Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Leszarom, hogy igazad van-e vagy sem, ha észre vetted volna, soha nem szólok bele a technikai vitákba, mivel kurvára nem értek hozzá!
Az irritál amilyen stílusban beszélsz a másikkal! Egy hasonló fórumban sem beszél így senki a másikkal, amilyen stílusban Te itt osztod az ész mostanában! Mi a szarért nem lehet kulturált formában kifejteni az érveid? Azt hiszed attól van igazad, ha arrogánsan viselkedsz?
Régebben nem voltál ilyen... emlékszem még én is melléd álltam amikor a Lock-On topikban osztottak! Jelenleg úgy viselkedsz, mintha mindenkit te rántottál volna elõ a hátsódból...
Nem baszogatni akarlak, csak már bántó, és gondoltam szólok, mielõtt valakit komolyabban meg nem bántasz... valahol rossz felé vetted az irányt!
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez az,utáljuk együtt mind Viperát😊))))
<#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Én általánosan mondtam.Azt meg ne keverd össze hogy mi néz ki ugy mintha kosz lenne azzal ami az idojárás miatt fakult meg ,kopott le vagy a sos viz hagyott nyomott rajta.
Te képekröl itélsz én meg tanulmányaimbol és megint csak ezt kell mondanom személyes tapasztalat.
1 a gépen meg "csak " olyan ritkán kell mászkálni, hogy repülés elözetes elökészités , repülés elötti elökészités és repülés utánni ellenörzéskor is végig kell nézni minden egyes rendszert ami az adott gép ellenörzési utasitásába szerepel.Még akkor is ha nem is repült a gép.Ha több feladatra megy akkor egy ismételt ellenörzésnél is.Az igaz hogy ez a keleti tipusokra vonatkozik az amcsikat nem tudom hogy milyen szisztéma szerint dolgoznak.Tehát napjába minimum 4szer.
2. a kosz egy repülön nem tud sokmindenböl adodni csak a kifolyt üza, kenoanyag plussz a rárakodott por.Namármost ha nem takaritod le akkor megcsuszhatsz és leesel a géprol vagy bevered a különbözö tesztrészeidet, esetleg tönkreteszel pár alkatrészt.
3. az elöbbiböl adodik hogy könnyen tüzet okozhat.Nehezebb a koszban észrevenni a meghibásodásokat.
Ennyi
Várjuk a linket.
Már megint L_Viper van elönyben ö már T+10 perc mulva telepiteni fogja a játékot.Mi meg a leterhelt szerveren örulunk ha ma egyáltalán lejön.
2. Pontról pontra végigvettem miért téved aztán kérdeztem egyet. Mi ebben elviselhetetlenebb. Érveltem is, bizonyítékot is adtam.
3. Te is nézzed már meg a netet. Ez tök átlagos gép. Ennél sokkal mocskosabb gépek repkednek szerte a világban.
NAVY
Még NAVY.
Még, még.
Tornado.
F-16.
Mutassak még? Tényleg mutassak még? Te
A kecsekmétre jött A-7E gépek is elég viharvertek voltak.
Téged sem értelek. Ti direkt élvezitek, hogy kötekedhettek?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem vagyok benne biztos,de mintha "agresszort"repültek volna F-16 ok a Navy-nek,a Kfirek után,illetve épitettek valami kiképzõ gépet belõle,amivel modellezték pld az F 18 repülését,csak olcsóbb volt a 16 ost reptetni
www.smart-bus.hu
Hustler
Szóvel ennyire biztos a kiadás. Töltöm fel ezerrel. 12 db 95 MB + 1 db 33MB-os file. Most vagyok a negyedik közepén.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. Nem szeretet kérdése. Nem kötelezõ F-16-ot szerelni. Én vállom ilyen "szar" körülmények között is. Asszem Zord vagy Kõvári volt kint. Nem éppen fikázni való amit õk tesznek. Magán a gépen meg ritkán kell mászkálni és nem enni kell a gép felületérõl ahogy már írtam. Budpest átlagos utcája ennél mocskosabb.
2. Miért is balesetveszélyes az, hogy koszos a gép?
3. Ez részben igaz. Akkor a US NAVY és sok más légierõ miért nem aggódik annyira mint te?
Csilli-villi,a bemutatókra jók!
A NAVY,MARINES F-16A is ilyen koszosak!
Mikor lesz letõlthetõ link????<#idiota>#idiota>
Igen is fontos hogy a gépek tisztán legyenek tartva.
1.Te sem szeretnél koszba mocsokba dolgozni
2.Balesetveszélyes
3.Meghibásodáshoz vezethet.
www.smart-bus.hu
koszosak!!!
Zsolti ha valamelyik skin tetszik megcsináldhatod😊
Ezek szerint Aragornnak tetszett.
Naná!
Kellemes meglepetés volt viszontlátnom a 292. oldalon a mûvemet <#hehe>#hehe>.
Ezek szerint Aragornnak tetszett.
Te most ugyanazt pakolod fel amit mi fogunk?
te emilben kaptad, vagy csomagonként, vagy netán valmi titikos fájlmegosztóról?
A GMT -6 12:00 az szerinted mennyi. Mi GMT +1 ben vagynuk. --> Ez hét óra. Magyarán este hét fele lesz kint Hustlertõl elvileg.
Furdikálja ám az oldalam, hogy õszinte legyek<#eplus2>#eplus2>
Tehát hogy pontosítsunk, aszondod du. 6óra?
linket meg valmi Falcon 4.0files oldalon találok majdan
lassan most már tényleg csak 2😊
Egy fontos kérdés!!
Valmi olyat olvastam hgy CRC hibára hivatkozva tömörítetlenül kerül a netre a csomag.. namost ha ez 3gigát nyom, akkor csóró 1-2megás netes emberkék rághatják a rágni valót...
Igaz ez?
www.smart-bus.hu
<#integet2>#integet2>
FPS problémák pár helyen elõfordulhatnak. Egyes esetekben nagyon nagyon "sûrû" lehet a hadjárat. Ott néha nem lesz meg a 24 FPS az elsõ órákban. Amikor nagyon sok rakéta van a levegõben vagy bomba az megeszi az FPS-t. Tegnap repültem egy 1983-as hadjáratot Hyon-Ni környékén. 8x aa és 4 x af mellett 1280x960-ben 50-80 volt az FPS.
Az Iron fortress egyes FLOT szakaszain és a Rolling fire esetén van gond. Viszont a bubble sokkal nagyobb. 40 mérföld környékén már egyediek a gépek és nem a 2D-s világban vannak! Így ilyen az FPS.
Majd írok egy "known issues" listát. Hát elég hosszú lesz és egyes esetekben illúzió romboló lehet, mert egyes részei a játékmenetet érintik.
Mitha érzékenyebb lenne az atni virus szoftverekre. Lehetséges, hogy ki kell majd kapcsolni õket.
Elvileg 12:00 GMT -6-kor jön a link. Tegnap még ezt mondta Hustler. Kéretik nem terjeszteni.
Aeyesnek csak módosítani kell a telepítõket, hogy felismerje az új verziót.
Death Match-et nyomtak, Quake stílusban.
A Blue Angels 18-as alatt volt a Megahealth, csak valaki már felvette.
elõször nem vágtam mi francnak neked boing 707, aztán rájöttem.. (tényéros)
fs9ben multiztok... ez új
Ti voltatok a katonák?😊