52965
  • Molnibalage
    Melyik nap nem dolgozol? Hátha akkor egy kis multi összejöhet.
  • Molnibalage
    Most (kb. 10 perce) húzott át a cég felett a három kötelék. Ha tudtam volna, hogy PONTOSAN felettem jönnek, akkor hoztam volna kamerát... ááááááááááááááá

Vigyázat, spoiler!

Mitha a missing man formációt repülte volna a Gripen kötelék vagy nagyon eltolták a v formációt...
  • LeonSilver
    Lehet ott egy szag ..
    Komolyan mondom, hogy aki szemetel ( bárhol ) azt a saját lábával kellene agyonütni!
  • L Viper #29412
    Egy jó Eurowarba be is lehetne rakni. Kérdés ki csinálja meg?
  • L Viper #29411
    Mit kell nézni, szép homokos a tengerpart
  • Molnibalage
    Azt modtam már, hogy egy unikum géppel bővűlt az adatbázis? A Draken bekerült.
  • NikkiSixx69
    Ezt a strandot már:)
  • L Viper #29408
    Nincs fent FSX. Most a 4 napos ünnepen is 3-at dolgozom.
  • polluxware
    Albát kiprószáltad már?
  • polluxware
    olyan nagyon nem reklámozzák... szóval lehet hogy eleinte csak amolyan belsős dolog lesz egy ideig:/

rég fálkonoztam:) of 4.8at ha kiadják azt azért kiprószálom

jelenleg álbátrosz fan vagyok:) ha ez lenne az egyetlen addon fsx-hez, akkor feltenném azt 14gigát
  • Molnibalage
    Nem tudom. Engem inkább a BMS4 izgat. Szinte már el is felejtettem, de a preview képek posztolásakor kb. 9 hónapot írtak. Az meg karácsonykor volt...
  • polluxware
    Hamarosan itt az új kenyér ünnepe:) 4.8at kiadják akkorra? (+r +k meg ami még hiányzik)
  • L Viper #29403
    Interaktív tréninget ajánlom.
    Ha nagyon nem megy, majd írok.
  • Boconadi
    egy LGB helpet is irhatnál :D
  • L Viper #29401
    Nincs mit.
    Majd feltöltöm a régi fajta gyakorló küldiket is, meg ennek használatát is beírom a helpbe.
  • Molnibalage
    Jaja. Ha majd egyszer OF-fel is repülök komolyan, akkor jól fog jönni.
  • Boconadi
    Köszi szépen!
  • L Viper #29398
    Azt a háborút a MiG Alley ( Rowan remekmű ) óta nem dolgozta fel szimulátor.
    Talán egyszer rámozdul valaki erre a témára is.
  • LeonSilver
    NGC most : Az elfeledett háború - Légicsata Korea felett!!
  • L Viper #29396
    Fura hozzáállás.
    Ha le lesz tiltva az adatbázis, szerintem szépen elpártol tőle egy csomó játékos, meg csapattag.

• Molnibalage
    Leírom és sírjatok. Én már mást nem tudok. Ez a Hustler pontosan az a guy, akit nem szeretnék főnökömnek. Mintha csak az ő véleménye létezne...

Az első mondatomra.

So get a version that you can do that with, and use it. The only active development team outside of FF, chose to lock their version as well.

Kedves srác.

A másodikra.

Precisely...you don't understand.

Remek. Kb. tizedéjre ír ilyesmit. Talán kifejthetné, vagy ez csak szájkarate az én szememben. Lehet, hogy régóta fejleszt, de mikor kifejtette, hogy két hete vizsgálatja a változókat és hú, de kezdi érteni akkor én mit mondjak? Én meg 2,5-3 éve játszadozom velük és vizsgáltam több helyen is. Attól, hogy átírtam megát az értéket, soha egyetlen verzió sem lett instabil. Biztos én vagyok a hülye.

Akkor tovább.

For whatever reason, those that are in charge of the DB chose not to use your edits, I won't second guess them. After 9 months of not seeing my submitted data used, I would give up and move on.

Remek. Szerintem csak képtelenek normális proritást felállítani.

Mire én.

And why? The current loadout is not real and not good, but bad joke maybe is a better term. You told that dynamic campaign is the heart of the game. I agree, this evident. Also you have told me if you put garbage (= inaccurate DB) into an equation (= exe) the output will be also a garbage (= gamplay and realism).

I understand that there are priorties in work, but changing HPs in DB is not the hardest thing as I see.

A fenti részt a zárójelek kivételével Hustlertől idéztem gyakorlatilag szó szerint. jó, hogy a saját kijelentését 2 hét után elfelejti.

It is the consensus of the Development Team to lock our db, not just me. In the past we have locked many areas to protect our work. There is nothing different now.

I do accept this. I am not willing nor interested in adjusting the data present in FreeFalcon to suit those individuals. Can you accept this fact?

Ki? Hol? Mert szavazás az nem volt. Aragorn kisebb nagyobb rendszerességgel ilyen kérdéseket megszavaztatott. Most szó sem volt ilyesmiről. Érdekes. Nem én vagyok az egyetlen dev vagy teszter akinek ez nem tetszik. Akkor hol az egyetértés?

The decision has been made and until the community can convince us that allowing outsiders to change the data is good for FreeFalcon, the decision will stand.

Mire én.

What does it mean for you the community? The Hugraian guys always ask me that "Will the next release be unlocked?". Maybe we should create a poll.

A végeredménye kíváncsi leszek. Ban? :)
  • L Viper #29394
    Teszteltem a moddolt OF 4.7-et. Az alphoz képest szerintem sokkal szebb így. Eddig nem volt egy CTD sem és hibátlaul fut.
    Megéri a plusz időt az a pár módosítás.

Fotózgattam is:

• L Viper #29393
    Vázold pár mondatban.
  • Molnibalage
    Na Hustler válaszolt. Nem tudom, hogy leírjam -e ide, mert talán csak ti is felrobbanátok. Komolyan mondom, hogy visszasírom Aragornt.
  • L Viper #29391
    Készen van az OF 4.7 segédletem.

Raktam pár dolgot még a Raktárba. Itt érhető el. A fájl neve: OpenFalcon_help.txt

Talán egyszer lesz más formátum, meg képek is. Most ennyi időm volt.
  • L Viper #29390
    Nagyon szomorú.
    Ráadásul lakott területre zuhant. Nagyobb baj is történhetett volna, ha sűrűbben lakott rész.
  • Razor18
    Sajnos amelyik meghalt, az nem a zuhanástól, hanem kigyulladt az ernyője. B+, mikor már kezdesz hálát adni az Istennek, hogy épségben katapultáltál... erre szétég a kupola a fejed felett...
  • Razor18
    BREAKING NEWS

Fedélzeti rádióforgalmazás, közben fotók a Russian Knights Szu-27 eseményről

Ez meg itt video a kattintásról, lezuhanásról, meg ahogy szedik le a faszit a fáról, b+ !!!, naggyon komoly !!!!!!!!!
  • Wampa
    Ráérünk még beszerezni:(
  • zsoltfireman
    Off:
    Na,ezért fog kelleni a DCS!
    On:

• polluxware
    OF 4.x -hozhöz kell az eredeti fálcon 4.0
  • Mr Bull
    Az ideiglenes FF5.0 kézikönyvben az van írva, hogy szükség van a régi Falcon 4-re. Én ha felteszem az FF5-öt akkor letörli. Hogy van ez?
  • L Viper #29383
    Ha ez így lesz, akkor ez már nem is Falcon többé.
    Még az AF-et is jobban lehet buherálni. Ez elképesztő.
    A többi FF tag mit szól hozzá?
    Egyáltalán, honnan veszi, hogy az a jó érték amit ő akar?
  • Molnibalage
    Hustler megint zárt adabázist akar. Megáll az eszem...

Ezt reagáltam rá.

I understand your reasons but one of the biggest advantage of Falcon is that you can customize if you want. I don't understand how are linked the stability of the fixed DB and the fact that it is not locked. The DB can be open and fixed either.

I have written the modifications on HPs 9 months ago as I can remember. The updating time is too long. I can make the neccesary fixed using my list about 20 minutes.

Why do you want to destroy the customizing of Falcon. For ex. there are certain communities that are not accept many modeling values. Why don't you accept the fact the not everybody think the same as you?

If they wanted to change some valued they could do in the past. Why don't we perserve this feature? Yes, we can wrtie down and underline that in this case will be a frankeinstein install and won't be compatibile with the rest. Ok. But the community won't care about this.

(I explained many times that not I'm the olny one who doesn't accept many modeling values.)
  • Wampa
    Hú basszus,akkor az nem túrista konzervmelegitő volt?
    Akkor a nagybátyámnak se jár a kártérités az üzemi balesetért?Fuck!!
    Mi meg még perelgettük,azt hittük gazdag külföldi cserediák.....
    A szörcsögés meg a hülye etnográfusok miat van....ha asztalon tálaljuk őket,visitanak mint a malac:(Én jobb szeretem a hercegnőket,olyan bájos ha az étel visszaköszön:)

• Gundark 1 1
    Természetetekként finnyásak vagytok de szörcsögve enni a tauntaunt úgy hogy tiszta vér a fehér bundátok az még benne van, aham.

Az meg hogy éles elmétek van az már régóta látszik, a jedigyereket befagyasztjátok a fénykardjától két méterre a jégbe.

Nwn2... Fallout 3 az mulatságos :)
  • Molnibalage
    Istenkirály. (Nagyon régen toltam papír alapú szerepjátékot, de ennek kb 9 éve vége). Lehet, hogy nem tudtátok eddig, de nem csak Falconnal játszottam régen. :)

A RPG-ket nagyon is csípem. A Gothic széria a szívem csücske, ahogy az NWN is. Az NWN erősem Falconos jellemvonása, hogy gyakorlatilag teljen nyílt, alapból hozzá van adva a szerkesztő, gyakorlatilag a forráskódot is támogatottan lehet továbbfejleszteni saját scriptekkel és kismillió olyan dologgal amiről én azt sem tudom, hogy mi. A hivatalos modulok mindig színvonalasak voltak, de a rajongók olyan modulokat csináltak hozzá, hogy az ember csak úgy les. 2-3 NWN1 modult próbáltam ki a TOP10-ből. Hát elég ob*szósak voltak.

A nagy előd Baldurs's Gate I részét csak fotón láttam, a BG II SotA megvan, de soha a büdös életben nem fogom végigvinni, mert annyi időm nincs és azért az már tényleg primitív grafikailag nekem és irányítás szempontjából is.

Ezen felül még
  • Wampa
    Üdv G.
    Kikérem magamnak....annak hogy utálom a lapaj hegyi gundarkokat,az ügyhöz kérem semmi köze:P Mi Wampák,az EU legszebb lényei,természetünknél fogva kicsit finnyásak vagyunk:)
    Ugy emlékeztem ,hogy egy fél éve(mikor a kutyának se kellett a film:)te meg Vipera mondtátok, hogy megvan.

Te Balázs,ez a NWN2 ez jó játék?
  • L Viper #29377
    A másik jó megoldás tanulásra az OF-en belüli interaktív gyakorlások végigcsinálása.
    Van narrátoros és feliratos is. Ezzel a jó húzással az OF-hez nem is kellenek oktató videók.
  • L Viper #29376
    A fegyverzet kezelésről semmit nem írtam.
    A Docs Mappában van egy roppant jó: OF noob Guide Version1.pdf
    és egy bővebb lére eresztett: BMS-Dash34.pdf

Az első korrektül megmutatja, mi más az OF-ben. Annyira nem vészes.