52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29615 Esetleg. -
#29614 Ma multi? -
"Remove before flight" ezeket a matricákat, védő satyikat pitot csövekre szokták felrakni a gépre a földön -
#29612 veres zászlók? ez tetszik:) -
#29611 bánja a fene legyen úgy.. -
#29610 Csak akkor kell a sarkantyú, ha üzemzavar következtében a kabin nem robbanna le. -
#29609 Ez jó film -
#29608 kecskék, meg ribancok... merre járkálsz te?
egyébként amennyire én tudom az a két sárkánytyúú az még amolyan teleszkópos módon kinyílik kétoldalra !miután! az ülés már kilökődött, és mint pitotcsőként szolgál a továbbiakban.. Ugyanez van az orosz K-37es ülésnél csak ott ez a két "gomb" a fejtámle mellett leledzik és teleszkóp hátrafelé tolja ki az érzékelőket.
F-16nál a kabin meg sztem egyben lerobban hátrafelé.. más gépeknél meg a kabinban leledzik az kacskaringós fekete hézag, ott meg az a robbanóanyag.
persze lehet máshogy is (úgy alapvetően nem tűnik az egyébként sem valmi hűűde masszív dolognak ottan) -
#29607 Szerintem meg felcsapódik, és piropatronokkal még kilökődik belőle egy-egy titánhegyű buzogány és rommátör mindent, csak ez hadititok.
-
Wampa #29606 Üdv
Ja,mint a fejem mikor beleszealadtunk egy vén kecskébe aki a ribancát nézegette az út szélén.
Egyrészt bejelentette a fejem ,hogy :Vazzeg,másrészt lefejelte a szélvédőt:)
Ez amugy kis túlzás,de csak igy jött ki a poén:P
Szerintem csak védi a pitotcsöveket,az ülés feljebb lévő része előbb kell hogy a kabintetőnek ütközzön. -
#29605 Ott a Pitotsarkanytú Wampa, szerintem akkor is kétfunkciós :-)
Fellegek:
-
#29604 ez egy érdekes későesti vállomás:) nekem is tetszik egyébként... -
#29603 OFF
Az egyik kedvenc számom, de így összerakva még érdekesebb. :)
ON -
#29602 A G.I Joe-t a bátyus szerint messzire kerülje el mindenki. -
#29601 Nem gyenge :-) -
#29600 telefonos segítség:
látott valaki mostanság normális új filmet? betmen, gi joe, rágcsálós lovasmacskás animál kaki filmek kizárva
-
#29599 vaúúúú:) kiváncsi vagyok a zöldek mit szólnak a dologhoz...
-
#29598 El. :)
Itt. -
#29597 el*úrtad Bali! -
#29596 Nem jó a link... -
#29595 Képecskék. -
#29594 igen Balázs, a bms és OF nem egy és ugyanaz.. tudom:) -
#29593 most meg fateromra -
#29592 Miért? Nem rémlik a screenshot a BMS4-ből. Aki kitette nem OF dev. tag akitet a GlobalFalcon fórumon láthatsz. -
#29591 nagyanyámra emlékeztetsz -
#29590 Nem. Azok akik az OF-et gondozzák teljesen függetlenek a BMS csapattól. -
#29589 látod pontosan ez miatt bármi lehet! még a bms 6.2-öt is tartalmazhatja majd -
#29588 A 4.8-ról túl sokat nem tudni sőt, igazából semmit... -
#29587 fálkonozni kéne már... hüle vista nem eszi meg az OF 4.7-et ATI kártyával
nem tudod hogy véletlen ezen változtatnak valmit 4.8-ban? -
#29586 Frissítettem az OpenFalcon_help.txt-t
Feltettem az utólagos HiTiles telepítéshez a jó SRTM fájlokat és néhol átfogalmaztam, korrigáltam a help fájlt is.
A mappa linkje ( Viper OF raktára néven a banner alatt is ). -
#29585 Valahogy rá lehet bírni, de XP alatt nem néztem soha.
Az EECH miatt hanyagoltam, pedig anno jó szim volt. -
#29584 Razor-t kell megkérdezni. Neki sikerült beüzemelni. Találtam róla egy leírást, de az alapján nem tudtam megcsinálni.
Van topikja egyébként itt az sg-n. -
Wampa #29583 Üdv
A Longbow2 az megy Windowson? -
#29582 Ez meg az Aegean fóruma a Globalon.
Megjegyzem, nem a kedvenc hadszínterem, mert nem szeretek F-16-al F-16-osokat kergetni :-) -
#29581 Itt vannak hadszínterek, de nézd meg melyik jó 4.7-hez, mert van olyan ami még nincs átírva.
Az Aegean jó.
Itt kutakodj, KLIKK. -
#29580 A szárnyvég kis híján leért és volt egy kis ív a mozgásgban mikor megállt. Netes sajnos soha nem találtam meg a felvételt. Asszem a Spektrumon láttam sok sok évvel ezelőtt. -
#29579 Komoly lehetett :)
Nekem a múlt heti szolnoki honvédségi bemutató tetszett, amikor a Mi-17-esből úgy ugráltak ki katonák a Tiszába, hogy a gép két hátsó futója a vízben volt. Nem volt rossz látvány :D -
#29578 Ezt a mutatványt egy F-14-től is láttam egy hordozón. Csak az egyik futó volt lent teljesen mikor beakadt a horog és lehúzta gépet. Azt hittem, hogy rosszul látok, de nem. Az picit erősebben süllyed ennél a gépnél. -
#29577 Jóóóó
Azért egy futóműtörés benne volt egy picit. Bár az orosz gépek sokmindent kibírnak :D -
#29576 Egy kis gyakorlás :)