Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Nem tudjátok mivan a piratebayyal?Le akartam tölteni a Generation Kill-t és nem jön be😞
Emlékszik még valaki mi volt annak a sorozatnak a címe amit nyomtak a Discoveryn?Afganisztánba ment ki 1 stáb,1 szakasszal asszem és nagyba forgattak a csata közepén^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A kép többet ér ezer szónál. Eszerû.

1. Kép. Ilyen amikor jó.

2. Kép. Ilyen amikor szar.

Megértik a primív angolt. Engem is megértenek még viszonylag bonyás téma esetén is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
A #24083 hsz-ben van a kép.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Igazuk van. Addig is keressük a hibákat, legyen mi alapján javítani.

A lentebbi képemen a bezöldülés alkalomszerûen elõjön, ha felnézek a napba. Kampányban fordul elõ. Még nem láttam a grafikus hibák között, de nem igazán tudnám jól megfogalmazni.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Mindegy, legalább kint van és lesz javítás majd.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Így visszanézve EZT kellett volna kiadni major releasként. Szó se róla, de Aragorn terve az volt, hogy Tornado és F-16 3D pit késõbb jön. Nem csak ezek kerültek be, de ezek voltak a leglényegesebb változások A2.0 és a kiadott verzió között. Persze utólag könnyû okosnak lenni...

L Viper
Teljesen jogos szerintem is. Ezt nem szabad terjeszteni.
Az elsõ komoly patch-ig elleszünk és kész.
Amúgy is egy alpha install és nem is lenne értelme visszafelé csinálni a dolgokat, nomeg nem véletlenül kódolták le az újat.
Molnibalage
Nem értem mi lehet a baj nálatok. Ramp start után felszálltam és mindegyik programot tudtam használni TE-ben Block 50 vagy 52-vel...

A rossz hír. Nem lesz megosztva. Nem vállalom a kockáztot. Igazság szerint hibát követtem el. Elõbb kellett volna kérdezni és aztán bejelenteni.

The short answer is no. We can not have other versions of FF out in the public. The difference between Alpha2 and Beta1 is the DB. If you see that much instability and difference between the 2, maybe you can now understand my reluctance to make changes to our DB without testing the effects.

Szóval, ha L_Viper úgy dönt, hogy megosztja akkor nem tudom megállaítani. Viszont, ha ez lesz SOHA eszetekbe sem jusson ezt megemlíteni és SOHA egyetlen kép, célzás, megjegyzés sem utalhat erre, hogy nektek ilyen van, különben nekem annyi.

Az, hogy nálam stabilabb volt az egy dolog. Snailnek az szar volt. Derstefnek jó volt.

Én is csak véletlenül tartottam meg, csak mikor feltûnt a lockolt adatbázis akkor szóltak, hogy tartsam meg, mert ez van a legközelebb a publikushoz és ezzel tudok csak data editet és egyebeket tesztelni. Csak remélhetem, hogy egyes dolgok CT számai nem változtak, mert anélkül rackeditnek lõttek.

zsoltfireman
<#nevetes1><#nevetes1><#taps><#eljen>

zsoltfireman
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

JoeDestroy
Tûkön állok!

L Viper
Ha az egyház is áldását adja, akkor megy. :-)
zsoltfireman
Engem is nagyon érdekelne az FF5 stabilabb verziója!!!
Fõleg ha még módolható a browse-val,lodeditor-al!!!!

polluxware
Flare ügyben picit vizsgáldtam..

a megoldás: le kell oldani egy fegyvert, bomba vagy raksi tökmind1, és utána kiszórja azt a mennyiget ahányszor elõtte nyomkodjuk a gombot

többször is próbáltam több típussal

polluxware
IGEN!!!!!!! igennnnnnn

IIIIIIIIgennnnnnnnnnn

L Viper
Rakjam fel? Az install eleve jelszóval van védve.
Gundark 1 1
Igen igérik, de.. Még egy régebbivel toltam, az valahogy kicsit még izé volt. Remélem mászkálnak majd az emberek a fedélzeten és jól el lehet õket ütni 😊 A DI SH-ban, nem egyszer és nem kétszer ténferegtek a leszálló gépem elé. Szóval várjuk ki 😊
polluxware
Most akkor az LP tényleg csinál vmit?

Scottt
Valami okos aztmondta ebben a topikban, hogy márciusban jön a Seven-G 1.03as változata.Ha igaz akkor vidulhat a fejed Gundi😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Ez a verzió azon túl hogy nincs benne a tornádó, különbözik valami lényegesben a kiadottól? Mert mondjuk a MPje stabil, de pl a hadjárat? Nem mintha nagyon hadjáratoznék, most is csak az SH kedvéért próbáltam ki. No majd az új LP szim, ami állitólag hordó fedélzeti lesz. Állitólag. De addig még áprilisban jön a RoF. És benne szok szép vaszkeresztesz gép 😊
polluxware
ezért mondom hogy védjük jelszóval, úgyis csak mi fogjuk nyúzni itt max 8-10en.. már ha engeded

Molnibalage
Egyáltalán nem bizots, hogy tilos megosztani, de az ember ne hozzon a fejére bart. Számtalan oka van annak, hogy nem hagyunk elterjedni beta verziókat..

Scottt
Földim vedd elõlegnek ha feltöltöd nekünk a stabil FF5-t😊

polluxware
Ez az Alpha 2.0 engem is érdekelne! Ugyan nagy kedvenc a tornado, de addig amíg nem paccsolják meg az egészet..

OF-el nemnagyon akarok már játszani, mert ez sokkal szebb hangulatosabb

egyébként ha RAR-ba csomagolnátok, és levédenétek jelszóval akkor nincs félnivaló hogy más is megtalálja esetleg. ergó nem kell kérdezgetni a fálkon gestapót hogy szabad-e vagy sem... (sztem ez amúgy is túlzás, meg gyerekes😊

F-22? futurisztikus...

orosz repülhetõ gépek? F-16 avionikával? minek?

Ha a Tornado nem is jön be nektek annyira, mondjuk egy F-111 mindenféleképp passzolt volna a játékba az tuti.
Valahogy nem is értem hogy ennek a gépnek egyetlenegy szimu sem állított emléket, pedig mint vadászbombázó unikum

Ventura82
"A rajtuk levõ légvédelem agresszivitása sem túl nagy."

Errõl eszembe jutott két régebbi videó a nagyöreg 30mm-esrõl, meg a kistesóról.

Molnibalage
Yoni-nak kicsit most nagy a szája kintrõl beszélve.

Ha valami nem tetszett volna talán szólhatott volna. Pár embert én is felidegesítettem egyszer-kétszer, de megérte. 😊

Molnibalage
Nem tudom. Próbáld ki. Kétféleképpen lehet steatlh gépet szimulálni. Van egy stealh flag (pipa) az F4Brwose-szal böngszéva az adatbázist. Nem tudom, hogy ez milyen úton éri le ezt.

Az F-22-nek nagyon kis RCS érték van megadva.

Gundark 1 1
Igen. Szeretnénk 22es szép kabint. Bár most majd jön az hogy amerikabuzik vagyunk, de akár igy akár úgy nincs most még egy olyan gép mint ez. És ha már van akkor nyomasszuk vele az ellenséget 😊 A tornádó meg szép gép. És igen ismert európában, mert a mijénk 😊 A fõbb (és nem fõbb 😊 európai hatalmak alkalmazták, és kicsit tetszik mindenkinek valahol a JP konténer, mert az tökös dolog 😊

Jelenleg az adatbázis szerint mennyirõl észleli a 22est egy viszonylag modern ellenséges gép?
Molnibalage
Még nem írt vissza. Szerintem rá fog. Csak illendõségbõl kérdeztem meg, de szerintem értelme is van. Lehet, hogy fájdalmas, de ha nem fog menni a fixálás akkor vissza kell menni oda, ami még jó vagy jobb volt. Mai napig nem értem, hogy miért egy olyan gép kapot extrahires modellt és kabinokat ami a hadjáratban a futottak még kategóriájú gép. Volt még nagyon régen egy szavazás. Az gyõzõtt...

Well, it worked fine when I exported it in full, but the sheer number of polygons caused some concern, so I had to reduce it a lot. That, and the pilot, who I somehow named Jimmy, took up a lot more polygons than projected. I forget if the texture for it was 2048 or if it was shrunk down to 1024.

As for the polycount, I'm planning on shoe horning my original model back in for the patch, albeit quietly. I don't know if the texture was downsized and can't find out because I don't have Falcon installed on this computer, but I'll find a way to get that in too.

And if people still find it ugly, I blame having to do the external/3dpit/avionics/radar/skins distracted me somewhat

F-22 pit készítõje írta. Ha már van egy tényleg gyönyörû F-22 sé majd fegyertérõbl induló cuccok (nyílik és záródik az ajtó!), akkor legyen már szép pit is.

L Viper
No akkor Hustler rábólintott?
Megoldom valahogy, bár most el kell mennem "ügyintézni".
A fene bánja a Tornadot, ha minden más hiba eltûnik.
Majd késõbb írok egy privátot, mert lenne pár kérdésem is.
Molnibalage
Nem. Tényleg eltûnt. MP kód miatt.

Azt viszont nem értem, hogy a vehicle magnification miért nem. Mindig 1-en kell lennie....

Ventura82
Gyors kérdés: a bubble-t tudom állítani valahol? Mert a setupból eltûnt ez az opció. Vagy vak vagyok?<#hawaii>

Molnibalage
Még valami. A haditengerészeti manõverek legnagyobb gondja az, hogy a térképek kicsik hozzá és bubble. 40 mérföld a hajóknál. Még 80 is kevés lenne.

A rajtuk levõ légvédelem agresszivitása sem túl nagy.

Más. Az F-22 pit nem WIP. Csak a készítõje mondta, hogy le kellett butítani, hogy jó legyen a Falconhoz. Nem vágom miért. Az F-16C 3D kabinban ehhez képest tengernyi kapcsoló és bizgenytû van. Meg is kérdeztem ezt.

Viszont jó hír, hogy új MiG-21 3D modelleken dolgozik a srác. Végre valóban normális 3D modelljük lesznek az eltérõ generációknak. Egyszer..

Molnibalage
Sh kabint? Az nem lesz? Aeyes F/A-18C kabint csinál.

Az EF-2000-nél akkor követték végre azt ami mondtam. Nem kéne rátenni olyat ami csak terv, de még nincs... Ez jó lenne, ha igaz lenne a Gripenre is. Svédeknek van rajta IRIS-T vagy AIM-9X? Én úgy tudom nincs.

Gundark 1 1
Köszönöm a válaszodat. Már igen várom az SH kabint 😊 No meg az új hadjáratodat. De azt most kijelentem, ha felszállás közben egy 27es parádézik a futó felett, baz+ezni fogok 😊 Ja amikor kabinokat irtam természetesen a 2d-sekre gondoltam, a 3dsekkel semmi gondom. És jó kisz gép a tájfun 😊 De nem az a repülõ rakétaplatform mint az SH. A tájfunhoz a valóságban is ilyen kevés AG fegyverzet van? Jó hogy elsõsorban elfogó, de gondoltam hogy azért ha nem is F16 vagy SH szinten, de némileg több kegytárgy aggatható rá.
Molnibalage
Vipera, neked megvan az A2.0. Told már fel akkor valahova. Akár ma ki lehetne próbálni. A te neteddel nem egy nap, hanem 1 óra alatt fent van.

Darabold fel és mehet mediafire-re vagy máshova. A megapuload még egész jó.

Molnibalage
Mert a régiben csak egy fényforrás volt asszem. Meg a nagy difi az, hogy a régi kabinban sima felület és textúra van. Az új még elég komoly textúra hiányban szenved szerintem..

Molnibalage
Igen? Jó tudni. Ha tényleg beválik az A2.0 *.19 exe akkor én arra szavazok. Õszintén szólva azóta nagyon komoly javítás nem került be és adatbázisban csak a Tornado. A2.0 alá meg, ha tényleg jól emlékszem olyan MOD-ot hegesztek amit akarok és a FF4-es helyszínek is mennek még alatta asszem.

L Viper
Pár "érdekes" tapasztalat az új 3D-s kabinnal kapcsolatban.
Az éjszakai NV-s módban néhol rondább, mint a régi volt.
Az elsõ képen az új, a 2-on a régi kabin.
Szerintem néhol túl fényes, máshol meg túl sötét. A régiben ez jobban harmonizált.

Hátra tekintve látszik, hogy az új kabin kidolgozottsága is messze elmarad a régihez képest. Ronda üléstextúrák és a sarkantyú is elég durva. Az a textúra eléggé csúnya.
A régi kabinnnál itt is részletesebb.

Személyes vélemény: A régi kabin fõképp a Raider textúrákkal szebb.
L Viper
Hát, ha az a stabilitás jellemezné, már az OF is menne a kukába simán.
Molnibalage
Ja, a skinpack fent van.

Molnibalage
Nem. Viszont van egy olyan gond, hogy a squadron stores-ban csak 600 fegyvert ismer fel a rendszer és ez gond lehet és néha már most is az.

Õszintén szólve TE alatt me ki használ ilyet? Úgy sem lehet rendesen modellezni. Nagyon sok gépen használatakor amúgy is CTD a végeredmény.

Az ATO dolgát is egyszerûsíti, ha kevesebb fegyver van.

Hustlernek elment a kérdés.

Ventura82
Úgy értem hadjáratban.

Ventura82
Látom megszabadultál a büntipontoktól <#taps><#vigyor3>

Amúgy volt egyáltalán olyan szituáció amikor atomfegyvert kellett alkalmazni az AI szerint?

Molnibalage
Az istabilitás lehet olyan dolog miatt ami eddig is megvolt, de nem volt gond. Az atadbázis kicsit trágya még mindig. Túl sok fegyver és egyéb szarság van benne amit nem használ semmi vagy amúgy is ócskán van modellezve. Ez okoz bizonyos eddig elõre nem látott gondokat.

Szóval most elindult valami. Ki lesz hajítva minden hülyeség ami lényegtelen. Lesz egy karcsúbb, de jobban használt DB.

pl.: Túl sok orosz RBK-500, nem is mind modellezhetõ jól. Marad 2-3 db, mint 250 kilós.

FAB-100 nem nagyon jó semmire. Kuka. 750, 1000 és 1500 kilós verzió is valszeg és UKB verzióik. Nem nagyon használtak ezek sem IRL.

Az IR / TV vezérelt KAB bombák jelenleg nem használhatóak. ICebrain elvileg azt mondta, hogy tudja fixálni. Ha nem megy akkor õk is kuka.

Nem használt rack-ek.

Atomfegyverek is valószínûleg.

Recon POD-ok.

Stb. Lesz mit kihajítani...

Molnibalage
Nem tudom. Engem is meglepett ez. Akkor olyan boldog voltam, hogy olyan nagyott lépett elõre stabilitás terén...

Azért megkérdem Hustlert. Õszintén szólva nekem a Tornado sokadrangú. Szép, de nem nagyon fogok repülni vele.

zsoltfireman
NAGYON!!!!!!! JÖHET!!!!!!
<#eljen><#taps>

L Viper
Abból nem lenne balhé a "fiúkkal" ?

Akkor mi a túró lett, hogy az újabb instabil lett? Miket raktak be ami szétvágta? Van sejtésed?
Molnibalage
Van egy alternatív megoldás. Az Alpha 2.0 az atomstabil volt és még moddolható is, ha jól emlékszem. Egyetlen gond van vele. Nincs benne új Tornado. Feltehetem azt, ha ki akarjátok próbálni.

Azzal egyetlenegy CTD-m sem volt.