Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszik még valaki mi volt annak a sorozatnak a címe amit nyomtak a Discoveryn?Afganisztánba ment ki 1 stáb,1 szakasszal asszem és nagyba forgattak a csata közepén^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1. Kép. Ilyen amikor jó.
2. Kép. Ilyen amikor szar.
Megértik a primív angolt. Engem is megértenek még viszonylag bonyás téma esetén is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A lentebbi képemen a bezöldülés alkalomszerûen elõjön, ha felnézek a napba. Kampányban fordul elõ. Még nem láttam a grafikus hibák között, de nem igazán tudnám jól megfogalmazni.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az elsõ komoly patch-ig elleszünk és kész.
Amúgy is egy alpha install és nem is lenne értelme visszafelé csinálni a dolgokat, nomeg nem véletlenül kódolták le az újat.
A rossz hír. Nem lesz megosztva. Nem vállalom a kockáztot. Igazság szerint hibát követtem el. Elõbb kellett volna kérdezni és aztán bejelenteni.
The short answer is no. We can not have other versions of FF out in the public. The difference between Alpha2 and Beta1 is the DB. If you see that much instability and difference between the 2, maybe you can now understand my reluctance to make changes to our DB without testing the effects.
Szóval, ha L_Viper úgy dönt, hogy megosztja akkor nem tudom megállaítani. Viszont, ha ez lesz SOHA eszetekbe sem jusson ezt megemlíteni és SOHA egyetlen kép, célzás, megjegyzés sem utalhat erre, hogy nektek ilyen van, különben nekem annyi.
Az, hogy nálam stabilabb volt az egy dolog. Snailnek az szar volt. Derstefnek jó volt.
Én is csak véletlenül tartottam meg, csak mikor feltûnt a lockolt adatbázis akkor szóltak, hogy tartsam meg, mert ez van a legközelebb a publikushoz és ezzel tudok csak data editet és egyebeket tesztelni. Csak remélhetem, hogy egyes dolgok CT számai nem változtak, mert anélkül rackeditnek lõttek.
Fõleg ha még módolható a browse-val,lodeditor-al!!!!
a megoldás: le kell oldani egy fegyvert, bomba vagy raksi tökmind1, és utána kiszórja azt a mennyiget ahányszor elõtte nyomkodjuk a gombot
többször is próbáltam több típussal
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
OF-el nemnagyon akarok már játszani, mert ez sokkal szebb hangulatosabb
egyébként ha RAR-ba csomagolnátok, és levédenétek jelszóval akkor nincs félnivaló hogy más is megtalálja esetleg. ergó nem kell kérdezgetni a fálkon gestapót hogy szabad-e vagy sem... (sztem ez amúgy is túlzás, meg gyerekes😊
F-22? futurisztikus...
orosz repülhetõ gépek? F-16 avionikával? minek?
Ha a Tornado nem is jön be nektek annyira, mondjuk egy F-111 mindenféleképp passzolt volna a játékba az tuti.
Valahogy nem is értem hogy ennek a gépnek egyetlenegy szimu sem állított emléket, pedig mint vadászbombázó unikum
Errõl eszembe jutott két régebbi videó a nagyöreg 30mm-esrõl, meg a kistesóról.
Ha valami nem tetszett volna talán szólhatott volna. Pár embert én is felidegesítettem egyszer-kétszer, de megérte. 😊
Az F-22-nek nagyon kis RCS érték van megadva.
Jelenleg az adatbázis szerint mennyirõl észleli a 22est egy viszonylag modern ellenséges gép?
Well, it worked fine when I exported it in full, but the sheer number of polygons caused some concern, so I had to reduce it a lot. That, and the pilot, who I somehow named Jimmy, took up a lot more polygons than projected. I forget if the texture for it was 2048 or if it was shrunk down to 1024.
As for the polycount, I'm planning on shoe horning my original model back in for the patch, albeit quietly. I don't know if the texture was downsized and can't find out because I don't have Falcon installed on this computer, but I'll find a way to get that in too.
And if people still find it ugly, I blame having to do the external/3dpit/avionics/radar/skins distracted me somewhat
F-22 pit készítõje írta. Ha már van egy tényleg gyönyörû F-22 sé majd fegyertérõbl induló cuccok (nyílik és záródik az ajtó!), akkor legyen már szép pit is.
Megoldom valahogy, bár most el kell mennem "ügyintézni".
A fene bánja a Tornadot, ha minden más hiba eltûnik.
Majd késõbb írok egy privátot, mert lenne pár kérdésem is.
Azt viszont nem értem, hogy a vehicle magnification miért nem. Mindig 1-en kell lennie....
A rajtuk levõ légvédelem agresszivitása sem túl nagy.
Más. Az F-22 pit nem WIP. Csak a készítõje mondta, hogy le kellett butítani, hogy jó legyen a Falconhoz. Nem vágom miért. Az F-16C 3D kabinban ehhez képest tengernyi kapcsoló és bizgenytû van. Meg is kérdeztem ezt.
Viszont jó hír, hogy új MiG-21 3D modelleken dolgozik a srác. Végre valóban normális 3D modelljük lesznek az eltérõ generációknak. Egyszer..
Az EF-2000-nél akkor követték végre azt ami mondtam. Nem kéne rátenni olyat ami csak terv, de még nincs... Ez jó lenne, ha igaz lenne a Gripenre is. Svédeknek van rajta IRIS-T vagy AIM-9X? Én úgy tudom nincs.
Darabold fel és mehet mediafire-re vagy máshova. A megapuload még egész jó.
Az éjszakai NV-s módban néhol rondább, mint a régi volt.
Az elsõ képen az új, a 2-on a régi kabin.
Szerintem néhol túl fényes, máshol meg túl sötét. A régiben ez jobban harmonizált.
Hátra tekintve látszik, hogy az új kabin kidolgozottsága is messze elmarad a régihez képest. Ronda üléstextúrák és a sarkantyú is elég durva. Az a textúra eléggé csúnya.
A régi kabinnnál itt is részletesebb.
Személyes vélemény: A régi kabin fõképp a Raider textúrákkal szebb.
Õszintén szólve TE alatt me ki használ ilyet? Úgy sem lehet rendesen modellezni. Nagyon sok gépen használatakor amúgy is CTD a végeredmény.
Az ATO dolgát is egyszerûsíti, ha kevesebb fegyver van.
Hustlernek elment a kérdés.
Amúgy volt egyáltalán olyan szituáció amikor atomfegyvert kellett alkalmazni az AI szerint?
Szóval most elindult valami. Ki lesz hajítva minden hülyeség ami lényegtelen. Lesz egy karcsúbb, de jobban használt DB.
pl.: Túl sok orosz RBK-500, nem is mind modellezhetõ jól. Marad 2-3 db, mint 250 kilós.
FAB-100 nem nagyon jó semmire. Kuka. 750, 1000 és 1500 kilós verzió is valszeg és UKB verzióik. Nem nagyon használtak ezek sem IRL.
Az IR / TV vezérelt KAB bombák jelenleg nem használhatóak. ICebrain elvileg azt mondta, hogy tudja fixálni. Ha nem megy akkor õk is kuka.
Nem használt rack-ek.
Atomfegyverek is valószínûleg.
Recon POD-ok.
Stb. Lesz mit kihajítani...
Azért megkérdem Hustlert. Õszintén szólva nekem a Tornado sokadrangú. Szép, de nem nagyon fogok repülni vele.
Akkor mi a túró lett, hogy az újabb instabil lett? Miket raktak be ami szétvágta? Van sejtésed?
Azzal egyetlenegy CTD-m sem volt.