52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29695 őőő sima 17-es nem "vájd" crt monitorom van :D
Igazatok lehet! Mindegy, úgyis ritkán használom a 2-d nézetet. -
#29694 gonlom 5:4es tft-d van... hááááát megoldás az annyi talán hogy ablakban futtatod. -hires opciót prószáltad?
+1 ötlet
az FF5ből kiszedett kabinokkal nem volt ilyen probléma emlékeim szerint... (halovány) -
#29693 Ez lehet, hogy amiatt van, hogy ez ws kabin és a progi kompenzálja ezt. Így legalább nem torz.
4.7 reinstall után a jobban bontott CE visszajött. Magyarán valamelyik mod zizzentette meg. Ezeket használom össszesen.
new_trails_and_explosions.rar
LS_OF47_brightness_mod_V.1 (Ezt talán fel sem tettem.) -
#29692 Ja és OF 4.7 -
#29691 Srácok, valaki tud megoldást az alábbi hibára? Csak 2d-s kabinban fordul elő, a többi nézet teljesen jó.
A kép alján lévő fekete csíkra gondolok.
-
#29690 Akkor a szép fehér füst nem lesz a múlté? Azt meg tényleg nem értem, hogy miért nincs nálam Flare füst. -
#29689 jóóvanna.. én meg sokszor feleslegesen reagálok:) csak úgy kijön belőlem
bombagyár? -
#29688 Nem úgy értettem, ahogy te gondolod. Nagyon távol állok a turbómagyarságtól. Pont ezt írtam le pl. a Bombagyáron, amit te. -
#29687 az angol is szép nyelv
meg a többi is... (kár túllihegni ezt sztem, néha már unom)
-
#29686 Szép nyelv a magyar. -
#29685 Akkor próbáld meg csak újra "rápeccselni" a 4.7-et.
Közben Ventura is jelezte, hogy neki is minden olyan ,mint nálam.
Gondolom Te is Falcon4 mappába rakod az OF-et és az FF5-öt is. Csak azért kérdem, mert ugye az FF5 az takarít reget amikor felrakod és nem -e ezért nem megy fel jól a 4.7? ( Csak egy lehetőség. ) -
#29684 Nekem így néz ki 4.7 alatt. -
#29683 Na meg is néztem. A CE a 4.5-nél ilyen:
Amikor felrakom a 4.7-et, akkor meg olyan lesz, mint amit a #29682-es hsz-ben linkeltem.
Gyanítom Balázs, nálad olyan a CE, mint a 4.5-é. Lehet a 4.7-es peccsed a nem megfelelő, vagy valamiért az nem megy fel jól.
Semmit nem moddoltam, minden alap és egyezik, van Korea Multiplayers hadszíntér is. -
#29682 Szerintem csinálok ma egy tesztet a kedvedért. Felteszem újra az OF-et, pucin, modok nélkül és meglesem, hogy ilyen -e a két ominózus dolog:
-
#29681 Nálam a moddolás után is ott van a funkció, csak nem "alkalmazódik" a CE-ben állítva.
Még azt akartam írni, hogy az alap kövéres füsthöz tartozó flare olyan hosszúkás fakóbb szürke füsttel.
A Global fórumon van egy topikja a 4.8 "new particle systemnek".
Egy Harpoon nevű srác a szakértője ( újabban i_hawk is oda írogat rendesen ). Több változatot be is mutatott már videókkal. Nagyon ahhoz hasonlóak, amiket most használok, csak csúszás nélkül és olyan véletlenszerűen is lángok, füstpamacsok. Szóval jó lesz na. Már így bétában is felraknám :-D, de még nem publik sajnos. -
#29680 Na most kapaszkodj meg. A particle módosítás lehetősége nincs meg már a CE-ben nekem, de most meg látszik a VEAF radar MOD. Most tegnap vagy vak voltam vagy az OF hülye... -
#29679 Egyébként FF5-ben is, ha buherálom pl. az eget ( tod.lst ) ott is kilövődik a CE ezen funkciója, vagy ha felhüt cserélek akkor is az a része a CE-nek nem aktív. -
#29678 Természetesen tudom, hogy CE-ben kétféle állítható.
Az egyikben túl kövér a füst, a repcsi robbanás még el is menne, bár fps zabáló.
A másikban vékonyabb a füst, a repcsirobbanás meg teljesen le van minimalizálva sajnos. Azzal a fő baj az. Szétlősz egy gépet és pár füstpamacs és ennyi. El is tűnik, semmi roncs.
Amit én használok kiegyensúlyozottabb, bár egy picit csúszik a füst, ez igaz. Szerintem mégis jobb, mint ami a két választható.
Ha bemásolással raksz újat, bármilyen grafikus modot, nem lehet állítani utána a CE-ben az alapokat, ugyanúgy, ahogyan egy felhőmod használatánál sem.
Utána nem tudod a Lazy féléket választani CE-ben. Sajnos akkor vissza kell állítani az eredeti állapotot. Bár én a pár kedvenc felhőmet cserélgetem úgyis, de azért mindig készítek biztonsági mentést az eredetiről is.
-
#29677 A video contestben sem volt. Mondom, hogy valamelyik füst mod többet is tartalmaz, mint te sejtenéd. Install után a CE-ben van váltás a füstmodellezésben. A cucc másolása után már nincs. Nem az alapinstall a gond. -
#29676 De furcsa, nem látszanak a videón a flare füstjeim.
Ilyennek kéne lennie:
-
#29675 ATV-n hetente nyomják:) (halál komolyan!)
olyan ez mint a TCM-n a Kelly Hősei -
#29674 Tegnapi felvételek. -
#29673 Majd Gundarkkal is leegyeztetjük ezt a dolgot. -
#29672 Nem értem. Bytera egyezik a méret.
Holnap frissül a kézikönyv egy oldallal, de fontossal. Kiegészítés a légiharchoz. Talál okatató vidó is lesz még a hétvégén lehet, hogy akár kettő is. Aztán végre jöhet tényleg az AG rész. Ott nem olyan nehéz a felvételeket megcsinálni. -
#29671 Nálad más valami, neked nem volt Korea Multiplayer hadszíntér sem. -
#29670 Nem hiszem, mert Boci semmi kieget nem rakott, csak azt a 4.5 Ocit a raktár 2-ből és az ottani 4.7-es peccset.
Azonkívül Destroy és Zsolti Config Editora is egyezett az enyémmel, ill. a Bociéval.
Nálad az egész Config Editor máshogy nézett ki, mint nálunk.
Azok a kiegek meg csak grafikai fájlokat tesznek be és a C.E-t nem buherálják.
A Lazy Brightness mod sem. -
#29669 A raktár2-ből letöltött OF fájlok tökéletesen egyeznek azzal, ami már meg van. Valamilyen kieg amit felrakhattál vagy bármi más írhatta át CE tartalmát. -
#29668 -
Wampa #29667 v=V -
Wampa #29666 Kit érdekel a végső visszaszámlálás? -
#29665 Kódolom a tegnap felvett videókat. :) -
#29664 Megvan Divx-ben. Kell? Én most estem haza, szétizzadva, hullafárdatnan. Multi kilőve. Next time. -
#29663 off
Most megy a Film+ -on a The Final Countdown !!!
Amikor ezt a filmet láttam akkor estem bele végérvényesen a Tomcat-be ;)
on -
#29662 áááá nekem meg a tudtom kívül "programot" csinált az asszony, szóval a ma délután kilőve sajnos :S :S -
#29661 Bazd, most erre nagyon ráizgultam :) Lehet énis kezdek vmit magammal. -
#29660 Szerintem amíg nincs lent a jó OF ,addig nyomhatod a fura Of-el, hisz hibátlan volt a multi a pár eltérés ellenére is.
A hadszíntér majd meg lesz a jóban :-) -
#29659 igen, csak más elérhetőséggel. -
#29658 Lehet, hogy kicsit később lesz, mert le is kell tölteni és fel is kell rakni. Kb. 7-ig érek rá, mert utána elmegyek bringázni. Utána sör és este meg más programom van. Hétvégén szintén ráérek. -
#29657 A sly és a thomi akkor az egy és ugyanaz? -
#29656 A TS-t ne szidjátok amit adtam, engem szidjatok, mert az én hibámból adódóan volt olyan fos. Este nem lesz gond, csak kiakartam próbálni valamit, ami ezek szerint ezt eredményezte.