Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Azért jo hogy valakik csak ugy vehetnek egy origi HUD-ot:
block40
DANIELE
Zsolti, az FS9 mely mappába teszi a képeket, hova menti el?

zsoltfireman
FS9

polluxware
tánkisztos

nem az orosz technikát éltetem!!!! csak hángulatos

Õszentsége, a Pápa beszélt! Uff! 😊

Molnibalage
Nincs más út. Na akkor képzelheted, hogy mit kell trükközni, hogy az adott helyen legyen minden kezeljem a kamerát és repkedjek is. Jaj, de szerény vagyok megint... <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mazochista! 😄

Molnibalage
Így készült az összes videóm... <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Uhh! Érdekes lesz.

JoeDestroy
Hát igen.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Tehát ha jól értem, ahhoz, hogy a korábban belinkelt videómhoz hasonlót tudjak csinálni, realtime-ban kell Fraps-szelni, s közben külsõ nézetbõl vezetni a gépet?

JoeDestroy
F bill. beépített ACMI van ami van. Film minõséget ne várj, nem arra van kitalálva. Az elb..kat lehet megfejteni vele, elemezni ki mit csinált a környékeden.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Hopp, még egy kérdés és ígérem, mára befejezem. 😊

Egy repülést el lehet menteni, s késõbb vissza lehet nézni, hasonlóan ahhoz, ahogy az IL2-ben van?

Köszi! 😊

Molnibalage
Okkal. Azt ís leírta Hustler és én is, hogy ez idõleges. Ne akarjatok egy szarkupac (már elnézést, de a mostani az) adatbázissal bûvészkedni. Hagyjátok ránk elsõ körben.

polluxware
kár hogy a végén úgy oda vágtad.. egyébként szép<#taps>

Köszönöm szépen!
Anno a Flight Simulatort csak azért pakoltam fel, hogy légibemutatót tudjak repülni, s ott az egyik kameranézet erre tökéletesen alkalmas. Azonban néha hiányzott a harc belõle, s remélem, hogy a Falconnal is sikerül összehoznom jó kis bemutatót.

Itt van egy kis egyszerû bemutató amit készítettem anno, ha valakit érdekel:

http://freevlog.hu/video/11493.html

polluxware
Falcon fórumon olvasgatom hogy sokan csipognak az miatt hogy nem lehet modddolni a cuccost...

Nem féltek attól hogy azt sütik a fejetekre hogy LPFreeFalcon?

csak kérdés, torokomnak ne ugorj<#hehe>

polluxware
TûzZsolti is szenved a zip-el... 😊

én úgy döntöttem 10perc után hogy várok tovább türelmesen

azért tánksz<#worship>

Molnibalage
Trükkösen, de van. Ha van földi egység a közelben akkor annak van követõ kamera nézete.

Ellenség estén a 6-os gomb nyomogatásával megy végig rajtuk. Baráti egységek esetén a 8-as. A keyboard kiosztásban (\docs könytár asszem) kered a friendly view és enemy view-okat a földi egységek tekintetében.

Még annyit kérdeznék, hogy van e olyan kameraállás, vagy be lehet e állítani olyat, amivel hasonló hatás érhetõ el, mintha egy repülõnapon a földrõl nézném a bemutatózó gépeket?
Mert a (azt hiszem) Shift+9-re hasonló hatás jön be, de egy idõ után rázoomol a gépre, s a kamera ott is marad rajta.

L Viper
Ja, csak nagyon hevesen védték a nem annyira barátságos bodzaszedõk :-D
L Viper
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#hehe><#eljen>
Ok, köszi!

Hello

Ne felejtsd el,hogy szerintem alapból 3 percre van álliva amég a Ma verick üzemkész,engem is leszivatott,pedig figyeltem a feliratot,hogy még nincs készen.....😊
Állitsd át az editorban,akkor pár mp mulva készen áll.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ventura82
Nagyon nagy!! <#nyes><#taps>

Molnibalage
Akkor egy viccet megengedek. Tegnap könnyes szemmel röhögtem ezen.

A hét törpe Rómába látogat és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít, hát fogadja õket a pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli õket a pápa és
megkérdi:
- Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted?
- Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák?
- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák. - mondja a pápa rövid gondolkodás után.
Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztán Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek.
- Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca?
- Európában sincsenek. - válaszol ismét a pápa.
Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgi mérgesen hátrapillant, mindannyian elhalgatnak.
- Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!
- Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs.
- Ekkor már egyik törpe sem birta röhöges nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, csorgott a
könnyük, csapkodtak a márványpadlót, majd kórusban kiáltottak:
- Morgó megdugott egy pingvint! Morgó megdugott egy pingvint!

Mondd meg neki, hogy pajzán vicceket olvasol, aztán ha érdekli, odaül melléd, és lehet, hogy jó délutánod lesz. 😊))

Ventura82
Istenem... a fõnökasszonyom értetlenül néz, hogy mit röhögök én itt munka közben.
Ha tudná...<#nyes>

Molnibalage
Pont az ilyen kommentek miatt szeretek ide járni.<#ravasz1>

JoeDestroy
A vetésforgó mélyszántással kezdõdik..<#vigyor1><#eljen>

F-16-ossal? Nem kicsit durva ez? 😄
Már sejtem a választ... 😊)

Ventura82
<#nyes><#nyes><#worship>

L Viper
illegális bodzaültetvény ( volt ).

<#nyes><#eljen>
Igazad van. 😊 De akár használhatjuk azt a szót is: összetettebb.
Eddig a Lock On-t próbáltam ki párszor, de az valahogy nem tetszett. Szép, meg jó, de nem az igazi.

Molnibalage
Ezalatt azt értem, hogy kevsebb idõ va n dönteni. Mikor két gép 900-1000-rel robog egymás felé és SAM-ek lövöldöznek nincs sok idõ bambulni. Kicsit több rendszert is kell kezelni. 😊

Dinamikusabb? Eddig csak azt látom, hogy bonyolultabb. 😊

Molnibalage
Jóval dinamikusabb közeg. 😊

Köszönöm a segítséget! Este majd kipróbálom.
Az új kézikönyvet ezek szerint nagyon fogom várni. 😊

Megnéztem a légiharcos videódat is, de az egyelõre túl bonyolult nekem. 😊 Az Il2 után azért a Falcon elég gyökeres váltást jelent.

Molnibalage
Ja, az új kézikönyv ilyen checklistszerûség formájában ír le majd egyes dolgokat. Hátha úgy könnyabben megy majd az értelmezés, nem folyik egybe a szöveg.

Molnibalage
Akkor alaphelyzetbõl mikor NAV masermod-ben vagy. (A cofig editorban kapcsold ki a realistic MAV timenget a simulation részben, mert akkor 3 perc míg felpörög a rendszer).

1. Backspace vagy AG gomb lenyomása az ICP-n.

2. Ismételd addig, amíg az SMS oldalon nem látod az AGM65 bármelyik verzióját.

3. PWR OFF felirat melletti MFD gomb lenyom. Megvár amiíg ON.

4. Irány a WPN MFD oldal. Ezt lehet MFD gombokkal (nem célszerû) vagy oldal "pörgetéssel". Az 'ú' vagy 'õ' lenyomásával.

5. Ott, ha nincs not timed out akkor már jó. Az 'u' lenyomása eltávolítja a védõ borítását a rakétának. Most már tudsz célozni.

6. 2 fajta célzási mód van. Vagy elöször radar és után pontosítás vagy egybõl fél vizuálisan a gép orrával és után pontosítás. Na innentõl kézikönyv.

Hajrá. 😊

Nem tudom pontosan, mert már nyomogattam mindent. 😊
Arra pl. a tegnapi próbálkozásból emlékszem, hogy hiába kapcsolom be a Mavericket, mégis timed out-ot kapok. Egyszer sikerült azt elérnem, hogy a jobb oldali MFD-n látom a rakéta képét.
Igazából jó lenne ha lene valahol egy step by step leírás.

Elnézést kérek, ha ilyen amatõr kérdésekkel fordulok felétek, de még csak most ismerkedek a Falconnal. Bevallom, eddig tetszik.

Molnibalage
Mi nem megy? Meddig jutsz el?

Sziasztok!

Valaki le tudná írni, hogy miként kell a Maverickkel célozni, lõni?
Megnéztem Balázs videóit, s szerintem lépésrõl-lépésre lekövetem, de csak nem jön össze.

Ventura82
Ja azt nem tudom, hogy FF4-ben jó volt-e, én sem használom, csak véletlenül vettem észre és gondoltam szólok.

Molnibalage
Ez soha nem volt senki által használva igazán. A beépített pontozást is nem tudom, hogy használta -e valaki valaha. Csak akkor van a csapatnak értelme. Mivel alapból két erõ van felesleges még egyet hozzáadni. Nem kell használni. Mást nem tudok mondani. Annyira lényegtelen, hogy soha nem lesz ez javítva. Soha nem is jelentette senki. Talán már az FF4 alatt is ócska volt.

Ventura82
Bug.
Nem tudom volt-e már, de:

TE-ben amikor küldit készítek és az USA illetve Észak-Korea mellé hozzáadok még egy országot (Japán), majd "-"-al eltávolítom, akkor kivág az egészbõl hibával. Nem egyszeri, direkt próbáltam vagy háromszor és mindig ugyanaz az eset.

zsoltfireman
<#nyes>
Jól megadtad nekik......<#eljen>

L Viper
Csak úgy két kép - nem lehet megunni :-)

polluxware
Ross Camp

én végignéztem, de nem egy nagy szám... az ürge állandóan a padlót filmezte mert totál bevolt szarva😊

egy rész van amiben valmi mobil TOW rakettával puffogtatnak, na az zsír