52965
  • LeonSilver
  • L Viper #29934
    Az egyik!
  • L Viper #29933
    Szomorú, hogy a "fősodratú" média erről megint kussolt ezidáig.
    Ha máshol nem lett volna már jónéhány napja olvasható, soha le sem közlik. Maúnika kell a népnek.
  • Molnibalage
    OFF

Ha megtalálják az elkövetőket remélem véletlenül vonat alá lökik őket, vagy a Dunába horgonnyal a lábukon.
  • Molnibalage
    Aki ezeket csinálja lehet, hogy tag lesz. :)

Más olasz haverjai is tettek már ezt-azt FF5.0 körül. 39 (!!) ember multizott FF5.0-tel. Egyszerre. Nem semmi...
  • L Viper #29930
    Remélem, de szerintem több idő még.
  • repvez
    akkor heteken belül várhato hogy megjelenik a 4.8?
  • L Viper #29928
    Hát az nincs benne, viszont amiket nagyon akartam majdnem mind készen is vannak. Jó lesz ez nagyon
  • Molnibalage
    Az én listámról még mindig semmi hír. Komolyan mondom, hogy megáll az eszem lassan mindkét bandán. Tényleg nem akarnak egy normális adatbázist csinálni már végre? Az OF-ben még a nyugati gépek számára is nagy állatságok vannak. Lásd AIM-120 + F-14...
  • LeonSilver
    ED fórumról.Szerintem nagyon pöpec.

• L Viper #29925

Kezd alakulni az OF 4.8. Szép lista :)

• LeonSilver
    Szinténzenész.
    Amik mennek tökéletesen w7 64b alatt :

-FF
    -Comanche Hokum
    -IL-2 1946
    -Lock On FC
    -DCS
    -CFS2-3 ( MAW )
    -Wings over (Viet, Eu )
    -RoF
    -FSX

Azthiszem ezeket szoktam használni, habár az utóbbi időben a RoF-on kívül csak a DCS-t indítottam el.
  • Gundark 1 1
    Nekem az OF is meg az FF is megy hiba nélkül 7 alatt. Az Il2 is. Meg majd gondolom a röf is :)
  • JoeDestroy
    Aki a sört szereti.... :D
    ... nem kell külön építőanyagra költeni!! ;)
  • repvez
    csak mert nekem a vista alatt az OF nem ment tökéletesen hiányoztak az MFD-k a kabinba és átlátszodott a repülö is külsö nézetböl .
    mert gondolkozok hogy fel kéne rakni legalább egy rövid ideig legyen legális oprendszerem :).DE 2 oprendszernek nincs elég helyem .bár lehet hogy kéne egy uj vinyo.
  • Molnibalage
    Nem gyenge.
  • LeonSilver
    Jaja srácok, ezt láttam csak nem emléxxem, hogy hol.De ez volt az.

Az FF megy a w7 ( 64b) alatta tökéletesen.
    A többi Falcon verziót nem próbáltam de szerintem azok is mennek.
  • repvez
    láttam a RoF topicban irtad hogy W7-es oprendszert használsz .Érdeklödnék hogy milyen tapasztalatok vannak a különbözö falconverziokkal vele vagy dupla oprendszert használsz a régebbiekhez XP az ujabb játékhoz W7-et?
  • JoeDestroy
    Nem ITT az UBI-nál?
  • repvez
    X65Fvaloban volt egy render kép rola
  • repvez
    az nem logitech akart elnni ?
  • LeonSilver
    Valahol mintha ffb-s, új saitek motyót láttam volna.
    Sajnos azt, hogy hol már megnem mondom ..
  • repvez
    nincs mit, de valami lehet készülöbe a saiteknál mert néztem minden boltba enyniért árulják már a botot és a pedált. látták hogy egy kicsit elszáltak az árakkal az elején és nem fogy vagy jön a következö verzio
  • LeonSilver
    Kössz fater.A pedálra voltam kíváncsacsi ;)
  • repvez
    eza bot volt az és még most is annyiba kerül a cucc söt van PRO verzio is fél áron meg pedál is 27ért
  • LeonSilver
    off?

Volt itt egy link régebben ahol olcsón osztogatták az x52-t ( asszem Te is ott vetted Balázs).Az lenne a kérdésem, hogy melyik bóót volt ez?
    dankesün, vödörszén

on?
  • Molnibalage
    Igen, mert Red1 régebbi verziót használ. A felfüggesztés meg lesz oldva, csak azért mutattam meg, mert a gép többi része a fontos.

A Tornado 3D kabinja szerintem nem nagy szám. A Mirage 3D kabinok sokkal szebbek. Mondujk lehet, hogy aza baj, hogy a valóságban is elég purtián kabin.
  • repvez
    nana mi ez a kiszivárogtatás :D

Amugy a felfuggesztéssel van egy kis probléma jol látom ?
    Jo lenne egy tornado féle 3d kabin hozzá
  • Molnibalage

• Molnibalage
    Váááááááá, ez kész. :)
  • Molnibalage

Na ez már durva. :)
  • Molnibalage
    Na, azért a vége az kicsit túlzás volt. de néha ezt érzem.
  • L Viper #29903
    Beltrafáltál ezzel a Pákós hasonlattal
  • Wampa
    Üdv Viper
    Na,ez olyan dolog,ha én megértem Fekete Pákót,egy anyanyelvű nehogy ne értse már,ha ennyit félreütsz.
    Én nem vagyok angol tanár basszus,de nekem nem az jutott eszembe a mondatról ,hogy B.le akarja nyúlni,meg közzétenni a tököm tudja mit,hanem hogy melléütött eggyel.
    Persze hogy nem érti meg a büdös tulok,pedig nem ő tanult meg a másik nyelvén,mert meg van győződve róla ,hogy a világ közepére pottyantotta ki a jó édes texasi anyja,rajta,meg John Wayne-en kivül meg mindenki
    hülye.
  • L Viper #29901
    Hát erre gondolotam sajnos én is.
  • Molnibalage
    Ha nem kap FF csapattol supportot akkor nem, mert zárt az adatbázis. A két FF5.0 alá konvertált kabinhoz kapott támogatást. Ezek után kétlem, hogy fog. Szomorú.
  • L Viper #29899
    Hustlernek tök mindegy mit írsz Balázs és hogyan fogalmazol. Aeyest is lepiócázta, letolvajozta, stb. Ez minősíti szerintem.
    Ahol meg nem fogalmazol tisztán, ha akarja direkt is félreértelmezheti, soha nem veszi a fáradtságot, hogy rákérdezzen, pontosítson, mert csak az a jó amit ő csinál.
    Azt sem tudom Aeyes fog -e még egyáltalá ncsinálni valamit FF5-höz.
  • Molnibalage
    Miért kellene hozzá? Így nincs értelme a mondatnak szerintem. Miben függ a létezésük az én tevékenységemtől? Semmiben. :)

Hustleren kivételével senki nem értette félre. Ha meg zavaros neki, akkor szerintem előbb kérdezhetett volna, minthogy fenyegetőzik hogy akkor most menjek.

Most szabadságon van, ha visszajön akkor remélhetőleg válaszol arra, hogy akkor megkaphatom -e majd nyíltan az éppen aktuális DB-t.

Röviden, hogy miért gondolom, hogy vicc az alap adatbázis.

Még az én moddolt értékeimmel is iszonyat erős fegyver marad az AIM-9M és R-73 is. 8-12 flare gyors kidobása sem nagyon hatja meg őket sokszor 2-3 mérföldről 90 RPM körül, fordulóban és szemből kapva őket. (Magyarán lablesszel csalok, vagy 1 vs. 1 helyzet van.)

Az AIM-9M flare érzékenységét öt és félszeresére, az R-73 esetében az érzékenységét kb. 30%-kal lejebb vettem és 6-szorosára növeltem a flare érzékenységet. Még így is generációs ugrás van az őket megelőző szérihához (R-60, AIM-9J/H) képest a modellező értékekben. Az említett két jellemzőben kb. másfél - kétszer jobbak és ehhez jön még a max. G érték radikális növekedése (ez AIM-9J esetén érthetlenül alacsony érték, 16 G asszem) vagy a kinemaitkai hatótávolsa az R-60-nal szemben az R-73-nak.

Ennyire elszállt modellező értékek vannak benne, nem értem, hogy ezt hogyan gondolták komolyan anno. És az alap AIM-9M-hez képest még egy 5-10-szer (!) jobb a zavarvédelme a legújabb generációs IR rakétáknak. Ilyen technikai fejlődés nincs, ez vicc.
  • Razor18
    A SAM-ek min. indítási magasságának létezéséről kérdezel. Az utána következő mondat egyik értelmezésben azt jelenti: Kell a training videomhoz és a manualhoz, a másik változat azt, hogy kell HOZZÁ a training videom és a manualom.
  • Molnibalage
    Nem értelek. Ez egy igen vagy nem válasz kérdés volt. Bármint is kaptam volna válasznak abból egyáltalán egy szó nem derült volna ki abból, hogy hogyan kell moddolni.