiányát...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
rákeresel a topic alján lévo keresöben a nevére és a hsz-e melletti privát felirattal tudsz neki küldeni üzenetet.
polluxware
Ha valki tudna a Pzolika-nak küldeni privátot, légyszives írja meg neki hogy ne az object05 mappába lévõ .fed fájlt írja át hanem a sima object könyttárban lévõben írja át sakkor az alap kampányban jelenik meg amit akar.

kitöröltem a priv leveleimet, és nemtom hogy kell ismeretlennek küldeni

L Viper
Nem feltétlen kell rátolni mindent. Nézd át a videókarid beállításait is. Milyen konfigod van? Driver?
Üdv M.Viper
Rátoltam én mindent....akkor nem értem...nekem nem szép valamiért,nektek meg olyan kasa képeitek vannak:(

JoeDestroy
Nem szoktam olvasgatni. Csak lesem.
Mig-29 vektorálva.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Ezek a beállításaim:

A "kinti" videókártya menüben nálam 2x-es vonalsimítás és 16x-os anizotróp szûrés van állítva, ezért nincsennek kijelölve a "belsõ" setupban.

A Geforce 8600 GT-m beállításait itt beraktam képpel:

#679 -es hsz-ban vannak a képek.
L Viper
Nálad nem úgy néz ki mint a képeimen ?
zsoltfireman
FS9

DonZorro
Ez bizony OdaBasz... <#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

L Viper
Jól emlékszel.
Még annak ellenére is megfingatták Hitlert,hogy azok a rohadt amerikaiak
nem tolták az oroszokat hadianyaggal meg technikával.:))

Vipera

Nem küldenéd el nekem ,hogy milyen beállitásokkal nyomod az OF-et?
Akármit csinálok,nekem sokkal rondább mint a RV

Buren
Ha jól emlékszem volt egy másik ember is akit rendesen megfingattak az oroszok.

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Persze, igazad van, valóban ez a jelenlegi helyzet. Ne feledjük azonban, hogy volt már a történelem során egy diktátor, aki lebecsülte az orosz embereket és technikát, aztán elég rendesen máshogy alakultak az elképzelései.
Oroszország nem Grúzia. Egy valósi háborús konfliktusban nem megjósolható, mennyire fanatikusak és mennyire tudnának meglepetést okozni.
Anno a kezdeti német sikerek is megállíthatatlannak tûntek...
zsoltfireman
Balázs nagyon durva az FF5 videód!!!
GRATULÁLOK!
Nem tudom,hogy vagytok vele,de én libabõrös lettem a nézése közben!
Nagyon jó a zenei aláfestés!!!
Na IGEN! Ott mér tetszett a CBU hatás,az utólago robbanásokról nem beszélve!
Egyszóval: LONG LIVE FREE FALCON!
Köszi!
<#eljen>

Molnibalage
A fickó leírása a videóhoz egy rossz vicc.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Csak vicc volt. Nekem is a kedvenc gépem, a top 3-ben benne van. Azért az F-16A a szívem csükcse.

Az szovjet / orosz technikának is megvan a szépsége. Viszont pont szépsége (elmaradottsága) miatt tud annyit amennyit. Ezen nincs mit szépíteni. Ez nem lebecsülés.

Grúz háború elég szépen felfedett sokmindent. Ha nem jó minõségû képeket raktak volna fel meg videókat, a '80-as években is felvehették volna õket...

Az is beszédes, hogy a MiG-29 flotta gyakorlatilag szétrohadt a betonon. Errõl nem maga a gép tehet, ez a üzemeltetés következémnye és az üzemeltetés a gép harcértékét is behatárolja.

Nem kell lebecsülni, de túldimenzionálni sem kéne egy olyan dolgot amit a '80-as évek elején tervezek és azóta is azon a szinten van. Kissé túlhaladott már ma, mikor még akkor sem érte el több tekeintetben sem el egy F-15A szintjét sem.

L Viper
Attól, hogy te rühelled az orosz technikát, ez erõsen túlzó kijelentés.
Soha nem szabad lebecsülni az ellenfelet <#ejnye1>
Molnibalage
Szép célgép.<#ravasz1>

L Viper
Nagyon jó ez a videó, a Su27 meg csodaszép formájú repülõgép.
<#eljen>
zsoltfireman
Próbáld ki OF-ben az AGM-142 Popeye-t IAF Falcon-ról! Hmmm.....
Igaz,alapból nincs a konfigurációban,de F4Browse-val be lehet rakni!

zsoltfireman
Hja,AGM-130 amit F-15E-rõl indítanak???? Durva!

JoeDestroy
Jó a videó, tetszenek a hatások. A CBU résznél vissza is néztem. Jöhetne már... :)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy

Molnibalage
Az új videómon láthatjátok, hogy a CBU csapódások között volt túlélõ annak ellenére, hogy nem túl magasról dobtam. Vannak hézagok ahogy a valóságban.

Üdv
Hát igen...az amcsik 68 fogas,"õszinte"vigyora,amugy is elég irritáló

JoeDestroy
Abban az hogy az LGB bekopog az ajtón, az nem rossz mi?

zsoltfireman
Már megvan! Joe belinkelt youtube videóját akarom letõlteni,ami a bombák hatásait mutatja be!
Joe,nagy találat a videó!
<#eljen>

zsoltfireman
<#wave>

zsoltfireman
Tud valaki youtube downloader-t????

JoeDestroy

Molnibalage
Nem, nem az a hiba. Az csak azért van, mert a második esetben a használt karakterkészletben nem volt pont, úgyhogy kevert karakterkészlettel és méretben lett kíírva a cím. Ettõl néz ki a cím kicsit furán.

A végén nagyon trükközni kellett. Lehet, hogy fel sem tûnik nektek, de a zenét a végén nagyon óvatosan bealassítottam Cooledittel így fért bele az idõbe (meg kis vízhang és envelope játék is volt a hanggal).

Akkor lelövom a hibát. Az intro végén mikor F-16 és CBU robbanások vannak a bal felsõ sarokban belóg a rádiózás szövege. Ezt az egy hibát nem vettem észre. Éljen a maximalizmus. :)

rtfmZoli
00:40-00:44 között a felirat (FREEFALCON5.0) egybe van írva, míg a 00:58-01:06 között külön van írva.
A vágások jók, ha naqyon kötözködni akarnék akkor csak egy dolgot csináltam volna másképp: 03:02-03:13 között kicsit sok a sötétség, esetleg 2-3 mp-el rövidebbre vettem volna, valamint a legvégén 05:16-nál fejeztem volna be(bár ez teljesen mindegy, mert méretben nem ad hozzá sokat)

L Viper
Atyaúristen, hogy lehet így túlgesztikulálni, meg túlmimikázni a mondandót. Ez a nõ egy rettenet <#idiota>
Molnibalage
OFF.

Még nem néztem meg, de érdekes lehet.

Molnibalage
Szerintem lesz bug és crahslog report topic.

L Viper
ÕÕÕÕössze fog az jönni :-)

Ha majd kiadás után sok bug marad benne mindenki leírja a tapasztalatokat és Te továbbítod, hogy hamar legyen patch
<#vigyor1>
Molnibalage
Igazi nagyvasakkal kell majd repkedni. C-5, An-225, stb., de persze lesznek vadászok is. 6-7 ember jó lenne, ha majd összejönne.

L Viper
Vállalom a Su27-est <#eplus2>
Molnibalage
Nagyon király, hogy ezentúl ilyen atomtáp lesz a képminõség. Ha végre kijön akkor egy jó kis FunFalconnal lehetne nyitni.

L Viper
Megnéztem kétszer, én nem láttam eddig semmi különös, szemet szúró hibát.
Gratulálok, mind a képminõséghez, mind a vágásokhoz.
Jó lett <#eljen>
Mihamarabbi kiadást és bugmentesítést!
Molnibalage
Basszus. Egy pici hiba benne maradt a klipben. Aki megtalálja annak ajándék screenshot pack a jutalma! :)

JoeDestroy

L Viper
Nincs mit, legalább nem kell egyenként bepötyögnöd, meg azoknak sem, akiknek még nincs elmentve a profil.
JoeDestroy
Ez hamar kész lett. Akit érdekel töltheti.
Normálisan átlátszó Janhas tükrözõdés 512 USAF.
A lenti kép szerint.

L Viper
Igen, ha a játékon belül az advancedben állítja az anizotrópot, akkor "kint" ki kell kapcsolni, vagy alkalmazásvezéreltre.