52965
  • Wampa
    Nekem is le van véve az egyik oldallap de igy is porosodik.
    A profibb házaknál,összerakott gépeknél nem szabad levenni az oldallapot.
    Balázs ,neked meg ez kell:

Zalmann
  • polluxware
    egy off kérdés:)

Openfalcon, FF esetében ha az ember a 3D-s cockpit-ban matat, van arra lehetőség hogy a nézetet resetelje?

mint példul FS-nél, FC, BS-nél a "center view" parancs?
  • polluxware
    akkor is porfogó.. lényeg a lényeg:)

az áramlástani dolgokat meg hagyjuk... próbáltam, meg láttam pár házat

a nagy ventivel kapcsolatban igaz amit mondol habár nem mondtál újat sztem

hűtőfelület (ez a titok)

Sztem vedd meg, az asus dolgok jók, viszont zaj és sok egyéb tekintetében a gyakorlat jó tapasztalatként szolgál majd
  • Molnibalage
    Miért is?

A sima lezárt ház az ami fogja a port igazán és áramlástani és termodinamikai szepontból kész isten csapása. Komolyan mondom, mintha szándékosan a lehető legaszarabban akarta volna valaki megtervezni ezeket...

Nekem a ház oldala nincs fent évek óta, mert a videókari még nyáron így is hajlmaos túlmelegedni a gyárinál nagyobb hűtővel + hatalmas lassú ventivel... (az már hab a tortán régi házamat használom, fizikailag kilóg a hűző a ház oldalának síkjából) Ha még lenne is elégséges hűtőteljesítmény zárt gép estén, akkor is pörög a venti, mint állat.

Ez a ház közelebb van ahhoz, ami jó, de az oldalventilátor még mindig kicsi. Kétszer ekkora kellene. A sebesség 8-dik hatávnyával arányos a zajforrás hangteljesítménye a térfogatáram viszont kb. lineárisan nő a gépmérettel és négyzetes a fordulatszámmal, ha jól emlkészem. Ez CSAK az áramlási zaj. Ehhez jön még a csapágy és egyéb zaj. Egy lassan forgó nagy venti még kis fordulatszámmal és sebességgel is nagyon komoly légerét biztosít.

Lényeg a lényeg, egyik oldalán nyitott ház az előnyös még ha venti sincs rajta, ha meg van akkor minél nagyobb és minél lasabban forgó kell.
  • polluxware
    sziporkázol:)

,hogy őszinte legyek nem is gondoltam volna hogy náluk van ilyesmi...

francnak kell nekik másolni a nyugatot?? elnyomás ellen tüntetnek, közben a művészi szabadság meg abban teljesedik ki hogy nyugati globalizációs kultúrát húzzák magukra annak minden mocskával

ugyanazok a klisék: gengszter tolvaj szabadságharcos repper gyerek lengeti a kezét, nők akik prostinak vannak feltüntetve, szutyok sikátor másolat, trimbolás

ezzel nem azt akarom mondani hogy nem szeretem a rappppot, meg a néger művészeket, csak a világon miért kell őket majmolni másolni? maradjon meg nekik ez a szutyok fertő, jó az ott

erről mindig az jut eszembe hogy prominens magyar repp sztárjaink is harcolnak minden szarért, közben meg szanaszét alázzák a női nemet, kábítószer fogyasztásra gengszterkedésre csábítják azt a sok idióta taknyot.. aztán 10évre rá... hoppá megtisztultam, mert azért kemény életem volt, meg elvoltam nyomva, meg hasonlók

egyébként bírom Snúúúp Dögöt
  • polluxware
    porfogó..
  • Molnibalage
    Valami ilyesmi ház kellene nekem is!
  • Wampa
    Ja,a Leonos,Scotty-s dalnál a szöveg visz mindent.
  • Wampa
    Azért azt érdemes megfigyelni,mikor a klippben elmegy az utcán a rendőr előtt,klipp ide,klipp oda,nem nagyon fesziti a hurt.....vág egy ganxta pofát a lovászgyerek,de utána huzza az egyszál belét.Hiába, a beidegződés.....biztos az a gyakorlat,amit megörököltek Csojbalszan
    elvtárstól,hogy aki megáll egy rendőr előtt, azt Ulanbatortól belső Kináig ütik a bottal:)
    Tényleg ,Mongol légierő fronton mi a helyzet?
    Az kancatej fejési ünnepen fellőt papirsárkányok nem számitanak:)
  • polluxware
  • polluxware
    mongólok ekkorát léptek előre?? baccccc mik vannak
  • L Viper #29964
    Büntet :-)
    A Wampáé is.
  • Wampa
    Azért annyit,hogy az ulanbatori afro kisebbség társadalmi problémáit feszegeti,kiemelve a tényt, hogy a rappernek megdöglött a lova és szerinte ezért a fogyasztói társadalom a felelős.Mivel nem tud mit tenni ,vedeli a kumiszt és a karjára tetováltatja a kümürbürüci tsz
    emblémáját.
  • Wampa
    Hát igen.....ti inyencek vagytok:P
    Talán én is megteszem a tétet:
    Mongol jurta rap
    Szöveg nincs,nekem is van szivem:))
  • Scottt
    Felirattal
    Hát így 50percre sokkolt mikor megnéztem :O
  • LeonSilver
    Bazdmeg Viper.Megjémütem ... :D :D :D
  • LeonSilver
    miazmi?
  • L Viper #29958
    Következő Falcon klipedhez egy megfelelő zene :-)
  • JoeDestroy
  • polluxware
    azmi?
  • Molnibalage
    Iegn. Most még kicsi off van csak. Volt olyan, hogy 3 oldalon keresztül csak FSX meg más téma volt. Ez igazából Falcon közösségi topik. :)
  • Boconadi
    Falcon topikban vagyok?!
  • Wampa
    Vagy ha igen,BKV-val:))
  • Wampa
    Ja,ja...de nem is a szerencsétlen ember "rokonai"visitottak,verekedtek fel egy órája álmomból.....ha kimegyek és hasbaböknek,ujságcikk vagyok(valahol hátul)ha legyakom őket,mocskos rasszista,aki jó, dolgozó ingyán szülők pulyáit üti.
  • polluxware
    tünci az A2A féle razorback:) piper cub-ot se hagyd ki!
  • Buren
  • Putyin
    igen, tartok tőle nem lesz tíz millás fejpénz sem...
  • polluxware
  • L Viper #29947
    Nem rossz
  • L Viper #29946
    Valószínű, hogy ennek a meglincselt szerencsétlennek nem megy el a temetésére a melldöngető Mohácsi Viktória, a dagadt duó Pa Dö Dö, meg a fél kormány a "szeretett" rasszizmus ellenes celeb bagázsával.
  • Molnibalage
    Kinél nem?
  • Putyin
    drasko most miért nem veri a nyálát??? meg az RTL miért nem tolja főműsoridőben?? Hol vannak a síró, zokogó rokonok??? k tele a tököm. így végezze mind, amelyik útjában áll a híreknek, amelyik mögötte áll a gépezetnek.

bocs, az OFF miatt, csak lefőtt nálam a kávé...
  • polluxware
    áhh.. cirkusz kell a népnek. meg nyilvános lincselés (ez kő ide)
  • LeonSilver
    Nemnem.Jaúzsika sau.. De már nem lesz többet verekedés.Szerintem számottevően esni fog a nézecccssség.
  • polluxware
    az Manióka
  • LeonSilver
    krwawi±cy Путин
    ( vagy valami hasonló )

;)
  • Putyin
    Uraim,

Itt egy szép összefoglaló cikk az új Logitech joyról!

Jó szórakozást!!

link
  • LeonSilver

Azanyámkenyerit..
  • Molnibalage
    Viggen pit. Eléggé nagyfelbontásúnak tűnik.
  • Molnibalage
    Csak nem a másik tetves sztojka rokona ez csótány?