Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DANIELE
A FOV – 60ra történõ beállítása után a hiba meg szûnt, de van egy másik, a kabintetõ felsõ egyharmada elválik az alapszíntõl.

[/img]

Újabb kérdésem van: Hogyan kell a Falconnal leszállni? 😊
Eddig az egyik szimulátorban sem, amivel játszottam (pl. Il2, Lock On, FS...stb) nem okozott gondot a leszállás, ám itt elég nagy kihívás. Egyszer már sikerült letennem épségben, de nem volt valami tökéletes.

Molnibalage
Ha többet indítszar egyszerre, akkor nincs értelme. Teszteld TE-ben és ítéld meg, hogy érdemes -e hadjáratban ezzel veszõdni.

30 mérföldre levõ fordolódó J-5 gépek ellen 3 ment mellé és egy talált nekem egy tesztbõl. Az utolsó amit indítottam, mert az végig kapott MCG korrekciós jeleket. Az ID váltásra filgyejet indításokor, ha mégis több céllal próbálkoztok. 20 mérföldnél több közeledõ légicélre szerintem megy a dolog. Még így is brutál. Egy human F-14 leszed 3-4 ellenséges vadászt. Félelmetes.

Persze egy apróság még van. Ha human lenne az ellen és beaming + chaff -et nyom + földháttér akkor a radar elveszti a célt és egy human player elég okosan és gyorsan repül, hogy MCG nélkül még így mellémenjen a raketta. Human ellen aki okos és tudja, hogy mit csinál drasztikusan zuhan a rakéták találati aránya!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tehát akkor semmi értelme kb. 40 mérföldnél messzebb indítani, szinte biztos h pocsékba megy? :-((
Molnibalage
DC? Az mi?

Infók.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Egészen jó lett ez az FF5 csak ne lenne annyi DC.
Gratula Balázs a cucchoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
Hja,
az én vonalsimításom is "kielégítõ" egy ilyen kártyánál lehetne jobb!
De a szim ennyit bír......
Viszont egy-két menü olvashatatlan emiatt......
Tehát vagy-vagy
<#confused>

Willenbrock
Szép,nekem a Mig-15 van meg,nagyon jó csak a kabintetõn a tükrözõdéseket tartom kicsit kevésnek-ha van egyáltalán.

Molnibalage
Mindkettõnél lehet szûrést beállítani emlékeim szerint. A HAS nem ad infót a távolságról. Igazából threat circle nélkül elég húzós lenne alkalmazni. Márpedig valóságban igen ritkán van pontos elõzetes adat. Van egy sor a CE-ben errõl, de a mûködése nem tiszta nekem.

JoeDestroy
Mivel olvasni most nem volt idõ, így csak intuitív módon, de ki lett próbálva a HAS mód. Hát berepülésnél hasznosabb mint a HAD. SP (separate priority gondolom én) módban lehet likvidálni a fõgonosz SAM radarokat.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Annyi van hogy a munition menû elmosódik,de nekem használható,mert a felratok látszódnak,amugy pöpec.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Igen ,bizonyos vonalsimítás értékek bezakkantják a menüt, a 8xQ az tuti megy.
Na,most meg beindult és kétségtelenül jobb a kép,se a gépen ,se az épületeken,se a tájon nem láttam csikokat,vagy mik ezek a pixelizék.
Akkor ezt meg lehet próbálni,tetszés szerinti antializing és a mode:
Override any application setting
Nekem 16 x antiizo,8+Q antializingon van.Transparency supersampling(az azt se tudom mi😊Force Mipmaps kikapcsolva,nem látom a különbséget.
Texture filtering high quality

Üdv Viper ,Zsolti
Õszintén szólva,már nem vagyok benne biztos hogy élsimitottabb mint a Zsoltié.A gépek annak tûntek,de most jobban megnéztem,ahogy forgatom a kamerát nekem is elõjönnek az épületek kb ilyesmik,meg a táj is.
Próbáltam a kikényszeritett anti alizingot,akkor meg el se indult a játék csak a sötétség.De ezt megpróbálom mégegyszer.

Molnibalage
Na. Szóval arrról van szó, hogy a Falcon kódja nem támogatja a normális szimultán célleküzdést. Úgy támogatja, hogy TWS módban befogva tartod egy ideig a célt és amikor átmegy autonomus módba a raketta akkor mehet a következõ.

Kis távolságon nem kell végig befogva tartani a célt, nem lesz nagy hibája a rakétának. Nagy valószínûséggel képes lesz lekövetni a célt, bár a kinematikai hatótávolság így kisebb lesz. Na, ha az AIM-54-et messzira indítod akkor olyan nagy lesz a hiba korrekciós jel nélkül, hogy mikor aktíválódik az AIM-54 radarja nem talál semmit. Megközelítési szögtõl, célsebességektõl, indítási- és cél magasságától függõen lehet mázli, hogy nagy távolságon indítva persze lehet mázlid és mûködni fog a dolog. Igazából félig meddig örülök is neki, hogy nem megy.

1. Valóságban szárazföld felett az iráni tapasztalatok szerint nem nagyon muzsikál a szárazföld felett túl jól az AIM-54 a zavarjelek miatt.

2. A szimultán célleküzdés csak kis azimut eltérésû célok ellen jó.

Kicsit felülmodellezett szerintem az AIM-54C is a A verziója meg végképp.

Molnibalage
Nem. Amiatt, mert így szép és hasznos.

JoeDestroy
Holnap csekkolom még egyszer, és konkrétan leírom.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A perem 3Ds a többi meg gif. Így látszik a 2Ds kabinban is a tetõ zárása 😊. E miatt lett a nézetrend is megváltoztatva?
60 as fov esetén kitakaródik a most látszó perem.

Molnibalage
Csak 60-as FOV beállításnál stimmelnek a 2D kabinok. Az összes.

DANIELE
Ez a kabin tetõ probléma másnál is jelentkezik, vagy csak nálam jön elõ.

[/img]

Molnibalage
Mi a bugos benne? Minden bugot, amit írtok konkretizáljátok légyszíves. Ez így nem jelent semmit. Nem tudunk vele mit kezdeni. Milyen körülmények között, hol és mi pontosan a tünet? Mit csináltok és minek kelle történnie szerintetek?

JoeDestroy
A betárcsázós 128kbps Dual ISD-n kapcsolattal is szép repülést lehet elkövetni az FF5-el. Most próbáltam ki.
A multis idõgyorsítás bugos.

L Viper
FF5-ben csak a régi 3D-s kabinhoz jó szerintem és az FF4-hez természetesen.
Amúgy nagyon szép.
Molnibalage
Alsó hangon 1 éves cucc. Benne van a skinpackban is. Egy ideig fizetõs volt.

zsoltfireman

zsoltfireman
FF5 3D Raiders cockpit........errõl mit tudsz????

Molnibalage
Egyszer jártam már ezen az oldalon asszem. Mit kéne látnom? Azt, hogy itt is engem linkelnek? 😊

zsoltfireman
zsoltfireman

DANIELE
Ezt raktam rá, " Ultimate Weather FX-Zinertek "

L Viper
Dani, használsz valami felhõ modot? Melyik mod ez ?
L Viper
Nem baj, közben bedupláztuk !

<#hehe><#hehe><#hehe>
L Viper
Vagyis itt:

:-)

L Viper
Szép kiegek! Jó szim ez az FS9 !

<#eljen>

Itt a kép jól Dani:

[/img][http://iaro.3dmax.hu/kep/kabin.jpg[/img]<#eljen>
DANIELE
Elhibáztam bocsi
[/img]

DANIELE
Ez is be tud fogni.
[http://iaro.3dmax.hu/kep/kabin.jpg[/img][/img]

DANIELE
Zsolti, ez a technika

[/img][/img]

zsoltfireman
Molnibalage
Ehhez kaphatnék linket is?

Molnibalage
Ez honnan van? Ilyen esetekben kérlek írod oda, hogy ez a tied -e vagy sem és hogy honnen lehet leszedni és esetleg a felrakás módját is. Én sajnos nem vagyok gondolatolvasó. 😊

JoeDestroy
Na ezt az elnyûtt F-16-ost szeretném.

zsoltfireman

JoeDestroy
Elvagytok..

zsoltfireman

L Viper
Zsolti ezért a képért:

L Viper
Köszi az infot Wampa, lehet, azt még nem próbáltam.
Mi a driver verziószáma és neked milyen kártyád is van? Nézd már meg légyszi !
JoeDestroy
<#vigyor1>

Vazzeg Zs.ez de szép.....

Üdv Viper
Nekem is Nvidia kártya van,a legujabb driver(vagy kb egy hónapos,nem hiszem hogy van ujabb)
Kint feltettem legnagyobbra az élsimitást(de lehet hogy visszavettem 8 asra😊Nekem szép sima a kép......1400x900 van

zsoltfireman
OF 4.7 3D