Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Hátha Aeyes csinál hozzá valami okosságot.
Molnibalage
Egy rossz hír van. Az FF4-es Aeyes kabinok nem mûködnek sajnos. 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Addig is, ma este így mulattuk az idõt Joe-val...FS9

Bocsánat az OFF-ért

Molnibalage
Egy kis kínzás. Ezért csak nem csapnak már agyon. 😊

Kép

Pollux, holnap fogjátok leszedni. Ha az extrán végre megint lehet regelni akkor oda is felrakom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Tezsvíreim, ha ez meglesz valakinek FS9-hez, Lémisztõ Vipela bácsinak azonnal szólni :-)
polluxware
sömost...

linket tudsz adni, vagy a Falcon Gestapó kibelez ha egy nappal elõtte töltjük le?

ebben a piciny országban, úgy összvissz 6-7en..

polluxware
kihagytad azt hogy : Bibibííí <#taps><#wave><#taps>

<#crazya><#crazya><#crazya>

pfff.. <#duhos2>

Molnibalage
Nagyon úgy néz ki, hogy hétvégén már repkedhetünk vele. Én most rakom fel a kész verziót. Ez lesz kiadva. Ez több dolgot is jelent.

- Múúúúúúúúúúúúúúúúúlti hétvégén. 😊

- Rohamtempóban kézikönyvet be kellene fejezni.

- Oktatóvideók két nyelven. Ehhez kell MP segítség is majd.

Molnibalage
Mivel Aragorn elment szabadságra úgymond ezért nem bizots, hogy minden benne van amit õt tervezett. Azért lesz mit olvasni, de aki FF4-ben otthon van az nem sok újat fog találni, de érdekességek lesznek benne.

polluxware
OF 4.5-ben volt még nekem is, aztán a 4.7es verzióban az options-ban a texel bias fix pont ezt javítja nálam.

Nem tudsz egy screen-t betenni minden szépítés nélkül fullos méretben egy Block50-es kabinról?

apropó!

pdf is lesz hozzá? vagy az még készül

Molnibalage
A 2D-s kabin esetén nem rémlik. Képernyõ szélén nagyon nagyon ritkán (pedig LCD-m van nekem is már).

polluxware
biztos kérdeztem már, de a mostani FF5-ben láttál képernyõ szélén szinezõdõ csíkot? avagy azt a halovány kék sávot a kabin mentén?

Molnibalage

<#nyes>

zsoltfireman

polluxware
"A hétévgi OF multi, meg lehet hogy nem is OF multi lesz. 😉"

F-15E-t veri az F-14D-t?

Francnak kezdjek el ezen filózni, hogy utána valmit leírjak aztán szanaszét száfold amit írok????

semmi értelme... <#schmoll2>

Másrészrõl a kettõt összehasonlítani eléggé nehézkes...

Az F-15E aztán született mert rájöttek hogy a gép iszonyatos terhet tud cipelni és van hely az A-G mód bõvíthetõségére.

Az F-14D meg hasonló tészta, de az akkor is Fleet Defender gép.

hasonló a kettõ<#nemtudom>

Aim-54 Phoenix akkor is egy igen speciális fegyver... azóta se rakták más gépre, talán mert a Amraam bõven elég, másrészõl a nagy hatótávolságú orosz gyors bombzi gépek sem jelentenek már fenyegetést.

Az biztos hogy drága mindkét cucc, üzemeltetési, karbantartási szempontokat figyelembe véve..

sztem.. F-15E jobb.. Agm-65, és egyéb hodozási képességei miatt, F-14D amúgy is a múltéé

asszem

<#dumcsi>

zsoltfireman
Akkó jóvanakkó......

Molnibalage
Mire? A Janhas skinek egy része benne van már az FF5.0-ben alapból, a fegyvereké.

Minden más skin megy vele. A gépek 3D modelljei nem változtak kivéve, ha új gép lett betéve. Lásd, Il-28, Tornado, F-22.

Molnibalage
A hadjátat egyes esetekben instabil. Azért ne hangoztassátok, hogy ESETLEG holnap jön. Hustler nem írt olyat, hogy változna a terv. Ne tekintsetek semmit szentírásnak...

Érdekes vita.

Nem tudom kinek juthatott eszébe olyan mondani, hogy F-15E-t veri az F-14D. Egyszerûen nem nagyon találok olyan pontot ami ezt igazolná.

zsoltfireman
JANHAS most nagy skin gyártásban van,azt mondta készûl nagyon!

zsoltfireman

polluxware
Lehet már tölteni az FF5-ö5?? vagy csak holnaptól?

Janhas skinek mennek majd vele?

annyira azért nem bugos hogy ne lehessen lerepkedni vele egy gyenge kis missznyát, ugyi?

polluxware
"Aszondja REX...

még ki sem adták tudtommal😊 ->>>FS9

Viper te mit tudsz róla?"

képben vagyunk<#hehe>

zsoltfireman
L Viper
Azt tudom, hogy FSX-hez van, de nekem nincs meg az sem.
FS9-hez gõzöm nincs van -e? <#nemtudom>
Talán az FS topikokban kérdezzétek meg.
zsoltfireman
Naaaa.......Neked adom a sajtburgerem........<#idiota>

zsoltfireman
Jóvan...akkor figyelem a légteret tovább.....<#sniffles>

polluxware
Vipernek tuti megvan.. nyaggassuk õt!

zsoltfireman
<#schmoll2>

zsoltfireman
Jóvanna........ez van meg Real Environment Professional
tévedtem<#schmoll2>
Sajnos FS9-re REX nincs meg,csak FSX-re!
Megjelent már?????

polluxware
"De az FSX is komoly,fõleg a 16-os miatt,de nekem gyári ACC packos cuccom van,és sok gép nem fut rajta!
Az FS9-emen már a REX is fent van,és számtalan gép....
Nagyon csípem!"

Te TûzZsolti, Most va tûzz va nincs tûûz???

<#eplus2>

zsoltfireman
Kiadták FS9-re a REX-et????
NAGYON KELL!!!!!!!!!!!!
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#zavart2>

Molnibalage
Azért négyszeres aa kell. Az AF akkor fontos, ha a legutols szöveget is látni akarod a géptesen messzirõl és a legutolsó csavart is. 4xaf nekem elég, de az aa-t szertem 8-ra is feltenni. Nagyon sokat számít a filmezésnél.

polluxware
sss..sss..s.s. link????

L Viper
De kiadták.
polluxware
Aszondja REX... <#hawaii>

még ki sem adták tudtommal😊

Viper te mit tudsz róla?

L Viper
Nagy felbontásnál szerintem elég a 2x-es élsimítás is, de sokan rá sem kapcsolják. Ez okozhat javulást. Az Anizotróp szûrés nálam nem befolyásol számottevõen, azt 16x-osra tettem.
Molnibalage
Megjegyzem, hogy a felbontás váloztatására teljesen immunis volt! Nem volt érzékelhetõ különbség. Az aa és af hatásának vizsgálata is hátra van.

L Viper
Textured TGP nálam is felejtõs, jó az anélkül is, szerintem korrekt annyi amit megjelenít.
Akkora felbontáson, amit használsz nagyon jó az a 24 FPS "csonton".
Szerintem a jármûvek megjelenítése a Maverick képernyõn messze a legjobb az eddigi Falconok közül. Öröm a tankokat keresgélni :-) Linkeltem már ugyan, de:

Ha esteleg valaki nem látta eddig, így néz ki.
Molnibalage
A szám címe ott van és a lényeg is.

In the year of 2525. <#vigyor1>

Az OF csonton, de tudja a 24FPS most nekem a régi exe-val és AVG-t lelõve, de csak a textured TGP nélkül.

Üdv Big B.😊
Nem bánnám kicsit kevésbbé konspirálva....uis nekem ez jön be:
Not Found
The requested URL /Zager And Evans - In The Year 2525 was not found on this server.
Pedig már igen várom a FF5-öt,nekem se nagyon jó az OF,gyakran lefagy.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage

L Viper
A raktár 2-bõl nem jön le hamarabb az OF 4.5 OCI ?
Ott van a 4.7 is hozzá. Ennyi kell csak.
repvez
OCI= one click install.Tehát ez az olyan telepitot jelöli amit csak elinditasz és mindent felrak magának ami kell.
Willenbrock
P.Bayrõl le tudom tölteni az OF 4.5-öst,ezt utána csak 4.7-el kell patchelni és akkor kész is igaz?Mi az hogy Open Falcon 4.5 OCI?

zsoltfireman
Az enyém is ilyen!

Ventura82
Ilyen az FSX? Elõször azt hittem, hogy valódi... Nagyon komoly.

zsoltfireman
FS9-hez sajnos nincs szép F-16 kiegem! Sajnos!
A CS B-707-et meg most hajkurászom!

L Viper
Nagyon szépen fel lehet javítani az FS9-et. Én is nagyon szeretem, többet használom, mint az FSX-et.
Ground Environment Pro is nagyon szép <#eljen>.

FS9-hez melyik F16-os kieget használod?
zsoltfireman
De az FSX is komoly,fõleg a 16-os miatt,de nekem gyári ACC packos cuccom van,és sok gép nem fut rajta!
Az FS9-emen már a REX is fent van,és számtalan gép....
Nagyon csípem!

L Viper
Már nem az FSX a menõ? Mi történt?