Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kép
Pollux, holnap fogjátok leszedni. Ha az extrán végre megint lehet regelni akkor oda is felrakom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
linket tudsz adni, vagy a Falcon Gestapó kibelez ha egy nappal elõtte töltjük le?
ebben a piciny országban, úgy összvissz 6-7en..
<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
pfff.. <#duhos2>#duhos2>
- Múúúúúúúúúúúúúúúúúlti hétvégén. 😊
- Rohamtempóban kézikönyvet be kellene fejezni.
- Oktatóvideók két nyelven. Ehhez kell MP segítség is majd.
Nem tudsz egy screen-t betenni minden szépítés nélkül fullos méretben egy Block50-es kabinról?
apropó!
pdf is lesz hozzá? vagy az még készül
<#nyes>#nyes>
F-15E-t veri az F-14D-t?
Francnak kezdjek el ezen filózni, hogy utána valmit leírjak aztán szanaszét száfold amit írok????
semmi értelme... <#schmoll2>#schmoll2>
Másrészrõl a kettõt összehasonlítani eléggé nehézkes...
Az F-15E aztán született mert rájöttek hogy a gép iszonyatos terhet tud cipelni és van hely az A-G mód bõvíthetõségére.
Az F-14D meg hasonló tészta, de az akkor is Fleet Defender gép.
hasonló a kettõ<#nemtudom>#nemtudom>
Aim-54 Phoenix akkor is egy igen speciális fegyver... azóta se rakták más gépre, talán mert a Amraam bõven elég, másrészõl a nagy hatótávolságú orosz gyors bombzi gépek sem jelentenek már fenyegetést.
Az biztos hogy drága mindkét cucc, üzemeltetési, karbantartási szempontokat figyelembe véve..
sztem.. F-15E jobb.. Agm-65, és egyéb hodozási képességei miatt, F-14D amúgy is a múltéé
asszem
<#dumcsi>#dumcsi>
Minden más skin megy vele. A gépek 3D modelljei nem változtak kivéve, ha új gép lett betéve. Lásd, Il-28, Tornado, F-22.
Érdekes vita.
Nem tudom kinek juthatott eszébe olyan mondani, hogy F-15E-t veri az F-14D. Egyszerûen nem nagyon találok olyan pontot ami ezt igazolná.
Janhas skinek mennek majd vele?
annyira azért nem bugos hogy ne lehessen lerepkedni vele egy gyenge kis missznyát, ugyi?
még ki sem adták tudtommal😊 ->>>FS9
Viper te mit tudsz róla?"
képben vagyunk<#hehe>#hehe>
FS9-hez gõzöm nincs van -e? <#nemtudom>#nemtudom>
Talán az FS topikokban kérdezzétek meg.
tévedtem<#schmoll2>#schmoll2>
Sajnos FS9-re REX nincs meg,csak FSX-re!
Megjelent már?????
Az FS9-emen már a REX is fent van,és számtalan gép....
Nagyon csípem!"
Te TûzZsolti, Most va tûzz va nincs tûûz???
<#eplus2>#eplus2>
NAGYON KELL!!!!!!!!!!!!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#zavart2>#zavart2>
Akkora felbontáson, amit használsz nagyon jó az a 24 FPS "csonton".
Szerintem a jármûvek megjelenítése a Maverick képernyõn messze a legjobb az eddigi Falconok közül. Öröm a tankokat keresgélni :-) Linkeltem már ugyan, de:
Ha esteleg valaki nem látta eddig, így néz ki.
In the year of 2525. <#vigyor1>#vigyor1>
Az OF csonton, de tudja a 24FPS most nekem a régi exe-val és AVG-t lelõve, de csak a textured TGP nélkül.
Nem bánnám kicsit kevésbbé konspirálva....uis nekem ez jön be:
Not Found
The requested URL /Zager And Evans - In The Year 2525 was not found on this server.
Pedig már igen várom a FF5-öt,nekem se nagyon jó az OF,gyakran lefagy.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ground Environment Pro is nagyon szép <#eljen>#eljen>.
FS9-hez melyik F16-os kieget használod?
Az FS9-emen már a REX is fent van,és számtalan gép....
Nagyon csípem!