Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(Ne postoljátok sehová,ezeket is egy fizetõs addon-ból ollóztam ki.)
Akit még érdekel...
Beélsimitva jobban néz ki......de tényleg elég egyszerû igy.
De a pit k...a jó.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Az FF5 alá még egyet sem próbáltam 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
terrdata\korea mappát,az FF5 helyére.
Az elején nekem is futómûhiba volt de rájöttem, hogy "nagyon korán" kell elemelni és akkor semmi baj.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha jol néztem a PMC forumán akkor a 0.6-os a legutolso, de már az is 2007-es ebbol gondoltam, hogy akkor lehet ujabb kiadás is belöle de nem találtam linket vagy utalást sehol sem rola ezért kérdeztem, mert kiprobálnám, vagy esetleg a balkánt.
Azért a DI SU/H-ban egy éjszakai leszállás,hordozóra.az se volt könnyû.....pedig nem volt leszimulálva a hajóvertikális mozgása,nagyon nem éreztem azt se hogy haladna.Aztán ha pár fedélzeti makit elkaptál,akkor csak ugy nyomta a rájtendzsifélürt😊
Valaki nem tudja véletlenül,a billentyûzeten mivel lehet mozgatni a futómûvet alapból?Megõrülök ,hogy a joyon a csuszkán egy század mm-tõl
kifarolok mint knight rider.
Kicsit meglepett amugy,mert másodszor óvatosan huztam fel és 100 csomó felett.Mindegy,nem rakok rá annyi cuccot,a hellfire-ekkel jól ment.....
Megnézném azért csutkára huzva az FSX-et milyen lehet......tényleg vannak e elefántok😊Mondjuk a gépet is megnézném........
Mindenki
Csak én élvezek be a Harrier fülkéktõl?
Kferro
Próbálj Harrierrel leszállni,most nem próbáltam,de ha a Flapet teljesen kirakod,(60 fok)akkor szinte lebegni tud,mindenesetre gyakorolni könnyebb vele.Igaz visit mint a malac......
Tegnap megraktam minden jóval(Hellfire,bombák)szállok fel szép óvatosan,
erre kétszer is futómûhiba lett....nem tudom mitõl,túl hamar akartam behuzni?A lényeg,hogy a két támasztó nem ment hátra,meg a fõfutó se huzodott be teljesen......rázta seggét mint a parádésló meg ángelisül vóningolt.
[/img]
[/img]
@Destroy: Igen, gondolom ki. Ramp start esetén is normálisan repülök bevetést. A HUD kezelõszervei jobb kéznél vannak lent. Az SP3 billentyûzet kiosztásban van FPM-re és HUD picth ladderre vonatkozó bill. kombináció.
www.smart-bus.hu
Nem csak a szöget szúrtam el, hanem a sebességet is. Valamiért úgy gondoltam, hogy a 180-190 kts épp megfelelõ. 😊
Ha a 0 fokos HUD vonalon vagy akkor repülsz vízszintesen. A gép bólítási szöge ekkora nem 0 fog. A kettõ közötti fok eltérés az állászög.
Leszálláskor az FPM ne legyen 2,5 foknál lejjebb. Sebesség legyen 150, törzsféklap teljesen kint, RPm 80-85 között. Törzsféklap nélkül nagyobb a leszállósebességed. Ezt most nem részletezem, hogy miért.
-Without dragchute, depending on fuel weight+stores around 2700+ ft.
-Haven't flown with dragchute yet.
(2) What is the typical landing speed?
-133kts+4kts per 1000lbs of fuel/stores(A-model), so mostly around 141kts(+20kts= final turn speed)
(3) At which speed is the aircraft derotated (pitch down) for nose wheel touchdown?
-Not specified in regulations, but mostly between 80-100kts.
(4) What is the typical pitch angle at touchdown and till the start of derotation?
-13 degrees aerobrake
(5) When is the thrust cutoff?
-what do you you mean with thrust cutoff?
(6) Which is the braking speed during the ground run?
-No idea what you mean by this sorry.
(7) What are the typical increment in the drag and lift coefficients due to spoilers and airbrakes? When are they activated?
-No idea; no spoilers, just speedbrakes; speedbrakes are open to 43 degrees during landing, as soon as nosewheel touches the ground the pilot overrides speedbrakes to 60 degrees.
(8) Is reverse thrust employed while landing? Is so what is the value?
-No
(9) What is the value of drag offered by the drag chute?
-Wouldn't know
link
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi az az FPM?
" pedig Il-2-ben egy Messzerrel leszállni ehhez képest atomdurva."
A Messzerrel olyan vajpuhán megy a leszállás, hogy ihaj! Ahhoz képest brutálisan durvának tûnik a Falcon. 😊
"ne nagy szögben rakd le a gépet. A mûszerek segítenek sokat."
Valószínüleg igazad lehet, mert most hogy belegondolok, valóban elég nagy az állásszögem. A gond az, hogy nem tudom, melyik mûszereket figyeljem, valamint, hogy mekkora sebességet tartsak leszálláskor.
Egyszer régen ilyen témában csináltam pár felvételt extrám leszállásokról. Most is lesz ilyen az oktatófilmekben.
Az elsõ készen van, a ramp start. A szöveg egyelõre angol. Ma lesz feltöltve.
Csak nem mindig egyben ... <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Lock On-ban könnyebb sokkal letenni a gépet, az biztos.
A megfelelõ óvatos süllyedés, amit Balázs is írt és ne nagy szögben rakd le a gépet. A mûszerek segítenek sokat.
Kézikönyvben le van írva és van oktató film is. Perpillanat nem tudok ennél többet modani. Az FPM jelét figyeld meg a variót.
[/img]
Eddig az egyik szimulátorban sem, amivel játszottam (pl. Il2, Lock On, FS...stb) nem okozott gondot a leszállás, ám itt elég nagy kihívás. Egyszer már sikerült letennem épségben, de nem volt valami tökéletes.
30 mérföldre levõ fordolódó J-5 gépek ellen 3 ment mellé és egy talált nekem egy tesztbõl. Az utolsó amit indítottam, mert az végig kapott MCG korrekciós jeleket. Az ID váltásra filgyejet indításokor, ha mégis több céllal próbálkoztok. 20 mérföldnél több közeledõ légicélre szerintem megy a dolog. Még így is brutál. Egy human F-14 leszed 3-4 ellenséges vadászt. Félelmetes.
Persze egy apróság még van. Ha human lenne az ellen és beaming + chaff -et nyom + földháttér akkor a radar elveszti a célt és egy human player elég okosan és gyorsan repül, hogy MCG nélkül még így mellémenjen a raketta. Human ellen aki okos és tudja, hogy mit csinál drasztikusan zuhan a rakéták találati aránya!
Gratula Balázs a cucchoz.