52965
  • L Viper #29535
    Tót kisebbségi érzés. Nevetséges amit művelnek. Az a gáz. hogy az Unió meg semmit nem szól ellenük, noha elvileg a kisebbségek védelméért pofáznak állandóan.
  • polluxware
    vitc, vitc...

nincs még egy ilyen ország, az tuti

arra leszek kíváncsi hogy lesz e a közeljövőben ciriburi Ficóékkal. egyre durvábban megy a gányoskodás amit úgy le is ..., csak ne bántanák a kint élőket miatta

siralmas padhelyzet ez az egész

nyakaskarajkodás meg csak rontani fog ezen
  • L Viper #29533
    Egyébként AF-ben némelyiket szinte lehetetlen lerázni. Okos taktikával meg kell előzni inkább, hogy rád indítsanak.
  • Mozes
    Köszi szépen a segítséget!

Akkor átnézem megint a kézikönyvet!

M
  • Gundark 1 1
    Erre tudod mit mondok? Amit az oktatóm szokott forgalomban. Mi megállunk a zebránál. Nem baj ha 10en nem. De ha tízből csak egy elszégyenli magát legközelebb akkor máris előrébb vagyunk. Az hogy az "ország" itt tart az a mi hibánk is. Mi vagyunk az ország.

Nem mennek el a szemetesig? Miért mennének? Hol tanulták volna meg? Otthon? Az iskolában? A gyerekeket nevelni kell, nincs velünk született erkölcsi érzékünk. Ezért zavar az is hogy bárki lehet tanár. Rendben de akkor a Dawn-kóros ember miért nem vezethet dömpert?

Ennél is jobban szeretem az értelmiséget ami "nem néz tévét" mert az hülyeség. Renben akkor kezdjünk el könyvet égetni, mert vannak szar könyvek is. Itt is az "ésszel" a jelszó.

Ártér? Hö az is jó, egy időben az önkormányzatok orrba szájba adták el ott a telkeket. Mé főd nem? Az a nagy szerencséje budapestnek hogy a nagy árvíz nem mostanában öntötte el. Ha akkor nem épülnek meg a rakpartok meg a gátak minden egyes évben elvinné a belvárost a víz, mert valaki mindig ellopná a pénzt. Persze lenne felelős. Mindig más.

Balázs: Most Hustler ki a franc ott? Ő van Aragorn helyett? Az meg hogy miért kötözködik? Több lehetőség van. Az egyik hogy nem bír téged. Lehet hogy okoskodásnak látja a javaslataidat. De egyébként jól halad az FF. Lassan megöli magát. Rá kéne menni a legrealisztikusabb avionikára, és minél életszerűbbre feltenni a repmodellt. Nem lesz belőle soha egy BS, de azért lehetne próbálkozni.

Valamelyik okos 20. nyilatkozott hogy ha most eljönne közénk István... Na baz attól mentsen meg titeket a sors, akkor szar világ lenne, igen gyorsan lekardoznák a "politikai elitünket" :)
  • L Viper #29530
    AF-ben nem megoldható.

Raksik kikerülésére sok gyakorlás és tapasztalat, meg a kézikönyvben találsz inkább használható infót.
  • Mozes
    Sziasztok!

Az AF-ben valahogy meg lehet azt csinálni, hogy a rádió üzeneteket szövegesen is kiírja a gép?

Ja és tudtok olyan videót ahol a bejövő rakéták elleni védekezést lehet megtanulni?

THX
  • L Viper #29528
    Nem semmi.
  • L Viper #29527
    Szomjúság oltása:

• polluxware
    tudnák írni én is mit ezügyben... de egyszerűen nincsenek már értékek

múlt héten majd elkaszált egy román kamion a híd aljában mert nem mentek a lámpák (zebrán!) - mindezt a rendőrség épülete előtt

ma este meg 2x állítottak meg a zsernyákok az isten háta mögötti poros földúton.. mind2x igazoltattak ezt kábé fél kilóméterre egymástól (szonda miegymás)

röhej az hogy mondom a másik párosnak hogy 500méterre innen már lecsekkoltak, nem kéne fontosabb helyen tevékenykedniük inkább

példul ahol kúrvára szükség lenne rájuk...

még azt sem mondhatom hogy a vidéken bóklásztak mert arra aztán tényleg nem lakik senki:)

pojén az a dologba hogy töltésen nem lehet menni mert valki kitalálta, most meg ÁRTÉREN SEM lehet mondván az rombolja a töltést!!!! hát beleröhögtem a rendőr képébe

pénz, pénz, pénz!!! ezt tudják csak gyüjteni

• L Viper #29525
    Számomra felfoghatatlan, hogyan lehet valaki akkora bunkó, hogy a pad mellett ott a kuka és 1 métert nem képes odamenni, hogy abba dobja bele a szemetét és ne a háta mögé.
    Szerencsére azért nem mindegyik ilyen, láttam normális ellenpéldát is, de sajnos az a ritkább.
  • polluxware
    erre a környezetre szabadísd rá a mostani fiatalságot..
  • L Viper #29523
    A korabeli képeken is látszik, mennyire igényesek voltak a régi emberek.
  • polluxware
    Falcon modul? ugye nem FS???
  • polluxware
    JAJJ!!! Hát a SAS, a sas-t nem engedték leszállni... hogy mik vannak:)

én megértek mindent, de lehet hogy itt se tetszene senkinek ha Szöged belvárosában Ficó szobrot szeretnék avatni

siralmas és vicces, poétikus eme augusztus vége
  • polluxware
    Én a mai eset után már semmin nem lepődök meg:)

lassan totál egyet értek itt veletek hogy sűvít a sötétség meg a degecség az országban... bibi csak az hogy nem lesz jobb
  • Buren
    Ej, de szép dolgok készülődnek itt a nagyvilágban.

ON
  • Molnibalage
    OFF

Csak én sírok ilyen sztori olvasása után?

ON
  • L Viper #29517
    Mert egy keleti ember vagy, csak ő lehet okos.
  • Molnibalage
    Komolyan modom ilyenkor lenne kedvem Hustlert elküldeni a sunyiba.

Mintha csak az lenne a szórakozása, hogy velem kötekedjen mikor kinyithatta volna azt a kibaszott RP5 kézkönyvet vagy tesztelhette volna a Falcont, ha már fejleszti is. Mi a bánatért nem hisz nekem miután felfedeztem pár olyan bugot amitől a játék = volt a 0-val?
  • L Viper #29515
    Köszi a multit, rakok 3 képet:

• L Viper #29514
    TeamSpeak:

tss.thomi.hu - szoba: Falcon - jelszó: kajla
  • Molnibalage
    Készen állok. FF5.0 + hotfix és OF 4.7 van fent nekem.
  • L Viper #29512
    Nagyjából készen volnék.
    FF5+Update - OF 4.7 - AF 1.013 -al vagyok jelen.
  • Molnibalage
    OFF

Ez jó! :)
  • Scottt
    :)Eltudom képzelni a tömeget 1 ilyen beszólás után:D
  • Palinko
    ez így nem jó! mert mindenkis a saját fájlait látja, mappánál van a share gomb azt nyitsd meg ott lesz egy hosszú kód azt másold be.
  • Palinko
    jah erre nem is gondoltam! valószínűleg ez lehet, mert nem manuális az ernyő nyitás, most ahogy mondod mintha hallottam volna olyan esetről hogy eszméletlenül jött le a pilóta az ernyővel.
  • Bagg88
    Adatlink

Csatoltam egy adatlink fordítást,magamnak készítettem,hogy megértsem miről van szó.Gondoltam megosztom veletek.Remélem érthető lesz,mert nehol kicsit nyers a fordítás.
  • Molnibalage
    FF5.0. Egy kb. 1 perces teszt is kellen e kézikönyvhöz, a beaming változót kellene tesztelni. Most megyek, kb. 1,5 óra múlva jövök.
  • L Viper #29505
    Akkor melyik Falconnal próbálkozzunk?
  • Molnibalage
    Ok. Addig még telepíteni is kell. Az kb. 10 perc.
  • L Viper #29503
    Gondolom a pitot akkor lép működésbe, amikor a pilóta zuhan az üléssel együtt és kellenek a légnyomás adatok. Abból számolhatja ki, hogy mikor váljon le az ülés és mikor nyíljon az ernyő.
  • Palinko
    már csak az maradt a kérdés (báris számomra) hogy minek a katapultülésen a cső, mert ugye elzárt pilótafülképen úgy sem használatos, ha meg katapultálni kell akkor meg sztem úgyis mind1 mennyivel repül, persze későbbi adatelemzésekhez még jól jöhet, hogy ki mennyit mit viselt el. vagy van valami gyakorlatiasabb használata is?
  • L Viper #29501
    Ajjaj, ezt már ismerjük :-)
    Fél tíz körül?
  • Molnibalage
    Hánykor kezdünk? Mert akkor úgy jövök haza a kajakozásból és bringázásból.
  • L Viper #29499
    Nekem van AF, meg OF. De ha FF5-öt óhajtotok, rakok azt is.
  • L Viper #29498
    Ja egy ideig ez is volt a nevük ( a komcsik adták ) 56 után újra DVSC lett. Igazad van ,a Loki név abból az időből ragadt rájuk.
  • L Viper #29497
    Ahh, ez jó rajz. Le is mentem ezt a képet.
  • Wampa
    Na ezen a rajzon jelölve van pititcső is meg a törőszerkentyű is:
    katt