Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Átveszem a Vipera utáló szakasz vezetõ pozícióját mert tõlünk kb 0,5kmes körzetben mindenki 30/20mb nettel virít.Én meg szenvedek a 2mb-sel.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Vége lett? Most erre mit mondjak? Semmi közöm hozzá, de legalább egy fokkal érthetõbb, hogy mitõl vagy ilyen agresszív!

Leszarom, hogy igazad van-e vagy sem, ha észre vetted volna, soha nem szólok bele a technikai vitákba, mivel kurvára nem értek hozzá!

Az irritál amilyen stílusban beszélsz a másikkal! Egy hasonló fórumban sem beszél így senki a másikkal, amilyen stílusban Te itt osztod az ész mostanában! Mi a szarért nem lehet kulturált formában kifejteni az érveid? Azt hiszed attól van igazad, ha arrogánsan viselkedsz?

Régebben nem voltál ilyen... emlékszem még én is melléd álltam amikor a Lock-On topikban osztottak! Jelenleg úgy viselkedsz, mintha mindenkit te rántottál volna elõ a hátsódból...

Nem baszogatni akarlak, csak már bántó, és gondoltam szólok, mielõtt valakit komolyabban meg nem bántasz... valahol rossz felé vetted az irányt!

www.smart-bus.hu

Scottt
Nem kötekedés,inkább "baráti" intelem^^ Tényleg olyan megalázóan kiosztasz mindenkit mintha egy szolga rosszul fényezné a cipõdet kb az a hangnem jut róla eszembe..<#wow3>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Már megint L_Viper van elönyben ö már T+10 perc mulva telepiteni fogja a játékot.Mi meg a leterhelt szerveren örulunk ha ma egyáltalán lejön.

Ez az,utáljuk együtt mind Viperát😊))))
<#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

repvez
Már megint konkretizálsz.
Én általánosan mondtam.Azt meg ne keverd össze hogy mi néz ki ugy mintha kosz lenne azzal ami az idojárás miatt fakult meg ,kopott le vagy a sos viz hagyott nyomott rajta.
Te képekröl itélsz én meg tanulmányaimbol és megint csak ezt kell mondanom személyes tapasztalat.
1 a gépen meg "csak " olyan ritkán kell mászkálni, hogy repülés elözetes elökészités , repülés elötti elökészités és repülés utánni ellenörzéskor is végig kell nézni minden egyes rendszert ami az adott gép ellenörzési utasitásába szerepel.Még akkor is ha nem is repült a gép.Ha több feladatra megy akkor egy ismételt ellenörzésnél is.Az igaz hogy ez a keleti tipusokra vonatkozik az amcsikat nem tudom hogy milyen szisztéma szerint dolgoznak.Tehát napjába minimum 4szer.
2. a kosz egy repülön nem tud sokmindenböl adodni csak a kifolyt üza, kenoanyag plussz a rárakodott por.Namármost ha nem takaritod le akkor megcsuszhatsz és leesel a géprol vagy bevered a különbözö tesztrészeidet, esetleg tönkreteszel pár alkatrészt.
3. az elöbbiböl adodik hogy könnyen tüzet okozhat.Nehezebb a koszban észrevenni a meghibásodásokat.

Ennyi
Várjuk a linket.
Már megint L_Viper van elönyben ö már T+10 perc mulva telepiteni fogja a játékot.Mi meg a leterhelt szerveren örulunk ha ma egyáltalán lejön.
Molnibalage
1. Éppen most ért véget egy kapcsoltom. Ehhez meg semmi közöd amúgy sem. Akkor is ilyen volt a stílusom.

2. Pontról pontra végigvettem miért téved aztán kérdeztem egyet. Mi ebben elviselhetetlenebb. Érveltem is, bizonyítékot is adtam.

3. Te is nézzed már meg a netet. Ez tök átlagos gép. Ennél sokkal mocskosabb gépek repkednek szerte a világban.

NAVY

Még NAVY.

Még, még.

Tornado.

F-16.

Mutassak még? Tényleg mutassak még? Te
A kecsekmétre jött A-7E gépek is elég viharvertek voltak.

Téged sem értelek. Ti direkt élvezitek, hogy kötekedhettek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv Scott
Nem vagyok benne biztos,de mintha "agresszort"repültek volna F-16 ok a Navy-nek,a Kfirek után,illetve épitettek valami kiképzõ gépet belõle,amivel modellezték pld az F 18 repülését,csak olcsóbb volt a 16 ost reptetni

Scottt
Navy,Marines F-16?????????????

Nem akarlak piszkálni, de szerintem csajozzál be! Egyre elviselhetetlenebb a stílusod! Már külsõ szemlélõként is zavaró, ahogy emberekkel beszélsz... <#szomoru1>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
"You can release it to your fiends anytime you wish."

Hustler

Szóvel ennyire biztos a kiadás. Töltöm fel ezerrel. 12 db 95 MB + 1 db 33MB-os file. Most vagyok a negyedik közepén.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Szerintem meg nem? Megnéztem a képet. Számos US NAVY géphez képest ez tiszta. Orosz gépekhez képest végképp. Azok sok helyen már szinte festetlenek. Mutassak pár képet csak az összevetés kedvéért? Mellesleg ne feledd, hogy görög F-16 sokat repül tenger felett.

1. Nem szeretet kérdése. Nem kötelezõ F-16-ot szerelni. Én vállom ilyen "szar" körülmények között is. Asszem Zord vagy Kõvári volt kint. Nem éppen fikázni való amit õk tesznek. Magán a gépen meg ritkán kell mászkálni és nem enni kell a gép felületérõl ahogy már írtam. Budpest átlagos utcája ennél mocskosabb.

2. Miért is balesetveszélyes az, hogy koszos a gép?

3. Ez részben igaz. Akkor a US NAVY és sok más légierõ miért nem aggódik annyira mint te?

zsoltfireman
Nem tudom,de a görög F-16-sok úgy szépek ahogy vannak!
Csilli-villi,a bemutatókra jók!
A NAVY,MARINES F-16A is ilyen koszosak!

Mikor lesz letõlthetõ link????<#idiota>

repvez
Nem akarok megint flémet, de ez nem teljesen igy van.
Igen is fontos hogy a gépek tisztán legyenek tartva.
1.Te sem szeretnél koszba mocsokba dolgozni
2.Balesetveszélyes
3.Meghibásodáshoz vezethet.
Molnibalage
Na ezt a helyedben gyorsan abbahagynám. A NAVY gépek is úgy néznek ki sokszor, mintha a roncsteleprõl jöttek volna. Nem enni kell a gép borításáról...

Melyik déli népség nem az? 😄

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Van magyar skin mindkettõhöz. Lehet, hogy nem Red1 minõsgû, de van! Nincs idõm nekem összerakni egyet. Talán Zsolti egyszer rászánja magát, ha szépen megkérjük.

polluxware
De egy koszos népség ez a görög... Most kapták nem olyan régen a vacsi új Block52+ gépeket, oszt úgy néznek ki mint az *kádék...

koszosak!!!

repvez
sztem a legelsök között legyen egy magyar skin a gripenhez és a migekhez.Ahogy a manualba láttam mindegyiknek van 3d kabinja is.
Scottt
Úgyérzem mindenki talál ízlésének megfelelõ repülõt.
Zsolti ha valamelyik skin tetszik megcsináldhatod😊

Molnibalage
Ezt a verziót is tesztelni kellett nekünk. Szóval ezért van meg. Igen, ugyanazt rakom fel. Viszont mi Hustler szerverérõl szedtük le. 30 x 1,1 GB még belefér, de 3000 x 1,1 GB az nem...

Ezek szerint Aragornnak tetszett.

Naná!

L Viper
Nagyon frankó a kézikönyv <#eljen>.
Kellemes meglepetés volt viszontlátnom a 292. oldalon a mûvemet <#hehe>.
Ezek szerint Aragornnak tetszett.
polluxware
Letudod ám hangolni az embert..

Te most ugyanazt pakolod fel amit mi fogunk?

te emilben kaptad, vagy csomagonként, vagy netán valmi titikos fájlmegosztóról?

Molnibalage
Nagyon sok helyen meg lesz osztva. Pontos számot én sem tudok. Én éppen most kezdtem el felrakni. Esete 10-ig talán fel is megy.

A GMT -6 12:00 az szerinted mennyi. Mi GMT +1 ben vagynuk. --> Ez hét óra. Magyarán este hét fele lesz kint Hustlertõl elvileg.

polluxware
Azjó.. az még belefér..

Furdikálja ám az oldalam, hogy õszinte legyek<#eplus2>

Tehát hogy pontosítsunk, aszondod du. 6óra?

linket meg valmi Falcon 4.0files oldalon találok majdan

Molnibalage
Az fogalmam sincs mi volt. Valami leakrõl beszélhettek. Az FF5.0 még nincs kirakva sehova. 1,15 GB az install.

polluxware
adjál még hozzá 1et matekzseni<#eplus2>

lassan most már tényleg csak 2😊

Egy fontos kérdés!!

Valmi olyat olvastam hgy CRC hibára hivatkozva tömörítetlenül kerül a netre a csomag.. namost ha ez 3gigát nyom, akkor csóró 1-2megás netes emberkék rághatják a rágni valót...

Igaz ez?

Scottt
Még két óra,azóta átfutottam az új manualt.Már a 9dik helyen állunk a TOP 10 listán😊

Molnibalage
Leírtam már, hogy Hustler mikor teszi ki a linket. Amint hazértem elkezdem felrakni a Mediafire-ra több darabban. Az exra-ra most nem lehet regisztrálni.

Scottt
Na kinnt van már?MEeeeeeeeeeeeeeeeegjelentmáááááááááááááááár?

zsoltfireman

Csak a videóról beszél! 😄

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
Megvan?
Link????????

Molnibalage
Már publikus. Letöltheted a honlapról.

Nem ,mert nem láttam,nekem uis basztál linket küldeni😊
<#integet2>

Ventura82
Köszöntem az infót. Majd meglátjuk akkor...

Molnibalage
Elvileg ugynaz.

FPS problémák pár helyen elõfordulhatnak. Egyes esetekben nagyon nagyon "sûrû" lehet a hadjárat. Ott néha nem lesz meg a 24 FPS az elsõ órákban. Amikor nagyon sok rakéta van a levegõben vagy bomba az megeszi az FPS-t. Tegnap repültem egy 1983-as hadjáratot Hyon-Ni környékén. 8x aa és 4 x af mellett 1280x960-ben 50-80 volt az FPS.

Az Iron fortress egyes FLOT szakaszain és a Rolling fire esetén van gond. Viszont a bubble sokkal nagyobb. 40 mérföld környékén már egyediek a gépek és nem a 2D-s világban vannak! Így ilyen az FPS.

Majd írok egy "known issues" listát. Hát elég hosszú lesz és egyes esetekben illúzió romboló lehet, mert egyes részei a játékmenetet érintik.

Mitha érzékenyebb lenne az atni virus szoftverekre. Lehetséges, hogy ki kell majd kapcsolni õket.

Ventura82
Balázs, arról lehet valamit tudni, hogy a "vasigénye" mennyiben lesz több a FF4-hez képest? Csak azért kérdem, hogby a régebi gépeken, hogy fog muzsikálni...

Molnibalage
Az új kézikönyv az FF5.0-höz.

Elvileg 12:00 GMT -6-kor jön a link. Tegnap még ezt mondta Hustler. Kéretik nem terjeszteni.

Molnibalage
Nem tûnt fel, hogy a legutóbbi videóban az új 3D-s F-16C kabin van benne?

L Viper
Remélem egyszer ez is megvalósul, vagy valami ilyesmi.

Fák és épületek. A mai masinák talán bírnák.
A 3d-s?

zsoltfireman
Az AVSIM-en erre keress rá:
1st Anniversary Airshow Complete AI Package

L Viper
Ez melyik kieg. egyébként?
Molnibalage
Az új F-16 kabin nincs teljesen készen és ezért nem minden géphez lett hozzárendelve. A kapcsolók mûködnek, de a fények nem világítanak még. Asszem egyik sem.

Aeyesnek csak módosítani kell a telepítõket, hogy felismerje az új verziót.

zsoltfireman
Jössz majd velünk te is!

zsoltfireman
Így teljes a kép:

L Viper
:-)
Death Match-et nyomtak, Quake stílusban.
A Blue Angels 18-as alatt volt a Megahealth, csak valaki már felvette.
polluxware
szép képek<#eljen>

elõször nem vágtam mi francnak neked boing 707, aztán rájöttem.. (tényéros)

fs9ben multiztok... ez új

polluxware
na jó...

Hát ha az alap kabin van olyan szép mint az OFes akkor fene bánja..

Üdv
Ti voltatok a katonák?😊