Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem. Az adatbázis kódolt, semmilyen régi tool nem mûködik. Valami mozgalom kéne, hogy a kódolt adatbázis fel legyen oldva. Nekem sem, Aeyesnek és derstefnek sem tetszil. Namármost mi vagyunk a 3 legjelentõsebb modder...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
f4browse nem akarja beolvasni a fed fájlot, van valmi frisebb verzsön?

Molnibalage
Az a sok rádióüzenet miatt van. Mire sorra kerül az üzenet már akcióban van. Viszont a weapons hold elvilag most tényleg mûködik.

A lista majd késõbb jön a hibákról. Egy része mondjuk csak akkor vehetõ észre, ha lables-szel tolod...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
nekem stabilnak tûnik...

wingmen-nek ebben a verzióban sincsen túl sok sütni valója😊 Ebbõl a szempontból az AF még mindig a legjobb.

példa:

engedélyt kér lõni egy ellenségesnek "vélt" gépre miután elengedett egy amramot...

L Viper
Na szóval, én ezt a kabint használom inkább. Ha nagyobb, jobb monitom lenne, akkor nem biztos.

Alapnézet, nagyobb, mint az új 2D-s kabiné.

A Shift 1-el nagyíthatók az MFD-k. könnyebb beazonosítani a tankokat:

Természetesen van a Shift 2-es nézet is hozzá:

1024x768-ban nekem ez így jobban bevált.
Molnibalage
Hát én tudok. Textúrázott TGP (modjuk FPS-t hazavágja).

DTC.

Több EWS program.

Jó hozzá még az F4Browse és Tacedit. (Ez nem játémenetbeli, de fontos dolog nekem).

Az "új" (valójában az alap F4.0-ben volt ilyen) G'lock ami nagyon nagy elõrelépés az én szememben. Nincs végelen hosszú agyatlan dogfight.

L Viper
Próbálom tüzetesen vizsgálni. Annyira még nem ismerem, hogy magasztaljam, vagy lehúzzam. Az összkép igen jó.

Ami még nem tetszik nekem. Hiába szép az alap F16 2D-s kabin, nekem kicsinek tûnik az MFD kép. Ez olyan, mint régen a Shift 2-es nézet kisebb kabinja.
Szintén hiányolom a Shift 1-es nézetet, ami nagyobban kiteszi az MFD-ket a 2D-s kabinra.
Szerencsére az átnevezõs módszer mûködik itt is. Az F-16 CJ és F-16 CG mappákat át is neveztem, inkább a nagyobb méretû régi kabint szeretem.
Molnibalage
Az ATO felszállási idõben mutaja a gépeket. Az AWACAS elõbb van...

Radarképet, majd teszek akkor be.

Hogyan népszerûsítsed? Hát azzal, hogy lesz kézikönyv (a régi is használható!) és új oktatófilmek.

polluxware
nekem valhogy úgytûnik számotokra nem aratott osztatlan sikert..

én nem tudok eddig mondani olyat ami OF-ben jobb lenne😊

pedig van szinezõdõ képszél, ami relatíve gyorsabban eltûnik
meg van halovány kék csík de sokkal szolídabb...

Tornado meg maga a tökéj..

polluxware
közelharc gépágyúval most olyan amilyennek mindig is kellett volna.. próbáljátok ki azt is😊

L Viper
Egyébként elképesztõ jó, hogy többféle füst van egy harckocsi ütközetnél, a robbanások, a lökéshullám sem semmi. Ez a része maga a tökéletesség.
L Viper
Amiket postoltam nem olyan egetverõ hibák. Picit kontrasztalanabban jelennek meg a képernyõn a menetoszlopok, de azért nem láthatatlanok. Ezek szerint ebben ilyen.
Az utóbbi idõben csak OF-eztem ,abban nagyon szépen elkülönül minden a szürke árnyalatú képernyõn.

OF kép menetoszloppal:

Amiket i_hawk rakott be képeket a frugalsra a szürke képernyõvel az nagyon jó volt, arra kíváncsi leszek FF5-re is kiadják ,vagy lekódolták, pont azért, hogy nem lehessen.

Molnibalage
Az OF alatt valamiért más a táj színe és mintha el lenne kenve. Hitles, alap, egyre megy. Olyan fos kinézete van szeritem.

Este jó lenne 4-5 ember. Annyi kéne a FunFalconhoz.

L Viper
Nekem fontos a gyakorlás, hogy népszerûsítsem egy kezdõnek a Falcont, ha pont az nem jó? Mindenki ott kezd aki ismerkedik a játékkal.

Neked nem vibrál a 3D kabinban a Maverick képernyõ?

Szerintem ha Maverick gyakorlás a neve akkor ne rakjon már be az AWACS-be, bár lehet én gondolkodok fordítva.

Ha van idõd, légyszíves tegyél már be egy screent GMT radarmódban egy jól látszó oszlopmenetrõl, vagy jármûvekrõl. Lehet nálunk látszik csak rosszul.

Gondoltam egyszerûbb, ha neked szólunk te meg továbbítod a bugokat, nekem sajnos csak ennyi idõm van, te meg amúgy is tag vagy.
JoeDestroy
Nekem bejön az FF5 alaptáj is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Este lehet hogy tudok csatlakozni!
Mehet a multi. Legyünk jó sokan 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
OF 4.7 alá nem kellett más tájtextúra, de FF5 alá érdemes berakni a Hitiles-t sokat dob rajta

polluxware
tuti hogy változott a repmodell, mert példul a jól megrakott gépet ha megpróbálod erõsen megrántani, igencsak recseg ropog..

+kerék megragad felszállás után 300 felett

ezek az AF-re emlékeztetnek, FF4/OF-ben is úgy ráncigálod a gépet ahogy akarod

polluxware
1. Az UI nálam tökéletesen zokszó nélkül megy, tegnap óta leszámítva a telepítés utáni ctd-t, szépen stabilan dolgozik.

2. training missznyákat majdnem mind próbáltam mûködnek, tény hogy a flare-t néha elfelejti dobálgatni..

3. 3d kabint egyáltalán nem használom😊 az MFD-ken a radr képe úgy jó ahogy van (pöpec), 2d kabinban néhány kisebb hibát lehetne javítani de azok nem oly vészesek.

amilyen füstök meg egyebek vannak, ahhoz képest az fps hibátlan, egy közepes gépen is..

sztem

Scottt
Pedig de teljesen más vezetni.Ez elõtt olyan volt mintha egy vonatot vezetnék,sokkal finomabb,jobb^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A CarrierLanding perfekt....

Molnibalage
A taining mission-ket felejtsd el. Egy rakás szar mind. Számomra mind irreleváns. Amúgy is csinálok újakat majd az oktatófilmekhez.

A gyakorlásnál meg azért tesz AWACS-ben, mert van F-16-flight is. Ott is ki kell választani, ahogy máshol tennéd.

A GM radarképpen nem tudom mi lehet a bajotok. FF4 után sem látok difit. Pöpecül használható. Teszteltem mindenféle cél ellen.

Ha nincs bugtopic akkor csináljatok egyet és kérjétek, hogy legyen sticky. Nekem nincs erõm minden bugot lefordítani. Gyakoroljátok ti is az angolt. 😊

Este multi? Du. 5-tõl sörözni megyek, de szerintem 9-10 fele már itthon leszek. Sör után jó a FunFalcon.

L Viper
No akkor a dícsérõ szavak mellé kezdjük el összeszedni a felfedezett bugokat, hogy mihamarabb legyen javítás.

1. Dogfightot indítva nincs flare, hiába váltok 2-es programra ( F-16 CJ és CG-vel néztem. ) Vannak gyakorló küldetések, ahol szintén ilyen.

2. Training résznél a Maverick gyakorlásnál alapból az AWACS-ba tesz be.

3. Ugyanitt a 3D-s kabinban vibráló vonalak a Maverick képernyõn, 2D-ben hibátlan.

4. Nálam is baromi sötét a GM radar, elég nehéz észlelni így bármit is. Lehet megszoktam az OF-et és az AF-et, ott sokkal kontrasztosabb a kép.
Molnibalage
Minek a repmodellje? Az F-16-é nem változott semmit az égvilágon.

Az UI nekem is nagyon instabil. TE-bõl vagy hadjáraztból visszajössz. 2-di,, 3-dik, n-dik commit esetén nagyon gyakran "not responding' state lesz a vége. Nálam ilyenkor még a destop sem hozható vissza és a taskbar sem. Logoff kell, hogy le leheseen lõni...

Melyi csúszka nem megy? Az össze jó. Azért ez le lett tesztelve..

Nyomok két sreent,harrier+felhõmod(az fsxREX-bõl átkonvertálva).

Scottt
Na sztem kurvajól sikerült,fõleg a repmodell.
De:Az UI kibaszottul szar,lassú,nem akarja azt csinálni amit én akarok,a csuszkák se akarnak mûködni.
Egyébként faja,ja a tûzvezetõ radar,GM módba csak egy feketeség,nem látok semmilyen radarképet,csak egy kék meg egy fehér vonalat(keresztet?)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A CTD. Nagyon változó. Ott ahol sûrû a front igen. Van egy olyan dolog, hogy az új 3D pit poligonszáma picit magas. A megjelenített poligonoknak is van felsõ határa. Ott is elszállhat.

Repülj vele sokat és megtapasztalod. Ez konfigfüggõ is egyben meg driverfüggõ is.

polluxware
sajna most nekem nem gyó..

de nagyon sûrûn elõfordulhat?

Sanyo

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Hadjárat. Ott lehetnek CTD-k sajnos, mikor az a játék szíve.

Multi fél óra múlva? Ott majd élõszóban leadrálok sokmindent.

polluxware
8xAF 4xAA mellett kidobott flare-kel felhõk között jobb az fps mint OF 4.7 alatt..

polluxware
szaggatni nekem nem szaggat csak hülye hangja van...

pár hangot azért lehet átcsenek majd az of4.7-bõl

kíváncsi vagyok mik azok az ismert bugok amik olyan hervasztóak😊

csak TE-t, meg training-et repkedtem eddig de az rendben is volt amennyire láttam.

Molnibalage
A szaggatás az ismeretlen, de a hangot tényleg szétcseszi. Rakd már fel akkor a régit.

L Viper
Mappaváltós-átnevezõs módszerrel frankón megy az OF 4.7-el.

Az elsõ amit lecseréltem a flare hangja volt. Túl hosszú a mérete, külsõ nézetben nálam is "recseg" és amikor az elsõt dobom be is szaggat a játék, bár nekem nincs erõmûvem. A régi flare hanggal tökéletes.

Füstök robbanások nagyon elképesztõek. <#eljen>
Molnibalage
Az Aeyes másolgatást kipróbáltam. A 3D kabinnál nem jó egyelõre, a 2D-nél mûködik.

Molnibalage
Igen, trükkösen. F-16A és Blk50 (?) gépeknél már az új 3D kabin van. Full rapstart mehet 3D-bõl, de csak Track IR-rel, mert egyes kapcsoló takarva van a gázkar által.

polluxware
A rakétya füstök, robbanások haláliak, a SAM-ek aztán igazán megdolgoznak a pénzükért... SA-3 jól áttudja ám vágni az embert ha eléred az átszúrási határt😊

mondjuk azért az adatbázisban egy két dologra rá kéne nézni, példul a Sufa összesen 30flare-jére..

a Flare kidobásakor a hang külsõ nézetben túl van modulálva és recseg... ez javítandó..

Sanyo
A hír megjelenését tudom számolni, talán a letöltést is. Kanyarítok egy hírt róla, köszönöm. Link hamarosan.

www.pcpilot.hu

polluxware
Máma olyan hajnal 3ig tesztelgettem és csak egyszer CTD-et, pont telepítés után.. azt is csak talán azért mert elõtte sokáig futott az FS9..

hires opció nálam is mûkszik faszán, ajánlom is annak akinek 17es 5:4es arányú TFT-je van (1280x1024)

ez a köztudott hibák meg érdekelnének

ja!! 2d-s kabinnál az oldalsó paneleket trükkösen hozza be, de léteznek! Rampstart kedvelõknek infó..

Molnibalage
Képes számolni a letöltéseket? Csak azért mert Hustler szeretné számon tartani õket, legalább nagyjából.

Hírek közé viszont mehet nyugodtan! 😊

Ha nem megy akkor is rakd fel nyugodtan.

Sanyo
Szia!

Flyonline.hu-n szívesen hostolom, ha megengeded. 😊

www.pcpilot.hu

ELB@SZTAM, -hires mûködik,csak az idézõjel után kell beírni,minden ok.

JoeDestroy
A falconswitcher használókra vonatkozik a beírásom. Pl. Zsolti figyeljél!

Egy alap falcont switceltem, és úgy letörölte mint a huzat.
Mondjuk pont e miatt tettem ezt az óvintézkedést. 😊
Na mostmár jöhet a teszt 😊

Molnibalage
Nem. Felrakás után - ha a telepítési hely egyezik a könytváras váltással - mûködni fog. Nálam ment. Tehát OF fent volt más néves és érzékelte. Reg leszed by istall. Intall. --> Könyvtárváltás. És lám, mûködik.

Az OF 4.7-et meg annyira azért nem temetném. Az instabilitás miatt lehet, hogy rászoktok arra is.

Van chraslog thread, tessék oda posztolni a log-ot. A játék fõkönyvtárában. Van. A körülményeket is írjátok le.

Köszi Balázs.Lejött,indul.
Sajnos a -hires parancs itt nem mûködik,akinek tft-je van
annak elég homály a kép.

JoeDestroy
Removolja a fent lévõ aktív falcon verziót, úgyhogy beáldozható falcont kell switchelni aki akár az OF-et meg akarja tartani. Mert ha nem baleset történik, és oda az agyomoddolt más verzió. 😊

Molnibalage
Molni - it sounds reasonable that you make the lead of the hungarian guys and we make a little red flag

Jeager ötlete. 😊

Molnibalage
Nem kell hozzá, de ezt ne terjeszd.

Ja, a DBS radar módok végre mûködnek. Felüdülés ennyi idõ után. 😊

JoeDestroy
Jó lett a part3 már lejött.
THX!

Molnibalage
Nagy terhelés. Ha másol darabokban van, az nem egyezik az enyimélvel! Ezt én szedtem le, daraboltam fel és tölöttem vissza. Extra.hu szerveren is fent lesz, ha végre enged regisztrálni.

A kézikönyvet hegesztgetem, de még messza a vége. Aztán jöhetnek az oktatófilmek. Lehet, hogy párhuzamosan megy majd a kettõ.