Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Amugy azóta se irtam sehová,ahol látlak titeket,a régi nickem ha érdekel,Macilaci volt.
Ez meg jellemez téged ,hogy leszájkaratézol,azért fogadj meg egy tanácsot,
ezen a nagy internetes közegeden kivül azért legyél csendesebb.....sokkal csendesebb.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Amúgy nem a mi fórumunkra gondoltam, hanem pl. az itteni Lock On fórumra, szal fail...
Te se tettél érdemben hozzá semmilyen Lock On fórumhoz, szal látod ebben az egyben kvittek vagyunk. Úgy érzem a kölcsön kenyér visszajár fogalmát ezzel ki is merítettük.
Amúgy Wampa haverod nagyon csöndben van, csak nem érzékeny területbe gázoltam?
Amúgy el se hiszed milyen nagy ívben letojom abból a 6-7 emberbõl álló Flakon közösséged.
Te írtad az le, hogy az én közösségem. Nem az enyém.
Többen vagyunk mint 6-7 ember. Akkor hány ember is sértettél meg ezzel a lekicsinylõ kijelentéssel? A számolás azért az megy még ugye?
Visszaregelhettem volna a Vmh-ra. Nem tettem. Minek? Megkértétek, hogy ne menjek. Nem mentem.
Akkor nem lehetne, hogy ne gyertek ide, hacsak nem kérdezni akarsz valami a játékkal kapcsolatban vagy esetleg repülni vagy segíteni bármiben?
Miért van az, hogy te jársz ide flémelni és nem én (és mások) a Vmh fórumra?
Azt is írtátok, hogy okkal nem jöttök ide. Akkor ki hazudik? Ki égeti magát?
Úgy érzem eleget tettem a Falcon közösségért és még fogok is. Te itt flémkeltésen kívûl még semmit sem csináltál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A PM-ben is leírtam, hogy semmi bajom a Flakon közösséggel, csak az ilyen hülyékkel, mint te... Persze ha magadat tartod a Falcon közösségnek, akkor bocs:) Példának okáért pollux-ot is L Viper-t is korrekt embereknek tartom, a hozzászólásaik alapján.
Mindezt összegezve jó lenne, ha nem égetnéd tovább magad ezúttal ordas hazudozással...téháiksz
Miért csak privátban mered mocsokolni a Falconos közösséget?
Most akkor kérjem a modikat, hogy törölgessenek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Te melyik fakezû, töketlen vagy a fórumunkról? A neved felmered vállalni?
Elég homályos,hogy ti min vitáztok.Nem bánnám,szerintem más se, aki olvasta,ha ujra leírnátok mindketten,tényszerûen ,amit állitotok.
Aztán le lehetne vonni a konklúziót,úgy ,hogy Balázs is odafigyel a másikra,meg Repvez se hivatkozik a személyes tapasztalataira,mert ugye
elég sokan tanultunk annak ideján mindenféle fegyverrõl,ki is próbáltuk mint katonák,de nem mondanám ,hogy olyan hûde személyes tapasztalataim vannak a kézigránátokról,tekintve ,hogy se nem dobáltam senkire, se rám nem dobálták.Repeszhatásról annak van "személyes tapasztalata"akibõl kiszedtek már párat,de annak is csak arról, ami az adott esetben történt vele.
Lehet itt élménye másnak is,ami érdekes lehet,ha jól tudom Leonsilver pld hivatásos katona volt,gondolom látott már õ is falon pókot.
Azért arra kiváncsi lennék,hogy topiktémában,vagy csak úgy,minden témában,ki nem szobaszakértõ itt.Balázs meg engem még elég ritkán köcsögözött,kb a nulla felé közelit az érték,de van valami halvány emlékem,hogy egyszer kikerült egy bizonyos topikra egy PM-nek szánt beírásom,na,ott volt köcsögözés,meg takarodj a topikrólozás.
Holott csak kb annyi volt a hsz.tartalma,hogy nem kellene feltétlenül nyalni a ruszkik seggét,fõleg olyannak,aki kellems bizsergés se volt
azokban az idõkben,amikor a B.által emlitett jó emberekcsaládokat irtottak ki,meg nyomoritottak meg.
De nem tudom ,nem e veszélyes ilyeneket irkálnom,uis emlékszem egy PM-re,amit egy kiváló és toleráns vitapartnere irt Balázsnak,kb olyasmi volt,hogy "mi a f...t képzelek én,jobban teszem ha takarodok a topikjukról,jobb ,ha vigyázok magamra,amugy is ,õ ismer igazi vadászpilótákat.No comment.
Ahhoz képest,õ maga bõszen hülyézi itt Balázst.
"a hatalom mindehol büdöset szarik, és nem töröl segget, De a gyenge csak addig az, amíg le nem gyõzi az erõsebbet".
Товарищ Путин
"Sztálin. Mennyi áldozata is volt ténykedésének? Akkor a szovjet állampolgár felelõs azért, mert az a szarházi halálra éheztetett néhány millió ukránt és deportált milliókat uralma alatt? Ezt olyan könnyû elefejteni? És csicskásai a rendszernek itthon és másutt? Kádár, Rákosi? Ezt is?"
Товарищ Путин
vagy egy másik aki a holokauszt áldozati mögé bújva nyiltan civileket, meg ENSZ szállítmányokat bombáz porig.
Az egész nemzet? Kicsi Joe személyesen odamegy és öl? Mind? Talán nem a vezetõik tetûk esetleg? Mert az orosz nemzet sem szenvedett tetû vezetõkben hiányt.
Sztálin. Mennyi áldozata is volt ténykedésének? Akkor a szovjet állampolgár felelõs azért, mert az a szarházi halálra éheztetett néhány millió ukránt és deportált milliókat uralma alatt? Ezt olyan könnyû elefejteni? És csicskásai a rendszernek itthon és másutt? Kádár, Rákosi? Ezt is?
Ja, hogy ma az USA-t divat fikázni?
Innentõl fogva errõl én nem kívánok errõl vitázni.
Ez egy Falcon topik.
OF multi mikor lesz legközelebb? A régi exe-vel szoktátok tolni?
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Ott az volt, hogy a háború 4. napján kicsit ellustultak a jenkik. Az F-117 a negyedik napon is ott repült be ahol addig az elõzõ 3 napon tette. A szerbek meg aláraktak az folyosó alá egy Nyevát ami nem aktíválta a radaját addig amíg be nem repült az F-117. Az F-117 súlyosan megszegte az elõírásokat és lesüllyedt 4000 méter alá vagy környékére. Asszem ez a felhõs idõ miatt volt.
Az ütegparancsnok Dani Zoltán, tényleg magyar volt. Innentõl fogva viszont volt sokféle verzió, hogy mi történhetett. Asszem nem szokásos Nyeva üteg volt, hanem volt rajta egy kis berhelés.
Cifu-t kéne megkérdezni. Annyi bizonyos, hogy kellõ közelsége sikerült juttatni egy rakétát és sikeresen leszedtek vele egy gépet. A kérdés a hogyan. Annyi verziót halottam már. Akárhogy is volt nem kell ebbõl messzenõ következetést levonni és hamis álmokba ringatni magát az embernek. Elõtte is számtalan lehetõség lett volna Irakban ilyesmit tenni és késõbb is itt-ott. Nem történt meg.
Inkább arról volt szó, hogy a jól ternírozott szerbek az elsõ adanadó alkalommal odacsaptak. Egy esélyük volt és azt ki is használták! Ez a lényeg. Egy kis figyelem lankadás volt a jenkiknél és jól orrbaverték õket.
1. Te hasonlatokkal jössz. Erre én közöltem mi történt. Valós tényekkel jöttem. Bebizonyosodott, hogy nem elégséges sok eseben a 3kg. Pont. Olyan szétlõtt seggû, F-18, Jaguar, A-10, F-16 A-6 repült haza, hogy a gépen keresztül láttál és a fél hajtómû kilátszott. Ezek 6-9G-ket kibírnak. Leírtam, hogy az F-15 gépet gyakorlatilag telibe kapta 11 kg robbanóanyag. Hazament. A Grúz balhában is hazament több Szu-25. Ezek 30 évvel ezelõtt tervezett és épített gépek. Akkor hol vagyunk ma szerinted? Erre nekiállsz kötekedni. Komolyan mondon nem értelek...
2. Az ember puha, ha összeveted egy vadászgéppel. A vadászgép teste kemény és vannak tartalék rendszerei. Az embernek nincsenek.
Attól, hogy élõben nem fogtam kézigárnátot van természettudományos ismeretem, eszem és anyagom arról, hogy mi történt. Te ezel szembeállítasz egy nyamvadt kézigránátot, mint ellenpédát. Nem érzed kicsit soványnak és távolniak? Én igen.
Ez nem felsõbbrendõ kötekedés. Logkus gondolatmenet több oldalról is alátámasztva. Nem érzed ezt?
Akkor menj nyugottan közel a gránátrobbanáshoz én nem akadályozom meg.
Látom a szövegértelmezés nem megy.
Megint a megsemmisitéssel jössz.Ki beszélt arrol.
Elhiheted hogy semélyesen testközelböl tapasztaltam az az 50m-t.
De nyugodtam keress a kalendáriumban a 93M kézigránát adatait és anank magyarázd meg hogy még viccböl sem tud akkorát robbantani.
Nem tudom kettönk között ki él téveszmék között az aki ujságbol és videokbol szerzi az infot vagy aki személyesen tapasztalja és elsö kézböl hallja ezeket.
1. 50 méter? Átmérõ? Ezt viccnek szántad? Egy aknavetõ gránát robbanását túl lehet élni sokkal kisebb távolságról, ha összekuporodsz és a fölön fekszel. Nézd meg a háborús filmfelvételeket.
2. A 3kg bizonyítottan kevés. Az Attol rakétán kb. 10 kg volt és az sem volt elég egy F-15-nek és még sokszor más gépek ellen sem. A csögõkígyónál sem volt elég mindig.
3. Írtam már a MANPAD találtokról. Hány felvételt kaparjak elõ neked ami olyan gépeket ábrázolt amit elkapott és hazament? A Stinger sem szedett le minden gépet amit eltalált. Folytassam még?
4. Az AMRAAM-on gondolod viccbõl van 18 kg? Pedig az éleslövészeteken közveten találattal semmisített meg nem egy célgépet. Az R-60 pontossága picit messza van egy AMRAAM--tól. A Sparrowon még több volt asszem. Az AIM-54-en 70 kg körül. Nem csak a tömeg, de a szóráskép is fontos, hogy valamennyire programozható legyen a gyújtó a széles tarotmányban esõ relatív célsebesség függvényében.
5. 3kg és 200 méteres sugár? Az Sz-75 Dvina tudott 160-200 méteres körben pusztítani, de azon 160 kg-os fej volt könyörgöm...
cuppan az elég nagyot
1-2:Egyszer sem irtam hogy semmisüljön is meg a gép egy közelében robbano találattol.
3.A 3 kg meg éppen elég arra amire tervezték.Csak viszonyitás végett egy védö kézigránátban 200g robbano anyag van és 50m-t beterit a repesszel akkor szerinted 3kg nagy sebességgel repülö raksinál Ha 200m-es ez a sugár már akkor is megeshet hogy 2 gép megsérülhet a repeszektöl, ami nagyban befolyásolja a küldetés további alakulását.
Ennyi tovább nem akarom ragozni.
1. A 3 kg-os robbanófej nevetségesen kicsi. A MANPAD rakétáknak van ilyen nagyságrendû. A háborúk folyamán több gép is visszatért ilyen találatok után.
2. Az IAF F-15 gépét gyakorlatilag telibe kapta egy Atoll. Nem manõverezett és nem volt csali sem alkalmzva. Mégis hazament a gép.
3. 3 kg-os robbanófejjel két gépet leszedni? Ennek akkor lenne relitása, ha a két gép olyan közel lenne, hogy 1 másik nem fér közéjük.
Tökéletesen válaszoltam arra, hogy tudásom szerint mi történik a Falconban. Onnantól fogva, hogy a csalik elterlték a rakétát az eredeti cél nem létezik a rakétának. Az neki nem cél. Akármilyen közel is lesz hozzá, nem fog elmûködni. Pont.
de most utánna néztem hogy az AMRAAM is az Ami megcsáfolja az alábbi álitásaidat.Mert nagyon modern, 18kg-os robbanotoltet és elég nagy a hatotávja is.
Ez miben cáfol engem? Nem értem...
A közelségi gyujto meg nem törödik azzal hogy most a csali felé néz vagy felém a rakéta ha beélesitette magát és egy test elrepül a robbanási távolságon belül akkor elszolja magát minden áldásával együtt.
Tévedés. Lásd fent. Ha egy chaff felhõre mozdul rá akkor azt akara majd szétkapni. A másik cél nem érdekes számára.
A példákat mindig tényként kezeled és azzal foglalkozol tovább.
Az elöbbi hszben az R-60-as is csak egy példa volt, mert azt biztosra tudtam hogy közelségi gyujtos, de most utánna néztem hogy az AMRAAM is az Ami megcsáfolja az alábbi álitásaidat.Mert nagyon modern, 18kg-os robbanotoltet és elég nagy a hatotávja is.
A közelségi gyujto meg nem törödik azzal hogy most a csali felé néz vagy felém a rakéta ha beélesitette magát és egy test elrepül a robbanási távolságon belül akkor elszolja magát minden áldásával együtt.
És szegény R-60-asnak is megvan az esélye ha a feltételek adottak, hogy eltaláljon egy komolyabb kéthajtómuvest.
De ezt irásban ugysem lehet elmagyarázni, mert mindig felhozol ellenpéldákat ezért vitázol az összes forumon mindenkivel, mert nem enkedsz amig nem neked lesz igazad.
www.smart-bus.hu
A hajtómû teljesítménnyel és lendülettel kell játszani. Ha alacsonyan repülsz be (~100-200 láb) akkor full AB a cél elõtt 1,5 mérföldig. Ott gáz le 85-ra. Itt még a 4-es program elég. Bombaoldás után ne fordulj! Csak elveszik a lendület. Átváltás 2-es programra és úgy menni 2 mérföldet egyenesen. Ez még úgy ahogy biztonságos az SA-14 ellen is. Az SA-16 viszon a korai egységektõl asszem teljesen ki lett irtva a javaslatomra. Teljeséggel irreális.
mi a francot keresett egy ilyen gép olyan alacsonyan? Ez a story beugrik, mertha igen ezt kifejthetnéd..
A többivel egyet tudok érteni... fõleg a nemzetközi részével! Én egyik felet sem szeretem... mind gazember, és ez nemzetközi viszonylatban is igaz... egy dekával nem különb Amerika, vagy Izrael az Oroszoktól... és fordítva...
www.smart-bus.hu
valmint arra hogy ez egy játék
valóságban egy csomó rakéta a gépeknek lába nyomát sem szagolhatja, mert mondjuk a napot fogja be.. csak egy példa
de Balázs úgyis mondja a tutit, hogy mi is van leprogramozva valójában
A kód viszont úgy kezeli a rakétákat, hogyha zavarva vannak akkor vagy egy extrapolált pályán meg tovább (vizuálisan úgy tûnik), vagy arra pontra repül tovább ahol a zavaráskor eltúnt a cél vagy csak fordul egyet valahova. Mivel itt közel volt a hely és a FOV miatt nem érzékeled a távolságot közelinek tûnik a dolog. De, ha még közel van a pálya akkor sem feléd repül úgymond, nem te vagy már a cél. Viszont akkor nem is fog mûködni a közelségi gyújtó.
Az FF5.0-ban nagyon agresszívak az MANPAD-sok viszont SA-7 és SA-14 találatot még az F-16 is a legtöbb esetben túlél annyira, hogy hazaevickélhetsz a géppel.
A R-60-sal meg egy komoly kéthatómûves gépet leszedni elég necces lehet. Nevetségesen kis robbanófej van rajta. A kinematikai hatótávolsága is elég vicces. Mivel nem all aspect szinte mindig távolodó vagy olyan célra kell tüzelni vele ami nagy realtív elmozdulást produkál. Pillanatok alatt elveszeti sebességét.
www.smart-bus.hu
Nagy raksiknál nem feltétlen kell repesz ott a légnyomás is elegendö ld.: F-117
Az egész bagázst úgy elhajtanám a csába.. csak mi jönne helyette? ugyanez pepitában, és ez az ami zavar. a magyar nép csak önzõ gazenbereket tud megválasztani mert eredendõen bíírka. Elvan foglalva Gyõzikével, meg a többi sztárral, és kék az ég.
bocsi
<#vigyor1>#vigyor1>
ez amirõl beszélsz sztem csak a SA- és társaira érvényes határozottabban
másrészrõl jártam úgy közelemben robbant egy hõkeresõ, és sérülve ugyan de repképes maradt a cucc
ez egy játék...
www.smart-bus.hu
Csak hogy lássatok ilyet is! :)
Európa bajnokok voltak a magyarok több kategórában, aztán gengszter váltás után kitalálta valki hogy ez is csak egy "kommunista csökevénység"
és van helyette Foci, meg Tennnisz, meg kajcikenu...
Remélem nem értitek félre, csak szeretném ha még rajtam kívül tudná ebben az országban más is hogy volt ilyen is.
vagy salakmotor...
Na... lehet mára utálni:) Bocsánat mindenkitõl!
Balage megnéztem jopár videot meg ugye a játékban is észrevettem néha, de nekem valahogy egyszer sem szurt szemet hogy a rakéták használtak volna közelségi gyujtot.
A játékban szinte csak akkor robbannak fel a raksik ha eltalálják a célt vagy letelik a megsemmisitési idö, pedig jopár raksi bizonyos távolságon belül elég komoly károkat tud okozni a repeszhatással.Lásd r-60-as.
A mostani videoban is látszik a dogfightos résznél hogy szinte surolja a raksi a gépet de elrepül mellette és nem robban fel.Ezen lehet valahogy segiteni?
Az FF5.0-nek elvileg a Release cyclnig tesztje jön napokon belül.
tisztelem és becsülöm hogy jobboldali érzelmû ember vagy Balázs és tiszta balos szívembõl imádalak õszintén, de ezt a szutyok "utáljuk a ruszkikat" demagógiát már csöppet unom.. semmivel nem rosszabbak mint egy olyan nemzet aki egy egész kontinensnyi õslakost igázott le, illetve pusztított ki, vagy egy másik aki a holokauszt áldozati mögé bújva nyiltan civileket, meg ENSZ szállítmányokat bombáz porig.
Faszért lehet ezeket olyan könnyen elfelejteni??
Bánja a fene fikázzuk a komcsikat, de akkor a többi jótét népet se felejsd ki a sorból.
"Afganisztán meg más téma. Ha a római kori hadviselési stílus vívna hamar rend lenne. Csak a XXI. században ez nem aratna osztatlan sikert."
Ezzel totálisan egyetértek veled! Úgy hogy a CNN ott van minden katona háta mögött és civil áldozatokat mutogatja, úgy nem lehet háborút nyerni.
Jó példa erre Drezda.. meg jónéhány amerikai hadviselési forma a 2. vh-ból... ott nem volt CNN, nyertek is..
Tudom.. Apa kezdõdik:/
A Fõnixben voltak pár éve, iszonyat brutál buli volt, a parkolóban még 3 belgrádi buszt is láttam.
Totális teltház.
Tökéletesen ismerjük az érveidet és a véleményedet is.
Nincs itt semmi gond, mi más véleményen vagyunk pár dologban.
Még csak annyit tennék hozzá, hogy az oroszok lemaradása amikor a németek megtámadták õket, jóval több mint 20 év volt, a táliboknak pedig nincs F22-esük, mégis köszönik szépen, elvannak.
Béke, éljen az FF5 :-)
Az IM-et azért kérdeztem,mert találtam pár számot a gépen,feltöltöm .
Klasszikus régiek.
Hol? Mikor? Most vannak alsó hangon 20 évvel elmaradva. A világ nem tétlenkedik az oroszok meg eléggé megérzik a válságot.
Nyersanyag van, nem vagyok oroszpárti, de ott is vannak okos emberek.
Eszköz néklül akkor sem megy. A nyersanyag meg azért van föld alatt, mert nem felhozható, vagy nem gazadáosan felhozható.
Egy komoly konfliktusban ez történne, ha valaki fenyegetné Orosz Anyácskát.
Jelenleg õk vonultak be Grúziába és nem más Oroszországba.
Afganisztán meg más téma. Ha a római kori hadviselési stílus vívna hamar rend lenne. Csak a XXI. században ez nem aratna osztatlan sikert.
Orosz haditechnika most? én nem írnám le.. Putyin azért lök oda is pár morzsát hogy menjen a gépezet
Igen. Szó szerint. A nyugati fejlesztési pénzekhez képest 1/20 összeg kb. Most vannak 15-20 évvel elmaradva. Akkor lehet saccolgatni.
Amejika csak vár a csodálatos pillanatra mikor 0 emberveszteséggel gyõzheti le Oroszországot! Csak az a fránya közvélemény! Pfúj!
Addig is marad a NATO rövidítése a "NO ACTION TALKING ONLY"!
<#idiota>#idiota>
A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
"Asszem" a 171-es számú volt az utolsó NVidiás cucc, ami jól muzsikált.
Az Omega az 169-es. Nekem bevált, de lehet, a te új karidhoz már nem jó.
Keress egy régebbi drivert és mindent úgy setupolj, ahogy az EECH topikban láttad a képeimen.
Iron Maiden? Miért kérded? Persze, szeretem, õk klasstzikusak <#eljen>#eljen>