52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30015 sztem ugyanaz a szitu ott is:) másrészről csak az of miatt ghostolok egy xpöt -
#30014 Miért nem használsz inkább Win7-est? -
#30013 ati x1950el is ez a szitu...
igazából ezt már ismerem tudom
én más általatok tapasztalt bosszúságokra lennék kíváncsi ami lentebb említett csipppeket, valmint a felsorolt progikat érinti -
#30012 Nekem 4870.Holnap Isten bizony meglesem, hogy mi a helyzet.
Mindenesetre az FF simán megy. -
#30011 igy van az átlátszo modellekbe én is belefutottam , bár azt irtátok hogy w7 alatt tökéletes vagy Nvidia karitok van hozzá?
Mert nekem 4850esem van -
#30010 köszi, lassan úgy is kijön a 4.8...
de ráér egyébként
ati+vista+of4.7= átlátszó modellek -
#30009 A2A P47 -
#30008 Erről nemtudo nyAlatkozni.Holnap feldobom az OF-et.Ha w7 64b alatt mennifog akkor szerintem vista alatt is. -
#30007 köszi, de másként fogalmazok:)
nem kifejezetten az egymáshoz képest mért fps-ek érdekelnek hanem..
példa: nvidia kártyáknál hallottam hogy FSX alatt AA, és AF beállítási problemók vannak
vagy hogy vista és ati kártyával nem megy az OF.. tehát ilyen jellegű cumizós tapasznyalatok érdekelnének -
#30006 Áááááááááááá. :) -
#30005 ez egy nagyon jo kis progi ha ezt mind hiba nélkül tudja akkor ezekszerint fennt fog megrohadni a falcon a vinyon mert nem kell soha letörölni a gépröl még oprendszer vagy más falconverziok telepitése miatt sem .
Ez jo hir igy mégjobban megerösitett hogy kell az az uj vinyó. -
#30004 -
#30003 kisebb közvéleményi kutatást bátorkodom végezni
a kérdés:
9600GT vs 4670 jellegű karik (nem érdekel ettől erősebb drágább, csak az 512 v 1024mega vidram miatt akarok majdan cserélni)
FSX, fs2004, lonci, BS, stalker, OF, FF viszonylatban érdekel hogy melyikkel mi a cumi
-
#30002 offi -
#30001 Ez benne a lényeg. Mellesleg ez még egy nagyon nagoyn tiszta gép. -
#30000 -
#29999 koszos az alja -
#29998 Ez egyszerűen gyönyörű. -
#29997 Megint OFF, de nem bírom megállni.
It's a king of magic... :)
Az egyik lejobb tanár akivel valaha találkoztam. BME MM tanszékének vezetője. Ha tehetném ma is végigülném az összes előadását! A többi videót is nézzétek meg tőle!
ON -
#29996 Egy új tool a Falconhoz. -
#29995 jah én sem értem a gépasztalokat. na nekem olyan van hogy a 4 oldala szabad. alulról ugye rajta van, felülről meg közel van, de a fontos a 4 oldal szabad igaz nincs benne extra hűtés csak gyári dolgok,nem is csoda hogy mostmár ha valami 3dset futtatok kikapcsol :D igaz 5 éves gép már.
tehát a pc asztalhoz a megoldás a fém és a fa ötvzete. tehát fém a tartószerkezet, és csak a lapok vannak fából amin áll a monitor, a nyomtató egy kis aztal a monitor alatt és a nyomtató alatt meg a gépház. nincs fiók se semmi egyszerű és nagyszerű szerintem. -
#29994 -
#29993 OFF
Szép képek minden mennyiségben.
ON -
#29992 Ez CG kabin persze :-) -
#29991 Igen, ez volt az.
Aeyes is elkezdett egy új full 3D-s F-16 kabint. Csak FF support híján... -
#29990 A CJ kabinon is dolgoznak, szép lesz. -
#29989 azóta sincsen semmi info et óll...
szkeptimicska vagyok cseppet
AF honlapján is írták hogy valmin nagyon dolgoznak, arról sincs semmi -
#29988 Hát, nem tudom. A OF video contest kapcsán unreleased 3D kabin is lehetett volna a nyeremény és preview volt olyan 3D kabinokból ahol a HUD végre nem papírvékony volt.
Engem a BMS4 izat, de nagyon. Februárban mondtak 6 hónapot. Az letelt. :) -
#29987 köszi,
jelenleg nincs fent egyik sem, viszont olvastam hogy szép 3ds kabinok lesznek az of 4.8ban és végre használhatnám is..
csak ugye kéne center gomb -
#29986 Azért mondom.
De jó nekünk, tudatlanoknak :-) Én még élvezem. -
#29985 Persze többet repülök vele, de azok TE tesztek, felvételek az oktatóvideókhoz vagy dogfight.
Az új oktatófilmet két hét után picit elővettem tegnap. Kb. 50%-ban készen van már. -
#29984 Kapaszkodj meg, idén kb. 6 (!!) bevetést repültem le hadjáratban. Nem egy nap. ÖSSZESEN! Régen 2 óra alatt repültem ennyit.
Az a baj, hogy mivel ismerem a játék hibáit valahogy nem nyújt élvezetet. Én végre egy saját hadjárattal és jó adatbázissal akarok játszani. Nagyon remélem, hogy ez karácsonyra összejöhet. -
#29983 Manuálpope, "jáccál" is, ne csak moddolj -
#29982 Akkor jól emlékeztem, csak ezeket nem mertem leírni. -
#29981 3D-s nézet Zoom resetelése: Kattints a középső egér gombra.
Ha elfordultál és újra középre néznél, nyomd meg a 3-as gombot.
Ennyi.
-
#29980 Nem azért mert én mekkora májer vagyok de elmondok egy igen egyszerű módot.Nekem hosszú-hosszú évek ( ez kb. 10-12 év ) alatt kettő darab házam volt.Az ezelőtti a beépített cuccokkal együtt lett eladva ( egy nagytorony volt ) de ez a mostani is megvan már vagy 4-5 éves.Szóval sz6erezni kell egy jóminőségű ( Papst ) ventillátort.Majd némi kézimunkával a ház oldalán egy megfelelő méretű nyílást készíteni neki.Kell még kettő darab csavar a rögzítéshez és egy három állású billenőkapcsoló( 5v - 12v -0v ).Majd írom tovább ( ha kell ) csak most hirtelen el kel szaladnom a faterhoz a kórházba.
-
#29979 A linkben levő keylist szerint shift + ctrl + alt + num 5, de kérdőjeles. Nézd meg, hogy a setup key listájában találsz egy center view parancsot. -
#29978 járd körbe a témát..
egy titkot azért elárulok:) 486 korszak óta nem nagyon találsz olyan dolgot ami ne lenne "költség hatékony gyártású"
-
#29977 Ősrégi házam van. Még PIII-as gép is dohogott benne talán...
A linkelt dolog érdekes, de az már a ló túloldala. Kicsit felülméretezett hűtőteljesítmény. -
#29976 Hiába van akármekkora hűtőfelületed a házban, ha a környezeti levegő a gépházban nem 40 fok, hanem 60-70 (!) Igen, annyi is lehet. A delta T szinte 0, tehát a háram is nulla.
A ház oldalát levéve kb 40-45 fokra esik vissza a belső tér hőmérséklete az alaplapi hőmérőnél.
Minimális légárammal gyakorlatilag szobahőmérséklet lesz ami 19-29 fok évszaktól függően. A nagy hűtőfelület még a minimális természetes konvenciót is hazavágja.
További gond, hogy a számíótépasztaloknak titulált szarok esetén két lap közé rakod be a gépet a falnak háttal és a két lap is közel van. Egy tisztességes gépész ránéz erre és okádni támadna kedve. Ennél szarabbul tényleg nehéz lenne elhelyezni. Ennyi erővel a radiáttora is rakhatnám a gépet.
Othhon már kísérletezetm, hogy hogy a fenébe tudnám a gépet úgy elhelyezni, hogy legalább 3 oldalról körbejára a levegő és el is férjek a szobában. Nem sok sikerrel. Ezért kellene egy ilyen ház. De tényleg. Ha azt mondják, hogy 30k ,akkor 30k. Nekem nem gányolt vacak kell.