52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29575 Stess test 0.o -
#29574 Szerinted neki honnan van meg. Még minidg a PMC Tactical az ahonnan a helyszínek leszedhetőek.
Pl. itt keresgélj. -
#29573 Le lehet valahonnan tölteni? -
#29572 Gyerekek,most jött meg a vonat.Ez hihetetlen volt
GYŐZTÜNK -
#29571 OF 4.7 Aegean hadszíntér:
-
#29570 Holnap frissítem az OF segédletet és feltöltöm a jó BaZ SRTM fájlokat is. Akartam korábban is, de nem jutottam odáig. -
#29569 :D -
#29568 honnan veszed hogy nem örülök? -
#29567 Most tényleg muszáj ilyen negatívnak lenni? Nem lehetne esetleg örülni egyszer az életben? -
#29566 Nem lesz nehéz, épp dolgozom :-) -
#29565 hullócsillag az égen... -
#29564 Viper, kijózanodsz csütörtökre? 2:0! :) -
#29563 Esetleg szerda, vagy csütörtök. -
#29562 Ma már késő van, fejlesztek és kézikönyvet bővítek. Holnap este 8-i röpi. -
#29561 Nem akartok valamikor repülni? Ma, vagy esetleg holnap este? -
#29560 A múltkori strandos "méltó" folytatása :-) -
JohnTerry #29559 Kurva nagyooook! főleg Sztálin -
#29558 OFF
Mekkora helyzetek! :)
ON -
#29557 ITO OF alá. -
#29556 :-)
Ha ide beírtad volna akkor ezt a kis problémát, biztos, hogy pár percen belül segített volna valaki, még képpel is :-) -
#29555 Ideiglenes kézikönyv 22. oldal. Még kép is van róla. -
#29554 Az setup advanced részénban van egy flight controls. A második sorban van a gázkar. A kézikönyv is elmlíti emlékeim szerint. -
Mozes #29553 az FF5-öt próbáltam, de nem tudtam beállítani hozzá Throttle-t és a Fighterstick-et, hogy menjnek. A bot még ment, de a Throttle nem, nem is találtam neki olyan opciót ahol meg lehet adni mi legyen az gázkar. Az AF-ben ez kurva egyszerű volt. -
#29552 Egyébként AF mellé egyszer próbáld ki az FF5-öt, vagy az Open Falcont.
Pár Open Falcon 4.7 kép:
-
Mozes #29551 Köszi szépen :) -
#29550 Itt a két dogfight videó a listában.
Itt meg a másik. -
Mozes #29549 Ne haragudj megmondanád pontosan hol?! Balfaszoskodom már itt, végignéztem az összes linket és sehol nem találtam ilyen nevű videókat!
Köszi szépen! -
#29548 Dogfight training 2 és a Radar missile and wingman ops videóban is van szó erről. -
#29547 nekem az is élmény ha csak veletek repülhetek :) -
Mozes #29546 Köszi. de ott nem találtam pedig végignéztem az összeset.
Melyikben van a rakétaelhárításról?
-
#29545 Lehet nem is élvezted volna most a multit.
Mindenféle radarteszteket csináltunk FF5-el, különböző távolságokból, stb.
Kell pár érték Balázsnak a munkához...
Aztán volt egy kis hadjárat repülés is.
Legközelebbi multi OF 4.7-el lesz. -
#29544 az fasza lehet ilyenkor :)
Amúgy jó hogy én kérdeztem a multit és én nem voltam :D sry -
#29543 Én meg dolgozom éppen. :-)
-
#29542 Ja, társasjátékot nyomtunk idáig. 5 órás parti volt. Vesztettünk... :)
(Rettegés Arkamban.) -
#29541 Durvulsz, de jogos.
( A végén azt hiszik, együtt söröztünk és most megy a hőbörgés. )
-
#29540 Az EU az én szememben egy rossz vicc. Csak a hülyeségért pofáznak, de mikor tényleg rendet kellne tenni akkor semmit. Most megvárják, hogy EU-n belül legyen még egy Koszovó? Megáll az ember esze?
Az EU parlamenti szavazás helyett inkább arra kellett volna szavazni, hogy az ottani barmokat is Leo II vagy Challeger II tapossa -e agyon. -
#29539 Jó reggelt Balázs :-) -
#29538 Az FF4 oktatófilmek között van ilyen. Lesz majd FF5.0-höz is. Majd egyszer... -
#29537 NVidiásoknak, akik újabb drivert használnak egy megoldás, arra a hibára, ami "gebaszossá" teszi a Tactical Reference és a Munitions képernyőket:
Alt + Tab után a leírás és a táblázat rész a piloniokkal jó lesz, a gép 3D modellje eltűnik, de ami fontos az látható.
A régebbi driverekkel persze mindenhol tökéletes. -
#29536 Ne ítéljük el őket.. rossz lehet nekik, van egy országuk 10 perce, és erősnek akarják magukat érezni. Kéne nekünk is egy megmondóember. Az megmondaná nekik a tutit (szlovák nacionalisták... :)) mi meg némi hatásszünet után elhatárolódnánk tőle. A mostani helyzetben az lenne a legkevesebb hogy hazaküldeném a szlovák nagykövetet, a többi féleszűnek meg vázolnám hogy majd ha ember módjára tudnak beszélni akkor küldjenek levelet.
Az EU akkor sem szólt semmit mikor a benes dekrétumokat helybenhagyták. Ja hogy lehet? Egyszerűen az EU németország franciaország és anglia szövetsége. ( no nem katonai :) A többiek meg a töltelék aztán valahogy csak lesz.