Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
block40
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egy repülést el lehet menteni, s késõbb vissza lehet nézni, hasonlóan ahhoz, ahogy az IL2-ben van?
Anno a Flight Simulatort csak azért pakoltam fel, hogy légibemutatót tudjak repülni, s ott az egyik kameranézet erre tökéletesen alkalmas. Azonban néha hiányzott a harc belõle, s remélem, hogy a Falconnal is sikerül összehoznom jó kis bemutatót.
Itt van egy kis egyszerû bemutató amit készítettem anno, ha valakit érdekel:
http://freevlog.hu/video/11493.html
Nem féltek attól hogy azt sütik a fejetekre hogy LPFreeFalcon?
csak kérdés, torokomnak ne ugorj<#hehe>#hehe>
én úgy döntöttem 10perc után hogy várok tovább türelmesen
azért tánksz<#worship>#worship>
Ellenség estén a 6-os gomb nyomogatásával megy végig rajtuk. Baráti egységek esetén a 8-as. A keyboard kiosztásban (\docs könytár asszem) kered a friendly view és enemy view-okat a földi egységek tekintetében.
Mert a (azt hiszem) Shift+9-re hasonló hatás jön be, de egy idõ után rázoomol a gépre, s a kamera ott is marad rajta.
Ne felejtsd el,hogy szerintem alapból 3 percre van álliva amég a Ma verick üzemkész,engem is leszivatott,pedig figyeltem a feliratot,hogy még nincs készen.....😊
Állitsd át az editorban,akkor pár mp mulva készen áll.....
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A hét törpe Rómába látogat és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít, hát fogadja õket a pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli õket a pápa és
megkérdi:
- Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted?
- Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák?
- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák. - mondja a pápa rövid gondolkodás után.
Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztán Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek.
- Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca?
- Európában sincsenek. - válaszol ismét a pápa.
Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgi mérgesen hátrapillant, mindannyian elhalgatnak.
- Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!
- Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs.
- Ekkor már egyik törpe sem birta röhöges nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, csorgott a
könnyük, csapkodtak a márványpadlót, majd kórusban kiáltottak:
- Morgó megdugott egy pingvint! Morgó megdugott egy pingvint!
Ha tudná...<#nyes>#nyes>
Már sejtem a választ... 😊)
Eddig a Lock On-t próbáltam ki párszor, de az valahogy nem tetszett. Szép, meg jó, de nem az igazi.
Az új kézikönyvet ezek szerint nagyon fogom várni. 😊
Megnéztem a légiharcos videódat is, de az egyelõre túl bonyolult nekem. 😊 Az Il2 után azért a Falcon elég gyökeres váltást jelent.
1. Backspace vagy AG gomb lenyomása az ICP-n.
2. Ismételd addig, amíg az SMS oldalon nem látod az AGM65 bármelyik verzióját.
3. PWR OFF felirat melletti MFD gomb lenyom. Megvár amiíg ON.
4. Irány a WPN MFD oldal. Ezt lehet MFD gombokkal (nem célszerû) vagy oldal "pörgetéssel". Az 'ú' vagy 'õ' lenyomásával.
5. Ott, ha nincs not timed out akkor már jó. Az 'u' lenyomása eltávolítja a védõ borítását a rakétának. Most már tudsz célozni.
6. 2 fajta célzási mód van. Vagy elöször radar és után pontosítás vagy egybõl fél vizuálisan a gép orrával és után pontosítás. Na innentõl kézikönyv.
Hajrá. 😊
Arra pl. a tegnapi próbálkozásból emlékszem, hogy hiába kapcsolom be a Mavericket, mégis timed out-ot kapok. Egyszer sikerült azt elérnem, hogy a jobb oldali MFD-n látom a rakéta képét.
Igazából jó lenne ha lene valahol egy step by step leírás.
Elnézést kérek, ha ilyen amatõr kérdésekkel fordulok felétek, de még csak most ismerkedek a Falconnal. Bevallom, eddig tetszik.
Valaki le tudná írni, hogy miként kell a Maverickkel célozni, lõni?
Megnéztem Balázs videóit, s szerintem lépésrõl-lépésre lekövetem, de csak nem jön össze.
Nem tudom volt-e már, de:
TE-ben amikor küldit készítek és az USA illetve Észak-Korea mellé hozzáadok még egy országot (Japán), majd "-"-al eltávolítom, akkor kivág az egészbõl hibával. Nem egyszeri, direkt próbáltam vagy háromszor és mindig ugyanaz az eset.