Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért sütök én még szalonnát is poroltóval a hátamon,hogy megérjem..😊)
Az összes firefighters "locos",náluk csak a smokejumperek locóbbak😊),mert õk nem bemennek a tûzbe,hanem beleugranak.....
<#law>#law><#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
FF5?????? Háááááát,meg is kell azt érni......
De azért az FS9-is durva,de persze,imádom a Falcon-t is!!!
Nem olvasod mit ir Balage?<#integet2>#integet2>
Biztos ,hogy FS-ezni akarsz?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A hétévgi OF multi, meg lehet hogy nem is OF multi lesz. 😉
A régi Freefalconnal szerintem ne szenvedj.
Itt, a raktár 2-ben megtalálod a legújabb cuccokat.
Nemsoká kiadása lesz a FreeFalcon 5-nek, addig javallom a FreeFalco4-et ( másnéven Redviper-t ), vagy a mostanában itt is sûrûn tárgyalt Open Falcon 4.7-et. ( Nálam most ez utóbbi a kedvenc. )
Ez utóbbihoz kell az OpenFalcon 4.5 OCI és a 4.7-es javítás.
A magyar honlapra kattintva találsz magyar kézikönyvet, magyar oktató videókat és sok okosságot. Azokat is ajánlom áttanulmányozni.
F18-as pit is van, fizetõs, Aeyes csinálta. Az igen szépen kivitelezett.
Hogy jól bezavarjalak van még a gyári, külön Falcon 4 Allied Force is, node inkább olvasd a magyar kézikönyv elejét és rögtön okosabb leszel. Nem szaporítom itt a szót feleslegesen.
A videómat végre megoszthatom. Most már külön engedély nélkül csinálhatok bármit. 😉
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nyugszik <#vigyor1>#vigyor1>
<#hawaii>#hawaii>
Fehér gádzsók ha nem tetszik nemke idegyünni rámán gyerek putrijába mehettek vissza Lock on topigolni,vagy inkább játszuk le a Lonci-Flakon flém topikban ha még megvan^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Mindig "fair" :-) A fene bánja, ha jóval több az fps ezzel <#vigyor1>#vigyor1>.
Ezért is írtam, hogy szerintem minimális változás van benne, szinte ua.
Van egy 1,40 m átlójú fehér falrész nekem is a monitor mögött.
Csakhát ugye ez a világválság... <#idiota>#idiota>
Akkor multi indítás OF és BMS módra.
Parancssorba vagy ikonba:
F4-BMS.exe -hires -IP X.X.X.X
ahol az X.X.X.X a speedtest által dobott külsõ IP cím.
Server belsõ beáll.-nál az IP-t szintén a sajátot kell megadni.
valamint a sávszélt szintén célszerû.
ld. kép
cliens a szerver IP-jét adja meg fent, valamint az osztott sávszélt.
Most nálam is az van beállítva.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
áááúúú<#shakehead>#shakehead>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
<#idiota>#idiota><#taps>#taps>
mind1 azért fennhagyom a gépen😊
köszi<#eljen>#eljen>
A legútóbbi tesztverziókhoz nem kellett már a Falcon4.0. Csak one click és fent van a cucc. Viszont továbbra is "hagyományos" F4.0 regbejegyzést csinál. Tehát az átnevezésés telepítés továbbra is mûködik (ez érthetõ?). Ha ezzel nem veszõdsz akkor ugyanúgy csak ez vagy OF lehet fent.
A Config Editor nagyon átalakul és több új opció is bekerült.
Az OF-nek meg kell az F4.0.
Csöndben vagyok,mivel nem ültem a gép elõtt,várva hogy a nagy Kaszás mit felel.Az hogy nem tudod mire céloztam ,nyilván azt jelenti,hogy nem egy
ilyen "keménykedésed "volt.
Az is összemosás,hogy Balázs a haverom,mert nem az,de kedvelem,ez viszont igaz.
Nyilván van hibája neki is,ezt nyilván meg is lehet neki mondani,csak kicsit furcsa hogy ezt mindig egy 3-4 fõs slepp tesz egyszerre.
Több fórumon is.Ez aztán tényleg tisztességes dolog.
Érzékeny terület?Ja,hogy fakezû,töketlen....aha.
A fakezûséget lsz..om,nekem nem az életem a szimulátorozás.
A töketlenrõl meg ne nagyon nyilatkozz......
meg kábé mekorra lesz így tömörítetlenül??
tényleg igaz hogy néha Balázs kioszt itt mindenkit "logikailag", és talán néha picit férfiasságában sértheti néha az embert, de MEGSZOKHATÓ <#eplus2>#eplus2>
Éles helyzetben egyikönk se volt még, szobapilóták módjára veszekszünk olyan dolgokról amitõl igencsak messze vagyunk.
Amúgy se akarok repeszt a tomporomba...
másrészrõl hajlamosak vagyunk elfelejteni az úgynevezett "I was Very Lucky" faktort, ami a való életben sokszor felüti a fejét.
falat lehet dönteni 5 pontban ha az a megfelelõ helyen és idõben van...