52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29455 ha már kérdezed:) totál hidegen hagy a fúszball
22 kutyaütő agyonvizetett botlábú kerget egy bőrbogyót a gyöpön...
ja és szanaszét verik egymást a szurkolók, meg várost falut amerre járnak
Bocsánat de ez legalább őszinte:)
-
#29454 Hát ajánlom, hogy itthon is nyerjünk,mert pestre megyek fel szurkolgatni szóval jó játékot akarok hamár 1500ft-t kiadtam a különvonatra^^ -
#29453 te nem vagy képben? :D
A Debrecen lehet hogy kijut a bajnokok ligájába, mert idegenben nyertek 1:2-re. Ami kurva jóóóóóó.
Legutóbb a fradinak sikerült 1995-ben.
Ha nem értenéd: a Bajnokok Ligája a legrangosabb kupasorozat ami létezik európában.
HOLAAA!!!!
Na bocs az OFF-ért. -
#29452 -
#29451 jaj:) elég ha annyit mondtál volna hogy foci
mind1
sok sikert nekik! jó szurkolást
no meg jó aug20-át mindenkinek! Viper neked is küldök majd pár petárdát oda az urán dúsító üzembe (tudom a munka nem állhat le:)
tartom a számat nyugi -
#29450 Északi isten,de itt falun így hívják a DVSC-Teva nevű futball klubbot ami 2-1re nyert Bajnokok Ligájában a Levszki Szófia ellen^^ -
#29449 Loki = ?
ez valmi skandináv harcos játék? -
#29448 2-1 ideeeeGyerekek nagyon jót játszott ma a Loki
szóval:SZURKOLJ HÁT NEKI GYŐZZÖN A LOKI!!
[Bocsi nemtudom magamban tartani] -
#29447 Pár képet lőttem megint :-)
-
#29446 Hülle -
#29445 az lehetetlen.. a nők nem vezetnek gépet
sőt! a niggerek sem -
#29444 Köszi. 21:19-nél a szöszi csak az tényleg vadászpilóta tudtommal! -
#29443 netratt.com -
#29442 netratt.com -
#29441 A Vadászpilóták filmnél mi a kód amit kér a rar? Véletlenül letöröltem a levelet... -
#29440 Ja. :)
(Én nem feltétlenül ezt tettem volna be, mert van jobb minőségű, bár ez az akciódúsabb.) -
#29439 Te Balázs! Most nézegettem a Falcon Wikin, az FF5 ismertetésnél a Te videóddal ismertetik :-)
Ott van legfelül -
#29438 Aeyes régebben készült kabinjai mennek az OF-el, anno postolt egy kis segítséget Lazystone a Frugalson. Érdemes átnézni.
Sok kabint letesztelt.
Jómagam inkább a tizenhatossal repkedek és alap kabinnal, de az F-15 C-t az próbáltam, simán fel megy rá a F-15C_Superpit_v2.2 -
#29437 lesz helyette másik nyomoronc brigád:) ez az ország már csak így műkszik, csak a hülyék kerülhetnek be oda -
#29436 Áldozzuk fel a maszop székházat.A parlament épülete szép és nem tehet semmiről :)
Szerintem ha képes lenne rá már rég kiokádta volna azokat a nyomoroncokat. -
#29435 eldozatvállalásra van most szükség.. -
#29434 Magáért az épületért kár lenne.Az emberanyagért már nemannyira.. -
#29433 fosnak hogy valki direkte rázuhan a diliházra (párlámente di lácsáre) -
#29432 Biztos valamelyik fosbojlernek zavarja a lelki nyugalmát.Rohaggyanak meg. -
#29431 Itt. -
#29430 Hát komolyan mondom ezt nem hiszem el!
Holnap nem repülhetnek valakik ( csak félig hallottam ), köztük franciák akik csak ezért hoztak ide egy gépet...nc -
Mr Bull #29429 Igen az OF-hez. Köszi. -
#29428 Mármint OF-hez? Aeyes oldalán a free 2D kabinok talán jók és egy-két fizetős talán ott is. Aeyes alapvetően az FF alá fejlesztett kabinokat. Asszem most váltott át OF-re. Az OF alapból bír szép kabinokkal, bár számszerűleg kevesebbel, mint az FF széira. -
Mr Bull #29427 Sziasztok!
Az OFF-hoz hol találok kabinokat vagy melyik FF4 kabin jó hozzá? -
először aztat gondoltam szivatol... de ha jól tudom máma valmi röptetős banzáj van Pesten
másrészről...
ha egy autentic rózsafából készült origi propider (papucs) szánkázik a dunán egy 500as König-től hajtatva, max arra..
-
Razor18 #29425 Pollux szerintem kiverné... magát a józan észből, ha látná... -
Razor18 #29424 Itt igazgatja magát a Breitling féle L-39-es kötelék a Duna fölött... Libabőőőőőőőőőőőr B+!!! -
#29423 Jahh, míg el nem felejtem:
Feltöltöttem este a tárhelyre a régi gykorló küldetéseket.
Old_Trainig_Missions.zip
Van benne info file is, ami az OF-re vonatkozik. Egyébként régebben kipróbáltam, FF5el is megy, ahoz is lehet használni, hogy területváltás után ne legyen üres a training rész. -
#29422 Máskülönben nem is tudnék ide is írni :-P -
#29421 Sztem Viper elfelejtette mondani hogy ő a főnök és ő leltároztat 20.-án is
bocsi Vip -
#29420 20-án ráadásul délután. Tök mindegy, hogy Karácsony, vagy Húsvét.
Sok olyan cég van, ahol menni kell mindig, mert nem állhat meg a folyamatos termelés, be és kiszállítás.
Most pl. leltározunk éppen. Azt sem tudom mikor végzek ma.
-
#29419 Akkor kellene valami input. -
#29418 Na most megyek le hídba. 20-án dolgozol? Hát azért ez aztán tényleg meredek... -
#29417 Nehéz ügy. 21-én nem dolgozom egyébként.
-
#29416 Szemetet eldobni ritka nagy bunkó dolog.
Ha nincs kuka, akkor otthon dobom ki. Ennyit kéne csak megtenni.