Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Nekem repülõs poszterek vannak az ágyam felett,gépnél Nagy-MO térkép,rovásírás abcvel meg egy csodaszarvas😊)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Balázs,hány csomagból ál összesen???
<#vigyor5>

zsoltfireman
Sosem felejtem el!
<#worship>

Molnibalage
Miért is? A kbps és kbyte/s között 8-szoros váltás van. Ez barátok között is 64 kbyte/s. Átlagosan 410-450 kbps-sel töltök felfele. Azért mert néha én is netezek, de a bátyus is használja a netet. Kéretik nem mérgesnek lenni rá. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ilyen,állandóan énekelnek meg táncolnak az eksönmúvikban is....keress rájuk ,érdemes.Ajánlom a hindi superman filmet
Ez amerikai,Cinthia Rothrock vagy hogy hijják:

Klikk

polluxware
múltkor raktam fel TûzZsoltérnak 130megát, abból 100megát kábé 50perc alatt rakott fel 25-28kilóbyte-s sebességgel.

polluxware
te ezt tisztára úgy mondod mintha lenin poszter lenne az ágyam felett😊

polluxware
ezmoskomoly vagy tényleg ilyen az indiai filmgyártás?

ehhez képest a Stohl féle rendõrös film, egy jameskibondoski stárfilm

Scottt
Na nevedd a szivecskédre itt egy vicc:
Szovjet katonai kérdõív
1.Ki a kedvenc hõse?
2.Miért pont Lenin?<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
hát az tök jó az aszondja hogy kb 100kilóbyte/s kéne felfelé töltened..

víruskeresõ meg torrent ne fusson mellette

Addig is,ha nem bánjátok,üssük el a várakozás izgalmát a kedvenc akciófilmem egy részletével:
Hindi aksönmúvi

Molnibalage
Névlegesen 8096/512.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
mosmééé??

Scottt
Polli rakd magad takarékra😄

polluxware
milyen neted van egyébként?

polluxware
jóvan tudom... csak szítom a kedélyeket..<#idiota>

Molnibalage
Szólok, ha fent lesz az utolsó darabja.

polluxware
valakinek lejött már az egész?

milyen, hogy fut?

Scottt
7nél járok😄

polluxware
ááá fent van a 7.!!!

polluxware
Igen ez már feltünt hogy szanaszét átír már mindent, plussz adatbázis se ugyanaz már..

polluxware
én 6 fájlot szedtem le eddig, nektek meg van már a többi? <#idiota>

zsoltfireman
Nyugi! Az Erõ veled van!

Molnibalage
Amit most leírok ne hangoztassátok. Nem kell hozzá alap F4.0, de a csapat álláspontja jogi dolgok miatt az, hogy F4.0 + FF5.0. Aki rájön, hogy nem kell, az legyen boldog.

Az Aeyes 3D pitek (F-14A, F-15A/C) lehet, hogy mûködik úgy, hogy FF4-re felrakod és átmásolod. Majd kipróbálom, senki nem tette ezt meg eddig.

repvez
Ja amugy mig várunk a fájlokra addig elmondhatnád, hogy mit kell tenni a telepittéskor, most akkor kell neki az alap falcon4 vagy nem?Installos vagy bemásolos verzio.
Molnibalage
Az fórum tetjén már ott van egy üres FreeFalcon topic. Készülõdnek.

Két teszter tapasztalata a kiadott formával.

2 campaign missions with derstef flown and not a single issue, everything worked perfect!

critical is that the server has the vehicle magnification set to 1 (sic) and for the first trials the server went first to the pit.

timesynchronisation worked perfect. position updates had slight errors with the AI - i could see derstef merging with an AI plane but he saw plenty of room between them.

close formation; nearly as good as with the best MP exe - slight stutters with real close formations (wingtip on wingtip).

FPS where in the 60 to 100 region in the eurowar camp. the TORNADO is a BEAUTY!!!

Molnibalage
Nem tudom. Érezzétek magatokat kivételezettnek, mert tényleg azok vagytok. Ha majd kikerül a link azonall lehet ömleszteni a screeneket és vágni a fapofát a "honnan van meg kérdésre". 😊

repvez
Az hogy van hogy még más oldalon nem tettek ki letöltö linkeket?Már elmult az az idöpont amirol Hustler beszélt?
Scottt
Oké,éreztem, hogy valami közbelépett😊
Jön a hatos csomag lefele^^

Molnibalage
Menet közben elszállt az egyik feltöltés, hogy szakadna rá az ég... A 6. most fejezõdik be.

polluxware
Tehát akkor kiadták?

Scottt
Balage nekünk -Hustler engedélyével- kiadta,most rakja fel.

Balu:~30perce nem raktál fel új darabot,siess este már kiszeretném próbálni😊

polluxware
Tehát még nem adták? <#miaz>

Molnibalage
17:11-kor.

Scottt
Polli 13 darabban rakja fel Balu,eddig fennt van öt addig nem lehet felrakni míg nincs letöltve,és kibontva mind^^Szóval most szépen várom, hogy felrakja a Pápa a hatodik darabot mert az eddig felrakott öt már levan töltve^^

polluxware
<#zavart1>

polluxware
valakinek lejött már? milyen?

polluxware
Ezt az üzit te pontosan mikor kaptad?

"You can release it to your fiends anytime you wish."

Hustler

csak úgy..

Molnibalage
CRC check? Azt hogyan lehet csinálni? Soha nem 'vót még ilyen nekem.

zsoltfireman
Milyen magánélet? Nem értem.....

polluxware
köszi a linket<#eljen>

CRC check-et ugye futtatál rajta mielõtt felraktad?? nincs kedvem hajat tépni a 1megás netem miatt😊

amúgyan sztem ilyen személyes dolgot nenagyon írj be a magánéletedrõl, mert azt könnyen meglovagolják ám a rossznyelvek<#miaz>

én se írom be ide hogy egy bazinagy vesekövem van, ami lehet hogy fantom!! hogy is néznénk ki...

zsoltfireman
Nem vót vita!!!!!! Héééééé......
Én imádom a koszos gépeket,én mint skin õrült!
Hja,én itt senkivel nem fogok veszekedni,vagy vitázni,mert csíplek benneteket!
Csak azt a köcsögdutát utálom,aki 1X beszólt...de azt tudjátok!

Molnibalage
Nem. Folyamatosan töltöm fel. Csak így lépést tarhattok a feltöltéssel. Nem kell egyben leszedni. A végén már csak az utolsó darabra kell várnotok és mehet is az install. Leírtam, hogy mennyi lesz feltöltve. Hát van még hátra pár száz mega..

zsoltfireman
400Mb lenne az egész????

polluxware
nos asszem úgy illik én kérek megen elnézést az okozott flémért..

én csak annyi akartam egyfajta viccesen megjegyezni hogy szutykosak a görög gépek... nagyon

nem bántom a Görögöket és lakóit! bár így jött le, jogosan sorry

Az már csak egy toldalék a dologhoz hogy a MARINES F-16A, vagy a block40es agyonhasznált F-16 mennnnnnnyi idõs mán??????

ezek meg viszonylag új Block52+ -ok...

A gépágyú torkolattûz szellõzõnél nincs letakarítva a puskapor vazze!! pedig az ott van rögtön a kabin mellett, ha mást nem is egy papírzsepivel letakaríthatta volna a pilóta lõgyakorlat után...

Magyar Grippenek sztem 2-3év sem fognak így kinézni

SZTEM

De vita indító jogán én ezt most zárnám le

zsoltfireman
A görögök folyamatos "meleg" helyzetben vannak a törökök miatt!!!
Nagyon feszült ott a helyzet,rengeteget reptetik a görög 16-sokat!

Molnibalage
Attól még a MF lekorlátozza X sávszélet a letöltést a nem premium usernek. 400-5000 kb/sec fölé nem megy igazán legyen bármekkora sávszéled is.

Scottt
30mb/s nettel kb 15x gyorsabb mint az átlag felhasználók nete