52965
  • Wampa
    Volt egy munkatársam,zenészrockercsávó,annak idején felléptek Debrecenben....kiállt a singer a szinpadra és imigyen szólt a mikroba:
    "Szeasztok!A miskóci bányászok üdvözletét hosztuk a debreceni parasztoknak!:)
    Szerinted megkergették őket?
    Debrecen szép város.imádkoztam hogy oda vigyenek le katonának.Kicsit melé csúszott,Nagyatádra:)De viszont voltak debreceniek:))
  • Wampa
    49-55 ig Debreceni Lokomotivnak hivták
  • Wampa
    láttam
  • Wampa
    Kerestem képet,tegnap látam egy katapult ülést,mert elősször én is ilyesmire gondoltam.A tetején volt két oldalt,massziv lekerekitett vas,nem ilyen...majd ha találok képet linkelek.
  • Boconadi
    Open Falcon, FF5, AF, nekem mind1.
  • Molnibalage
    FF5-tel? Akkor fel kell raknom az aktuális verziót.
  • Boconadi
    Este akkor repülés? Vagy holnap?
  • Scottt
    Én is szeretek itt élni bár tartom magam ahhoz az állításomhoz, hogy Debrecennél több parasztot csak BP tartalmaz:/
  • Molnibalage
    Hát nem egy koszos, zajos, büdös aszafalt és betondzsungle, mint Bp. nagy része...
  • L Viper #29486
    Én nagyon szeretek itt élni, bár nincs hegy, folyó, de akkor is.
    Nincs árvíz, földcsuszamlás :-)

Viszont fa van millió, olyan a város fentről, mint egy erdő :-D

PL:

• Gundark 1 1
    Hmm. Elmés :) Köszönöm.
  • L Viper #29484
    Debrecenei Vasutas Sport Club. A vasutasra utal a locomotion angol szócska, amiből lett a loki.
  • Gundark 1 1
    Kedves Bennszülöttek :) (Főleg Vipera és Scott :) Miért hivják a DVSC-Teva-t Lokinak?

Bár tulajdonképpen kedvelném Lokit, mert legalább akkora rohadék mint én :) Thor lenne a befutó ha nem lenne olyan kis khm... Egyszerű. Bár ezt jobb neki nem mondani mert nála van a Mjölnir aztán verekszik vele.
  • L Viper #29482
    De jó hogy van fent több verzióm is egyszerre. Csak annyit kell csinálni, hogy a \Falcon4\terrdata\korea\terrain\ tartalmát ki kellett cserélnem a jó SRTM-esre és megy szépen.

Feltöltöm majd a jó fájlokat is a tárhelyre és egy cserével jó lesz.

Azért bohóckodom ezzel az utólagos dologgal, mert nekem nem tetszenek a beintegrált reptér update textúrák. Szerintem az eredeti Tom félék jobbak. Persze kinek mi jün be jobban.
  • L Viper #29481
    NO AZ OF SEGÉDLETEMBE MÁRIS LESZ MÓDOSÍTÁS!

Ha utólag telepít valaki HiTilest a BaZ SRTM domborzat nem aktív. Visszaáll az alapra.

Sajna utólag nem lehet aktiválni a BaZT - SRTM Korea.exe-t. Csak telepítéskor indul magától.
  • L Viper #29480
    Akkor melyik részen található a sarkantyú?
  • Wampa

Environmental sensor. The purpose of the environmental sensor is to sense seat airspeeds and altitude and send this information to the recovery sequencer. As the seat travels up the guide rail,pitot tubes located on both.sides of the headrest are exposed to the airstream. As you can see in figure 1, a static port on the environmental sensor monitors the pressure. Pitot and static pressure inputs are sensed by the speed and altitude transducers in the sensor. The transducer outputs are in turn applied to the sequencer for selection of proer recovery mode.
  • L Viper #29478
    Szerintem te a plexitörő sarkantyúkra gondolsz.
    Valamilyen bibi esetén azok hivatottak széttörni a plexit.

Itt egy írás Kővári Lászlótól.
  • Molnibalage
    Haditechnikai topikba mehet bátran az ilyen kérdés.
  • LeonSilver
    Valamint némi kis szösszenet, hogymi is az a Pitot-cső
  • Wampa
    Kérlek szépen:
    1.kép
    2.kép
    3.kép
    Tehát pitot csövek amik a sebességet és a barometrikus magasságot mérő szenzorokhoz tartoznak(valószinűleg)
  • mcsaba
    Sziasztok, nem tudtam melyik fórumba kéne irjak, de gondolom jó lessz itt is mert van köztetek aki nagyon ért a vadászgépekhez, amúgy nem fontos csak nem tudok elfele aludni mert ezen jár az agyam. A kérdésem az lenne mi az a két bigyó ami minden amerikai vadászgép katapult ülésén van a fejtámlán a két kis nyulvány, már régen is érdekelt mi akar lenni, elnem tudom képzelni mire van ott minden típusnál, az orosz gépekbe nem láttam még ilyet. Ha valaki tudja kérem irja meg. Bár ez a mai álmatlanságomon már úgyse fog segíteni.

Egy kép amin látszik bár nem a legjobban:
    kép
  • Molnibalage
  • Wampa
    Ez ismerős:))
    Hatalom....végtelen nagy Hatalom!!!!!
  • L Viper #29471
    Jah igen , de azt hittem publikba is nyomatod.
  • Molnibalage
    Te azokat már láttad. :)
  • LeonSilver
    +1
  • L Viper #29468
    Jahh. Megint röhögnek rajtunk emiatt is. Az ilyeneket kéne kitakarítani örökre a felső körökből.
  • Gundark 1 1
    Hatalom. Valaki végre érezte hogy megmutatja hogy ő aztán betartja a törvényt. És most szívességet is tesz, mert ilyen elnéző is tud lenni.
  • L Viper #29466
    Lökjed már azt a képet 'vazzeg!
  • L Viper #29465
    A matuzsálemek repülnek, kaptak mégis engedélyt. Mi értelme volt ennek a kekeckedésnek vajon?
  • zaccos1
    Itt állok a teraszon és csorgatom a nyálam,lehet hogy mégiscsak lesz valami bemutató???!!!
  • Molnibalage
    Már vagy húsz perce itt körözget egy Gripen Miklós mellett. :)
  • L Viper #29462
    Ezt a fotót én csináltam :P

• Molnibalage
    Érdekel valakit két M2k-5 preview kép?
  • polluxware
    Gondoltam vidítalak egy kis Ahmedinezsádos pojénnal..

találtam pár titkos képet az ott levő titkárnőkről:
  • L Viper #29459
    Köszönöm, nagyon kedves és örülök neki, hogy gondoltál rám.

Anno gyermek és ifjonc koromban nagyon szerettem robbantgatni, meg gyúlékony, veszélyes anyagokkal foglalatoskodni, meg a testi épségem veszélyeztetni, legalábbis a felnőttek szerint.
    Persze minden biztonsági szabályt betartva tettem mindezt, mert első a testi épség! De komolyan.
    Milyen érdekes, hogy manapság már idegesít az ilyesmi.
  • polluxware
    "Ha majd meccsre jársz meglátsz sok csodát,A füstbombák szagát,A könnygáz illatát"

te ettől sokkal értelmesebb vagy...

Nícse indézetet dobj be helyette
  • polluxware
    most így sokkal jobb

gyóvanna tudom nincs jogom becsmérelni a játék iránti szereteteket.. bocsánat érte

csak valahogy... akkor is gáz ami ezt az egészet körbelengi

SZTEM
  • Scottt
    A szurkolók csak egymást verik,téged az ne zavarjon,az esetek 80%-ban a hozzájuk csapódó balhés alakok törnek-zúznak,őket senki se hívja^^