Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A lista majd késõbb jön a hibákról. Egy része mondjuk csak akkor vehetõ észre, ha lables-szel tolod...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
wingmen-nek ebben a verzióban sincsen túl sok sütni valója😊 Ebbõl a szempontból az AF még mindig a legjobb.
példa:
engedélyt kér lõni egy ellenségesnek "vélt" gépre miután elengedett egy amramot...
Alapnézet, nagyobb, mint az új 2D-s kabiné.
A Shift 1-el nagyíthatók az MFD-k. könnyebb beazonosítani a tankokat:
Természetesen van a Shift 2-es nézet is hozzá:
1024x768-ban nekem ez így jobban bevált.
DTC.
Több EWS program.
Jó hozzá még az F4Browse és Tacedit. (Ez nem játémenetbeli, de fontos dolog nekem).
Az "új" (valójában az alap F4.0-ben volt ilyen) G'lock ami nagyon nagy elõrelépés az én szememben. Nincs végelen hosszú agyatlan dogfight.
Ami még nem tetszik nekem. Hiába szép az alap F16 2D-s kabin, nekem kicsinek tûnik az MFD kép. Ez olyan, mint régen a Shift 2-es nézet kisebb kabinja.
Szintén hiányolom a Shift 1-es nézetet, ami nagyobban kiteszi az MFD-ket a 2D-s kabinra.
Szerencsére az átnevezõs módszer mûködik itt is. Az F-16 CJ és F-16 CG mappákat át is neveztem, inkább a nagyobb méretû régi kabint szeretem.
Radarképet, majd teszek akkor be.
Hogyan népszerûsítsed? Hát azzal, hogy lesz kézikönyv (a régi is használható!) és új oktatófilmek.
én nem tudok eddig mondani olyat ami OF-ben jobb lenne😊
pedig van szinezõdõ képszél, ami relatíve gyorsabban eltûnik
meg van halovány kék csík de sokkal szolídabb...
Tornado meg maga a tökéj..
Az utóbbi idõben csak OF-eztem ,abban nagyon szépen elkülönül minden a szürke árnyalatú képernyõn.
OF kép menetoszloppal:
Amiket i_hawk rakott be képeket a frugalsra a szürke képernyõvel az nagyon jó volt, arra kíváncsi leszek FF5-re is kiadják ,vagy lekódolták, pont azért, hogy nem lehessen.
Este jó lenne 4-5 ember. Annyi kéne a FunFalconhoz.
Neked nem vibrál a 3D kabinban a Maverick képernyõ?
Szerintem ha Maverick gyakorlás a neve akkor ne rakjon már be az AWACS-be, bár lehet én gondolkodok fordítva.
Ha van idõd, légyszíves tegyél már be egy screent GMT radarmódban egy jól látszó oszlopmenetrõl, vagy jármûvekrõl. Lehet nálunk látszik csak rosszul.
Gondoltam egyszerûbb, ha neked szólunk te meg továbbítod a bugokat, nekem sajnos csak ennyi idõm van, te meg amúgy is tag vagy.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Mehet a multi. Legyünk jó sokan 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
+kerék megragad felszállás után 300 felett
ezek az AF-re emlékeztetnek, FF4/OF-ben is úgy ráncigálod a gépet ahogy akarod
2. training missznyákat majdnem mind próbáltam mûködnek, tény hogy a flare-t néha elfelejti dobálgatni..
3. 3d kabint egyáltalán nem használom😊 az MFD-ken a radr képe úgy jó ahogy van (pöpec), 2d kabinban néhány kisebb hibát lehetne javítani de azok nem oly vészesek.
amilyen füstök meg egyebek vannak, ahhoz képest az fps hibátlan, egy közepes gépen is..
sztem
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A gyakorlásnál meg azért tesz AWACS-ben, mert van F-16-flight is. Ott is ki kell választani, ahogy máshol tennéd.
A GM radarképpen nem tudom mi lehet a bajotok. FF4 után sem látok difit. Pöpecül használható. Teszteltem mindenféle cél ellen.
Ha nincs bugtopic akkor csináljatok egyet és kérjétek, hogy legyen sticky. Nekem nincs erõm minden bugot lefordítani. Gyakoroljátok ti is az angolt. 😊
Este multi? Du. 5-tõl sörözni megyek, de szerintem 9-10 fele már itthon leszek. Sör után jó a FunFalcon.
1. Dogfightot indítva nincs flare, hiába váltok 2-es programra ( F-16 CJ és CG-vel néztem. ) Vannak gyakorló küldetések, ahol szintén ilyen.
2. Training résznél a Maverick gyakorlásnál alapból az AWACS-ba tesz be.
3. Ugyanitt a 3D-s kabinban vibráló vonalak a Maverick képernyõn, 2D-ben hibátlan.
4. Nálam is baromi sötét a GM radar, elég nehéz észlelni így bármit is. Lehet megszoktam az OF-et és az AF-et, ott sokkal kontrasztosabb a kép.
Az UI nekem is nagyon instabil. TE-bõl vagy hadjáraztból visszajössz. 2-di,, 3-dik, n-dik commit esetén nagyon gyakran "not responding' state lesz a vége. Nálam ilyenkor még a destop sem hozható vissza és a taskbar sem. Logoff kell, hogy le leheseen lõni...
Melyi csúszka nem megy? Az össze jó. Azért ez le lett tesztelve..
De:Az UI kibaszottul szar,lassú,nem akarja azt csinálni amit én akarok,a csuszkák se akarnak mûködni.
Egyébként faja,ja a tûzvezetõ radar,GM módba csak egy feketeség,nem látok semmilyen radarképet,csak egy kék meg egy fehér vonalat(keresztet?)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Repülj vele sokat és megtapasztalod. Ez konfigfüggõ is egyben meg driverfüggõ is.
www.pcpilot.hu
Multi fél óra múlva? Ott majd élõszóban leadrálok sokmindent.
pár hangot azért lehet átcsenek majd az of4.7-bõl
kíváncsi vagyok mik azok az ismert bugok amik olyan hervasztóak😊
csak TE-t, meg training-et repkedtem eddig de az rendben is volt amennyire láttam.
Az elsõ amit lecseréltem a flare hangja volt. Túl hosszú a mérete, külsõ nézetben nálam is "recseg" és amikor az elsõt dobom be is szaggat a játék, bár nekem nincs erõmûvem. A régi flare hanggal tökéletes.
Füstök robbanások nagyon elképesztõek. <#eljen>#eljen>
mondjuk azért az adatbázisban egy két dologra rá kéne nézni, példul a Sufa összesen 30flare-jére..
a Flare kidobásakor a hang külsõ nézetben túl van modulálva és recseg... ez javítandó..
www.pcpilot.hu
hires opció nálam is mûkszik faszán, ajánlom is annak akinek 17es 5:4es arányú TFT-je van (1280x1024)
ez a köztudott hibák meg érdekelnének
ja!! 2d-s kabinnál az oldalsó paneleket trükkösen hozza be, de léteznek! Rampstart kedvelõknek infó..
Hírek közé viszont mehet nyugodtan! 😊
Ha nem megy akkor is rakd fel nyugodtan.
Egy alap falcont switceltem, és úgy letörölte mint a huzat.
Mondjuk pont e miatt tettem ezt az óvintézkedést. 😊
Na mostmár jöhet a teszt 😊
Az OF 4.7-et meg annyira azért nem temetném. Az instabilitás miatt lehet, hogy rászoktok arra is.
Van chraslog thread, tessék oda posztolni a log-ot. A játék fõkönyvtárában. Van. A körülményeket is írjátok le.
Sajnos a -hires parancs itt nem mûködik,akinek tft-je van
annak elég homály a kép.
Jeager ötlete. 😊
Ja, a DBS radar módok végre mûködnek. Felüdülés ennyi idõ után. 😊
THX!

A kézikönyvet hegesztgetem, de még messza a vége. Aztán jöhetnek az oktatófilmek. Lehet, hogy párhuzamosan megy majd a kettõ.