Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Visszavonva. Jó lett. De hogy mitõl? <#nemtudom>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Ezt ni..
B...a meg!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A part3nál hibát jelez a mediafire letöltésnél.<#merges3>

Molnibalage
Igen. Az, hogy nem engedi feljebb rakni az fura. Akkor nem engedi, ha a monitorod nem tudja. Nekem a régi CRT 1024-et tudott és nem engedte feljebb rakni. a -hire opció csak a widescreen felbontásokat engedélyezi asszem, de segíthet a problémán.

Az instabilitásra készüljetek fel. Mindjárt írok egy "ismert problémák és bugok szösszenetet". Kicsit lelombozó lehet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
A parancsikon tulajdonságaiban "-hires"-t kell hozzá adni("nélkül)ha jól emlékszek^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

42nd Intruder
WÁW.... FF5... Nah ha majd lesz idõm meglesem 😊 Fõleg ha alap flakon nem kell hozzá, mert mire elõtúrom a cd-t hajaj... 😄

DonZorro
Nagyon KIRÁLY lett Balázs!!! GRATULA érte... <#worship><#taps>

Egy kérdés:
Hol lehet manuálisan (vagy bárhogy) beállítani a felbontást?
Ugyanis nem engedi beállítani 1024-nél nagyobbra nekem bent a játékban... <#fejvakaras>
Lehet hogy nálam van a bibi, de így nem olyan fasza.

Még 1X KÖSZÖNET!!!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

polluxware
tetszik a repmodell, egy csomó minden át van írva amit az RV-ben utáltam, realisztikus

él az egész gép minden porcikája

a felhõk gyönyörûek..

Áhhh... ha az effektek sokaságát, és a futási sebességet veszem alapul, még a BS is elbújhat

ez aztán elõrelépés

2d kabin gyönyörû, 3d-s engem annyira nem foglalkoztat de az is szép, a Tornado-ról a felhõbe repkedve... sajnálok screen-t csinálni róla mert jpg-ben nem olyan..

pfffúú engem meggyõzött

egy két hibus van, de JAVÍTHATÓ ez tuti

szégyen hogy ingyé szorjátok

polluxware
Falcon Hitiles-t simán fellehet rakni, úgy mégszebb!

ááhhh... OF az séhunnnn

polluxware
Viper... Sokkot fogsz kapni vazze

Sokkkot!!! annyi és olyan füst effekt van

polluxware
bakker az OF 4.7 simán megy a kukába..

aztán dagadjon a melletek

polluxware
oda*asz.. szép<#pias>

polluxware
egy ctd-m már volt😊 rögtön a menüben miután beállítottam mindent és elkezdtem egy pályát generálni

Szia.

Igen meg de közbe megfejtetem a titkot 😊😊

Azért köszi
Molnibalage
A FreeFalcon szó jelent számodra valamit? Az elsõ tagra gondolok. <#nezze>
Ez soha nem lesz opció amíg a mostani törtzstagok vannak. Van F-15C Aeyes kabin. Aragron mégis csinált F-15 kabint. Miért? Mert az free az Aeyes meg nem.

Aki akar csináljon alá fizetõs add-ont (Aeyes, Hi-tiles stb.), de itt végetér a történet. Mert, ha valami pénzbe kerül akkor support is kell hozzá. Ehhez is van, de nincs törvényi kötelezettség rá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Hivatalos fizetõs kiadásról egy késõbbi verzió kapcsán nem filózott még a csapat?

vagy ez customer nyavajgásra adhat késõbb okot, avagy LP még mindig perelgethet?

polluxware
Telepítõje totál mint egy gyári fizetõs progié... igyényes

eddig +

😊

polluxware
Af-es üzit megkaptad, vagy már nem is lényeg<#eplus2>

Molnibalage
Hustler most már felrakta 8 helyre. Elvielg a kintiek is megkapják hamarosan. A banner alá kirakatom majd holnap. A bannert is megpróbálom picit felturbózni.

😊😊 Lenn is van.

Köszönjük 😊
polluxware
<#eljen>

köszi a töltögetést a kommunity nevében is! <#worship>

Köszi,király vagy
<#integet2><#worship>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Kész.

Csak a tiétek jelenleg. Aztán síri csend még egy darabig. Nem kell másokat bõszíteni. 😊

Molnibalage
Elvileg jó hozzá.

A billenytûzet semmiben sem változik. Az FF4-hez képest csak a HARM alkalmazása változik avionikában. A nemirányított rakéta célzóköre elvileg javítva van. Szeritem huszadrangú. Sosem használtam ilyesmiket. Egyes gépeken még rossz lehet. A CCIP üzemmód is néha rossz egyes ritkán használt gépek esetén.

3-4 perc és fent van mindkettõ hiányzó rész. Holnap 12:00-15:30 között ki ér rá?

polluxware
FF4-ben beállított billenytú kiosztás az jó lesz, vagy sok gomb változik?

Janhas skin pack mehet rá rögtön, számok stimmelnek?

polluxware
na még egy kicsit...

polluxware
befogtam<#zavart1>

zsoltfireman
Király vagy! Kitartást!
<#eljen>

Molnibalage
Jelenlegi tempóval még kb. 1 óra és húsz perc míg fent lesz.

polluxware
hát ha számolgatunk, akkor kiderül hogy max a virrasztók telepítgetnek, persze ezt is akkor ha Balázsnak lesz türelme addig fentmaradni..

kiderül😊

Scottt
13van összesen,de megyek aludni mert kivagyok mint egy kutya.
JÓ FF5 tesztelést,jó leszállást!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

És ezeknek atomfegyvereik vannak api!
Indiai superman film

hindi Beatles

Na,mára ennyi...gondolom mindenki felfokozott idegállapotban van😄

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

zsoltfireman
Ha nyóc,akkor lejött mind! <#wow1><#eljen><#email><#integet2><#pias>

polluxware
polluxware
most már vége

Molnibalage
Nem. 8 megabit / sec le és 512 megabit /sec fel.

Buren
Polluxnak is hasonló! Mig-21 poszter, nagy szovjetunió térkép, cirill ábécés meg egy Ilja Muromec poszter!* <#idiota>

Na megyek visszafekszem a 101esbe és töltöm az ff5öt! <#vigyor>

*csak vicc, valójában egy putyin poszter van kint! <#mf2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Mé' ke' szeginy alfõdi paraszt gyereket bántanie?:d
Nekem nincs 30/20as netem:/

polluxware
most már vége

polluxware
vagy csak tüntetnek a bakancsosok...

polluxware
Szegeden tüzijáték van.. 😊

polluxware
8!!!

polluxware
csak azért mondottam, mert ez volt az elsõ ilyen próbálkozásom😊)

képzeljétek el ha Viper töltenéé..

+1 utáljuk Debrecent.. <#eplus2>

polluxware
nem csodálkozok😊 legalább egy coci lelkitársam lenne a fórumon..

így haladunk választást se kell tartani<#eplus2>

Scottt
12x93megás,meg 1x33mb

polluxware
magyarán 4megás netnek a feltöltési sebessége

Te azt bátyust irányísd már át csak egy picit..

Scottt
Nekem repülõs poszterek vannak az ágyam felett,gépnél Nagy-MO térkép,rovásírás abcvel meg egy csodaszarvas😊)

zsoltfireman
Balázs,hány csomagból ál összesen???
<#vigyor5>

zsoltfireman
Sosem felejtem el!
<#worship>