Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Az FF5-ben NVidian nem igazán mûködik az élsimítás normálisan. A gépeken jó, de pl. Az épületeken és a kifutók szélein mégis látszanak a "cakkok"

Ugyanazon kártyabeállítással az Allied Force-nál semmi cakk.

zsoltfireman
NVIDIA GeForce 8800 GTA.....

Molnibalage
Ez gyakorlatilag élsimítás nélküli. Nézd meg a videóim közül az utolsókat. Azok 4-8-szorossal készültek és codec butítással is szebbek.

A sok szép screen szerinted hogyan készült? Valami nem megy nálad.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
16X-os az élsimítás! Az F4 ennyit tud........

L Viper
Hmmm a videója végén ott a grafika bug, ami nálam is volt a 3D-s kabinnál.
L Viper
Akkor is "cép", ne a távoli hegyekre koncentrálj, hanem arra a gyönyörû fényre.
Ez hiányzik ám az OF-bõl.
L Viper
Balázs, itt az uj HUD, eddig a "40-esnek" is az "52-es" tarajnélküli HUD-ja volt.

Szrintem frankó lesz, ezek jó képek.
Molnibalage
Sajnos az élsimítás hiánya nekem zavaró.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Azta de szép kép. Gratula Zsolti <#eljen>
zsoltfireman

Molnibalage

zsoltfireman
DummyBoy
Üdv all!

Próbáld ki a Freetrack-et ... nem Trackir, de a célnak megfelel!

SG-s FreeTrack fórum

FreeTrack home

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ventura82
Nos, a srác talált néhány új "barátot" <#ravasz1>

Molnibalage

Molnibalage
Ezek benne vannak a skinpack-ben? Hogyan raksz fel ilyen istentelenül szép farokfestéseket? Meg vannak oldalnézetben képen / rajzon?

zsoltfireman
Ezeket is én festettem.....

zsoltfireman
Hoppá!!!
De Király lenne!

Molnibalage
Red1-nél biztos. Õ csinálja. Megkérdezzem, hogy odaadja -e? Talán respekáltja, hogy igen nagytudású skinner vagy.

Ja, mégvalami. Az új Tornado-hoz majdnem készen van a Szúdi ODS-es terpmintás skin. Atomdurva.

Köszönöm mindenkinek, aki segített a Maverick problémám megoldásában ötletekkel, tanácsokkal. Mint az a képek látható, sikerült indítanom rakétát, mely ráadásul talált is. 😊

zsoltfireman
Nem az új model alá,de azért.....
Létezik az új modelnek template-ja?????

zsoltfireman
Igazából TrackIR-el lehetne kipróbálni a hatást,de az nekem nincs!
Tigris Tornadó-t egyszer csináltam......

Gundark 1 1
A nép nevében követelem a Szuper Hornet szerepeltetését 😊 Én viszem. 😊 És még mindig a nép nevében a Tájfunt is 😊 Ahhoz nem tudom van e szép tigrincs festés, de kár lenne kihagyni. És nyomasztóan jól megy. Néha picit talán túl jól.

Mi a terved? "Általános" FunFalcon benne tigris betétekkel, vagy egy teljes tigrisvidámsólyom? 😊
Molnibalage
Én is arra gondoltam. Van még Mirage-2000, F-16 is. Van még más géphez is? Ezer éven nem használtam más skineket. Sajna Tornado az nincs.

Zsolti, Ezen nincs új HUD. Attól még szép! Ez is olyam, mint a Raider kabin. Térhatású textúák. Vagy a NAV kapcsoló az 3D-s objektum? Szerintem nem. A kacsolók itt nem mozognak szerintem.

zsoltfireman
OF 3D Update

zsoltfireman
Az fasza lesz!
Ajánlom a Canadai CF-188-as Tiger Meet skin-emet!
Az viszi a pálmát!

Molnibalage
Ja, F-16 és F-18 gépek is kellenek. MINÉL több Tigris skinnel, mert az LLTM-re lenne dedikálva a videó. Bár, ha van idõ akkor még arra is összerakhatnuk egyet. Snail megkérdezte, hogy belefér. Õ az egyik szervezõ.

Ha lesz külön videó mehet az Eye of Tiger-re. 😊

Molnibalage
Az attól függ, hogy ki jön. Én jobban szeretném a kiadott verzióval, mert akkor Tornado is lehet benne.

Ha lehet, azért ne említsük túl gyakran a "másik" verziót. Ne bõszítsünk vele mást. Mondjuk nem is igazán van szükség rá egyeseknek. Tegnap egy F-14-gyel a 83-as hadjáratban 45 percig grasszáltam fel le, hogy hátha valami CTD-t okoz. Nem okozott semmi. 😊

Az viszont kevésbé volt örömteli, hogy hozzám képest 25 perc késéssel szállt fel északi gép elõször. Nagyon tutyimutyi lett 1983-ban. A többi hadáratot is majd le köll csekkolni. Idõ, idõ, idõ...

Gundark 1 1
Én pénteken este egyelõre ráérek. De. Akkor mivel csináljuk a múútit? A stabillal vagy a "másikkal"? 😊 Mert az OFet leszedtem. De AFem még van 😊
L Viper
Jó lenne egy Fun klipet csinálni <#eljen>
Molnibalage
Úgy repkednék én veletek, de egyszerûen nincs rá idõm hétköznap. Hétvégén lesz végre FF5.0 nagymulti? Az elsõ Funfalcon 5.0 kippet nagyon leforgatnám már. <#zavart1>

L Viper
A HUD rész teljesen új. A Block 40-esnek eddig ilyen egyáltalán nem volt OF-ben.
Molnibalage
A 5.1 hotfix április elején várható. Ranger bizakodó. A crashlogok alapján eddig pár dolog lett nyilvánvaló szerintük.

- Adatbázis bajok vannak.

- A CTD-k nagy része driver, vírusirtó, tûzfal specifikus. Az exe-nek "semmi baja". (Azért ez túlzás.)

Az utóbbit mutatja, hogy vannak akik képtelenek végigrepülni akár egy bevetést is vannak akiknek még CTD-je sem volt.

Ja, és a Vistát nem kéne erõltetni. Én is lehet, hogy megpróbálkozok visszaállni sima WIN-re, de nem vagyok bizakodó. (4GB RAM + 1 gigás VGA mellett folyamatos kékhalált csinált, RAM-ot meg nem fogok kivenni a gépbõl...)

Molnibalage
Ezek csak dds fájlok. Ettõl hogyan változik a 3D modell?

L Viper
Zsolti neeee!!!

zsoltfireman
Úúúúúúúúúúúú........vazzze..............

L Viper
Nagyon durva !!!!!!!!

<#worship><#worship><#worship>
zsoltfireman
Azért az OF-es srácok sem unatkoznak,Block 40/42 cockpit UPDATE

<#merges2><#merges2><#merges2><#merges2><#merges2><#merges2><#merges2>

L Viper
Ha valakit érdekli, itt az összes kép :

Képek letöltése itt.
L Viper
Az én képeim:

Hajnal:

Zsolti, mint Joe Pilot :-D

zsoltfireman
Ma esti FF5 multi Viper-rel...No Coment.....

Molnibalage
Csak nem ez az átlag. Erre legyen méretezve a Falcon? Egyértelmûen nem. Az egész játékot nézve ez hülyeség. Igen súlyos bug.

Scottt
Az izraeli gépek radarja úgy van módosítva, hogy a földön is mûködõ képes.Szóval annyira nem hülyeség

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ahhhaaaa...így már kezdem érteni. :-))
Molnibalage
Vannak olyan dolgok ami fura, hogy senkinek nem tûnt fel eddig.

- Fölid álló gépek radarját is bejelzi az RWR.

- Földön álló gépekre is ráküld az AWACS. Néha nem is válaszol semmire...

Nyilvánvaló, hogy a fenti két hiba egyazon tõrõl fakad.

Molnibalage
Röviden a Falcon kód gyengesége okozza ezt. Ami AIM-120-nak megfelelõ az AIM-54-nek nem. Késõbb bõvebben elmagyarázom.

Molnibalage

Molnibalage
Mert multis dogfight teszt volt. A TE-ben van bubble limit, dogfight modulban nincs.

Majd errõl is lesz videó. Ezer dolgom van.

A nem észlelés lehet egy bug. Lehet, hogy a 2D-s világban levõ célokat bug miatt nem jeleníti meg a radar. Tesztelni kell.

Sziasztok!

Lenne 1-2 kérdésem/észrevételem azzal kapcsolatban amit a FreeFalcon 5.0 Companion címû pdf.-ben olvastam...Konrkétan a 335-337. oldalról lenne szó, ebben a részben a Phoenix rakéta bámulatos képességeit ismerhetjük meg Balage jóvoltából. Nah, szóval mindez felkeltette az érdeklõdésemet, elhatároztam kipróbálom én is, hogy tényleg célba talál-e a fegyver akár 55nm-ról....nos az a helyzet h nálam egyáltalán nem..sõt...
Jópár tesztet csináltam TE-ban, a célpont általában 4 gépes Tu-95-ös kötelék volt, 30 ezer lábom, velük szemben repültem én, és próbálkoztam F-14 A,B,D-vel is, de egyszerûen nem érzékeli õket a radar 63 mérföldnél messzebbrõl! a rakéták meg mind mellé mentek, pontosabban az irányt szépen tartották, de 1-2 ezer lábbal a célok fölött repültek el minden esetben. Találatot csak 40 mérföldön belül tudtam elérni, ekkor a radar már szeperálta a kötelék tagjait, és mind a 4-re külön, külön indítottam.
Próbálkoztam már mindennel, de egyszerûen nem értem, vagy én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy nem veszek észre valamit, vagy a Falconommal van a baj, vagy ez is csak egy bug??? A kézikönyvben olyat olvasni, hogy 143 mérföld volt az indítási távolság egy MiG-25-ösre...nálam egy 4 gépes MiG-25 köteléket is csak 70 mérföldrõl észleli.....jah, és még valami: a rakéták rendre elfelejtik bekapcsolni a saját radarjukat.
Bocsi, ha kicsit bõ lére eresztettem....remélem vágja valaki, h mi lehet a baj..:-))