52965
  • LeonSilver
    Nekem simán kicsomagolta Balázs.Milyen winrar-t használsz?
  • Molnibalage
    Nem lehet kicsomagolni. Disk read error.
  • LeonSilver
    Annak idején c64-en próbálkoztak ( végül is használták is ) a kupolanyulak kiképzésénél is szimulátorral.A Maljutka ugye drága volt és úgy gondolták, hogy megfelelő lesz egy szimulátor is.( Istenem, mekkorát égtünk az osztrákok előtt.. mint a kalapgyár 56-ban)
    Ezeknél a gyalogsági szimeknél azért nagyon sok mindent egyszerűen nem lehet szimulálni.Egy bakánál az is számít, hogy mit evett, hogyan aludt, mikor pukkantott, stb.. ezeket meg nemlehet modellezni.
  • Wampa
    Üdv
    Én csak single-ben nyomom az ARMA-t.Scotty nagy multis.
    Én azért csipem,mert az ACE moddal,meg egy csomó mással,megközeliti
    (gondolom)valamennyire a belőle kifejlesztett gyalogsági(?)szimulátort
    a VBS2-őt.Ha rákerestek a VBS re a tube-on,látni ,hogy jó sokrétűen használják,legalább sok ország haderejénél:)
    Vannak hibái,nyilván,de gyakorlatilag le lehet vele szimulálni mindent,annyi fegyver,helyszin,skin mod van hozzá.Amennyire meg tudom állapitani,a fegyverek(főleg az ACE moddal)igen valósághűen viselkednek.
    Aki akarja lejátszhatja vele az entebbei tuszmentést,vagy egy modern páncéloscsatát.

Leon,ezeket olvad el ,találóak:
    Miért utálom a......

Azért nem kell minden francit utálni,én Alizée-t imádom:)
  • Ventura82
    Igen... asszem nálam talán akkor menne így, ha csatlakoznék Pakshoz
  • Molnibalage
    Nem gyenge.
  • Ventura82
    Na még egy off és befejezem:

Itt van amiről beszéltem. Kell a vas, hogy élvezhetően nézzen ki.
  • Ventura82
    OFF

Én a közelmúltban játszottam az ARMA II-vel pár pályát. Nem rossz, nem rossz, de tele van bugokkal, és ami a leglényegesebb: zabálja a gépet.
    Azt mondják, 4 giga ram alatt és sli vagy crossfire-ös videokarik nélkül nem érdemes a hadjáratba kezdeni :)
  • Ventura82
    Áhh, köszi az infót :) Rá nem jöttem volna magamtól :)
  • LeonSilver
    A franciák pont olyanok amit írtál róluk.Idióta beképzelt fasztarisznya az összes.Nem tehetek róla de valami hihetetlen módon rühellem őket ( lehet nem véletlen?).

Nálam a CS-vel fejeződött be az online fps.SZerettem nagyon amíg fel nem hígult.Amikor a teszkóban 900ft lett az ára és minden második vér istvánkának netje lett elbaszódott a cs is.Pedig nagyon-nagyon jó klánunk volt ( [HUS] majd [WB] ).

( elnézést az offért )
  • L Viper #29725
    NVidia kártyásoknak: Ezzel a driverrel állítólag jó lesz a Tac.Raf. és a Munitions menük hibája!

Rövidesen letesztelem. A Frugalson olvastam, jók a visszajelzések.
  • L Viper #29724
    FPS nálam a Quake 3-al kimerült.
    Sokat nyomtam pedig. Sőt előtte még Klántag is voltam Quake2-ben. Nagyon régen volt az már.
    Nagy meccseket vívtunk. 2004 körül lett vége az összejárásoknak, Lan Partyknak. Sokszor leköltöztünk a gépekkel a "bázisra" 2 napra is. Mikor meguntuk, már kissé jó hangulatban, ballagtunk be a városba bulizni :-)
  • polluxware
    annó sokat armáztam:) főleg multiban külföldi szervereken.. na az volt ám a játék! volt úgy hogy elkezdtem este 8kor és mire észbe kaptam már kelt fel a nap (kocka percek:)

Evolution Blue/RED biztos mond valamit..

rengeteg francia csóka volt ezeken a szervereken, de olyan iszonyat beképzelt arogáns barmok voltak. picit is jobban nyomta náluk az ember, és hamarabb kapott előléptetést, rögtön bannoltak mondván csíítelek.

(ukránok, angolok, oroszok voltak a legnormálisabbak)
  • polluxware
    Operation Flashpoint?

ez egy külön kategória.. amolyan taktikai fps/modern harci szim

ami még hasonló és a mai napig sztem verhetetlen -> Hidden Dangers 2
  • L Viper #29721
    Na nekem az csak betűkavalkád volt, semmit nem mond :-)
    De rémlik, hogy már hallottam erről az Arma dologról.
  • Wampa
    Magyar nyelv szépségei....fuck....eleján=elején:)
  • Wampa
    Ki van irva az eleján:P
  • L Viper #29718
    Az Arma2-t én sem ismerem, lehet akár az is.
  • LeonSilver
    Én nemtudhatom, nem ismerem az ArmA2-t.Csak marha jó a videjó, ezért tettem be ;)
  • Wampa
    Össze vannak vágva a Flamming Cliff meg az Arma2 jelenetei,nem?
  • L Viper #29715
    Hát ebből nem derül ki, hogy mi lesz. Lehet valami a DCS-hez, vagy a Loncihoz. Fene se tudja...
  • L Viper #29714
    Ventura, megvan mi az oka annak a csíknak a 2D-s kabinodban a kép alján.
    Csak annyi, hogy az nem 4:3-as felbontás, amit használsz.

Ha elosztod a felbontásodban a nagyobb értéket a kisebbel, 1,333333333333333333333333333333....... -nak kell kijönnie. Ez a szabványos 4:3-as felbontások mindegyikénél igaz. ( Pl. 1024x768 vagy 1152x864 stb.)

1280x1024-ben tolod, a linkelt képed alapján. Ennél 1,25 jön ki. A 3D-nél mindegy, ott nem fix gifekkel dolgozik.

• LeonSilver
    Itt megtalálható.
  • LeonSilver
    Mindjárt feltöltöm a data.hu-ra
  • LeonSilver
    EGy nem túl hosszú videó.Azt írja, hogy Tailer de most, hogy ez mi lesz vagy mi nem azt nemtudom.Pár kép a vidinyóból:

• Molnibalage
    Csak regisztrált nézheti meg. Tudsz print screen használattal screenhotokat csinálni?
  • LeonSilver
    Kicsinyt off, de azért röppenés meg szim ;)

Ezt nézzétek meg.
  • L Viper #29708
    Szerintem töltsd le megint az OF-es cuccaimból a New_Trails_and_Explosions.rart, hogy tutira az legyen meg neked is.
  • polluxware
  • L Viper #29706
    Nos a kedvedért csináltam egy tesztet.
    A Config Editorban teljesen mindegy, melyik Particle FX-et választod, a mod kilövi. Akármelyik volt előtte állítva, ez lesz a moddolás után, ha a
    New_Trails_and_Explosions.rar tartalmát ( mindkét fájlt bemásolod a \terrdata mappába )használod:

Tehát fehér flare füst is :-)
  • Molnibalage
    Tehát akkor az új effekten hagyod? Én az FPS miatt kicsit félek. Akkor mit is kell arra rakni? Csak a new trails-t?
  • L Viper #29704
    Mármint a Config Editorban nem szoktam állítgatni, hagyom ahogy alapon van és utána cserélem a 2 fájlt.
  • L Viper #29703
    Nos én nem piszkálo ma 4.7-ben egyáltalán azt a két fájlt, úgyhagyom ahogy van, bele sem szoktam menni.
    Bemásolom csak a mod tartalmát és olyan, mint a képen amit lentebb linkeltem.
  • L Viper #29702
    Szerintem már az is elég lenne, ha az állandó negatív beszólásaidat megpróbálod mellőzni ( Hullócsillag az égen, vagy hogy unod a magyarkodást. )
    Tudjuk, hogy ezek a nézeteid, ne gerjeszd az ilyen flémet, már lerágtuk sokszor.
    Balázs politikai célzat nélkül linkelt, ne piszkálj bennünket állandóan, légyszíves.
  • Molnibalage
    Tehát a fehér füsthöz elég az új parcicle-t kiválasztani a CE-ben? Akkor more jó a brightness mod?
  • polluxware
    ne érts félre, értem amit mondani akarsz.. (ismersz:)

azt mond meg nekem hogy belőlem például ki ölte ki a büszkeséget?
  • polluxware
    nem Viper...

csak azért mert egy csomó "nagyokos" azt mondja hogy ez a tuti, attól nekem még jobban tetszhet az angol

elegem van abból hogy mindenki megmondja mire legyek büszke, csomó más általam fontosabbnak tartott dolgot meg le*zarnak

majd én eldöntöm magamban hogy mi tetszik

és másrészről meg lehet magyar anélkül is hogy állandóan ezt hangoztatnám

TÚL VAN LIHEGVE

sztem..

• L Viper #29698
    Nálam gyönyörű fehér a füst.
    Abban a modban van két file, egy particlesys.ini és egy trail.txt. Mindkettőt lecserélem.
  • L Viper #29697
    Nekem kitölti a képernyőt 4:3-ban teljesen jó.
  • L Viper #29696
    Iskolapéldája vagy annak, hogyan kell egy magyar emberből kiölni a nemzeti büszkeséget ( Ne sértődj meg. )

Ezeket a gondolatokat nem én fogalmaztam meg, de talán érdemes átolvasnod:

"Íme néhány, elfogultsággal nem vádolható ember gondolata a magyar nyelvről:

Guiseppe Mezzofanti (1774-1849), a nyelvtudományok legnagyobb tudósa:

„Tudják-e, melyik az a nyelv, amelyet konstruktív képessége és ritmusának harmóniája miatt az összes többi elé, a göröggel és a latinnal egy sorba helyezek? A magyar…”(1836)

Machik, a zágrábi egyetem tanára:

”Bizonyára, ki csak hallja, ha nem is érti, lágy hömpölygését, fenséges zengését, erőteljes hangját, vágyat érez, hogy megértse.”(1842)

Jakob Grimm meseíró (XIX. század), aki egyben az első német tudományos nyelvtan megalkotója:
    „ A magyar nyelv logikus és tökéletes felépítése felülmúl minden más nyelvet".

N. Erbersberg bécsi tudós (XIX. század):
    „Olyan a magyar nyelv szerkezete, mintha nyelvészek gyülekezete alkotta volna, hogy meglegyen benne minden szabályosság, tömörség, összhang és világosság és emellett szorgosan került minden közönségest, kiejtésbeli nehézséget és szabálytalanságot."

George Bernard Shaw drámaíró (az amerikai CBC-nek adott interjújában sokkal bővebben kifejtve) mondta:
    „Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit."

Grover S. Krantz amerikai kutató:
    „A magyar nyelv ősisége Magyarországon /.../ meglepő: úgy találom, hogy átmeneti kőkori nyelv, megelőzte az újkőkor kezdetét /.../ az összes helyben maradó nyelv közül a magyar a legrégebbi."

Berglund svéd orvos és műfordító:
    „Ma már, hogy van fogalmam a nyelv struktúrájáról, az a véleményem: a magyar nyelv az emberi logika csúcsterméke." (Magyar Nemzet 2003. XII. 2. 5. o.)

Legyünk végre büszkék arra, hogy egy egyedülállóan csodálatos, ősi nyelv van a birtokunkban, becsüljük és őrizzük meg ezt a páratlan kincset, hiszen: „Nyelvében él a nemzet.”

Ennyi lett volna és bocs az OFF-ért.

Szerintem az angolban messze nincs annyi szép, rokonértelmű szó, amivel oly szépen és árnyaltan lehetne kifejezni dolgokat, mint a magyarban.