Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új 3D kabin eszméletlenül brutál Track IR-rel, csak sajnos a kikkelési koncepció szerinem szarul le kivlasztva. Nem a bal/jobb kilkk fel/le irányú mozgatás vagy kétirányú tekerés elv van. Pontosan klikkelj ode ahov kell. Track IR-rel földön állva nem sikerül ez sok esetben ez nekem. Persze a DCS kapcsolónál ez nem megy, de 2D kabinban meg lehetett különböztetni, hogy mûködjön a fenti eset és ez kivétel.
A hangerõt sem voltam képest 3D kabinban tekergetni (COM1/2, threat , MSL) A throttle idle és a kabizárás kikkelési helyét sem találom. Mondjk a throtte idle-t mindig is így használtam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én olyat észleltem hogy kazettásbomba (cbu 97sfw) a szétnyílás utánn grafikaileg egyben marad.
Ez nemtudom hiba e de gondoltam megemlítem.A többinél nemtudom még csak ezt próbáltam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A flare hangot átküldöm azonnal privátban. Az AF-é is tök ugyanaz, mint a régi Falconoké.
- A SAM-ek idõnként már olyan gépekre nyitnak tüzet amik nem léteznek. A gép utolsó ismert helyzetére (ahol felrobbant) nyitnak tüzet.
- Az AWACS szintén néha ilyen gépek helyzetét adja meg. A két bug szerintem összefügg.
- Ha TE-ben kiteszel SA-4/6 és hasolnó kategóriájú SAM-eket akkor két pozíció közötti mozgáskor képes kapáslövéseket megereszetni, mikor a valós tûzkészültésgi idõ 10 perc. Mivel csak modern hadjáratokban fordulnak elõ és ott ritkán mozognak ez annyire nem súlyos, de engem zavar.
- Azok a battalionok amikben van SA-8/13/15 stb. kategórájú egység mozgás közben gyakorlatilag soha nem lõnek rád, holott ez lenne a lényegük. Ez nagyon súlyos hiba. A MANPAD egységek és AAA (Zsu-23/57 és egyéb kiskaliberú géppuskák) az dolgoznak rendesen.
- Az új vapor effektek még jól pozícionáltak sok esetben. Ha nem tetszenek akkor ki lehet kapcsolni õket. Simdata.zip -->AC data és keresd meg az adott gép dat fájlját. Keresd meg az ehhez hasonló sorokat.
vortex1Location 12.96 5.25 -2.97
vortex2Location 0.35 10.51 -3.15
vortexPS1Location -0.52 2.1 -3.5
vortexPS2Location -4.2 7.88 -3.67
vortexPS3Location -6.13 14.19 -3.15
largeVortex 31
Ezeket töröld ki vagy csak # jellel rakd át kommentbe. Ezek után a régi 3D modellhez tartozó módot kapod vissza.
- MP módban elvileg bárki indíthat játékot. Ez nem ajnálott, csinálja a szerver.
- A tûzfal kikapcsolása sokszor szükséges annak ellenére is, hogy kivételek közé van adva a játék. Elõfordult már olyan, hogy a chat ablakban én láttam két másik játékost, õk is engem, csak õk egymást nem láttk emiatt.
- Anti vírus dolgok néha okozhatnak FPS gondot. AVG esetén nem elég lelõni magát a system trayt, kapcsold ki a resident shield-et és esetleg a link és e-mail scannert.
- A flare hangja szar, ha sokat dobsz ki. Ajánlom az OF-es vagy régi FF-es hangot.
- Az ATO nem rak bombát semmilyen gépre ami SEAD bevetést hajt végre. Érdemes minden bevetés után megnézni az ATO-ban õket és átfegyverezni õket, ha szükségét érzed ennek. Nem sok idõ.
- Ha hadjáratot vagy TE-t mentesz ne kikkelgess gyorsan. Mentés után várj pár másodpercet mikor már tényleg szabado mozoghat a mutató. Csak ezután menj ki. Még ekkor is elõforudlhat 5-10 másodpreces lassú töltés. A játékból való kilépésre ez szintén igaz. Az UI instabilitás nagyon hardverfüggõnek tûnik. Valakinek sosincs vele gondja, valakinek van.
Kb. ennyi hirtelen.
Így gyakorlatilag a 2D-s valóban nem kell. Fõleg úgy, hogy a két MFD gombjait rátettem egy Saitek Gamekomm Pro-ra, és egyéb lényeges kapcsolókat is. Így az egerészés is csökkent, csak ránézek a kapcsolóra, és csekkolom az állását 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A régi flare hangot feltennéd valahova? Most csak az OF-est tudom bemásolni.
Balázs, az hol van "letárolva", hogy a régi illetve új 3D-s kabin rendelõdik hozzá a különbözõ típusokhoz?
Halvány fogalmam sincs. Más alá is be akarod rakni? Szerintem ez már LOD Editor szintû dolog.
Egy ideje teljesen leszoktam a HiTilesrõl. Egy fõ oka volt: A jármûvek, fõleg a menetoszlopok az utakon közlekednek és a HiTilesben máshová tolódtak a kanyarok és sok helyen a folyók is.
Néhol a fák a vízben vannak.
F22 valami k...a jó,kivülrõl ahogy változik a vektor😊
B-bird......meghalok rajta.....a Mavericket kipróbálom,de az NVG pipát kivettem ,mégis teljes a kép😞
Mig 23 nak nekem sincs pit.
A Stopworksnek örülök én szeretem.Az Aeyes F14-15 2D-s megy?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Tehát csak ideiglenes. Ez jó hír. Aeyes-szel is felvették a kapcsolatot. Kabinok heggesztése FF5.0 alá folyamatban. <#vigyor1>#vigyor1>
A mig-23 pit csak nekem nem jön be, vagy kimaradt?
Benne van, de inkább modernizált MiG-27 kabin az.
A Block 40-esnél jó a 3D-s kabin is, mert ott a régi RV-ét jeleníti meg, de a Block 52-nél az új 3D-s kabint adja és az MFD-kbõl jócskán kicsúsznak az adatok lefelé.
Lehet valahogy állítani, hogy az 52-esnél is a régi 3D-s kabin jelenjen meg ?
Itt van.
Nézte több tod-dal is, régi RV-snél is ugyanaz.
Exe-ra gyanakszom, vagy a felhõ texrúra ráhúzásnál változott valami.
- Simulaton Settings - Realistic Mav Time - Pipa ki
- Cockpit Settings - Full Screen NVG - Pipa ki.
Be lehet állitani ,hogy a Maverick képernyõje ne valos ideig "töltõdjön",hanem 30mp(?)alatt mint a F4nél?Meg nem találtam
a configeditorban hogy be lehet e állitaniaz NVG-t,hogy le legyen korlátozva a látótér,mint a valóságban....
Én is csak TE-t csináltam,nekem fura mód kétszer ugrott ki a játék,mind a kétszer a fegyvereket pakoltam fel
A JAS 37 fülkéjét próbáltátok,meg a Harrierét?Pazar
Kár hogy a jó öreg Broncónak nincs pitje😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Az elõbb tulajdonképp a Gripennel vadásztam a Mig-29-et. Jó volt. Holnap majd fordítva 😊
Lehet h. az F-16 avionika egyéb gépeknél túlzó, de gépágyús dogfight alatt a flight modellek változatossága elsõ osztályú. Pl az F-8-nál az oldalkormány betaposása nélkül esélytelen a ráfordulás, az F-5 meg úgy pördül mint a nyíl 😊 stb... Szóval szépis meg jóis.
Holnap ki ér rá. Nagyon leforgatnám azt a FcunFalcon 5.0-át. <#ravasz1>#ravasz1>
És szovjet gépek is repülhetõek pl.a Mig-25 vagy egyéb?
Minden gép repülhetõ, de a realizums a béka segge alatt van ekkora. Minden gépnak F-16 tulajdonságú radarja lesz bizonyos szempontól. Minden gépnek le lesz sziulálva sok olyan dolog, ami a valóságban nem.
Valami érdekesre hívta fel a bátyus a figyelmemet. Ha jól számolom eddig összevissza eggyel több FF4 videóm van, mint FF5.0 Pedig az FF5.0 csak most jöt ki. 😊
Hihetetlennek tûnhet, de a kiadott verzióval még egyetlen bevetést sem repültem. Nem volt rá idõ. Folyamatosan csak olvasok. 😞
www.smart-bus.hu
Sajnos én csak holnap tudom kipróbálni,mert ma szûzoltó vagyok!
Eddig megvan 10 pack-om a letõltésbõl,remélem ugyanott megtalálom a folytatást is!
Joe,holnap értekeznünk kell!!!
Nálam is atomstabil eddig a cucc. Egyetlen CTD-m sem volt még. Több kampánybevetést végigtoltam hiba nélkül, igen sûrû helyzetekben. Némi fps gond volt, ami az elején még elfogadható, de játszható maradt.
Egyébként egy "közepesen sûrû" helyen is magas az fps.
A játék gyökérkönyvtárában van a chraslox txt-ban. Érdemes minden egyes után azonal posztolni, hogy ne felejtsd el, hogy mi okozta.
Azért hasonlítsd is össze õket, hogy ne ugyanazokat posztold, mert akkor a kiváltó ok is azonos.
Egyébként pont errõl beszéltem. Ezért kell sok minta. Valakinek kurva jól megy, valakinek kevésbé..
Vagy ugy lefagy hogy csak CTRL+ALT+DEL komboval lehet vagy csak resettel kilépni.
Atomstabil volt eddig. Az UI is gyors, és ment minden.
Az intrómoviet ki lehet kapcsolni?
Én is végigbogarásztam a TE-ket, meg Dogfightban a repülõket, eddig faja.
Dogfightban a MIG-23 egy páncélos erõsségû. Nem nagyon hatja meg ha több sorozat is keresztüllövi. A Mig-25 meg csak kacsázik a levegõben igen érdekesen szögletes fordulókkal. A gépek kabinjai K-va jók. A SU-27-ért kár hogy nem lett megcsinálva.
Összességében az eddigi legjobb lett szerintem.