52965
  • polluxware
    fut az a DCS csak be kell állítani, meg picit lefaragni a küldetéseknél a mozgó dolgokból:)

egyébként tényleg gyorsan unható
  • polluxware
    vista sp1:)

win7ben még mindig megvan az hülye berögződés és hogy hetente a win önhatalműlag átrendezi a mappanézetet?
  • JoeDestroy
    Urak!
    32 v. 64 bites win 7 van használatban nálatok?
  • L Viper #30052
    Mostanában megint virágzik az OFF
    Jöhetne már az OF 4.8 !

Ejj de szép vers :-)

Vagy az FF5.2 is jöhetne, vagy akárhány...
  • Wampa
    Haszi
    Pedig elég durván beoffolsz a Steven King topikba

Balage
    IG2 azzal még én is játszottam,pedig akkora stratéga vagyok mint King Kong
  • Wampa
    Üdv
    Nem ,azt nem olvastam.A Halálsoron tényleg jó.
    Valahová lementettem e-bookba egy csomó SK könyvet,de nem volt még érkezésem olvasni...A Torturát pont a seregben olvastam anno.A Rémkopantók nekem is kedvencem..de visszatérve miért nehéz megfilmesoiteni,mert Kinget a stilusa emeli ki.Most ha elmeséled valakinek a Ragyogás sztoriját,ásit egyet...se zombik,se kommandó:)De olvasva meg benéztem az ágy alá:)
  • Molnibalage
    Ez mit is jelent pontosan. Mióta dolgozom minden csak eredetiben veszek. Nem mintha olyan gyakran vennék bármit. Csupa olyan játék ami régen warezben megvolt. Heroes IV, Imperium Galatica II. A Gothic III-at még egyetemistaként is megvettem eredetiben 13 ropiért. A kiegjét nem kellett volna. 4 ropi volt, de 4 forintot sem ért.

Az FC is megvan a polocon. Kb. 1 hétig szórakoztam vele összesen. A DCS-sel még annyit sem. Jót örömrepkedtem vele, de a fegyverrendszerek kezelését majd nyugdíjasan megtanulom. Addigra lesz olyan vas is talán, amin egy nagyobb csata alatt nem szaggat be.
  • polluxware
    warez huszár:)

most ne szakadjon rád a mennyezet ha nincsen "fördparti" jellegű szoftvered

• Haszi
    Nagyon köszönöm. El kell mondjam, én is megveszem, ami nagyon kell. De ezt (sjnos) már nem lehet megtalálni legális forrásból.
    FF 5.0 most települ. ;-)
  • Molnibalage
    Üdv.

Kereső emberként már nem vagyok a torrent híve (régen sem voltam egy warezhuszár...), de ezen játék esetében szerintem ez megbocsájtható. Ősrégi, bugalom és nincs is gazdája már sem supportja...

Torrenten fent van itt. Asszem ez az.

Vagy ez.

A FreeFalcon 5.0 verzióhoz meg nem is kell már az eredeti.
  • Haszi
    Sziasztok!

Csúnya dolgot kérdeznék, és remélem nem zavartok el azonnal.
    Az érdekelne, vajon lehetséges-e, valahonnan letölteni az eredeti Falcon 4.0-át. Anno, nagyon régen megvettem, rengeteget használtam és most, hogy ismét elő akartam venni, egyszerűen nem találom. Doboz, handbook, minden más megvan, csak a lemez nem...
    De, ha valakinek van egy felesleges példánya, az is érdekel.

Köszönet!
  • LeonSilver
    Igen, igazad van.De!Nem lehetetlen.Nézd meg a Tortúrát ( Kathy Bates oscar és golden globe ) a Christine-t a Halálsoron-t vagy a Dolores Clairborne-t.A Rémkoppantókkal az a baj, hogy szinte nem is hasonlít a könyvre, pedig a könyv az egyik legjobb King munka szerintem.Sokan azt mondják, hogy szar pedig nem :) Én évente 1* ( ha tehetem akkor 2* ) elolvasom mert annyira tetszik.Nemtudom, hogy olvastad e a Talizánt, most állítólag azt filmesítik meg.Ha jól csinálják söpörhetnek díjakat annyira jó a szori.
  • Wampa
    Van egy folytatása ,nem tudom mi a cime.Filmen elég szar,pedig játszik benne Harrison Ford....diverzánsok a megszállt yugóban és az egyik egy néger:)Elvegyülés rulez:)
  • Wampa
    Kinget nehéz megfilmesiteni,ne légy igazságtalan.....amugy is "beteg" a faszi.A Rémkoppantók alapötlete versenyben van minden idők legjobbjáért.
    Sétál a csaj az erdőben és megbotlik valamiben,nézi egy kis gémtárgy,nekiáll ásni és kiás egy komplett űrhajót.:)
  • LeonSilver
    Navarone ágyúi :P
  • polluxware
    Kémek a sasfészekben, Sas leszáll, pickos 12:)
  • LeonSilver
    Elképesztően jó színész, nekem az egyik kedvencem.
    Ugye nagyon sokszor van egy szinte tökéletes könyv ;) amit ha filmre visznek akkor egy kalap szar lesz ( pl. Rémkoppantók ).Ez viszont meglepően jó lett, talán a színészeknek is köszönhetően.

Balázs, ha tudod majd nézd meg.Nagyon jó film!
  • Wampa
    Sthiletto...erre emlékszem ,hogy megfogott...mindig azzal böködött.Ill a nyelvleckék az angol csajjal:P
  • Wampa
    Ez volt az első Ken Follett könyv amit olvastam,még a Rakéta regényujságban:))
  • Molnibalage
    Nem is hallottam eddig erről a filmről. Majd csekkolom.
  • L Viper #30035
    No igen, az egy remekmű.
    Donald Sutherland elképesztően jól játszik benne.
    Lehet öregszem, de nekem a mai filmgyártás kevés kivételtől eltekintve érdektelen. Sok beharangozott mai "csodafilmből" 10 percet sem bírok megnézni.
  • LeonSilver
    Gyerekek.Az MTV2 most adja a Tű a szénakazalban-t !!!A könyv fantasztikus de a film is qrvajó!!
  • Molnibalage

Az új Mk-2-5 tajvani skinnel. :)
  • Molnibalage
    Lehetséges a mixelés is. A HUD és DED sora maradhat 768-as a többi mehet hiresbe.

Asszem itt minden régi felbontásban.

Hires, mindkettő alap FOV-on (60)

Kisebb FOV.
  • Molnibalage
    Az összeset. Mindre külön sor van a fájlban. Azt is kipróbáltam, hogy mi lesz, ha nem azonosan váltok át. Tehát egyeseknél az 768-as sort hagytam aktívnak a másiknál meg a 1024-est. Ha csak a DED-et hagytam nagyobb betűvel, akkor a HUD egy részét arra is rávetítette, szóval vegyesen nem hiszem hogy igazán lehetne. Migyárt jön pár screen.
  • repvez
    képet tudsz rola mutatni hogy milyen volt és milyen lett ?Esetleg a DED ,HUD felbontását is lehet ezzel a modszerrel állitani ?
  • Boconadi
    kis videó
  • Molnibalage
    Ja, még valami. A fájl editálásnál, ha a rwrcolor FF00FFBB; sorból a hexakódot átrakjátok a DED colorhoz, akkor zöld lesz a DED. A valóságban is zöld tudtommal.
  • Wampa
    Igaz a táp egy fasza Trust táp volt:(Utána egyből belebaxtam egy bazi nagy Chieftechet.
  • Wampa
    De csak félig,a processzor ok,de a kártyát átcserélni Nvidiára:)
    Nekem mindkettő volt(9600gt,4670)igaz nagyon nem tudtam tesztelni,mivel az ATI-s első inditás 10 percében elpukkant,akkor azt hittem a táp miatt(460 w)de most sanszosnak tartom,mert a 4670 es csak a PCI ból vesz fel áramot,az alaplapnak meg semmi baja nem volt.De azért kicseréltettem azt is.:))Egyébbként szerintem nem lehet szar a 4670 es,modernebb a 9600 ostól,kevesebbet fogyaszt és leszabályozza a teljesitményét,igy gazdaságosabb.A 9600 os most is falja az áramot:)Nem tudom az Ati mennyire huzható,ezt az ATI toolsal megnéztem,stabilan megtudtam huzni a procit 750Mhz a memoriát 975Mhz re a shaderelők(vagy mik)1850 en mennek.De az is igaz ,hogy én visszavettem 725/975 re,ugy használtam.
  • Molnibalage
    Működik! Nagyobb felbontású MFD!
  • L Viper #30024
    Vicc volt.
  • repvez
    egy kis hazai
  • Scottt
    AMD-Ati géppel bújjak el?:D
  • L Viper #30021
    Rágjam a húsukat :-)
  • L Viper #30020
    A számítógép az Intel és NVidia
  • Gundark 1 1
    Szopassa magát ATIval aki akarja :)
  • JoeDestroy
    Vonós kettős, ütőssel.. ütősem :) (bocs. off)
  • arrow19
    Mert neki nem ATI kártyája van úgy tudom....
  • L Viper #30016
    Gundinál hibátlan az OF a 7-es alatt.