Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szereted az Iron Maident?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Orosz haditechnika most? én nem írnám le.. Putyin azért lök oda is pár morzsát hogy menjen a gépezet
Kína? na ez már érdekesebb kérdés... ott sajnos párosul a fanatizmus, az újgazdagok kivakarodott feltünési viszketegségével.
Amerika nem sokáig lesz még a világ "ura":)
Ez amit írtál arról a pár fánátikus tálibról meg nagyon is igaz...
köszönik jól vannak és virulnak, olyan ez amerika számára mint a Hidrával való küzdés
Egy ország fanatizmusa abban is megnyilvánulhat, fõleg, ha az a világ legnagyobb országa, hogy megrázza magát, összefog, a semmibõl csinál a hátországban ipart, mint már erre volt példa ugyebár. Nyersanyag van, nem vagyok oroszpárti, de ott is vannak okos emberek.
Egy komoly konfliktusban ez történne, ha valaki fenyegetné Orosz Anyácskát.
A fanatizmusról meg annyit, hogy nagy erõ ám az is. Afganisztánban megint nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy az USA szeretné.
Minap jelentette ki egyik katonai vezetõjük, hogy akár el is veszíthetik ott a háborút. Szerintem nem véletlenül küldenek még vagy 15 000 amerikai katonát a pár fanatikus tálib ellen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
kitöröltem a priv leveleimet, és nemtom hogy kell ismeretlennek küldeni
Rátoltam én mindent....akkor nem értem...nekem nem szép valamiért,nektek meg olyan kasa képeitek vannak:(
Mig-29 vektorálva.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A "kinti" videókártya menüben nálam 2x-es vonalsimítás és 16x-os anizotróp szûrés van állítva, ezért nincsennek kijelölve a "belsõ" setupban.
A Geforce 8600 GT-m beállításait itt beraktam képpel:
#679 -es hsz-ban vannak a képek.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
nem tolták az oroszokat hadianyaggal meg technikával.:))
Vipera
Nem küldenéd el nekem ,hogy milyen beállitásokkal nyomod az OF-et?
Akármit csinálok,nekem sokkal rondább mint a RV
A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Oroszország nem Grúzia. Egy valósi háborús konfliktusban nem megjósolható, mennyire fanatikusak és mennyire tudnának meglepetést okozni.
Anno a kezdeti német sikerek is megállíthatatlannak tûntek...
GRATULÁLOK!
Nem tudom,hogy vagytok vele,de én libabõrös lettem a nézése közben!
Nagyon jó a zenei aláfestés!!!
Na IGEN! Ott mér tetszett a CBU hatás,az utólago robbanásokról nem beszélve!
Egyszóval: LONG LIVE FREE FALCON!
Köszi!
<#eljen>#eljen>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az szovjet / orosz technikának is megvan a szépsége. Viszont pont szépsége (elmaradottsága) miatt tud annyit amennyit. Ezen nincs mit szépíteni. Ez nem lebecsülés.
Grúz háború elég szépen felfedett sokmindent. Ha nem jó minõségû képeket raktak volna fel meg videókat, a '80-as években is felvehették volna õket...
Az is beszédes, hogy a MiG-29 flotta gyakorlatilag szétrohadt a betonon. Errõl nem maga a gép tehet, ez a üzemeltetés következémnye és az üzemeltetés a gép harcértékét is behatárolja.
Nem kell lebecsülni, de túldimenzionálni sem kéne egy olyan dolgot amit a '80-as évek elején tervezek és azóta is azon a szinten van. Kissé túlhaladott már ma, mikor még akkor sem érte el több tekeintetben sem el egy F-15A szintjét sem.
Soha nem szabad lebecsülni az ellenfelet <#ejnye1>#ejnye1>
Igaz,alapból nincs a konfigurációban,de F4Browse-val be lehet rakni!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Hát igen...az amcsik 68 fogas,"õszinte"vigyora,amugy is elég irritáló
Joe,nagy találat a videó!
<#eljen>#eljen>
Oh my god!! :) 6.8 G-ig jó volt, de az utolsónál már beájult. Nem rossz.
A végén nagyon trükközni kellett. Lehet, hogy fel sem tûnik nektek, de a zenét a végén nagyon óvatosan bealassítottam Cooledittel így fért bele az idõbe (meg kis vízhang és envelope játék is volt a hanggal).
Akkor lelövom a hibát. Az intro végén mikor F-16 és CBU robbanások vannak a bal felsõ sarokban belóg a rádiózás szövege. Ezt az egy hibát nem vettem észre. Éljen a maximalizmus. :)
A vágások jók, ha naqyon kötözködni akarnék akkor csak egy dolgot csináltam volna másképp: 03:02-03:13 között kicsit sok a sötétség, esetleg 2-3 mp-el rövidebbre vettem volna, valamint a legvégén 05:16-nál fejeztem volna be(bár ez teljesen mindegy, mert méretben nem ad hozzá sokat)
Ha majd kiadás után sok bug marad benne mindenki leírja a tapasztalatokat és Te továbbítod, hogy hamar legyen patch
<#vigyor1>#vigyor1>
Gratulálok, mind a képminõséghez, mind a vágásokhoz.
Jó lett <#eljen>#eljen>
Mihamarabbi kiadást és bugmentesítést!
Normálisan átlátszó Janhas tükrözõdés 512 USAF.
A lenti kép szerint.