Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
B...a meg!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az instabilitásra készüljetek fel. Mindjárt írok egy "ismert problémák és bugok szösszenetet". Kicsit lelombozó lehet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egy kérdés:
Hol lehet manuálisan (vagy bárhogy) beállítani a felbontást?
Ugyanis nem engedi beállítani 1024-nél nagyobbra nekem bent a játékban... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehet hogy nálam van a bibi, de így nem olyan fasza.
Még 1X KÖSZÖNET!!!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
él az egész gép minden porcikája
a felhõk gyönyörûek..
Áhhh... ha az effektek sokaságát, és a futási sebességet veszem alapul, még a BS is elbújhat
ez aztán elõrelépés
2d kabin gyönyörû, 3d-s engem annyira nem foglalkoztat de az is szép, a Tornado-ról a felhõbe repkedve... sajnálok screen-t csinálni róla mert jpg-ben nem olyan..
pfffúú engem meggyõzött
egy két hibus van, de JAVÍTHATÓ ez tuti
szégyen hogy ingyé szorjátok
Igen meg de közbe megfejtetem a titkot 😊😊
Azért köszi
Ez soha nem lesz opció amíg a mostani törtzstagok vannak. Van F-15C Aeyes kabin. Aragron mégis csinált F-15 kabint. Miért? Mert az free az Aeyes meg nem.
Aki akar csináljon alá fizetõs add-ont (Aeyes, Hi-tiles stb.), de itt végetér a történet. Mert, ha valami pénzbe kerül akkor support is kell hozzá. Ehhez is van, de nincs törvényi kötelezettség rá.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
vagy ez customer nyavajgásra adhat késõbb okot, avagy LP még mindig perelgethet?
Köszönjük 😊
<#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A billenytûzet semmiben sem változik. Az FF4-hez képest csak a HARM alkalmazása változik avionikában. A nemirányított rakéta célzóköre elvileg javítva van. Szeritem huszadrangú. Sosem használtam ilyesmiket. Egyes gépeken még rossz lehet. A CCIP üzemmód is néha rossz egyes ritkán használt gépek esetén.
3-4 perc és fent van mindkettõ hiányzó rész. Holnap 12:00-15:30 között ki ér rá?
Janhas skin pack mehet rá rögtön, számok stimmelnek?
kiderül😊
JÓ FF5 tesztelést,jó leszállást!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Indiai superman film
hindi Beatles
Na,mára ennyi...gondolom mindenki felfokozott idegállapotban van😄
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Na megyek visszafekszem a 101esbe és töltöm az ff5öt! <#vigyor>#vigyor>
*csak vicc, valójában egy putyin poszter van kint! <#mf2>#mf2>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nekem nincs 30/20as netem:/
képzeljétek el ha Viper töltenéé..
+1 utáljuk Debrecent.. <#eplus2>#eplus2>
így haladunk választást se kell tartani<#eplus2>#eplus2>