Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Néha nem jelenik meg a CBU effekt egy bombáknál, de attól a hatásuk jól számítódik ki. OF-ben is elfodul, ha nagyon nagy értékre állítod a szétesési magasságot. A becapódás szögétõl is függ a dolog.

Az új 3D kabin eszméletlenül brutál Track IR-rel, csak sajnos a kikkelési koncepció szerinem szarul le kivlasztva. Nem a bal/jobb kilkk fel/le irányú mozgatás vagy kétirányú tekerés elv van. Pontosan klikkelj ode ahov kell. Track IR-rel földön állva nem sikerül ez sok esetben ez nekem. Persze a DCS kapcsolónál ez nem megy, de 2D kabinban meg lehetett különböztetni, hogy mûködjön a fenti eset és ez kivétel.

A hangerõt sem voltam képest 3D kabinban tekergetni (COM1/2, threat , MSL) A throttle idle és a kabizárás kikkelési helyét sem találom. Mondjk a throtte idle-t mindig is így használtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv.

Én olyat észleltem hogy kazettásbomba (cbu 97sfw) a szétnyílás utánn grafikaileg egyben marad.

Ez nemtudom hiba e de gondoltam megemlítem.A többinél nemtudom még csak ezt próbáltam.
Molnibalage
Mindig? Soha senkinél nem fordult ez elõ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Bejönne, de nálam a Maverick képernyõn vibráló vonalak vannak, képet is raktam be róla: #23948. Nálatok ez nem jelentkezett?

A flare hangot átküldöm azonnal privátban. Az AF-é is tök ugyanaz, mint a régi Falconoké.
Molnibalage
Na akkor a lista.

- A SAM-ek idõnként már olyan gépekre nyitnak tüzet amik nem léteznek. A gép utolsó ismert helyzetére (ahol felrobbant) nyitnak tüzet.

- Az AWACS szintén néha ilyen gépek helyzetét adja meg. A két bug szerintem összefügg.

- Ha TE-ben kiteszel SA-4/6 és hasolnó kategóriájú SAM-eket akkor két pozíció közötti mozgáskor képes kapáslövéseket megereszetni, mikor a valós tûzkészültésgi idõ 10 perc. Mivel csak modern hadjáratokban fordulnak elõ és ott ritkán mozognak ez annyire nem súlyos, de engem zavar.

- Azok a battalionok amikben van SA-8/13/15 stb. kategórájú egység mozgás közben gyakorlatilag soha nem lõnek rád, holott ez lenne a lényegük. Ez nagyon súlyos hiba. A MANPAD egységek és AAA (Zsu-23/57 és egyéb kiskaliberú géppuskák) az dolgoznak rendesen.

- Az új vapor effektek még jól pozícionáltak sok esetben. Ha nem tetszenek akkor ki lehet kapcsolni õket. Simdata.zip -->AC data és keresd meg az adott gép dat fájlját. Keresd meg az ehhez hasonló sorokat.

vortex1Location 12.96 5.25 -2.97
vortex2Location 0.35 10.51 -3.15
vortexPS1Location -0.52 2.1 -3.5
vortexPS2Location -4.2 7.88 -3.67
vortexPS3Location -6.13 14.19 -3.15
largeVortex 31

Ezeket töröld ki vagy csak # jellel rakd át kommentbe. Ezek után a régi 3D modellhez tartozó módot kapod vissza.

- MP módban elvileg bárki indíthat játékot. Ez nem ajnálott, csinálja a szerver.

- A tûzfal kikapcsolása sokszor szükséges annak ellenére is, hogy kivételek közé van adva a játék. Elõfordult már olyan, hogy a chat ablakban én láttam két másik játékost, õk is engem, csak õk egymást nem láttk emiatt.

- Anti vírus dolgok néha okozhatnak FPS gondot. AVG esetén nem elég lelõni magát a system trayt, kapcsold ki a resident shield-et és esetleg a link és e-mail scannert.

- A flare hangja szar, ha sokat dobsz ki. Ajánlom az OF-es vagy régi FF-es hangot.

- Az ATO nem rak bombát semmilyen gépre ami SEAD bevetést hajt végre. Érdemes minden bevetés után megnézni az ATO-ban õket és átfegyverezni õket, ha szükségét érzed ennek. Nem sok idõ.

- Ha hadjáratot vagy TE-t mentesz ne kikkelgess gyorsan. Mentés után várj pár másodpercet mikor már tényleg szabado mozoghat a mutató. Csak ezután menj ki. Még ekkor is elõforudlhat 5-10 másodpreces lassú töltés. A játékból való kilépésre ez szintén igaz. Az UI instabilitás nagyon hardverfüggõnek tûnik. Valakinek sosincs vele gondja, valakinek van.

Kb. ennyi hirtelen.

JoeDestroy
A Track használóknak nagy elõny a látható kapcsolóállás a 3D-s kabinban.
Így gyakorlatilag a 2D-s valóban nem kell. Fõleg úgy, hogy a két MFD gombjait rátettem egy Saitek Gamekomm Pro-ra, és egyéb lényeges kapcsolókat is. Így az egerészés is csökkent, csak ránézek a kapcsolóra, és csekkolom az állását 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem jön be az, hogy a 2D kabin gyakorlatilag nem is kell? Minden fontos kapcsoló mûkszik, csak a lámpák nem égnek.

A régi flare hangot feltennéd valahova? Most csak az OF-est tudom bemásolni.

L Viper
Inkább a régit használnám a Raider textúrákkal. Az nekem jobban tetszik, mint ez az új.
Molnibalage
Lehet, hogy felbontásfüggõ bug.

Balázs, az hol van "letárolva", hogy a régi illetve új 3D-s kabin rendelõdik hozzá a különbözõ típusokhoz?

Halvány fogalmam sincs. Más alá is be akarod rakni? Szerintem ez már LOD Editor szintû dolog.

L Viper
Balázs, az hol van "letárolva", hogy a régi illetve új 3D-s kabin rendelõdik hozzá a különbözõ típusokhoz?
L Viper
Nekem is tetszik.
Egy ideje teljesen leszoktam a HiTilesrõl. Egy fõ oka volt: A jármûvek, fõleg a menetoszlopok az utakon közlekednek és a HiTilesben máshová tolódtak a kanyarok és sok helyen a folyók is.
Néhol a fák a vízben vannak.
L Viper
Nézd meg mégegyszer, lehet ne malkalmaztad, bár nálam most alap full screenen van. Nem lenne jó az opció?
Üdv Viper
F22 valami k...a jó,kivülrõl ahogy változik a vektor😊
B-bird......meghalok rajta.....a Mavericket kipróbálom,de az NVG pipát kivettem ,mégis teljes a kép😞
Mig 23 nak nekem sincs pit.
A Stopworksnek örülök én szeretem.Az Aeyes F14-15 2D-s megy?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Nekem tetszik ez a parcellázott tájtextúra 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Repülj ezzel, baromi jó a 2D-s és 3D-s kabinja is :-)

L Viper
TE-ben sem adja be? Elvileg az ML-hez van kabin.
JoeDestroy
A dogfight alatt néztem a mig-23-at, és nem adta be a kabint. Az F-16 kabinját adta. Néztem, elvileg benne van a ckpit artban, de sem a 2D-s sem a 3D-s nem jött be. 😞

Molnibalage
Hustler posztja.

Tehát csak ideiglenes. Ez jó hír. Aeyes-szel is felvették a kapcsolatot. Kabinok heggesztése FF5.0 alá folyamatban. <#vigyor1>

Molnibalage
Van a skinpackben skin mindkét géphez! A célnak megfelelnek szerintem. A pálya mindenkinek szabad. Lehet skint gyártani hozzá. Mindenre nekem sincs idõm...

A mig-23 pit csak nekem nem jön be, vagy kimaradt?

Benne van, de inkább modernizált MiG-27 kabin az.

JoeDestroy
Ez a REX-es felhõ ez jó 😊 csak most figyeltem fel rá.

JoeDestroy
A mig-23 pit csak nekem nem jön be, vagy kimaradt?

L Viper
A Stopworks kabinok is mennek.

A Block 40-esnél jó a 3D-s kabin is, mert ott a régi RV-ét jeleníti meg, de a Block 52-nél az új 3D-s kabint adja és az MFD-kbõl jócskán kicsúsznak az adatok lefelé.
Lehet valahogy állítani, hogy az 52-esnél is a régi 3D-s kabin jelenjen meg ?
Molnibalage
A Viggenhez Snail adott ki Hires verziót is.

Itt van.

Nézte több tod-dal is, régi RV-snél is ugyanaz.

Exe-ra gyanakszom, vagy a felhõ texrúra ráhúzásnál változott valami.

L Viper
Config Editor:

- Simulaton Settings - Realistic Mav Time - Pipa ki
- Cockpit Settings - Full Screen NVG - Pipa ki.
Üdv
Be lehet állitani ,hogy a Maverick képernyõje ne valos ideig "töltõdjön",hanem 30mp(?)alatt mint a F4nél?Meg nem találtam
a configeditorban hogy be lehet e állitaniaz NVG-t,hogy le legyen korlátozva a látótér,mint a valóságban....
Én is csak TE-t csináltam,nekem fura mód kétszer ugrott ki a játék,mind a kétszer a fegyvereket pakoltam fel

A JAS 37 fülkéjét próbáltátok,meg a Harrierét?Pazar
Kár hogy a jó öreg Broncónak nincs pitje😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Estefelé jó.

JoeDestroy
Meglesz 😊

L Viper
Nézte több tod-dal is, régi RV-snél is ugyanaz.
JoeDestroy
Barátom lesz a gripen. Kéne hozzá faja hazai skin. Meg a Mig-29-hez is. Mostmár hogy van jó 3D-s kabin, asszem sokat fogom nyúzni ezeket.
Az elõbb tulajdonképp a Gripennel vadásztam a Mig-29-et. Jó volt. Holnap majd fordítva 😊
Lehet h. az F-16 avionika egyéb gépeknél túlzó, de gépágyús dogfight alatt a flight modellek változatossága elsõ osztályú. Pl az F-8-nál az oldalkormány betaposása nélkül esélytelen a ráfordulás, az F-5 meg úgy pördül mint a nyíl 😊 stb... Szóval szépis meg jóis.

Molnibalage
Válzott valami, a felhõk kevésbé forognak. Ennek fixálása okozhatja. Vagy csak az új tod. Próbált Atmos-szal is ki. Az régebbi. Minden egybevág eddigi tapasztalataimmal. Ott is néha elõfordult ez.

L Viper
Megpróbálok jönni.
L Viper
Azt vettem észre, hogy felhõmodelltõl független a vibrálás, sõt nem a cumulus.dds a ludas, mert akkor is vibrál "ott", ha tiszta az ég, nincs a környéken cumulus.
JoeDestroy
A múltkor járt az eszemben amikor az OF borítókat nézegettem, hogy jó lenne az FF-hez is CD borító. És lám. Ki is rakom a többi cd közé. Eddig is a Falcon volt az etalon, de eztán is ez marad 😊

Molnibalage
Igen, ez ismert dolog. Átlalában csak egyetlen felhõ csinálja. Csak elméleti sejtésem van, hogy ezt milyen matematikai buhera okozhatja. Ha összegyûjtötök pár bugot akkor lefordítom és posztolom õket. Ha az összevadászást megcsináljátok akkor a maradék meló az enyim.

Holnap ki ér rá. Nagyon leforgatnám azt a FcunFalcon 5.0-át. <#ravasz1>

És szovjet gépek is repülhetõek pl.a Mig-25 vagy egyéb?

Minden gép repülhetõ, de a realizums a béka segge alatt van ekkora. Minden gépnak F-16 tulajdonságú radarja lesz bizonyos szempontól. Minden gépnek le lesz sziulálva sok olyan dolog, ami a valóságban nem.

Valami érdekesre hívta fel a bátyus a figyelmemet. Ha jól számolom eddig összevissza eggyel több FF4 videóm van, mint FF5.0 Pedig az FF5.0 csak most jöt ki. 😊

L Viper
Ez a vibrálás csak alacsony Nap állásnál jelentkezett.
Molnibalage
Néha nem generlódik. Az, hogy egy sem az már elég meredek...

Hihetetlennek tûnhet, de a kiadott verzióval még egyetlen bevetést sem repültem. Nem volt rá idõ. Folyamatosan csak olvasok. 😞

L Viper
Egy újabb bug: néha, néhol vibrálnak a felhõk a horizont környékén, mindig egy ponton. Hol erõsebben, hol kevésbé észrevehetõen.
Willenbrock
És szovjet gépek is repülhetõek pl.a Mig-25 vagy egyéb?

Config editorban megmutattad neki az exe fájlt? Én telepítés után egybõl indítottam magát a játékot, és akkor állandóan visszadobált asztalra... a config editor futtatása után ez megszûnt...

www.smart-bus.hu

L Viper
Amíg nincs "klasszikus" CTD, csak fagyás, addig nincs olyan file. Még nekem sem generált.
Molnibalage
A \extras\jewel cases könyvtárat csekkolta már valaki? 😊

zsoltfireman
Szevasztok! Irigykedve olvastam az írásaitokat!
Sajnos én csak holnap tudom kipróbálni,mert ma szûzoltó vagyok!
Eddig megvan 10 pack-om a letõltésbõl,remélem ugyanott megtalálom a folytatást is!
Joe,holnap értekeznünk kell!!!

L Viper
A Movies mappában nevezd át, vagy töröld le az Intro.avi-t.

Nálam is atomstabil eddig a cucc. Egyetlen CTD-m sem volt még. Több kampánybevetést végigtoltam hiba nélkül, igen sûrû helyzetekben. Némi fps gond volt, ami az elején még elfogadható, de játszható maradt.

Egyébként egy "közepesen sûrû" helyen is magas az fps.
repvez
nálam nincs ilyen fájl
Molnibalage
Valami swithc-csel igen. Asszem -nointro.

A játék gyökérkönyvtárában van a chraslox txt-ban. Érdemes minden egyes után azonal posztolni, hogy ne felejtsd el, hogy mi okozta.

Azért hasonlítsd is össze õket, hogy ne ugyanazokat posztold, mert akkor a kiváltó ok is azonos.

Egyébként pont errõl beszéltem. Ezért kell sok minta. Valakinek kurva jól megy, valakinek kevésbé..

repvez
Hol lehet megnézni a crashlogokat?Nálam nem tudok kampányba ugy végigmenni hogy ne legyen baja.
Vagy ugy lefagy hogy csak CTRL+ALT+DEL komboval lehet vagy csak resettel kilépni.
JoeDestroy
Eddig semmi. Pedig délután 6-tól nyúzom egyfolytában. Az összes gépet kipróbáltam dogfightban, és majd minden fegyveres TE-t megnéztem.
Atomstabil volt eddig. Az UI is gyors, és ment minden.
Az intrómoviet ki lehet kapcsolni?

Molnibalage
Semmi CTD vagy UI fagyás eddig?

JoeDestroy
Figyelek. Bár holnap még dolgom van, de ha leszünk, beszállok.
Én is végigbogarásztam a TE-ket, meg Dogfightban a repülõket, eddig faja.
Dogfightban a MIG-23 egy páncélos erõsségû. Nem nagyon hatja meg ha több sorozat is keresztüllövi. A Mig-25 meg csak kacsázik a levegõben igen érdekesen szögletes fordulókkal. A gépek kabinjai K-va jók. A SU-27-ért kár hogy nem lett megcsinálva.
Összességében az eddigi legjobb lett szerintem.

Molnibalage
Multi ma este?